Kata akkor én csak csendben maradok... mi általában alszunk éjszaka

igaz, hogy szinte mindig szopizáskor mindketten elalszunk, így nem mindig kerül vissza a kiságyba a nagylegény.
Napközben inkább fent van, jóval kevesebbet alszik, de inkább ez, így legalább éjszaka tudunk pihenni.
Bízom benne, hogy hamarosan nálatok is megváltozik minden, előbb-utóbb be kell következnie, hogy ne cserélje fel a nappalokat az éjszakával. Addig is kitartás, állítólag ezeket az éjszakázásokat is olyan hamar elfelejti az ember, mint a szüléssel járó fájdalmakat, valamint a gyermekágyas kellemetlenségeket.
Egyébként röhejes, hogy tiszta tortúra egy gyors tusolás is, mire mindent leápolok, becsomagolok, felöltözöm, addigra el is fáradok
Eltelt 2 hét, de még tükröt nem mertem kézbe venni, hogy alvázilag hogyan nézek ki, csak belegondoltam, hogy nemtom 4 hét múlva lesz-e kedvem bármihez apával

nagy pocakkal is remekül működött minden, de nemtom, csöpögő mellekkel mennyire működhet...
Na, miután jól elkalandoztam gondolatilag, kellemes, nyűglődésmentes napot mindenkinek, várom Csillagról a híreket!
Üdv. Gabi