A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Hello!

Szóval itthon :roll: a kórház tele betegekkel ide is elért a H1N1 nem volt hely!
Erre nagyfiamhoz hívtak a suliba, hogy lezsibbadt fél oldala fáj a feje, hányt 3 hét alatt másodjára úgyhogy orvoshoz vittem! Ő kérte kórházi elhelyezését, mivel ott hamarabb kivizsgálják, de őt sem vették fel mert tele! Mentünk ideggyógyászhoz, vérvételre, kell menni szemészetre, EEg-re (itt jegyzem meg mivel nem vették fel az osztályra időpontot kaptunk is Feb.27-re :twisted: ) Szemészetre is kaptunk időpontot márc 24-re NEVETSÉGES!! Szerencsére van nálunk nem egy egészségház és az egyikben pont a mai napon mondtak le egy helyet tehát van mára hely JEE!!!

Válás kérhető anyagi okok miatti mentesség nekem egy fillért nem kellett annak idején fizetni kivéve az ügyvédet, de az is kérhető ingyen a polgármeseteri hivatal családügyi ügyvédnél!!!!!! Ja és kérhető az államtól támogatás gyerektartás díj amit utólag levonnak az apukától! Ehhez csak nyilatkozni kell, hogy nem él már veletek ugyanaz a Mep-nek is lehet nyilatkozni egyedülállóként családi pótlék kérelemet lehet beadni! Ja és apukát fel lehet jelenteni ha nem fizet, nincs bejelentett jövedelme mégis van vagyongyarapodása akkor már nincs mit tagadni!!!!!!
Szemét pasik!!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma:Kevinnek is ilyen volt a popoja pár napig nagyon csúnya volt leülni se tudott nagyon fájt neki végig az egész fenek és már véres is volt én sokat hagytam szabadon,mindennel kentem neki de nem nagyon volt jó csak a neogranormon meg este a pancsi vizébe raktam kammillát.És mitől van nektek,én pont pekenkát váltottam (liberot vettem) és lehet attól ) vettem más ik pelust és szépen elmúlt.

000kata

Klarissza: borzasztó az az egészségügy,és akkor most mint mondanak miért zsibbadt le a fél oldala,szegény :cry:

000kata

Klarissza, annyira sajnálom Zsoltikádat és Matyit is, hogy így jártatok. Ma délelőtt voltatok eszembe, hogy már 1 nap eltelt és holnp jöhettek haza :shock:
Egészségügy :mrgreen:

Anya, Kincső ollllllyan nagylányos már, nagyon csini a téli szerkóba :lol: L. is így szereti a kutyákat, anyja lánya, én is imádom :D
A kesztyű nálunk sem barát, már nem is próbálom meg ráadni, majd ha jön a hó úgyis a kezes-lábast adom rá és abba beépített kesztyű van, tudod vissza lehet fordítani az ujját :lol: egyébként L. szeret öltözni azaz nem visít, nincs semmi gond csak szaladozik és egy csomó idő még minden rákerül :roll:
:arrow: majd jövök még

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza félelmetes mit kell nektek is átélnetek:((( jobbulást a fiaidnak.

ezt mikor kérhetem?
[quote]J írta:a és kérhető az államtól támogatás gyerektartás díj amit utólag levonnak az apukától! Ehhez csak nyilatkozni kell, hogy nem él már veletek

gondolom ha már megvan a végleges válás nem?

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera,a válás kimondása előtt.
Majd a válás kimondása után levonják az apukától.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: mi van veletek?már ritkán jösz.

000kata

akkor ezt szívtuk. mert nekem most cska a 25 ezret utalják. majd kérem márciusban

ma agyon dícsérték a Peti elsős fiamat:)) olyan büszke vagyok rá:)) csak szupereket mondtak hogy ő az egyedüli aki mindig megcsinál mindent jól és a szorgalmikat is mindig kivétel nélkül megcsinálja:))

pénteken is jön haza és már ül le leckét írni:)) arany gyermek:))

jahh még egy dolog. az osztály legszebben rajzoló diákja:)) jár is képzőművészetibe:)) kapott is egy oklevelet ma pont:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Kép

Kép

000kata

Kép

Kép

000kata

Kata!! Jajjjj de cukiiiiiiiiiiiii Kevined!!!! :lol: :lol:
Már oylan rég raktál képeket... nagyon édesen csücsül szánkón!!! :lol: :lol:

Klarissza! jesszuskám!!! :shock: Mitől lehet ez?? tudsz már valamit???
remélem minél hamrabb rendbe jöttök!!!

Anya! Kincsed is édesss!!!! :lol: :lol: :lol:

Nati már körbebéleltem az ágyát de nem használ. :(
Nem esett nagyot szerencsére meg az ágy végénél a földön van egy nagy szőrme szőnyeg az elég puha!

Dalma! Gratu a fogasvkákhoz! :wink:

Csuri Hogy vagy??? 3-aska mocorog már?? :D
Mi is voltunk ma megnézni a havat :lol: szánkó híjján egy a pincében talált bobbal... :roll: lefeküdt rajta cuki volt! majd rakok én is képet csak lemerült a gép!
Na jó éjt mindnekinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kata
szuper a szánkótok! Mégis vettetek?Nagyon édes Kevin! Nekünk elvileg a Jézuska hozza, de ezt nem lehetett kihagyni. :)
Rénszarvas híjján :)
Kép Kép

Kép
katica_75

Vera
de Iza a legfiatalabb itt! :wink:

Kép
katica_75

Katica:nagyon édes Léna.Micsoda rénszarvasotok van :lol: :lol:
Mi is karira vettük a szánkót de elővettem :lol: féltem hogy elolvad a hó.

000kata

Kata, de édes Kevin!
Micsoda nagyfiú már! A homlokáról nem múlt el a tűzfolt? Csak a közeli képen látszik. Ez a szexepilje! ;)

Katica, tényleg húzta Lénust a Kutyátok? Elbírta? Nagyon aranyosak együtt! :)

Tegnap sétáltunk mi is a hóban, aztán megláttam egy részegen tántorgó férfit kijnni a kocsmából. Alig bírt átmenni az úttesten, és majdnem meghűlt bennem a vér, hogy kivette a zsebéből a slusszkulcsot és nyitotta az autóját. Nem bírtam szó nélkül megállni, odaszóltam neki, (udvariasan) hogy inkább busszal kellene mennie, így nagyon veszélyes. Kérdezte hogy értem, hogy így. Inkább akkor gyalog menne. Nem értette, miértr kérem erre, fel volt háborodva, hogy mégis mit akarok én. Mondta, hogy vigyázzon magára és legyen nagyon óvatos és elhúztam a csíkot. Csak a buszmegállóig mertem menni (20 m), ott behúzódtunk a fal mellé, és megvártam míg elmegy, nehogy már lejöjjön az útról a járdára és elüssön... Hihetetlen micsoda felelőtlen autósok, emberek vannak. És ha elüt valakit? Mint pl az anyukát a tegnapi fókuszból, aki a 4 gyermekét hagyta magára... :cry:

Kép
Kép
dalminha

hú de nem megy a topic

Kép
Kép
dalminha

Dalma: hát igen ez elképesztő hogy ennyire nemtörödnek ,minek vezetnek ha isznak,szomorú.Tegnap én is láttam a fókuszt :cry: szegények,ugy sajnálom őket :cry:
tűzfolt: halványan még meg an , csak akkor látszik jobban ha sir vagy erőlködik.

Csajok merre vagytok???

000kata

Hahóóóóóó, én vagyok!

Kata, Katica nagyon édesek a havas manók :lol:

Na megjártuk a gyerekosztályt, sík ideg vagyok, mint mindig. Fosi továbbra is van, sőt egyre durvább, tegnap hajnalba megint hányt Lilla :cry:
Ma délelőtt elvittük Lillát egy gyerekdrnénihez, aki szerint tejérzékeny a lányka :twisted: most 2 hétig totál tejmentes diéta, semmilyen babaterméket nem ehet-ihat és vissza kell állni a tápszerre.
Rizst mondta, hogy főzzek és turmixoljam bele a tápba, meg csirkehusi+répa oszt ennyi :roll: anyám totál kész, hogy éhen fog halni a gyerek :shock:
Azt mondta, hogy nem fogy, jól fejlődik nincs más teendő egyenlőre, DE ha így se múlik a fosi akkor gasztroenterológiára kell vinni a Heim Pálba. A kakiba sok az emésztetlen étel ezért gondolja, hogy nem tudja még bontani a szervezete. Hú ezt most jól megmagyaráztam.

Szóval segítség lányok, aki tud valami okosságot, mit lehet még adni ilyen esetben a gyerkőcnek , írja meg !
Klarissza, Dalma Ti, hogy csináltátok?

Egyébként, dicséret volt, mert ügyes jól fejlődik csak fosos a lelkem.
Szemészeten voltunk, na ott volt nagy sírás-rívás, nem tetszett neki, de hála szemileg egyenlőre nincs probléma.

Bocs, de elmaradtam a melóval rendesen , muszáj bepótolni.
Később benézek.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, 4 kilo ugrott le rólam a napokban az idegeskedés miatt, egyszerűen nincs étvágyam és rosszul vagyok, ha be kell nézni a pelusba, találok-e kaksit, persze mindig van én meg parázok, étvágy nuku csak a kávé esik jól. Ilyen áron nem akarok fogyni :mrgreen: inkább legyek kövér :cry:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ja, gyümölcsből is csak almát ehet, szigorúan reszelve!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Itt!

Évi
Fanninál is van, hogy látszik mit evett. De én most ezt inkább a fogzásnak tudom be. Krumplit miért nem ehet? Meg főzz zöldségeket, gyümölcsöket? Ha tej okoz gondot, akkor azok mehetnek. Vagy az éretlen emésztőrendszer miatt ehet ilyen kevés dolgot?

Klarissza
Na ez tényleg nagyon gáz!!! Szerintem a sürgős eseteket előre kellene venni, de ezzel itthon nem nagyon foglalkoznak.

Mi is voltunk hóba sétálni. le kellett venni a kesztyűjét, mert meg akarta fogdosni a havat. nagyon tetszett neki. Én meg majd megfagytam, mert nincs egy rendes csizmám, meg kesztyűm se (az semmilyen sincsen). Hol kapok szerintetek olcsón jó meleg hótaposót ami nem kínai és nem csúnya?

Dalma
A helyedben kihívtam volna a rendőröket, vagy bejelentettem volna a rendszámot, hogy részegen vezet.

Fanni mostanában rosszul alszik éjjel, de én fel sem ébredek arra sem, ha sír. Párom kel hozzá. Olyan gáz, hogy meg se hallom, pedig egy szobában alszunk.

Kép
Kép
nati80

Nati, nem tudom, de gyümölcsből is csak az almát engedik :roll: ez most egy komoly játszma lesz, de bízom benne, hogy a tejmentes diéta rendbe hozza az emésztését.
Tudod már régen kínlódunk sok kakival, de mostanában nagyon eldurvult a helyzet, ma reggel is ivott gyerektejet (ez átmenet lenne a tápszer és a bocitej között :roll: ) és utána 1 órával jött 4 fosi, de olyan híg, mint újszülöttkorban, igazi folyós kaksi (bocsi, de nem tudom szebben írni )

Most, hogy jobban belegondolok, amikor átáltam a HA-s tápszerről a simára akkor változott a minőség és mennyiség, de mostanában nagyon durva :mrgreen: fogzástól csak átmeneti fosi van és akkor természetesen indokolt az emésztetlen kajcsi, de attól ez rosszabb.

A candidára is azt mondta a drnő, hogy ez lehet az okozója és ez magától rendbe kell, hogy jöjjön és még véletlenül se adjak neki gomba ellenes gyógyszert :roll: 3 másik orvos meg ezt ajánlotta, milyen jó, hogy nem adtam neki, az rombolja a májat!!!
Ezt szeretem, hogy ahány orvos annyi terápia :twisted: :twisted: :twisted:

Figyu, Dechatlon vagy Intersport ilyen helyeken nézzél hótaposót, azok elérhető áron vannak és jó minőségűek.
Lillának a Koodzában vettem hótapit 2690 píz volt és olasz minőség, jó nagyon. Ez csak itt Hatvanba van és Érden, de a többi sportdiszkont már nagyobb városokban is van.
Metro is van nálatok, az enyém onnan van, már régebbi Active névre hallgat és jóóóó.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Nati! Nézd meg a Deichmannba. Ott elég jó csizmik szoktak lenni és nem huszonezer...

Jajj Évi nagyon sajnálom a kakit!És slusszpassz ennyit ehet???:shock: Elég uncsi....:?

Dalma! Hát ez hallatlan! Gusztustalan hogy ilyen felelőtlen emberek vannak!!! :evil: :evil:

Katica! Ez a rénszarvas!!! :d :D szupíííí!!!
És Lénád tündibündi!!!! :wink:

Vera! Én találkoztam a játszón egy csajjal akinek a lánya csak 18 hónaposan indult el... de ne aggódj emiatt mindjárt ő is szaladni fog! Addig örülj míg nem megy mert aztán rohanhatsz utána! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép Csak ennyit hoztál??? :D

Kép Jajj de finom ez a cékla! :wink:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci: nagyon édes Domi ,a céklás a kedvenc,és azok a gyönyörű fürtök :lol: :lol: :lol:

Évi:sajnálom a kaki dolgot :cry: :cry: hát akkor nem sok mindent ehet szegény.És ha igy elmulik a kaki dolog akkor igy kell maradniah nem ehet semmit szinte?vagy meddig?

000kata

HEllo!

Látom más is elkezdett küzdeni a tejallergiával hosszú kiadós út vezet a végéig!!!! Evi akkor akár el is kezdhetjük na szóval: szalámi félékből csak csirke vagy pulyka mell sonka azt is szigorúan nézve, hogy van-e benne tejpor, kazein, tejsavó, iró! Ságának az újfajta falnijó párizsiát és virsliét is eheti ha nem szója allergiás mert végre ebbe sem raknak! Kenyérből inkább a teljes kiörlésű vagy a rozskenyér, kifli, zsemle vajjal amit szintén nagyon alaposan meg kell nézni miből készül! Enyim gyerek imádja a pörit: csirke, pulyka ebből is mehet! Disznó, marha, birka inkább ne. Nálunk pl: nagyfiam nem ehette tavasszal az almát sem mivel kereszt allergiája volt a kanadai nyárral! Levest is ehet, de szigorúan otthoni alapanyagok semmi leveskocka, vegeta! Általában a citrusfélék is allergizálnak, de szerencsére Mátyás egész jól fogadja őket. Nálunk nincs hasmenés, mert nagyon kevés tejtermékféleséget kap, de a hamika így is nagyon emésztetlen. Januártól mindkét gyerek szigorúra lesz fogva hátha végre elmúlik Zsoltika arcáról is az ekcéma. Ja most mondta egy nő, hogy a tejallergiát sosem növik ki csak idővel néhányat már meg tudnak emészteni és nem allergizál annyira na majd meglátjuk!

Zsoltival voltunk szemészeten negatív, vvétel kicsit magasabb lett a cukra (gondolom a rengeteg édesség amit eszik esténként, de majdcsak elfogy!), de egyébként szupi úgyhogy tutti valami neurológiai probléma lesz.

Vera mi sem járunk még, pedig két napja egyedül tett 4 lépést azóta se! :(

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok!

Kata:Nem feszegetem én már ezt a H1N1-es dolgot nekem ez már sok.Kevin nagyon aranyos a képeken :D Hol vettétek neki a szánkót?mennyi volt?Itt is volt hó :D Még van is apa havat takarított ma.

Dalma:Igen már olyan hosszú volt a haja Kriszemnek :D Már úgy elaludta,hogy minden reggel nevettem rajta ahogy felállt neki mindenhol :lol: Egész jól tűrte a hajvágást :D Persze csak 5-6percig bírta így nem lett valami jó,de a hosszából sikerűlt vágni.Volt kitől örökölnie a sok hajat nekem is meg apának is sok hajunk volt kicsinek :D

Anya:Ja okés elnéztem bocsi :D Nagyon édes Kincső :D Örülök,hogy minden okés Kincsővel.

Évi:Gratula fiadnak a vizsgához :D Nagyon ügyi :D Bocsi a múltkor elfelejtettem,mert Krisz itt sírt :oops:

ission:Hát nálunk is megy a gép szétverése :cry: :) Most épp alszik ezért tudtam jönni.Ha fenn van képtelenség írni.Hát nekünk is elmúlt már nagyjából.

Vera,Klarissza:Köszi az infót válás ügyben.Átadom anyumnak.Nagyon ügyes a fiad:D

Klarissza:Sajnálom,hogy beteg a gyerkőcöd :cry: Jobbulást kívánok nekik!!!!Nem semmi ott is az egészségügy :evil:

mammuci:Nagyon édesek a képek :D

Katica:Jajjj,de cukik a kutyusos a legjobb :lol: Mennyi volt a szánkó én is ilyesmit szeretnék venni.De lehet mire megveszem már nem is lessz hó :shock: :lol:

Rólunk:Én most elszántan munkát keresek,mert egyre rosszabb itt a helyzet és elakarok költözni jövőre innen.Saját lakás egyenlőre nem megy így marad az albérlet sajnos :cry: Krisztián képzeljétek megeszi a kenyér héjját :shock: :D És már egyedűl akar enni kanállal :D Végre teljesen egyedűl iszik a cumis üvegből ez nagy szó nálunk,mert eddig nem volt hajlandó kis lustaság volt most meg már nem is engedi,hogy én fogjam neki :D

Bocsi,ha valakit kihagytam,de megyek mosogatni amíg Kriszem alszik.

Kép
Kép
reni_24

Vera:Nagyon ügyes Iza,kis édes :lol: Na látod elindult :lol:

000kata

Reni: az auchanba vettük a szánkót ha jól emlékszem 4ezer ft volt.Ügyes Krisz h egyedül akar enni,kevin nem akar csak malackodik :lol: Mit akarsz dolizni?És Krisz akkor bölcsibe menne?

000kata

kata
A libro most nálunk se vált be, mert Kincsőnek is csupa piros a popója. :( Úgyhogy tényleg lehet azzal van a baj! Nekünk most a legjobb a Pampers igaz az a legdrágább is sajna. :(
Na látod csak oda ért a hó, amit küldtem. ;) De jó! Nagyon édes Kevined!!! Kincsem már utálja a havat. :( Ki se akar menni. :(

katica
Csuda édes Lénád! :) És a kutyus, hogy húzza!! :) Jól megvannak amúgy együtt?? Az enyém még mindig féltékeny, lehet el kell altatni, de azt nagyon nem szeretném pedig. :( Szánkót hol vettétek mennyiért??? Képzeld Kincső fél a hóban. :(

évi
Sajnálom Lilládat. :( Képzeld 2 napja enyém gyerek is fosik. :( Nagyon aggódom tegnap minden pelusban volt, de volt , hogy fél óránként cseréltem. :( Mitől lehet? Te tudsz valami olyan kaját ami kicsit megfogná?? Bár ma szerencsére "csak" reggel volt, de nagyon ideges vagyok már. :(

mammuci

Csuda édes Dominik! :) Nem félt ott fekve a bobon?? Milyen kis bátor!!! Bezzeg Kincsőt még a hóba le se lehet tenni. :( :( :( Holt ideg vagyok!! Remélem hamar elolvad. Ki volt a télapó??

[b]klarissza

Járás ne izgulj, Nálunk is így volt. Előbb tett 1-2-3-4 lépést, aztán hosszú ideig semmi. Majd egyszercsak elindult. :) Majd meglátod hamarosan járni fog!! :)

reni

Már egyedül iszik? Az igen! Enyém se akar még egyedül inni, de akkor Krisszed nagyon ügyes! :) Mondjuk evést már próbálgatja babám is. Neki muszáj egy kanalat adnom a kezébe. Nem jó a mostani albérlet?? Vagy most hol laktok?? Milyen jellegű munkát keresel?

Juuuj tényleg, pont ma vagyunk 13 hósak!!! :)

Kép
Kép
anya1118

Kata! Mi is olyan szánkót vettünk most mint a tietek! :lol:
De mi 2590-ért vettük :oops: :roll:

Anya! Nem egyáltalán nem félt sőt együtt is csúsztunk le a lejtőn az is bejött neki! Holnap délután megyünk fel a Normafához szánkózni kíváncsi vagyok mit fog szólni! :lol: :lol:
Férjem tesója volt a Miku!!!:lol: :lol:

Vera! Nagyon ügyes Izácska!!! Látod??? és Te még türelmetlenkedtél... :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anya , mienk szindróma nem fertőz :lol: :lol: :lol:
hasfogós kaja? csak ilyet tudok mostanság :cry: főtt rizs, reszelt alma, főtt krumpli a'la nature, keserűcsoki és jó erős kakakó( ez csak vicc) nekem Martinnál ha fosi volt mindig a kakaót mondta a dokinéni, hogy adjam - bár ahhoz tej szükségeltetik és az meg fosatós :roll:
Kekszet adhatsz ha már eszi Kincső és ropi is jó sztem. Banán? - ebben megoszlanak a vélemények, tegnap pl. a nagytudósdrnéni azt mondta a banán 1 éves kor után mehet csak, mi már jóval korábban kezdtük, idejét se tudom mikor :evil:
Ne aggódj ez nem allergia, lehet fogtól, vagy bekapott valami vírust.Itassál vele sok folyadékot, az a lényeg ilyenkor a nagy ivászat!!!
nem azért fél a hótól, mert megfogta és hideg? Vagy a nagy fehérség ijesztő neki :roll:

Katica, enyém nagyfiamat húzta anno a mégnagyobb ( ujfunlandi ) kutyánk szánkón, de fel is borította párszor, Lillát nem merem elé kötni, na meg méág szánkónk sincs, ez a legnagyobb akadály. Már megrendeltük, holnap vagy hétfőn hozza a futár. Remélem hétfőig nem olvad el a hó.
Van ugyan popsink és bobunk, de az még nem Lillának való.
Apa tegnap akart venni a Dechatlonba ( 8 db.-ot jelzett a gép, hogy van az áruházba ) nem volt egy sem :twisted: :twisted: :twisted: ki is verte a balhét, hogy akkor miért írja a rendszer:mrgreen:
Este interneten rendeltünk, ma hívtak, hogy lehet csak hétfőn hozza a futár, mert ma érkezik Német.o.-ból :(

Vera, édes a kis Iza :D

Klarissza, köszi az infot. Milyen vajra gondolsz? Nálunk az tilos :cry: és a kifli, kenyér, zsemle is. De krumplit miért nem ehet ezt nem értem :roll:
Mi dokink ma reggel kiakadt, hogy minek diétáztat a doktornő, ha mellette kapja a tápot?
Reggel már formásabb kaki volt, hurrrááááá !!!

Zsoltikát nem tudjátok magánba elvinni neurológiára?

Ja, a lényeget nem is írtam, tegnap várakoztunk a drnőre és volt ott egy anyuka 5 éves gyerekkel , mert szorulásos a kisfia. Ahogy elmesélte, miket kínlódnak össze szegénnyel és semmi nem használ neki, azért az se egy egyszerű dolog, mellette még fáj is a hasa szegénynek.

Mammuci, Domi gyönyörű kisfiú!!!! Nem ijedt meg a Mikulástól?
na nekem Lilla nem maradna így a bobon az tuti, valahogy le kell majd szíjazni, mert félúton elhagyom :)

Reni, milyen munkát keresel? Hajrá költözés , drukkolok, hogy így vagy úgy külön tudjatok menni !

Kata, erről még nem beszéltünk, hogy mi lesz ha elmúlik a fosi, akkor miket ehet, de hosszú távon szerintem ez a rizses téma nem mehet!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Vagyok, én is csak ritkán jutok ide. Szerintem, most mindenki készülődik a karácsonyra, legalábbis remélem ez az eltűnések oka.

Vera
Még Johanna sem megy igazán, csak egy- egy bútor között áttipeg, meg próbálgat felállni egyedül, de nem megy még lehuppan. Ja látom közben tettél fel videót, nagyon ügyes Iza. Ja és az elsős nagyfiad is ügyes, jó lehet egy aranygyermek anyja lenni. :)

Kata
Kevin hogy élvezi a havat, nagyon cuki, én tisztára elvagyok kenődve, én gyermekem nem szeret kint amióta hideg van, csak akkor jó ha fogom a kezemben és úgy megyünk, se babakocsi se letenni, egyből sír és nyújtózik, hogy vegyem fel.

Katica
De jók a képek, a kutyusos nagyon helyes.

Mammuci
Domi is milyen jól elvan a mondvacsinált szánkón, állítólag Johanna is kap karácsonyra, de jó lenne most kipróbálni, kitudja lesz e még hó a télen.

Klarissza
Úhhhhh, akkor nálatok is összejött minden, remélem mielőbb meggyógyulnak a fiaid.

Évi
Mi is pont ebben a cipőben járunk, megy Johanna hasa is már 3 napja, ma elvittem orvoshoz, diétázni kell, krumpli, rizs répa. Csak az a gáz, hogy ő már sülthusit evett meg füstölt kolbászt, mostmár persze esze ágában sincs megenni a natúr krumplit. Kell adni neki smectát, normaflort, széntablattát porítva, ha nem javulna vasárnaptól antibotikumot.
Neki is sok az emésztetlen kaja egyébként is (most meg szinte csak az) a kakijában, de mivel ő is gyarapodik jókedvű, elvan, így azt mondták, majd megérik az emésztőrendszere. Végülis sokat javult a helyzet, mert mikor elkezdtük a Ht-t 6 hós korában, akkor szinte minden átjött rajta.
Ezek az orvosok, annyira utálom, hogy mindegyik mást mond, így legyen okos az ember

Anya
Johanna is fél a hóban+ még mindig utálja az overallt, úgyhogy nincs megveszve a télért. :cry:
Vágül mégsem lesz zebra Karácsonyra, vettem egy fajátékot, kocka alakú és minden oldalán más játék van, remélem tetszik majd neki.

Móni

Kép
ission

Móni

Kép
ission

Kép

Móni

Kép
ission

Móni, Lilla is sok mindent evett már, de tejet még nem kapott és nagyon, de nagyon nehéz most ezt az átállást vele csinálni, kész őrület :evil:
Nálunk sajna már úgy eldurvult a kaki mennyisége és minősége, nekem nem volt pillanat mikor ne ezen rágódtam volna, hogy ez nem normális és valamit tenni kell, mert kaki kakit ért. Tegnap reggel már annyira durva volt, hogy azt hittem begolyózok, csak kaki, puki, kaki, puki... még a harisnyát se adtam rá már jött a következő adag :cry: baromi kellemetlen neki is és nekem is.
Nálunk is az a szerencse, hogy vidám, jó kedélyű nem fogyott , bízom benne még időben kezdtük orvosolni .
Szerintem nálatok is és Kincső anyunál is ez valami vírus vagy baktérium és hipp-hopp rendbe jön!
Sok folyadék a lényeg most nekik és szépen rendbe jönnek, ne aggódj!
A zebrát mi is a Müllerbe vettük kb. 1 hónapja és akciós volt 14 körül, DE lehet nem lesz jó még Lillának, ha nem ér le a lába akkor cseszve leszünk.
Szerintem úgy is el lesz foglalva a fenyőfával, előre félek mit művel majd :lol: az ablak és ajtódíszek nagyon érdeklik, de azt nem éri el csak ha felemeljük és fújja, mint a gyertyát, ezt úgy megtanulta, hogy minden kaját fújkál ha hideg ha meleg és a díszeket is. én nem látok összefüggést közöttük, de biztos van :roll:

Tudom milyen az a játék amit vettél, szemeztem vele én is, de nekünk van külön fa golyóhúzogató-tologató ketyere és most nem akartam ilyet, pedig tetszik nagyon, jó kis készségfejlesztő!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

De édes Johanna!!! Most is csak azt tudom írni, hogy olyan nagylány :lol: a motort tudja hajtani a lábával?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Mammuci: ti hol vettétek a szánkót?mi majdnem a duplájáért vettük :cry:

Ission: nagyon édes Johanna,olyan nagy már kész hölgy :lol:

000kata

Anya: én huggiest veszek.Pedig régen jó volt a libero is,na mindegyy ilyet nem veszek többet.

Valaki probálta már az appengo pelust?azok milyenek?

Ez a Müller ez mi?játékbolt?merre van?

000kata

Kata, papír, játék illatszer, édesség....mindenes,de jó én Németországban is szerettem nagyon. Felétek is van bizti, anya tudja majd ő megírja.

Csajok, a lényeget elfelejtem!!! Luca baba megszületett az M3 mellett , láttátok :lol: :lol: :lol: annyira, de annyira sírtam 3 híradót is megnéztem. Nagyon szimpi taxis bácsi volt !

Csuri, ami "nálatok" történt ma Gyálon attól meg a hideg futkos a hátamon :cry: :cry: :cry: mi lesz itt Chicago? a mi kis országunkba :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: Köszi szépen :lol: Hallottam Luca babát :lol: :lol:

000kata

Hello!

Luca édes volt én is könnyeztem :lol:

A legfontosabbat nem is mondtam a legjobb terápia a fosós bajokra birsalmalé most amúgy is sokat kapni a piacon vegyetek megéri! Finom is én gyerekeim imádták és nem tudom pontosan mi van benne, de jobb mint bármi! és ez gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény :lol:

Neurológia: azért nem viszem maszekba, mert az EEG-re akkor is várni kell az nincs háznál sajna :(

Szerencsére nekünk minden pelus jó, mindig azt veszem ami a legolcsóbb, eddig tescósat most meg a huggies volt leértékelve azt vettem.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi
gratulálok én is nagyfiadnak a jogsihoz! Milyen kis ügyes, ilyen fiatalon! Mi is egyből letettük ahogy lehetett és soha nem volt balesetünk.kop-kop.Bár mi 17ek voltunk, Ő fiatalabb nem?
Hát nagyon sajnálom h. a szétidegelődés miatt fogytál! Legalább nem kell koplalnod majd, bár tudom inkább azt választottad volna. :roll: Hajrá szánkó!!! hideg lesz addig sztem megmarad.

Anya
szánkót tescoban vettem asszem 5000 volt.Szépen támasztja a hátát. Apa le akart beszélni h. nincs is hó stb..de én azért bíztam benne h. az elkövetkező 3 évben azért csak feltudjuk majd avatni. Csak most kérdés betegyük e még a fa alá :wink: :)
Kutyussal sajna nincsenek jól mert ,Léna ha meghúzza a farkát odakap. :roll: Így most téliesítve lett, úgy sajnálom h. ki lett zárva, de féltem Lénát.Amúgy ő sem hajlandó lépkedni a hóban csak álldogál. :shock: Ha benteől mutatod neki és mesélsz hozzá nem barátkozik meg vele? L. elég jól meggyőzhető ha izgi dolgokat társítok valamihez.Ő imád kint lenni, még öltözni is nyekkenés nélkül, csak menjünk már "KI KI"

Kata
én sem tudtam mi az :lol: :lol: pesten nincs is :?

Ma voltam bent a cégnél. Úgy néz ki vége a dalnak, be fogják zárni. :cry: :cry: Mikor rúghatnak ki vajon?két lépcsőben lesz a leépítés, gondolom csak az utolsók között? Megyek utánaolvasok. :cry:

Kép
katica_75

Évi, a Liga margarin és a Delma light tejmentes csak. Ezeket adhatod. De nem értem pontosan, akkor ti most milyen diétán vagytok? Csak tej? Kenyér is adható, és a vizes zsemle is. Aranycipóban a fánk is tej-tojás mentes. Keress rá a babafalván tej-tojás allergia topicra, én is jártam oda, sok okosságot olvashatsz és jó receptek is vannak. Felvágottból a színsonka adható. Vagy várj csak, candida diéta is van? Nem egyszerre csak egyet kizáró? Annak van csak értelme. Nem? Így hogy deríted ki, hogy akkor mi is a baj? Én még mindig az ALVEO-ra szavazok. Szója termékek is finomak, és pótolhatod a fehérjét. A tápszer nem adható, mert igazi tejfehérje van benne, igaz módosítva. VAgyis mi szójatejet ihattunk csak, de azt is módjával, mert a szója is erősen allergizáló. Amúgy finom, mi a Yoya-t választottuk, abból is a csokisat. NAgyon oda kell figyelni, mert szinte mindenben van tej, vagy nyomokban tartalmaz. Elvileg a boltos köteles megmondani, hogy van-e allergizáló anyag az adott termékben, pl pékségben eladó, nem a SPAR-ra gondoltam. Az a szerencse, hogy hamar kinövi ezt, ha rásegítessz, méghamarabb. Mire oviba megy szinte biztos nem lesz neki. Érdekes, hogy K nem evett tojást sem fél évig, és azóta sem eszi meg, csak ha bele van sütve. Szóval érzi a kis szervezete, hogy nem kellene megenni.

Kép
Kép
dalminha

Kata!
Az Auchanba vettük mi is tegnap! 2590 volt. lehet akciós volt...

Végülis "beadtam" a derekam és vettem Dominak a teszveszen egy zebrát. Ráültettük a Brendonba és fülig ért a szája annyira tetszett neki hogy le sem akart szállni! ugyhogy hely ide vagy oda valahol csak elfog férni! :wink:

Amúgy Müllert én csak a Ferihegyi Market Centralban tudok ( nekünk az nagyon nagyon messze lett volna) ezért vettem a neten! :)
Volt Biatorbágyon is az outlet mellett de az bezárt :?

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Ission! Jajj de cuki Johanna! :lol: Olyan nagylányos!!!! :wink: :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Katica, mit dolgozál ha nem titok? Nálunk is ez a helyzet, lassan-lassan elfogynak az emberek. Amíg Gyeden vagy nem rúghatnak ki. Gyes alatt lehet asszem. Bár voltunk házat nézni tegnapelőtt, és az ingatlanos csaj egy volt kolléganőm, aki gyesen van, visszament papíron, kivette a szabikat, és mivel nem tudtak neki munkát biztosítani, így állásidőn van, és kapja a fizuja 80%-át.

Mi a Luca sztori? Én nem hallottam róla.

Móni, nagylányod nagyon aranyos!

Anikó, hogy fekszik Domi a csúszkán? Ilyen nyugodtan megmarad rajta?

Ház téma: Férjemre rájött, hogy költözzünk családi házba, most jó olcsóna lehet venni. Én szeretek ott, ahol most lakunk, mi építettük, a szívemhez nőtt, de ő menne nagyon. Dilemma... :oops:

Mi is Müllerben vettük meg az ajándéokat a gyerekeknek, annyira minőségi termékek vannak ott. Még a Mikulásgyárba is jutott belőle! :)

Kép
Kép
dalminha

Móni, alma is fog, az is diétás.

Kép
Kép
dalminha

KÉT laptető!!!! Jajjjj! Kinek adjam át? Nati?

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: