A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok. Bond ez a biztosítékos trükk nagyon jó, lehet, hogy kipróbáljuk mi is :D találjátok ki mit csináltam ma, mikor Hédi végre aludt másfél órát :shock: :D ?

egy kis segítség :lol: :lol:

Kép

Lakás romokban, ajándékok fele még meg sincs és Hédi most is alszik és én most sem a dolgomat csinálom :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

"Platina" válasz :wink: 8) :

http://www.nyi.bme.hu/ford/szfindex.htm

"...A felvételre jelentkezés feltételei:

•hagyományos képzésben szerzett egyetemi vagy főiskolai oklevél, illetve legalább alap (bachelor) diploma;
•legalább középfokú állami nyelvvizsga vagy ennek megfelelő szintű idegennyelv-tudás. (nyelvvizsga-bizonyítvány nem kötelező, de magasabb szintű vizsga sem mentesít a felvételi vizsga alól.);
•megfelelő szintű magyar nyelvhasználati ismeretek.
Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a diploma bemutatása legkésőbb a beiratkozáskor szükséges.
...

Kép
Kép
200907?

Conversano

Sajnálom a nagyit :(

Ancsurti

Hangi olyan a ruhácskájában meg a frizurájával mint egy apró pajkos lángocska :)

Tike

Aztaa, micsoda hóember! Ügyi vagy.

Lőrinc ma 5 hónapos :)

Olyan cserepes lett a szája szegénynek ma délelőtt, remélem ez nem egy betegség kezdete. Eddig még sem ő sem mi nem voltunk egyáltalán betegek. (Dalma mandulagyusziját leszámítva de az már-már menetrendszerű)

kopkopkop...
Vendég

Lilisgabi!

Anyósom is úgy gondolta, hogy hiánytalanul visszateszi, amint sógor megkapja a hitelt, csak bebukta, mert nekünk közben kellett a pénz, és rájöttünk :twisted: :lol: .
A reakció az volt: "Jóvanna, én mindkét gyerekemnek ugyanolyan jót akarok!" :shock: :shock: :evil: :evil:
Értem én wazzeg, de ne lenyúlja az egyiktől a másiknak!!! Legalább nyekegjen kettőt, hogy kéne :evil: !

Bond!

Tény, hogy érdemesebb lett volna Sinlac-kal kezdeni, de ezt elbuktuk :? . Viszont a legújabb ötletem, hogy megpróbálom úgy adni a fagyis anyatejet neki, hogy gyümivel összekeverem. Boonak bejött, máshogy meg egyáltalán nem eszi :( . Így hátha. És az a fura, hogy ha csak a sima hütőben volt, akkor azt megeszi, ami le volt fagyasztva azt nem :shock: .

Nyuszi!

Bnőd ott él vagy hazaköltözik azért valamikor? Csak mert nekem van egy bnőm, akivel jópár éve megbeszéltük, hogy ő lesz az első babám keresztanyja. Mai napig a legjobb bnőmként tartom számon, de eddig Spanyolországban dolgozott, és most is keveset látom sajnos. Botond érdekében lemondtunk arról, hogy ő legyen a keresztanyu, mert így semmi értelme.
Nálam ennek hívőként elég nagy jelentősége van, és szeretném, ha a keresztszülei napi kapcsolatban lennének a kisfaiammal. Ez még így sem biztos, de nagyobb rá az esély, mintha olyasvalaki lenne, akit már most is alig látok... :roll:
Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, csak ezt azért gondoljátok végig! Ma már ez nem jellemző, de nálunk a kerszetség nem jó buli, hanem hatalmas felelősség, és mi már többször utasítottunk vissza keresztszülőséget, mert nem éreztük úgy, hogy ha szükség lenne ránk, bármikor ott tudnánk lenni. Petránál merjük vállalni, mert a szüleiket testvérként szeretjük, és annak tudatában leszünk keresztszülők, hogy ha velük történik valami, gondoskodnunk kell a kislányról, mert erre ígéretet teszünk :wink: . Sajnos a bnőm erre nem lenne alkalmas, szegény alig ismeri a fiamat :( . Szóval nem ő lesz, emiatt, de ezt ő is megérti, mert ő is így gondolkodik :wink: .

Orsi!

Aznap van a szülinapom :wink: .

Bond!

Alkeszmanó :twisted: :lol: :lol: !
Hugi olyan cuki, kis ropilány, az én fiam sose volt ilyen, ő mindig dumdumgolyó :lol: .

Nyuszi!

Én sem tudom :cry: ! Moremilket szedtem, és nem volt rossz, de a tea jött be leginkább. Ha most az se jó, akkor jön a moremilk...
Meg a fejés, fejés, fejés, amitől már hányok :evil:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo

khmm... ennek mi köze az oltáshoz? :roll:
Vendég

boo

nekem olyasmi jött fel hogy "behatolás hátulról" :oops:
(nem néztem meg)
Vendég

Censored! Csak 30 éven felülieknek :shock: :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :

"Bölcsődal Egy őszi éjszakáról
(Szöveg: Kövesdi János, zene: Balázs Árpád)

Békén (szendén) szusszan a mackóhad,
puha párnán alszik a tó.
Lengő hinta is elszunnyadt,
sűrű éj lesz, jó takaró.
Kicsim álmodj már,
csuda álom száll,
iderepül a szemedre,
csitt kicsi, tente.
Csillag gyermeket elringat
odafönn a Hold nagyapó.

Mindig villogott csillagfény,
ha az este csendbe leszállt.
S ránk a fénytelen nap végén
csak a hűvös éjszaka várt.
Kicsim álmodj már,
csuda álom száll,
ide repül a szemedre,
csitt, kicsi, tente.
Álmunk űzte a zord önkény,
s csak az éhség zengte dalát.

S jött egy vérpiros október,
ragyogott a fénye miránk.
Munkások hada: tűz tenger,
csuda jelt írt égre a láng.
Kicsim álmodj már,
csuda álom száll,
ide repül a szemedre,
csitt, kicsi, tente.
Új kor éneke szárnyalt fenn,
s belerengett mind a világ.

