A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Igen, hajnalban lőttük fel.:) És bizonyára még nagyon furcsa, meg kell szokni - mi már megszoktuk, hónapok óta ezen dolgozunk -, de higyjétek el, sokkal okosabb lett, mint volt. Arról nem beszélve, hogy az ezelőtti, tízéves design már nagyon idejétmúlt volt, kellett egy kis ráncfelvarrás.:D Hiszen már tízéves, ami gyerekben is sok, nemhogy website-ban.

Kérlek benneteket a Babanet nevében, hogyha bármi problémát észleltek, írjátok meg nekünk a Szerkesztő topikban!

Köszi előre is:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Hát, kettő körül, ahogy Dia is írja. Elküldtem nektek a jó éjtes hozzászólást, és más jött be, mint előtte volt... Ijesztő volt... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori

fiam korán kezdi a tetoválást :)
tegnap reggel pár perc csend után ez fogadott :) s még mindig nem sikerült teljesen lesikálni a kezét(körme is gyönyörű fekete volt)
Kép
ez meg mikor meghúztam a kezét :?
Kép

KépKép
viranka

Nem semmi Viranka :lol: :lol:

Kérdésedre válaszolok,még vacilálnak az ovónők.Agyilag már érett rá,de nehéz neki megülni egyhelyben sokáig.Gondolkoznak még rajta..

Kint voltunk sétáltunk annyira jó a levegő most. A hó esik,de nem marad meg.. Nem bánom... Holnap kocsiznom kell,és még nem sokat mertem hóban vezetni. :roll:
varga tünde

Viranka, ez nagyo nérdekes látvány lehetett neked... A pár perc csendek nagyon gyanúsak nálunk is... :roll: :lol:

Tünde, és mikor derül ki? Én biztos tűkön ülnék... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori

Egyem azt a kis Picassot :lol:

Kép
vindolanda

Dóri: ez az amit nem tudok,én is így vagyok ám. :) de ha én nem kérdezek rá,akkor nem is mondanak semmit.. úgyhogy kérdezgetnem kell őket..

Csendek mindíg gyanúsak.. :lol: :lol:
varga tünde

Halihó!

Bercó a másik gépen mesét néz, így van némi időm.

Viranka! Ez óriási!!! :lol: :lol: Ja, egyébként én pályáztam a szőke hercegedre. :wink: :lol:

Itt is van némi hózás. Legalábbis a tv-ben ezt láttam, mert ugye a nagyfőnök meccset nézett. Nem tudom rávenni őket arra, hogy kimozduljunk. :twisted:

Engem is meglepett a bnet. Nekem jobban tetszett a kiskorú változat.

Remélem, Emma már jobban van!!!! Holnap viszem Bercót a bölcsibe, csak ezt a hetet bírjuk ki!!!

Vindo, eddig öt dogozatot kellett leadnom, meg volt egy komolytalan, amit az előadás után kellett megírnunk. Tegnap is voltam suliban, újabb dolgozat a végeredménye. Ezeken kívül pedig még lesz 2 v. 3 kollokviumom.

Mennem kell, kiöntött a mosogatógép. :twisted:
dmaggie

Hát, engem az a nagyobb fajta Gastroyal-os hirdetés zavar, meg hogy az oldalkezdő hozzászólás nem látszik rendesen :roll:

Maggie, és folyik rendesen a víz kifelé? :shock:
Öt dolgozat nem is kevés - pláne három gyerek mellett :wink:

Emlékszem, mikor anya fősulis volt, én olyan 10-14 éves lehettem, ő is három gyerek mellett csinálta, mindig éjszakázott :roll:

Tünde, majd írd le, mit újság Bencével :!:

Kép
vindolanda

Bercó még nem akar aludni, most éppen kapust játszik, véd. 8)

Igen, Vindo, szerencsére nem nagy mennyiség, lehet, hogy én voltam a hibás, egy lábas füle kicsit kitartotta az ajtót, rés keletkezett, aztán ez lett belőle, mondjuk a belső tömítés vagy mi is eléggé elrongyolódott már.

Tényleg nem kevés, én is éjszaka tudom csak csinálni, ezért rettenetesen fárasztó. Nem sajnáltatni akarom magam, csak tény, ez van. Egyébként tegnap is nagyon jó előadást hallottunk. Szuper volt, jól lefáradtam azért. Meg ugye ilyenkor hajnali négykor kelek, aztán jó későn fekszem, mert B. általában sokkal jobban pörög ezeken az estéken.

Jó lenne, ha lassan el tudnám altatni, délben alig egy órát aludt, szinte végig szopizott. Na, megyek, mert most nekem kell védenem.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie!
áruld már el honnan van ennyi energiád? Szülj egy kiscsajt és pályázhatsz rá :) :) vagy kapok helyébe kölcsön egy Bercó babát :)

Vindo!
engem meg az zavar,h. ha privi jön akkor rá kell lépni a van privid ikonra :evil: meg is írom Apáéknak :)

kis Picassom alkotása kicsit kiakasztott,mert ugye du. meg esküvőre mentünk :) nem tudtam teljesen lesikálni,így a végén kesztyűt adtam rá nem látszott a tenyere +a körme :)
mondjuk B. a templomban folyamatosan mondta :megyünk haza,majd zene,zene :) mikor vége volt tapsoljunk tapsoljunk :) mikor meg már nagyon unta akkor megyünk trolit nézni :) :) jó volt :)
Míra meg kérdezi Anya milyen Ford az amelyik IEF? kellett idő mire rájöttünk a rendszámot kérdezi/látta :)

Tünde!
azért kérdeztem,mert múltkor szülőin erről volt szó és Míra kérdőjeles :) mert ugye aug végén töléti a 6-ot,nem iskolaköteles,de agyilag érett vszínű és kibír 45 percet :) voltunk szombaton iskolahívogatón(havonta 1* 2 órás programm gyerekeknek ismerkedbek tanítónénikkel :) ) s az ismerős tanítónéni mondta M. szerinte jó lesz,viszont mikor mondtam mikor lesz 6 éves akkor meg mondta inkább még maradjon oviba :?

:arrow:

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Maggie! Mosógép... :evil:

Vera! Nem semmi Báló tetkója! :lol:

Vindo! Napi 4 órát kell majd az ügyfélszolgálaton lenni (8-16-ig van nyitva az iroda, úgyhogy gondolom ezt majd beosztjuk egymás között). A többi kötetlen munkaidő, értékesíteni kell. De elég jónak találtam a "termékeket", így szerintem meglesz a terv, a többi már csak rajtam múlik, hogy mennyi keresek még pluszban vele! ;) Még azért kell tanulni, mert csak egy termékcsoportot vettünk, meg sokat kell gyakorolni a tárgyalástechnikát, de nem tartom kizártnak, hogy menni fog... :)
Januárban megint lesz majd egy 3 napos oktatás, ugyanott.

Kép

Kép
regcsiken14

Majd csak holnap kezdünk, akkor is csak 14 órára kell bemenni, úgyhogy ma még vasalok meg tanulok. Szerencsére szombaton sikerült alaposan kitakarítanom egyhuzamban, nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára! ;)
Szelike olyan aranyos volt reggel, bementünk a bölcsibe, meglátta az egyik bölcsis társát, majd' kiugrott a bőréből, hogy "ott a Zalán!" :lol: Már nevükön szólítja a gyerekeket, meg mondták a gondozónők, hogy egyre inkább a többi gyerekkel játszik, nem csak mellettük! :D
Pénteken meg annyira örült nekem, "anyaaaa, anyaaaa" és a nyakamba ugrott! :) Imádom! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka: Báló kis tetováló művész! :lol: :lol: :lol:

Maggie: Ez a sok dolgozat?? :shock: :shock: Bercó remélem nem lesz beteg és kibírja ezt a hetet és nem lesz beteg Karira!

Emma már kicsit jobban..az orrából már nem jön szinte semmi..csak köhg a tündérem...elalvás után kezdődik fél órával és kb percenként köhög egy rá át..közben alszik...aztán mikor megnyugszik tud pihenni...:-( remélem jobban lesz és kibírjuk további betegség nélkül a hetet/ évet!

koszmóra mi a jó? tudom már írtátok..de nem mlkészem.. :oops: Mintha elöl egy kis helyen az lenne Emmának..nem tudom , még utánna olvasok....

új BBnet? hát furcsa..anyi jó bennne hogy Dettyk írásait el tudom olvasni ..egyben látszik!!!:-)
egyébként fent jobb volt hogy azonnal az első hsz látszott....a funkciók mehetnének oldalra , az amúgy is üres! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Én meg pont Dettyk hozzászólását nem tudom olvasni, mert nem látszik ugyanúgy a sorok vége, és még gördítő sáv sincs... :evil: Valamit át kéne állítanom?????

Kép

Kép
regcsiken14

Hát volt déli alvás..1 óra..sírva kelt, 1 óán át sírt..fájdalmasan, azt mondta valami baj van, fáj vmi, de azt nem mondta meg hogy mi...csa a száját fogta..gyanítom a foga..????? :shock:

adtam gyorsan nurofent..fél óra múlva mint amit levágta..játszot egyedül..evett gyümi pudingot..és MÜZLI szeletet??? :shock: :shock: :shock:

Hát nem tudom, de este fürcsikor megnézem..most jó a kedve, vigyorog, pötyizik egyedül.:-)

Nekem a Viranka is picit 1cm-vel hosszabb minta többiek....

KépKép
kaqk
Debrecen

Regina, sok sikert akkor :D

Kaqk, hány foga van Emmának? Az utolsókat várjátok?

Mi hazaértünk olyan öt előtt, fél hétkor visszamentünk Db-be Gáborért. Hazafelé beugrottunk egy kínaiba, jól belaktam :roll: :oops:

A többiek még falatoznak.

Ma be akarom fejezni azt a béndzsa tanulmányt az éjszaka.
Fáradt vagyok.

Csütörtökön 5.30 kor indul a buszom, 6.08-kor meg a bp-i IC.
Ajjaj, de utálok korán kelni :? :? :?

Lányok, itt olyan hideg lett :shock:
Én szeretem a hideget mondjuk, meg a kedvenc évszakom is a tél :roll:

Állítólag van esély arra, hogy fehér lesz a karácsony. Mintha évek óta nem lenne az :roll: De nem emlékszem pontosan.

Egyik télen Kékestetőn voltam szanatóriumban (mindig nyáron jártam, de akkor hat évesen bekerültem vagy két hónapra). Emlékszem, egyméteres jégcsapok lógtak mindenhonnan és derékig ért a hó (nem nekem ért derékig, mert én amúgy is egy kis s...dugasz gyerek voltam, kamaszkoromban nőttem csak meg). Volt egy piros overálom, és annyit csúszkáltunk a fenekünkön a meredek lépcsőkön, hogy teljesen szétment az anyaga. Van ott egy meteorológiai állomás az erdőben, oda majdnem minden nap lesétáltunk. Meg a sípályák mellett Donald-rágókat vettem.

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

HELLÓ, DRÁGA LÁNYOK!

JUBA: kitartás, drága, minden jót kívánok Nektek!!!

DETTYK: Rádfér már egy megapihenés, én szorítok, hogy összejöjjön mielőbb! És Bencusnak is a dinókiállítás!
Ádi is káromkodik, de egyelőre csak itthon. ;-)

VIRANKA: Mira-szöveg :-)))) Te mikor alszol egyáltalán, Verus??? Fiad kezén fél órát röhögtem...

NIKI: én is szerelemnek nevezem ezt a viszonyt Ádival :-)

MAGGIE: ugye már teljesen jól vagytok?

VINDO: továbbra is nagyon szép ez Rugó!
horror ez a betöréskísérlet... de tényleg nagyon bátrak vagytok... nyitott ajtó, egek, nekem azon jár az agyam, mit hogyan rácsoztassak majd le az új lakásban. Egy időben még a háló ajtaját is zártuk az én kívánságomra... jó, ez már túlzás, de elég félős vagyok. Hogy egy népi bölcsességgel is éljek: Alkalom szüli a tolvajt...
A Trek-film szerintem nagyon jó, bár nem igazán trekkes (országos trekker voltam az egyetemi évek alatt, imádom a sorozatokat), viszont az egyik kedvenc rendezőm csinálta, tőle bármit megnézek. Most az utolsó Tarantino-filmre pályázok. Meg talán összejön az Avatar és/vagy a District 9 moziban..
Nézd, nálunk hátrébb senki sincs a szobatisztaságban, Ádi kb. egyszer ült rá pucin a bilire, azóta ruhában sem. Nem érdekli, engem meg nem zavar, megmondom őszintén. Majd nyáron nyomulunk. Utánaolvasva kiderítettem még régebben (de ezt már egyszer leírtam ide), h
- Vekerdy szerint a gyerekeknek oviskorra jeleznie kell tudnia azt, hogy pisilni-kakilni kell, nem szobatisztának lennie!!!
- az ovik nem kötelezhetnek a szobatisztaságra, mert erre utaló előírás nincs
- a teljes szobatisztaság elérése 6 éves korig is teljesen normális a kakilásra vonatkoztatva, fiúknál eleve később alakul ki spontán is (egyéni nagy eltérések persze lehetnek)
Szóval tiszta hülyeségeket írnak egyes babamagazinokban.
Sőt, Ádinak még az összes foga sincs kint. :-)
Én is nagyon szeretem a telet. :-) Jó volt a nosztalgiázó soraidat olvasni...

MÓNI: Gyönyörű Grétus a fekete-fehér képen és a Koko maciuson is (mondjuk minden képen az)! TE HOGY VAGY? Mi sem oltatjuk be magunkat továbbra sem, senkinek nem sikerült meggyőznie az ellenkezőjéről.

GICA: Zsuzska, remélem, nem is esik már vissza. Lézengeni egy gyerekkel, na ezt nem ismerem. ;-)

DÓRI: jobbulást Nektek!!!

HENI: drukkolok Nektek, remélem, semmi gond Péterke szemével vagy bármi mással!

MESI: gyerekeid mindig is rekorderek voltak! :-))) Zsozsi-duma: :-)))))

REGI: örülök, hogy tetszik, ami eddig a munkából látszik!

KAQK: ajvé, Te milyen klassz mozielőadásokra jársz! :-) Jobbulást Emmának! Koszmó: patt, nekünk van, főleg most a sapkás szitu miatt nagyon erősen. A Babe alig legyinti meg.

TÜNDI: milyen volt a szabadtéri előadás? Ha tehetitek, várjatok az isivel, minden gy.pszichológusnál ezt olvasom. Akkor is, ha ehhez az ovinők nem mindig vágnak jó képet. Ezt VERÁnak is írom...

MAGGIE: Te vagy az én hősöm, ennyi dolgozat...!

FLEUR: szegény drágáim, ez a hasfájás rettenetes tud lenni. Remélem, hamar elmúlik Danikának ez az időszak. Nekem is az a gyanúm, hogy jól szopizó kis baba, jól teleeszi magát, aztán a sok tejcsitől csikarja a hasa. De ha meg így gyarapodik szépen... Kívánom, Lillussal minden rendeződjön.

Köszi mindenkinek a drukkot (nagy puszi érte!), ha minden jól megy, szerdán foglalózunk. :-) Még az árból is sokat sikerült alkudnia a közvetítőnek (részletesebben majd amoda írok róla).

Nem is tudom, mit szóljak az új babanethez, én 99%-ban csak a topikokat olvastam, így engem zavar pár új dolog: eltüntethetetlen reklámok, keskenyebb lett az olvasható felület és balra esik, mert eddig középen volt, és ez zavar. Plusz nem látszik egyes hozzászólások jobb széle (félbeszakadt sorok, betűk, én KAqk-kal ellentétben épp Detti sorainak a végét nem látom, irgumburgum)... ajjaj. Dizájnilag meg nem látok nagy változást... de én sosem szerettem az újításokat, a kedvenc újságjaimnál is mindig kiborított a stílusváltás. Én is szerettem a régi babanetet.:-)

Voltunk karácsony előtti Halász J-koncerten, Ádi kerek félórát ült az összes ölünkben, aztán felderítette a páholyt, az nagyon tetszett neki (meg a színházfolyosón rohangálás). Majd hozok képet róla.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Hú, B. ma du-n olyan hisztis volt, remélem tényleg nem lesz beteg. Akkor szokott ilyeneket rendezni, ha lappang benne valami.
Du-n meg végre elmentünk a hitelkártyánkért. Hááát, nem is tudom, hogy jó-e?! :wink: :lol:

Most hallottam, hogy holnap akár 10-15 cm hó is lehet. :shock: :shock: Kíváncsi vagyok, én sem vagyok ám járatos a télies viszonyok közötti vezetésben. Majd csak lesz valahogyan, bár éppen holnapra tervezte be a Kedves, hogy elvisszük a kocsimat egy autóvillamossági szerelőhöz. Aztán, hogy ott marad-e?
Rádöbbentem, hogy alig vásároltam még, a héten azt is mindenképpen el kell intézni. Mármint ajándékokat. Nem igazán erre koncentráltam. Olyan édesek vagytok, hogy így sajnáltok. :lol: Mások sokkal többet dolgoznak ám, mint én, lásd pl. Irina, Vindo. Nekem meg ők az etalon.
De sorolhatnám még.

Csak egy dolog bosszant, meg nagyon kíváncsi is vagyok. Az eset az, hogy az egyik dolgozat (már írtam róla) azért készült, hogy kiváltsunk vele egy kollokviumot. De a tanár azt mondta, ha nem lesz négyes v. ötös, akkor még vizsgázni is kell. No, talán elkezdte kijavítgatni a dolgozatokat, mert az egyik cs.társam kapott tőle egy mailt, amiben az egyik gyerekről érdeklődik, fel szeretné használni az esetet a munkájához. A vicc ezek után az, hogy ez a csajszi négyest kapott. Mi többiek még semmit nem tudunk az egészről. Egyébként nyelvi szocializáció volt a tárgy neve, egy kép alapján elkészített fogalmazást kellet elemeznünk, pontosabban hat gyerek fogalmazását kellet összehasonlítanunk. Nagyon érdekes volt egyébként, de az a sok szófajmeghatározás, meg stb. Olykor már téptem a hajam. Jó két hetet dolgoztam vele, ha ezek után még vizsgáznom is kell...

Na, jól kipanaszkodtam magam, remélem érthető is volt. :oops:

Szegény kicsi Emma, remélem tényleg csak a foga. Bercónak olykor bele tudok nézni a szájába, már lassan kint lesznek a legutolsók is. Megszámolni azért nem tudom ám.

Vindo, ezt ismerem, én is ezzel szoktam menni. :wink:
Szanatórium: :lol: Szép lehetett.

A kínait én is imádom. Főleg a csípős dolgokat. :oops:
dmaggie

Viranka
Hát a te drága gyermekeid nem semmik :lol: te tényleg nem unatkozol mellettük :) Bálint ahogy kinéz :lol: bocs de itt röhögtem.

Maggie
Hát téged meg nem irigyellek. Nem tudom hogy bírod :?

Kaqk
Remélem Emmával minden ok lesz, tényleg melyik foga jön??

Regi
Neked meg hajrá új meló :) biztos ügyes leszel és tök jó lesz. Én is értékesítési területen dolgoztam (volt nekem is fix meg mozgó) és én nagyon szerettem. Mondjuk akkor jól ment a szekér......

Csak az utolsó oldalt futottam át....

Dani úgy bealudt, h még mindig alszik fél 6 óta. Kellett volna fürdetni, de nem volt szívem felkelteni. Ez már azt hiszem zsinórban a 3. nap, h nem sikerült fürdetni. De ilyenkor talán még nem baj. :?
Lillát is sikerült már elaltatnom. Ezért sem akartam felkelteni Danit, mert ma egyedül vagyok. Még csak most jön P haza. Azaz még nincs itthon és ha Dani felébred fürdetés etetés altatás akkor Lillát sose dugom ágyba. Duplások ti ezt hogy oldjátok meg?
Én még nem találtam meg a számomra helyesnek tűnő menetrendet :)
Amúgy már tiszta zizi vagyok...úgy mennék emberek közé :) teljesen befordultam a sok gügyögéstől :)
Lilla halálra unja magát amúgy itthon.....Ma voltunk sétálni is hármasban. No az nem semmi 2 gyerekkel elindulni meg feljönni és aztán mindenkit most rögtön és azonnal vetkőztetni.
Dani indulás előtt és érkezés után is ordított ahogy a torkán kifért :) és van hangja, vajon mit gondoltak a szomszédaink :?

Húúúú na befejeztem a monológot :)

KépKép
KépKép
fleur

Irina, Drága, akkor nagyon drukkolok csütörtökre. Aztán meg hajrááááá!!!
De szuper. Egyébként Bercó sem egy nagy szobatisztasági példakép. Mostanában egyre inkább a pelusba intézi a dolgát, aztán követeli, hogy gyorsan vegyük ki. :lol: Én sem aggódom.

Jaj, az iskolába készülőknek akartam írni, hogy nehogy aggódjanak, én inkább azt pártolom, ha később mennek a gyerekek, de természetesen elfogadok más álláspontot is. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie-m, remélem, semmi nem bújkál Bercóban! És a kocsinak is jobb a helye a lakásotok előtt! :-)
Kollokvium: hát teljesen megértelek. Jó nagy a szigor Nálatok. Én ma vajszívű jegyosztó voltam, még egy egész jegyet is lehetett villámkérdésekkel javítani. De nyelvész sajna senki nem akar lenni, ahogy elnéztem... :cry:
Azért az a négyes tényleg nem járja.
Már rég láttam a srácokról és Rólatok képet!
Vásárlás: megszállott korai vásárló vagyok, de asszem, idén különösen korán letudtam (pár apróságot leszámítva). Mondjuk a lakást is már november elején kivilágítottam, ráfért a hangulatomra. ;-)
Puszi, jóéjt!

Kép
Kép
irina

Fleur, nagyon nehéz lehet most Neked, de szerintem pár hónap múlva mosolyogsz az egészen :-)))) Puszi Nektek!

Kép
Kép
irina

De lökött vagyok, tényleg. Regi, nagyon örülök az új munkádnak!!! Sok sikert kívánok hozzá. Azt érzem a soraidból, hogy nagyon bejön neked.

Fleur! Nyugi, Drága! Szépen kialakul majd minden. Nem kell mindent egyszerre megoldani szerintem, elég szépen sorban. Szerintem egyáltalán nem baj. Más országokban pl. ha jól tudom jó, ha hetente egyszer megfürdetik a babákat. A helyedben én sem ébresztettem volna fel. Ez az, ez a séta eléggé próbára teszi az ember lányát. Ráadásul most ez a sok hacuka.
dmaggie

Irina, gondolatolvasó vagy. Épp most terveztem el, hogy holnap a másikról küldök képet. :lol:
A röhej az, hogy igazából élveztem is valamennyire ezt a dolgozatot, csak azt sajnáltam, hogy szerintem eléggé konyhanyelvet tudtam csak használni hozzá. Kicsit off: azt kutatgattuk, hogy a gyermek nyelvhasználatát mennyire befolyásolja a család szociális, gazdasági háttere. Tényleg érdekes volt.
Vajszív: :lol: :lol:
dmaggie

Most nézem csak, lassan kétéves leszek én is, itt a bneten. :lol:
Szerintem én is megyek aludni.
Pusszancs Mindenkinek!
dmaggie

Visszakukk:
Maggie, a nyelvi szocializáció szuper terület :-)
2 éves vagy?! Öreglyány, te... :lol:

Akkor hoztam 3 képet a vasárnapról:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Hm, nem tudom, miért lett fekete-fehér. Sebaj.

Kép
Kép
irina

néhány kép

Dani alszik
Kép

néha sikerül ez is, de csak addig maradt míg lefotóztam.
Kép

Kép

gyönyörűek, nem???
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Nagyon szépek a gyerekeid, Fleur! :)

Irina, ti is szépek vagytok!

Én is örülök, Regi, hogy beválik az új hely!

Maggie, én is csodálom, hogy ennyire jól bírod!... További sok erőt, kitartást! :)

Mi még mindig dögrováson... Nagyon szép volt így a 7. házassági évfordulónk... :roll:

Na, megyek, fejek, aztán fekszem. Nagyon fáradt vagyok a betegségtől (is).

Kép
Kép
Kép
zdori

Helló!

Dóri: milyen beteg vagy? lemaradtam.. :oops: jobbulást!

Irina: nagyon jók a képek fekete fehérben is.. :) köszi a tanácsot,de nem nyűg nekik vissza tartani hála,7en mennének elviekben,de mindent tartani szeretnék.. Kíváncsi leszek a házatokra,és irigy vagyok :oops: :)

Fleur: szépek nagyon.. :) nagyon ügyes vagy! én sem keltettem volna.. :)

Most pihiztem,mert a tegnapi nap nehéz volt. Vas. éjjelt végig hányta Beni,nem aludtunk semmit szinte,aztán reggel vittem anyut vérvételre,leadni a vért,aztán a dédit vittem az orvoshoz,mert lázas beteg,aztán össze raktam a lakást,mert a párom nem volt hajlandó bevinni Benit az orvoshoz,kihívta,még vagy 5re felmostam a szobájukat,mert az ajtóba hányt,de még így is éreztem a büdiszagot,de már talán pchiésen (jól írtam?),a falat lemostam,meg ajtót,meg ágyat húztam mostam,aztán el a dédiért,aztán főztem..ebéd után tv. itt pihentem aztán jött az orvos,Beni túl van már rajta,de most várhatom ,a szerencsést aki esetleg elkapta ezt a vírus :? aztán jött a fás is! na ez már tetőpont volt,el a gyógyszerért,apáért,átöltöztünk és mentünk elpakolni a fát,este 6kor értünk be,készvoltam nagyon.de még etttünk elpakoltam,feljöttünk míg fürödtek teregettem,közben felöltöztettem,aztán megint teregettem,és kidőltem a fiúkkal... :)

Ennyit rólunk... :)

Domi mániája a wcbe wcpapírt dobálni... :?

Szobatisztasággal mi is várunk...
varga tünde

Sziasztok!

Évi láttam be vagy jelentkezve, kérlek írj mi van veletek!!!

Juba!!!!!!!!!! Te is eltüntél! Mit mondott a doki?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Akkor:

Tündi :? ezt olvasni is sok volt.
Jó pihenést mára és jobbulást Bencének+++++

Fleur jobb hiján mehetünk egy kicsit szórakoztatni :roll:
még úgyis lógok egy nagy adag fánkkal :D
gyönyörűek a gyerekek :lol: :lol:

Zdori boldog 7.-et :lol: :lol: :lol:
és jobbulást+++++++

Heni mit mondtak tegnap Péterke hunyorgására?
Vártam, hátha este beírod :roll:

Viranka Bálón nevettem én is, de nagyon :lol: :lol: :lol:
mindjárt dobok egy privit

Regi jó kezdőnapot :lol: :lol:
milyen jó, hogy úgy kezded az új évet, hogy van egy szuper munkád :lol: :lol:
majd várjuk a beszámolót.

Irina Halász Judit koncert miatt irígy :oops:
de jó lett volna elmenni :roll:
Ádó gyönyörű kiskrapek :lol: :lol:

Cica egyre többet dumál, de olyan édesen :lol:
Ma reggel hisztizett, szerintem Ő se tudja miért. Mondom neki aki hisztizik nem kap rágót. Apa kap mert jó, anya kap mert jó, Gréti nem kap mert hisztis.
Elhallgatott, rám nézett és megszólalt. Grétike nem hisztis, Grétuska rágózik :lol: :lol:

na :arrow: megnézem a tüzet

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

A melóhelyről.... :wink:

Múlt hét szerdán volt a bölcsibe a közös mézeskalács sütés ami szerintem nagyon jól sikerült :D Petra teljsen felszabadult volt és mondták is a gondozónénik hogy ilyennek még nem nagyon látták.Kérdezték hogy voltunk e mostanába kisbabánál mert Petra a játékbabát egésznap büfiztette a vállán :lol: (Lent voltunk az uncsitesónál aki két hónapos).Meg azt mondták még róla hogy nagyon fiyelmes a szabályokat ő az egyedüli aki betartja aki sír azt vígasztalja és egésznap énekelget :D Ezek a jó hírek

Vasárnap belázasodott estére 40 fokos volt a láza azonnal ügyelet ott kaptunk antibiotikumot meg lázcsíllapítot csak fájdalom csillapítót felejtettek el :? adni :? streptococcus által okozott mandulagyulladása van :cry: És alig eszik fáj neki éjjel is alig alszik miatta úgy sajnáltam :oops: de lázasnak már legalább nem lázas.Kaptuk ezt az ospen antibiotikumot de vissza öklendezi és mikor már látja ordít hogy nem akarja annyira nehéz beadni neki úgy sajnálom de az ő érdeke :oops:

Ne aragudjatok hogy csak magunkról de most már mennem kell csak jelentkezni szerettem volna megvagyunk :oops:

Szép napot!! Nagyon hideg van kint!!

Kép

Kép
agica1126

Petrusnak gyors gyógyulást!

Móni ne is mond,olyanokat mond néha Domi is.. :) Olyan édesek!

Vasárnap mikor sétálni voltunk,ugatott egy kutyus,erre ő a szájához rakta az úját és mondta neki,hogy psssziii,ne ugass elveri baba popódat :lol: :lol:

Meg ha valamit mondunk neki és nem kíváncsi rá akkor is és ha többször mondjuk,hogy figyeljen,akkor:aztmontam csönd! :shock: :lol:

Mindent kérdez,te meg csak válaszolj.. Ha B. vel gyakorlunk logopédiát,akkor jön és ő is mondja. :)

Viranka ebből is látszik,hogy a lányok azok lányok :roll: De attól én imádom a fiaimat és nem cserélném el őket egy lányért sem :wink:
varga tünde

Jó reggelt!

Bocsi, hogy nem jöttem és tegnap, de apa itthon volt és alkottunk...

Péterke csak a háziorvosig jutott el. Szerinte nincsen semmi baja a szemének, csak mondta próbáljuk kerülni a tvt :roll: na ezt nehéz lesz :oops: nagyon szereti nézni a meséit. Egyébként napközben egyáltalán nem csinálja, csak este lámpánál és a tvt néz, vagy ha nagyon öszpontosit pl egy könyvre.

Nem tudjátok milyen vitamin jó a szemekre? B 12? mert gondolom ezzel nem árthatnék, viszont ezt tegnap elfejeltettem megkérdezni.

NAgyon szuper a doktornőnk, csak túl sok a betege :? igy is soron kivül fogad, de rohan.

Szóval ha helyzet nem változik megnézetjük januárban szemésszel is.

Áron 9.2 kg és 71 cm. 4 fog kint és jön a többi :evil: nagyon nyugtalanul alszik :evil:

Heni
KépKép
heni81

[quote]N írta:em tudjátok milyen vitamin jó a szemekre? B 12? mert gondolom ezzel nem árthatnék, viszont ezt tegnap elfejeltettem megkérdezni.

A-vitamin

Olvasni sem tudtam. Felújítunk, nincs konyha, semmi, mindenhol káosz... De szép lesz... Egyszer...

Jó, hogy elvittem a gyerekeket a bőrük miatt a dokihoz... Most mindkettő taknyos... :?

Zsozsi a fürdőkádban tegnap szépen tagoltan mortyogja maga elé, miközben játszik: Hagyd abba a sü-ke-te-lést! :shock: :lol:

Jobbulást a kis betegeknek! ++++++++++3

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, lányok, ez igen, vissza sem tudok olvasni :lol: DE rég volt már ilyen :wink:

Napközben nem tudom, tudok-e jönni, mivel elég későn keltünk, szóval várhatóan nem lesz alvás ma :roll:

A nyuszók azonban már alszanak a babakocsiban :wink:

Mindenkinek reagálok majd, ha egyszer ideérek :wink:

Rugó továbbra is egészséges, május óta nem volt láza sem.

Beteg babáknak jobbulást, különösen Petrának :!:

Ádi milyen kis aranyos :D

Én is próbálok majd képet rakni, Rugó fázisceruzával szerelte a számítógépet Gáborral, két napja készültek.

Szép napot, V.

Emese, mi fél évig kupiban éltünk, kimondhatatlanul utáltam. Pl. a konyha végén volt egy nejlon, ott lehetett kimenni az új részbe, aminek még padlója sem volt. Dőlt be a por. Aztán Rugó rájött, hogy ott át tud sétálni :roll:
De már alakulunk :D

Mentem is :arrow:

Kép
vindolanda

Azt akartam még írni, hogy erre a kis rafkós Rugóra a csanában minden gond nélkül fel lehet adni a kesztyűjét, nekem meg nem hagyja.
Ja, és minden nap tiltakozik, ha haza akarom onnan hozni :roll:

Csak rázza a fejét :?

Irina, Maggie, engem sem idegesítene a dolog, ha nem beszélne vagy nem lenne semmilyen szinten szobatiszta, de itt a kettő egyszerre jelentkezik. A témát jegeltem.

Kép
vindolanda

Köszi Emese:-)

Kesztyű nem egyszerű, mindjárt lehúzza :evil: tegnap már teljesen piros volt a keze a hidegtől. Fel le huzogattuk :?

Kupi az nálunk is van mindig :roll: mindig rendezkedünk valamit :roll:
Polcok készen, rajta a könyvek, 1 év után :roll:

Jézuska hozott új kávéfőzőt az új konyhai pultra :D egy héttel előbb, de meglepett :D

Tegnap mérgelődtem, hogy már úgy utálom a régit, mert fut, mindig törölgetni kell utána, most meg a fehér pult, majd jól elszineződik. Erre apa, ha kapok egy csókot, kapsz egy újat :shock: erre lement a pinyóba és felhozta :shock: :D :D :D már erre is egy éve vágytam.

Heni
KépKép
heni81

Anyáéknak mi is új kávéfőzőt akarunk venni, de szólnék nekik, hogy azt ne szerezzenek be addig :wink:
Egy fél éve elromlott nekik, és azóta kotyogóssal nyomulnak :roll:

De mi még senkinek nem vettünk semmit, tényleg :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Már itthon. Kocsi nélkül, az egyik kolléganőm hazahozott. Errefelé lakik ő is. Mindjárt megyek az ebédért, csak gyorsan jelentkezek.

Felújítósoknak, pakolászósoknak sok erőt, kitartást!!!! :lol:

A kesztyű, a sapka, a sál nálunk is kardinális probléma. Bár ma reggel Bercónak fázott a keze, kérte is volna a kesztyűt, ha éppen nem fent lett volna a lakásban. Én meg már nem jöttem vissza érte. A bölcsiben meg nem is mentek ki, legalábbis azt mondták reggel. :wink:

Mondjuk én kifejezetten örülök most ennek a hidegnek, legalább pusztulnak a bacik, vírusok. Meg a havat is várom, Bercó már reggel is ment volna szánkózni. :wink: :lol: Nagyon igérik, remélem lesz is belőle valami.

Tünde, Zdori, Ágica! Jobbulást mindenkinek! Ó, de nem szeretem én sem, ha betegek a gyerkők.

Ádi is elmehetne Szép Szőkének! :lol: Nekem kifejezetten tetszik hogy ff. Nagyon bájos a kis gödröcskéivel. :lol: Hogy lehet ennyi helyes kispasi ebben a topikban?... ???? :lol:

Na, megyek, aztán bekapcsolom a másikat és végre teszek fel képet, aztán meg vasalnom is kell, meg porszívózni.... Ajaj!!!
dmaggie

Maggie, hordjátok az ebédet akkor? Megkérdezhetem, hogy honnan?

Igen, a betegségek miatt most jól jön a hideg :roll:

Kép
vindolanda

Vettünk Rugónak egy sötétkék kabátot. Itthon vettük észre, hogy a mintája egy cica, és alatta egy rózsaszín felirat: Miss Navy :shock:

Kép
vindolanda

Szép napot :)

sapka sál kesztyű az megy nekünk :) mert ami van Mírán az van Bálinton is :) :) :lol: mondjuk M. csak tegnap óta hord kesztyűt eddig nem kérte,B.nek meg nagyon tetszik :)

Mesi!
áááh de utáltam felújítás közben otthon lakn :( :evil: konyhám 1 évig nem volt,végén már hülyéskedtem talán szülinapomra elkészül :) igazam lett :) de a végén tényleg szép lett :) képek még nem jöttek át :wink:

Vindo!
te nem ma mentél Pestre? én teljesen ebben a hitben voltam :) bakker jó hideg lesz :? én nem szeretema telet,vagyis a meleg szobából igen :) utálom ha fázom :) de előnye is van megyünk korizni nemsokára :)

Irina!
de jó képek :) én szeretem ff képeket :) lakáshoz meg még mindig mennek a ++++++++ :) Halász Jutka biztos jó volt :) én mosta Musicalmesékkre szeretném Mírát elvinni,de már csak január közepére van hely :shock: biztos jó lehet :)

Maggie!
igazad van hideg ebből a szempontból jó :) képeket képeket képeket :)

Örüklök h. Bálint művészúr ekkora örömöt szerzett nektek :) ma reggel ismét csinálta :evil: csak most pirossal és időben észrevettem :) (kell nekem tömörítgetni és küldeni a naptárakat hajnalban)

Ágica!
eszembe jutottál ma :) ott mentünk el előttetek :) örülök h. Petrusnak ennyire bejöna bölcsi :) betegség :( :(

érdekes nekem nem lóg ki senki,mindenkiegy vonalban van :)

Fleur!
ha lesz csepp időm nézek bogyókat hasfájásra :) de édesek együtt :) Dani tiszta Peti :)

:arrow: lányom Angel parfümmel befújta magát és itt bűzölög mellettem :)

KépKép
viranka

Vindo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
amúgy meg tényleg ne foglalkozz már azzal h. Rugó pelusos és nem hajlandó beszélni :wink: van egy vicc erre :) gyerek 18 éves koráig nem szólal meg hiába probálkoznak,orvostól orvosig járva.Egyszer ebéd közben megszólal: sós az ebéd.mindenki megdöbben,csodálkoznak majd rákérdeznek eddig miért nem szólaltál meg? mert soha nem volt sós az étel :)

KépKép
viranka

Petrusnak jobbulást!

Mesi! Hajrá felújítás! :)
Jót nem tudok róla írni, de túl lesztek rajta! ;) Kitartás! :D

Szeli is tud ám dirigálni! Ha kicsit morci, és elkezdek neki hülyéskedni, akár táncolni, rámszól, hogy "Anya nem táncol!" :lol: vagy "Anya, nem vicces!" :lol: (Egyébként egyre ügyesebben ragoz. Sokszor mondja, hogy "Ügyes vagyok." meg ilyeneket! :lol: Főleg, hogy "Nem akajok aludni"... :lol:
Tényleg! Erről jut eszembe... az R betűt kb. mikortól kell, hogy jól ejtsék?

mennem kell...

Kép

Kép
regcsiken14

No, már itt is vagyok. Hazahoztam az ebédet, betöltöttem egy mosást, kicsinyítettem képeket. Akkor küldöm is.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dmaggie

Á, most már meg sem szólalok ez ügyben, nem is nyilatkozok róla, majd egyszer csak beteszek youtube-os videót, ahogy a bilin üldögél és közben a Toldi estéjét szavalja :wink:

Hát, attól jó kabát, meleg is.
Az előző már kicsi volt neki. Ezt a Kik-ben vettük, a dereka is állítható, be lehet húzni, mint a terhes gatyákat lehetett :roll:
Nem volt annyira olcsó, 3990 Ft. De nem volt kedvem bejárni az összes boltot, a tescoban meg a múltkor nem volt, csak tiszta rózsaszín.
(Igaz, ez sem teljesen maszkulin.)

Regina, az "r" betűt én olyan hat évesen tudtam először kimondani, a bátyám meg még később.
Már logopédushoz is vitték, de nem volt eredménye. Mikor 10 éves volt, Zánkára ment táborozni. MOndta anya, hogy előfordulhat, hogy ki fogják csúfolni, a beszéde miatt.
Mikor hazajött, tökéletesen mondta az r betűt :shock:

Viranka, csütörtökön megyek Pestre.

Kiosonok fáért, amíg Rugó elült dvd-zni. Úgy sem tart soká, tíz perc után mindig felkel.

Ma olyan mozgós napja van.

Kép
vindolanda

Ó, jön is, fa meg sehol.

Bercó milyen kis szép :D És jólfésült :D
Szép szemei vannak, az már biztos :wink:

Rugó leszedte az egyik afrikai szobor nyakából a fagyöngy- és kagyló nyakláncokat. Egyet én kaptam, a másikkal ő rohangál. Nem vehetem le :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: