Hello
Vindo: csütörtök jó koránkelős lesz!
Hideg...BRrrrrrrrrrrrrrrr nagyon durva és hétvégére -15 fokot is mondtak...de legalább a bacik meghalnak.
jó lenne ha fehér karácsony lenne!
Tegnap gyorsan el is indultunk hótaposót venni Emmának mert a bakiban lefagy a lába!
Irina: ++++++++++++++++++szerdára!!!
Maggie: remélem Bercó nem lesz beteg! dolgozat-vizsga
Emmánka lehet nem a foga hanem a torka fájt..úgy köhög a drágám...jajja borzasztóan..reggel is hányásig...

de szakad talán fel...
Fleur: majd csak kialakul! Anyyira cukik a gyerekek....Lilla nagyon kis szépség!
Vásárlás: hát én szeretem jó előre kitalálni , emgvanni....mi már egy jó hete kész vagyunk..

de a szüli és névnapokkal együtt kb 40 ajándékot kellett venni ...
Irina: Ádi a kis szöszke ! nagyon kis helyes!!!
Dóri: jobbulást!!!!
Petrusnak, Beninek jobbulást +++++
Cicus és a rágó
Mesi: kitartás..csak a cél lebegjen...
Rugó..kis fifikás!!! Miss navy
Heni: de rendes férjed van..
BERCÓ:

élőben is akarom!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk a G=D a k=t ..?????????????????
Emma olyan szépen ragoz, meg az időket is jól használja..csak lesünk!
kérdés: az a helyes hogy sok varjú, vagy az hogy sok varjúk??? elvileg a sok után nem ekll többes szám...csak mert emma szt mondja sok varjúk jönnek...ami végiggondolva logikus is..de nem szoktuk a sok után többesszámba tenni a főnevet..vagy igen

???
Vindo: Rugó..hát kész vagyok..az a koncentrálás, ..meg kell zabálni, igazi kis műszaki zseni!!!
Mi jól..reggel iszonyat köhögés 6 kor kelt és utánna kezdődött..szerencsére este "nem" 5 perc alatt egyedül aludt el és "nem" aludta végig az éjszakát...a bölsiben köhi volt...most alszik..du-án megyünk picit csavarogni...