Minden esteli bölcsődal
nekik szól, ha eljön az ősz.
Már nem ébred a hajnallal,
aki álmunk őrzi, a hős.
Kicsim álmodj már,
csuda álom száll,
ide repül a szemedre,
csitt, kicsi, tente.
Értünk életük áldozták,
nekünk hoztak boldog jövőt.

forrás: valahányadikas énekkönyv a '80-as évek végéről
"

:wink:

A dallamot képzeljétek hozzá, sehonnan sem sikerült levadásznom. :( :( :(

Kép
Kép
200907?

sillia! :)

Az is oltás jellegű, ha jól belegondolunk. :roll: :roll: :lol: :lol:
De boo erre gondolt:

http://videoklinika.hu/video/eros1120_sexvsh1n1

Kép
Kép
200907?

Bond, gyönyörűséges Hugi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon szép szemei vannak!

Breki, Minócska egy tündér! Jól áll neki a fehér, tényleg olyan, mint egy hógolyó!!!!!!!!!

Sillia, nagyon tetszik az avatar képed!

Tike, jól elvoltál!!! :lol:

Ancsurti, igen nemsokára kezdődik a kúszás. Az éjszakáink tényleg rendeződni látszanak, bár az átalvástól messze vagyunk!

kispiskóta

[quote="tike"]S írta:tikeziasztok. Bond ez a biztosítékos trükk nagyon jó, lehet, hogy kipróbáljuk mi is :D találjátok ki mit csináltam ma, mikor Hédi végre aludt másfél órát :shock: :D ?

egy kis segítség :lol: :lol:

Kép

Lakás romokban, ajándékok fele még meg sincs és Hédi most is alszik és én most sem a dolgomat csinálom :twisted:

Ami a trükköt illeti. Természetesen mondanom sem kell, hogy Bond ajánlásával. :wink: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
Az az izé meg.....elefánt? Vagy papucsállatka mikrószkóp alatt? Esetleg sas? :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bond

Szerintem Tike kreálmánya teljesen úgy néz ki mint Jabba :lol:
Vendég

Botond pár napja megint elkezdte, hogy csak cicin, vagy cumival alszik el. Hagytam neki, mert gondoltam "jaja szegény kicsikém, biztos fáj a foga, hagy bújjon ide....". Erre mondja ma apa, hogy szte ennek a gyereknek napközben kutya baja, csak vetít nekem :shock: . Ezért az előbb mikor már kezdett cicin fáradni, betettem a kiságyba. Rettenetes visítás, anya szíve majd' megszakad :cry: . Elmenekültem 2 percre, hogy ne halljam, aztán visszamentem, és az öklének karattyolt :shock: :lol: . Újabb két perc után síri csend, alszik. Na eeez a totál hülyítés, kis szaros :twisted: :lol: .
Azért gondoltam, hogy apának igaza lehet, mert mondta múltkor a bnőm, hogy ők fél évig hitték, hogy jön a gyerek foga, közbe csak ment a hiszti, hogy kézben lehessen :twisted: . Mondjuk Botondnak tuti fáj a foga is, mert ma reggel kapott cseppet, és azzal aludt fél 9-ig, anélkül pedig 5től ébren van. És abban nincs semmi nyugtató hatású dolog, szóval aludna ő csak azért biztos zsibbad, vagy lüktet neki gondolom...

Sillia!

JABBA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Köszi lányok.
Az utóbbi időben nem nagyon tartottam vele a kapcsolatot,de mégis olyan furi,hogy nincs többé.

Breki!
Nagyon helyes kis orosz cárod van:) Szépek vagytok,mint mindig!

Dodi!
Gratula a pirgi-pörgéshez :) Én is sokkal sírósabb vagyok.

Boo!
Ne is mondd,hogy szalad az idő. Karácsonykor lesz 1 éve,hogy bejelentettük Marcipán érkezését :) De terhesen nagyon lassan mentek a hónapok,bezzeg most!

Bond!
Örülök,hogy makkok vagytok!!!! Dodi után szabadon:juhuu-juhuuu :)
Palackos kép. :D:D Neked sem kell a szomszédba menni :mrgreen: Aranyos a Hugi:)
Ezt a dalt a mai napig énekelni szoktam!! És még azt is,hogy: Január fényes havas útján,csilingel a csengő száll a szán.

Orsi!
Mindene megvan és gazdag? Én asszem egy sima Boldog Karácsonnyal ajándékoznám meg :P

Tike!
Dezoxiribonulkeinsav? Ugye nyertem!

Sillia!
Lócinak boldog 5.hónapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Extra gyorsban :oops: !
Mennyit írtatok egy nap alatt :shock: ! Nálunk megint mega lassú a babanet :twisted: .

Nyuszi: nagyon szépek vagytok a képeken :wink: !!

Szisz: nem semmi a karácsonyi menütök, nagyon ügyik vagytok anyuddal és gratula a jogsidhoz :wink: !

Ági: nálunk a mosogatógép a Gizi, de milyen érdekes , hogy mindenkinél van valami Gizi :roll: .

Boo: szerintem hasonlít rád Zsiri :wink: . Jobbulást neked!!

Ancsurti: Édes Hanga, na és az új sérójával, meg kell zabálni, olyan cukor :P .

Conversano: nagyon sajnálom, őszinte részvétem :cry: !

Breki: még mindig csodaszép Minó :P .

Dodi: gratula a forgáshoz :D . Jut eszembe nem kaptad meg mégsem a képeket?

Bond: Hugi is nagyon édi :P , egyre jobban hasonlít Manóra. Vagy rosszul látom :roll: .

Conversano: Marci nagyon helyes pasi :P !

Conversano, Dodi: én is beállhatok hozzátok sírni :oops: :oops: ….? Más valaki :roll: :roll: ?

Sillia: apa múltkor megjegyezte , hogy Lóci kiköpött apája :wink: ! Pont látta róluk a képet, mert ott volt nyitva a net.

Hendegabi :roll: :?:

Rólunk: tegnap voltuk gasztrodokinál, most már sűríthetem Domi kajáját rizzsel és , tehetek bele cukrot is, azt mondta a dokinéni, legjobb a szőlőcukor, már be is szereztem, februárban kell visszamennünk és ha minden jól alakul , onnantól kaphat husikát, májat ilyesmit :wink: .

Na és akkor a képek:
Kép Kép
Kép Kép
marietta1982

Conversano, az előbb figyelmetlen voltam: Őszinte részvétem!

Marietta, nagyon helyes Domi!!!

kispiskóta

Marietta :)

Dominik is nagyon helyes kisfickó :)

Miért kell a cukor?
Vendég

Köszönjük :wink: .

Conversano: a szénhidrát miatt, állítólag kell neki, mivel már elmúlt fél éves, be kell a cukrot is vezetni a táplálkozásába. Répafőzibe, almába egy picit édesíteni, azt mondta a dokinéni, cuppogjon csak.
marietta1982

Conversano

Ha semmit nem vennénk neki, nekünk lenne nagyon kellemetlen, mert elég sok pénzt szoktunk tőle kapni egy-egy alkalommal, még én is.Pedig nem is lenne kötelessége, mert párom apukája már 8 éve meghalt.

Kép
Kép
orsi777

Csak azért kérdem,mert annyira ellenzik a cukrot és ne adjunk 1 éves koráig a gyerekeknek.
Vendég

Orsi,nem komolyan mondtam! Így elég nehéz,hogy nem ismerem az illetőt. Esetleg valami wellness dolog?
Vendég

Conversano: először én is furcsáltam, de csak nem téved a dokinő, mondjuk már volt rá példa a Korán, hogy nagyon nagyot tévedett a doktornő :twisted: . Most egy picit elbizonytalanodtam :oops: :roll: .
marietta1982

Boo!! Akkor kezet foghatunk :lol: Lili dettó ugyanezt csinálja,ha akkor teszem le,ha még nem elég fáradt,akkor tornázik az ágyban,ha meg már átesett a holtponton,akkor azért megy a hiszti. Bevallom őszintén,nekem nagyon nehéz eltalálni,hogy mikor van a legalkalmasabb időpont nála az alvásra,pedig úgy gondolom,hogy ismerem már a gyerekem,mégis,ez nem megy. :oops: Ma mondjuk aludtunk egy órát a mi ágyunkban :lol:

Dodi! A barátnőm egy pasi miatt költözött ki,nem tervezi,hogy hazaköltözik,sokkal jobb dolga van kint. Köztünk nagyon szoros a barátság,úgyhogy nyugodt szívvel bízom rá ezt a "tisztséget",még akkor is,ha nem itthon lakik. Nagyon sokat jár haza,én is voltam már egy párszor nála,úgyhogy szerintem semmi gond nem lesz.

Jövő héten nekem is hozzák az Osanitot :lol: Bár nálunk még nem ütötte fel a fejét a fogzás úgy tűnik,azért jó ha lesz itthon. Remélem nekünk használ majd :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Most nincsen idom irni,megyek fozni,stb.... :oops:
Vegig olvastalak titeket,csodaszep minden baboka!!!

Bond:ez a dal annyira szep,imadtam mindig,aztan jol el is felejtettem...de gyorsan megtanulom a szoveget ujra,es eneklem majd Hanginak!!!Koszi!!!
Hugi:edes kis aprosag :lol: 4l x 3l :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: baszki de hule vagy!!!!

Boo:azt hiszem erre gondolsz:
http://www.kepmeretezo.hu/

Sillia:pajkos langocska :lol: :lol: igenigenigen...mennyire levizualtad/levizualtam :wink: :lol:

Tike:hoembered egesz komoly 8) :lol:
Itt basszus nincsen hoooo...pedig tegnap is szakadt,de most plusz fokok vannak,igy nem marad semmi belole....

Majd jovok,de vegre alszik pruntyoke!!!!Teszem a dolgomat :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Conversanonak, kispiskótának, boo-nak, lilisgabinak és mindenkinek, aki már vesztett el egy általa nagyon szeretett hozzátartozót. Azaz mindannyiunknak. :(
(Sajnos, sehol sem sikerült videó, vagy mp3 formátumban megtalálni)

"Altató

Ezüst cipőben jár a Hold
Kigyúl a légi lámpabolt
Ott fönn lakik mind aki volt
Kék függönyön sok égi folt

Aki volt annak ott van ágya
Ágya fejénél ég a lámpa
Feje alatt a párna felhő
Mikor fény gyúl az árnya megnő

Itt lenn is árnyékok a fák
Aki elalszik messze lát
Aki ott fönn van van messze néz
Csurog le ránk a lámpaméz

Aki elalszik messze lát
Aki ott fönt van messze néz
Aki elalszik messze lát
Csurog le ránk a lámpaméz

Ezüst cipőben jár a Hold
Kigyúl a légi lámpabolt
Ott fönn lakik mind aki volt
Kék függönyön sok égi folt

Aki elalszik messze lát
Aki fönn van messze néz
Aki elalszik messze lát
Csurog le ránk a lámpaméz"

zene: Bódi László vers: Tóth Kriszta

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jöttem, de sokáig nem volt időm, aztán arra jöttem vissza, hogy Ancsurti meg Dodi összeveszett, na ez jól elvette a kedvem az egésztől, nem a hozzátáplálás miatt, hanem, mert keveset tudok jönni, már csak az utolsó oldalakat olvastam vissza, hogy képben legyek, és már nem is mertem kérdezni, mert lehet, hogy azt előttem már kitárgyaltátok...szóval jól magamravettem, mert igaz, voolt már olyan, hogy kérdeztem, de a választ már nem tudtam elolvasni, mert rá két napra tudtam csak jönni, azalatt meg ezer oldalt írtatok már. :( Nem akartam én lenni a kakukktojás. Meg azt is észrevettem, hogy ahogy kevesebbet tudok írni, úgy csökkenek is azok a hozzászólások amik nekem szólnak. Szóval nem gondoltam, hogy hiányoznék... És igen, vagyok a Tanyán, de ez nem titok, a júniusiak közül legtöbbjükkel személyesen is találkoztam már, vagyunk vagy 10en, azért így könnyebb tartani a kapcsolatot, visszaolvasni egy-egy napot. MOst meg amúgy karácsonyi ajándékokat készítettem ezerrel, semmire nem volt időm. De látjátok benéztem, szépek a képek, csak azokat nézegettem vissza, és beleakadtam Katy csodálkozó kérdésébe, azért írok. Velünk minden oké.

