HELLÓ, DRÁGA LÁNYOK!
JUBA: kitartás, drága, minden jót kívánok Nektek!!!
DETTYK: Rádfér már egy megapihenés, én szorítok, hogy összejöjjön mielőbb! És Bencusnak is a dinókiállítás!
Ádi is káromkodik, de egyelőre csak itthon.
VIRANKA: Mira-szöveg

))) Te mikor alszol egyáltalán, Verus??? Fiad kezén fél órát röhögtem...
NIKI: én is szerelemnek nevezem ezt a viszonyt Ádival
MAGGIE: ugye már teljesen jól vagytok?
VINDO: továbbra is nagyon szép ez Rugó!
horror ez a betöréskísérlet... de tényleg nagyon bátrak vagytok... nyitott ajtó, egek, nekem azon jár az agyam, mit hogyan rácsoztassak majd le az új lakásban. Egy időben még a háló ajtaját is zártuk az én kívánságomra... jó, ez már túlzás, de elég félős vagyok. Hogy egy népi bölcsességgel is éljek: Alkalom szüli a tolvajt...
A Trek-film szerintem nagyon jó, bár nem igazán trekkes (országos trekker voltam az egyetemi évek alatt, imádom a sorozatokat), viszont az egyik kedvenc rendezőm csinálta, tőle bármit megnézek. Most az utolsó Tarantino-filmre pályázok. Meg talán összejön az Avatar és/vagy a District 9 moziban..
Nézd, nálunk hátrébb senki sincs a szobatisztaságban, Ádi kb. egyszer ült rá pucin a bilire, azóta ruhában sem. Nem érdekli, engem meg nem zavar, megmondom őszintén. Majd nyáron nyomulunk. Utánaolvasva kiderítettem még régebben (de ezt már egyszer leírtam ide), h
- Vekerdy szerint a gyerekeknek oviskorra jeleznie kell tudnia azt, hogy pisilni-kakilni kell, nem szobatisztának lennie!!!
- az ovik nem kötelezhetnek a szobatisztaságra, mert erre utaló előírás nincs
- a teljes szobatisztaság elérése 6 éves korig is teljesen normális a kakilásra vonatkoztatva, fiúknál eleve később alakul ki spontán is (egyéni nagy eltérések persze lehetnek)
Szóval tiszta hülyeségeket írnak egyes babamagazinokban.
Sőt, Ádinak még az összes foga sincs kint.
Én is nagyon szeretem a telet.

Jó volt a nosztalgiázó soraidat olvasni...
MÓNI: Gyönyörű Grétus a fekete-fehér képen és a Koko maciuson is (mondjuk minden képen az)! TE HOGY VAGY? Mi sem oltatjuk be magunkat továbbra sem, senkinek nem sikerült meggyőznie az ellenkezőjéről.
GICA: Zsuzska, remélem, nem is esik már vissza. Lézengeni egy gyerekkel, na ezt nem ismerem.
DÓRI: jobbulást Nektek!!!
HENI: drukkolok Nektek, remélem, semmi gond Péterke szemével vagy bármi mással!
MESI: gyerekeid mindig is rekorderek voltak!

)) Zsozsi-duma:

))))
REGI: örülök, hogy tetszik, ami eddig a munkából látszik!
KAQK: ajvé, Te milyen klassz mozielőadásokra jársz!

Jobbulást Emmának! Koszmó: patt, nekünk van, főleg most a sapkás szitu miatt nagyon erősen. A Babe alig legyinti meg.
TÜNDI: milyen volt a szabadtéri előadás? Ha tehetitek, várjatok az isivel, minden gy.pszichológusnál ezt olvasom. Akkor is, ha ehhez az ovinők nem mindig vágnak jó képet. Ezt VERÁnak is írom...
MAGGIE: Te vagy az én hősöm, ennyi dolgozat...!
FLEUR: szegény drágáim, ez a hasfájás rettenetes tud lenni. Remélem, hamar elmúlik Danikának ez az időszak. Nekem is az a gyanúm, hogy jól szopizó kis baba, jól teleeszi magát, aztán a sok tejcsitől csikarja a hasa. De ha meg így gyarapodik szépen... Kívánom, Lillussal minden rendeződjön.
Köszi mindenkinek a drukkot (nagy puszi érte!), ha minden jól megy, szerdán foglalózunk.

Még az árból is sokat sikerült alkudnia a közvetítőnek (részletesebben majd amoda írok róla).
Nem is tudom, mit szóljak az új babanethez, én 99%-ban csak a topikokat olvastam, így engem zavar pár új dolog: eltüntethetetlen reklámok, keskenyebb lett az olvasható felület és balra esik, mert eddig középen volt, és ez zavar. Plusz nem látszik egyes hozzászólások jobb széle (félbeszakadt sorok, betűk, én KAqk-kal ellentétben épp Detti sorainak a végét nem látom, irgumburgum)... ajjaj. Dizájnilag meg nem látok nagy változást... de én sosem szerettem az újításokat, a kedvenc újságjaimnál is mindig kiborított a stílusváltás. Én is szerettem a régi babanetet.
Voltunk karácsony előtti Halász J-koncerten, Ádi kerek félórát ült az összes ölünkben, aztán felderítette a páholyt, az nagyon tetszett neki (meg a színházfolyosón rohangálás). Majd hozok képet róla.