Nehogy nekem belehaljon valaki a kíváncsiságba!
Igen, ahogy Csipi írta, nekem ez kicsit hideg zuhany volt. Mintha még én lennék lebaszva, hogy panaszkodom a kórházról. Hogy minek megyek oda, ha utána úgyis belátom, hogy felesleges.
Csak ha az ember nem magáért aggódik (pont leszartam volna, ha mondjuk a lábam fáj, vagy ilyenek) De nem vagyok orvos. És mivel a dokim délután aszonta, nem normális a keményedés, este meg azt mondta, hogy ha nem marad abba, menjek be.... Utólag könnyű okosnak lenni. Meg kívülről is. Utólag azt mondom, nem volt aggasztó, de amikor az amúgy puha hasad 5percenként bekeményedik, mindegy mitől, akkor talán engedélyezett egy kis pánik!
Ennyi! Eszter meg felhívott és asszem megegyeztünk egy pálinkában valami koncerten egyszer!
(egyébként én is remélem, hogy nem azért nem ír, nehogy valaki megsértődjön, mert a telefonban olyan volt a hangja, mint egy szomorú kölyökkutyának. Ha bárcáskurvának nevezne sem tudnék rá haragudni ilyen aranyos hanggal...

)
Nap vicce: nagyon nehezen rászántam magam és elmentem a kórházhoz. Taxival, mert nem érzem topon magam a 3-4átszállásos BKV-hoz. Erre közlik, hogy "elszámolták magukat" és csak holnap adják ki a zárót!

Holnap meg már nem megyek oda, az tuti!!!!