Kép
Kép
tabati

Sziasztok! :D

Később visszaolvasok, most csak egy kérdésem lenne: emlékszem, írta vki, hogy beadatta a h1n1 oltást, aki szopiztat. Már sajnos nem emlékszem, ki volt :oops:
De a kérdésem: hogy csináltad? Utána rendesen szopiztattál?
Egyre inkább hajlok az oltás beadatása felé, mert úgy néz ki, hogy januárban jön a második forduló, pedig abban bíztam, még az idén lecseng :roll: :evil: Eddig a higanytartalma miatt nem adattam be magamnak, de most utánaolvastam, és hát nem is tudom.... elvileg 50 mikrogram tiomerzál van benne, és ez az etilhigany, ami pár nap /egyesek szerint 3, mások szerint 7/ alatt kiürül a szervezetből. Most akkor addig tápizzak, lefejt tejet adjak? Ezért lenne jó, ha valaki tapasztalt elárulná, hogy ő hogy csinálta :D
Előre is köszi! :D

Kép
agi125r

Tabati: dehogynem hiányzol! :D
Jó újra látni :D
Noé már biztos nagyfiú, nemsokára fél éves!!! :shock: :shock: :lol:
Dobnál egy képet róla/ rólatok? :D

Kép
agi125r

Ági!

Én beadattam az oltást, megkérdeztem és mindent csinálhattam ugyanúgy. Rá fél órára már szoptattam, de lehet, hogy még korábban is.

Alig tudlak titeket követni, egyre nehezebb, Noé nappal csak cicin alszik e (pihenek, alszom vele, mert ha kikelek mellőle felébred)l, semmi időm magamra sem. Sajnos annyira nem akart aludni magától, üvöltött, nem tudtam mit csinálni. Kezd ébredezni a tudata, nagyon anyás lett. Tudom, így még tovább romlik a helyzet, de talán nem fog 18 éves koráig így maradni. :lol: Viszont az éjszakák egyre jobbak, egyre később ébred. Talán hamarosan átalussza majd. Elkezdtem almát adni neki, nem kap minden nap, csak kóstolgatjuk. Tejem még van, csak este kell még tápival pótolni, mert fejni már nincs kedvem, sem energiám.

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Jajjjjmennyémá! Hát persze, hogy hiányzol. :) Úgyhogy igenis tessék szépen jönni, ha van kedved és időd. Hozzál minnél több jó hírt, szép képeket és minden egyebet, amit csak szeretnél. :wink:
Moncsy.78 sem sűrűn van itt. De ez 3 gyerek mellett nem is csoda.
Ha beszélnél vele, akkor kattogjon át ide. :wink: :lol: :lol: :lol:

És hol van gabi1, hendegabi, niki72, nellikéék és mégsokanmások???? :(

ancsurti! :)

Én tiszta hülye vagyok. :oops: Csak nézek, hogy honnan olyan ismerősek ezek a képek. Hát az Iwiw-ről kezit csókolom. :roll: :roll: :oops: :oops: Tök jók. :lol: :lol: :lol: :lol:

Hugi meg lassan kezd filózni, hogy melyik pasikát válassza majd magának, mert egyre jóképűbb legények vannak itt. HALLJÁTOK, FIÚS ANYUKÁK?????? :wink: :lol: :lol:

Ki akar engem anyóspajtásnak? :roll: :roll: :oops: :oops: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:22-kor.
Vendég

Én akarlak anyósnak, ha Manónak is tetszik Odett, és még nincs menyasszonya, vagy Hugit akarod házasítani először? :lol: :lol: :lol:

Tabati

Jó, hogy jöttél, már hiányoltunk :P

Kép
Kép
orsi777

Tabati, Czigka köszi a válaszokat! :D Fejésből nekem is kezd elegem lenni, de azért elalvás előtt meg éjjel 3- kor még fejek. Meg napközbeni szopi után is, ha úgy érzem, még sok maradt :roll: :D Csak az vígasztal, hogy nem tart örökké :D
Én is gondolkodtam az esti tápis pótláson, de egyelőre még nem olyan vészesen alacsony a súlygyarapodása, egyelőre még halogatom... :D
Most, hogy eldöntöttem, oltatok, már csak az kérdés, hogy háziorvosomnál /aki egyelőre még nincs is, mert váltani akarok.../, vagy oltóponton? :D Asszem, mégiscsak oltópont lesz, mert ott nem kell a betegek között ücsörögni :D
Ezt is jól megbeszéltem magammal :D :D

Kép
agi125r

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:23-kor.
Vendég

Én is oltattam és nem csináltam semmit sem másképp. Nekem is azt mondták, hogy azért is jó, hogy Hédi szopizik, mert így az én szervezetem által termelt ellenanyag egy része is átmegy a tejjel és védi őt is valamennyire.

Iwiwen hol lehet titeket megtalálni? Már keresgéltem a klubbok között, de hasztalan :roll:

Apa is megdícsérte Jabbát :D , ja és persze megjegyezte, hogy nagyon ráértem ma :twisted: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tabati:nem akartalak elriasztani,szandekomban nem allt,es nekem is hianyoztal!
Olvastalak titeket,megertem hogy leleptetek,orulok hogy jo a csapat!
De azert neha nezz be hozzank is,azert felmerult itt parszor a neved,megha nem is olyan surun...sajnos annyian hianyoznak......
Noe tenyleg par nap mulva feleves :shock: Boldogsagot Neki!Remelem azert majd javul a helyzet es tudsz picit lazitani :wink:

Czigka:te egy hos vagy szamomra,hogy meg mindig fejsz...en meg mindig nem tudtam ujra nekilatni...vagy altatok,vagy szoptatok,vagy kakispelust cserelek.....koztes ido az nem sok van...bar tudom,hogy neked aztan sajna nem fogadja el a cicdet,de le a kalappal!

Remelem ma este mar fejhetek egy picit,mert nagyon kene... :roll:

Hangi annyit szarik,hogy az hihetetlen :shock: :shock: :lol: :lol: ez egy kis kaksigepezet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

orsi777! :)

Manónak már van elvileg van egy nem hivatalos menyasszonya, de alighanem nem ő az IGAZI. :wink: Szóval teccetek, na. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Hogy-hogy még senki nem csapott le egy ilyen gyönyörű kislányra, mint Odett? :shock: :shock: :shock: )
Egyetlen feltételem van csak: tisztázzuk a családfátokat, mert kissé(?) bonyolultak vagytok. :roll: :lol: :lol: :lol:

agi125r! :)

"elalvás előtt meg éjjel 3- kor még fejek."
MI VAN?????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

czigka! :)

Az anyóspajtást természetesen a gyermek felől nézvést gondoltam. :lol:

tike! :)

Nyári babavárók 2009 :wink:

Egyébként nagyon röhögök magunkon. :roll: :lol: :lol: :lol:
Egy évvel ezelőtt: "jaj, de jó lenne már elmondani!"
7 hónappal ezelőtt: "mikor szülök már meg, elegeeeeeem van"
Pár nappal a szülés előtt: "menni akaroooooooooook"
Szülés után: "remélem, lesz tejem"
Most: "már mennnnyi idő elteelllllllllllllt :shock: :shock: " illetve "úúúúúúúúútálom a fejést" :evil: :evil: :evil: .
Asszem ezt hívják metamorfózisnak. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hellóka! Még mindig a levegőben lóg ancsurtiék ismerkedős sztorijának a kitalálása.
(Én meg megpróbálom már végre összeszedni magam Karácsony alkalmából. :roll: :roll: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Ági!
Én is oltattam, az én házidokim nem javasolta, de nem foglalkoztam vele. Ez az oltás kérdés úgy megosztja az embereket, hogy most csak az érzéseimre hallgattam, és úgy éreztem/érzem, hogy ezzel tudom a leginkább Petrát is megvédeni.
Szoptass nyugodtan, a tejjel átmegy az ellenanyag, amit majd a szervezeted termel.
Én a szezonálisat is beadattam, de nem egyszerre a kettőt, hanem két hét különbséggel, hogy ne terhelje annyira le a szervezetemet.
Semmi bajom nem volt, picit fájt néhány napig a sejhajom, de izomba megy, úgyhogy ez is tök normális.

Azt azért tudnod kell, hogy ha oltóponton oltatsz, akkor mindenképpen ki kell fizetni a 3ezer forintot, ha viszont a háziorvosnál, akkor ingyenes, mert a veszélyeztetett csoportba tartozunk.
Nem létkérdés a 3ezer forint, de én megmondom őszintén, hogy ezen is felhúztam magam, hogy kemény pénzekért felállították ezeket a pontokat, és a veszélyeztetett csoportoknak is pénzért adják ott be. Nem is értem. :roll: :roll: :roll: :roll:

Dodi!
Nekem néhány nap alatt meghozta az eredményt a fejés. Leszakad a mellbimbóm a fájdalomtól, de minden szopi után fejek már napok óta, és egy laktoherbet iszom minden nap. És tegnap már megint be tudtam tenni a fagyiba egy adagot! :D

Ancsurti!
Az jutott eszembe, hogy a nagyobb adag tejeket fel lehet majd úgy is használni, hogy tejpépet készítesz. Kukoricadarából, rizspehelyből, meg amit majd ehetnek. Abba is lehet tenni gyümölcsöt, kis vaníliát stb.

Tabati!
Jó, hogy benéztél! :wink:

Hendegabi???

Kép
katy76

Tegnap volt egy éve az első genetikai uh-m! És ennek örömére Anyu vett nekem kismama rucikat a H&M-ben. :D

Délelőtt rájöttem, hogy még mindig utálom a telet. Idén valahogy nem irtóztam annyira a hóesés gondolatától, gondolom Petra miatt. Ma délelőtt magamra kötöttem és lementünk, hogy megmutassam neki a nagy fehérséget. Leértünk, körülnézett, majd befúrta magát a mellkasomhoz és jól elaludt. Én meg egyensúlyoztam, hogy el ne csússzunk. Picit sétáltam vele, aztán hazamentünk.
Tőlem jöhet a nyár újra! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Aki még nem látta a Véres gyémántot, az tapadjon rá a képernyőre, mindjárt kezdődik az RTL-en. Szerintem nagyon jó film!

Kép
katy76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:24-kor.
Vendég

katy76! :)

Ezeket a sorokat jól jegyezd meg, és jusson eszedbe akkor, amikor előszőr szánkóztok, és építetek hóembert Petrával. Mindjárt másképpen fogod látni a dolgokat. :wink: :lol: :lol: :lol:

[quote="katy76"]A írta:katy76ki még nem látta a Véres gyémántot, az tapadjon rá a képernyőre, mindjárt kezdődik az RTL-en. Szerintem nagyon jó film!

BOO! :)

FIGYELSZ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nosztalgiázzunk. Ezek a bejegyzések pontosan 1 éve születtek :lol: :

[quote="tabati"]S írta:tabatiziasztok!

Kicsit eltűntem, mint hétvégén mindig.

Moncsy!

Én is elkiabáltam, hogy vége a hányingeres időszaknak, bár enyhén, de volt vasárnap is, meg tegnap éjjel ( :shock: érdekes éjjel még sosem volt)

Ancsurti!

Nem nagyon értem ezt a kutyaharapásos dolgot... Ha tudta, hogy így reagál a kutyája, akkor miért nem raktak rá szájkosarat? :shock: Vagy alapból nem lehet, hogy a tesódnak be kéne ezt vezetni? HOgy minden kutyára szájkosár, mert lehet, hogy a gazdi sem tudta, hogy ez lesz. Bár én ehhez nem értek még sosem vittük kozmetikushoz a kutyákat.

Breki!

Most lehet, hogy butaságot írok, de az integrált teszt nem úgy lesz integrált, hogy muszáj előbb megcsinálni a kombináltat, aztán valamikor később megint lesz vérvétel amit összevetnek az előzőekkel. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem lehet, hogy kombinált nélkül nincs integráltí? Én ezt vettem ki valamelyik tájékoztatóból, de lehet, hogy rosszul gondolom, és félreértettem valamit.

Szonibaba!

Nekem a választott kórházban csinálják az uh-t, ahol nem ingyenes sajna a kombinált. Viszont állítólag azzal a lelettel mehetek a Bajcsyba vérvételre, mert tulajdonképpen a vérvétel miatt kell amúgy is fizetni. Ezt mondták, aztán meglátjuk sikerül e. Viszont szerintem ha idegen kórházba mész uh-ra is, akkor kell beutaló. A vérvételre nem kell.

Pagika!

Grtaula az ikrekhez! :D Füled amúgy hogy van? :lol:

Mi most párommal anyuéknál vendégeskedünk. Képzeljétek el, hogy vasárnap beutaztunk Pestre, akkor még szó sem volt csak hétfői sztrájkról. Erre este jönnénk haza, vonat sehol. Bulizni voltunk, híreket meg semmit nem néztünk. Persze akkor busz már sehol. Úgyhogy irány anyuék. A hétfői napom meg azzal telt, hogy hazautaztam, (párom Pesten dolgozik) aztán anyósomékkal megbeszéltük, hogy jobb lesz nekünk Pesten, mert férjemnek is ma jó korán volt megbeszélése, és én tegnap a deles buszra alig fértem fel, úgyhogy inkább megbeszéltük, hogy viszek pár cuccot, és elleszünk itt egy darabig. Ráadásul csütörtökön megyünk a 12. hetire, akkor meg bkv sztráj is lesz, úgyhogy ránkjár a rúd közlekedésileg. Mindegy akkor majd apu elvisz minket kocsival, de otthonról az is gáz lett volna, mert hiába számítjuk ki (még ha fel is férünk a buszra), hogy hogy érjük el a hév csatlakozást, ha a sok felszálló, meg a dugók miatt rengeteget késik a busz. Sajnos most vidékről kocsival is nehéz bejutni az a tapasztalat. Aki nem nyomakszik fel a buszra, az kocsival jár be, hatalmas dugók. Legalábbis mifelénk.

[quote="tabati"]S írta:tabatizonibaba!

Jobb is szerintem, ha az uht a dokid csinálja, mert szerintem aki más dokihoz megy, azt talán hamarabb letudják, a júniusi topicban is olvasom, hogy elég futószalagszerűen megy ez néhol. Hát nekem még a 8. heti uh sem volt futószalag, alaposan megnézett mindent, még picit aggódtam is, hogy mit kell ennyit nézni, csak nincs valami baj. :oops: De ezek szerint csak alapos volt a doki. Majd most meglátjuk ez a 12. heti milyen lesz.

Hát a nevekhez csak annyit, hogy mi már jó rég eldöntöttük mi lesz. Mi inkább bibliai neveket választunk, vallásosak vagyunk és nem utolsó sorban tetszenek is. Bár van még egy lánynév a tarsolyunkban (az majd a második lányunk neve lesz) ami egyáltalán nem bibliai, de nagyon tetszik nekünk. Aztán még a Lilla nagyon szép, csak elég sűrű mostanság, azt meg nem szeressük :lol: , de a Boróka is szóba került. Nekem tetszik még a Gesztenye is. ez nagyon új név, a Hvg-ben olvastuk még nyáron, hogy ilyen neveket újítottak. Volt köztük Zivatar, meg Szellő, ilyenek. :lol: Na, azért ennyire modern még nem vagyok, majd talán az unokám lesz Gesztenye, ha a gyerekeimnek véletlenül ez tetszik majd. :lol:

[quote="tabati"]C írta:tabatisibe!

Na, ezt írtam én is, csak én nem tudtam ennyire érthetően leírni! :oops: :lol:

Gabi1!

Nálam is az Ádám Viktor a befutó! :wink: Pedig a Viktort úgy önmagában nem szeretem, de így a kettő jól hangzik. :)

A Zóra a másik kislányod miatt lenne furi (Dóra) szerintem. Volt egy ismerősöm akinek Marcell lett az egyik fia, a másikat meg Bercellnek akarta, aztán végül nem az lett, nehogy kinevesség őket. Viszont az Eszter nekem is nagyon tetszik, meg a Dominika is. Én erre a párosításra szavazok! :wink:

Pagika, Nellike!

Vegyes pároshoz Áron-Nóra (értitek!!! :lol: 8) ) Nekem tetszik! :lol: Ez nem olyan feltűnő, de mégis van benne valami különleges! :wink:

Manó, Anitja!

Gratula a picikhez! :D

[quote="tabati"]B írta:tabatireki!

Hát nem semmi! :shock: :lol: Honnan tudsz ennyi mindent ezekről a dolgokról? Vagy csak simán utánanéztél? (én akkor sem tudnék ennyi mindent pontosan megjegyezni :oops: :lol: )

[quote="katy76"]S írta:katy76ziasztok!
Most sajna nincs időm visszaolvasni, csak szeretném veletek megosztani a jó hírt:
Tegnap voltam vizsgálaton, és minden a legnagyobb rendben van!
49,1 mm (szép nagy a korához képest), a tarkóredő 0,9 mm, és eddig megvan mindene. Éppen aludt, és elég rossz pozícióban, mert nem lehetett a tarkójához hozzáférni, úgyhogy a doki megpróbálta a hasamon keresztül ébresztgetni, de hiába. Végül hasi uh-val sikerült megmérni nagy nehezen a tarkóredőt is.
Nagy kő esett le a szívemről!
És képzeljétek, az ÁÉK-ban is ingyenes a kombinált, úgyhogy pénteken megyek is.
Majd igyekszem visszaolvasni.
Még annyit, hogy a mérete alapján 12 hetes, de azt mondta a doki, hogy egyelőre maradjunk az eredeti terminusnál, aztán majd meglátjuk.

[quote="katy76"]E írta:katy76lfelejtettem megkérdezni, de majd délután felhívom az asszisztensnőt, és majd megírom, hogy mit mondott. Halkan mondom, hogy remélem nem, mert 10 körül kell ott lennem a kórházban. Miután mostanában fél órát sem bírok ki reggel kaja nélkül, nem tudom, hogy 10-11-ig hogyan lennék meg. De majd megkérdezem.
Drukkolok neked, biztos minden rendben lesz!

Pagikának nagy gratula, tudom, hogy most nem olvassa, de majd visszanézi úgyis.

Lidike! Üdv köztünk, nagyon aranyos a kisfiad!

Moncsy! a Te gyerekeid is nagyon szépek!

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

A fiúk is, lányok is tündériek, alig várom már, hogy én is büszkélkedhessek a gyerkőcömmel :D !

Hát, engem tegnap pont elkapott a "névmizéria", mert azt álmodtam, hogy született egy kisfiam, egyből 2 év körüli volt, és folyékonyan beszélt. Ráadásul szőke, göndörkés haja volt (pedig a férjem is, én is gyakorlatilag feketék vagyunk), és Anrdisnak hívták.
Alapból nincs bajom az András névvel, (mondjuk nem is adnám), de álmomban annyira megviselt, hogy kiborultam, hogy gyorsan ki kell találni neki egy új nevet, meg kell változtatni, mert az én gyerekem nem lehet András :P !
(Azon ki se akadtam, hogy 2 éves, és szőke :D :D :D ).
Aztán tegnap rajtam is maradt ez a para, hogy nincs neve a gyereknek, mert amik korábban tetszettek, mára elképzelhetetlenné váltak :shock: ! Biztos a bébi tiltakozik, hogy nem ez a neve :? :D ! De végül megnyugodtam,hogy "csak" fél évem van kitalálni.... :D :D :D

Amúgy mániám, hogy olyan nevet akarok, ami jól becézhető, mert bizony többnyire mindenkit becéznek idővel. Bnőm gyerekei: Bence és Csenge, mondván, nem fogják ezeket becézni, hát ma a gyerekek: Benci, Bencike, Beni, Csengi, Csengike, Csengő.
Ezért nem adnám pl. az Olivért (Bocsi :oops: ), pedig nagyon tetszik, de az Oli-tól kiakadok :oops: !
Jázmin, Nárcisz gyönyörűek, de hasonló a helyzet :? !

Lehet végül marad a Dorottya (ez az én nevem is), mert jól becézhető, jelentése: Isten ajándéka, és minden Dorottya, akit ismerek talpraesett, csicsergős, boldog kislány (nagylány) :D ! És apának is nagyon tetszik, viszont így elvész a névválasztás varázsa :? !

Na, nem rinyálok, majd eldől :wink: !

puszó

[quote="kicsidodi"]J írta:kicsidodia, és tetszik a Rebeka is, mert van egy ismerősünk, igazi imádnivaló tündér a kilánya (5 éves), és ő is Rebeka, de Bebinek becézik!

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodioo!

Én teljesen megértelek, bnőm is eszért választotta a Bencét, meg a Csengét, másik bnőm Amirát, végül mégis mindet becézik! Hidd el nekem, ha ti tudatosan nem is, majd fogják a nagyszülők, óvónénik, barátok, haverok, iskolatársak.... Komolyan mondom, elkerülhetetlen, és akkor ne én magam csináljak "hülyét" a gyerekemből (ezt most egyikre sem konkrétan írom)!
Nekem van Jázmin ismerősöm, Minkának becézik a Jázminkából. Nekem az is tetszik, de azért a Jázmin szebb :wink: !

Viszont pl. a Mila név nagyon tetszik, de alapból "becenevet" sem adnék, szóval az is úgy hogy pl. Kamilla -->Mila.
Csak az meg a vezetéknevünkhöz fura kicsit :roll: !

Ja, fiúra még ennyi tippem sincs :D :twisted:

[quote="kicsidodi"]G írta:kicsidodiabi!

Sztem az Eszter gyönyörű név, de nem adnám hozzá a Zórát, bár az is szép, de az Eszter is karakteres név, a Zóra megkeményíti, lágyabb illik hozzá sztem!
Pl. a Liegl Eszter Anna gyönyörű 8) !Nagyon-nagyon :D !

A Dominikát nem vettem számba, mert az nálam nagyon nem befutó, érdekes pedig a Dominik nagyon tetszik, de a Dominika nem, kicsit nekem olyan a "feelingje", mint a Mercédesznek, és azt sem szeretem :oops: !

Az Ádám Viktor sztem is jobb :wink: !

Boo!

A Jázmin amúgy az egyik kedvenc női nevem, viszont a Zóját tuti nem adnám! Nekem egyből a szója jutott róla eszembe, és tuti nem én vagyok az egyetlen :oops: ! Ne harizz, csak véleménytcserélünk :D !

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!

Felteszek nektek egy angyalkát, hogy könnyebb legyen az ünnepre hangolódás :D !

Ő (amúgy) Tóth Emma, férjem barátjának a kislánya, és beleszerettem,én is ilyet akarok! :D :D Kép

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodireki!

Ez nagyon komoly, tökre hasonlít rád Emma :D !
Nekünk is megvan rá az esély, mert a férjem ugyanilyen bogárszemű hajasbaba volt! (Retro képek :D )
Bár én sem panaszkodhatom, csak én világosbarna voltam, később barnultam be :wink: ! Kép Kép
Kép

[quote="kicsidodi"]J írta:kicsidodia, remélem érthető:
1. én
2-3. férjem
4. én

Ha vki a punciból, meg a hosszú haj+szoknyából nem jönne rá :D :wink: !

[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodizonibaba!

Én Bécsben a H&M-ben vettem majdnem ugyanilyen (ráadásul Snoopy-s is) fehérneműket, és már itthon is van H&M :wink: !
Tényleg szépek! Én csak franciabugyit hordok, mert egyszer egy nőgyógyász részletezni kezdte milyen fertőzéseket okozhat, és miért... Ráadásul a férjem is jobban szereti (szerinte kicsit közönséges a tanga, a franciabugyi izgibb :wink: ).
Persze vannak kivételes esetek, mikor a ruha megkívánja (pl. fehér v. passzos naci).

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodireki!

Férjed nagyon cuki, kis mongol-szemű :wink: :D !
De furi, tényleg milyen dundi voltál, és hajad se semmi :mrgreen: !
A házilag vágott frufruról nekem is vannak emlékeim :lol: !
Az előzőn (a fekete-fehéren) viszont egyértelműen te vagy, nagyon hasonlítasz magadra :D ! Kis duzzogi, nagyon cuki!
Kicsinek nekem is világos volt a hajam, remélem a sötét lesz a domináns, mert megzabálom a barna hajasbabákat :D !
Mondjuk anyu is, apu is fekete, viszont mi tesómmal "csak" sötétbarnák lettünk :roll: !
Majd elválik, de ha kopasz lesz is szeretni fogom :wink: :D !

Lidike!
Nagyon köszi a "bókot" :wink: , mi is reméljük a legjobbakat, de tényleg nem ez a döntő! :P

[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodia azon agyaltam milyen jó lenne, ha egy picurkát tovább maradna bent a bébi, mert 08.04-én van anyukám szülinapja, a 2009.08.07, pedig tök vicces lenne, de az lenne az igazi, ha pont a férjem 30. szülinapján jönne:2009.08.09. De addig biztos nem húzzuk, hiszen az már 13 napos túlhordás lenne :? . De tényleg vicces lenne :)
4.-e még belefér, az csak 6 napos :wink: !
Valahogy nekem kicsit az augusztushoz húz a szívem, sose volt júliusi "szerettem", olyan furi nekem hogy akkor jöjjön a bébi!
Amúgy anyukám is túlhordott mindkettőnket, szerinte "jó eséllyel" marad tovább a pindur, persze ilyet csak akkor kívánok, ha minden rendben odabent :!:
Amúgy tudom jól, hogy az utolsó napokban nem az fog foglalkoztatni, hogy még maradjon, hanem hogy jöjjön már ki! :D :D Csak megjegyeztem, hátha bejön :wink: !

[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodiejo-dejo Rabbe! Nagyon örülök neki!!!!
Látod, nem lesz semmi gond, akar titeket ez az apróság :wink: :D !

[quote="boo"]L írta:booidike & Moncsy: olyan édesek a gyerkőceitek!!!

Dodi: én meg pont olyan nevet szeretnék, amit nem lehet becézni! Az én nevemet ugyan lehet, de nem igazán szeretem, olyan hülyegyereknek érzem magam, meg túl bizalmaskodónak, ha becézgetnek.
Így a Jázmin jó választás, bár azt is lehet azért becézni, de erről Moncsy többet tud :wink:

Rabbe: nagyon szurkolok

Norka: remélem csupa szuper hírrel jössz este! :wink:

200907: miért voltál morci?

Gabi: szerintem Te vagy a pocakvezető!!! :lol:

[quote="boo"]G írta:booabi: nekem az Ádám Viktor páros jobban illik egymáshoz, a lány neveknél viszont én elhagynám az Esztert és legyen simán Zóra, az olyan különleges!!!
Nálunk anyósom javasolta a Zója nevet, ami szerintem gyönyörű, csak mivel már meg volt a Jázmin, és apa vezetékneve nagyon hosszú, az úgy már baromi sok, de még lehet, hogy odabiggyesztjük a végén!

Mini: édes a picurka, tök durva, hogy a mienk most volt 3,3mm a Tietek meg 3 hét különbséggel már 35mm!
Mi csütörtökön megyünk a dokibácsihoz az összes vizsgálatra :wink:

[quote="boo"]D írta:booodi: legalább tutira egészséges lenne a gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok: mondjon vki vmit a GYOMORÉGÉSRE MERT MEGBOLONDULOK, ennyit nem lehet zabálni!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

[quote="boo"]A írta:booncsurti: neked is gyönyörű a pocid!!!
és még mondja vki, hogy nem látszik eleinte!!!
és az már kismamanaci? irigykedem! hol lehet ilyen klasszat venni?????????? mert engem néha már szorít a farmer... :roll:

[quote="ancsurti"]S írta:ancsurtiziasztok!!!

Boo:Van am ott mar poci:)!Tenyleg kenyelmetlen mar normal farmerban letezni...Par nap es pihizhetsz:)

Lidike:Ez egy elegge indokolt csaszar volt,itt a lenyeg hogy rendben megszuletett Domi.Jo a renszarvasos szerkoja :lol:

Rabbe:Csak pihenj,es veszeld at valahogy a rosszulleteket.Aztan gyere,hogy mi volt a dokinal!

Norka:Gratula a 12.hethez!!!Es a megerdemelt piheneshez!!! 8) Itt ahol a valaszt irod,rakatt a melleklet feltolteshez,ott tudsz valasztani kepet,es elkuld.Asszem ennyi,de majd mindjart kuldok en is valamit...

Moncsy:Nagyon szepek a csajszijaid!Gyonyoru a szemuk...!Luca nev nekem is tetszik nagyon!

Timea:Majd egyutt lefogyunk!!!En 74,5 vagyok :oops: Mindjart rakok kepet!

Anettoo:Szep helyre mentek telelni!Helyes kispasid van!

Tabati:Nem tudtak hogy igy reagal a kutya,de mindenfele jelzes nelkul,mikor meg akarta volna fogni a tesom,nekiesett,raadasul egy kis torpe uszkar volt a bunos.Csak nagyon nagyot tudott harapni...Egyebkent szoktak szajkosarat tenni rajuk...most nem volt ra idejuk. Szornyen bekavar ez a sztrajkosdi,emlekszem,nemreg meg ateltem otthon...De legalabb Apukad el tud vinni a vizsgalatra.

[quote="ancsurti"]J írta:ancsurtiaj veletlen elkuldtem...

Katy:Szep meretek,gratulalok,de jo hogy minden okes :)

Mininmano:Na vegre rolatok is valami:)Szep nagy babad van neked is!Biztos jo lehetett meghallani a szivvereset...Gratulalok!!!
Gaz ez a zurzavar :evil:

Gabi:A Zora nev az gyonyoru!!!

Anitja:Ti aztan szepen nodogeltek :lol: Gratulalok a jo eredmenyekhez!Nolkat meglestem,cukipofa,plane ahogy bazseval!
Van biztositasa a hugomnak,csak egyszeruen nem fizet a biztosito :twisted: Es direkt a kezere kototte,mert nem az elso balesete.Nemreg mutottek,majd fel millaval lognak neki :twisted: Szerinted? :twisted: :twisted: :twisted:

Boo: Sajna semmit sem tudok,nekem is van savam idonkent.

Stike:Nekunk megvan a fiu nevunk is!Botond!Koszi!!! :wink:

Es ime a kepek :oops: !Az egyiken kicsit poros a tukor,es szetnyult a nacim :oops: Kép 2 napja,esti kep... Kép ma delelotti pocak

[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtioo:Koszonom szepen :wink: Igen,ez mar kismamanadrag,kellett vennunk egyet,mert a sima farmerjaim mar nyomtak a koldokom alatt.Ez egy M-es meret,meg jo par honapig jo lesz mert sztreccs farmer,es csoszaru.Itt nagyon hiper-szuper kismamaboltok vannak,es most karacsonyi learazasok kereteben,rengeteg jo dologhoz hozza lehet jutni.Es proba pocit is lehet felrakni,hogy a kesobbiekben hogyan fog majd allni a ruhad... :wink:
Otthon is vannak mar,de arany arban merik a jobb rucikat :twisted: Mas topikokban olvastam,van egy lany,aki 4000.-ert varr farmert is,es melegitoket is.Talan a majusiaknal...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.16 21:55-kor.

Kép
Kép
200907?

Most megy a Véres gyémánt! Nagyon jó film, nézzétek :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Miért Boo? Nem Dodi kedvence Leonardo?Vagy nem jól emlékszem?

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: