Mór nagyon aranyos.
Kriszti!
Hú, tényleg. Valószínű szombaton iszonyat tömeg lesz az Ikeában, ezt belekalkuláltátok? (Szerintem még a munkanap ellenére is...) Nekünk egyszer sikerült ilyenkor bemenni, hát 1 órás sor volt az összes pénztárnál...
Süti!
Hátha mákod lesz naptárügyben (így karácsony környékén). Én vasárnap éjjel 1/2 12-kor adtam le egy könyvrendelést, ma már szállítják, pedig az volt az előzetes becslésükben, hogy 20-a környékén volt várható. Kaptak egy nagy piros pontot.
Monitor: nekem 15 cm-es és csak 3 cm üres (de ott is a reklám van)...
Mi megjártuk a délelőtti körútunkat. Hát nem volt semmi 3 gyerekkel vásárolni, ügyet intézni. (Ha valakit érdekel és nincs elég gyereke hozzá, szívesen kölcsönadok 1-2-t...
Dóra oltás (2 darab), kisfiam oltás (H1N1).
Elmentünk egy játéknagykerbe, ott kellett még vennem pár dolgot, meg öcsém gyerekeinek ajándékot.
Majd Dórának akartam valami igazi karácsonyi rucit venni. (Csini van, csak most olyan csillogós, csinit akartam) Szerencsémre a H&M-ben szembejött a tetsző példány, és még ünnepi cipőcskét is találtam az ő méretében.
Bank, pénzbefizetés.
Tesco vásárlás.
Még két utolsó program Dóri ordítása miatt elmaradt...

Kiscsalád nagykabátban:)

barátok egymást közt
Macipofa
Anna így ment táncolni

egésznap a barátnőmnek szorítottam... és éjjel jött az sms, hogy megszületett Jázmin 2800 grammal 54 cm-el... baba és mama is jól van!!!!!