A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Én ma alig bírok menni, annyira lent van a gyerek már és olyan mintha ki akarná magát túrni végre e szép világra.
De nagyon szívesen átadom Tulip vagy SPrite eme mai lehetőséget bármelyikőtöknek. Ma nincs szülős napom, mert mosok, még fel kell két helyen mosnom. SZval ezer a dolog :)
Vendég

Sziasztok!

Nagyon gratulálunk Najda28-nak!!!!! Nagyon ügyesek voltak!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsi80 2009.12.11 10:28-kor.

Kép
kicsi80

Najdánál természetes szülés volt ugye?
Vendég

Najdának nagy-nagy gratula! Tényleg milyen picuri lett a leányzó! :D
Tegnap mikor írta a görcsölést és vérzést, gondoltam is rá, hogy jól megvizsgálhatta a dokija. Na, nekem is ez kellene már! :oops: :wink:

Csillag elvileg nekem (is) üzen, még nem jött semmi, nagyon izgulok érte!
Volt ám éjjel valami hidegfront, a következő hétfőn vagy kedden jön. Remélem az már az én menetem lesz! :lol:

Nálam semmi keményedések, olyan vihar előtti csend van.
Azt álmodtam, hogy fél óra alatt fájások nélkül megszületett a lányunk, aki 80 kilós volt és egyből szaladt játszani Anettal és a barátnőjével. :shock: Teljesen kész vagyok! 8)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sajna nem tudom, de anna indult. De most olvasok csak vissza, hogy Sprite hamarabb kapott sms-t, ezért "elavult" híreket közöltem. Bocsi :oops: :oops: De annyira megörültem, hogy nem is olvastam vissza, csak gyorsan felírtam....

Kép
kicsi80

GIO!
Szerintem igen,simán szült,de majd jelentkezik úgyis a részletekkel,képekkel....remélem :D

TULIP!
JAja,ténylg poén lenne,bár szinte tuti,hogy nem ez a mi napunk.Nem érzem,hogy szülnöm kellne :lol:

Olyan hülye a hangulatom,egyszerűen nem tudok mit csinálni,csak kínlódok.Sétálni meg piszkosul nincs kedvem.De legalább főzni nem kell ma.
Vendég

Kitartást Sprite! nem tudok mást mondani. :oops: Én készülök a holnapi csempézésre, vasárnapi faalfúrásra...

Kép
kicsi80

Olga, beállok hozzád a kínlódók sorába! Csak tengek-lengek itthon.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sprite...én sem érzem ,hogy ma fogok.... :?

Én is csak kínlódok itthon,szóval sorba állok én is!

Pókica : :lol: :lol: :lol: Hogy te miket álmodsz!!! :lol: :lol: :lol:

Gioia : dolgom nekem is ezer még.....én a mézeskalácssütésre nem tudom rávenni magam,már egy hete! :roll:
Vendég

Háát Kicsi nem irigyellek a hétvégéd miatt!Kitartás neked is!
Vendég

Mindenkiért szorítok, hogy simán menjen a szülésetek akár spontán akár császárral szültök.
De ne idegeskedjetek, az nem használ, inkább arra gondoljatok, hogy nemsokára a kezetekben tarthatjátok a csemetéiteket hogy én és a többiek akik már megszültünk.

manocskak

Manocskak
aranyos vagy!! Köszönjük

Nekem úgy tűnik hogy mindenre az alvás a gyógyír. Aludtam most délelőtt és el is múltak a "kínjaim":-)
Ez azért most jólesik. Így fel tudok készülni a hétvégi szülésre:-)
Jó lenne ha bejönne, hogy egy hétvégi hajnalon mikor még alszik a város mi robogunk vigyorogva férjjel a kórházba....Meglátjuk hogy kislányunk mennyire ért ezzel a gondolattal egyet 8)

Kicsi
kitartást Néked a munkás napokhoz. Lesz utána aki segít takarítani?
Vendég

Gio
Valahol én is köszönöm nektek, hogy vannak hasonló kismamák akikkel tudok beszélgetni amikor "egyedül" vagyok itthon. Jó, hogy nem csak ülök a 4 fal között, hanem emberekkel beszélgethetek.
Jó tudom itt vannak a fiuk velem, de azért mégis más.

manocskak

JUDYKA
HA TEGNAP TARTOTTAD: BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Nadjanak a pici lánykához!

sprite nagyon édes a kislányod! Nem semmi amit produkálni tudnak a gyerekek. :lol:

manocskak nagyon szép baba a kis Joakim!

Szorítok Katának és Lemonnak!

Csillagról tudtok már valamit? Most megint nagyon beindulnak a babók :wink:

Már lassan betelik a táblázat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

MANÓCSKAK!
A gyerkőcök egyelőre mégcsak nagyon jó hallgatóságok.Szoktam én pl,hogy Zizunak elmondom,elsírom a bánatom,ő látja,hogy szomorú vagyok,a nyakamba borul,mondja,hogy: anya-anya.És már el is röppen minden bánat :D
De teljesen egyet értek!!!!NAgyon jó,hogy van egy hely ahol felnőtekkel is lehet beszélgetni-írogatni!Megváltás olykor! :D

Lemonról,Csillagról hír???????

GIO!
Én is úgy szeretném,hogy éjszaka/hajnalba induljon meg a szülés.Igyekszem Hubust rávenni.De szegénykém honnan is tudná,hogy mikor van éjszaka :D Mindig elképzelem,hogy felébredek fájásra, megyek éjfél - 3 óra körül pisilni és huppsz...magzatvíz.De szép is lenne...

Jól van látom,most össznépi kínlódást tartunk az éteren keresztül :D
Vendég

igazatok van!
Tegnap kijött hozzánk barátnőm,és amikor megláttam,hogy kocsival van...mondtam neki 5perc felöltözök és üljünk be valahova!
Ő meg nem értette....mondtam neki csak egy fél órát akarok gyerekzsivaly és otthoni látkép nélkül! :D
Annyi elég,hogy felfrissüljek! :D
Vendég

Nóna is el van tűnve, neki mára van időpontja. Vajon mi lehet? :shock:
Holnapra Endaaj, aki levlistán már bejelentkezett, tehát még épp nem szül.
Éva szintén 11re van kiírva.
Majd jövünk tovább, Póki, Én, Tulip - most csak a kiírt időpontokat nézve, ami ugye eddig sem volt mérvadó :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.11 14:13-kor.
Vendég

Hát némi szocializáció nekem is hiányzik,bár naponta így is túl sokan felhívnak hogy "mééég egybeeen??"...
De úgy mennék ide-oda, ugyanakkor már tényleg nem merek elindulni sehova egyedül, mert fáj a pocóm, nagy a gyerek...stb. Az össznépi kínlódgatás tagja vagyok én is :D
Vendég

GIOIA remélem megkegyelmeznek nekünk pocaklakóink és véget vetnek kínlódásainknak! :D
Vendég

Egy barátnőm, aki dec. elején szült, (első babás 26 éves) szüléstörténete:
A szülés nagyon sima volt. 8.15-kor el kezdett folyni a magzatvíz, bementünk a kórházba, kb. 11-kor készítettek elő, 2 ujjnyi voltam ekkor. A doki meg a szülésznő nem volt megelégedve az arcommal, szerintük nem fáj ez nekem elégé, mivel két fájás között mosolyogtam, meg röhögtünk a férjemmel, és azt mondták ebből nem lesz szülés, úgyhogy 1-kor rámkötötták az oxitocint, és 2 óra 28 perckor kibújt a mi kis csöppségünk, 3 tólófájásból. Végig labdán vajúdtam, nem mondom, hogy kellemes volt, de semmi ahhoz képest amit utána szenvedtem a kórházban a külső körülményektől és a belső kínoktól... Szóvalm a szülés a legkevesebb a kínok között.

Hm...Azt még nem tudom hogy mit jelent az hogy belső kínok -tán méhösszehúzódás??. De összességében elég korrekt, vidám dolognak írja le :D Ilyen történeteket kérnék még-még még!!
Vendég

Sziasztok!

Érdeklődve várom a híreket Csillagról és Lemonról :)

Judy tényleg, ha tegnap tartottad, akkor boldogságosat, igaz, van most nagy boldogság, lehet, eszedbe sem jut. Mint ahogy nekem sem, hogy az unokahugim is tegnap ünnepelt :)

Gio és Olga már oly rég óta akarom kérdezni tőletek, hogy a baba vezetékneve? Hiszen mindketten 2 vezetéknevesek vagytok, igaz, azt sem tudom, nem-e az apukák is azok lettek.

További kellemes, nyűglődésmentes napot mindenkinek, bár itt pocsékos idő van, még kinézni is utálok :cry:

Üdv. Gabi
Vendég

Én most aludtam egyet,de ilyenkor még jobban kínlódok mint elötte!Lassan hazaér párom és a nagyfiam....na onnantól,meg kész idegbaj leszek...mert a pici állandóan szekálja a nagyot,és ha nem teljesíti a követeléseit(persze beszélni nem tud,de mutogatni annál inkább) akkor sikííííít! :shock: Ez így megy 30-40percenként! :roll:
Vendég

nna még egy időjárás-jelentés, aztán el is dugultam, ennem kéne vmit:-)
szombaton gyenge hidegfronti hatás és élénk szél okozhat panaszokat, azonban a vasárnap és a jövő hét elején elkerülnek bennünket az időjárási frontok. A szombati borús idő után vasárnaptól már rövidebb-hosszabb időszakokra előbújik a nap, azonban csak 0 fok körül tetőzik a hőmérséklet. Hideg téli idő várható.
Vendég

Gioia akkor a holnap a te napod!!!!S talán a miénk is! :D
Vendég

Nálunk a férjem is felvette a dupla nevet, így jóó hosszú lett a nevünk és a gyereké is. Ő persze névhalmozó - mármint a férjem-, 2 keresztneve van, ha fiunk lett volna akkor neki is kettő lett volna, mert ebben állapodtunk meg : ha lány 1 név, ha fiú 2 név. Én nyertem:-) /és a lányunk/
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek ismét gratula, aki már kezében tarthatja a babáját!!!

Hát nálunk még mindig semmi... tiszta hülyeség, de én is már néha úgy érzem, sose szülünk... ráadásul dokim előásta, hogy valamikor az elején az egyik uh-n 2 héttel kisebb volt a babó, így akár 26-án is születhetne.... na én kellőképpen ki vagyok akadva emiatt, ha sokáig várunk, egyrészt mert nagy a babó, másrészt mert már a méhlepény utolsó stádiumos volt 5 hete is az uh-n, harmadrészt - és ez nagyon fontos! - szeretnék otthon karácsonyozni a kisfiammal, illetve a kisfiaimmal, mert én beledöglök, ha így látogatási tilalom közepén a fiam nélkülem fog karácsonyozni. Szóval a hangulatom nincs a tetőfokán éppen, nem is beszélve arról, hogy úgy volt,. párom év végéig szabin, végre lesz segítségem, erre kiderült, hogy dolgoznia kell ünnepek környékén, két ünnep között is. Lassan úgy érzem magam, mint egy egyedülálló anyuka. Ha nem jön a babó, így is a 41-42. hétben is naponta egyedül autózhatok a kórházba, vizsgálatokra, bár nekem ez már természetes, még ez a legkevésbé megterhelő ( eltekintve attól, hogy lassan belevág a kormány a hasam közepébe...) ÁÁÁááááááá! De olvastam, mások is küzdenek apahiánnyal. Nem könnyű ez. Szorítsatok, hogy a babó kibújjon a hétvégén, mondjuk pl. a holnappal elégedett lennék. Most gyorsan csak ennyi, mert anyuméknál vagyunk, még igyekszem benézni, és írni is.

Kép

Kép
nóna

gio majd mi is hasonlóan írjuk el :lol:
Rendben lesz minden, könnyen és simán fog menni csak erre gondolj!
Nekem is annyit jár az eszemben, hogy hogy és mikor fog történni
a szülés megindulása.

Én is beállok a szenvedők táborába, ha nem baj!? Annyi mindent kellene csinálnom, de nincs erőm és kedvem, jó lenne menni valahová nem csak a 4 fal között lenni, de már a 10 perces bolti sétám is megterhelő volt :lol: Ezt soha nem gondoltam volna és egyre többször szurkál a derekam.

Judyka én is egy kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot.

Kép
Kép
akella

gio köszi az időjárás jelentést, nagy édes :lol:

Aki hétvégén akar szülni annak egy nagy kalappal.

Ha van hír csillagról és lemomról írjatok nagyon kíváncsi vagyok, de hétvégén nem nagyon tudok majd jönni.

Hétfőn megyek megint nst-re, uh-ra meg a dokihoz. Ilyenkor mindig úgy el tudok fáradni csak azt nem tudom miben, mert a férjem hoz-visz. Szegény Ő is korán megy későn jön. Most már mindig ez lesz :roll:

nóna kitartás előbb vagy utóbb már ránk is ránk kerül a sor, de drukkolok, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogy azt Te szeretnéd!

Kép
Kép
akella

hát sztem napokon belül babaeső lesz itt lányok!

Nóna
nemsemmi hogy még autózol. Le a kalappal!
Nincs senki ott aki legalább a fuvarozásban be tudna segíteni?

Én is mindig rettegek mikor a férjem útrakél, mert pl. egy temetés vagy Istentiszelet közben hiába hívom..Ezek nem azok az események amelyeken fel van hangosítva a telcsi és kirohanhat hogy bocsika szülünk.
No de valami csak lesz. Már annyira kíváncsi vagyok a kislányunkra hogy ez mindenhez erőt ad azt hiszem
Vendég

Megyek lányok, hátha sikerül egy két dolgot megcsinálnom, mert úgy látom már az írás sem megy :lol:

Kép
Kép
akella

gio így is kell hozzáállni! A kíváncsiságunk már nagyobb, mint a félelmünk :wink:

Kép
Kép
akella

Nóna kitartás...mi már azt hittük meg is szültél!Mint írta Gio,holnap hidegfronti hatás lesz...szóval reménykedj te is!Nem könnyű apa nélkül nektek,sajnálom!
Aztán ha kint a baba írj sms-t ám valakinek!
Nekem is a karácsony a nagy parám!Mi elhúzzuk kiengedésig,ha akkor bent leszek! :roll:
Vendég

Akella
nem én találtam ki az időjelentést:-) Most olvastam. Csak mert vki írta, hogy jövő hét elején ismét lesznek frontok. Hát ezek szerint mégsem...Milyen vicces hogy már a frontjelentésekbe kapaszkodva várjuk a pillanatunkat.

Hú Csillag is, Lemon is túl lehetnek már a szülésen.
Vendég

Igen Gio éés nem jelentkeznek....pedig már olyan kiváncsi vagyok rájuk!!!!!!!
Vendég

gio valamiben reménykedni kell, főleg ha már szülni akarunk :wink: de lehet is benne valami. Én is voltam úgy a kórházban, hogy az egyik kismamát vitték a másik után a szülőszobára az összes orvos meg ki-be rohangált. Biztos számít a front. A barátnőm folyamatosan parázik, ha front van, hogy megyek-e már szülni. Mondtam neki már nem kell, nem lehet semmi gond. :lol:

Kép
Kép
akella

Na tényleg megyek, pihenek én is, mert egyre többet fáj a derekam.

Puszi Mindenkinek és szép hétvégét! Mire megint jövök biztosan lesz egy-két babó :wink:

Kép
Kép
akella

húúú én már tök kettyós vagyok....már ilyenekkel játszok,hogy nézem hányadik beírásom(üzenetem)írom...és mindig mondogatom magmban...már napok óta,hogy a 740.-nél elfolyik a magzatvízem!!!Na de ez már az utóbbi napokban kb az 5.szám amit kinéztem magamnak! :shock:
Kezdek behülyülni! :oops: :roll:
Vendég

tulipános ez nagyon aranyos, de valamiben kapaszkodnunk kell :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
akella

Igen Akella,lassan már mindenbe kapaszkodom...azthiszem a következő számom a 780 vagy a 800 lesz! :lol: .
De még talomba ott van a szombati hidegfront.... :lol:
Vendég

:D EZ jó Tulip.
Szerintem most Te következel, mert legalább annyira türelmetlen vagy mint Kriszti és Csillag :)
Van amúgy vmi jel nálad? Fájás, húzás?
Vendég

Azt akarod,hogy meglegyen a 740. igaz?????? :lol: :lol: :lol: (vagy inkább én akarom azt)
Hát ezt most félve írom be...és utánna teszek veszek egy kicsit a lakásban,remélem a 741. ez lesz:" Yes,yes,yes a mai szülésnap az enyém lesz!"
Na tényleg kezdek megbolondulni!
Gio csak nyomást érzek odalenn!
szorÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍíts!
:lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.11 15:28-kor.
Vendég

:( semmi

na maradt a szombat,vagy a780. :lol:
Vendég

Húúú, ma akkor 3 babánk is lesz? Nagy gratula a kis Annához!

Csillag
nak nagyon drukkolok, remélem hamarosan lesz hír róla, könnyű és gyors szülést kívánok Neki!

Lemon
ról semmi hír? Nem úgy volt, hogy ma ő lesz az első csásázros? Már 1/2 4! Remélem nincs semmi gond!

Kata, még tartsd bent a fiúkat kicsit, jobb még odabent nekik.

Csajok, szerintem ma egy újabb babahullám indult el, tessék felpattanni, és meglovagolni azt a hullámot!

Ma elmetnem a nődokimhoz. A gátam rendben, szerencsére nem valami azzal kapcsolatos gond okozta a fájdalmaimat. A pukli pedig a szűzhártyám!!! Ledöbbentünk a férjemmel. A doki a hüvelyembe varrta, de valószínűleg az üléstől kivált. De nem gond, azt mondja a doki, nem fog fájni, nem lesz zavaró a szexben. Ahogy Kata is írta, ez már így fog maradni kis bőr formájában. Azért pukliszerű, mert ödémás, de ez el fog múlni, és kis bőrdarab marad ott. hát elég fura. A következő szülésnél lesz visszatéve a helyére. Szóval csajok, akik még szülés előtt álltok, óvatosan az ücsörgéssel!
Vendég

Manócskák, nagyon szép Joakim!
Vendég

Lányok, a családi pótlékot mikortól lehet igényelni? Gondolom nem a baba születésének hónapjától, hanem a következőtől, ugye?
Vendég

Tulip, te már tényleg teljesen kész vagy! :D
Én írtam, hogy hét elején front lesz, reggel hallottam a rádióban. Most megnéztem a neten, az idojaras.hu azt írja, hogy ma és holnap enyhe hidegfront, kedden melegfront. A többi napokon nincs.

Csillagról még nekem sincs hírem, állandóan nézem a telefonom, hogy üzent-e már.

Viszont reggel elég volt csak leírnom, hogy semmi bajom, azóta egész nap keményedik a hasam. Sütöttem gofrit, apa főzi a birkapörköltet és a birkagulyást is. Már elzavart pihenni.

Tulip, emlékszem még arra az időszakra, mikor a kicsi mindig nyúzta a nagyot. Nálunk is ez volt. Most már nagyon jó, megszűntek ezek, szerintem az idő segített és hogy értelmesebb lett (mindkettő) :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!

Látom, micsoda események vannak.

Joakim gyönyörűséges!!

Lemonnak, Csillagnak drukk!

ÉÉÉS, Najdának hatalmas gratula!

Melinda, köszi, hogy reagáltál, az egy picit most jobb, hogy nem egyedül vagyunk így, remélem, nektek is és nekünk is megoldódik!!

Látom, ma mindenki szülni akar, hát, akkor jöjjenek azok a manók!!

Pusz nektek, Judy
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megint gratulálok a közben megszületett babókhoz minden anyukának és apukának!

Mi ma voltunk megint nst-n, semmi változás. Beszéltem a dokival is, meg is vizsgált. Nagyon jó fej volt, ezért meg tudtuk beszélni, hogy vasárnap ne kelljen bemenni a következo nst-re, csak hétfon, amikor úgyis mennék az uh + áramlásvizsgálat miatt.
Külso méhszáj 2 ujjnyira nyílt, de még nincs felpuhulva. Fájások nincsenek, néha keményedek. Megbeszéltük, hogy ha nem indul be magától, akkor jövo csütörtökön beindítja. Remélem beindul, az mégiscsak jobb volna.

Kitartás Nektek is lányok!

eva

Kép
schvargaeva

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: