A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Már kikandikál Rugó bokája meg csuklója az overálból, ha beül a babakocsiba. Itt az idő előszedni a nagyobb méretet szerintem.

El kellene menni babafürdetőt venni, beszerezni pár mandarint meg banánt, meg újra kellene próbálkozni Rugónak kesztyűvel, mert nem lehet a kezére húzni.

Szóval a kínaiba is el kellene menni :roll:

Dóri, mi újság Samuval?
És Bercó meg a többi beteg baba?

Regina, merre jársz? Azon a képzésen vagy?

Kép
vindolanda

Jo reggelt! :)

Ha jol viselkednek a gyerekeim, kicsit babanetezek delelott... :roll: :) Most meg reggeli, meg minden...

Vindo, Gaborod nagyon vicces! :D Az en emberem meg a masik veglet....ha leugrik a pubba a haverokkal, ugy kinyalja magat, mintha eskuvore menne.....raadasul a sajatjara... :roll: :lol: erdekes, hogy nekem sosem jottek be az ilyen piperkoc pasik....aztan tessek... :roll: :D

Greta gyonyoru :D

(Rania epp rarakott a fejemre egy kalapot, es nyomja a kezembe a jatek mikrofonjat is, hogy enekeljek.... :? :lol:

Na, jovok mindjart.... :arrow:
Vendég

Jó reggelt!

Hát Vindo én a helyedben még ma elvinném egy alapos kivizsgálásra :wink: egyébként meg még nem 2.5 évesek :wink:
A keresztfiam pont 2.5 volt amikor szoba tiszta lett, úgy egyik napról a másikra, mondta, hogy jön a pisi.

Vindo utána olvastam én is, lehet tikk is, de zavarhatja a fény is. Gyenge szeműek vagyunk mind. Majd hétfőn okosabb leszek. Én szemüveges gyerek lettem volna, ha hordom, most is lehet kellene, de látok én. :roll:
Péterke főleg este hunyorgat, és ha nézi a tvt
:x reggel is nézi, de akkor természetes fénynél, akkor nem csinálja. Este meg persze lámpánál, na akkor csinálja.
Hogy most fáradtam be akkor szeme, vagy a fény is zavarja e. a fene se tudja. Szorongani nem szorong. Féltékenység sincsen nálunk. Még a hintájába is engedi Áront altatni ( ilyenkor d.e abban szundit, meg fürdés előtt is, ez max fél órás szunditás, igy a délután alszanak együtt 2 órát.)
na mindegy hétfőn okosabbak leszünk.

Emese én egyetértek veled.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Köszönöm szépen a Gréti dicséreteket :lol:
A képet Viranka hites ura csinálta :lol:
Szerencsére imádja fotózni cicust én meg sose tiltakozom mikor előveszi Ő vagy Vera a gépet :lol: :lol: Sőt 8)

Tündi folyamatosan törlöm a falat.
A hideg ellenére minden nap szellőztetek mást egyenlőre nem tudok tenni :?
nagyon makacs ez a fránya penész :twisted:

Vindo :lol: :lol: ugyse a cipőjét nézik :lol: :lol:
Még cicus születése előtt elmentünk Z-vel szinházba, mi szépen felöltözve erre láttunk jópár emberkét melegítőben :roll: de a prímet egy pasi vitte. Munkásruhában :shock:
Majdhogynem mi voltunk a kakukktojás :D

Teszveszeltem Grétinek egy overállt kemény 161 forintért. Nagyon jól néz ki, alig használták, szuper minőség. Nagyon megérte :lol:
Hamarosan abba megyünk sétálni :lol:
Olyan rossz. Z. ma bulizik, valamikor holnap délután (inkább este, ez az elfogyasztott alkoholtól függ) jön haza.
Nem a bulit sajnálom tőle, hanem a kimenőt irígylem :oops:

Gica fával fűteni szuper dolog, én még gyerekkoromba megszoktam, most csak vissza kellett bele rázódni.
Sokkal jobb időt csinál mint a gáz :D

Fleur Lilla jobban van már?
Alakultok?
Sokat gondolok rátok, csak nem merek telefonálni, félek, hogy pont zavarok :roll:

Nektarin forraltboros vagy forrócsokis séta a kivilágított belvárosban???
Esetleg a többiek?
Nem volna kedvetek?

Irina na mit szóltak az ajánlathoz????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, ha csak a cipőjével lenne gond, nem is szólnék. Meg sem merem nézni, itthon van-e az öltönye, de szerintem tuti ott lóg a szekrényben.

Heni, kíváncsi vagyok, lehet, tényleg a fáradtság.

Niki, és énekeltél egyet?

Kép
vindolanda

Vindo, muszaj volt valamit produkalnom... :lol:
Kisfiam a fogzas miatt annyit f@sik, hogy mar nem birjuk anyagilag a pelenkat! :roll:
Vendég

Á, minden öltönye ott lóg a szekrényben. Még a legelegánsabb fekete pulóvere (amit könyvtár-egyiptológiának hívunk, mert olyan elegánsan bölcsészes) is a kanapén hever :roll:

Gondolom, talált valami jó kis barna kötött pulóvert farmerral a hajnali sötétségen :wink: :lol:

Kép
vindolanda

Szegény Alex :(
Jött már ki foga, vagy csak a megelőző szakaszban kínlódtok?

Kép
vindolanda

Ja, mert persze 2 gyereket pelenkazok meg mindig, mert Rania is klinikai eset, elmaradott... :roll: :lol:
Vendég

Közösen meg kellene jelennünk a sok elmaradott gyerekkel a babamagazin szerkesztőségében :roll: Keressenek orvost :!:

Öltözök már, aztán lehet, kikocsizunk shoppingolni :roll:

Kép
vindolanda

Ez a topik tele van elmaradott gyerekekkel :lol: :lol:
Cicus is pelenkás még :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Alexnek meg nincs foga, csak nyuglodik szegeny, es rag, rag...azert aludni tud, meg minden, annyira nem veszes a helyzet, csak olyan kis nyugtalan...meg f.sik... :? :lol:
Vendég

Rugó anno nem fo...tt, de aludni sem tudott. Semmi sem tökéletes.

INdulunk :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, ezt még leírom. A visszamaradott gyerek megtalált egy üres szemránckrémes tubust, leszedte a tetejét, és azon kaptam, hogy a cipőjét bokszolja vele :lol:

Kép
vindolanda

Vindo: olyan jókat derülök az írásaidon! mi lenne velünk ha visszafognád magad???? :lol:

Móni: Cicusod anniyra cukor! nagyon kis édes a képen!!!!!!!

Jaj olyan rossz éjszakánk volt! Emma csupa taknyos lett..( bölcsi :-( ) nem kapott levegőt, alig aludttunk vmit.

este moziban voltam anyuval. a Poligamyt vagy hogy kell írni, néztük, olyan előadás volt hogy ot ovlt Csány, a rendező, a vágó, színészek..és beszélgetés volt velük utána..jó volt.
apa fürdette, altata Emmát, nagyon ügyesek voltak.....akkor kezdett nyűglődni mikor hazaértem.....közénk vettük...de így sem aludtunk sokat

a mézeskalács jó lett, jó sok! :-) Emma falta ezerrel..már le kellett tiltani.:-)

visszamaradott gyerekek :-) ..irány az orvos :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

éljenek az elmaradott gyermekek :) Rugó meg aztán főleg :)

csak ennyi,mert lila rózsaszí vasalható gyöngyöket kell válogatnom :) aztán irány fodrász :) legalább a hajam legyen szép :)

KépKép
viranka

Szépülj Viranka... :)

Jó lehetett Kaqk! Jobbulást! :)

Vindo ne legyél elkeseredve,inkább csak tüzelj ne olvasgas.. :)

Megyek én is készülök,ma lesz a szabadtéri előadásuk Beniéknek.....Elég sz@r idő lett,pedig kibírhatta volna a mai napot...

Szegény Alexka.. :( Ezek a fogak ha jönnek vagy mennek mindenkit megkínlódtatnak. :x
varga tünde

Olyan fura,hogy 3 van már Domi vonalzója végén...még csak most született...
varga tünde

Vindo!
Ez a Rugó lenne visszamaradott??? Érdekes cikk mindenesetre...
Kiváncsi vagyok végül Gábor miben mehetett? :wink:

Tünde!
Hát igen, telik az idő...

Kaqk!
Sajnálom Emmácskát!

Jelentem Zsuzsu alakul. Az éjszakánk jó volt, bár reggelre ismét láz, de lázcsillapítóval teljesen láztalan...

Móni!
Jövő héten itt lesz anyu - ha minden igaz - és akkor talán én is beneveznék egy kis esti sétába :)

Kép
gica1

Csak nagyon futólag olvastalak titeket.
Vindo
Hát tényleg mák, h nem mentek be hozzátok.

Irina
Nagyon szorítok.

Betegeknek sok sok puszi!

Móni tényleg nagyon jó a vonalzó kép Grétáról :)

Pelus: Lilla is elmaradott akkor :) nem akartam ősszel erőltetni a dolgot, így még ő is pelusos. De szól, ha tele van pisivel vagy bekakil.
És ha nem akar pelust venni mindig bepróbálkozom hátha, de én most télen nem akarom erőltetni, ha ő nem partner. Ciki lenne, ha a dupla overállal kellene menni sétálni.

Lilla "nincs" jobban :) és nem mondja napjában többször is, h szeretlek anya :). Azért vannak még hisztik, de már könnyebben kezelhető a dolog.
Dani meg nagyon sírós lett, szinte egész nap sír, ha nem alszik vagy szopik. Nagyon valószínű pocak fájós. Már adom neki az espumisant és jövő héttől a GW-t. Mert már 1 hós kontrollra megyünk :). Amúgy a pocakot azért is gondolom, mert nagyon sokat hízik. Megint közel 400 grammot hízott egy hét alatt. Már 5200 grammos és lassan már 68as ruhákat hord 1 hónaposan...:?
Na szaladok, mert karácsonyi készülődésben vagyok. Digitális Scrapbook albumok készülnek. Persze csak 1 fajta, de azt is meg kell csinálni :)
Pusza nektek

KépKép
KépKép
fleur

Tünde, rakom akkor a tüzet, és nem a babamagazinból informálódok :wink: :lol:

Gica, lehet, akkor nincs is komoly baj.
Holnap azért jelentkezz majd be, hogy mi volt az éjjel :!:

Gábor még nem ért haza, de le fogom csekkolni a ruháját :wink:

Viranka, most milyen színű leszel?

Jön Rugó :arrow:

Kép
vindolanda

Fleur, akkor lehet, már sínen vagytok :wink:

Rakok pár képet, bár elég rosszak lettek.

Ez homályos, és lelóg a feje a képről:
Kép

Ezzel a béndzsa dobozzal játszunk hetek óta, legszívesebben már eltüzelném darabokban :roll:
Van rajta egy kis ablak, azon bekopogok, beadom nyuszót. És ez így megy a végtelenségig.
A feje itt is lemaradt. Ma nagyon izgága volt.
Kép

A háttérben azt a szegény fikuszt ne nézzétek. Kb. 8-10 éve nevelgetem, és most ledobta minden levelét. Felért a plafonig korábban. Feldaraboltuk a múlt héten, a többi szárát vízben tartjuk, egyet meg meghagytunk, amin volt még egy-két levél.
Nem tudjuk hová tenni, mindenhol rettenetesen mutat :roll: Nem tudom, kisebb cserépben jobb lenne-e neki, de a gyökere meg nagyon nagy.
Kép

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo jók a képek :lol: :lol:
fikusz gyökerét tisztítsd meg teljesen és egy picit vágd vissza.
Lehet bogarak rágják. Ez használhat.
A visszavágás után mehet ebbe a cserépbe, csak teljesen új földbe.
Én így már mentettem meg egy Benjamint :roll: , az már más dolog, hogy Gréti később elintézte :?

Fleur a betegség lehet most jót tett.
Így nem ment csanába, veletek volt és nem érezte magát feleslegesnek :roll:
Dani :( hasfájás ismerős. Hónapokig küzdöttünk vele :evil:
jó gyors ütembe hízik a "kicsike" :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fleur az espumisannal vigyázz, figyeld hogy reagál rá Dani. Én is adtam Áronnak, majd rá pár percre hihetetlen orditásba kezdett, majd nagy fosi. Aztán egszer én is elrontottam a gyomrom, gondoltam bekapok pár cseppe, na hallod, azt a hascsikarásta mit én kaptam tőle :shock:
Nagyon figyelj oda mit eszel és mit nem, ez is nagyon fontos. Tejet semmiképp ne igyál, attól nagyon tud fájni a pocó.
Örülök Lillának.

Vindo hát Rugó csúcs, a ficus is 8)

Vera szépülj, én is tervezem, de majd Isten végez.

Szegény Alex :cry: Nekem Péterke fosizott igy, de neki még jól ki is marta a fenekét, mi normaflort és smectat kapott, hogy fogja.

Heni
KépKép
heni81

Köszönjük a dicséreteket, és a fikuszos tanácsot.

Gábor egy barna kötött pulóverben volt meg egy fekete farmerben, aminek kicsit rövid a lába. De mivel a katonai bakancsa volt rajta, ezért ez - szerinte - nem látszott :roll: :lol:

Kép
vindolanda

fél lábbal az ágyból(köszönhetően B. barátom ismétlődő hajnali keléseinek :) )

Vindo!
kicsit rövidebb lett mint szerettem volna :) és kezd normális színe lenni :) most vörös de szép :)
M. kérdezi h. hívják azt akisfiút? mondom Rugó :) és tényleg így hívják :shock: meglepődött :)
G. ruházatat :) :) :)

Móni!
ha életem párja kezében van a gép akkor készülnek jó képeke :) :)

Tünde!
ugye milyen fura h. lassan 3 évesek lesznek? tényleg Bence megy suliba jövő szeptemberben?

Irina!
de izgi :) drukk a lakáshoz :)

tök jó,holnap megyünk esküvőre,de nincs egy normális felsőm :( gatyáim vannak,örököltem hugitól,de fölülre mit veszek :?

ja és Vindo!
Te ne olvass gyerekszaklapokat,mert a végén tényleg minden okosságnak be fogsz dőlni :)

no és egy Míra beszólás ma:
Anya Bálint nem él,csak ember bújt belé :shock:
s egy Bálint:
Dede nem szereti Gétát,én szeretem Gétát :)

:arrow: nyugodalmas jó éjt :)

KépKép
viranka

Vindo, Rugo egyre jobban hasonlit Rad! :) Halali az urad! Stilusos egy pasi az biztos! :D

Mindket gyerek agyban, mar 7 ota! :wink: (Lehet irigykedni! :) )
Apaval bedobunk valami vigjatekot, lazitunk...

Fius anyukak, en nem tudom, hogy vagytok ti vele....en total szerelmes vagyok a fiamba...ez normalis? De olyan igazi szerelem tenyleg... :oops: Semmivel sem szeretem a lanyaimat kevesbe, eskuszom, de ez olyan mas....Mindig is vagytam egy fiura, de sosem gondoltam, hogy ez ennyire fenomenalis erzes! :D

Jo ejt Nektek! :)
Vendég

Halihóóóóó!

Jó régen sikerült jelentkeznem. Jelentem, azért életben vagyunk, bár én alig. :lol: Szerencsére Bercó is alakul, hála édesanyámnak, aki a segítségünkre sietett. Hétfőn még ment mikulásozni Bercó a bölcsibe, de keddtől szigorúan itthon tartottam. Kedd du-n el is vittem a dottoréhoz, megnyugtatott, nincs nagy baj, csak a szokásos. Hétfőre már kaptunk is igazolást. Úgy látom, mehet is majd. Mondjuk csak péntekig tart majd a dolog, mert szombattól már nem lesz bölcsi. Legközelebb januárban megy majd. Hááát remélem nem kap el semmi csúnyaságot majd. Egyébként Albert meséli, hogy már több mint 30 %-os a hiányzás a suliban. Nálunk az intézetben egyelőre még talán egy-két gyereket ért el ez a vírus, majd lesz több is. Mondjuk ők szegénykék egyébként is fekvők, ráadásul az osztályukon bárányhimlő is tombolt, erre jött ez a kórság. Az egyik gyerek tutira lélegeztetőn van, a másikról nem tudok. :cry: :cry:

Olvasgattam ám, biztosan nem tudok mindenkinek írni. :oops:

Gréta képet én is kiszúrtam. Jól tippeltem! :wink: :lol: Erre gondoltam én is. Annyira művészi. Kész hölgy, a topmodellekről szoktak ilyen felvételeket készíteni.

Fleur! Drága sok erőt Nektek! Nagyon büszke lehetsz Lillára akkor most. Ó, ez a hasfájás. Nagyon sajnálom. Van étvágya a királyfinak. Édes kis husigombócka. Nagyon harmóniában vagytok ám a képen.

Rugótól meg megint elolvadtam. Jó sokat változott mostanában! :roll: Vindo, a cikkben nem feltételes módban voltak a dolgok? Én továbbra sem hiszem, hogy bármilyen baja is lenne. Lemaradás Bercónál is van. Mostanában nem kéri a bilit sem. Pedig a múltkoriban már a bölcsiben is pisilt a vécébe. Gondolom jókor vitték oda. :lol: Mondjuk én nem aggódom rajta. CSak nem maradnak örökre pelenkásnak. :lol: Ja, de azt kéri, hogy vegyük ki a kakát. :lol:

Niki, én mindháromba!

Irina, éljen, éljen!!!!! Sikerüljön, sikerüljön!!!!

Na, most ennyire futotta. :oops:
dmaggie

Na, még jó, hogy ember bújt Bálintba és nem ördög. :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Tényleg, lassan háromévesek lesznek. Én már gondolkodom az óvodán. Nagy az esély, hogy oda viszem, ahova a nagyobbak is jártak. Nagyon szerettem őket, rugalmasak, gyerekközpontúak voltak. Hamarosan beugrom majd hozzájuk, aztán körülnézek.
dmaggie

Sziasztok! :)

Na, mi is el vagyunk maradva... Vicces... :) Mármint az infók viccesek. :)

Nagyon jók a képek!

Nekem is tetszenek a Rugós sztorik. :)

Bealszom mindjárt, ezért megyek, fejek... Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Zsozsi is rehabos volt, nem akart mászni, azután pikk-pakk megtáltosodott. :lol:

Ezt nézzétek meg!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0yYxt4FL ... r_embedded

Kép
Kép
Kép
gremese

Zsozsit ma lemértem, 97 cm. :shock:
No mára kidolgoztam magam, lett Zdori és Fleur mei tai is. :)
Puszi a betegeknek!

Mi ma voltunk dokinéninél, szörnyű mindkettő bőre, száraz, ekcéma szerű foltokkal. Kaptunk krémeket, meg bio mosószerrel kéne mosnom... :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

napsugarast :)

Niki!
normális :) :) annyira mások a fiúk nem? esküszöm genetikailag bennük vn már ilyen kicsi korukban hogyan bűvöljék el a csajokat :)
annyira máshogy bújik,ölel mint Míra :)

Mesi!
a két kiskölyök az elején úgy viselkedett mint az enyémek :) :) M. piszkál B. üvölt :)
Zsozsit húzzátok felfele? tegnap B. megyünk Gegéhez :shock: :lol:
ez h. jutott eszébe :) vegyl Halicar kenőcsöt :) az nagyon jó és nem szteroidos,hatásos krémecske :)

:arrow: összevesztek a zsírkrétákon :evil:

KépKép
viranka

Jó reggelt :D !

Niki, normális bizony :wink: ! Én is az voltam-vagyok 8) .

Fleur, nagyon örülök, hogy Lilla "nem" viselkedik jobban :D . Már 1 hónapos lesz Dani :shock: ?! Tartania kell a lépést a születési súlyával :wink: :lol: ...

Vindo, hát hihetetlenül jókat derülök én is az írásaidon, a visszamaradott Rugón és az öltözködő G.-n is, bár én megértem, hosszú úthoz kényelmesen öltözött :wink: .

Nekünk ma este lesz a céges vacsora, asszem' nagyon ki fogok rúgni a hámból, csak az a baj, hogy a cipőm sarka hozzám képest túl magas 8) . Max. leveszem, ha táncolni akarok 8) .

Panka is csak jövő héten megy már bölcsibe, 18-tól itthon leszünk. Hihetetlenül cserfes a kiscsaj, egész nap beszél és énekel (akár magában is), főzőcskézik a kis konyhájában..
Sajnos mivel minden hallott szót azonnal elraktároz, káromkodni is megtanult :oops: . Most próbálom leszoktatni róla, hogy pl. a hülye helyett butát mondjon stb. Hát nem könnyű, a hülye vhogy jobban tetszik neki :? .
Egyébként biztosan az apjára ütött, borzasztóan határozott, önálló kis nő, az utcán nem foghatom a kezét, ő egyedül sétál, rendet rak, pakol, takarít :!: magától, intézi a pasikat, reggel bemegy Bencéhez: "Jó reggelt Bence, mindjárt hozza anya a kakaót!" és elkezdi neki énekelni, hogy "Pál, Kata,Péter jó reggelt, már odakünn a nap felkelt..." ahogy én szoktam neki :shock: . Este "Jó éjszakát, Bence, menjél fogat mosni!".
Eszméletlen memóriája van, hall egy Halász Juditot, másodszor már próbálja vele énekelni, ha tetszik neki, párszori meghallgatás után tudja a szöveget :shock: . Legnagyobb kedvenc az Ákom-bákom, Dömötör, és még mindig a Bóbita.
Bocs, hogy jó sok lettem és szinte csak magunkról, az elmúlt 3 napom ruhakeresésről szólt, most fodrászhoz megyek és még övet kell vennem. Teljesen elkeseredtem, mert útálok vásárolni, kiöltözni (legszívesebben én is bakancsban mennék, Vindo :wink: ) és ez a mostani divat nagyon távol áll tőlem, de szerencsére a kishugom kölcsönadja a kihízott szatén nadrágkosztümjét, ami rám pont jó :D .
:arrow:
dettyk

Viranka! Összehozhatunk még egy talit karácsony előtt. :)
Én elküldöm a fotókat a naptárakhoz (igyekszem a hétvégén), és megveszem majd neked az anyagot. És elvisszük. :)
Az a krém homeós? Olyan csúnya a bőrük.
Babét, meg omega 3-as krémeket ajánlott a dokinéni. Még nem vettem, de tartok tőle, hogy egy vagyon.

Én rettenetesen szerelmes vagyok a Fiamba!!!!!!!! :oops:
Tényleg máshogy bújik, mint Zsozsi. Imádom! :oops:

Fleur! Gegi 8 naposan volt 5 kiló. 8)
Még annyit akartam írni (de közben olvasom, hogy "nem" rendeződtek a dolgok - bár nálunk kb. 2 hónap után jött a haddelhad -, nézd a dolgokat Lilla szemszögéből!
Ha Dani sír, akkor eléri ezzel, amit akar, felveszed, megeteted , putyulgatod.
Ha Lilla veti be a sírást, akkor azzal ő nem azt éri el, amit Dani, hanem megkapja, hogy hisztizik, nem veszed fel, rászólsz.
Danit viszed kézben, őt meg nem, vagy sokkal kevesebbszer.
Ilyenkor van egy törés a lelki világában. Ugyan azt csinálja, mint Dani, és más az eredmény. Így persze nincs igazság, és jön a figyeljetekrám hosszú sírás, hiszti, anya ugráltatása (kell kakaó, nem kell kakaó...).
Apa anno mindig figyelmeztetett, hogy nézzem Zsozsi szemszögéből a dolgokat, és ez nagyon sokat segített. :wink:

Vindo! Azért a párod nem semmi! Mindig jókat derülök rajtatok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Panka nem semmi! :lol:

Zsozsi olyanokat csinál...
Megáll, csípőre tett kézzel: "Mi folyik itt?" :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Tegnap megérkeztem az oktatásról, nagyon jó volt, és hasznos is, jó a csapat! :) A szálloda nem volt tökéletes, de nem volt rossz az sem. Jövő héten vizsga, aztán kezdhetünk is dolgozni! :D

Visszaolvasni tuti, hogy nem fogok tudni...

Szelike nagyon jól elvolt Apával is meg a Mamával is. Kicsit folyik megint az orra... :? De remélem, nem rosszabbodik neki!

Remélem, mindenki jól van! Igyekszem visszakapcsolódni!

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon édesek ezek a gyerekek, :)

Emese, milyen megható! :oops: Tetszik a MeiTai. :) Ügyi vagy! :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, csak életjelet adok.

Tegnap este bealudtam az altatásba, igaz, fél 12 körül dőlt ki Rugó :shock: :shock: :shock:
Így aztán nem tudtam dolgozni, ma próbáltam behozni, mikor aludt egy kicsit délután. De sajnos elég hamar fel is kelt, nem tudom, hogy lesz így éjszaka Star Trek-film a projektorral :roll:

A lakással jól haladtunk, Rugó szobáját tettük rendbe.

Csináltam karamell-ízű pudingot.

MIndenkinek köszönjük a dicséreteket.

Nagyjából visszaolvastam, reagálni most nem tudok.

Jó bulizást, Dettyk :!:

Igyekszem jönni holnap bővebben :!: :arrow:

Kép
vindolanda

Jó éjt, lányok!

Kép
Kép
Kép
zdori

Mesi!
okés :) még mindig csak ott van hercegnős anyag?

milyen új dizájnja van a bnetnek :) már csak a színét kellene megváltoztatni és akkor afiam nem jönne rá,mit olvasok :)

KépKép
viranka

Sziasztok, gyorsabn bejelentkezem.

Maggie, nem feltételes módban volt, el kell vinni orvoshoz, és kész :wink: Hány dolgozatot kell írnod egy évben?

Regina, mikor kezdesz? És milyen munkaidőd lesz?

Emese, 97 cm :shock:
Rugó most olyan 87 körül lehet, még harangozik kicsit a 92-es cuccokban, de a 86-os már kicsi rá.

Új design - na, én is meglepődtem, hogy vajon jó helyen járok-e :roll:

Sajna nem moziztunk tegnap, éjjel egyig dolgozgattam, és így is épp csak tartani tudom a magamnak előírt határidőt.
Utána, mint a villám, készülnöm kell a bp-i kutatási megbeszélésre. Ja, és persze javítsak ki egy csomó zh-t közben :wink:

Na, megyek is.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Húúúúúú de jó lett a Babanet :roll: :?

Esik a hó!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló!

Én is meglepődtem,hogy jó helyen járok-e :)

Itt is esik.. :)

Huu Vindo nem unatkozol te sem...
varga tünde

Sziasztok!

Itt is havazik :lol: :lol: :lol: de nem marad meg :( :(

babanet így nem igazán tetszik :roll:

Dettyk milyen volt a buli?

Mesi jó dumája van a lánynak :lol:
MT-ok szuperek :lol: :lol:
Ha nekem nem lenne saját (köszi Viranka) akkor szívesen választanék :roll:
sajnálom a gyerekek bőrét :(
nekünk is volt csúnya gyerekkorunkban.
mosópor váltás is volt de nem javult.
valami vitamint szedetett velünk a dokinéni és egy hétig minden este dunsztban aludtunk, anyu valami krémmel bekent minket vastagon és aztán öltöztetett fel pizsibe a kezünkre meg kesztyűt csinált :roll:
utáltuk de rendbe jöttünk tőle.

na megyek rendbe teszem a konyhát és elkezdem kisütni a mézeskalács bobozok alkatrészeit

szép napot mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, küldtem egy lapot a gmailre egy 1955-ös háztartástan-könyvből, csak hogy tudjátok, hogy kell várni a párotokra, ha este hazaér :wink:

Havazik, de jó lehet :D

De hogy megyek majd kocsival :roll:

Szegény ekcémás Zsozsi és Gegi :roll:

Kép
vindolanda

Szép vasárnapot!

Havazik!!!

Jaj, képzeljétek, én épp online voltam itt, amikor minden megváltozott. Azt hittem, tönkretettem a babanetet a hozzászólásommal... Elég érdekes volt... Kicsit megindult alattam a föld... Hááááát, nekem is jobban tetszett először... :roll: Vagy csak azt szoktam meg... :roll:

Jaj, ez a z ekcéma... Nekem volt ekcémás barátnőm, szegény olyan rossz volt neki... Szóval sajnálom a gyerekeket, de remélem, ma már tudnak segíteni.

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Hát, én hetente előkapom a szteroidos krémemet :oops: :roll:
Pedig mindent végigkentek rajtam gyerek- és fiatalkoromban :roll: De egy ideje már nem is kísérletezek, pedig lehet, azóta fejlődött a tudomány.

Dóri, ez jó lehetett :wink: :D :D
Kell neked hajnalban vagy mikor babanetezni :D

Kép
vindolanda

ITT IS ESIK :)

Mesi!
Babe nekünk nem vált be,és nagyon drága :( Omega 3at nem ismerem :) viszont ha találkozunk akkor adok egy angol krémet,ez Bnek jó volt,csak egy idő után hozzászokott a bőre(ha jó akkor talán Niki meg tudja venni kint és elhozni Neked :) )

Dóri!
hajnalban alkották újra Bnetet?

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: