Fleur! Ismerős a helyzet!
Itt a mei tai-od:
http://www.mei-tai.hu/termekeink/?item=92#content
Egyébként ez a babavédő nem saját ötlet.
Egy kismama keresett meg, hogy nem csinálnánk-e ilyet, emrt milyen hasznos dolog, de nincs választék.
És akkor indultak az agytekervények.
Mamával konzultáltam, másnap Kaisers's-be el, centi, papír, toll, lefényképeztem a bevásárlókocsit, lemértem. Este küldtem az adatokat Mamának, másnap készen volt. Apa elhoz, én Kaiser's-be el, kocsiba bepróbál (tökéletes

), fotóz, majd anyagbeszerzés, este 8-kor a mínusz 1 fokban Tesco parkolóba be, nagy bevásárlókocsiba bepróbál, este fent a neten a cucc.
Ma is megkerestek valamivel: gyerekeknek nem vízhatlan nadrágra kamásni, vízálló lábszárvédő.
Tünde! Köszönöm, ha továbbküldted.
Panndi! NEm semmi!

Nekünk nincs is szánkónk.
Ma megint volt egy baleset. A gyerekek állandóan lökdösik az ablakot szellőztetésnél, aminek az lett a vége, hogy az üveg betört, és ráesett a fél tábla darabokban Gegire.

Pontosabban nem is tudom hogy esett, de marha jól dolgozott az őrangyala, mert csak a homlokán és oldalt a fejecskéjén vérzett kicsit, mint egy macskakarmolás, olyan pici seb lett csak. Engem meg a frász kitört.
dmaggie! Ezek az aranyköpések!
Jaj, mire felöltöztetem a két gyereket....

Először Zsozsit puccba, és kitessékelem a verandára vagy a teraszra, hogy ne melegedjen be. Gegi visít öltöztetés közben, kész birkózás. De csak bele az overálba, oszt csá.
Amikor meg a Mamáékhoz megyünk...
Váltóruhák, kaja, iszik, edények, ez, az amaz, nem találok semmit... Felöltöztetni a gyerekeket, én még sehol nem tartok....
Fél órán belül nincs meg.