A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kriszti, igazából olyan alacsonyabb 'emeletes' ágyat szeretne, amiről van csúszda lefelé és alá be lehet bújni. Olyanból már láttam olyat is, ami 2 gyerekes, azaz egy felül, a másik merőlegesen alatta lent és a többi rész kuckós. Csak azt nem tudom, azt meddig tudnánk kihasználni. Szóval ár-érték arány...

Kép

Kép
hgrita

Kriszti köszi, majd vmikor próbálok zenét feltölteni...
A galériágyat ti csináltátok vagy asztalos vagy készen vettétek?
Mi is készülünk csinálni, mert a gyerekek... ha többen lesznek akkor is... egy szobába lesznek... nálunk se lesz különcködés :wink: Ja a belmagasság nálunk 3,60 körül van ez elég nem? csak az ablakok is elég magasak....
Az átalakításos terved pedig nagyon jó, a nagy közösségi tér a lényeg...

Süti tündérruhás leányka édes!!

Madar a sommerline és a borász között mi a különbség?

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Hello!

Nem lehetne,hogy egy nap legalább 36 órából álljon? áááááááá 8) :D :shock: :idea:
Egyszerűen nem jutok sehova,azt sem tudom hova kapjak.

Az előbb majdnem felgyulladt a lakás. :evil:
Nem tudom velem vagy a sütőmmel van-e a bibi,de szó szerint kigyulladt a süti,6 perc alatt legalacsonyabb fokozaton. :shock:
Így most nincs ebédem. :cry:
Igyekszem jönni.

Kép

Kép
tisz

Tisz ez nagyon rosszul hangzik, mármint a felgyulladás! :(

Ja és Viki nekem is sokági húsundorom volt, de most már egyre könnyebb....... igaz azért még nem tudnék egy csirkét se megtisztítani... ezért nem fogynak a baromfiudvarból... :roll:
régebben a belsőségektől undorodtam a legjobban... egyszer a "pszichomókus" keresztanyám meg is jegyezte biztos bűntudatom van, azért nem bírom a májat nyersen megfogni...azóta se értem mire gondolt :shock: :? :roll:

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Nnnna bakker... rendezgetem a szmájlijaimat... erre nnnnne mit találtam.... Kép
vikiviktor

Orsi.... Ezt a bűntudatot én sem értem.... :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Tisz... úúúúúúúúúúúúúúú vigyázz ne gyulladjatok fel...
vikiviktor

Viki honnan vannak ezek az édi szmájlik?

KépKép
Kép
s.vera

Nekünk régen emeletes ágyunk volt... tesóm fent én lent... én voltam a kicsi... :P :P Aztán történt egyszer, hogy a tesóm leesett és arcon hányt (engem... ) Kép Hánynia kellett és álmában nem tudta hol kell lejönni... oszt kellett is vinni éjjel ügyeletre... egyből műtötték... vakbeles volt.... :? :? :? :?
Úgyhogy ennyi emlékem van az emeletes ágyról....
vikiviktor

Úgy látszik ma egy ilyen nap van. Mókuskámnak is sikerült úgy bekakkantani, hogy még a lepedőnk is olyan lett, sőt még a matracunk is (mert természetesen a mi ágyunkban aludt!)!!!

KépKép
Kép
s.vera

Vera... anyatanyáról töltögettem.... :wink:

Nooo felébredt édibogyóm... délután megyünk sétikázni... vigyázzatok magatokra... majd jövök.... Kép
vikiviktor

Karácsony: az ajándékokkal már megvagyok, de mással még sehogy, még tervezés szintjén sem, pedig ilyenkor legalább már azt szoktam tudni, hogy mit főzök, hogyan akarok teríteni...

Amúgy ma "pihent" vagyok :D:D, Duploból tyúkot és kakast gyártottam a gyerekeimnek. :D:D:D
Már mondtam a páromnak, ha sokáig nem visz emberek közé, akkor a teljes beszédtáram a hőőőő, gőőő és bili, pelus, szopi szavakból fog állni. :D

Süti!

Jó kis logika! :D

Anna!

Toscana! :) Ott nem jártam, de jó lenne egyszer elmenni.

Kriszti!

Éljen a kanapé!
Hát igen, lehet manipulálni a szülőket, ha hagyják magukat. És hát sokszor érezzük úgy magunkat, hogy nem adtunk eleget a gyerekeinknek.

Astrid

Kép
astrid

Nálunk Adri ma extra hisztis, nem tudom mi van a levegőben. :evil: :evil: Ma semmit sem tud, semmi sem sikerül, minden baj,... stb (gondolom a többgyermekeseknek nem kell részletezni)
Szerencsére Nóci édesen alszik, de lassan ő is ébredezik. Úgy érzem, hosszú napunk lesz. Már alig várom, hogy Apa hazaérjen.

Egyébként: cserépkályhásoknak üzenem: Én lenni NAAAAAGYON IRÍíííííííGY!!! Vidéken Anyunak is van, de úúúúgy szeretem. Hiányzik is nagyon.

spickey

Kriszti, már megvettétek a fát? :shock: Mimindig frissen vágottat szoktunk venni... Receptet el e felejtsd! Imádom a kókuszos sütiket... nyami most be kell hogy vágjak egy rudit. ;) :lol:
Gyerekszobára visszatérve... tapasztalatom tesó hiányában nincs, DE nekünk is úgy szerepel a tervrajzon, hogy 2 db 3*4 szoba egymás mellett, de középen nincs fal... azt majd később lehet pótolni, ha már szét kell őket választani, de az még nem mostanában lenne.

Tisz, vigyázz magadra!!!! :shock:

Vera, kaksi. :lol:

[quote="astrid"]A írta:astridmúgy ma "pihent" vagyok :D:D, Duploból tyúkot és kakast gyártottam a gyerekeimnek. :D:D:D
Már mondtam a páromnak, ha sokáig nem visz emberek közé, akkor a teljes beszédtáram a hőőőő, gőőő és bili, pelus, szopi szavakból fog állni. :D

De legalább a Duplózást magas fokon fogod művelni. ;) :lol: Azt én is tanúsítom, hogy szinte mindent ki lehet rakni ezekből. :lol:

Karácson
y, nálunk is ajándék fronton elég jól állunk, kaja terén meg sok gondom nincs, mert csak a szentestét töltjük itthon, utána meg jövünk-megyünk. De még nemtom mit főzök. Lehet csinálok egy kis töltött husit meg barna mártás meg zsemlegombóc...

Spickey, Adri alszik még napközben? A hisztit meg 100%-ig át tudom érezni sajnos.:?

Kép Kép
manósziget

Babcika......remélem tényleg átmeneti állapot ez a fiúknál.

Kriszti vasárnap Luca-nap! Luca-búza, Luca-pogácsa...hú ez egy nagyon "fényességes" nap...
"Luca napján egykor számos szokás volt divatban. Mindenekelőtt az ún. Luca-búza keltetése. A falusi asszonyok lapos tálakban búzaszemeket kezdtek csíráztatni a kemence közelében, amelyek karácsony tájára kizöldültek. Ebből a jövő évi termésre következtettek, de kuruzslásra is használták, a beteg állatokkal etették fel. Később e szokás átlényegült, kapcsolódott a keresztény liturgiához: a karácsonyi oltárt díszítették fel a Luca-búzával, vagy az ünnepi asztalra tették. Egyes vidékeken kék szalaggal kötötték át, sőt égő gyertyát is helyeztek közéje. Zöldje az adventi remény beteljesülését, fénye a Megváltó érkezését volt hivatott hirdetni, maga a búza pedig az élő kenyeret, Jézust jelképezte.
Az ősi hiedelem szerint e napon tilos volt a lányoknak, asszonyoknak dolgozniuk. Ha ezt a parancsot megszegték, súlyosan megbűnhődtek."

"Luca, luca, kitykoty,

Vizük borrá váljon,

Hosszú kolbász,

Hurka

Lógjon a padláson,

Házuk népe bajt ne lásson,

Luca, luca, kitykoty."
na jó béfejeztem...

Astrid néha én is így érzem magam hőőő, pelus, bili stb. szókészlettel...

És Toscana óh milyen jól is hangzik...... most jól elmerülnék a kellemes tengervízbe....és utána jöhet valami ételkülönlegesség...

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

spickey igen nagyon hálás a kis "cserép", minden szobába el tudnék képzelni egyet....de ez még odébb van....olyan odabújosakat....:)

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Újabban kezd visszaszokni. Sajnos csak akkor, ha én is lefekszem. (de akkor sem jön össze mindig). Ebben viszont az a gáz, hogy én is elalszom. :oops: :oops: Bár elég éberen alszik. A minap sikerült kilógnom, erre jön utánam, hogy "Anya gyere feküdj vissza." Vagy az is előfordul, hogy csak megtapogatja a fejem, hogy ott vagyok e. (keltem már arra, hogy fogja a fejem tetejét) Már arra is gondoltam, hogy berakom mellé a régi hajas babámat. Hátha bejön. Csak világosban hamar kiderül a turpisság. :roll: :roll:

Egyébként Manó nagyon jó a karácsonyos vonalzó. Így én is szembesülök a hátralévő idővel. :wink:

spickey

Orsi: ne fejezd be, nekem nagyon tecc!! :lol: :lol:

Na megyek, mert így sosem lesz kész a csőröge. :D

spickey

Kriszti

Még nem is mondtam, hogy Ábel, ha kislány lett volna nekünk is Luca lett volna aneve. Luca Lilla.

Süti

Nagyon de nagyon csinos kisasszony Berni!
Tökéltesen jó méretei vannak, nekem Máténaál volt ez, hogy iszonyú kis súlyú ( a mai napig ) és állandóan frusztrált, hogy másoknak már mekkora. Hiába mondogattam magamnak, hogy ő ilyen, s minden rendben van vele, mégis nagyon zavaró volt.

Taktikád :lol: apa nem lesz dühös?

Kép
Kép
tengdi

holnap jönnek anyósomék. :evil: :evil: :twisted: :twisted:

megfagy a lelkem a közelében.
A legridegebb anya, feleség és ember, akivel valaha találkoztam.
Unokákkal ellenkezőleg, kivéve Ábelt. Ezt nem tudom neki elnézni. :twisted: :twisted: :evil: :evil:

Kép
Kép
tengdi

Luca nap, bezony bezony :):):) tényleg a búza!! na, de most honnan vegyek? 8) :roll:

Manó, hát ja. az igazat megvallva, megvehettük volna 23-án is, de az sem lett volna frissebb vágású, s így legalább választék volt. Amit nem helyben vágnak ott, ahol veszed /mint anyuéknál hüp-hüp, / az mostanra már szinte mind ki van vágva. Sokáig fenyőfáztunk, Zalában, Nagykanizsa mellett vannak földjeink, meg most már fenyveseink, s két héttel karácsony előtt már vágni kell/szoktuk/szokták...

Rita, ha ilyenben gondolkodtok, akkor én bizti 2 gyerekeset vennék, egyrészt a kuckó miatt, másrészt ezek éveken keresztül /akár kamaszkorig/ jók

Orsi csináltattuk asztalossal, olcsóbb, mint készen, mert úgy darabja 60 fölött van. a belmagasság teljesen jó szerintem.

Tisz, ez durva :shock: :shock: :shock: vigyázz magadra! ebéd: pesztós tészta? gyorsan kész :)

vicger

hóóóó jön a hó!!! holnaptól délre mondja a havat, szerdától hozzánk, s közben a max hőmérséklet 0°C :shock: :D

holnap megyünk Mikulásvonatozni :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vicger

Kriszti, én pesztós tésztát ettem ma. ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Kriszti, földek-fenyvesek... :shock: Aztán te lenni nagy földbirtokos álcában... Kép Mi sem akarjuk őket majd különrakni, esetleg ha csak egy lányunk lesz, őt, mikor már nagyobbak lesznek... De hol van ez még? És egyébként is három fiam lesz, azt kész. Kép

Viki, egy nagy pusszancs a szmájliért, már mentettem is. :wink:

Süti, akkor jó, mármint ha nincs semmi baj. Csak hiányzol, no. és nagyon kis fifikás vagy, hátha bejön...

Kép

Kép
hgrita

[quote="vicger"]h írta:vicgeróóóó jön a hó!!! holnaptól délre mondja a havat, szerdától hozzánk, s közben a max hőmérséklet 0°C :shock: :D

holnap megyünk Mikulásvonatozni :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Na végreeeeeeeeeeeee!!!! Míra már annyira várja, mindig kérdezi reggel, hogy esett-e már a hó. Hú, de még nincs hótaposója, asszem megvan a holnap délelőtti programunk. :lol:

Mikulásvonatra irigy!! Biztos nagyon jó és szép lesz majd. Gondolj bele, mindez a szép havas tájon. ááááá, majd csináljatok sok-sok képet.

Kép Kép
manósziget

Tengdi: Óh, szegény! sajnálom, hogy ilyen anyósod van. Ábellel miért viselkedik másképp, mint a többiekkel? Már ha szabad tudni... Anyósom se könnyű eset, de nem ennyire. Holnap lehet megyünk hozzájuk, ha igen, remélem jó passzában lesz, mert ha nem, akkor hosszú lesz a nap. :roll: Nektek akkor biztosan... :?

Kép

Kép
hgrita

Tengdi: LucaMáté :) anyós..............iszonyat, ha vki ennyire negatív...

vicger

Olvastam,de nem tudok reagálni,mert sietek...sose csináljatok olyat,hogy egyszerre akartok főznimosnitakarítani,mert hogy én úgy jártam,felporszívóz,miközben engedi a felmosóvizet,és közben odarak a rizs,a teregetett ruha meg a kosárban gyűrődik,ééééééééés a viz persze kifolyt a vödörből,tehát fel kell mosni a fürdőt,ezalatt persze odaégett a rizs.....mivel romeltakarítok,így nem haladok,és Berni mindjárt felkel......na rohanok!!!!

sutimano76

földbirtok: :lol: :lol: :lol: :lol: azért annak nem nevezném, de tényleg akad :) a fenyves pedig a karácsonyfának ültetett, ám de ki nem vágott fákat takarja, nem ám olyan havasi, vagy alpoki fenyves :oops: .... csak az a baj, hogy messze van.....

Süti, pedig csak így lehet csinálni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

ANDI hogyan tetted fel a pic-re a babazenét? Próbálkoznék a Nagy mondókás albummal....igaz elég bonyolultnak tűnik brrr.

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti ismerős helyzet....... két napja áztatom az odaégett rizses fazekat :roll: ...

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti bioboltba kapni búzát szerintem...
és milyen magas a galériaágy? nem mutatsz róla majd egy képet? :roll: nagy kérés? :roll:

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

nem tudom Rita
még a közömbösnél is közömbösebben fogadták, hogy Ábellel várandós lettem, mai napig nem gratuláltak. Gondolom már nem is fognak. :lol:
Mikor telefenon beszéltek férjemmel meg sem kérdezték mi újság Ábellel, mármint magzatként, mi újság.
Azt gondoltuk meg sem nézik, nem utaznak fel, hogy megszületett, de ezt semmiképp nem vállalhatták fel a falusi pletykások előtt, mert akkor a kialakult kép róluk sérült volna. Ők alátszatnak élnek.
Sógornőm kezéből anno kivették a kisfia nevelését, mondjuk ehhez kellett ő, aki elég akaratgyenge és lusta is, akárkivel ezt nyilván nem lehet megtenni.

Máténál már sejtették, hogy nem lesz olyan egyszerű eset, mert én más karakter vagyok, de ők eltervezték már, hogy majd finoman szép lassan óvatosan itt is beépülnek a gyerek életébe és majd ők formálják....
Na ez amúgy sem így lett volna, fel nem foghatom miből gondolták, hogy bármi beleszólást is engedek/engedünk!!!!!de mi elköltöztünk. terv kútba esett. Pedig épp nyugdíjasok lettek, s minden idejüket Máténak akarták szentelni.
Bár anniyra ő már nem favorit, mint az első unoka. Gyereknapra szülinapjára nem kapott semmit...ilyen a másik unokával elő nem fordulhatott volna!!!!!!!!
Ábellel a távolság miatt ez szóba sem kerülhetett, hogy külön9ösebb részük lesz a felnövésében...így ő már ejtve van.
Gondolom én, hogy ilyesmi lehet a háttér.

De Máténál is beleszóltak áprilisban, akkor volt az első nagy hisztije, amit láttak, ( nem verte földhöz magát semmi ilyesmi, csak ordított ) mondták, hogy ez nem normálsi, ez idegrendszeri gyengeség.... :twisted: :twisted: :twisted: ők már csak tudják, anyósom közölte ő tanult pszichológiát.....rá kellene hallgatnom.....aztán hátba támadt olyanokkal amiket előzőleg naivan elmondtam....

na akkor alakult ki egy kis vita. Azótra meglehetősen hűvös a viszony, nem mintha addig jó lett volna.

Nem tudok semmibe sem nézni egy olyan anyát, aki soha nem ér a gyerekeihez, soha egy szóval egyiknek sem mondta, hogy szeretlek! sem férjnek, sem gyereknek. Nem ül le melléjük b.....ki!!! egyszerűen nem ül le egyikük mellé sem, csak külön székre!!!!!!
Mindegyik béna, ügyetlen, rossz, buta, értéktelen...stb volt mindig is, ezt mondta is nekik, olyan szinten fikázta fikázza a saját gyerekeit is, hogy döbbenet!!!
Mégis mindkettő mai napig neki akar megfelelni, ezt ilyenkor látom is, ezt is utálom. ( sírni tudnék, ill. szoktam is annyiora sajnálom a férjem. Sógornőm is sajnálatraméltó, de belóle rosszindulatú és irigy embert csinált ez a nevelés, így hiába tudom az okát, viszolygok tőle, sajnálom, nem tudok mást. )

És persze anyósom a legsajnálatraméltóbb, mert akinek ilyen lelke van, az nagyon az, de nem tudom sajnálni.
Uralkodott a családon egész életében, halkan, csendben a háttérből...mindig elérte amit akart. Kivéve mióta én vagyok. Törvényszerű, hogy nem szeret.
Engem ez piszkosul nem is érdekelne!
De a saját fiától két éve meg nem kérdezte, hogy milyen az új munkahely? Milyen Pesten élni? Mondjuk előtte sem érdekelte semmi, mármitn ami a fiával kapcsolatos.

De a piacon!!!!!!!!!!!!!! Ott bizony máshogy mesélnek mindent!!!

Tudod engem az álszentség része irritál talán legjobban. Akkor tessék felvállalni, hogy hát én ilyen vagyok, kész. De utcán mennek kézenfogva, na nem is folytatom, végülis mindegy. Azu már nem az én dolgom.
Sógornőm még anyósomnál is jobban irritál, szinte fizikailag viszolygok tőle.
Nekem ez a két ember adja fel a leckét.

Ja és hozzátenném, első anyósom a héten is volt nálam, pedig vele éveket együtt laktunk, konfliktus is volt, 92-ben elváltunk, mégis mai napig vele is exférjemmel is összejárunk. Nem vagyok én sem vétlen és hibátlan, de ebből látszik, hogy én a jó viszonyra törekszem mindig mindenkivel, de mindenhez két fél kell.

Kép
Kép
tengdi

igen Kriszti nagyobb bevásárlóközpontok reformkaja részlegénél vagy bioboltban van búza.

Kép
Kép
tengdi

Manó... Megjött a Kép Kép köszönöm köszönöm köszönöm!!!! Hálás szmájli!!! Én lenni nagyon boldog!!!! Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

és állandó dilemmám mennyit olvassak be, hogyan viselkedjek, mert férjemre is szeretnék tekintettel lenni, s én bárhogy vagyok valakivel, a gyerekeim majd döntsék el maguk, hogy szeretik-e vagy nem. Nincs jogom elvenni tőlük a nagyszülőket, mert lehet igényük van rá, vagy lesz, lehet Ábel is ahogy nő, most is ugye ahogy gagyarászik, rámosolyog...lehet olvaszt majd a jégen.

Mivel én édesapám sittes volt, és állandóan csak rosszat mondtak róla, és ellene neveltek, annyi de annyi értékes pillanatot vettek el tőlem ezzel, még ha a szándék jó is volt! Mert engem nagyon szeretett, s csak én voltam neki.

Így nem akarom ugyanezt a hibát elkövetni a gyerekeimmel, s amúgy is azt gondolom, minél többen szeretnek egy gyereket és figyelnek oda rá, annál jobb az neki.
Úgyhogy majd ők döntenek.

Kép
Kép
tengdi

Hali!

Visszaolvasni próbálok majd, reagálni meg sem próbálok mert pakolás lesz, megyünk az ősökhöz, közben már Janót is hazahoztuk, szóval...

De ezt el kell mondjam.: Még mindig kell a terpeszgatyi, 6 hétig ismét, aztán kontroll, mert hogy javult, és már látnak némi csontmagot az uh-on, de nem tökéletes. Hát nemtudom. Azt mondta a dokinő, annyira nem rossz,hogy szíj kelljen, én hülye meg nem kérdeztem rá, hogy ez aszt jelent, hogy nem is fog kelleni, csak még a terpeszgatya, így most már előre para van, hogy vajon 6 hét mulva meg rárakatják azt a szart.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
babcika

nnnya átpakolva kitakarítva - főzés nincs...gyümi nap viszont VAN...:)))

megjött a nagy ágy dorkinak:))) pörög benne ezerrel.... még hasra nem de oldalirányban olyan ügyesen, hogy közben mindenfelé eljut....
amikor hasra fordítom körbenéz aztán minden játékot megszemlél és röhög ezerrel:))) hát hiába a más nézőpont megkétszerezte a játékhadosztályt:))
de max 10 perc.... utánna hisztizik, mert hason nem megy a mindenünk mozog ezerrel projekt..

és megtalálta a kezét - nem nézi hanem mindegyik kezével a másik kezét markolássza..:)))) tök cuki..... biztos azt gondolja vmi kis örökmozgó sokvalamis játéka van:))))

ja..... és az ikeás zenélő liba..most már bezony jön velünk mindenhova:))) el nem ereszti:))) tegnap úgy aludt el rajtam hogy fogta:))) ma meg kajcinál tartotta:)))

szendvics...- hmmm asszem naon hiányzik:))))))
különnben engem nem a gyüminap frusztrál hanem a zöldség...... nekem tök furi a zöldség csak úgy magában..... nem lakok vele jól....vhogy üres.....
kriszti vmi jó ötlet?

a lakás átalakítás simán tök jó.....újjjjáááá fogsz születni szerintem:)))) legalábbis én imádom átrendezni a dolgokat...

amikor ezt megvettem úgy kezdtem, hogy kiüttettem x falat:))) egy lenti hüle lakó meg károgott, hogy szét fog dőlni a ház:))) nnna akkor lepődött meg amikor pont itthon volt amikor hoztak hozzám fel egy vasgerendát - plafontartónak:)))) elment a közösképviselőhöz és ordítozott vele, hogy azonnal nézze meg mit csinál ez a nőszemély mielőtt mindenkit maga alá nem temet a ház:)))))

KépKép
dorkamartini

Tengdi... ufff. anyós :evil: :evil: :evil: :evil: (kerestem de nem találtam bokánrúgosszmájlit.... )
Teljesen igazad van... majd a gyerek úgyis eldönti, hogy kell e neki a "szeretet"... (nooo ez is egy blogbejegyzés lenne... gyűlik rendesen...)

Földbirtokos Kriszti... dejót nevettem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Babcika... tornásztok is?????? Egyszer Andi tök jó babatornát linkelt ide be... de nem találom.... mi azt (is) csináltuk.... :wink:
De tessék mennyugi... nem fog kelleni szíj!!!!!
vikiviktor

Babcika, nyugi... nem hinném, hogy később még szíjba kell rakni. Ha annyira gázos lett volna, akkor már rég kapott volna. Keresztlányomnak is mindjárt azt adtak mikor látták nem lesz elég a pelu... neki 6 hós koráig kellett a szíj. :?
De ha tornáztatod szépen és rajt van a pelu is, akkor biztos minden rendben lesz legközelebbre. Mírának is elég sokáig kellett, de rendbejött és ez a lényeg.

Kép Kép
manósziget

hát én nemtom......
szerintem ha te utálod a nagyit az fix hogy a gyerekek tudják, hogy te utálod a nagyit..... ls így már ....nem ők döntenek....

lehet én antiszoc vagyok..... de miután megadtam a lehetőséget anyósnak hogy normális legyen.... de miután nem akarta odaadni a síró gyerekem...mert majd megnyugszik meg ő felnevelt 3-at tudja mit kell ilyenkor mi csak menjünk ki.....!!!! stb stb.....
nna akkor én odasúgtam páromnak.....- szivem... én ide soha többet.....
és tényleg......

és nem érdekel hogy fodrász létére az egész városnak elmondja, hogy ő elvan tiltva meg mittudomén.....
Tudjátok mit mondott a múltkor? basszus..... párom szülinapja volt.... mondta menjünk át ebédre..... mondta a párom...nem megyünk mert dorki nagyon nyűgös csak a babakocsiban van el....szóval naon nem jó az időpont majd máskor....
erre..
hát azzé még eljöhettek.... majd addig a timi tologatja az utcában a gyereket amíg eszünk......
nnna?nyem semmi mi?

KépKép
dorkamartini

Tengdi, anyós :? :twisted: Vissza fogja ő még ezt kapni. ;) Ha nem most de legközelebb biztos.

Kép Kép
manósziget

hát Timi azt még nem tudom megtenni, hogy gyerekre való tekintettel szressem. :lol: Különben nem értek egyet, mert Jettánál apjával ne tzudd meg válás után hogy voltam néha éveken át, és 16 volt, mikor elkezdett gondolkozni s kérdezgetni ezügyben.
Máté el van velük, hoznak ezt azt megy az édesgetés és ez neki bejön. Később meg majd meglátjuk.

Nagyim, aki nevelt gyűlölte apámat. Ellene nevelt, nem csak hallgatólagosan, s ezzel sok jót elvett tőlünk, de a találkozásainkban mindig megvolt a fordulópont, mikor én rájöttem, hogy apám szeret, bármit is mond Mama, s nem hatott rám.

Szerintem ennél önállóbbak azért a gyerekek érzelmek terén, meg többségük nem annyira befolyásolható, hogy azt szereti, utálja akit anya.

Ha őszinte szeretetnek érzik amit kapnak anyós részéről, akkor nem fogják nem akarni őt, csak mert én sem. Nem dolgoznak magiuk eellen, mert ez az lenne. Ennél még egy kisgyerek természeténél fogva "önzőbb".

Kép
Kép
tengdi

nem voltam értelm,es Jetta apjától viszolyogtam, de ő szerette

Kép
Kép
tengdi

[quote="dorkamartini"]h írta:dorkamartiniát én nemtom......
szerintem ha te utálod a nagyit az fix hogy a gyerekek tudják, hogy te utálod a nagyit..... ls így már ....nem ők döntenek....

lehet én antiszoc vagyok..... de miután megadtam a lehetőséget anyósnak hogy normális legyen.... de miután nem akarta odaadni a síró gyerekem...mert majd megnyugszik meg ő felnevelt 3-at tudja mit kell ilyenkor mi csak menjünk ki.....!!!! stb stb.....
nna akkor én odasúgtam páromnak.....- szivem... én ide soha többet.....
és tényleg......

és nem érdekel hogy fodrász létére az egész városnak elmondja, hogy ő elvan tiltva meg mittudomén.....
Tudjátok mit mondott a múltkor? basszus..... párom szülinapja volt.... mondta menjünk át ebédre..... mondta a párom...nem megyünk mert dorki nagyon nyűgös csak a babakocsiban van el....szóval naon nem jó az időpont majd máskor....
erre..
hát azzé még eljöhettek.... majd addig a timi tologatja az utcában a gyereket amíg eszünk......
nnna?nyem semmi mi?

Húúú banyek micsoda anyós-pajtid van.... Kép de ezen tök jót röhögtem ... Kép Bocs!!!! Kép
vikiviktor

Szerintem nem is írtam, hogy kb két hete befogadtunk egy Kép fajtatiszta vizsla... csoki színű (asszem) és az állat
Kép azt mondta, hogy kb szeptember elején született... tehát ő is szeptemberi... Kép
Az út szélén találták.... s párom megkönyörült rajta... tényleg ari kutyus.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Ja és azt mondja párom... adjak neki nevet... mondom majd ad neki Dóri... de erre párom... de Dóri "csak" annyit tud, hogy eööööh, heeeöööö, gogogo, hohoho... No ezeket a neveket Te mondod meg az állatorvosnak... (mondta párom...)
Úgyhogy a vége az lett, hogy elment párom oltatni a kutyát... hazajött és azt mondja... "Alex megkapta az oltásokat..." Alllllllllleeeeeeeeeeeeexxxxxxxxxxxxxxx Kép Még jó hogy én adtam a kutyának nevet... Kép Kép
vikiviktor

:))))))))))
nincs is csoki vizsla.....

nem zsemleszínű csak szaros?
:)))))))))))))))))))))
ha már szeptemberi:))))

KépKép
dorkamartini

dorki fog kapni egy cicát és az első szava:
Águ lesz a neve
ugyanis kedvence egy vörös fehér csíkos az egyik könyvben..:))))

KépKép
dorkamartini

Nooo asszem én lépek.... mert jön haza apika minnyá....

Babcika..
. jó utat Nektek!!!

És mindenkinek szép hétvégét!!! (nem tudom, hogy tudok e jönni.... :wink: :wink: :wink:
És tényleg nem sokára karácsony....
Kép
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: