A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Lina jajjj... imádom!!!!!!!!!!!! köszikösziköszi!!!! :):):):)

vicger

Madar :) szinte hallom ahogy szuszog :):):):)

Andi, tényleg no comment..... Én közöltem, hogy sehova sem megyek. Jöjjenek ők. Talán addigra nappalim is lesz :lol: :lol: :lol: :lol: ha nem... nnna akkor meg olyan mindegy :):):)

Viki szegény anyud! Remélem a mai éjszakátok nyugalmas lesz!

vicger

Kriszti,mosogatógép hurrráááá!!!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉrtem! :wink: szegény nagyanyós...torta :( ,remélem azért a gyerekek nem vetik a szemére!!!

Tara,Kata....barátok közt :lol:

Spickey,hát Berni se az a hason baba,de mostanra már alakul......viszont a dévényessel én nem várnék 6 hóig,mert 1 vizsgálat 2500 ft. és minnél hamarabb kezdik a tornát annál hatásosabb,tehát ha téged megnyugtat,akkor menj el és ne várj!!!mi mostmár egy utsó kontroll vizsgálatra megyünk tuti ami biztos alapon,ha most se talál nála semmit,akkor megnyugi végleg!
képet várom! :lol:
most olvasom,hogy a repüléskor tartja a fejét,sztem sincs gond,de ha megnyugtat,akkor küldök számot a dévényeshez!

Manó,szép csizma!!!

Móka,eza képregény annyira édes!!!!!kérünk naponta!!!!!

Kriszti köszönöm kérdésed,nagyon sírtunk,az első még megbocsájtható és feledhető lett volna ,de a másodikra nem számított,pedig én 2 napig mondtam neki hogy kettő lesz...de sztem emlékezett az elsőre és akkor ugyi csak 1 volt,de mire kimentünk a váróba felöltözni,akkor már mosolygott,meg mikor meghallotta bent síró babát,akkor elkezdett hööööözni!!!Biztos mondta,hogy ne sírjon nem nagy dolog!! :wink:
Most erősen figyelem nem lázasodik-e be!a múltkorinál nem,és nővérem szerint nem is fog,mert uncsiöcsém se lázasodott soha,hát remélem genetikai,és tényleg nem fog!

Köszi Lina,ki az a Csondor Kata???

Anna,oké,és élesebb is lesz????? :wink: VÁROM!

Viki sok boldogságot és minden szépet és jót barinődnek és a pici Jázminnak!!Anyukád... :shock:

Spickey,nagyon édi a kutyu!!

Madar,nagyon édin aludt,hát ezekszerint uncsi volt a tenisz :wink:
Nekem is zoknilehúzós a hótaposóm!!!! :lol: :lol: :lol:
sztem mindegyik az!

Andi,sztem a múltkori 13 napos 70 gramm el lett mérve!!!de ez a mostani :shock: gyönyörű,ezek szerint te is pudinggal etetsz????? :wink: :lol:
Ezen a képen nem fókuszosan színes a kéz!!!!Mivel csináltad???

Na igyekeztem mindenkinek reagálni,ha nem sikerült bocsi....

sutimano76

Nooo végre visszajöttem... Dóri (remélem) most már alszik.... Kép
vikiviktor

Süti,meglepetéééééééééééééés!!!
Kép

Kép
v.andi

[quote="babcika"]M írta:babcikaa megvolt az első TARKÓNFOSOMMAGAM akciónk, hát hogy ebből milyen szar ám kitakarítani a gyerekt, merthogy a gyerek fosta magát tarkón, nem én, ( bár tegnap még nálam is rezgett a léc, mert valami rosszat ehettem), komplett ruhacsere, fürdés, aztán még törölköző mosás is, mert a rejtett zúgokat félkézzel nem tudtam szarmentesíteni :lol: :lol: :lol:

Jaaaaaaaaj Babcika... olyan jót röhögtem... Kép többször kellett elolvasnom, mert elég kétértelmű... és először azt hittem rólad van szó.... Kép Kép
vikiviktor

Tara... hej micsoda legények voltak nálatok.... :lol: :lol: :lol: Anna milyen nagy lány már.... :shock: :shock: :shock: és nagyon csini.... Kép

Lina... kakicsomi.... Kép szépek vagytok.... :wink: :wink: :wink:

Kriszti... mosogatógép.... :roll: :roll: :roll: :roll: húúúúúúúúú de ügyes Atesz, hogy így bűvöl.... :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

Manó... húúú de szép csizmát kapott Míra... nnnnna ha ezt felhúzza Kaposváron sárga lesz a hó, mert a fiúk csak úgy pisilni fognak utána.... Kép
vikiviktor

Andi, olyan ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Süti, ő énekli a témobilos reklámban a karácsonyi dalt :) hóban ébred... majd az ünnep... minden percben nevet ránk... sállálááá :):)

Szegény Berni.. simi neki! Remélem nem lesz láza, drukkolok ;)

vicger

Anna, javagyúgy a rendetlenség ... :oops: 8) már emlékszem :) Azért van ott :)

vicger

Móka... tök jó ahogy Momó napját leírtad.... :) köszi.... :lol: :lol: :lol:

Andi... hú dejót alkottál.... Kép Hatalmas nagy simi Neked Kép és totál megértelek... én ide nem írom le, hogy nálunk mi a helyzet... de hasonló.... :? :? :? :wink: :wink: :wink: :wink: (tán egyszer majd a blogba.... :wink: :wink: )

Timi...
látod Spickey vizsláját...?! no valami ilyesmi színe van a miénknek is... de esküszöm holnap lefotózom.... :wink: :wink:
vikiviktor

Azt írja az időkép.hu, hogy holnap naaaaaaaaaaaaagy mennyiségű hó lesz. Nnna, kíváncsi vagyok én erre a nagy mennyiségre. Babcika, Ti nem kaptok, nyugi ;)

Elteszem magam holnapra, mert mekdonáldos hamburgerek lebegnek a szemem előtt. Meg különben is korán kell kelni.

Jóccakát csajok!

Scoop, Rita, Flora, többiek????????? sütés-főzés karácsonyra?

vicger

Timi... apika nálunk is így tvzik Dórival... olyan megható... :) :) :) :)

Babcika... Nektek is milyen szép méreteitek vannak.... Kép

Móni..
. sajna babakocsit nem fogunk gyakran együtt tologatni, mert cirka 25 km-re vagyunk egymástól.... :? :?

Holnap meg akarom csinálni azt a töltött tojást.... :wink: :wink: (Süti... az a tojgli amit emlegettek??? )
vikiviktor

Édes Mogyoró... egyem meg... nagyon édes.... :) :) :)

Egyem meg kicsi Berni a macival de aranyos!!!!! :) :) :) :)

Kriszti... ahogy virtuálisan énekeltél... szinte hallottam.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nooo én is fekszem.... jó éjt!

Kép
vikiviktor

Köszi Andi,ez nagyon tuti....mivel csinálod,naaaaaaaaaaaaaa áruld el!!!

Kriszti,ennyit tudtam a Lina linkjéből,csakhát még nem hallottam róla,és csodálkozom,mert gyönyörű hangja van!!!hogy nem fedezték még föl vagy ilyesmi!

én miért vagyok ébren,hjaaaa,hát sajna Berninek hőemelkedése van,hát ő nem az a kúpbarát fajta...az elsőt bedúgtam,kinyomta,és ezt addig játszottuk míg el nem olvadt,majd ezt követően,akkorát kakilt,mint ide buda,na mondom sebaj lett hely,hát próbáljuk meg a másik felet,na azt végre sikerült felraknom,popsiösszenyom,eltellik egy kis idő,popsi elenged,nya akkor alvás,erre megint kakilt egyet,amiben ott volt a kúp,bár kissebb volt,hát remélem valamennyi azért felszívódik,és csillapítja neki,az előbb már hajlandó volt enni,ezt félsikernek könyvelem el.
Amúgy el is feljtettem írni hogy 5900g és 61.5 cm vagyunk!!!

na menek megpróbálok visszaaludni!!!

sutimano76

Halihóóóóóóóó!

És szó szerint, mármint hóóóóóóóó, az van itt rendesen, vagy 5 cm. Kriszti remélem, ha már így keresztbe tett nekem az időjárás, akkor Miskolcra is jutott belőle, végül is nem vagyunk túl messze egymástól. :wink:

Nekünk este volt egy kis hőemink, de leszkanderoztuk egy fél kúppal, nálunk simán bemegy és bent is marad :D

Viki!! Hát nem én fostam tarkón magam, de direkt írtam kétértelműen, így megbocsátom, hogy ez eszedbe jutott :lol: :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Babcika, Süti, hőemelkedésre minek adtok kúpot?

Madar, veronika képsorozat tündéri!

Andi, kéz a kézen fotó, nagyon tecc!!!!! Többiért simi-simi!!

Tara,Anna csudaszép volt a szerkóban!!

Vizslakutyus nagyon huncut! Imádom őket!

Vicger, Ikeában szombaton én nem mennék, főleg nem az Örsön lévőbe! Tudom nektek ez az időpont jó, de tűt nem lehet ott leejteni annyian vannak! Rolabu-nál rendeltetek ágyat?

Momó, akkor jól kiutaztatott anyukád téged! :lol: Milyen oltást kaptál te drága? :roll:

Spickey, gyakoroljatok sokat menni fog, ügyes Nóri baba!!

Esik a hó!! :D

Kép
kata05

szép jó napot! :)

Alakul a hó, de erősen kétlem, hogy 2 centinél több lesz 8)

Kata, nem, egy magánszemélytől vettünk egy kanapét...
Ikea.... pedig később nem akarok menni, egyszerűen el fogok havazódni :? :? :? :? Így is egy nappal előbb lesz nálunk szenteste, mert ATesz dolgozik 24-én.... Nem tudok mit csinálni , ráadásul már most ideges vagyok :? :? :? :? max átmegyünk Budaörsre... áááá... mostanában elég gyakran tudnék üvölteni....
nesze neked karácsonyi magasztos hangulat, meg advent, meg kutyámmajom, mikor tiszta stressz az egész :?

Süti, Babcika simi a csajoknak :) kis érzékenykék :):):)

vicger

Kata!

Én azért adtam kúpot, mert éjszaka következett, és éjszakára ha jön a láz az feljebb is megy, és ezt akartam megelőzni, ill azt, hogy fel keljen kelteni kúpozás miatt.

Kép
babcika

Süti!

Dórának is lett hőemelkedése az oltástól. De még "örültem" is, mert így adthattam neki kúpot, ami fájdalmat is csillapít, és a tegnapi reakcióiból ítélve fájhatott is neki valami. Még alszik (kivételesen 2-kor evett), remélem kialussza a hőemelkedést és a fájdalmat is.
Dórának simán sikerült betenni a kúpot, mintha meg se érezte volna :D, még csak meglepettnek sem tűnt. Egyébként elég "mélyre" nyomtad? Mert akkor szokták rögtön kinyomni, ha nem megy elég mélyre... A kaki más, az csak véletlen kérdése, hogy lesz-e... :D

Kriszti!

Ne hagyd magad stresszelni a karácsony miatt. Fontosabb a békesség, nem kell mindennek tökéletesnek lennie.
Nekünk még egy szülinap is lesz előtte. :D

Kata!

Én is azért adtam kúpot, mert jött az éjszaka, és egy nyugodt (fájdalommentes) álom sokat segít azon, hogy ne legyen komolyabb a helyzet. Egyébként én 38,5-ig a nagyobbaknál nem szoktam adni lázcsillapítót, kivéve este, mert ha este ennyi, az menne fölfelé és fontos, hogy aludni tudjanak (nem elsősorban miattam, hanem a betegség legküzdése miatt).

Astrid

Kép
astrid

Astrid! Akkor mint többgyermekes anyuka megerősítettél kúp, lázcsillapítás ügyben, köszi!!

Scoop!! Ha olvasol! Megnéztem a fogyis táblicskut, és szerintem elnéztél valamit ,mert szerintem te a " cél"-hoz írtad be a 74 kg, és szerintem annyi most lehetsz max, nem???? :oops:

Kép
babcika

Astrid, Babcika így már értem! Ebbe bele se gondoltam hirtelen! :oops: Látszik kezdő anyuka szindróma...

Kriszti, nem akartalak bestresszeltetni, de tényleg k...a sokan tudnak lenni.

Kép
kata05

Jó reggelt!

Ha minden éjjelünk ilyen lenne,megbékélnék.Este 7 kor már aludt,fél11, fél 1,fél 4,fél 7.Most ül a hintában és olvas :lol:

Süti,38 alatt nem kell kúp.
Photoshoppal ügyködtem :wink: Amúgy a kecskeruta-görögszm tuningol.Épp tegnap írta a barátosném,hogy idézem:
"A kecskeruta kivonata kedvező hatást gyakorol a tejelválasztásra és izzasztó hatású. Hollandiában a tehenek tejhozamának fokozására a takarmányhoz kecskerutát adagolnak."(wikipedia):lol: :lol: :lol:

Marci - Lóci randi nagyon cuki :lol:

Momóka,jöhetnél gyakrabban a képes beszámolóiddal :) ,persze anyát is örömmel olvasom

Madar,Veronika sorozat nagyon édes.Tetszik a csajszi sapkája.

Kép
v.andi

Andi, tudom már írtad, de veszek kecskeruta teát+ g szénamag teát és milyen arányba csinálom meg?? És mennyire dobja meg a tejhozamot, csomósodásig? Baba hasa fájhat tőle (mondjuk Lócié semmitől sem fáj, mindent ehetek)

Kép
kata05

Kép
kata05

Kata,pocak nem fáj tőle,és most,hogy rendszeresen iszom,végre szép színű a kaksi.Olyan tankönyvi anyatejes.
2-2 adagot csinálok,és összeöntve iszom.MIndkettőt a használati utasítás szerint készítem,csak kétszeresét.

Kép
v.andi

Tényleg! ( fejhez kapós smily) én is meg akartam dícsérni a találkás fiúkat!!! Nagy haverok lesznek, már látszik!!

Kata! Tudod, az évek, meg a rutin...., áh, ha tudnátok én mit lerendeztem Jancsikával, hát arról könyvet lehetne írni, Para-mama címmel. :lol:

Madar! Nagyon jók a képek, és nagyon tetszik a lány sapija!!! :D

Kép
babcika

Babcika, csak szegény Marci elkezd sírni ha Lóci belép az aurájába. :lol:
Én nem vagyok paramami egyáltalán, sőt néha túl laza. :lol:
Tegnap elvittem lurkómat a Vörösmarty térre vásározni, persze rögtön jöttek azzal h én nem vinném tömegbe a gyereket, na de nem zárt térbe vittem.

Andi, és hány decit iszol belőle naponta, és mennyire elosztva.

Kép
kata05

Kata! :D :D

Nem zárt térbe én is viszem, ha nagyon muszáj akkor zárta is. :?

Kép
babcika

jelentem nyoooooolc centis a hav - lemértem:))))
és csak hullllik

hááát kriszti..... én idáig nem mondtam de múltkor felmentünk hirtelen elhatározásból szombaton ikea....... bssszus én ilyet még nem láttam...... nem volt parkoló hely!!!!! leparkoltunk a sport boltnál mellette..... ott volt 3 hely:)))) és benéztünk mennnyire oszlik el odabenn a nép......
lányok..... a folyósón ahol menni szoktunk kb plusssz 4 pénztár volt beüzemelve és kígyózott a sor.......
fordultunk ki izibe.....

szóval számíts ilyenre..... készülj fel rá..... vigyél mindent....és viccesen fogd fel..... - aztán ha vmiért mégsem lesznek sokan akkkor lejts el egy táncot:))))
majd szorítunk neked.......:)))))))...... de az agykontroll csodákra képes.....intézd el, hogy a tömeg csak előttetek és mögöttetek haladjon:))))

én ma aggódok.... párom ilyen hóesésben megy pest és későn jön...... - uuutálom az ilyet
nem miatta...mert ő normálisan vezet...de a többbi.....nyeeeeem nooormális
képzeljétek múltkor pécsről hazafelé egy feltuningolt x járgány és kedves sofőrje azzal szórakozott hogy az út közepén ment..... és szerintem szétröhögték az agyukat ahogy a szembejövők meg ugye a saját irányuk is szívszélütést kapva húzodott lefelé......

ilyenkor aaaannyira szeretnék titkos zsaru lenni feltenni a villogót és elvenni egy életre a jogsiját..
vagy román maffia lenni - utánna mennni éés jóóól elverni
:)))

KépKép
dorkamartini

Dorka!

Hajrá!!! ( mármint román maffia). Én már majdnem ruháztam meg gyalogost, csak apa visszafogott :lol:

Kép
babcika

jajj basszus az a sapi aaaaannnyira mogyorós:))))

andi nagyon ügyes voltál a képpel:))))

mano csimma:)

én pont tegnap mondtam páromnak, hogy dorka totál más személyiség mint mi:))) és tutti le fogja szólni majd a barna mániánkat:)))) és megpróbál majd minket is élénk színekbe öltöztetni:)) de mivel mi valszeg maradunk ezeknél a színeknél majd megkapjuk, hogy milllen öregesen öltözködünk:))))
úúúgy várom már hogy beszéljen:)))))

KépKép
dorkamartini

egyszer apum rángatott ki egy faszit a gallérjánál fogva..... aztán utána vagy egy órán át remegett mert egy 2m es benga állat volt:))) de aaannnyira meglepődött apun - szerintem látta hogy apum agya kb 3méterről integet:))))) - hogy meg sem mert mukkanni:))))))

KépKép
dorkamartini

Havacskásat! Mert itt nagyon Kép ... mindjárt megyek is Kép

Süti: Berninek nagy puszi a combikáira ... Neked meg simi .. most nyugi 1 hónapig. :wink: jaj, most olvasom .... hőemelkedés :( ... lázcsillapító manók mennek ....
Kép
Méretek :)

Babcika: lázcsillapító manók Nektek is Kép

Na, mi van itt ... Astird Nektek is mennekKép

Andi:
meglepetés Berni :D :D
iccaka Kép

KépKép
KépKép
madar

viki? hol vagy? :))))) itt ülök a tűkön és várom a csokivizsit:)))

én kutyum ma kuvasznak álcázta magát.... de aztán rááázott eggyet és megint vörös lett:))) imádja a havat:))

Kép

KépKép
dorkamartini

Hahóóhóhóóó!!

Itt majdhogynem szakad a hóóóó!!! Remélem kicsi fiam most már hozzászokik ehhez az időjáráshoz, mert kezdek ko-s lenni tőle. 3 napja napközben szinte semmit nem alszik... de. fél órát a babakocsiban, meg du. is egy fél órát a pihiszékben ... de közben szigorúan hintáztatva :? Este sem akar rendesen elaludni, s az eddigi 1/2 10-es elalvása most 1/2 11-11 fele van. És naná, hogy kel 1/2 4-kor, és utána se bírja ki sokáig, mert ma is már 1/4 7-kor kért cicit. :?

Ráadásul Míra sem tökéletés még... tegnap is volt még láza... éjjel már csak kis hőemelkedés... DE tegnap délutánra tiszta piros lett az arca és kicsit be is volt neki duzzadva. :? Mára a duzzanat lement, csak pár kisujjam-körömnyi piros folt van oldalt a fülénéél meg hátul a kupájánál! :shock: Hát járt/jár az agyam mitől lehet ez... két verzióm van: 1. bekente folyékony szappannal és nem lett lemosva és utána kimentünk a hidegbe... és mittom ettől lett... 2. allergia... mostanában elég sok epres dolgot eszik (dörmi maci) meg tegnap de. ivott vmi epres tejet... bár nem hinném, hogy ezekben túl sok eper van, de akár lehet attól is, nem? :? Így ma irány a dokinéni megint.... :?

Kép Kép
manósziget

Kata,így most 4-4 decit öntök össze,és folyamatosan iszogatom.Nincs benne rendszer.

Timi,én is inkább az ilyenektől parázom,ha más nem figyel.Durva lehetett az a senkiházi az út közepén.Kár,hogy nem tehetünk semmit.

Itt is szépen megmarad a hó.Konyhaablakból ezt látom:
Kép

Kép
v.andi

ja, sapit tegnap vadásztam a Kenguru Goldban :)

Kata: mi is valamelyik nap megyünk a Vörösmarty térre ... bacik már egyébként is megfagytak :wink:

Timi: én is mindig izgulok, amikor apa úton .... pont ezek miatt ... ráadásul szegény hogy járt tegnap, elment Ho-ba, de nem lehetett átmenni a Velebiteken .... minden szálloda fullon, mert senkit sem engedtek át a rendőrök .. és miután ma sem biztos, hogy megnyitják az utat, így visszafordult, éjjel félegy körül érkezett ... kb. 12 órát autózott ebben a havazásban :? :? :?
nem lesz semmi gond apával, de azért tuti, ami tuti mennek a drukkok ++++

KépKép
KépKép
madar

Havas szép jó reggelt!

Köszönöm a dicséreteket!

Anna: Igen csizma volt rajta :lol:

Kata: Na jó picit meglepődött, de utána már nem volt gond :lol:

Ma jön hozzánk dokinéni, Maci arcán van valami kiütésszerű és nem akar múlni, nemtom miért majd kiderül.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

én lányom megint rajtam.....:)))
asszem ünnepek alatt párommal közös erővel:)))) vissszaszoktatjuk kiságy...... meeeeert ez így nem okés.....
bár olllan édesen szuszog:))))

KépKép
dorkamartini

Timi: kutyid :D :D :D

Manó: simi Neked Kép allergia :? :? dörmiben nincs festék úgy tudom, de ilyeneket nálunk a piros festék és a natrium-benzoát tartósítószer okoz :? :?

Andi: konyhaablak ... nem rossz :) ... én is fotózok, mert olan szép itt is, amikor havazik .... :) majd este megmutatom :)

KépKép
KépKép
madar

képzeljétek tennap lányzó aaannyira édes volt:))))

észrevette, hogy bezony ami a cumisüveget fogja az az ő keze:)))) (már rendszeresen tartja) és először elkezdte mozgatni az ujjacskáit ez már nagyon tetszett neki de aztán észrevette, hogy most ő irányítja a kajcit:)))) hát akkorákat kacagott:)) odavissza teszegette a szájába a cumisüveget és mikor beletalált ujjongott örömében:))))
aztán egy hatalmas büfivel megkoronázta az egészet:))))))

KépKép
dorkamartini

Manó!

Mira :( , az unokahúgomnál ilyen piros foltok a ketchup-tól voltak,

nekem meg az alkoholtól szokott, de ezt csak mellékesen írom, még mielőtt valaki azt gondolná, hogy ilyet feltételezek Miráról vagy rólatok :D

Kép
babcika

Kriszti, Manó: ráadásul ketchup-ben mindkettő van, piros festék és natrium-benzoát is ... egyszer hallottam egy rádióműsorban, hogy a kettő együtt nagyon brutál annál, aki érzékeny rá .... hát, Julcsi az :? :? :? egyetlen ketchup van ami sem ezt, sem azt nem tartalmazza ...

Timi: ez nagyon aranyos lehet ... nem hiszem, hogy nem örökítetted még meg :wink: :wink: :wink: :wink: tessék megmutatni. :D

nincs még értelme havat lapátolnom, majd később ...

KépKép
KépKép
madar

Én már sepertem havat, kb. 3 cm-t de inkább gyakrabban megyek, úgy hamarabb megvan... :D Extra rohanásos így is,mert Jancsira van bízva a kicsi, és hát az azért nem egy életbiztosítás. :?

Kép
babcika

na, jól elment mindenki havat sepregetni ...

nem karácsonyi hangulat, de azért mutatok Nektek valamit ... :D :D :wink: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=Le1JiJXlgX8

KépKép
KépKép
madar

igazad van Babcika, húzok akkor én is az udvarra ...

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Apa vagy Te felfedezhetőek vagytok a videon?

Kép
babcika

Csajok én nem tom, de lehet influenziás vagyok????

Fosok, hánytam, rossz a gyomrom és a karjaim cseszettül fájnak,mintha izomlázam lenne, de nincs lázam, nem köhögök, csak kicsit olyan fura a torkom is :roll:

Kép
babcika

igen :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: