hahó
Csajok, mindenkinek nagy simi és ölelés és pozitív enerdzsí. Ránk fér. Olyan szinten kimerültem, hogy reggel mikor felkeltem szédültem. a tegnapi nap volt a mélypont eddigi életemben gyerekileg...Gergő megkapta az eddig csak ígért nyaklevest. Luca bojkottálta a házimunkát, Atesz helyett gépeltem a dogáját, Vica elvarázsolt megint, cseszik enni, Ati nem alszik, kimentek az udvarra havazni, fél óra múlva Papa bezavarta őket, mert nem Ati kezét fogva sétálgatnak, mert külön játszanak, s mert Atinak "lefagyott" a keze /nem hajlandó kesztyűt venni a dinnyéje, de csak hideg és piros volt, azért a gyerek se hülye/ s a gyerekekkel ugye nem úgy kell beszélni, mint a legénységgel a tűzoltóságon, de hát Papa már mindig parancsnok marad, én is összevesztem vele, az alaphangulatra még ez is rátett, s hozzájött még az, hogy karira a sütés egyelőre a holdban volt, s bárhogy filóztam csak éjszakai sütés lesz belőle, de 11kor már elájulok, szóval kiborultam, hogy a kurva életbe szinte elmosogatni sem tudok, mert két percenként Lucához kell mennem, stb, hogy lesz ebből nem hogy süti, de takarítás és stb. Szóval pánik volt van. Fürdeni is úgy fürdök, hogy Luca bent van velem a hordozóban, mert Apjánál sincs el....

... Éjjel Gergő hányt kétszer, valami vírusos genya, ma nem ment suliba. már semmi baja hála az égnek, jól van. Reggel legyúrtam a mézes tésztát, megcsináltam a csúcshoz a krémet, még majd a mézes zserbót kéne összedobnom vmikor, meg rendet rakok, elpakolok, felnyalok mindent, mert holnap anyóssal lesznek itthon a srácok, ha nekiáll nekem pakolni akkor sikítófrászt kapok. Mamával egy jót beszélgettünk, mondtam neki, hogy nem az volt a bajom, hogy felküldte a srácokat, hanem ahogy felküldte, s h Papa igazán megpróbálhatna nem parancsnokként szólni a gyerekekhez, hanem nagypapaként... Közben papa hazaért a vásárlásból, s hozott a gyerekeknek egy hatalmas medvét

:D:D:D el is neveztük MedveÚrnak

Gergő pedig megállapította, h Papa tényleg szereti őket... Ati futva menekült a medve elől, még a zokniját is elhagyta, de mostanra megbarátkozott vele

én meg bőgtem a gesztustól...
Timi, na hogy ízlett a krumpli? én mostanában jól megszórom fokhagymával

:D:D
Vera, a tejednek semmi baja, tökéletes, pont annyi és pont olyan, amilyennek lennie kell!!!!!!!!!!!!!!!
Frocli, szia nálunk, gyönyörű Bencéd van!!!

:)
Manó hatalmas simi Neked!!!!!!!!!
féltékenység: ne emésszétek magatokat, ez az élmény is kell a gyerekeknek az egészséges fejlődéshez, ahhoz, hogy ne egoista önimádó felnőttek legyenek

Anna írta még anno míg pocakosak voltunk, h el lehet beszélgetni a tesókkal, hogy teljesen normális amit éreznek, hogy nem kell miatta haragudni magunkra, hogy féltékenyek vagyunk, s hogy mi szülők, mennyire nagyon szeretjük őt is, stb stb. Ezáltal a féltékenység miatti önvád megszűnik, mert kvázi legalizálódik.
Bibi, boldogságos szülinapot!!!!!!!!!!!!!

:)
akit kihagytam mea culpa...