A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Henci!

En voltam egy sima allergiavizsgalaton, megneztek meg sok mas dolgot is, rozslisztre is allergias vagyok, buzalisztre is, krom-nikkel, nemespenesz, kb ennyi.. ha akarod megadom a szamukat...
Nem fajdalmas, kb fel ora, az ujjadhoz bokod egy fem izet, es egy gep kimutatja, hogy 100%-e ami a jo ugye vagy kevesebb.

Te hol olvastad, hogy nem okoz meddoseget?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

sziasztok!

köszi a hozzászólásokat!
A candida valóban nagyon makacs, de valóban ki lehet belőle gyógyulni. Nekem is elég sok gondom volt, volt egy makacs gyulladásom a petefészkeimnél, és végül természetgyógyász segített (több adag antibiotikum után..)még mindig isztom a gyógyteákat, és próbálok diétázni. Az a lényeg, hogy cukrot és az élesztőt mellőzni kell, és többnyire szénhidrát mennyiségét kell növelni, (fehérje szegény étrend ajánlott!!!) nekem nagyon bejött, azóta nincs gyulladás, a dokim is ledöbbent, hogy a köv. vizsgálaton minden a legnagyobb rendben volt. Szóval ezt szerintem érdemes kipróbálni.
Egy idős néni mondta, hogy naponta egy sárgarépa és 1 kanál méz meghozza a kívánt terhességet:-) mindenkinek javaslom, én is nekiláttam:-))
paula
paula

Dodo!

A www.candida.lap.hu oldalról olvastam, de hogy pontosan melyik az az írás, már meg nem tudom mondani. Amúgy itt a babaneten is van olyan topik, ahol leírták a lányok, hogy candidásan estek teherbe, és egészséges gyermeknek adtak életet.
A candida gomba mindenki szervezetében jelen van, tüneteket akkor okoz, ha túlságosan elszaporodik.
Szándékomban áll elmenni szűrésre, de olyanra, ahol a vérsavóból mutatják ki a candida túlzott jelenlétét. (Ez a legmegbízhatóbb módszer.)

Henci
henci

Stella
Szeptember 1-jén kellene (vagy inkább nem kellene)megjönnie, úgyhogy egyenlőre még csak reménykedek.

Van egy bizonytalan érzés (nem nevezném fájdalomnak) az alhasamban, azon a napon szoktam ilyet érezni amikor megjön a mensim, de az még 6 nap.

Na nem baj! Ha azt mondjátok nincs jele, akkor próbálok nem is figyelni bármi jelet, mert felesleges.

Köszi a segítséget Lányok!

Adri
adri77

Sziasztok!

Már irtam a babaproject előtt állók topicba, és ők mondták, hogy ti talán tudtok segíteni.
Röviden a történetem. Már lassan egy éve szeretnénk babát a párommal. A fogamzásgátló abbahagyása után egy ideig rendesen 28-30 napra volt mensesem, de április óta semmi. Voltam dokinál, aki először azt mondta, hogy várjunk, ha nem vagyok terhes majd magától megjön. Egy hónapja vizsgált meg uh-val és megállapította, hogy policisztás mindkét petefészkem. Most felírt egy provera nevű gyógyszert és elküldött hormonvizsgálatra, valamint azt mondta, hogy még az ősszel meg kell, hogy operáljon. Sajnos már műtött cisztával kb 3 éve.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok e valamit a provera nevű gyógyszerről, és a hormonvizsgálatokról, valamint, hogy esetleg volt e már valakinek hasonló problémája?

Móni

Kép
móni23

Paula Kép
Sajnálom, hogy negatív lett a teszt Kép Véleményem szerint amíg nem jön meg (pl. még 3-4 napig) akkor tesztelj egyet.
A hőd esése mutathatja a mensi eljövetelét, de az alacsonyabb progeszteron szinteseknek eleve nincs is 37 fok hőjük. Mindenesetre ne csüggedjetek el!!
Puszi
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Móni23 Kép
Ez a Provera betegtájékoztatója:
Mit kell tudnia a Provera tablettáról?
Hatóanyaga: a medroxiprogeszteron, természetes sárgatesthormon, a progeszteron származéka.
A Provera tabletta sárgatest (progesztogén) hormon elégtelenség kezelésére szolgáló gyógyszer. Az alábbi javallatokban adható:
- Elsődleges és másodlagos vérzéskimaradás elkülönítésére.
- Bizonyos rendellenes méhvérzések.
- Változáskori (menopauzális) panaszok enyhítésére (pl. hőhullám, szédülés, stb. ösztrogén kezelés mellett).
- A méhnyálkahártya rendellenes helyen történő tapadásának (endometriosis) kezelése.
Tudnivalók a gyógyszer szedése előtt
Ne alkalmazza a Provera kapszulát, ha a készítmény bármelyik összetevőjére érzékeny. Szedése ellenjavallt súlyos májbetegség esetén.
Óvatosan alkalmazza a Provera tablettát:
Az ismertetett kezelés az ajánlott körülmények között nem fogamzásgátló hatású.
Szedhető-e terhesség és szoptatás ideje alatt?
Terhesség és szoptatás idején alkalmazása nem javallott.
Befolyásolja-e a gépjárművezetéshez és gépkezeléshez szükséges képességeket?
Ezen gyógyszer alkalmazása aluszékonyságot és/vagy szédülést okozhat, így a munkavégző képességet és a közlekedésben való biztonságos részvételt hátrányosan befolyásolhatja.
Gyógyszerkölcsönhatások
A kezelés megkezdése előtt tájékoztassa kezelőorvosát ha más gyógyszert is szed, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.
A Provera szedésével kapcsolatos gyakorlati tudnivalók
Minden esetben szigorúan tartsa be orvosa előírásait. A gyógyszert egy pohár vízzel, étkezések között, egy vagy két részletben a az orvos előírása szerint kell bevenni.
A kezelés lehet folyamatos vagy szekvenciális (havonta néhány napon keresztül), illetve ösztrogén terápia kiegészítéseként is alkalmazható.
Az adagolás, csakúgy mint a kezelés időtartama a javallattól és a kezelés hatékonyságától függően változtatható.
A betegség jellegétől, és az alkalmazás módjától függetlenül a medroxiprogeszteron egyszeri adagja nem haladhatja meg a 10 mg-ot.
Szokásos adagja napi 5-20 mg.
A méhnyálkahártyát érintő bizonyos elváltozásokban (ún. endometriosis) a szokásos adag napi 3-szor 10 mg 3 hónapon át, azaz 90 egymást követő napon, a ciklus első napjától számítva.
Változáskori ún. menopauzális panaszok kezelésére: ösztrogén hormonkezelés kiegészítésére 5-10 mg Provera legalább 10 napon át a 25 napos ösztrogén kezelés 16. napján kezdve. A Provera kezelés abbahagyása utáni 3-7. napon megvonásos vérzésnek kell jelentkeznie.
Mit tegyen, ha az előírtnál több Provera kapszulát vett be?
Ha az előírt adagnál több kapszulát vett be tájékoztassa erről kezelőorvosát.
Túladagoláskor hányinger, hányás, pecsételő vérzés léphet fel.
Ha az adagot elfelejtette bevenni:
Folytassa a kezelést az orvosi utasításnak megfelelően, ne vegyen be kétszeres adagot az elfelejtett egyszeri adag pótlására.
Kialakulhatnak-e mellékhatások az alkalmazás során?
Mint minden gyógyszernek, a Proverának is lehetnek mellékhatásai. Mellékhatásként átmeneti aluszékonyság jelentkezhet a gyógyszerbevételt követő 1-3 órában. Menstruációs zavarok léphetnek fel: lerövidülhet a havi vérzés időtartama, illetve két menstruáció között vérzés, ún. Áttöréses vérzés jelentkezhet.
Ezek arra mutatnak, hogy Ön a szokásosnál érzékenyebb a készítmény hatóanyaga iránt, azaz viszonylagos túladagolás alakult ki. Ilyen esetben csökkenteni kell az egyszeri adagot illetve újra meg kell állapítani a szükséges napi adagot.
Egyéb mellékhatások előfordulása ritka, és inkább a más javallatok esetén alkalmazott nagyobb adagok hatására alakulnak ki. Az alábbiak lehetnek:
- Túlérzékenységi reakciók.
- Véralvadási zavar következtében vérrög (trombus) képződés, ún. tromboemboliás megbetegedés kialakulása.
- Központi idegrendszeri zavarok: idegesség, aluszékonyság, álmatlanság, fáradtság, depressziós hangulat, szédülés és fejfájás.
- Bőr- és nyálkahártya elváltozások: csalánkiütés, viszketés, bőrpír, gennyes pattanások képződésével járó bőrgyulladás (akne) . Férfias szőrnövekedés, hajhullás.
- Gyomor- és bélrendszeri panaszok: hányinger.
- A mell fájdalmas megduzzadása, tejcsorgás.
- Egyéb: láz, súlyváltozás, holdvilágarc.
Amennyiben ebben az útmutatóban le nem írt nemkívánatos hatást észlelne, kérjük azonnal tájékoztassa erről orvosát, vagy gyógyszerészét.
Tárolás
A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.
Szobahőmérsékleten, legfeljebb 25°C-on tartandó.
Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használható fel.

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

PaulaKép

En aprilisban 2 Lily tesztet csinaltam,es meg voltam elegedve vele,mindketto kimutatta a babat.Egyebkent amit en legjobban "szeretek", az a GraviHCG,en arra eskuszom.

AdriKép
Nekem pontosan az volt az egyik tunet(meg mensi esedekessege elott),amit leirtal:kb a 20-22. naptol kezdve elkezdett szurkalni a hasam,eleg sokszor es minden nap,en is azt hittem,meg fog jonni-de nem jott meg,baba lett(ami sajnos miss. ab-bal vegzodott a 9. heten).Azt mondjak,nem baj,ha faj,mert a mehszalagok nyulnak.
Plusz nekem meg volt a szagerzekenyseg,es allandoan pisilnem kellett,pedig azt mondjak,az mar csak a terhesseg vegen vanKép

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok4
Lehet nekem a magasabb prolaktinom miatt nem jöttt még össze?(20,3 és a felső érték 24,3)
Vendég

Vikimi Kép
Nem magasabb annyival az értéked, hogy ez befolyásolná a termékenységet. Már dokik szerint 25 a határérték, azon meg még belül is vagy.
Általában 30-35 fölött szokták gyógyszeresen kezelni. Az én rendszeresen 27emre azt mondta a lombikos dokim, hogy ezzel még nem kell foglalkozni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Akkor lehet feleslegesen szedem a Bromocrptint?feleslegesen hányok tőle minden nap?Kép
Vendég

Kriszta
Bárcsak igazad lenne! De nem merek bízni benne. Úgy érzem, hogy talán pisilni is többet járok mint eddig, és már a második éjszaka volt, amikor fel is keltem miatta. Az az igazság, hogy én mindig is elég gyakran jártam, ezért nem vagyok biztos benne, hogy most gyakrabb!
Nagyon sajnálom, hogy nem jó vége lett nálad.

Üdv.
Adri
adri77

VandaKép, OrsiKép
Ti szakértők vagytok ebben:
az mitől lehet,hogy a ciklusom 3.napjától 37-37,1 a hőm?
Ez nekem is furcsa. Eddig alacsonyabb volt, igaz, eddig szájban mértem, most meg hüvelyben, de ez azért szerintem magas.

ZsuKép
megy a sok drukk ++++++++++++++ továbbra isKép!

Stella

Kép
stella9

Vikimi Kép
Te a 24,3-ra szedsz bromot??? és mennyit???
Nekem a 27,6ra adtak negyed szemet naponta, de aztán megbeszéltük, hogy az sem kell.

Stella Kép
Érdekes. Ez elég magasnak tűnik így a ciklus elején. Így hirtelen semmit nem tudok rá mondani.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
fél szemet szedek
Vendég

sziasztok
Kriszta, igazából nem a tesztet akarom kritizálni, csak valamire fognom kell, hogy miért is nem jön össze:-)
Ma megint csökkent a hőm, de még mindig nem jött meg. Már a 7. napon vagyok. Szerintem érdemes lesz elkezdenem a teljeskörű kivizsgálást, mert jobb lesz, ha tudom, hogy mi is valójában a gond.
Stella, nekem is volt már ilyen magas, de mint kiderült petefészek gyulladásom volt. Remélem nálad nem erről van szó.
Mideninek kellemes pihenést kívánok a hétvégére!
paula

PaulaKép
volt egyéb tünete is a petefészekgyulladásodnak?
Mikor tesztelsz újra?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
találtam itt a babaneten egy kalkulátort ami a menszeszek idejéből,hosszából kikalkulálja,mikor vagyok termékeny időszakban.Szerintetek ez nyújt valami támpontot???????
Vendég

Vikimi Kép
NEM. Tök szabályos ciklusokkal számol, vagyis a ciklushosszodból levon 14 napot és onnan néz +-3 napot talán, és azt írja ki termékeny időszaknak.
Persze valami támpontnak jó, de pontosan semmire sem.
Nekem pl. a tüszőrepi után mindig 16 napra jött meg, és ez egyénenként változó.

Szerintem feleslegesen szedetnek veled gyógyszert, de én nem akarom a dokidat kritizálni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vikimi
Szerintem csak általános esetben nyújt támpontot, tehát ha valakinek a nagykönyvben megírtak szerinti időpontban van a peteérése. Nekem pl. szerintem pár nappal később van, mint az átlag (ezt hőmérőzés és váladék alapján gondolom)és erre a napra a kalkulátor már nem termékeny időszakot ír.
Adri
adri77

Heló csajok!
Megérkeztem a nyaralásból, igyekszem visszaolvasni az elmúlt hetek történéseit.
A suli elkezdődött, jövő héten már tanítunk.
Minden leletem megvan a lombikhoz, két hét múlva megyünk vissza a dokihoz. A toxoakármihez van egyedül odaírva -a neg. mellé-, hogy: fogékony!, illetve a rubeola első részéhez, hogy kétes!
Mit szóltok, beadatják újra? Bár azt hiszem ez a legkevesebb, csak már történjen valami.

Azért valaki megírhatná dióhéjban, ha történt valami babás-dolog!!!

puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Orsi és Adri!
Köszi a választ.Csak azért gondoltam,hogy valami támpontot ad,mert nekem a 12.cn-on jelentkeztek peteérésre utaló jelek,hasgörcs váladék áttetsző,nyúlos ami mára,mint 14 v16 napra teljesen elmúlt.Nekem a kalkulátor pont az említett időszakot hozta ki.
A Bromocrptint legszívesebben abbahagynám,hiszen én sem érzem túl komolynak a prolaktin szintemet.Ha azt most középidő után abbahagyom,okoz esetleg valami változást a cilkusom további részében?
Vendég

Madaran Kép
A negatív toxoplazma azt jelenti, hogy még nem voltál fertőzött. Ez is egy olyan betegség, amit egyszer kaphat el az ember leánya élete folyamán. A terhesség alatt nem jó elkapni, mert az első 12 hétben vetélést okoz, utána pedig fejlődési rendellenességet okozhat, de akkor már antibiotikumokkal kezelhető. Arra figyelj, hogy a terhesség alatt tartózkodj a cicáktól, mert ezt a betegséget főleg ők terjesztik, a nyers hústól és bármitől, ami földdel érintkezik. Zöldséget, gyümölcsöt mindig alaposan moss majd meg.
A rubeolánál mi az, hogy kétes??? ez elég viccesen hangzik. Nem tudják megállapítani, hogy mi van?
ha beadják a szurit az automatikusan 3 hónap tolódást jelent, mert annyit kell a szuri után várni a terherbeeséssel.

Örülök, hogy már ennyire közel jártok. drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vanda :9
Köszi a választ, szóval ezek szerint ez csak arra jó, hogy meghozza a mensimet, de a cisztákra nincs hatással, na és persze van bőven mellékhatása.

Lányok, egy kicsit nyugtassatok meg, mert visszaolvastam a topicban és nem sok bíztatót írtak a PCO-ról.

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!
Stella,
nem kell már tesztelenem...
A petefészek gyullalának pedig csak annyi tünete volt nálam, hogy kicsit szúrkált a jobb oldalam. De ez olyan volt mint félidőben. Gondoltam is, hogy itt a tuti alkalom, micsoda peteérésem van..
Na ennyi, most egy kicsit visszavonulok, mert eléggé kibuktam.
Üdv,
Paula
paula

StellaKép
Hanyadik cn-en vagy? Ha még megvan a mensi, akkor változó, van akinél közben esik le a hője.

Móni23Kép
Nem ismerem a Provera hatását, ebben nem tudok segíteni sajnos Kép A PCO-s petefészkeket ha jól emlékszem, legtöbbször úgy hozzák helyre (legvégső esetben), hogy lézersugárral kidurrantgatták a cisztává alakult kis petécskéket.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok!

Nyugtassatok meg! Erőt vett rajtam a kétségbeesés!KépTudom hogy nem szabad és hogy a babának is árthatok vele, de nem tudok úrrá lenni az érzéseimen. Nyílván túl sokat gondolkodom. Egész nyáron erre vártam hogy legyen már végre a lombik és most teljesen üresnek érzem magam. Nem érzem(pszihésen) hogy bennem lennének a lurkók. Tudom hogy vigyáznom kell magamra ennyi. Annyira félek! Ha ez most nem sikerül akkor megint eltörik bennem valami és én aki mindig próbálok pozitívan állni a dolgokhoz, most nem megy. Ha valaha pozitívan gondolkodtam akármiről is akkor csak egy mégnagyobb puffanás lett a vége. Lehet hogy tudatalatt ezt a puffanást akarom enyhíteni. Nem akarom beleélni magam semmibe sem de így meg teli vagyok rossz érzésekkel hogy miért nem foglalkozom velük! Olyan nehéz! Szóval csak néhány pozitív gondolatot szeretnék. Ma reggelre így ébredtem és tudom hogy ez most nagyon rossz, mind nekem mind a babóknak.
Egyszerűen annyiszor elképzeltem már gyönyörű dolgokat és sosem jöttek össze. Én már nem tudom elhinni hogy nekem sikerülhet egyszer, olyan mintha egy ördögi körbe kerültem volna és nem jutok ki belőle. Nem jön össze a képem és a nagy has. (illetve nagy hasam van csak épp nem attól). Hú lehetek ennél pesszimistább? A párom szintén homokba dugta a fejét és semmit nem beszél a témáról, pedig sokat segítene. Ő sajna nem ez a típus és ő is nagyon fél hiszen ő miatta alakultak így a dolgok. Nem mintha hibáztatnám, de tudjátok milyen büszkék a férfiak. Szóval mikor lehet már nekem is egy csöppecském? Szidjatok le de nagyon gyorsan hogy hagyjam abba a nyavajgást és szedjem magam össze. Holnapra biztos jobb lesz, de most ezt a levelet muszály leírnom. Senkinek nem tudom elmondani! Mérges fejeket kérek és két nagy pofont!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu Kép
Irgum-burgum... de megértelek, és szerintem ez normális, hogy néha így érzel. Most épp nem a legjobbkor, de túl leszel rajta és holnap már nem is emlékszel arra, amit most itt leírtál!!!
Szóval Kép FEL A FEJJEL és ELŐ AZ OPTIMIZMUSSAL!!! Meg fognak kapaszkodni a babók, de aggódj!!!
Beszélgess velük és minden rendben.
Ha meg segítség kell, akkor gyere ide bártan, és mi bármin átlendítünk!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Drága ZsuKép
Nagyon nehéz most Nektek és ne hibáztasd a Párod amiért csendben van...ne haragudj, fogalmam sincs mik az előzményeitek, miként jutottatok ide a lombikig... Ugye ez a második? Hidd el normális, hogy negativ érzések is magukkal sodornakKép Nem tudom, hogy mennyire ismered az én történetemet. Nehéz volt az út a babákit de most már örülhetünkKép Viszont mikor megszülettek semmi jó érzés nem volt bennem... Erőt kellett vennem magamon, hogy ne zokogjak egész álló nap... Mindent pesszimistán láttam. Úgy gondoltam a nagy akarásommal halára itéltem Őket, hogy én tehetek arról, hogy korábban születtek meg pedig ez nem igy volt, de akkor igy éreztem... A csövektől meggyötört kis testükre nézve azt gondoltam, önző voltam amiért lombikra mentünk, hogy nem tudtam elfogadni hogy nem lehet gyermekünk... Aztán a Párom jól megrázott, hogy bizzak Bennük, higgyek az élni akarásukban és milyen alapon fosztom meg őket a reménytől??? És igaza lettKépMegráztam magam és azontúl már msolyogva mentem a kis inkubátorukhoz, énekelni próbáltam NekikKép Persze nem mondom, hogy ez mindig tökéletesen sikerült, de igyekeztem a legörömtelibb dolgokat észrevenniKépKép Esetleg próbáljatok meg kikapcsolódniKép Úgy értem mozizni, sétálni, kirándulni, csavarogni vagy videózni, társasozni a barátokkal vagy amihez kedvetek vanKép Tudom, hogy úgy érzed nagy most Rajtad a felelősség, de ne félj tőle, ezt is jól megoldjátok majdKépKép Bizz Magadban és BennükKépKép Ők már tudják, hogy mit szeretnénekKépKép Drukkolok nagyonKépKép Ha bármi gondod, félelmed van ird csak le nyugodtanKépKép

Puszi:Doris

ui: Mellesleg épp a székemet rángatja az egyik kis inkubátorszökevény...KépKép A másik meg kiabál a szobából kifelé, gondolom, hogy hozzam már kiKépKép Szaladok isKép Hasonló örömöket kivánok MindenkinekKép
doris

Zsu!

Próbálj megnyugodni. Egyetértek Dorisszal, próbálj meg kikapcsolódni, és nem ezen rágódni egész nap. Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy ezt könnyű mondani, de annál nehezebb megtenni. Nem kell mindenáron pozitívan gondolkodnod, probálj meg inkább nem gondolkodni, legalábbis erről. Nekem sokat segít, ha elkezdek egy jó könyvet olvasni, az általában ki tud kapcsolni, ha magam alatt vagyok. De egy társasági összjövetel is sokat segíthet.
Tehát fel a fejjel! Én is szorítok Neked, és persze a többieknek is.

Adri
adri77

Zsu!

Kerlek ne szomorkodj, es ne legyenek rossz erzeseid! Fontos hogy te bizz benne, beszelgess hozzajuk!!!
Sikerulni fog, csak ezt a kis idot kell kibirni!

Tudod a lanyok mondtak mindig, akiknek sikerult, hogy igazan nem lehet es nem kell semmit erezned, attol meg ott van!!!!!

En is azt mondanam, hogy probalj meg tarsasaggal elmenni valahova, baratokkal, es nem csak arra koncentralni, es aztan meglasd, hipp-hopp elmegy az a kis ido, es kiderul!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kedves Zsu Kép
Bár én csak olvaslak Benneteket, de most mindenképpen írnom kell Neked, mert szeretném, ha szavaimmal segíteni tudnék Neked.
Ahogy a lányok is írják, természetes, hogy néha előjön a félelem, de hidd el nem szabad beadnod neki a derekadat. A babókák ott vannak a pocidban és ott is akarnak maradni, ez így van. És nem egész 9 hónap múlva már Neked is lesz csöpséged, ez biztos. Ne ess kétségbe a negatív gondolatoktól, hanem ha előjönnek próbáld megnyugtatni Magad, gondolj azokra a lányokra, akik mind innen indultak és lombikkal v. anélkül, de ott a baba a kezükben / a pocijukban. Bízz Magadban, az erődben és a babáidbanKép Szerintem, nem baj, ha nem tudsz velük még foglalkozni, elég ha nem hagyod, hogy rossz gondolatok lehúzzanak a mélybe. A babáid érzik a rezgéseidet és anélkül, hogy tudatosan szólnál hozzájuk, ők tudják, mennyire szereted őket.
Tessék kimenni a levegőre, nagyot sétálni, virágot venni, beszívni az illatukat, ha hazaér a párod, odabújni hozzá, érezni a melegséget, ami átjár mindkettőtöket és örülj ezeknek az apró dolgoknak, ezek teszik széppé a napodat. A félelmeknek pedig köszönd meg, hogy vannak és vigyázni próbálnak rád, de győzd meg őket - megtudod, ez biztos - hogy nincsen rájuk szükséged, tudod, mit akarsz és el is fogod érni.
Bízom Benned és a babáidban és a lányok is bíznak Benned, szóval bízz Te is Magatokban.
Mindenkinek szép napot!
Kíra
kíra

Gyerekek!

Annyira aranyosak vagytok hogy egy kicsit el is pityeredtem! Rengeteget jelentenek nekem ezek a hozzászólások és megígérem neketek hogy nem leszek anyámasszonykatonája és igenis harcolok a bébikért! Csodálatos emberekkel vagyok én itt körbevéve! Büszkék lehettek magatokra hogy ennyi erőt tudtok egy kis esetlen hülyének a lelkébe önteni! Tényleg nagyon köszönöm a bíztatást a nyugtatást és a történeteket! Most már sokkal jobban érzem magam, már mosolygok isKép! Biztos a babáim is mosolyognak!Kép Doris! Addj egy csókot a babóidnak helyettem! Nagyon édesek! Megérte!!!!

Szóval köszi!
(mindig csak én húzom le a topikot! BocsiKép)

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép

csak egyetérteni tudok az előttem szólókkal. Bízz bennük, erősen kapaszkodnak a mamijuk pocijában.
Küldök Neked sok-sok pozitív energiát, hogy a félelmeidet mielőbb elkergethesd
Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

ZsuKép
Lehet, hogy már irtam akkor bocsi... Szóval én kezdettől fogva beszélgettem Velük és mindig többesszámbanKépHa nem megy hangosan az nem gond, hisz egyáltalán nem jön mindenkinek természetesen ez a dologKép A gondolataiddal is tudsz kommunikálni és Ők már azt is érzékelik, tehát nyugi, mindent nagyon-nagyon jól csinász és a Párod isKép Próbáld meg Őt is megnyugtatniKép

ui:Én meg a Tieidnek küldök puszit úgy lélekbenKépKép
doris

Sziasztok!

Most olvasok vissza.

Zsu, sokat eszemben voltál néhány napja, gondolj csak bele, hányan szeretnénk most a te helyedben lenni. Ahogy Doris sorait olvastam, kis erőt szedtem én is, hogy folytassam. Most kellett volna visszamennünk a második inszeminációra, hogy aztán egyszercsak mi is kezdjük a lombikot. És én nem mentem el :-(
Az első inszem óta már 4 hónap eltelt, és én még mindig úgy érzem, hogy erőt kell gyűjtenem. Pedig hol van még a lombik! Szóval, irgum-burgum, tessék csak pihengetni, és hozd majd nekünk a jó hírt két hét múlva, amikor majd a te profilodban is az lesz, amit Cat-ében, két krumpli van a pocakodban. DE LEGALÁBB EGY!!!
Sok babatapasztó energiát küldök neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vikimi, az én prolaktinom 19 volt most ebben a hónapban, és leszúrást kaptam, hogy abbahagytam a sero szedését, mert januárban 24 volt. Szóval most már feleket szedek, de mindig éjszakára veszem be, mert én is rosszul vagyok tőle. Próbáld meg te is így. Remélem segít.

Paula, sajnálom. Én is azt hittem sikerült ebben a hónapban. Késett 3 napot, legutóbb az inszemkor késett ennyit, különben soha. Ráadásul 2 napig tartott, ami teljességgel elképesztő. Fogalmam sincs mi van. Ráadásul folyton éreztem valamit a hasamban, hát, nem lett senki :-) A tesztet én nem csináltam meg, nem akartam tudni, hogy esetleg csak nem tapadt meg, és ezért jött meg. Szar érzés. Nem baj, nekünk is irgum-burgum, és jövő hónapban újra próbálkozunk. OKÉ?????

És Zsu, azt hiszem most már biztos elmegyek a dokikhoz jövő hónapban. Még 24 nap! :-)

Puszi Mindenkinek!

Noémi
Vendég

NoémiKép
Igy van, csak igy továbbKép Jót tesz a pihenő, ne hibáztasd magad, amiért nem mentetek elKép Nem kell hajszolni a dolgot, csak amikor már készen álltok ráKépKép Le a kalappal!!!!Kép Ügyes vagyKép

Drukkolok Neked is és MIndenkinekKép

doris

Drága Doris, nagyon köszönöm! Olyan jól esnek a szavaid, mindig megnyugtatsz. Köszönöm. Nem is tudom mi lenne nélküled :-)
Vendég

Sziasztok!

Én nem szeretnélek Titeket a történetemmel terhelni, de nagyon-nagyon hasonló sokakéhoz...

Most kérdésem lenne Hozzátok. Életemben még nem teszteltem, és ma vettem egy Lilly nevezetű tesztet, mivel kedd óta (28. nap)nagyon kevés barnás pecsételgetés van, piros csak akkor, ha épp erőlködnöm kell (bocsi!!!), és az is kevéske, majd utána semmi. A hasamat érzem, ez sem jellemző általában. Hormonjaim a legutolsó ellenőrzés szerint is jók, talán csak a progival lehet gond,már ha van, mert ezt én okoskodtam ki.

Szóval itt egy teszt, ami nagyon rosszul látszik, nem tudok jobb képet késziteni. Most több okból kifolyólag szeretném kizárni(betegség) a terhességet (bár nagyon vágyom rá!!) Szerintetek is csak a teszt minősége miatt van ott egy nagyon haloványka csík???
Ajánljatok egy jó, pontos tesztet, lécci!

Bocs a kapkodásért, de remegnek a kezeim.

BoGicza

Kép
bogicza

Bogicza!

Én ezt a tesztet nem ismerem, a képen sem sok látszik. Ajánlani viszont a Gravi HCG tesztet tudom, nálam az már többször bevált.

Remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy Te szeretnéd. Ehhez szorítok Neked!

Üdv: Beatrix
beatrix28

Szia Bogicza!

Én csak a saját első pozitív tesztemhez hasonlítom a képen látottat.
A legelső tesztem volt ilyen, ha halványan is, de 2 csíkos.A kontrollcsík volt az erősebb színű, a terhességet jelző a halványabb.
Aztán pár nap múlva a Clear Blue egyértelmű 2 csíkos volt.
pusszz
Ui:én is remélem, hogy minden úgy alakul, ahogy Te szeretnéd
Kirri

KépKép
KépKép
kirri

Beatrix, Kirri!

Köszönöm a válaszotokat! Ki fogom próbálni mind a két tesztet és majd beszámolok!

Sziasztok!

Bogicza
bogicza

NoémiKép
Ügyesek vagytok, menni fog minden a maga útjánKépKép
BogiKép
Sajnálom, hogy most nem örülhetsz ennek a második csikocskának feltétlenül... Remélem minden rendben lesz, ird majd megKép

doris

Sziasztok Lányok!KépKép

Ma csináltam egy másik tesztet és egyértelműen ott a csík! Csak aggódom két dolog miatt is. Az egyik, hogy van egy pici barnázás, a másik, hogy a múlt héten Ciprobayt kellett szednem erős felfázásra. Ez vajon nem tesz kárt a babában?

Kérdésem még, hogy felesleges Utrogestanja van-e valakinek? Árában átvenném, amíg nem jön haza a dokim külföldről!

Köszönöm és minden jót, mielőbb babásodást Nektek! KépKépKép

Bogi
bogicza

BogiKép
Szivből gratulálokKép Az Utrot azonnal kezd el szedni, de ahogy olvastam már talán használod is...Kép Én az összes Utromat visszavittem anno a korházba, hogy más rászorulóknak ingyen odaadhasság... Remélem azért tud valaki segiteni, de bármely Nőgyógyászhoz elmehetsz és irathatsz fel vele, illetve a gyógyszer kérdésedre is egy szakembertől kéne tanácsot kénedKép Szerintem fordulj addig más orvoshozKép

Vigyázz Magatokra és nagyon GratulálokKépKépKép

doris

Bogi Kép
Ha bemész bármelyik gyógyszertába és elmondod, hogy mi a problémád, akkor biztosan adnak ultrot. Ha az elsőben nem, akkor a másodikban biztosan. Nekem is adtak egyszer, mikor kellett és kiment a fejemből, hogy felírassam.
Sajnos nekem nincs ultrom, így nem tudok ebben segíteni.

A Ciproby-hez nem tudok hozzászólni, de megpróbálom Neked előkeresni azt a telefonszámot, ahol a terhesség alatti gyógyszerszedésről adnak felvilágosítást.

A két csíkhoz gratulálok, és bízz a babódban, hogy nem lesz semmi baja.

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Teratológiai Tanácsadó
1/363 2229
1/363 5272

de van egy 0680-as szám is... azt most hirtelen nem találom, de ha meglesz, akkor bevésem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép

Nagyon köszönöm a segítséged! Megpróbálom a gyógyszertárat, és felhívom ezt a számot!

Köszi!

Bogi
bogicza

Szió Kép
Bíztató infó. Az egyik másik fórumon egy már megszült kismami írta, hogy ő a terhesség alatt és néha a szopi alatt is szedte, és semmi problémát nem okozott.
(Szerintem kezdhetsz megnyugodni)
Nagyon drukkolok Nektek!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bogi!

Gratulálok! Kép
Problémamentes terhességet kívánok Neked! Kép

Beatrix
beatrix28

Vissza: Fogamzás