A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Adri!
Örulök a jó híreknek és nagyon szívesen gyüjtük még,múltkor nem volt időm a családban körülnézni most megteszem :D
Boni!
Nagyon édes ZsigaCsiga a képeken :D
vera
l.veronika

CsengeAndi, jó nekünk a péntek, ha nektek is:) baconos-sajtos hústekercsek rizzsel megfelel ebédre? :))) a la Knorr Rafinéria:)

csak Barnus ebédjét készítettem, magamnak nem volt időm tegnap főzni:( ettem a maradék csirkepörit nokedlival és az újházi tyúkhúslevesem:) azért az sem volt rossz:)

ma voltunk védőnéninél, megkaptam a kiskönyvem, le lettem mázsálva, ki lettem faggatva mindenféléről és Barnus is meg lett tekintve:) másfél hét múlva 12 hetes uh.

na most megyek, mert Barnus ébredezik, megebédeltetem és utána nekiállok főzni: májgombócleves, káposztás kocka lesz a menü:)) (ezer éve nem ettem)

Adri, örülök a jó híreknek, de olyan jó lenne, ha már nem kellene többször műteni szegény kicsi lányt!

íme egy pár Mikulásos kép, sajnos nem a legjobb minőségben, pedig fotós csinálta profi géppel:(

Kép
Kép
Kép
Kép

sniky

Sziasztok!

Adri, nagyon örülök a jó híreknek, a műtétnek már nem annyira, de csak az számít, hogy Dori szeme rendben legyen, ha ez az "ára" akkor műtsék meg, csak legyen végre rendben!!! Részemről is mindent nagyon szívesen, és bár én a család nagyobb részét már mozgósítottam, de most az jutott még eszembe, hogy mivel ők nagycsaládosok, így sok hasonlót ismernek, biztos ott is akad még játék bőven :)

Sniky, Barnus kicsit megilletődni látszik a télapótól :D Viszont nagyon vagány a frizurája, nem tudom dícsértem-e már, de nagyon vagány, nagy fiús!!! Hihetetlen, hogy már te is 12 hetes vagy :D Olyan jó veletek izgulni.

Banán evő Zsiga csiga nagyon cuki!

Beszereztem a gabona kávét is, holnap kipróbálom, de a azt én sem értem még egészen, hogy akkor ez koffein nélkül élénkít, vagy miben hasonlít az igazihoz?

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

szisz élénkíteni talán a pavlovi reflex miatt fog max.
:P
én az íze miatt iszom, pedig jót tenne a sokszor 105/60-as vérnyomásomnak egy kis koffein :roll:

adri, mi is nagyon drukkolunk nektek, hogy végre vége legyen dorca kálváriájának és ne kelljen többet szenvednie szegénykének.kicső hősnőcske :D

felíciával beszéltem ma telefonon, mert csengi úgy gondolta , hogy föl kéne hívni :shock: mindenkit üdvözöl, köszöni az egészsége jól szolgál csak semmi ideje géphez jönni.a férje visszaköltözött, de csak 1-2 hétre, mert rájöttek ez sehogy sem fog menni, így most válnak.igyekszik új életet kezdeni...
Vendég

csandi, ha kv-ra gondolok, máris csorog a nyálam...:)
én is a Jacobs night & day-t iszom, annak van tnyleg a leginkább kv íze:)

sniky

Én egyfolytában azon gondolkodok, hogy ha úgy sem élénkít egyik sem, akkor lehet, hogy felesleges a kísérletezés, mert nekem nem az íze hiányzik, hanem hogy ne legyek holdkóros egész nap :(
Egyébként az én nyálam is csorog :) Lassan egy hete nem ittam kávét....

<
sziszka78
Tolna

Csendben jegyzem meg, hogy Málnus alvásán ez a tény semmit sem változtatott....

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Nagyon édesek a Málnusos, Csiguszos, Barnusos fotók! hihetetlen nagyok már a ksi kópéink! Tényleg furcsa az én kis 16fogúm után Málnust látni! De aranyos nagyon!
Barnus képeiről meg az ugrott be, hogy Réka is kb így fogadná a Télapót. Persze az utcán amikor talállkoztunk vele, kíváncsi volt rá, de amikor közelébe mentünk, akkor bújt hozzám. Amikor meg hozzászólt rázta a fejét, és láttam, hogy majdnem sír, így odébbáltunk... :lol:
Egyébként ez nálunk általános, mármint, hogy RÉka tök bátran nekiinduk a világnak, mosolyog mindenkire, meg huncutkodik, aztán ha vki közvetlenkedni akar vele (megszólítja, lehajol hozzá), akkor spuri vissza ANyához.... Vicces :lol:

Adri! Mi volt ez a játékgyűjtés? Azt hiszem én erről jól lemaradtam. De biztos találok elfekvőbe olyan játékot, amit adhatnék...
Dorca szeme végre rendben lesz remélem ezzel a műtéttel. Gyógyuljon a pici lány, ne legyen beteg az ünnepekre!

Sztem mi túl vagyunk a nehezén ennek a nyavalyának. Kicsit javult már a torkom is, RÉka se könnyezik már, mondjuk a nózija még csorog, meg köhécsel. ÉS: Legutóbbi betegségnél az orrporszi és a sterimarozás lefogásos-ordítós volt, most meg ő fogja a porszi csövét, és tartja a nózit egy hang nélkül míg szippantunk. :D A sterimarozás változatlan. Sztem rájött, hogy jobb neki, ha szippantunk, mert utána kap levegőt. Nameg az orrocskáját se dörzsölöm ki, mert már az se lehet neki túl kellemes. Az enyém is fáj. Kenegetem neogranormonnal, az segít.

Boni! Nem is gondoltam, hogy Zsiga túl tudja enni magát. Annyira nem tűnik haspóknak mint RÉka :lol:

Kolbi: Réka is evett már párszor, meg hurkát is kóstolt. Igazából azért elég ritkán, mivel mi sem eszünk igazán ilyen kajákat. Parizert viszont nem evett még, ha felvágott, akkor sonka. Azt meg nem tudom, jobb-e virsli, mint a párizsi, de azt tolja mint kacsa a nokedlt. Mondjuk vmi jobb fajtát veszek, hátha abban nincs annyi vacak bedarálva...
Azt hiszem a gombán, tejen kívül mindent eszik/ehet már RÉka.
Mondtam, hogy múltkor a zöldségesnél kivett egy mandarint, és beleharapott?! Csak úgy héjastól. És még kért belőle. Ízlik neki nagyon amúgy (mert kapott héj nélkül is :lol: ), csak lett néhány pötty az arcán, sztem attól, úgyhogy majd még később teszteljük, addig hanyagoljuk..

Megyek csomagolok tovább, míg van erőm.

Holnapi állatkert jól hangzik. Mikor mentek. Nekem az a gáz, hogy holnap el kell intéznem a közműves igazolások beszerzését, és félek, hogy nem 1 óra alatt végzek majd, hanem rámegy a fél nap :evil:

Feliciának megy a +++ az új élethez!

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Jó reggelt! Málnus és apa húzza a lóbőrt :D
visliről jut eszembe, hogy Két éve szilveszterkor bevizsgták virsli választékot, és egy "neve" sincs virsli lett a legjobb, ő a Wiesbauer Bécs virslije, fura a név, de magyar a cég, a füstli és ismert, híres neves társai nem kerültek a lista élére :( pedig az ember azt gondolná... Szóval mi azóta igyekszünk ilyen virslit venni, ha nincs, akkor meg azt szoktam nézni, mennyi húst tartalmaz, itt azért szokott meglepetés érni :)
Irigykedek az állatkert miatt, panna, neked kitartás a közművekhez és a csomagoláshoz!
Fog ügyben 5 hónapja egyetlen fogunk sem bújt ki....

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Mi ma kimegyünk az állatkertbe, szerintem 11-12 között érkezünk. Nagyon szívesen találkoznék bárkivel, aki jön :) viszont valami kis nyavaja lappang a fiaimban, úgyhogy gyerekeket csak tisztes távolságból üdvözlünk. Zéti tegnap nem érezte jól magát, bevittem az oviba, majd vissza is hoztam inkább, mert nagyon bágyadtnak tünt. Tegnap taknyos volt, ma már nem is szerencsére, de úgy döntöttem nem viszem hétfőig, nehogy most szedjen össze még valami nyavaját. Zsombinak meg semmi baja, csak hörög. Időnként elmúlik, aztán megint, nem tudom mi lehet ez, de dokihoz inkább nem viszem... vagyis keresem a homeós dokink elérhetőségét, oda elmennék vele, csak nem találom.

Niki, a holnapot így nem biztos hogy bevállalom, nehogy valamit elkapjatok :( pedig úgy találkoznék már veletek!

Andi, nekem alapból 100/60 a vérnyomásom :) vagyis csak az első terhességem óta, előtte normális volt.
Megyek összeszedem a fiúkat és elindulunk.
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat, átadtam Virágnak :)

Zsóf,
A Dia stúdió a lakásunk, vagyis én készítettem a fotókat. :wink:

Jaj de édesek a képek, tényleg nagyon megnőtt mindenki! Már nem babák, hanem kisgyerekek...fura...még most születtek....

Betegeknek továbbra is jobbulást!

Nekünk most a hűtőbe lapul a fluval oltás, aszem holnap megyünk a házidokinkhoz beoltatni magunkat. Virágot még nem mert a gyerekorvos azt mondta hogy a 15 hós oltás után 2 hónapig semmi.

Adri,
Én is a legjobbakat kívánom, szorítok Dorcaért!! :)

Szisz,
Sajnálom ezt az alvás (vagyis nem alvás) dolgot. Viszont ez csak az én véleményem, de sztem egy pici síráshagyástól nem lesz nagy baja Málnusnak. Persze én is bemegyek Virághoz ha több mint 3-4 percig sír és nagyon, de amúgy ha egy kis nyöszörgés van akkor nem. Én úgy gondolom, hogy hosszú távon többet árt ha nem tud (meg te se) aludni rendesen, mint hogy néhány éjszakát egy kicsit sír, de aztán meg megtanul egyedül aludni. Amikor egy évvel ezelőtt Virágal kórházba voltunk, egy szobában voltunk egy 18 hós kislánnyal meg anyukájával. Ott az volt hogy a kislány nem akart aludni, többször felkelt és felállt a kiságyba, sírdogált egy kicsit, de anyukája úgy csinált mintha aludna (persze tudta hogy semmi baja nincsen, nem volt éhes meg tiszta volt a pelus stb). Néhány percig "próbálkozott" a kicsilány, de aztán rájött hogy nem ér el vele semmit, és szépen lefeküdt és aludt tovább. Én ezt végignéztem és sokat tanultam ettől az anyukától, ezt is meg mást is a gyerekneveléssel kapcsolatban).
Na de persze nem akarok senkit se oktatni, ez csak az én tapasztalatom. Csak jót akarok mert tényleg szörnyű lehet a nem alvás...mindkettőtöknek.

Kép
Kép
dia123

Zsóf,
Sajnálom, nem hangzik túl jól ez a kaparás dolog. Írd meg mi volt, szorítunk érted!!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Vagyok én is, lelkileg teljessen jól, testileg lerobbanva, de már csak kilábalok belőle. Visszakaptam apától a náthát :( SZóval nem tudom mikor fogunk már kilábalni belőle, mert valószínű visszaadom így Zorkának és kezdjük előlről, mert egész nap velem van és bújunk. Na de nem vagyok pesszimista, majd csak kijövünk belőle.

Pici manó jól van, majd kiugrik a hasamon keresztűl, és ezt általában éjjel teszi. :)

Kedden megyek dokihoz, kiderűl mennyire nyíltam azóta.

Zsófi sajnálom nem hangzik jól ez a kaparás, de ha ez segít, akkor hajrá, hogy minnél előbb lehessen tesó.

Dorcának gyors gyógyulást, szegénykém már rutinból végzi ezeket a megpróbáltatásokat.

A képek szuperek, Dia hogy variáltad így a színeket, milyen programmal?

Én karácsony terén nagyon el vagyok maradva, mondjuk 3 hete ki sem mozdultunk, mert azóta betegek vagyunk felváltva, tehát a jövőhét vége és a karácsonyi hét eleje lesz nekem, de valószínű egyedül, mert apa építkezik, dolgozik és (kedve sincs). Ez a legnagyobb gond, ő olyan típus, aki feszít a karifa mellett, mert én elintéztem mindent.

Alvás: Zorka is azóta alussza át az éjszakát, mióta tápit kap, most úgy beállt, hogy este fél 10-10 felé alszik el és reggel 8:00-kor ébred. Altatni mi is a nagy ágyban altatunk és ha elaludt betesszük, de van, hogy úgy bepörög, hogy úgy kell lefogni, maradjon már fekve. olyankor sírás fél percig és már alszik is. Persze én kettőt altatok, mert apája is ott fekszik, de hamarabb alszik mint Zorka.

Most eszméltem, hogy mensokára szülök és semmi nincs a manónak. TEgnap visszakaptam a kölcsönadott ruhákat, kiválogattam amit van pofám ráadni a kisfiamra (van közte virágos is). Ma kimosom, de a kórházi cuccom sehol még, ezt is el kéne intéznem a jövő hetek egyikén, mert ha menni kell, nem számíthatok apára, ilyeneket nem tud elintézni. Ezen kívül most az foglalkoztat, hogy látogatási tilalom van a kórházba, lehet egyedül szülök, ezt nem szeretném.

Na mindegy mert még nem szülök, szóval.......

Majd ha minden egyben lesz akkor szülhetek. :)
(aakor lehet direkt nem csinálom meg a kórházi csomagot) :)

Na eldugulok, biztos sok mindenre nem reagáltam, de most ennyi jutott eszembe)

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus,
Jobbulást nektek! Az oltás után lették ismét beteg?
A Picassa-val javítottam fel a képeket.

Az akartam még kérdezni, hogy ezek a gyöngyök (fűzős) nem okozhatnak fulladást ha a szájukba veszik? Szerintem Virágnak is tetszene, de még nem mertem venni ilyesmit, mert félek a fulladástól.

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Én is bejelentkezem, nagyon rég voltam már.
Nálunk is járt a Mikulás, Gergi nem ijedt meg tőle, kezett fogott vele és csak nézte, hogy mi lehet ez a nagy, piros valami :)

Jól vagyunk, mi is túl a 15 hós oltáson, Gergő jól viselte a szurit és eddig még semmi láz vagy ilyesmi, remélem nem is lesz.
12 kiló és szerintem nagyot nyúlt, már a 86-os ruhák kellenek, pedig nem olyan rég váltottunk a 80-asra. :shock: 12 foga van, de szerintem sorra jön a többi, mert duzzadt az ínye rendesen.

A házunk színét közben kijavították, szerencsére csak egy falat mosott le az eső, úgyhogy viszonylag olcsón megúsztuk.

Ja, és utólag köszönöm a névnapi jókívánságokat! :lol:

Szilvi! Köszi, jó lett a cím, már folyamatban van az ügy. :)

Kitti! Levikédhez kitartás, az én fiam sem egyszerű esett, néha olyan puszit ad, hogy az összes foga nyoma ott marad.
Tudom, hogy szeretetből csinálja, bár elég kellemetlen. Nálunk a virágföldbe nyúlkálás a nagyon menő dolog, arról nem tudom leszoktatni, van, hogy 3x teszem vissza a porszívót a helyére, mert, mire visszaérek, megint kikertészkedi a kaspóból. Hiába dá-dá-zom a kis kezét, nem használ. Mondom, hogy nem szabad, rázza a fejét, hogy nem, mégis csinálja. :roll:

A télapós, angyalkás képek egytől-egyik nagyon szuperek! :)

Én is dobok néhányat

Kép

Kép

Kép

Barbi
Kép
manci79

Sziasztok,

Barnusnak reggelre kijött a 2. alsó foga is, így most már "csak" az örlőfogakkal rágódunk még egy ideig. 3. napja kb. fél óránként kelünk éjjel, gondolhatjátok hogy érzem magam...:( rémálmok gyötörnek a fáradtságtól, tegnap éjjel pl. 3 különböző hülyeséget álmodtam, amikor sikerült végre visszaaludnom... na mindegy, lesz ez még jobb is:)

viszont most dühöngök, mert egyik barátnőm itt járt a kisfiával, akit mellesleg tegnap hőemelkedéssel hazaküldtek az oviból + taknyos és úgy köhög szegény mint egy tüdőbajos. Persze anyuka elfelejtett szólni és mintha mi sem történt volna jöttek... azt hittem felrobbanok a dühtől, hogy lehet vki ennyire felelőtlen, az egy dolog, hogy beteg, de akkor nem viszem oda egy 16 hónapos gyerekhez, és akinek az anyja babát vár... mi bajuk lehet egy kis náthától?! :twisted: miért nem gondolkoznak az emberek....?!

Szóval Andi akkor toljuk át a randit, ha már meggyógyultatok, nagyon sajnálom, mert már úgy készültem rá, de első az egészség!

kolbász kérdés: én azért nem adok neki, mert abba is és pl. a párizsiba is minden sz..t (már bocsánat) beledarálnak. Ha lenne házi cucc, akkor abból kaphatna kóstolót, de az sem baj, ha nem viszi túlzásba, szerintem az még elég kemény kaja nekünk felnőtteknek is. Lesz még rá bőven legalább 90 éve, hog ymindenből degeszre egye magát:) persze virslit azt muszáj vennem neki, mert az a kedvence, abból igyekszem a minőségi, juhbeles, bécsi félét vásárolni, biztos abban is van sok minden, de vmit kell adjak reggelire neki, néha borjúmájast is kap és ha felvágott, akkor valódi sonkát eszünk. Úgy vagyok vele, hogy amíg én dönthetem el, hogy mit egyen, addig próbálok mindenből a lehető legegészségesebbet adni neki és sok gyümölccsel, zöldséggel változatosan.

Szisz, a koffeinmenten semennyire nem élénkít, én is csak az íze miatt iszom, mert nagyon szeretem, viszont annyira elszoktam tőle, hoyg múltkor Ferci véletlenül rendeset csinált, mondtam neki, hogy nem baj, megiszom, erre egész nap olyan szarul voltam, hogy azóta nem kísérletezgetem (szédültem, émelyegtem, kalapált a szívem, mintha ki akarna ugrani a helyéből:)....)

sniky

Isten bíz veszek egy tesztet holnap, ha addig se jön meg. Már 4. napja késik... Sík ideg vagyok az izgalomtól. :)
Tegnap volt az oviban adventi ünnepség. Nagyon jót beszélgettem magammal, mert senki nem állt velem szóba. Nagy öröm az ilyesmi. De a sok kakaóscsigám azért elfogyott...
Törpém hörög, fogzik és rossz a kedve, megyek is dajkálni.

Pusz: én
Vendég

Húúúú Barbi, várjuk a teszt eredményét!!! :D

Nálunk Eni mostanában reggel 8-ig, 9-ig alszik, utána délután nem akar, de azért 3-4 felé kidől, utána meg este 11 nem akar aludni. Ez így elég fárasztó azért... Na meg szabin van Apa, így nem jutok géphez, ezért ritkábban fogok írni mostanában...

Betegeknek jobbulást!! Ritus remélem mostmár rendbejöttök végre :wink: :roll:

Én is beoltattam magam hétfőn, szerencsére jól vagyok eddig...

Jók a képek, mindenkié!!

Sziszka, néztelek Titeket is Picasán, ismered a Rutai Editet, Zéti a kisfia azt hiszem? Láttam sünizenés képeiden... Ők oda járnak Tolnára? Nem Dunaszentgyörgyön laknak? Együtt jártunk kismamatornára, utána költöztek el Paksról.

yuyu79

Sziasztok!

:D Julcsi, azt nem tudom mikor költöztek ide, de nem rég, azt hiszem..Zéti heves udvarlásban van, el akarja csábítani a lányomat :D Több kevesebb sikerrel... Egyébként nem nagyon ismerem, kicsit úgy éreztem egyedül vannak itt, hívtam is, hogy jöjjenek el valamikor játszani ha van kedvük, de ez már hetekkel ezelőtt volt, és nem jelentkeztek....
Sünire jönnek minden héten!

Barbi, hajrá, vegyél tesztet, hátha kicsit jobb kedved lesz...egyébként Tolnán is elég zárkózottak az emberek, pont mint nálatok, ahogy látom....

Manci, nagyon édes Gergő, megmutatod majd, ha kész lesz? Kíváncsi vagyok! A vigyorgós kép a kedvencem :)

Dia, Málnus már elég rég óta fűzöget, bár nem ilyennel, de mivel ezzel csak együtt tudunk/tudtok egyenlőre játszani, így szerintem nem kell aggódnod!

Csenge jobbulást a fiúknak!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jut szembe túl vagyok ám a gabona kávén isteni volt! Azért a Jacobsot is megkóstolom!

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, még egy Zéti udvarló :) Enyém fiam is nagyon kerülgette a múltkor Málnust és képzeld emlegeti is, mondta a múltkor, hogy Málna nem bírja a tömeget :lol: Köszi a jókívánságot, szerencsére egész jól vannak a srácok. Adok nekik hopmeós bogyókat, hogy gyorsan teljesen rendbejöjjenek.

Voltunk ma az állatkertben, gyönyörű idő volt. Csak Annáékkal futottunk össze, ők mentek épp amikor érkeztünk, mert Zsombi bealudt odafelé menet és megvártam amíg felébred. A fiúknak most is nagyon tetszett és azért voltunk ott "csak" 2.5 órát, mert én vagyok elég vacakul és nem bírtam tovább. Nagyon fáj az oldalam, nem tudom mi ez, de nem megyek dokihoz, mert ezzel rendszeresen vakbélgyanúval kórházba küldenek :( de ott se derítették ki sosem, hogy mi a bajom.

Niki, jövő héten beszéljünk a taliról!
Vendég

Sziszka, akkor lécci add át nekik üdvözletünket :)

CsengeAndi, jobbulást Nektek!! +++++++++

yuyu79

Niki, grat a fogakhoz, és jobb éjszakákat Neked :!: Remélem nem kaptátok el a betegséget :roll:

yuyu79

Julcsi!
Eninek milyen gyönyörű lokniai vannak!!!nagyon édes a képeken.A pocakod is csodaszép.
Sziszka!Hajrá koffeinmentes kávé.Én amióta fogyózom átálltam a napi 1 kv-ra néha azt is elfelejtem,biztos hamar megszokod a hiányát!
Zsófi merre van?
vera
l.veronika

Sziasztok!

Rég nem jöttem rendesen, eltűnésem oka apa itthon volt és minden napra volt programunk.
Már jól vagyunk meggyógyultunk , így ma dokinéninél megkaptuk a 15hós oltást, kivezetőt mégsem adtuk be, 82cm és 10,6kg Mormikám. Igazi kis hősként tűrte egy hang nélkül a szurit, szóval nagyon büszke voltam ma rá.Doktornéni ajánlotta az ovomaltin maláta port ezzel is lehet ízesíteni nekik már a tejet, tejitalt.
http://www.bioszallito.hu/Ovomaltine-ma ... rmek-47471

Apával mostanában nagyon jó minden , abbahagytam a fogamzásgátlót és nem védekezünk :oops: Azt mondta ha becsúszik a tesó akkor biztos jönnie kell. :D
MI apával most egymásnak nem igazán veszünk semmit, mert kanapét veszünk így én lefujtam az ajándékozást, bár ötlet az lenne.
Jövőhéten utazunk mamáékhoz, apa levisz minket ő meg majd jön utánunk és majd csak 30dikán jövünk haza . Remélem lesz nagy hó lent , mert papa szervált egy karfás fa szánkót is Áronnak. :)

Szerdán voltunk Szilvi barátnőmnél kár hogy senki nem tudott jönni, legközelebb jövőre :D Nagyon jól elvoltak a gyerekek , annyira édesek voltak mikor beszélgettek egymással. Mintha értenék egymás babanyelvét :)

Betegeskedőknek jobbulást!
Kata jobban vagy már?
Jázminandi Mi újság nálatok mit mondott a doki?
Panna torokfájásnál maradtál vagy rosszabbodott?

Mikulás képek nagyon aranyosak, Dia stúdió őrület :lol: , Virágnak tényleg mennyi haja van. De Dorka és Eni göndör fürtjei is gyönyörűek.

Lei karácsonyi hangulat nekem se nagyon , még semmi díszités, talán majd lent mamaéknál. Pelenkázón mi bőven elférünk még , de sokszor sitysuty felpattan és már áll is .Na ilyenkor nem irigylem pocakos anyukáinkat mostanában.

Barbi hogy hogy arra nem tartják a névnapot? Ti családon belül azért megtartjátok nem? mennek a tesztes drukkok++++

Csandi szuper hírek ! :)

Panna alvás szupi! Játékgyüjtésről jól lemaradtál ez már nagyon régi téma volt de folyamatos :oops: :oops:

Ritus gratula a kiskrapekhoz? Minimentők megy még? Hajrá pozitív gondolatok++++++!!!

Boni Csigusz mennyit nőtt!!! aranyos ahogy tömi a banánt :D

SNiky nagy öröm lehet nektek hogy karácsony előtt azért láthatod a pocaklakót :D! Olyan finomakat főzöl már megint.
BArnus aranyos a télapóval, a fotósnak meg nem volt külön vakuja?

Zsófi sajnálom hogy ilyen komoly dolgon kell átesned, de ez biztos segít?

Adri remélem minden rendben van és békés karácsonyotok lesz!

Gergő is nagyon édes a mikulással , Barbi jó hogy jöttél már te is rég jelentkeztél!

Yuyu és Ritus ne felejtsétek az oltás csak két hét után ad védettséget! Párom mondta hogy addig tessék vigyázni magatokra!

Na remélem behoztam a lemaradást , már 1órája olvasok és írok.
nyugodt szép éjszakát mindenkinek!

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Oké, vigyázunk :D Biztos jó lesz Nektek nagyszülőknél, hol is laknak?

Zsófi, na mi volt? Remélem jól vagy :roll:

Köszi a bókokat :oops:

Mi is megyünk még kari előtt 4D uh-ra, már várom :)

Adri, sajnálom, hogy kell a műtét, remélem tényleg segít

Na jó éjt mindenkinek!! :wink: :cry:

yuyu79

Mecsi, hajrá kistesó :D Lehet Te leszel a következő :wink:

Húú, nekem meg már csak 100 napom van vissza :roll: :)

yuyu79

Julcsi te is milyen csini vagy! Nagyobb most a pocid mint Enivel? Mamáék Taszáron laknak ,Kaposvártól nem messze. kb 250km Pesttől, de annyira jó levegő van, meg nagy hely töki jobban fogja érezni most ott magát mint itthon. Kistesó azért remélem még várat magára , legalább én még várnék vele. Még nem érzem hogy készen állnék rá.

Na megyünk aludni végre már.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Napsugarasat!

ez annyira giccses hogy már szép

http://videa.hu/videok/vicces/karacsony ... nDaMSqzd7J

Julcsi szépek vagytok! Eni haja annyira dönörűűű

Télapós képekért továbbra is irigy
:lol:

Mazska hol vagy? vártam hogy üzensz... :roll: remélem minden rendben...

Mecsi a még várnék vele dologból lesz pikkpakk baba

Zsófi ha tudsz jelentkezz te is!

Aproo te is nagyon eltűntél!

Szisz örülök,hogy jól sikerült kávécsere...

láttátok tegnap a híradóban a csőtörést? na az nálunk volt.. fél 12 körül arra eszméltem, mintha mindjárt betörne a víz valahonnan.. félelmetes volt... komolyan... a folyosón szemben lévő lakásban térdig érő víz volt, szegényke most végeztek a felújítással...hétvégén költöztek be.. az ablakot betörte a víz.. .. lenntről nem láttam, mert Zsiga aludt éppen, csak a nyomait amikor sétáltunk délután.. de amikor megláttam a Hiradóban.. hát lementem hídba.. basszus ha belegondolok hogy negyed órával előtte jöttünk fel és pont ott van a babakocsis bejáró :shock:

http://webcast.tv2.hu/tenyek/index.php? ... _id=407975

BArbi na? gyarapodtok?

Ritus vigyázz magadra! sajnálom, hogy betegek vagytok!

PAnna
pedig igen ..illetve képes pszichésen is produkálni.. :roll: :shock:
Vendég

ja és fiam borzolja az idegeimet legújabb mutatványával :twisted:

Kép

itt meg sírás után Kép
Vendég

na tessék megőrülök :oops:

levette a polcról a popsikrémet. amíg elmentem mosdóba . még jó hogy nem volt benne sok.. remélem nem lesz baja tőle.. biztos nyelt belőle.. :oops:

nem tom sírjak e vagy nevessek

Kép
Vendég

Boni!

Nevessél! Kívül-belül ápolt a fiad. :)
Nekem még mindig nem jött meg. Szakad az esö, nem tudom hogy jutok el az oviig ill. a boltig. Izgulok is meg félek is, hogy mi lesz ma. Megjön, vagy mégse, mi lesz ha tesztelek, csíkos, vagy mégse?
Totál ki vagyok készülve. Megyek is megoldást keresni, max. ma nem biciklivel, hanem csómakkal megyünk...

Puszi: én
Vendég

Huhh, Boni, kisfiad nagy zsivány :D :D
Nevess, hisz egy édes, milyen huncutul mosolyog :D

Sziszka! Persze, hogy megmutatom!

Barbi! Izgulok érted, remélem jó hírrel térsz vissza! :)

Barbi
Kép
manci79

Boni!
Köszönöm szépen megkaptam:)
Csőtörés durva :shock: Zsiga popsikrém szakála szuper:)
Barbi!Gyere majd a hirekkel!
l.veronika

Veros én köszönöm a türelmedet! :wink: küldtem privit... ű

ja és csajok ugye meséltem hogy könyveket rendeltem..megjöttek

amit ajánlanék mindenki figyelmébe,ha nem is most majd később ki ne ismerné Vackort..ebben az összes történet benne van, és minden oldalon színes illusztrációval..

http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... G%26um%3D1
Vendég

ja és megvettem még a Kis gyermekek nagy mesekönyvét.. 352 oldalon gyönyörű mesék, nekünk megvolt, de már valahová elkallódott.. hú én nagy mesekönyvgyűjtő vagyok..

:oops:

http://www.teszvesz.hu/item844917537_ki ... onyve.html
Vendég

Boni jó az avatar képed ! :) Zsiga csudaédes én csak mosolyogni tudok ha képre nézek :lol: :lol:
a villamos tök szép :oops:

Barbi jajj de izgi remélem jó hírekkel jössz!

Lányok hogy álltok a fogyival? Én a 90naposat feladtam férjem miatt nem birtam tartani, de kevesebbet eszek és figyelek mit de megálltam a 64en és semmi. De a nadrágjaim meg lötyögnak rajtam :wink: és mindenki azt mondja hogy fogytam. Nem értem én ezt.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

ma képfelrakos kedvemban vagyok én is

Ablakba mászós
Kép

Fogacskákkal
Kép

legorobotot rombolok
Kép

anyu mamuszát mindig felveszem(hozza hogy adjam rá)
Kép

Anyu gazdag mikulása talált a vaterán 3000ért még egy rajzasztalt, de ez megy le mamáékhoz, De most ne vettem volna meg ennyiért :?:
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi hála az égieknek hétvégén vége a 2 hetes méregtelenítőnek.. bevallom..hogy ezeket csak olyan embernek találták ki, aki alapból csak zöldséget, gyümit eszik..,már az orromon, fülemen is alga folyik hihi ahogy Ágica mondaná Eddig eddig eddig vagyok ...nekem muszáj volt ennem néha mellé husit, de még így is mondta uram, hogy fogytam.. , meg a combomon én is látom :lol:

jövő hétre már nem akartam rendelni kaját, de apa felháborodott, neki nagyon ízlik, és tetszik neki, hogy így is tud fogyni és hogy reggelre nem szenyót eszik, hanem mindig valami mást.. :lol:de szerinte csak nekem akar jót, mert hétvégére azé követeli az én főztöm :lol: :oops: :wink: szerintem is jól főznek..

:lol:

vili nekem is tetszik :wink:

MEcsi kenyér , csoki nuku, és semmi nasi.. egyél abonettet helyette, köretnek meg párolt zöldségeket.. sok sok levest!

egyébként lehet ötleteket vadászni a gastroyal étlapjáról..
Vendég

most hallgattam híreket 11 gyerek van a h1n1miatt kórházban ebből 7 lélegeztetőn van, és a legtöbb 5 év alatt :cry: :cry:
Vendég

nagyon édes!
Vendég

Mecsi!
Nekem bejött a 90 napos idáig -3 kg nál járok :D
Boni!Minden erismerésem a tiéd én azt az algás cuccot biztosan nem birnám :shock: irok privit.
l.veronika

Vera köszi, de ha igazán bírtam volna, akkor nem bűnözök mellette husival.. :roll: de jövő héttől már a szénhidrátszegény kaja jön nekem.. :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Boni, ez a csőtörés :shock: :shock: Nagyon durva, akkor ti teljesen megúsztátok? Zsiginek hány foga van? Szerintem sem semmi baja, és olyan édes ezzel a szakállal :D Imádom az ilyen vagány fiúcskákat! :D Nálatok hol fér el ez a rengeteg könyv? A Kisgyermekek nagy mesekönyvét én is imádtam, meg van még :) Jó az új avatarod!

Julcsi, üdvözletet átadom hétfőn, ma volt kerekítő, de valahogy sosem jön össze, hogy ide is eljussak, ti már voltatok? Nagyon szép a pocakod, és jó, hogy hoztál képeket Eniről! Nagyon vagány a frizurája!!! Akkor nekiállhatnál vágni a centit ;) :D Az új vonalzó is édes, de most meg hova lett a kistesóé?

Zsófiért én is aggódok, remélem minden rendben vele!?!?

Sniky, Julcsi esetleg Csandi, ha lesznek ultrahang képek akkor mindenképpen hozzátok ám!

Manci Barbi, jó, hogy most több időd van jönni :)

Mecsi, ez olyan lesz mint egy nyaralás :D vagy ők a figyelmetlen nagyszülők? Szuper tegnap kép, amit belinkeltél, ilyenkor mindig eszembe jut, hogy hiányzik, amikor nem teszel :wink: Én úgy emlékeztem, hogy ti várni akartok még a babával, valamiért az volt bennem, hogy ti is nyáron akartok (azért jegyeztem meg, mert mi is úgy tervezzük) de hajrá kistesó projekt :D Mi minimum márciusig még várunk, de nagyon irigykedek :D Áron a mamuszban imádni való! Szuper ez az asztal, ennyiért ajándék!

Na megjött apa Málnussal...

<
sziszka78
Tolna

sziasztok lánykok!

jajj, elnézést, de nem tudtam jönni! köszi, hogy izgultatok értem! :oops:

fotók tüneményesek!!! mindenkié! Eni haja, én is full kivagyok tőle!

végül nem voltam a dokinál. elkezdtem írni a pco-sok közé... ott írták, ahogy Boni is itt pl., hogy lehet tök normális is ez a barnázás, főleg, hogy annyira minimális volt. azóta átváltott a dolog a normál PÉ-ses átlátszóba. úgyhogy örülök, hogy végül nem mentem be. kaparást pedig biztosan nem engedtem volna, ha nincs komoly érv mellette! ;)

a másik, ami nagyon durva, hogy anyukámnak úgy 8 éve volt egy myomája, ami akkora volt, hogy sajnos a méhét is ki kellett venni, és most neki is voltak nőgyógy gondjai... elment a dokihoz, és képzeljétek! nagyon durva, de két varrata még bent volt, és ez okozott nála gondot!!! :S persze a felszívódós fajtából! na mindegy. a lényeg, hogy elment, megtalálták, most már ő is jól van!

nem nagyon tudok most mást írni, bocsi, csak Beni mindjárt kel, és még nem indítottam be mosást sem, meg semmi mást! :(

egyébként mi beoltattuk tegnap magunkat! a környezetünkben egyre többen oltatnak, így pedig honnan tudjam biztosan, hogy melyik hordozza magában a vírust. én és Beni pont 24-én válunk védetté! apa továbbra is ellenáll... :oops:

Vera, Te bizniszelsz a többiekkel a kis saját magad által varrott motyókra!? van árlistád!? priviben elküldöd!? :P köszi!

Barbi, mennek a drukkok, hogy Te légy a kövcsi kismama! bár logikus is lenne, ha csak egy petefészekkel működsz, hogy a múlt havi nem jött össze, mert nem, most pedig igen! :)

Aproo, el vagy tűnve! remélem, hogy minden okés!

sziasztok! most szaladok!

sophie27

MEcsi, szia:)) de jó, hog jöttél, nagyon jók a képek, Áron nagyon is huncut:) a fotósnak volt vakuja, csak nem gondolta, hogy használni is kellene:( na mindegy, tnaultunk belőle, jövőre viszünk gépet és majd apa fotóz:) hajrá kistesó:)))

Yuyu, Eninek tényleg fantasztikusak a fürtjei, hihetetlen mennyit változott/nőtt ő is:) nagyon csini a pocakod, rólam még nem készült kép, pedig lassan kezd kidomborodni, aminek ki kell:)

Boni, szerintem nagyon szép és jó ötlet ez a villamos:) viszont ez az özönvíz, ami nálatok volt, nagyon durva, néztük épp a tv-ben. Ezek szerint akkor ti megúsztátok? szegény szomszédok, nagyon sajnálom őket, biztos nagyon kivannak, főleg a friss felújítás miatt is....

Barbikám, izgulok érted, gyere, amint tudsz már vmit!

Zsófi, örülök, hogy minden oké veled, anyudat sajnálom, enyámet 5x műtötték különböző helyeken és sajnos neki is volt hasonló műtétje:(( olyan rossz ez....

CsengeAndi, gyógyuljatok hamar és gyertek:) ma azért megcsináltam a sajtos tekercseket próbából, hát mit mondjak, isteni lett, most megyek linzert sütni, pici gyömbérrel, fahéjjal megbolondítva:))

vasárnap, ha viszonylag jó idő lesz, apa bevisz minket a Vörösmarty térre, már nagyon várom, mert eddig kimaradtam a karácsonyi hangulatból és nagyon hiányzik!!!

Szuszu, mi van veletek, nagyon el vagy tűnve:(((

Vera csodaszép holmijait már annyiszor meg akartam dícsérni, de mindig elmaradt:(( ezúton pótolom! NAGYON, DE NAGYON ÜGYES VAGY!!!

uh-képet természetesen rakok, majd, amint lesz, már mi is türelmetlenül várjuk, hogy láthassuk a Picurkát és persze hátha kideül, ki is lakik odabenn:)

Barnuska legújabb szavai: "betette", "leesett" "peeersze:))" (itt főleg a hangsúly miatt zabálnivaló), "ettem", "másik", "még":)

na megyek, mert semmi nem lesz a sütikéből:)

csók lányok, később jövök:)

sniky

Ja:) Boni, popsikrémes kép, hihetetlen jó, jót nevettem a kis csibészeden:)

sniky

Húúú megvettük az új kanapénkat! Végre én is odaférek majd tévézni :lol: :lol:

Sziszka jól emlékeztél ,még várat magára amúgy a babyproject dolog csak apának nem volt kedve vigyázni , és erre mondta hogy ha jön hát jön. Majd meglátjuk. Amúgy nem hiszem , hogy most teherbe esnék egyből a gyogyiszedés után, de az viszont tény és tuti hogy nem igazán volt jó nekem az a gyógyszer. mert nem vagyok annyira zizi talán.
kis képeket mostanában nem mentettem le újat de majd igyekszem keresni még :)

Zsófi ez jó hír, akkor elmúlt teljesen a barnázgatás ezek szerint?

Niki sütikék nyami nyami! Én is akartam menni v. térre apa nem akar , mert hogy sok a külföldi :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: