A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

kata:)))

mi dorkit zsömibabának hívjuk:)))))

mer egyrészt ugye a buksija kis zsömle aaaztán meg a két kis pofija is egy-egy kis zsömle:))))

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini

mer egyrészt ugye a buksija kis zsömle aaaztán meg a két kis pofija is egy-egy kis zsömle:))))

Ez nagyon jó!!! én duci-jucinak hívom

Kép
kata05

Erika,miért nem ????Hisz nagylány már!!Én 16 évesen már nagyon önálló voltam,és volt annyi felelősség tudatom,hogy egyedül maradjak a picibaba uncsiöcsémmel!!Tanítsd meg rá,nagylány már!

sutimano76

Jóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt!

Akkor megpróbálkozom a lehetetlennel.... Kép

Móni... kicsi Mogyoró sorozat mosoly-cumi képe nagyon jó! Legjobban tecc a cumimögülkimosolygok és anyelvemetiskidugomésúgymosolygok... nagyon édi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Toscana woooow.... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) macska... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: én is hadilábon állok a miénk k@rvával... uuuuuuuutálom!!!!

Babcika... tessék mennyugi... Blankival semmi gond nincsen!!!!

Bocs lehet már nem is aktuális sok minden... azért én reagálok... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: s küldöm el ne szálljon....
vikiviktor

[quote="vicger"]A írta:vicgerstrid, na akkor meg van az ok :) köszi :)

Madar, az egeret már kivetted? ;) komolyra fordítva a szót, dögség macsek. Nektarin a tettes egyébként? mond meg neki, ha nem marad veszteg, akkor kimagozod 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

dejót nevettem... köszi... Kép
vikiviktor

Kata,ha jól látom a képen Lőrincnek is gyönyörű hatalmas kék szeme van!

sutimano76

Szép jó reggelt!

Nekünk olyan szuper éjszakánk volt. 6kor már ágyban volt Manócska, én 9kor kapcsoltam le a TV-t, még fél10kor megetettem, utána fél2kor és reggel fél8kor evett. Én meg közben az etetéseket leszámítva végig aludtam, mert fél2 után már közös ágyban aludtunk és nem is nyöszörgött. :lol: Kár hogy ezt nem tudjuk rendszeresíteni, mert nyugodtabban aludnánk mindketten.

Most is alszik, másfél órát - végre, végre - csak vele foglalkoztam, ki is fáradt. :)

Timi: Nekünk Füzesi Zsuzsa Mondókáskönyve van meg zenésítve, Alexandrában vettem. Azon rengeteg ovis mondóka van, kicsit modernebb feldolgozásban, gyerekek előadásában. Ja, és én MP3on vettem meg, de szerintem CDn is van. Aztán jó lehet még Gryllus Vilmos, ő is sok ismert gyerekdalt énekel. Most jelent meg Dalok4 című lemeze, népdalok vannak rajta, még a suliból emlékeztem rájuk.

Kép

Kép
hgrita

T-pk... kicsi lánykák tündériek!!!!! Ezek a tekintetek.... asszem tényleg már az oviban vagy már a bölcsiben... hessegethetitek az udvarlókat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorki baba még mindig dönörűűű és a fotós is szuper!!!!!

Timi... ügyes vagy, hogy ennyi mindent ki tudtál hozni egy 17 éves fiúcskából... bevallom nekem nem esetem az ilyennyálgépfiúcskák.... Kép Nekem fogalmam sincs melyik naptár féleégről beszéltek Krisztivel... talán eláruljátok nekem?! (naptárt szeretnék én is rendelni... de akkor onnan nem tenném.... :? :? :? :? )
Nálunk is megy este a panaszáradat... de nálunk nem mond Dóri búúút... hanem kiabálva magyaráz... de nem vehető ki egy betű sem.... (gondolok itt... eöööh heöööh stb... most ilyen olyankor nincs....)
vikiviktor

Móni... tényleg főztem... Kép
baconos tarját, és mustáros csirkemellet csináltam krumplipürével és főztem husi levest is....
Nnnno nem volt egyszerű... röviden... mivel én bevallom főzni nem szoktam... (anyum főz... akkor én minek???? alapon) semmit nem találtam a konyhában... Kép elég gáz volt... a büszkeségem pedig annál nagyobb, hogy telefonos segítséget kértem volna... így keresgéltem... Meg aztán elmondom (laktam már panelban...) egyszerűbb panelban főzni... mert minden a kezed alatt van... DE itt????? futkosni kell pincébe... stb... nálunk még a spájz is jó messze van... Húúúú de jó lesz ha egyszer elköltözünk.... :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)
Naaa a lényeg, hogy én eddig nem főztem itthon... ja még sem vagyunk anorexiás alkatúak.... 8) 8) 8) 8) (táblicskuból is látszik... :) :) :) )

Nnnna mindegy a lényeg, hogy a végeredmény nagyon jó lett... én kicsit másképp csináltam mint ahogy a recept volt... de megettünk mindent.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jaaaaaaaaaaa a receptet a pic-ről szedtem....

Jaaa és elmondom az is feladta rendesen a leckét nekem... egy olyannak akinek f&ngja sincs mennyi ideig kell pirítani a húst... . mennyi vizet kell önteni alá???? stb.. Na mindegy... kezdők szerencséjével megoldottam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De én rohadtul elfáradtam... úgyhogy rájöttem, hogy a főzés nem nekem való foglalatoskodás.... :? :? :? :? :?

Ja és még mielőtt valaki azt gondolná, hogy hú ez a HP itt ül egész nap a szg előtt... és nem csinál semmit... elmondom ... minden mást megcsinálok... főzésen kívül!!!!! Még mosogatni is szoktam.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Naptárt innen szoktam rendelni, most is innen rendeltem Lőrinc fotóival:

http://www.webalbum.hu/naptar.htm

Kép
kata05

Móka... Momo nagyon ügyes... és jó súlyban van... dejó, hogy túl vagytok az oltáson... (mi ma megyünk... :? :? :? ) enyim védőnő már 1 hónap után kezdte ezt a 4 órás átállást... de leállítottam... azóta nem mondja.... 8) 8) mondtam neki... majd amikor sír, hogy éhes akkor viszem hozzá... hüle védőnők... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Jaaa és oda teszed kicsi Momot ahova akarod!!! Mert Te jó anyuci vagy és feltudod mérni, hol jó annak a pici babónak.... :wink: :wink:

Süti..
. időpont hurrá hurrá... Kép

Rita... woow átfordulás... Máté nagyon ügyi!!!!! Kép

Tengdi...
én is buktam középsuliban a nagy lázadásomnak köszönhetően... ráadásul én évvégén is 3.ban... de úgy meg szívtam... egész nyáron tanulhattam... és a tanár a pótvizsgán nem kérdezett semmit, hanem szembe röhögött.... :? :? :? és évet kellett ismételnem... de utólag már nem bánom... nnnna azért azt nem kívánom senkinek, hogy átélje azt amit én abban az időben... (az apám nem tudott semmit egész nyáron... fogalma sem volt arról, hogy nekem pótvizsgázni kell... erre haza állítottam, hogy megbuktam.... Kép ... de mondtam, hogy vannak jó hírek is... egy évig tovább jön a családi.... Kép) nnnno de ez egy blog bejegyzés... :wink:
vikiviktor

Még van 4 oldalam... majd jövök még ha tudok... Dóri felébredt.... :wink:
vikiviktor

Timi,tegnap tettem fel a pic-re babazenéket,a bújj bújj zöldág tele van dalocskákkal.
Itt pedgi van egy csomó:
http://dalokversek.hu/index.htm

Kép
v.andi

[quote][ írta:b]T-pk... kicsi lánykák tündériek!!!!! Ezek a tekintetek.... asszem tényleg már az oviban vagy már a bölcsiben... hessegethetitek az udvarlókat.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Apukájuk el is mondja nekik minden nap, hogy nem adja oda őket egy hapsinak sem...lesz dolga azt hiszem...

megpróbálok visszaolvasni...

t-pk

Sziasztok!

Először is, kicsi vejem most ment Pécsre, szemészetre, nagyon szorítok nekik!!!

Nálunk éjszaka szokásos. :D

De a mai reggel, hát , apuka telefonált, hogy a kocsi csak úgy fogta, és pár másodpercre bekrepált az úton, utána ment tovább, csak hát a motordiagnosztika lámpa ég ám rendesen, tehát kell rá egy szervíz, úgy, de úgy örülök ennek keresztelő és kari előtt, mint majom a farkának, bőgni tudnék... :cry: :cry: Ja és lehet hogy holnap sem tudjuk elvinni a gyereket csípőszűrésre, naja, de jó. Ha jövő keddig nem jutunk el akkor már csak január...tehát el kell jutni, de mi van ha az a nyomoronc kocsi pont alattam adja meg magát??? :? :?

És jövő héten szerdán kari ünnepség az oviban, oda is egyedül és kocsival kell mennem, ollé!!! :?

Áh inkább befejezem, mert ...................a tököm kivan :!:

Kép
babcika

Gyerekzenében szerintem én is tudok segíteni. (megkérem Apát, h tegyen a pic-re, mert én nem értek hozzá. :oops: :oops: - sztem hétvégén, ha akkor is jó. Sajna már tegnap este sem találkoztunk, mert későn jött. :cry: :cry: )

Babcika: kocsi :evil: :evil: :evil: :evil:

spickey

Manónak drukkhegyek!

Nagy simi és plusz enerdzsi Andinak, Babcikának /fene az autójába!!!/, Erikának!!! Igény szerint lehet még jelentkezni ;)

Rita, aztamindenit, akkor most szétaludtad magad :):):):)

Semmi karácsonyi hangulatom nincs, sőőőőőőőőőőt. utálom, h ilyenkor mindig kiélesedik az anyagi oldala mindennek, utálom, h azt látom h Atesz csak számol, csak számol, hogy minden függ mindentől, hogy lelkifurim van attól, h azt mondja, nem ícével jön, mert minden forintot meg kell fogni, ha menni akarunk ikejázni, :? :? Tegnap már mondtam, hogy bassza meg /már elnézést/ akkor nem megyünk sehova, maradunk a seggünkön, aztán kész. ott a spórolás. Aztán persze legszívesebben bőgtem volna, mint lánc, hogy én szegény /pedig azért annyira nem is/, mert bár nem létszükséglet most nappalit csinálni a mostani hálóból, s étkezőt a mostani nappalinak becézett fél négyzetméternyi helyiségből, de ha így marad, akkor utálni fogom nagyon. Ugyanis, ha jönnek hozzánk akkor egyszerűen kész, a tér totál beszűkűl, lépni nem lehet, levegő nincs, olyan érzés, mintha a nyakamba lihegne a fél ország :? :? :?

most ilyen: Kép

s azt szeretném, ha ilyen lenne:
Kép

vicger

3 hós kép, igyekszem, igyekszem...

naptár: https://asp.photoprintit.de/microsite/1845/calendar_upload.php?type=59
végül is, ha az árát nézem, akkor teljesen jó, mert a másik linknél többszöröse. Szóval nem bántam meg :)

fogyó
: még régebben kérdezte vki a víznapot: nem tartok víznapot, helyette olykor duplázom a gyümölcsnapot.

vicger

Hú bakker Kriszti abszolút nem irigyellek ekkorka térben ennyi emberke.... Kép

Manó... még mindig drukkolok nagyon.... kezem csuriban... :wink: :wink:
vikiviktor

Timi, mikor ér ide a hav, mennyi lesz, és hol lesz? :) ha ezekre tudnál válaszolni... :) Dorkának is simi simi :)

vicger

Tara, tök jogos a felháborodásod!

jól elapróztam a hszeket....

Viki, hát ja.... a lakás egyébként viszonylag nagy, 90 nm, csak hülyén van elosztva.... :evil: :evil: :evil:

vicger

Manó... most olvasom, hogy Ákos hasra fordult.... Kép

Orsi...
abszurd mese.... Kép

Timi... tessék meggyógyulni irgumburgum... én is igyekszem... :wink: :wink:
Hú nem is írtam... a tegnapra "az i-re a pont" az volt, hogy anyum segíteni akart este és csinált nekem Anna-féle mézes-fokhagymát... DE nem összevágta hanem összenyomta a fokhagymát... úúúúúúúú hogy az hogy csípett.... :? :? :? :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

[quote="dorkamartini"] írta:dorkamartinin kv helyett csináltam magamnak tápot.......vmellik reggel:)))))

húúú dejót röhögtem.... térdét csapkodó szmájli....
vikiviktor

[quote="móka:)"

és végül panaszkodás.. nekem hiányzik a kis gangomra kiülés és közben kávé szürcsölés és cigizés :oops: :oops: :oops:
nem voltam nagy cigis, deeee mégis.... a tiltott gyümi...
[/quote]

Nekem is... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.10 10:50-kor.
vikiviktor

Tara... Marci milyen nagy már!!! És milyen ügyes... egyedül eszik már.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peppino... Tomika nagyon cuki!!!! :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

háááát utáljatok:)))) de nekem nem hiányzik mi ugyanis jóban vagyunk a bocival:)))) és mivel ő segít nekünk:) nekem sokmindent lehet amit előtte is lehetett - nnna most jóóól körbekarikába beleírtam:)))) de azzzé értitek
és most lecarom ki olvas meg ki nem.....bassszus nem ettől leszek jó vagy rossz anya..... - merthogy eleinte az volt bennem fúúúúú mit szólnak kicsodák...... de nem érdekel.....ez legyen a legnagyobb hibám....

fúúúúú köszi a sok zene ötletet.... andi neteset én is tudok...csak ugye inkább bevinném dorkihoz miközben játszunk az ágyikóban és eleinte együtt énekelgetném a cd vel aztán meg úgyis eszembejutnak....remélem....

KépKép
dorkamartini

kriszti a hav hóanyó biznisze......
a fene se tudja hogy megy a hav biznisz így a világválság közepén.....

különben lehet már bár listás az öreglány ....akkor meg b-juk a fehér karácsonyt....:))))

KépKép
dorkamartini

ja...... holleanyo izeni.....: ha az eus támogatás odaér lesz hó!

KépKép
dorkamartini

Süti! Tettem 3 hós képeket a pic-re, ha ezek jók???

Ide csak egy: Kép

Kép
babcika

Babcika, ez a pofi vágás!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Zabálom meg, de mindjárt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi tök jogos. Holle anyó pályázzon vmi önhikis bizgentyűre :) ettől függetlenül én támogatom, bár néha nem érzem eukonformnak magam :lol: :lol: :lol:

vicger

Most debütáltunk a földön, éééééééssssssssss:

Kép

Ahogy nézem, kicsit cicikidobós lett, de nem ez a lényeg, hanem,hogy emeli a fejét, csak nagyon zavarja az a nyomorult terpeszrugi, szerintem.... :?

Kép
babcika

Babcika ...pap bácsi.... :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

T-pk... lehet, hogy ár a többiek írtak terpesz pelusról... akkor bocs... :oops: :oops: de én csak most értem ide... :? :?
Nekünk sima terpesz gumi rugit kellett venni... bababoltban kapható!!!! De ha még nem vettél szívesen elpostázom Neked...
Kép mert nekünk már nem kell... :lol: :lol: (most látom Babcika még képet is mellékelt... :roll: :roll: 8) 8) 8) )

Fősulin nekem is volt UV-m... pedig akkor már nem is lázadtam.... :? :? :? :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spickey..
. örülök, hogy jöttél... képek???? Igen Dóri is bukott/bukik... nálunk a kiságy a fejrésznél még mindig meg van emelve... :wink: :wink: szopi közben sokszor büfiztetem... azóta kevesebb jön ki.... :wink: :wink: :wink: éééés rakok fel előkét... mert nagyon nyáladzik sőt a bukást is felfogja és nem a ruhára megy... így előkét cserélek többször egy nap és nem kell ezerszer átöltözni.... :wink: :wink: :wink: :wink: Jaaa és amióta nem ijedek meg a bukás mennyiségtől... és apikát is nyugtatom... azóta kevesebbet bukik... szerintem.... :wink: :wink: 8) 8) 8) 8)
vikiviktor

Kérdés!

Ti ha leteszitek földre, akkor jobban felöltöztetitek, vagy valami? Padlószőnyegünk van, és arra tettem félbehajtva egy nyári takarót, hogy azért túl puha ne legyen... és így fektettem rá, csak érzem, ahogy lemászok hozzá, hogy hát ott hűvösebb van, mint ahol általában a fejem tartózkodik, a szoba hőmérséklete 26-27 fok, most letettem egy hőmérőt, szerintem 23-24 fok a földnél is lesz... Szóval???

Kép
babcika

Verem a fejem a falba, a kocsinkat nem tudják meg " diagnosztikázni" apuka munkahelyén, mert az ő mercis diagnosztikájuk nem ismeri a Suzukit.... há nehogy má lealacsonyodjon erre a szintre :?

Kép
babcika

Süti... ne hanyagold el.... :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Babcika..
. de édes Blanki!!!!!! Kicsi húsgombóc.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúú most jut eszembe... van olyan receptem... süti recept, hogy nem kell sütni.... :wink: :wink: :wink: megkeresem és felrakom pic-re.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: nooo most jól elhúztam a mézesmadzagot.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Erika..
. Lotti nagyon édes... már megsasoltam az iwiw-en is.... :wink: :wink: :wink:

Anna... remélem Margitnak lement a láza.... :? :?

Lina... kaki ügyhöz nem tudok hozzászólni... nálunk a napi 8 az átlag.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.10 11:33-kor.
vikiviktor

Kriszti!

Szerintem nagyon jó lesz a lakás, ha sikerül összehozni, szorítok nektek!!!

Nem jön ic-vel, hát nálunk meg az volt amikor pesten volt, hogy hát ő nem megy-jön pályán, mert drága.... én meg fogtam magam, és rendeltem neki sms-ben matricát, és így már mindegy volt, mert úgysem spórolt vele, és akkor ment-jött pályán és sokkal hamarabb megjárta... ( én azért akartam a pályát, mert bár száguldás van, de legalább szembe forgalom nincs, mert a 4-esen, vagy a 33-ason, ami tőlünk pestre visz, hát a frontális, előzgetős baleset a legtöbb, arról meg ne is beszéljünk,hogy majdnem 2* annyi idő)

Kép
babcika

[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="dorkamartini"]
írta:
dorkamartini

Ez nagyon jó!!! én duci-jucinak hívom

Én hurka gyurinak.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Tara panaszkodj nyugodtan... én sem engedélyeztem volna a szabadtéri táncit... szerintem jól döntöttél!!!!!!

Jaaaaj szegény Andi... hú nem irigyellek egyáltalán... remélhetőleg nappal tudsz pihenni... Barnika tessék már aludni éjjel... hagyjad anyát és apát pihenni kicsit irgum burgum....

Kata... kerekfejű Lőrinc nagyon édes!!!! :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jelentem fél 10-ig aludtak!!!!!!!!!!!Mindenki(na jó,Lotti hébe-hóba szopizott)

Süti!

Nem akarom részletezni, de sokszor saját magát sem bíznám rá..... :cry: Nem részlezetem, nem ide való, majd a blogban.....

Visszaolvasok.......

Kép
arvaerika

[quote="dorkamartini"][ írta:dorkamartinisize=59]háááát utáljatok:)))) de nekem nem hiányzik mi ugyanis jóban vagyunk a bocival:)))) és mivel ő segít nekünk:) nekem sokmindent lehet amit előtte is lehetett - nnna most jóóól körbekarikába beleírtam:)))) de azzzé értitek
és most lecarom ki olvas meg ki nem.....bassszus nem ettől leszek jó vagy rossz anya..... - merthogy eleinte az volt bennem fúúúúú mit szólnak kicsodák...... de nem érdekel.....ez legyen a legnagyobb hibám....[/size]

fúúúúú köszi a sok zene ötletet.... andi neteset én is tudok...csak ugye inkább bevinném dorkihoz miközben játszunk az ágyikóban és eleinte együtt énekelgetném a cd vel aztán meg úgyis eszembejutnak....remélem....

Bakker Timi nem tudom elolvasni a kisbetűset.... :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: lehet megnyugi... a zugolvasó sem fogja tudni elolvasni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Rita... éjszaka... Kép

Babcika... Ez a kép nagyon jó Blankiról!!!! :lol: :lol: :lol: még mindig kell nektek a terpesz rugi???? Kép Én nem teszem Dórit a földre.... :roll: :roll: :roll: autó.... :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

Nooo lassan lépek... mert fel kell öltözzek és Dórit is... és húzunk oltásra.... lehet szorítani.... :wink:
vikiviktor

Viki!

Én is ma tettem először a földre, mert olvastam keményebb hely, és nagy tér kell nekik!!! Netet bújtam a félelmeim miatt!!

Tara!!

Kicsi rokonlányt nem kellene tényleg megbetegíteni!!! Hülye tanár :evil: :evil:

Kép
babcika

A héten kéne visszamennünk kontrollra, de addig hagyom rajta a terpeszgatyát!!

Kép
babcika

Lányok, amíg ti itt garázdálkodtatok, addig írtam a blogba... Hosszú lett, bocsánat, de Móka inspirált és a válasz benne van neki is... :D

Kép

Kép
hgrita

Andi, nagy-nagy simi Neked, Nektek. Mi lehet ezzel a Barni gyerekkel? Már annyi mindent kipróbáltál biztos, és hogy semmi sem műxik hosszútávon, hihetetlen...

Kriszti: De jó lenne, ha sikerülne megvalósítani a terveiteket. Nálunk is folyton számolgatás van, mi az autót szeretnénk lecserélni, de ha nem kapok Tgyást (még mindig ülnek rajta :twisted: ), akkor nem tudom, mikor tudjuk kivitelezni. Ez már kicsi, öreg és egyre kevesebbet ér. Szóval kézrázás és simi neked, jobb ötletem nincs... :wink:

Viki: Biztos ügyes lesz kismenyem és nászasszonyom is (ugye az vagy nekem?).

Babcika: Földre én se teszem Mátét, a járókában és a nagyágyon gyakorol. Nálunk parketta van, alattunk garázs, meg a nagyszoba alatt egy lakás, ahol másfél éve nem laknak (most költözik majd az új lakó), így írtó hideg a föld, még szőnyegen ülve is. A járókánk 1x1 méteres, még elfér benne. Blankus milyen kis ügyi, miért lenne bármi gond vele? Butuska, ne is gondolj ilyenekre.

Kép

Kép
hgrita

Kata, Lőrinc nagyon édes!

Tara: nem is értem a tanárnőt. :shock: Ezzel bűntetni őket? teljesen megértelek, én sem engedném, még az kéne hogy összeszedjen valami nyavaját, nem csak a kicsi miatt, maga miatt is... Pont az ünnepek előtt... Táncoljon a tanárnéni lengén öltözve minúszokban, asszem kapkodná a lábát a jégeralsóban... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Éreztem én, hogy laptető lesz ebből... Most akkor Kép vagy Kép

Kép

Kép
hgrita

http://www.youtube.com/watch?v=wvvHy4zr ... re=related

Ezt imádom... A számot és a színészeket is... A felhúzhatós kiselefánt is ezt zenéli Máténak... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Dorka nekem van kifejezetten mondokás cédém....de sok más is körjátékok, aprók táncháza, gyerekdalok, Kalálka, Kalamajka, Kolompos... ez utóbbiakon nem csak mondókák, mesék, népdalok is vannak...
csak gőzöm sincs hogy tudnám eljuttatni neked...
:shock:
Most muszáj aludnom egy kicsit.....:shock:shock:

Kata kis kerekecske-dombocska aranyos!

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: