Sziasztok!
Mi még egyben vagyunk, csak azért jelentkeztem, hogy kevéske kis tapasztalatommal megnyugtassak pár emberkét
Gio'ia: nekem is lassul babóca, és tavaly is volt ilyen, az elsőnél. Néha mintha órákig nem érezném (példul mikor rohangálok a "nagy "után), de ha lefekszem este, akkor is egy óra alatt csak 1-2-3szor kicsiket mozog. De hát nem is nagyon van helye... Nyugi!
Kései szülés: mi tavaly nagyon vártuk elsőszülöttünket, és mivel jógára jártam, elég higgadt is voltam. Az elengedés hiánya, mint olyan, tehát tuti kiesett. És mégis 10 napos túlhordás után kellett indíani a szülést. És hiába vajúdtam nyugodtan (apával viccelődés, a végén gyakori Ohmmmm-ozás), mégis meg kellett császározni minket. Ez szerintem alkati kérdés- ritka az, hogy valaki túlhordja a babát.
Császár pro és gyors szülés kontra: inkább egy császár vagy egy lassúbb szülés, minthogy kívül -belül szanaszét repedjek. Nekem a 6 hetes kontrollra már semmi gondom nem volt, nagyon vártuk apával a doki bácsi bólintását egy kis ölelésre.

:lol
Judy: pár hétig nekem is voltak érzéketlen részek a pocimon. De ez elmúlik. Sőt, nekem másik tünet volt, hogy fél lábon nem tudtam nagyon állni, mert azt éreztem, nincs hozzá hasizmom. De elmúlik.
Remélem, van, akit megnyugtattam.
Mi egyébként lehet, hogy mégis visszacsúszunk januárra, mert a doki nem akar korán császározni, és az első Uh-k alapján jan 7.lett volna a dátum.

Hacsak addig be nem indul a szülés, de erre nem sok esélyt látok, mert az NST-n semmi ilyen jellegű jel nem mutatkozik. Pedig azt hittem, karira már itthon is leszünk. De az az igazság, hogy én sem akarok koraszülött gyereket.
Mindenkinek szép estét,
m.