Na, pont felébredt, igy ennyire futotta,és most meg én futok
Barbi
2004.08.21 18:48

2004.08.21 19:07
2004.08.21 19:27
.Fanni babát is nagyon jó volt már látni, csuda sokat nőtt ám
Beni és Ákos is roppant aranyosak együtt.Boti baba még hisztisen is édes
.Zsolti baba az új dalmatával ari, főleg a mosolya lenyűgöző
.Benci állatkertes és játszóházas fotói is nagyon jóók
. Csuda édes , kis huncutka
. Bence és Anna játszótéri mókája is klassz, aranyosak nagyon
. 2004.08.21 21:03
2004.08.22 12:17
Szerencsére mára jobban lettünk, csak az idő vacak...
Gratula Boti fogaihoz, hát nem semmi, hogy már a rágókat növeszti! Pelenkakiütés: sajnálom szegénykét, ez biztosan nagyon bántja. Igazság szerint nekünk ilyen gondunk nem nagyon volt, viszont egy jó barátnőm (2 kisfiú anyukája) azt ajánlotta, hogy ne krémezzem a baba popsiját, hanem kamillás hintőporral szórjam be. Náluk ez nagyon jól bevált! Mondom, én nem próbáltam ezt a módszert, de hátha nálatok segítene, lehet hogy egy próbát megér!
A dokis sztori rettenetes! Pelusozás: ügyik vagytok! Nálunk pedig az vált be néhány hete, hogy én az Oroszlánkirályt énekelem
Zsoltika elbűvölve hallgatja, pedig sztem teljesen hamisan énekelem... Azért néha még eltart egy darabig a pelenkázás, vagy 5x visszarakom a pelenkázóra, mire sikerül, de már ez is haladás. Tegyél fel képet Emmáról, légyszi! Úgy szeretném látni
Jó, hogy alig látszik a letört fogacska! Nőgyogyó gond
Egyébként épp a mostani Kismamában van olyan pelus, amit direkt leszoktatáshoz ajánlanak: nem folyik ki belőle a cucc, de azért a gyerkőc érzi, hogy nedves lett a popsi, tehát kellemetlen (amit a mai eldobható pelusokban nem érez). De gondolom, ezt is csak akkor érdemes bevetni, amikor már érett a gyerek a leszokásra. Ez inkább csak segíti a leszoktatást.
Most laminált padló van minden szobában, ami teljesen jó lenne, de iszonyúan recseg, sőt egyre jobban. Erről már panaszkodtam eleget, ha valaki emlékszik
Nos hát: holnap szabin van a férjem, megveszi a parkettát, bezsúfoljuk a hálószobába, ott tároljuk egy darabig, hogy megszokja-átvegye az itteni páratartalmat, aztán Zsoltika szülinapja után indul a munka! Mi addig (Zsoltika és én) leköltözünk Szentesre, mert a parkettázás zajos és büdös is lesz
2004.08.22 13:00
Felújítás... na téged sem irigyellek!!!! Robókáról is írj lécccci!
Hami szinte egész nap állni akart. Már percekig tud állni, nagyon ügyi
Már régóta mondtuk a férjemmel, h tudna már állni, csak óvatos, nem engedi el a kezünket, vagy csak pár pillanatra. Na most érett meg benne a dolog
2004.08.22 13:36
. 2004.08.22 15:21
Tényleg ügyi Hami, hogy ennyit áll.
Egyébként mi ugyanaznap voltunk a plázson, amikor ti Zitékkel, és ha írtátok volna, hogy mentek, összefuthattunk volna. Most már mindegy.
Remélem, ma éjjel normálisabb lesz az idő. Tegnap meg először 3 óra hosszára a húgomra hagytuk Gabit, ugyanis éttermezni mentünk a párommal.
Tök jó volt, olyan helyen voltunk, ahol az udvaron egy kis tavacska volt kialakítva aranyhalakkal, meg teknősökkel, és a kaja is tutijó volt. Szóval nagyon jól éreztük magunkat.
2004.08.22 16:15
. 2004.08.22 16:37
2004.08.22 19:56
++++++++ 
2004.08.22 21:59
Egyébként nem haragudtam, vagy ilyesmi, csak szívesen láttalak volna titeket, és elszomorodtam, hogy így elkerültük egymást.

2004.08.22 22:48
Az apukájával alvó csúcs, teljesen egyformák!!! Zsoltika is sokszor ül így, a sarkán, hát valahogy ez kényelmes nekik. A plusz energiákat köszönjük, nagy szükség lesz rá!
Írj magatokról! Hogy van Laca? Mi újság a szopival? Képek?
Bár már sokat felejtettem angolból. Állatkertes képeket tegyél fel majd, ha lesz időd
Hi-hi-hi, most mi vagyunk a sorosak
Délután már egész jó idő lett, kimentünk, és nagyon jól tettük. Szuper volt, Zsoltika is nagyon élvezte a sok-sok látnivalót, de mi is! Rengeteg fotót készítettem, majd rakok is fel.
A szokásos helyen, vagyis a Kalandpark melletti játszótéren. Mi is addig maradunk, ameddig Zsoltika bírja
2004.08.22 23:39
ilyenkor óriási a zsufi.. Mindeg, a lényeg,hogy nem nagyon érintette meg a prücsköt, volt 2-3 nyafisabb nap,esténként lázzal és ennyi. A pöttyök már nagyon halványak,éppen csak emlékeztetönek jók már..
Néha én is elnézem Ádámot, hogy a csudába bir igy ülni...
? 

2004.08.23 07:12
):
2004.08.23 09:05
, Ákos és Beni nagyon arik az állatkertben és Ilang is gyönyörű volt/lett
. 2004.08.23 15:22
2004.08.23 19:09
.
.
.Nekem is azért maradt el a köszöntés, mert a tábláztomban nem volt a nevetek benne, de korrigáltam már.
), hogy a rokonakot így felismeri. Apának mondogasd, hogy gyertek haza és akkor csapunk egy jó nagy talit
.Persze tudom, hogy nem rajtatok múlik...
. De gondolj arra, hogy milyen szépek lesztek azután, talán ez erősit kicsit.
. Minden fotó tüneményes lánykát ábrázol. Robó is szokott úgy ülni, náluk ráfogják a déditatára, hogy ő ült mindig így, de lehet, hogy csak valami gyerekszokás
.
. Berénybe nem jöttök mostanában? Fogacskáival mi lett, azóta növögetett egy kicsit? Esetleg homeóbogyó nincs erre a nődokis bajra? Drukk, hogy mielőbb elmúljon.
.
.
, de olyan édesen mozog, ritmusra
.
:
. 2004.08.23 19:53
a fotók erejéig...
, igazi nagylány már.
zenész lesz a gyermekből
, pár napja éppen a kevésbé sikerült, a víz ugyanis jött, csak a legforróbb
nagy baj nem lett, legalábbis, ami a bőrét illeti, gyors fenistilkezelés után, nyugtató alvás, és semmi nem látszik, kívülről, de... azóta nem hajlandó a fürdőszobába menni, a kézmosás rémálom, a többit nem is említem, végigordítja az estét, mert ugye kaja előtt kézmosás, utána meg fürdés
, és közbeiktatunk egy gyors orrszívást is, amit különösen kedvel
, viszont hamar elalszik a sok kiabálástól. de egyébként jól vagyunk, jól bírja a megpróbáltatásokat, tudjátok, teher alatt nő..., na megyek is relaxba, mert hajnalos vagyok megint... 2004.08.23 23:39

2004.08.24 01:17
Na meg a muvelodos is tuti
)
) Emma ugyesen eljatszik egyedul, de nekem is ott kell lennem a kozelben (persze nem szamitogepezhetek vagy olvashatok). Ha 2 lepesnel messzebb vagyok akkor alt. balhezik
Nagyon szep furdotok + kertetek van! Bolcsihez, munkahoz drukk, hogy jol, gyorsan belerazodjatok. Az utobbi hetekben nalam is elmult a teljes orommamoros jokedv, de nalunk eleg sok zur volt/van, inkabb annak tudom be.
Kb. 4 honapja hasznalok teafaolajat (1-2 csepp), fajdalom szinte azonnal elmulik, sokkal gyorsabban es nyom nelkul gyogyul. (Persze kis megegesekre gondolok mint pl. forro edeny megfogasa...)
2004.08.24 08:52
(Jellemző, hogy tegnap az öcsémet ünnepeltük (szintén Bence), de szita az agyam, és elfelejtettem köszönteni.)
), egyébként max. 1-2 órát, és azt sem gyakran. Mostanában kezdem úgy érezni, hogy érik ilyen szempontból is. Egyébkét Gabi egy ágyban alszik velünk, nem tudom, hogy az ismerőseid ehhez mit szólnának.
Gabi is elég anyás, bár én tudok tőle csinálni ezt-azt, mert általában megpróbáljuk együtt csinálni (most is együtt gépelünk, bár így sokkal lassabb). Vécézéskor adok neki vécépapírt tépkedni, ez bejött, meg kukucsolunk közben. Ő sem alussza át az éjszakát, min. 3-4 ébredés, de van, hogy 15, és ő is cicin alszik el, vagy nappal babakocsiban. Szóval nem vagy egyedül.
Emmáról csúcs ez a sorozat!
Én is vagyok néha morcos, bár én nem vettem észre, hogy mostanában gyakrabban, viszont nekem már régen megjött. Szerintem lehet, hogy a hormonok is közrejátszanak. Viszont ebben a gyönyörű kertben ilyen cuki fiúval morcosnak lenni nem szép dolog!
Lehet, hogy a munka majd dob a hangulatodon.
Viszont szerintem jó az égetnivalóság, mert ez azt mutatja, hogy érdeklődő, eleven és okos.
Most már majd egy pillanatra sem lehet egyedül hagyni, nehogy leessen valahonnan. 2004.08.24 09:10
Ilang már teper ezerrel és napról napra ügyesebb, tényleg szaladni kell utána. Ilang is egyre anyásabb, folyton rajtam lógna, nyügizik mint valami lány
Mondom is neki, hogy hisztérika, kis nöci
Mégegyszer nagyon jók a fotók.)
2004.08.24 09:12
Olyan gyorsan kúszott a fűben egyszál bodyban hogy kissé aggódtam, de csak némi csikarást szereztünk be. Nameg pár szúnyogcsípést mert Szolnok és környékén rengeteg van belőlük
Így a kis névnapos csupa pöttyös a fotókon is...
), egy nagyon ari csigát amin golyók vannak és tök ügyin vezetgeti őket, bár erről a játékról leoperáltam két rugót mert Bencus azzal szórakozott hogy kipróbálta meddig lehet kihúzni őket...
Ezt vadásszuk már vagy két hete.
A modelles kép tényleg annnnnyira modelles!!!! Simán elmehetne egy újságba
De a kosaras is szuper, meg hát mind
Fel lehet ám ismerni a születéskori képen, főleg a szeme miatt
2004.08.24 10:23
teljesen anyás, iszonyatosan nagyot fejlődött az elmúlt 3 hétben. Szopi 3 nap után rendeződött
(sajnos az éjszakai is
) Bocs, hogy most csak így kutyafuttában.....és még nem is olvastam vissza :
)

2004.08.24 11:34
Tök érdekes, h így ül. Hami pl úgy ül, h egyik lába előre, másik hátra
pedig biztosan aranyosak!

Így van, gyertek haza minél előbb, abban biztos lehetsz, h akkorra szervezünk talit, szerintem sokan szeretnénk már titeket megismerni!
Remélem, találunk rosszidő/tél esetére is helyet: pl. állatkerti játszóház? vagy vmelyik másik? mi még nem voltunk, csak felvetem, hátha van vkinek 5lete.
Hami foga növöget, nem lesz ijesztően vészes.
örülök, h a popsi is javul. Remélem, csak átmeneti ez a mosoly-hiány, küldök is párat 

Egyébként új frizid van? Csini!
Bohócos

2004.08.24 21:11
2004.08.24 21:33
Egyenlőre nekem sincs ötletem, hogy hová lehetne menni eső esetén. Szerintem azért várjuk meg a holnapot, hgoy akkor mit mondanak az időjósok (ami amúgy sem garancia), aztán majd meglátjuk...
Bár nagyon sokat fotóztunk, alig lett olyan fényképünk, amin állatok is vannak, és Zsoltika is, és nem háttal áll
</font>
)
2004.08.25 07:01
, Zsófi Bencéjével egyetemben
,Zit képei is haláli jók
és Boti is nagyon vagány mind a két képen

2004.08.25 11:13
Remélem jövő hétre össze tudunk hozni egy közöset is!
Vagy az pluszban volt rajta?
Nem mintha Benci nem tépné ezt is...
mondjuk azon lehet is
A kert is gyönyörű, gondolom jól éreztétek magatokat
2004.08.25 11:29
2004.08.25 13:00
Pedig olyan jó lenne!!! 

2004.08.25 19:02
2004.08.25 19:33
Verától úgy tudom, hogy gyerekeknek 1 éves kor alatt ingyenes a belépés, viszont nem kérnek senkitől papírt, hogy végülis mennyi idős is a gyerek
: hát mi nem tervezzük. De nekem szerencsém van anyósommal, őt ugyanis augusztusban végleg elbocsátották az állásából (amúgy is nyugdíjas már, és nagyon várta is, hogy elküldjék), ha hívjuk azonnal jön. No meg itt van az én anyukám is, aki szintén tud segíteni, bár érdekes módon mostanában Zsoltika nem szereti, ha anyukám veszi fel. Egyszerűen addig nyűszít, amíg vissza nem kerül hozzám vagy az apukájához... Nem tudom, mi az oka ennek a bizalmatlanságnak
Két egykorú babára vigyázni sok lehet, én is így látom, mert az egyik erre megy, a másik arra, bár ha majd lesz kistesója Zsoltikának, na meg Lacának is, akkor már másként fogjuk gondolni
A fekete-fehér Zsolti-fotón még rajta van Zsoltikán a pulcsi, azt később levettük róla, mert már nagyon meleg volt.
Nekem is fáj a fejem
Már 2 napja... Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint