Sziasztok!
Sajnos csak ezt az oldalt tudtam vissza olvasni,mert Krisz nem nagyon díjazza,ha gép előtt ülök

Ezért is jövök már ilyen ritkán,mert belefáradtam a harcokba a gépért
Vera:Hát nem semmi az exed a q-val

Én tuti leszedtem volna róla a ruhát.

A pénz eléggé nevetséges pláne 5 gyerekre.

Én apám direkt nem bejelentett munkahelyen dolgozik,hogy ne tudjanak vonni tőle gyerektartást

Meg tudnád nekem írni priviben,hogy mennyi a per költség?Mert anyum szeretne elválni,de nem tudja mennyibe kerűl.Előre is köszönöm.Grat a lépésekhez
Klarissza:Sajnálom,hogy bekell feküdnötök.Hát Pesten is ez megy ami nálatok

Középső hugom amikor műtötték a lábát előtte 3 nappal bekellett volna feküdnie a kórházba.Erre haza küldték úgy,hogy felvették fekvő betegnek és azt mondták anyumnak,hogy vigyázzon nehogy beteg legyen meg nehogy baj érje,mert akkor lebuknak,hogy nem is volt bent

És ez egy gyerek klinika

Nem semmi dolgok mennek ám ebben az országban sajnos.Nagyon aranyosak a képek
Anya:Nálunk se adják be az oltást.De én ennek örülök is,mert elég homályosak a dolgok ebben a vakcina dologban.És tudod tegnap épp beszélgettünk a barátnőmmel arról,hogy ők egy héten kb.10 családnál megfordulnak munkájuk során ahol gyerekek vannak és nem kapták el ez azért elgondolkodtató.Mi nem vagyunk karanténban.Csak ha kimegyünk akkor amint hazaérünk kézmosás,de én mindig is ilyen voltam nem csak most

Egyébként nem egy életen át véd az oltás

Anyum mondta,hogy hallotta a hírekben,hogy kb.8 hónapig véd
ission:Köszönöm szépen

Örülök,hogy már minden okés nagyjából

Képzeld nekünk is vannak olyan piros pöttyök a szánk körűl mint ami nektek volt

Vihetem dokihoz vele

De nem merem a betegek közé vinni,mert most gyógyultunk meg

De nekünk a kukinkon is van olyan

Most ott sudocremmel kenem amitől jobb lett.Nektek nem mondták,hogy mitől volt?Bocsi már nem emlékszem
Barátnőm mondta tegnap,hogy bemondták azt,hogy akinek nagyon erős az immunrendszere arra veszélyes a vírus akinek meg gyengébb arra nem

Ezt ő sem értette meg én sem értem.Akkor most mi is van

Nekik a lényeg,hogy elfogyjanak a vakcinák és legyen nekik belőle pénz.Mert kevesen oltatnak és bevannak parázva,hogy rájuk rohad.
Rólunk:Ma megyek Krisztiánnal fodrászhoz levágatom a haját,mert elég hosszú meg kócosodik is.Kíváncsi leszek,hogy bírja majd.Eléggé félek tőle,hogy félig vágott hajjal jövünk haza

Hát én is gondoltam karácsonyi ajándéknak a szánkót,de félek nem lessz akkora hó.Így mást kap majd.Hiszti nálunk nagyon megy.Már wc-re se tudok menni,ha apa nincs itthon.
Mammuci:Nálunk is elkezdte Krisz,hogy velünk akar aludni 2 éjszaka velünk is aludt.De én is jobban szeretem,ha a kiságyában alszik,mert onnan nem tud leesni.Mondjuk ő nem is esett le hanem a fejemen aludt

Így meg én nem tudtam aludni

Ma éjszaka a kiságyában aludt remélem így marad.Szegény Domi

És nagyon beütötte magát szegény?A barátnőm is mondta,hogy azért alszik velünk,mert hozzá szoktattuk azzal,hogy mellettünk alszik el esténként.Persze neki nincs gyereke így könnyen beszél.Akik így reagálnak nálad van gyerekük?Én valahol örülök,hogy néha velünk alszik olyan jó érezni,hogy ott van és szuszog

Én imádom
Kata:Örülök,hogy Kevinnek nem volt semmi a szuritól.Bár amióta hallottam,hogy az is elkapta akinek oltása volt végképp eldöntöttem,hogy nem adatom be magunknak.Barátnőm papája az oltása utáni napon bekerűlt a kórházba

Szívritmus zavarral meg be is lázasodott.
Neharagudjatok,ha valakit kihagytam.Mennem kell,mert Krisz nem hagy békén.