Elnezest, be voltunk havazva, nem ertem ide eddig.
Viszont en tegnap megkaptam a karacsonyi ajandekot:
12 orat aludtam (!!!), elotte, utana sex, Felkeltem, utana a gyerek egesz nap aldott jo volt es parom hozott egy raklap csokit. (mar elfogyott!!!) Delutan harman aludtunk a nagy agyban osszebujva.
Orsi:
Aham, en lemegyek anyosomhoz a gyerekkkel elobb (szerintem 20.-a korul) aztan a csalad tobbi resze is jon es 27.-en mar itthon vagyunk.
Kie lesz az a cuki lila kontos amit nyertel a TeszVesz-en? Nagyon jo puha lehet!
Ja a kozos randi: Nekem is csak estenkent jo mert apanak dolgozni kell a ket unnep kozott.
Hajni:
bab
Brigi:
Kepek nagyon jok. Egyutt fozocskezes kulonosen jopofa! A sutik jol sikerultek. Bizti nagyon fincsik!
Kriszti:
Nagyon szepen alakul Marci baba!
Szerintem is tobb a tejed ha kevesebb tapit akar.
Verzes: En 5 hetig vereztem, ahogy elmult 2 napra ra (!!!) megjott az elso mensim.
Sex: varjatok ki a 6. hetet, akkor megvizsgal a dokid, ha azt mondja OK, akkor szexeljetek, de nagyon kell most vigyazni mert picit meg nyitva lehet a mehszaj, radnez Apa oszt' teherbe esel. Nalunk tiszta gumigyujtemeny van itthon emiatt. (mi 10 het utan voltunk egyutt eloszor, a fogantatas ota... no comment!)
Ugy estem neki apanak mint tot az olajtonak.
Andi:
Sajnos a vedonomnek se hire se hamva. Elkoltoztunk igy uj vedononk lett. 3 hete igerte hogy eljon.... azota is jon.... :S
Lini:
Megkuksiztam a videot, nagyon edi!!!!
Orsi:
Karacsonyi kaja: nalunk anyosomnal szilvas-bundas hus lesz, ami nagyon fincsi es (tobbek kozott) kepviselofank, ez minden evben van, allitolag anyosome a legjobb a kornyeken.(telleg fincsi)
Kesik a mensid? HUHA!!!!
Dolli:
Nyugodtan depizz, ez nekem is pont igy volt. Inkabb olyan "magadba fordulas" ugye?
De ugyelj hogy ha nagyon lent vagy akkor trappolj el gyorsan orvoshoz, nehogy tul nyomi legyen a hangulatod. (tudod, jobb felni mint megijedni mint velem volt.)
egyebkent szerintem nyugodtan ird ki magadbol (ha tudod) mert mi itt a mokamesterek talan tudunk valami akkora nagy marhasagot irni hogy jobb kedved lesz azonnal.
++++++++++++++++++++++++ Itt mennek a pozitiv gondolatok neked!
zsAndi:
Mi az a limocello? JOl hangzik!!!
Rajottem miert fogy a gyerek ruhaja olyan gyorsan es miert van egy zsak vasalnivalo egy het alatt:
Furdes utan 1 adag ruha. Utana szepen osszekakaljuk magunkat, szinten 1 adag ruha..... Ha ugy alakul es osszeizzadjuk magunkat, ismet 1 adag ruha, legalabb is az also reteg.... A pelusokat szinte "esszuk" mert mindenhez azt hasznaljuk.
Es hat akkor jon meg a bepisileg anya markaba tisztaba teveskor.... szinten 1 adag ruha.
Jaj, kiveszem a mosott ruhat!! El is felejtettem!
Folyt kov!

Kiváncsi vagyok ki veszi észre!
[
[