A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hali!

Timi: Csudicsinik vagytok lánykáddal együtt!!!!!!!!!4

Havas képek naon jók! Zsalyam, Madar, Timi meg nemtom ki fényképezett még.
Én max a villamossíneket tudom fotózni havasan, na, jó meg a kertet, de ott nem sok minden van, drága kutyunk mident kigazolt :lol: :lol:
Anna most ment el a sulis karácsonyi gálára, én meg megint itthon, szegényke :cry: :oops: Az idén minden sulis bulit kihagytam, sehol nem láttam őt :cry:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Valahogy úgy történhetett... épp nem voltam mellette az eseménynél :D:D

Te Süti, jót főztél :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, tényleg léptem, mert semmi nem lesz belőlem :? :? :?

vicger

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76annyit írtok míg leírok egy hszt.....meg mit átveszem a kaját a futártól...tárkonyos raguleves,pipimell steak baconos hagymaszószban,krokettel,apának meg pipimell ráolvasztott camamberrel... :wink: csak mert úgyis megkérdeztétek volna :D

Appám, élni tudni kell! :D:D:D:D:D

Berni ügyes kicsi lányka :D:D

na ja ha cég olyan kajajegyet ad amit sima bevásárlásra nem tudunk használni!!!!!ja és dec 31-ig jó :?

sutimano76

Süti! Még egy ilyen kép és nem állok jót magamért, és az is a te lelkeden fog száradni ha szexuális kapcsolatba kerülök a 220-szal, mert mert már nyálas a billentyűzet meg lassan a gép is :lol: :lol:

Kép
babcika

Most éhes lettem :?

Kép Kép
manósziget

Süti, melegétkeztetési? ha igen, akkor cba-ban és coopban is elfogadják, meg hentesnél is ;) mi is olyat kapunk :):):)

Rúgjatok már seggbe!!

vicger

Nyújtsd a segged mert én rúgom a monitort Kriszti!!!

Kép
babcika

A rozmaringra 2-3 papírzsákot szokás húzni, bár a -20-at úgy sem bírja ki.

Gyönyörűek vagytok!!!

Süti, úgy látszik én csak életlen képet tudok produkálni :(

Én is elkaptam valami hülye vírust, úgyhogy bocs, most csak ennyi a reakció

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti,hát még ha az lenne ,de ebédcsekk!!!!

sutimano76

Tényleg iszonyat sokat írtok ... :oops: :wink: :wink: :wink:

Kriszti: jaj, nagyon jók ezek a téli képek, meg a fehér szempillák :D :D :D

Süti: kösz, akkor a korábbit jól eldugtam valahová .... :wink:

Tara: és nem tudod addig valakire Marcit hagyni, hogy egy-egy ilyen alkalomra elkísérd?

Babcika:
olyan jókat kacagok mindig a beszólásaidon ... Kép

Manó: az allergia tényleg viszketne ... Julcsi véresre vakarta .... :?

Ez most fejből ment, mert közben főzök, lehet, hogy valakit/valamit kifelejtettem ... akkor bocs :oops:

KépKép
KépKép
madar

Anna: gyógymanók visszafordultak hozzátok ... (visszafelé mendegélős pingvinek) ... gyógyulj meg hamar.

Kriszti: Ati zh-ról van már hír?

KépKép
KépKép
madar

Móni, most kezdik 8) 8) 8) 8) 8)
Babcika tessék: OO :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Hát most be kell hogy valljak nektek valamit így Tara és lánya Anna kapcsán. Nos fiacskámnak ma lett volna a karácsonyi ünnepség, de mikor reggel megláttam az 5 cm havat, és még tovább szakadt felkeltettem a gyereket, és megkérdeztem, mit szólna hozzá, ha itthon maradhatna, de megkérdeztem azt is hogy nem e baj, hogy ma van a karácsonyi ünnepség. Ha azt mondta volna nagyon ott akar lenni akkor elmentünk volna valahogyan, de mivel nagyobb örömet okozott neki hogy itthon maradhat így már januárig, így maradtunk. Tettem mindezt azért, mert apukát nem nagyon engedik el a munkahelyről, de ha még be is ígérik,hogy mehet akkor sem biztos, hogy az adott pillanatban el tud jönni, és egyébként is az nagyon rosszul esett volna neki,hogy minden anyuka ott van ,csak az övé nem, szerintem így kevesebbet ártottam neki, és ezzel NEM azt akarom mondani Tara, hogy Te nem jól csinálod ( mert Anna szerintem már nagyobb lány is, meg meg is érti), csak kíváncsi vagyok hogy ti mit szóltok a döntésemhez?

Kép
babcika

Anna, egyél Te is mézes fokhagymát! ;) Gyógyulj meg hamar!!!!!!!

na, Luca felkelt... de a vacsinak valót már feltettem :lol: tojgli lesz megint :lol: :lol: :lol: :lol: Gergő kérésére :D:D Csak most pick szalámit teszek bele 8) 8) 8)

vicger

Kriszti!

Milyen pici, kerek, formás feneked van :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika nyuginyugi. megértem a döntésedet. S ha Janónak így jó, akkor helyes döntést hoztál :)

vicger

Babcika,mostmár mindegy nem???????vagy még odaérsz vele???azé jövőre a kariünnepségre tessék gyakorolni a vezetést!!!

sutimano76

hja kérem.. a 90 napos ugye... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"]M írta:vicgeróni, most kezdik 8) 8) 8) 8) 8)
Babcika tessék: OO :lol: :lol: :lol: :lol:

Nincs seggberúgós smiley-m, így inkább seggbe nyilazlak jó?? Kép

Kép
babcika

Hát Süti, ha valaki fél a hóban vezetni, az maradjon inkább otthon mindenki érdekében :) Már bocsi Babcika :):)
Na, tényleg mentem, Luca visszaaludt.

vicger

Babcika: Együtt döntöttetek. Anna egyébként apájával ment. Csak az a helyzet, hogy idáig mindig én mentem vele, megszokta, és ez hiányzik mindkettőnknek.
Hétfőn reggel én vittem suliba, mert após kocsija lerobbant, anyu meg nem tud menni a térdével sokat, így hajnalban kijött hozzánk, én átvittem Annát a suliba - úgy mint régen - aztán ment anyu dolgozni. Olyan jó volt látni, hogy Anna örül, hogy megint kettesben megyünk kora reggel / 6,40kor/, és valahogy nekem is jólesett. Igaz hideg volt, meg minden egyéb, de jó volt.
Madar: Sajna anyuék még dolgoznak, meg nem is teljesen egészségesek, anyós is dolgozik, apósomra nem bíznám egyedül a picit, szóval még pár hónap így lesz. De majd az év végi műsorra már tudok menni remélem :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Kriszti: akkor most drukk ezerrel Atesznak +++++++++++++++++++

Babcika:
majd erről bővebben, mert kaja fő és apa minnyá itthon ... de én látom az oviban, hogy azok a gyerekek, akiknek munka bármi miatt nem tud anya vagy apa ott lenni, mennyire rosszul viselik .. (nálunk minden hónapban van amolyan nyíltnap féle, amikor meg lehet nézni a kölköket, hogy mit csinálnak) szval, ha ezt megbeszélted vele, akkor ez így volt jó sztem ...

KépKép
KépKép
madar

remélem erre csak azért nem válaszoltatok,mert mindenkinek elázott a klaviatúrája a könnyektől
sutimano írta:
[quote] írta:Én is leszek karikor,hisz egyszer valaki azt mondta,hogy "ti vagytok napközben a családom" ,és az ünnepeket én a családommal szoktam tölteni!!!! tehát tuti jövök!!
Kép

Kép

sutimano76

Na szép estét mindenkinek!
Maci felébredt úgyhogy megyek, vigasztalódok a másik babámmal, meg drukkolunk együtt Annának, hogy jól sikerüljön a műsor!
Puszi mindenkinek!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Jaj Süti igen, nekem totál átázott puszi neked érte :) :)

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Én nem félek csak még nem próbáltam és nem úgy akartam kipróbálni, hogy a pici hátul egyedül én meg elől egyedül, mert most 1 éves a jogsim, tehát rutin 0, ha ott van a férjem, megcsúszik a kocsi és elindul keresztbe és elmondja, hogy hogy kormányozzak ellen akkor ok, de .... szóval Krisztivel értettem egyet, de jövőre megyünk.

Egyébként nem nagy szám 10-15 perces műsor ( és nekem már elmondta kicsikém a verset amit ő mondott volna) ,bezsúfolva mindenki, 25 gyerek szülei 25 nm-re, na ez jó esetben is ugye 60 ( 25 gyerek, 25 anyuka, dajkák, ovónénik)ember, de van akinek jön apa, mama, tesó, tehát ..... értitek.

Kép
babcika

Hogyne ázott volna Süti!! Csak már olyan természetes a kis családunk, hogy ezt is természetesnek vettük!!! :D

Kép
babcika

Sziasztok,
még élünk vagyis én csak félig, Jázmin kikészít: nem eszik, sír, "hisztizik" és nom tom miért és az már fel sem tűnik, hogy flóra ébred 3szor éjszaka....

Nem tudok visszaolvasni, csak egy gyors kérdésem lenne, de majd próbálok pótolni, ha majd egyszer végre apa is itthon lesz és felszabadít egy kicsit...

Na szóval. ezt ismeritek, vélemény?

http://bolthely.hu/babypoint/id/00082_B ... tetoszek_1

Nagyon jó áron van, minden tud, de nem tudom mennyire lehet masszív.

Most tudnék venni 1 éves PP etetőszékeket, ilyet:

http://brendon.hu/Products/ViewDetails/17077

20000/db. Elvileg jó állapotban vannak és azt tudom, hogy ezek masszívak...

Vagy vegyem az újat, ami árban szinte ugyanennyi, de nem tudom, hogy milyen minőség?? :roll: :roll:

t-pk

Te szentsz..r ez a pp szék magától főzi az ebédet a gyereknek, aztán meg pelust cserél????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

t-pk, a pp masszívabbnak látszik már csak a szétcsúszásgátlója is triplája a másiknak. Én azt venném.

vicger

A PP szék árától én is lehasaltam, de így használtan nem rossz ár érte, vagy nem??

t-pk

Kata!

Én sajnos etetőszékhez nem tudok hozzászólni!! :roll:

Süti! Hogy miért is nem vezettem:

Nos: Az út 19 km és ezen a 19 km -en jelenleg 4 autó ütközött Db-ből kifelé, és kb. 12 km-re attól a helytől egy gyalogost is elütöttek, így apuka 17 óra óta haladt kb .6 km-t tehát még Db-ből sem tudott kijönni, egy lámpaváltásra kb. 1.5 autó fér át, a maradék 0.5 már a piroson csusszan :), mert 1-es 2 -es be kipörög a kerék a tükör jegen!!! Kész vagyok, apuka kb. 8-9 -re lesz itthon ha így haladunk, persze ha őt is össze nem töri valami állat, még jó, hogy ma befizettük a casco-s csekket :?

Kép
babcika

T-pk, én az újat venném. Ugyanazt tudja mint a PP.

Képzeljétek h jártam. Fiacskám ma megint másfél óránként evett. Mondom megmérek már egy szopit mennyit eszik. És csak 70-et, és még 10-et nehezen de kitudtam szívni belőle. A múlt 7-en 170 volt benne.De az én gyerekem már 180-at is becsap. Így rátettem a másik cicire, de abból is csak 50-et tudott kiszívni. :shock:

Kép
kata05

Akkor most 1:1 új és PP... :roll: :roll: :?: :?:

t-pk

Kata!

Szopi ügyben nem tudok segíteni, de amikor szültem az Andi által említett kecskeruta, görögszéna koktélt kaptam én is az unokatesómtól és az meghozta a tejcsimet, már ami lett, de egy csecsemős nővér pedig azt mondta,hogy ezek hozamnövelésre valók, és csak úgy a vakvilágba nem szabad inni minden nap, hanem kúraszerűen, míg meglesz a kívánt mennyiség, akkor aztán a szervezeted azt termeli már, mert ugye kereslet-kínálat, és akkor kell ismét akár a laktoherbhez, akár ezekhez nyúlni, ha újra kevés a tej, tehát éppen a te esetedben most!

Rakok már én is egy képet a mai képzuhatagba, lányom két újjal fütyülést tanulja éppen :

Kép

Kép
babcika

[quote="babcika"]K írta:babcikaata!

Szopi ügyben nem tudok segíteni, de amikor szültem az Andi által említett kecskeruta, görögszéna koktélt kaptam én is az unokatesómtól és az meghozta a tejcsimet, már ami lett, de egy csecsemős nővér pedig azt mondta,hogy ezek hozamnövelésre valók, és csak úgy a vakvilágba nem szabad inni minden nap, hanem kúraszerűen, míg meglesz a kívánt mennyiség, akkor aztán a szervezeted azt termeli már, mert ugye kereslet-kínálat, és akkor kell ismét akár a laktoherbhez, akár ezekhez nyúlni, ha újra kevés a tej, tehát éppen a te esetedben most!

Rakok már én is egy képet a mai képzuhatagba, lányom két újjal fütyülést tanulja éppen :

Kép

de drága!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D Olyan humora lesz, mint Neked :D:D:D:D:D

Kata, ne stresszelj, te sem eszel mindig azonos mennyiséget, a babák is változó adagokat fogyasztanak ;) Van egy mondás, aki kíváncsi, hamar megöregszik ;) ezt adaptálva szoptatásra: aki kíváncsi, kevesebb lesz a tejcsije / ne mérd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):)

vicger

T-pk,még szerencse hogy mi ingyen megkaptuk egy baráttól,mert megvettük tőlük a babakocsit,járókát,meg a kocsiülést,,,ha nem kaptuk volna akkor tuti csak egy ikeásat veszünk!!!!
és ha valamelyik csaj nem is fogja szeretni,jó oké el tudod adni!!!!És bár nincsenek és nem is voltak ikreim,de amíg nem esznek egyedül addig minek 2?????egyszerre nem fogod tudni etetni őket nem?????na jó én nem értek hozzá.....cak ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem.....

mi lehet Jázminnal?????biztos a hóesés?????
Ti messze laktok a viaduktól????nekem uncsitesómék majdnem alatta laknak!!!

Kata,akkor fuss a csarnokhoz,Andi ajánlott ott egy gyógynövényboltot,és vegyél görögszénamagot,meg kecskeruta-t,de először a helyedben csak kis mennyiségben fogyasztanám!!!nehogy bedurranjon a cicid!!!de az is lehet hogy most állítja be Lőrinc a kövi mennyiséget!!!hisz a 170-t 3 óránként ette,most meg óránként 70- et, az 210ml 3 órára!!!!

sutimano76

Babcika én télen tanultam és tettem le a jogsit,amúgy megmondom őszintén,hogy csak így engedném,mert aki akkor leteszi annak a nyár már emiatt is hawaii lesz!!szóval gyakarolni gyakorolni,de nem a főúton ám,hanem alig forgalmas mellékutakon apika segítségével!!!

sutimano76

t-pk, megmondom őszintén, ennyi pénzt /20e/ én sajnálnék... mondjuk nekem ezek a nagy monstrumok nem is tetszenek... nem is volt nekünk soha ;) s már nem is lesz ;);) de ha már választani kell, akkor a márkásat. Az tuti biztos.

vicger

Babcika,ez a kép annyira édi,mé laktok ilyen messze???????így nem tudom megdögönyözni a gyerekeid!!!!!Na gondolom nem mintha hagynák :roll: :wink:

Kép

Annyira fáj a hasam,úúúúúgy telezabáltam magam,hogy lehetek ilyen hülye,és csak a felét ettem meg!!!!

sutimano76

[quote]d írta:e drága!!!!!!!!!!!!!!!Very HappyVery HappyVery Happy Olyan humora lesz, mint Neked Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy

Ja, ja és a feje is olyan mint az enyimé, ő rám hasonlít, de nagyon :D

Ja és Janó sosem evett etetőszékben, mert míg akkora nem lett, hogy odaüljön az asztalhoz nem lehetett leültetni, kóborolt evés közben..., előtte meg én a bébi hordiban etettem. Pedig volt neki böcsületes etetőszéke egy normál szétszedhetős, asztalkás, meg egy asztalra rögzíthetős is, azt hiszem nálatok láttam Kriszti abban evett Ati.

Süti! Tegnap pont ezt ecseteltem azuramnak, hogy jobb lett volna hóban tanulni. Nekem meg az az előnyöm,hogy VW Passat-tal tanultan nekem a nagy autók nem okoznak gondot :wink:

Kép
babcika

Hát Süti tévedsz! Blanka bárkinek bármit megenged, én nem tudom mit szereltünk ebbe a gyerekbe így kollektíve apával, de annyira nyugodt, kiegyensúlyozott, mindenkire mosolygó, mindent leszaró gyerek lett, hogy behalok, nekem ez furcsa, az előző, ellentétes példa miatt :D

Kép
babcika

bocs egykezezek

na látod babcika én meg egy polo-n tanultam,és én meg a nagy autókat nem szeretem

sutimano76

tegnap el is felejtettem írni,hogy ugye dokinéni mindig megnézi hogyha lábra állítaná,akkor teszi-e egymás elé a lábait,ezt már 2 hetesen is nézte,na tegnap is meg akarta nézni,de Berni fogta magát és megállt 2 lábon,ugyhogy dokinéni kicsit engedett atrtáson,és tök egyedül állt,jó csak pár másodpercig,de dokinéninek egyhén szólva leesett az álla!!!!!erre mondtam,hogy berni ha az ölünkbe ültetjük,fektejük,akkor megemeli a fejét,erre azt mondta az még nem jó,na de ha fekvősebb helyzetbe rakom hogy ne tudja,akkor nyavalyog,igazából annyi hogy nem kényelmesen hátradőlve ül,hanem előretartja a fejét.mostanság pont emiatt utál a pihiszékben meg az autós ülésben ülni,mert ott nem tud előrehajolni!!!

sutimano76

Scooper merre jársz??????????????????????????

sutimano76

én hóban tanultam a várpalotai dombokon egy régi skodán :D:D:D:D:D

Süti, simi a pocódra :D:D:D

na menek megint...

vicger

Süti!

Berni nagyon ügyi! Nekem régebben azt mondták, amit magától csinál a gyerek az nem árt neki, hát nemtom mostanság így 5 év elteltével mi a módi, de nem hiszem,hogy nagy baj lenne, engem mikor meglátták a 7 hós fiamat futni a kanapén kapaszkodva, közölték baj lesz a gerincével, én meg leszartam, nem kötözhetem meg, ez a mi kultúránkra nem jellemző, és látta már orvos a gerincét, teljesen rendben van :wink:

Kép
babcika

Látom, míg elvoltam megint írtatok egy csomót.

A képek szuperek, az ágyradőlős alvós Ati különösen! :)

Én fodrásznál voltam, tök jól sikerült (2 éve nem voltam, részben azért is, mert a legutolsó vágáskor borzasztó frufrut sikerült vágnia a fodrásznak (ami nem csak az ő hibája volt, hanem épp hullott szülés után a hajam), és inkább hagytam nőni). Most végre olyan - szerintem -, hogy van értelme hozzáfogynom is. :D:D
Szóval januártól mehet az is, már kedvem is van hozzá.

Valahogy még a pálmát is át lehet teleltetni szabadban (körbetekerik, a lombját külön is), szóval gondolom a rozmaringgal is lehetne próbálkozni, ha bevinni nem lehet (zsák, műanyag a lombjára, a cserépen körülkötni és külön a cserepét is becsomagolni.
Bár a hét vége felé nagyon hideget mondanak...

Tara!

Nálunk gyakorlatilag apujuk jár a suliba, én nagyon-nagyon ritkán. A tanárokat is jobban ismeri, mint én. Ez van. (Kicsi babával, kisgyerekkel elég nehéz ünnepségekre, buliba menni.)

T-pk!

Nálam PP. Nem tudom, az a másik anynira nem tűnik masszívnak. A PP-t ismerem, nálunk 10 évet kibírt, és nem a szerkezete adta meg magát, hanem a huzata...

Süti!

Kell két szék ikreknél, de nem feltétlenül PP. Akkor mindenképp, amikor már ők próbálkoznak evéssel. De elképzelhető, hogy egyszerre eteti őket az elejétől, mert csinál két tányérba hamit és felváltva kapják egy falat ide, egy oda. Még könnyebb is, mert nem egymás után esznek. Nem?

Én kicsi autóval tanultam, és május végére lett jogsim. Erre most gyakorlatilag takarítatlan havas utcákon kell mennem egy 7 személyes naggyal... Jó, a főutat már rendesen letakarították, azzal nincs is gond.
(Igaz, az én jogsim lassam 10 éves. Némi rutinom is van, meg tudom, hogy az sem segít, nagyon-nagyon kell ilyenkor figyelni, és nem szórakozni.)

Astrid

Kép
astrid

Kép
v.andi

Astrid!

Kééééépeeeeeeeeeeetttttttttttt!!!! :lol:

Én is akarok új frizurát karira, bár malac fejemmel :? , komolyan mikor benézek a fodrász tükrébe rosszul vagyok a tokámtól ( hányós smiley), de januártól indul a mandula.

Láttátok a fenti hirdetést, a fogyiklubról, hát én nem regisztráltam, de először gondolkodtam rajta :roll:

Kép
babcika

Arik vagytok! Andi cikktől megnyugodtam, köszi!!!

De kivettem a fagyiból tejcsit, mert már nem szívott cicin, abból megevett 50-et, a 60 mellé. Azaz 110 van benne. És alszik mint a bunda!!

Mérleget likvidáltam. Lehet azaz 50 nem is kellett volna neki. :roll:

húhh, most először mióta meg van megkavarodtam! :oops:

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: