Túléltem a mai fogorvost. Még jó, hogy kitöltöttem a kérdöívet és feltüntettem, hogy terhes vagyok, mert ezzel együtt megröntgeneztek. Mondtam, hogy akkor a kis sugárzó személyiség mögé is tehettünk volna egy filmet, akkor legalább láthattam volna. Mondta, a doki, hogy röntgen nélkül ez a szerelés nem megy, de legközelebb szabad 35 eurot fizetnem az elektromos mérésért, akkor nem kell röntgenezni... Jól becsomagoltam magamat védöfelszerelésbe, a méhem környékét duplán, de azért nem öröm az ilyesmi, mert minek töltöm ki, ha nem olvassák el!?
A doki maga szimpatikus, nyugodt, ráérös és mindent megmutatott és elmagyarázott. A szompátia a felül jelzett 35 euroval összesen kb. 80 lesz, mire készen leszünk. Sajnos abban is nekem volt igazam, hogy a másik oldalon alul az amalgán tömés alatt, mellett is aktív az egyik fogam, azt is meg kell szerelni és a bölcsességfogam kihúzását is kilátásba helyezte... Rendes ember nem? Kisautót akkor már ott is hagyhatok neki pénzben, de lehet, hogy egy csicsás teherautó ,még jobb lenne!? Na jó kicsit epéskedtem, de nem vagyok boldog, hogy nekem lett igazam és a másik ennyire elnézett mindent...
Koadri drága lelkem!
Szombaton lesz haza posta, küldenék amit találok a te gyüjtöakciódba. Lenne egy pár tényleg valamire való plüssállat a nem gagyi kategóriából (diddl egér, meg ilyenek), meg ami akad még.
Mazska minden elismerésem a mínuszokhoz! Nekem már most befagy a mindenem a -4 fokban, ahogy biciklizek át a tájon.
Köszönem a gratulációakt is, de én a hagyományokhoz hüen csak akkor merem igazán beleélni magam, ha letudtuk az elsö 12 hetet és minden rendben találtatott.

Bízzunk a hányinger és a hidegrázás hatásosságában. Ugyanis minden este libabörös vagyok, annyira fázok. A csajokkal a cicim fázott mindig rettenetesen, most az egész felsötestem. Akkor azért meg tuti lány ikrek!

))
Barátnömtöl kaptam Regönek ruhát, de ki kell mosnom, mert allergiás vagyok rá, tele van macskaszörrel és egyén nyalánksággal. A közös ismerösünkröl mondta, hogy nem érti mit csinál egész nap, mert úgy úszik a lakása, de könyörgöm: nála más a helyzet? Regö nem akart náluk wc-re menni, mert elöl össze volt hányva, hátul meg össze volt szarva. Nem volt mit tenni, wc-t pucoltam elsö körben, de nehéz ügy volt, mert rá volt kövülve és hiába nyomtam rá a vegyszert és sikáltam a kefével ezerrel... Aztán amikor a ruhákat szortíroztuk, akkor is volt ott minden, döglött egérig bezárólag. Na jó, utóbbi csak képletesen. De akkor is. Baromi nagy ott a dzsuva. A gyerekei nincsenek hozzászokva, hogy takarítsanak maguk után és még sorolhatnám. Reménytelen egy banda, de nem panaszokodok, mert tényleg rendes velem és többször kapok cuccokat, jókat dumcsizunk, csak hát én pedánsabb, ö meg ultra laza...
Na mentem.
Jó éjt!
én