A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

nna mégegy...:)
tagore - nekem talán a legkedvesebb mind közül.......

A gyökér biztos benne, hogy az ág csak bohó bolond, és a föld a valóság. Az ég a maga világosságával csak üres képzelet.

KépKép
dorkamartini

KépKép
dorkamartini

Dorka, "nagy EVÉS horoszkópja"??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Madar, Csajok, kis programmódosulás történt.... sajnos közbe jött egy nem várt esemény így egyetemileg, ezért ha az ikeáskanapésbanyának is jó akkor csütörtök helyett szombaton megyünk Pestre.... az időpontok /indulás-érkezés stb/ marad, csak a nap változik.

Manó de jó nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

vicger

Kriszti,ha Móniéknak nem jó,hozzánk jöhettek!!!!Bárki!!!!

sutimano76

oksa Süti :)
Jaaa el is felejtettem mondani, legutóbb megcsináltam a töltött tojglikat, húsnapon, nagyon fini :):) Gergő kétpofára tömte :D:D:D

Orsi, itt a kép a galériaágyról / a rendetlenséget nem ér nézni :D/
Kép

Kép

vicger

Kriszti,örülök hogy ízlett a tojgli :D

sutimano76

Itt is szépen leesett a hó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Jó éjt!!!

Kép
vikiviktor

Kép

Sziasztok,
csak bekukkantok, Anyukám üzeni, h holnap folytatja az olvasást...

mindenkinek Pupi!!
Momó

Kép

Kép
móka:)

éééés Bóódog 3 hónaposságot Berni és Mese bébi!!

Kép

Kép
móka:)

most én vagyok úgy, mint Anna volt pár napja ... Kép

Babanet új arculat: én már tudom, mit nem szeretek benne:
1. amikor bejön egy új oldal, akkor azonnal görgetnem kell, mert olyan funkciók foglalják el a tetejét, amit sokkal ritkábban használok, mint a topic hsz-einek olvasását vagy hsz írását, szóval ez kissé zavar, hogy azonnal görgetéssel kell, indítsak. :(
2. a vastagított betűk nem olyan jól láthatóak, mint korábban (lehet, hogy kisebbek lettek? :? )
3. tényleg furcsa az is, amit Manó írt, hogy az oldal cc. 2/3-át foglalja csak el, az 1/3 üres

Julcsi szemüveg: köszönjük Mindenkitől a kedves szavakat :)

Csokitorta: örülök, hogy ennyire népszerű :wink:

Timi, Manó: küldjétek a hómanókat ... én is akarok szép havas tájat ... bár azt ígérik, hogy holnaptól már erősebb havazás lesz. :wink:

Tengdi, Timi: kösz az idézeteket. Lehet, még én is kreálok valami "cédulás" karácsonyi ajándékot. :wink:

Timi: Titok - egyet értünk ... a nagyon amerikai maszlagot le kell róla hámozni, és akkor fogyasztható :wink: :wink: :wink: és ha már Titok, akkor gyermekeknek ajánlom (kicsit nagyobbacskáknak)
http://www.libri.hu/konyv/salamon-beavato-mesei.html
ugyanaz a mondanivaló, mint a Titok-ban ... csak gyermekeknek, mese formájában, amolyan sztem 8-10 éves kortól .... felső határ nincs ... én most olvastam :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti-találkozó: most szomorú vagyok .... :( szombaton 18 órától vendégeink lesznek, így délután már gőzerővel arra kell készülnünk, köben Julcsit teniszre viszem, utána az egyik ovistársa szülinapjára .... szval a szombattal én csütörtököt mondok :( :( :( ... nem hogy ide nem jöttök így, de még találkozni sem fogunk ... :(

KépKép
KépKép
madar

Móka: ez a Mór baba nagyon édes ... meg a kukucs ... :lol: :lol: :lol: :lol:

de én most bánatos vagyok :( :( :( ... pedig már Bibivel is megbeszéltem ... megyek is (bár álmos még mindig nem vagyok) ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt! :) én zárok, én nyitok :wink:

Timi:
nem feledkeztem meg, mindjárt megírom a privit.

KépKép
KépKép
madar

[quote="dorkamartini"]tengdi:
ezt ismered?
http://www.citatum.hu/szerzo/Rabindranath_Tagore

én innen szoktam szemezgetni ha nem érek rá gyűjteni...szét van bontva témákra meg emberekre...
ja...
és sztem, a graffitiket se vesd el :))) néha eszméletlen jók tudnak lennni..
meg a másik a dalszövegek.....

Naná, hogy ismerem :lol:
Tagoret is, és a Citatumot is.
Mikor netezni kezdtem, akkor az idézetek voltak az első, azokon át ismerkedtem a net bonyodalmaival.

Graffitikből is vannak az idézetesemben, meg poénosak is, meg versek is...már most nem frenkizni akarok nem amiatt írtam, de ez 13 éves koromtól mániám, na de az olvasás mellett, ahogy Kriszti is írta mennyire vágyna rá, ez is egy olyan, ami régen félre van téve.
Most nem ennek van itt az ideje. Bár nagyon hiányzik.
Majd ha srácok nagyobbak lesznek.

Kép
Kép
tengdi

Momó,mond meg anyudnak,hogy köszi Berni nevében is!!!És azt is mond meg neki kérlek,hogy jöjjön sűrűbben!!!

Kriszti a szombat biztos már,mert úgy írtad hogy a "kanapésbanyának is jó",ebből az jött le hogy még nemtod????

sutimano76

Móni,az új arcalattal dolgokat írd meg a szerkesztők topikba,a 2.pontot én már megírtam :lol:

sutimano76

Hahó!!

Ideértem. 8)

Kriszti, szombat nekem sem jó. :cry: Mit csin a nyírpalota úton? Én onnan egy köpésre lakom?

Madar, na légy szomorú!!! Attól még csütörtökön is lehet tali! :wink:

Momó, dönörű vagy!!!!!!!!!!!

Flora, Csoki is cép!

Na megyek zenél a drágám.Éjszakáink nem a legjobbak, viszont nappal visszatértünk a 3 óránkénti szopira. :D Kezem bemondta az unalmast csuklóban, nem bírta Lőrincet. Nagyon fáj! :(

Kép
kata05

Jó reggelt!

Sajna Kriszti én is csütörtököt mondok.Szombat nekünk se nem jó :cry:

Momóka Kép

Mára elfogyott a csokitorta.Basszus,hiányzik.Ma is kell,h süssek :lol: :lol: :lol: (csak nincs itthon elég étcsoki :roll: )

Barni aludt este 6 tól reggel fél 7ig.Közben 2 v.3 óránként kelt,de szerencsére csak enni.Egyből beájult utána.Azt nem mondom,hogy kipihentem magam,de nem vagyok hulla.Pont tegnap beszélgettem a barátnőmmel,és ő is mondta,hogy amikor már pótolnia kellett az anyatejet,akkor volt nekik is az első teljesen átaludt éjszakájuk,mert tápit kapott a kisfia éjszakára.

Kép
v.andi

Kata,végre hogy ideértél!!! :D

csuklódat sajnálom!!!!és mi lesz később???tegnap Berni nem aludta meg az 5 körüli negyed óráját-biztos úgy gondolta hogy nagylány lett :roll: -,ezért este mire végeztünk a fürdéssel,az evéssel már annyira fáradt volt hogy még a szopiba se tudott bealudni,így vagy 1 órán át pityegett,de nem tudtam segíteni,na és akkor felálltam vele,hogy majd ölbe,ahogy már rég,na akkor én is éreztem a majdnem 6 kg-t,hát sajna nem bírtam el,így visszafeküdtünk az ágyba.

Ma megyünk a 3 hós oltásra,2 -t kapunk :?

sutimano76

Kezdem magam szerencsésnek érezni,mert én leszek az egyetlen aki megismerheti Krisztiéket személyesen...én ráérek szombaton!!!! Kép

sutimano76

OK, Süti, megírom. :)
Másik képet pedig fogok a tablóra választani, igazad van, küldöm.

Kata: kezed :? pedig még egy darabig karonülő lesz Lőrinc is :roll: :wink: fásli vagy valami?
Találkozó - persze, persze, csak Krisztit (is) már annyira vártam - és itt most senki se bántódjon meg, de mikor van lehetőségem Velük találkozni :roll: :roll: :roll: - kénytelen leszek egy kirándulást szervezni Miskolcra :wink: :wink: :wink:

Andi: Barni éjszakáihoz gratulálok, nagyon szépen alakul ez Kép

Timi: ment privi.

KépKép
KépKép
madar

Süti drukkolok, de minden rendben lesz +++++++

KépKép
KépKép
madar

most akkor mi van,csütörtökön mindenképp lesz tali???????

Köszi Móni,de megbeszéltem Bernivel,hogy semmi extra!!!2 napja mondom neki,meg is mutizom,hogy hova fogja kapni,és kicsi szúrás és készslusszpássz!!!!nem kell sírni,mert nem fog fájni!!!! :lol:

sutimano76

részemről lehet :)

beszéljük már le Krisztit a szombatról ... karácsony előtti utolsó hétvége, iszonyú tömeg stb. stb. stb. :wink: ... na, jó érvek? :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Hát ha nem akarok önző lenni,akkor annál jobb érv hogy senki nem ér rá,más nem jut az eszembe!!!

sutimano76

Havacskás jó reggelt!:lol:

Csajok ezekhez az idézetekhez meghoztátok a kedvem. Lehet idén nem a megszokott boldog karit és társait fogják kapni kiskártyán az illetékesek, hanem szemezgetek belőlük. Köszi az ötletért.

Kriszti, jó az a galériaágy. Így tényleg van egy kis privát terük.

Momó, gyere sűrűbben, ha már anyucid nem jön olyan gyakran.;)

Móni, nekem 48 cm széles a monitorom és csask 24-et foglal el a babanet... Na jó ahol még van jobb oldalt reklám az még + 5 cm. Szóval borzalom. :twisted: Asszem én is írok a Szerkesztőbe.
dobom a havat, kapd el Kép

Andi, te mit raksz abba a tortába, hogy ennyire kívánod? Kép

Süti, oltás miatt előre is simi neked. Mi majd csak jövő kedden kapjuk meg a 3 hóst..

Kép Kép
manósziget

Jesszus már csak 9 nap Karácsonyig!!! :shock: :shock:

Kép Kép
manósziget

Manó,köszi,mi is akkor kaptuk volna,de dokinéni nem akart kari előtt oltani,hogyha lázasodik,akkor karira legyen nyügi!

nekem 37.5 cm a monitor szélessége és 32 cm a babanet! :lol:

sutimano76

Manó: hógolyó úton, köszi ... csak nehogy fenn akadjon a napocskán, mert itt meg Kép

KépKép
KépKép
madar

én már írtam a szerkesztőnek :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Olvastam mindenkit a Szerkesztőben. ;) Háklis egy csapat vagyunk az biztos. :lol:

Kép Kép
manósziget

dec 10-ig kellett volna elküldenem a naptár rendelést,de aztán az emailbe azt írták hogy 7 nap...szóval most rághatom a kefét,hogy időbe ideérjen!!!!

sutimano76

Süti kefe helyett ezt találtam Neked Kép ... de segítek ... idegeskedek veled együtt, jó Kép .... de eldöntöttem, meglesz időben és kész Kép

Rita: hol vagy???? Tegnap nem is voltál ...

és aki régen járt itt, csak zúgolvas??? gyerünk előbújni!!!!
:wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Beszéltem Brumival,neki jó a szombat,de csak ha hozzá megyünk.....

szóval Kriszti várjuk a végleges időpontot!!!!

Móni de édes vagy!!!ha nem hát megkapják 27-én,végülis már tudják hogy nem a jézuska hozza!!! :wink:

sutimano76

hát, ha Brumi szombat, tuti megállok egy kávéra, amikor leadtam Julcsit a szülinapi bulin ... addig apa egyedül készül és várja a vendégeket ;) ... már csak a kávé miatt, ugyebár :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

na háj csajok :)

Reggel visszafeküdtünk kollektívan ééééééééééééééééééééééééés nem rég keltünk fel. Uff. :D:D:D:D
Így igaz, h nincs havunk, de aludtunk :D:D:D:D

Telefonált a kanapésbanya, jó neki a szombat.
Móni :( Andi :( Kata :( ez nem jó hír :( szívem szerint mondanám, hogy akkor hétfő, de annyi változót kell összehangolnunk, hogy az nem fehérembernek való :? :? :? viszont februárban megyünk haza Vasba, akkorra majd összehozhatunk egy talit ;)

Sütikém, biztos ráérsz szombaton? :):):):)

Kata, a kanapét hozzuk el, az van a Nyírpalota utcában :)

vicger

iiiiiiiiiiiiimáááádom a karáááááááácsonyt!!!!!

képzeljétek köcsögösködött a babanet....... eltüntette előlem a beleírós részt.....már vagy 20szorra lépek ki be...... most visszaadta...... Nálatok volt már ilyen?.....majdnem megvertem..... a nemtomhánycentis monitort aminek 1/3 a babanet......:))))) de jóóól felnagyítottam:)))) így kitölti és méterekről is látom:)))))

nem hátrány mert dorki nem enged.... csak ölben alszik napközben.....
millen édes, hogy amíg pehelysúlyú volt addig a kiságyban húzta a lóbőrt...most meg itten töri szilánkosra a karcsontom:))))

jajj basszus nem is mondtam... párommal imádnak razfilmet nézni:))) hétvégén vukk tennap meg a 101 kiskutya ment:))) dorki közben bújik apához és nagyokat kurjongat meg nevet meg elámul.... mert apa természetesen mindent elmagyaráz neki közben ki kicsoda mit csinálnak mire figyeljen...:))) a szörnyella de frásztól megijedt... pongó ugatása mmeg tetszett neki....
a vukkban a kukori a kedvence mindig nevet ha kukorékol a kakas:))))...aaannyira édes......imádom ahogy az apjával van:)))) szerelmesek egymásba:))))...........én meg olvadok:)

KépKép
dorkamartini

Akkor még sincs minden veszve :)

vicger

Timi :):):) nézzétek meg a Némót is, meg a Szaffit is :):):)

akartam kérdezni, hol van az a szerkesztő ahova írtatok?????

vicger

Ahol a várandoság,csak a lap alján....

na és hány körül szombaton????

sutimano76

Süti, ugyanúgy 3 körül, de inkább fél4

vicger

Végre be tudtam ugrani. Sajna jó régen voltam "itt, nálatok". Nagyon hiányoztatok, de Nati alvása elromlott. "Kis korában" olyan szépen elaludt az ágyikójában, most pedig csak szopi alatt és utána a kezemben alszik. Amint lerakom, felkel és vissza sem lehet altatni.
A szopival is akadnak gondjaink, manó lusta kiszívni a végét, csak addig eszik, amíg könnyen jön, azt is "rosszul", nézelődik, beszélget, elengedi-bekapja a cicit (néha beszívja, mint a spagettit), így utána már nagyon fáj, fejni rémálom. Egy ideig kevesebb tejcsi volt, ezért elkezdtem az Urticát szedni (szerencsére kevés laktóz van benne). Bocsi, hogy hosszú hallgatás után így "kitálaltam".

Süti Berninek boldog 3. hónapot tegnapra, mára pedig simit az oltáshoz. Mi holnap megyünk.

KépKép
moncsie

Halihó!!

Kriszti hosszú alvás!! :D Talitok kár hogy nem jön össze, és most mégjobban elkeserítelek, én sem érek rá szombaton, így nem ülök a nagyok helyére. Tényleg, így hogy nem lesznek suliban mennek ők is, vagy elfogadják hogy le lesznek passzolva???

Móni, és hány bírkát számoltál meg tegnap??? :D

Itt is napsütésecske van és -2, de mennünk kellett dokinénihez mázsálásra, meg 3 hós szurira. Kicsi lányom 6900 gramm és 62 cm, és a szurit kiröhögte, csak utána jól megrúgdosta a dokinénit :lol: .

Kép
babcika

Ma lepipáltam a védőnénit hozzáértésben, hát most lehet nem vagyok a kedvence.

Szitu:

Mondom a gyereknek a kakija 3 napja folyós és sárga.... védőnéni mondja ,hogy adjak neki kamilla teát, én mondom adtam neki normaflore-t mert szerintem a kamilla csak mégjobban megfosatja, doktor néni helyesel, adjam neki még egy hétig a normaflore-t ,hát védőnéni húzott egyet a száján. De egyébként szeretem, aranyos... :D

Kép
babcika

Babcika, lesz suli szombaton :? :? :? :? igaz fogalmam sincs, hogy miért :? :? :? 8)

Tengdi, Lucának nem igazán barna a szeme, olyan zöldesbarnásacélos... elvileg 6hós korra alakul ki a végleges, de pl Atinak egy évesen barnult be :)

vicger

ja tényleg, de tényleg miért is, hiszen a 24-e, már egyébként is szünet lenne nekik nem??? Vagy lehet hogy tánéniknek is dógozni kell,mint a mezei parasztnak, nehogymá nekik jobb legyen. :lol:

Kép
babcika

Nos akkor telefonon letárgyaltuk,Brumiéknál szombaton fél 4-kor talizunk!!!HUUUUUURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!kipróbáljuk az új kávégépét!!!!

sutimano76

Babcika,szép méretek!!!!!!!!én is tudtam újat mondani a védőnéninek!!!Szurit kinevette...há nagy pusszancs a bucijára annak az okos kislánynak!!!

menek .....

sutimano76

na baszki, elrontottam a mosogatógépet :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:

annak idején csak úgy tudtuk berakni a mosógépet a konyhába, h közös a mosogatógépével a vízelvezető csövük, s ha az egyiket használom a másikét lezárom... de most elfelejtettem :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: s a mosogatógépet elindítottam, a vizet értelemszerűen nem tudta leengedni, villog és szentségel. Igaz, h azóta a vizet leengedi, de a programot nem tudom bekapcsolni, nem reagál.
heeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllpppppppppppppppppppp!!!

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: