A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Éva én már azthittem megszültél.... :shock:
Vendég

Éva
dejó hogy bejelntkeztél!! Az azért jó hogy nincsenek kellemetlenségeid és a doki tényleg jófej, hogy igazíthatod a többi vizsgálathoz az nst-t. Nagyon drukkolok Neked!!

És hát lányok, itt az ideje hogy legyen néhány túlhordás is már a topicban, eddig gyakorlatilag mindenki a kiírt előtt szült :shock:

O'hara
szűzhártya??? Hát nem semmi :-) És mi a köze mindehhez az ücsörgésnek?
Vendég

Pókica jól látom a vonalzódon, hogy a közös szülinapi tortához holnap kellene szülni :?:

Milyen meglepivel készültek a még most legkisebbnek :?:

Gio köszi, szép hosszú nevű család lesztek... majd akkor lett izgi, ha ugyanilyen hosszú nevű lesz majd Dórika élete párja is :wink:

Üdv. Gabi
Vendég

Gabi, nem holnap, hanem 15-én. Ez a hónap 4 hetes 3 napos. Tehát pont a kiírás napján kellene születnie a közös szülinaphoz. De én jobban szeretném ha most éjjel érkezne, mert a jövőben 3 nap alatt még sikerülne elpusztítani a tortát és ha minden jól megy a kórházban, akkor pont 15-én délelőtt engednének ki és nem maradnék le a szülinapjáról a fiunknak. Jól ki lenne ez számolva és kész idegbaj, hogy ilyenek miatt is idegesítem magam. Megszakadna a szívem, ha pont a 3 éves szülinapról maradnék le és még csak nem is láthatom a látogatási tilalom miatt. :cry:
Egy dimenziós dínós könyvet kap és egy transformers dínót.
:oops: Meg van érte őrülve.

Éva, megy a drukk neked is, szülj te is velünk holnap! :wink:

O'hara! Ezen a szűzhártyán én is egy nagyot néztem. :) A lényeg, hogy minden rendben van, nem a sebed fertőződött el és az szépen gyógyul. Én sem tenném ki a gátam az ablakba egy nagy gátmetszés és egy végigrepedés után. Na meg még ami most vár szegényre! :oops:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hú de izgi Éva, te mára vagy kiírva! És már 2 ujjnyira nyitva! Csak jönnek majd a fájások is. Valóban jobb lenne, ha nem kellene indítani, magától jöhetne a picúr ha már készen áll erre a világra.

Pókica, jó kaják készülnek nálatok! Lehet, hogy a kicsit is ezek a finomságok csábítgatják, azért a keményedések! :D

Judit, én is nagyon boldog névnapot kívánok neked!
Vendég

Tényleg Póki,
Pumiról tudsz vmit? Már gondolom otthon vannak a csöpplánnyal
Vendég

Annyi a köze az ücsörgéshez, hogy a varrat így kilazult, ami a szűzhártyát a hüvelyben tartotta. Én ilyenről még nem hallottam, és fura, hogy ha eddig is bent volt, most miért kellett bevarrni. De nyilván nem egyedi, hisz Olga és Kata is írta, hogy volt nekik is ilyenük.
Vendég

Én vagyok a hírhozó :)

Csillag üzent: 13.35-kor megszületett István Bence 3200 grammal, 53 centivel. Jól vannak, bár repedt a gát és hüvely + vágták is. Apa bent volt végig.

Üdv. Gabi
Vendég

Pumira én is sokat gondolok, hogy mi lehet velük. Bizti otthon vannak, ha jól rémlik náluk nincs ez a 3-4 napos bent tartózkodás, nem?
Vendég

Gratula Csillag!!!! Sok boldogságot a kis családnak!
Vendég

Sajnos Pumiról sem tudok semmit, zavarni nem merem, gondolom ha úgy érzi, akkor úgyis írni fog. Már nagyon hiányolom én is, a szüléstörténete is nagyon érdekelne biztatásként.
De Csillag is írhatna már, remélem nem húzódott el a vajúdása.
Na és Lemon? Neki is megvolt már a császára.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Ok, megjött nekem is Csillag üzije!

Gratulálok Csillag innen is és sok-sok tejcsit, gyors gyógyulást!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Íme a legfrisebb :)

Kép
Vendég

NAGY-NAGY GRATULA CSILLAGÉKNAK!

Szegény akkor jó sokáig tartott a szülés.
Vendég

Csillag! Hatalmas gratula neked és a családnak!! Sok boldogságot és tejcsit!!! :D :D

[b]Judyka!
Nekem ma Noel egész nap 10-20-at szopott. Már én is ott tarottam hogy hívom a védőnőmet. Nagyon elszomorított, mert én is keveset fejtem szopi után. Ti egy szopi alkalmával egymelleztek? Most fél órája szopott 40-et. Áron mennyit szopizik? Mi alig érjük el a napi 300-at. Nem tudom mi lesz! Én is annyira szertnék szoptatni.[/b]
Vendég

Gabi,
51 centivel született rékám. pussz

Kép
apkata

Csillag gratulálok neked!Hős vagy!
Vendég

Drága CSillag
nagyon-nagyon gratulálok!!!!! Mihamarabbi regenerálódást.

Dejó! Olyan csodás már hogy ennyi baba van és leszámítva 1-2 apró kellemetlenséget mindenki a legnagyobb egészségben és boldogságban van!
Vendég

Hírek

Katánál sikerült leállítani a fájásokat ismét. Mehet vissza az osztályra.
Lemon kisfia Gergely megszületett, 4250 gr 56 cm és azt írta Kata hogy nagyon szép baba

Ma tehát 3 édes babuci született :D
Vendég

Akkor Lemonnak is nagy gratuláció!Már alig várjuk,hogy láthassuk azt a gyönyörű babát!

Katának pedig kitartást!
Vendég

Óriási gratula Lemonnak a kis Gergelyhez! Jó egészséget, gyors felépülést a császárból Lemon!

Már jó néhányszor bekukkantottam ezért a hírért! :D

Katának én is további erőt kívánok a kórházi léthez.
Vendég

Gratula az újdonsült anyukáknak és babáiknak!!!!!
Lemon, nem semmi nagyfiú! :)
Alig várom a képeket!
apkata

Sziasztok!
Gratulálunk mi is a mai anyuka és babacsapatnak :D

A körlevelek miatt bocsánat, a levlistára nem akartam volna küldeni, de agyam semmi és minden valaha volt címzettet betettem a címlistába :oops:

Ma délelőtt végig 10percesek voltak nálunk is, aztán 1kor mentem zuhanyozni és abbamaradt...
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors bekukk-ra van időm, illetve energiám. Remélem mindenki jól van. Látom ma potyogtak a csemeték. Gratulálok mindenkinek!!!
Nálunk minden rendben, Iván tök jó gyerek. Egész nap tudnám nézni, hogy milyen kis tökéletes...a hasam még fáj, hétfőn szednek varratot. Kicsit még nehéz leülni és felállni, és nehezen tudom felvenni a gyereket, de próbálkozom!
Hirtelen ennyi!
Puszi mindenkinek
tedorka

Gyógyulj meg gyorsan Dorka,és mégegyszer gratulálok!
Pihenj amennyit csak tudsz,hogy Iván hamar visszakapja 100%-os anyukáját!!! :lol:
Vendég

Wow, nagy gratula Lemonéknak, Csillagéknak!!!

Dorka, gyors felépülést neked!!

Melinda, nekünk is ma lagymatag volt a szopi, 20-30akat evett, de reggel pl a mérleg szerint 70-et, amiből, vagy 10 vissza is jött. Fejni tudtam ma 50-60 -akat, el is tettem hűtőbe, ha kéri odaadom, de nem kérte. Akkor egymellezünk, ha bealszik. Ha nem , akkor ráteszem a másikra is.
Nehéz dolog ez, van akinek hipp-hopp megy, van aki szenved vele. Azt mondják, nem szabad feladni!
Ne idegeskedj, mert az nem jó, csak lazán!!!
Vendég

Húúúúú! Gratulálok Lemonnak, Csillagnak és Najdának is!!!!

Én ma voltam az első ctg-n. Persze Ilka aludt, úgyhogy össze-vissza rázogatták a hasamat mire hajlandó volt pár enyhe mozdulatot tenni. Persze hazafelé a kocsiban már dorbézolt a kis huncut.
Külső méhszáj kicsit megnyílt, de a doki szerint ez nem jelent semmit, ettől még lehet hogy csak két hét múlva indul be a leányzó. Legközelebb jövő pénteken megyek - ha addig nem lesz akció.

tücsökbogár

Gabijainknak holnapra sok-sok boldogat!!!!

Gio, már csak 5 napod van!!!!!

Pumi, mi újság?
Vendég

Hú már kíváncsi vagyok én is erre a szoptatós dologra. Még vhogy annyira nem tudom elképzelni, de tudom mikor már kibújt bizonyára természetes lesz.
A mellbimbóvédőt azért használjátok mert kisebesedett a cicitek vagy annyira érzékeny? Milyet érdemes beszerezni? - kérdem így az utsó héten :D

Judy
hát igen, elvileg 5 nap. Van amikor azt érzem hogy akár már holnap, de most pl. hogy nincs semmi szúrkálás vagy ilyesmi benne van a pakliban a túlhordás is, mindenesetre a karácsonyt sztem már itthon fogjuk tölteni. Nagyon várjuk már hogy a kezeink közé kaparintsuk a kisnőőt! :D
Vendég

Najda, Csillag, Lemon, mikndannyiótoknak sok-sok boldogságot kívánok a picurikhoz!

Gio, sajnos nincs, aki szállítson, általában a kisfiammal ketten megyünk, és örülök, ha apu oda tud jönni a kórházhoz hogy amíg bent vagyok, vigyázzon a picurra. Most, hogy látogatási tilalom van, még az előtérbe se tudnak bejönni, szegények a múltkor is ott ácsorogtak egy órát a hidegben a kórház előtt, reggel 7-től kb. - merthogy nekem mindig 6.50-re kell mennem. Még tovább is maradnom kellett volna, de mondtam a szülésznőnek, hogy apunak dolgoznia kell menni, a másfél éves gyerekem meg mégsem ácsoroghat a kórház bejárata előtt egyedül, amíg végzek, úgyhogy csináljanak valamit. Most annyival jobb lesz, hogy párom itthon lesz pár napot, úgyhogy ha jönnünk kell be naponta, akkor őket a picurral leteszem anyunál vagy apunál, és tudok egyedül menni, nem kell legalább azon aggódnom, mi lesz a kisfiammal. Bár nem lesz egy leányálom minden hajnalban 30 km-t bumlizni a kórházba, ezért is jönnek velem majd legalább be a szüleimhez, mert ezt már nem merem esetleges túlhordással vállalni, hogy ilyen sokat utazzak egyedül. Hát ez van, szóval nekem már sajna az a könnyített verzió, ha a kisfiamat nem kell cipelnem, hanem csak magamat kell vinnem autóval. :) Ezért is jó lenne már szülni. Ezt a túlhordást meg csak azért kalkulálom, mert sajna a kisfiam sem akart indulni magától, semmit nem tágultam még napokkal az időpont után sem. Most sem nagyon érzek semmit fájdalmatlan keményedéseken kívül.

Tulipános, remélem, mindannyian a karácsonyt otthon tudjuk tölteni!

Kép

Kép
nóna

Nóna
fantasztikus vagy! Nemsemmi ez az egész. Kívánom hogy minél hamarabb érkezzen már a picur. Légy Te a következő!!
Puszi
Vendég

Ez nem ér, ma kaptam 38 db levelet Tőletek (volt köztük olyan is, amit 1 hete adott fel a feladója..), de a fényképeseket csaknem kapom, pedig olyan kíváncsi vagyok!!! :(
Vendég

LEMONNAK IS GRATULA AZ ÚJDONSÜLT CSALÁDTAG ÉRKEZÉSÉHEZ!MIHAMARBBI FELGYÓGYULÁST ÉS JÓÓÓÓ EGÉSZSÉGET!

Én már éjszaka tudtam,hogy ma iszonyat sz*r napom lesz.Ismét rámtört a nyűglődés,hogy ó:nem akarok még 11 napot várni.Olyan furcsa,de nagyon eltudok keseredni,hogy miért nem történik még semmi?Legalább a nyákdugó elmehetne vagy valmi kis apró jel,hogy valaha megszületik a fiam :cry:
Olyan bénának érzem magam,hogy így tudok kínlódni....
Vendég

Olga kitartás! Nálam sem volt semmi előjel, mégis megszültem idő előtt :wink: Kis naív, még azt hittem előző este, hogy jóslófájás, és majd elmúlik :)
Csillag és Kriszta is nagyon nyűglődtek már, és meg is szültek :) Mostmár Ti következtek Tulippal...

Lemon gratulálok a nagy fiatokhoz, Katának pedig szurkolok, hogy sikerüljön még bent tartani a fiúkat

Gabicika és Briell Isten éltessen Titeket névnapotokon! GABI nektek már ott szuszog az ajándékotok valahol a szobában, BRIELL Te pedig hamarosan megtapasztalod, mennyire csodálatos érzés anyává válni. Még én is csak most gyakorlom :wink:

Üdv. Gabi
Vendég

Lemonnak és Csillagnak nagyon sok boldogságot kívánok az új jövevényekkel!!! :D :D :D

Gabi: Köszönöm! Neked is sok boldogságot névnapod alkalmából, és Gabicikának is! Bár én már így terhesen is elfelejtettem volna, ha nem köszöntenek fel, hogy névnapom lesz ma. Ha itt lenne már a Babó, akkor meg tuti eszembe sem jutna :lol:

Tegnap olyan jót "gyakorlatoztunk" férjemmel a szülésre :D Mindenféle pózokat kipróbáltam a labdán, ő meg próbálgatta hogyan masszírozzon, tartson közben. Jó ez a hangolódás. Főleg, hogy nehezen találok kényelmes pózokat. Leányzó meg érezhetően mászik lefelé. Gátmasszázs után olyan kellemes érzés volt, ahogy éreztem, hogy egyre lejjebb nyomakodik, bennem meg az volt, hogy hát én simán el tudom most már képzelni, ahogy kibújik ott 8) :lol: Alakulunk...

briell

gio,
én philips-aventes bimbővédőt vettem, nagyon bejött, az első héten (főleg a kórházban) nem tudom mi lett volna velem nélküle!!
Aztán lassan elhagytam mikor hazajöttünk pár nap után.
Nem egy nagy beruházás, aztán majd meglátod, hogy szükséged lesz e rá (van aki anélkül is bírja). :wink:

Ma volt az első éjszaka bömbölés nélkül!!
Olyan boldog vagyok!! Úgy látszik, most már könnyebben megy a lánykának az emésztés - nem fájt a hasa az éjjel! :)

Olga,
nekem sem volt semmi jel - a szülés előtti 2 hétben még csak egy darab keményedés sem (mikor előtte a terhesség alatt meg végig keményedtem). Elmentünk Katalin napozni anyósomékhoz, erre délután fél öt fele éreztem, hogy folyok.... Gondolhatod!!
Itt pesten meg mire onnan hazaértünk.... Itthonról meg már mentő vitt, úgy ömlött belőlem.
apkata

Én is megvettem az aventes bimbóvédőt, ami még azonmód a dobozában van. Én anélkül küzdöttem az első napokon :(
Ami biztos, hogy ez is olyan mint a szülés, a legritkább esetben megy valamiféle nehézség nélkül, főleg szerintem az első gyereknél, amikor anyukának még fogalma sincs a dolgokról :( Na, nekem nem is segítettek a kórházban, hiszen hétvége volt, úgy gondolták, akkor nem is kell ilyenekkel foglalkozni :(

Kata egyre izgalmasabban hangzik a szülésed... ilyen előzmények után :) Nem tudom, lesz-e olyan babánk, aki szenteste, a karácsonyi vacsi után akar majd megszületni...

Mi már második éjszaka vagyunk fent 2 órát hasfájás miatt. Eddig csak napközben volt emiatt sírás, azzal még ki is voltam békülve. De ezeket a hajnali ébresztőket nem tudom megszokni, ráadásnak az a legrosszabb, hogy nem is tudok segíteni a nagylegénynek :cry:

Üdv. Gabi

ps.: Köszi Briell!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beugrottam és látom mennyi csoda történt :lol:

Gratulálok Csillagnak és Lemonnak! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a picikhez!

Remélem Mindenki jól van!? Puszi

Kép
Kép
akella

Gabi, Zalán, éjjel azt a 2 órát van fent, vagy többször, csak akkor nem sír? Mikor fekszetek-keltek?
Áron, ha 11 körül fekszünk, mert még akkor eszik egyszer, akkor ébred 2-3 között, majd 6 körül. Utána meg alszunk még 8-9-ig.

És naponta 2-3x biztos csuklik. Nektek is?
Vendég

Sziasztok!
Gabikat Isten éltesse!!!!

Én ma elhagytam a dugóm vagy egy részét. Épphogy belekukkantottam a wcbe, látom barna, de akkor már húztam is le így nem tudtam közelebbről megszemlélni. Béna vagyok.
Reggel óta mensis fájdalmaim vannak - a tűrhető kategória és nem szakaszos, hanem állandó. A kisnő eléggé be van lassulva, ilyenkor örülök hogy mi anno beruháztunk egy kis kézi dopler szívhangfigyelőre.
Pár napja még pörgött ezerrell, csütörtökön a ctg-n is hullámzott most meg totál bepunnyadt. Úgyhogy egyelőre hozom a nagykönyv szerintit hogy a gyerek a végén lassul . fura, hugom kislánya még akkor is rúgkapált odabent mikor a feje már kint volt :D

Szval most ezerrel rendezem a táskám, kétségbe vagyok esve a sok cucctól pedig semmi fölösleges dolgot nem pakoltam - se hajszárító, se mellszívó, csak ami mindenképp kell, mégis alig férek. Mondta a férjem hogy legyek kész ma délre, mert leviszi a kocsiba. Ő is dolgozik hétvégén, ma du. és holnap délelőtt is. Jó lenne ha holnap du. érkezne Dórika, nekünk a 13as a számunk, ismerkedési és esküvői forduló is:-) Szval mindent imádunk ami 13 :-)
Hú lányok, tiszta izgatott vagyok, holott a dugó még nem jelent semmit, attól még simán túl is hordhatom. Mindenesetre reggel azért elsírtam magam. Nem tudom hogy az ijedtségtől vagy a meghatottságtól vagy így együtt :oops: :)
Vendég

Az aventes mellbimbóvédőből a minit vagy a normált vettétek?

Briell
nagyon tetszik ez a gyakorlatozás a labdán. Sztem ma majd mi is ügyködünk rajta vmit:-)

A férjem totál kész van az eufóriától. Kiöltözött úgy ment el, illatfelhő vette körül, hajzselé...stb. Szval már kezdett gyanús lenni :-) De mondta hogy a lányának öltözött ki 8)és itt táncolt a lakásban miközben én gúvasztottam a szemem épp vmi fájás miatt 8) No de utána azért kiszedtem a szemöldököm, hajat festeni már nem mereeeek, mert mi van ha elrontjuk és fekete lesz a homlokom, a fejbőröm és kendőben kell szülnöm? :shock: Mostmár totál meghülyültem azt hiszem:-)
Vendég

Judy hasonló az éjszakai napirendünk, csak 2 napja alvás helyett sírás van 2 szopizás közt, mindezt úgy, hogy nappal sem alszik :( Csuklás csak egyszer van naponta, de az min. 10 perc :?

Gio szurkolok a holnapi napnak! Addig is tessék rápihenni, szükség lesz az energiáidra! Estére pedig jöhet egy könnyed szex :oops: rásegítve a szülés megindulására...

Üdv Gabi
Vendég

Háááát...Nem tudom ki hogy élte meg az utsó napokat...De mensis fájdalmakkal vhogy egyelőre nem kívánom a szexet, bár ha ránézek édes férjemre ill. megszagolgatom, még bármi lehet...:-)
Vendég

Lemonnak hatalmas gratula!!!!! Sok boldogságot!

Judy! Gabi! Nálunk is este 11 körül aztán éjjel 2-3 között és reggel 6-7 között eszünk. De már két napja mi is küzdünk a pocifájással. Ugyhogy az éjjel kétórási szopi után fennt vagyunk még másfél órát. A csuklás is naponta többször van, de főleg mikor már aludnia kellene, és akkor megint nem tud aludni tőle. A pocifájásra a védőnő a térdének a hasához való felnyomását mutatta. Nekünk ez nagyon bejött, mert utána mennek a pukik és kaki is van.
Vendég

Gio,
ez nagyon ígéretesen hangzik!! Lehet hogy nemsoká?... :lol: De izgi!!!
Bimbóvédőből én a legkisebbet vettem, de még az is nagynak tűnt először.. :? de aztán teljesen jó volt.

Csuklás nekünk is van naponta többször, elég frusztráló... Kis teától vagy cicizéstől elmúlik, anélkül sokszor 20 percig szenved szegénykém...

Nekünk tegnap volt az első pocifájás-mentes nap, előtte este 10-től reggel 3-4ig ment a sírás!! :? :? És olyan jó, hogy már legalább egy napot kihagytunk, imádkozok hogy így maradjon, nem is magam miatt, hanem mert úgy sajnálom szegénykémet olyankor!! Az Infacol nagyon bevált.

Nekem mákom volt, mert pont szülés előtti napon hajat festettem, szőrtelenítettem, stb. :lol: Úgyhogy a kórházban a válogatott kínzások ellenére még 5 nap után is embernek éreztem magam! 8) Pedig vittem sampont, de arra nem számítottam hogy megműtenek, vágott hassal pedig a hajmosásnál sokkal triviálisabb műveletek sem mentek... :( Ma reggel mostam először hajat önállóan!! :P Az élet apró örömei... Múlt héten még anyukámmal szenvedtünk. :lol:

Szóval Gio, mennek a drukkok! 8)

Kép
apkata

Végre megváltoztattam a vonalzómat! :D

képzeljétek, ruhában vagyok!! újra én vagyok én! :) Eddig csak hálóingben, pizsiben, melegítőben nyomtam... :oops:
Tök szépen visszament a hasam, bár még idő mire újra olyan lesz mint azelőtt.

Kép
apkata

Anyukák, akik már kezetekben tartjátok kincseiteket. Ti érzékeltétek hogy a vége felé lassabban mozog a babátok, punnyadtabb, lustibb?

Katám,
köszönöm. Már olyan izgatott vagyok, pedig ki tudja mikor jön a pillanat. Mindenesetre azt érzem, hogy kezdi unni magát odabent :)
Vendég

Gio, pont ugyanilyen mesis hosszú görcsökkel kínlódom én is. Tegnap délelőtt kezdődött, de ugyancsak nem szakaszos, hanem 2-3 óránként van egy de az hosszan és erősen tart. Az én babám is totál be van lassulva, azaz óránként 10 mozgás tuti nincs meg, van hogy eltelik egy óra és nem is érzem. Aztán egy kis csokival rásegítek és egyből nyomakodik. :D Örülök, hogy neked is hasonló tüneteid vannak, már azt hittem az idegességtől produkálom ezeket. De remélem mindkettőnknél készülődik valami és azt érezzük. :D
A hányinger is kerülget napok óta.

Alig várom, hogy csatlakozzam a szopis témákhoz. :wink:

Boldog névnapot!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki
Te gondolatolvasó! Már azon gondolkodtam hogy felhívlak, mert emléxem hogy a napokban , tán épp tegnap épp ilyet írtál Te is, hogy ezek az ún. fájások állandóak és nem x időnként egy görcs.
Akkor gondolom ez még csak jósolgatás. Most csatlakozott hozzá a derékfájás:-)
De nem baj, csak történjen vmi és jó lenne ha Murphy most kimaradna és nem akkor indulna a mandula amikor a férjem prédikál :-)
Nálad még izgalmasabb hisz gyorsan szülő vagy ugye :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: