A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

t-pk, lányaid meseszépek!! olyan finom, nőies vonásaik vannak... szépek, na! :)

Timi, na végre egy srác, aki 17 évesként nem úgy néz ki, mint egy ovis

vicger

naptár - fúúúúúú remélem nem vittem sokakat bele a dzsindzsásba ezzel az ötlettel......
bocs... én sem tudtam....nem láttam hogy ilyen lesz....... :oops:

KépKép
dorkamartini

kriszti a kölök közel 2 óra smink haj egyéb és photoshop után néz így ki:))))))))))

KépKép
dorkamartini

nem, kétpetéjűek és tök mások...

az ovi kérdés nekem szólt?...lenni hüle...nem tomm...
egyébként én már beírattam őket bölibe...

t-pk

Madar.macsekot nem tudod,kamra vagy bárhova bezárni míg Veronika kint alszik?????

Atesznak megy a drukk!!!!!

Babcika,bocsi mondtam sajnálom :oops: :oops: :oops:

T-pk,nagyon szépek a csajok,és milyen ügyesen fognak már!!!!

Dorka,a tieted már meg se dícsérem minek hisz tudod,hogy sárgulok az irigységtől....Ezennel meg vagytok hívva hozzánk valamelyik hétvégén,egyrészt csak úgy,hogy talizzunk,másrészt meg naon szeretnék ilen képeket én is!!!

sutimano76

Dorka, Kriszti a pocakra pakolást az ágyon hasra tenni- re értette, kvázi a gyereket pakold a pocakjára, és nem a saját pocakodra, szerintem, :lol: :lol: , de egyébként apa hasán Blanki is kinyomja magát általában :D

Hát ízlések és pofonok, de nekem Dorki jobban bejön mint ez a tejfeles szájú, sosem szerettem a szépfiú, babaarcú fiúkat :roll:

Kép
babcika

[quote]t írta:-pk, lányaid meseszépek!! olyan finom, nőies vonásaik vannak... szépek, na! :)

furi, én a hajnélküliség miatt nem mindig látom őket lányosnak, főleg Flórát. Na jó, Jázmin tényleg csajos.... de mikor lesz nekem két hajas babám... :roll: :roll:

t-pk

most hogy mabe kiugrott és texasban lövöldözik:))) kisbudha szerepét is tovább kelett adni..:)))
asszem veronika pályázik az örökmosoly szerepre:)))

kimosták a szemem? na és??? van finom tejci csicseregnek a madarak:))) az élet szép:))))
ommmmmmmmmmmmmm

KépKép
dorkamartini

Dorka, ha Vp-ben jársz, hozzánk is jöhetsz fotozni + csak úgyis bárki...

Na jó, dugulok, mert apa mindjárt felébred és én még sehol se vagyok a lányokkal és mindjárt indulunk.. :oops:

t-pk

kicsit macskát nevelek, aztán beteleik egy oldal :? :lol: :lol:

t-pk: gyönyörűek ezek a lányok, Kriszti jól írta, olyan finomak a vonásaik, szépek. :)

Timi: hát, Rád lenni mindig irigy, mármint ezekre a gyönyörűséges fotókra, bár mindig azt dícsérjük, pedig hát, a hozott anyag is számít ... :) naptár :?

Kriszti: kimagozás Kép

KépKép
KépKép
madar

tpk uuuuu
2 hajasbaba haját nem eccerű ám.....mire mindeniknek befonod :)))))
nem kell azt siettetni....

hogy hogy mennek bölcsibe? nagyon sok vagy muszály dolgoznod?

KépKép
dorkamartini

Babcika: kösz :) ... és Neked is akartam vmit még írni, oszt jól elfelejtettem ... ááááááááááá

Süti:
alváshoz Kép

KépKép
KépKép
madar

Halihó,

asszem mi a havat érezzük Ákossal. Olyan nyugtalanul aludt 3-ig... sokat fészkelődött meg nyögött... én is forgolódtam rendesen. mondjuk a szopi után csend lett és aludtunk 1/2 9-ig.. én is :oops: Felébredtem 3/4 8-kor... mondom nyújtózom egyet és kelek... erre fél 9-kor riadtam fel, hogy úristen. 8) :lol:
Ma megint mocsok idő van. :? Brrr de úúútálom... hogy fogunk így postára menni? :roll:

Enyim apa szerencsére 1/2 9 előtt hazaért, így azért lett segítségem az esti szertartásnál.

Móka, jaaa úgy a türcsit... Szóval akkor Momó hanyatt nyomja. Mi is háton mint Andiék) DE erről jutott eszembe, hogy mikor Míra kicsi volt kérdezte egy német ismerősünk (óvónő), hogy hogyan altatjuk Mírát... mondom háton... azt mondta az ó, mert náluk is már inkább azt javasolják, mert ha hason fekszik, akkor olyan csámpin áll a lábfeje és az nem egészséges. Ezt lehet ellensúlyozni egy lábfej alá tett összetekert türcsivel... Na, ja az elején még lehetett volna, de most már lemászna, elforogna róla...
Szurihoz drukk...

Erika, Télapó Lotti. :lol:

Boboka, súly miatt ne aggódj, majd lemegy az. Együtt megcsináljuk. Én is csak januártól. Addig nem írok súlyt, nehogy elszörnyedjek a látványtól. :?

Andi, éjszaka :?

Móni, Mogyoró-sorozat nagyon édi!!!!4.-en tiszta Julcsi!!!! :shock: :lol: Macska :twisted: És ha szúnyoghálót rátennéd a babakocsira? Legalább bele nem tudna mászni...:roll:

Kriszti, éjszaka :lol: UV, nem baj. Az a suli, ahol nincs legalább 1 UV-d nem is ér semmit se. ;)

Timi, jó hogy mondod az asztali naptárt! Akkor neki se állok... illetve már nekiálltam, de akkor abbahagyom... Falit úgyis több emberkének terveztem... Dorka-kép! :lol:

T-pk, gyönyörűűek a csajok. :lol:

Kép Kép
manósziget

Timi: :lol: :lol: :lol: :lol: és még az sem billentette budhai nyugalmából, hogy macsek bemászott és befeküdt mellé :shock: :lol:
Süti, akkor megyek én is látogatóba :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Süti Kép de jó ötletet adtál ... hát, persze, hogy bezárom a borospincébe :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

ja anna írta múlkor az esti panaszkodást - nálunk van.....

dorki este mindig panaszkodik... olyan mimikája van basszus és ilyenkor mindig azt mondja búúúúúúúú búú búúúúúú bú
és esküszöm közben egy történetet mesél el.....

a bút amúgy nem használja máskor....:))))

masni - semmi extra
fogod a papírzsebit és középen (én sima hímzőfonállal) összekötöm...van hogy mögé vágok ki egy kb 1cm rel nagyobb csomagolópapírt hogy mégcebb legyen de az plusssz macera.....
ja és én illatos zsepit szoktam:))))

KépKép
dorkamartini

süti basszus most nektarina miattad fog bebaszni ........
:)

no nembaj ha madar majd eccer kiengedi majd jóól örülni fog hogy gazdinak ikrei lettek:)))

KépKép
dorkamartini

madar....... nem tecc a kisképed..... olyan szomorú...... te nem lenni ilyen.....
ugyi nem haragszol hogy mondtam....... :oops:

KépKép
dorkamartini

Timi Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

nem, sőt ... kösz :lol: :lol: :lol: igazad van ... tudod, keresem önmagam :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: na minnyáááá nézek valamit .. és tényleg kösz :wink:

KépKép
KépKép
madar

azért gondoltam, hogy lecserélem, mert itt beszélgetünk (illetve én nagyokat hallgattam) a nőiségről, meg nőiességről, meg fogyókúrákról ... oszt agyban meg az a mamuszos mackóanyó voltam, aki ült a gép előtt és iszogatta a bögréből a kávécskáját ... bögre kávé maradhat ... többi csere :lol: Kép

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Nooo én most ébredtem... enyim gyerek alszik.... hogyisvan? aki éjjel legény nappal aludjon.... :lol: :lol: :lol: :lol: asszem főznöm kellene.... :? :? :? lehet vacsi lesz.... :wink: :wink:
vikiviktor

Szia Viki, na ezt izgatottan figyelem :lol: :wink:
Jó alvókátok van. :)

KépKép
KépKép
madar

macsek.....beb@szás :lol: :lol: :lol:
gyere bármikor :lol:

végre sikerült megejtenem berni első pedikürjét,már terveztem egy ideje,de általában kezeselábasba volt,abba meg.....na ma eszembe jutott,kis gatya,ráadásul nem a járókába aludt el,hanem sikerült az ágyon.

sutimano76

pedikűr még nálunk sem volt :? ... lassan esedékes :wink: ... vagy majd Te, ha megyünk :lol: :lol:

baker, Viki tényleg elhúzott főzni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

HellóHalló!!

egy élmény olvasni Benneteket!!:D:D

Túl vagyunk az oltáson:D cuki volt Momó folyamatosan magyarázott a doktornéninek!:)
6200g és 62 centisek vagyunk...
Ja és 4 órás kajára kell áttérnem :shock: :shock:
Momó ismeri a 21. század trendjét.. sokszor eszik keveset!
Ja és csak a kiságyban tartsam.. az ágyon kanapén neee :shock:
Na most - lehet, h valaki nem ért egyet- de én napközben a kanapéra teszem.. nagy mély, nem esik le.. még nem pörög forog..és onnan sokkal érdekesebb a világ!!
este kiságy szigorúan s akkor ott is van:)

Tp-k édesek a kiscsajok... télleg miért kell már most beíratni őket? így van csak hely?

Erika LottiMiku:D:D

Krisztibeszédes Luca:D

DorkaTimi Dorka még mindig gyönyörű szép, köszi a masnit, kiprószálom!

Madar Veronika:D:D a macsek is keresi a kisHercegnő társaságát!

Viki lehet , h télleg függő vagy?! :wink:

MAnó
igen háton alszik, néha hason, akkor tovább alszik,de csak mély alvásban tudom hasra tenni, mert különben fekvőtámaszozik hangosan...

No, kajolok vmit,mert ma még nem sikerült...

Kép

Kép
móka:)

Na, végre sikerült a 4.kerületbe időpontot kapni a csípő uh-ra,de csak januárra...de legalább fogadnak.....esküszöm ez nonszensz,hogy pécel sehova nem tartozik,vagyis kistarcsára igen,de ott idénre már nem volt időpont,jövőre meg nem adtak,mert lehet megszűnik....ez agyrém komolyan!!!!!ha teherbe esek a másodikkal,tuti a 12 hetes terhesen megkérem az időpontokat!!!! :roll:

sutimano76

Móka,ezeket a szabályokat a dokinéni mondta???????és ha sír 3 óra után akkor egy óráig kell éheztetni vagy hogy lesz ez???

sajnálom nálunk nem jött be a kiságy......mivel Berni nem aludt benne rendesen,ezzel engem is kicsinált,úgyhogy maradunk a baba-mama kímélő együtt alvással a nagyágyon,majd ha átalusszuk az iccakát,akkor átszokunk a kiságyba....

sutimano76

köszi a többieknek is a köszöntéseket!

még reggel tudtam követni a feltett babaképeket, mostanra már lehet kihagynék valakit a dicséretből, így inkább összesítek, hogy csodaszépek a picikék is és a nagyobbacskák is :)

Anna válaszoltam a blogban.

Timi megmondom őszintén nem tudom pontosan mit akartál írni a popperes bárányos farkasos hsz-eddel.. :oops: nem jött át teljesen.
Én nem akarok egyiket sem nevelni egyik gyerekemből sem, mert ha alapegyéniségileg ilyen vagy olyan úgysem lehet az ellenkezőjét. Almából nem lehet körtét csinálni.

Én nem buktam ill nem volt UV-m, mert az ellendrukkereimnek nem engedhettem meg ezt a sikerélményt. :lol:
De tönkre is vágott minden vizsgaidőszak, ma már nem érdekelnének az ellendrukkerek.
Deriválásból pedig lett volna UV-m. Az tutti. Azt se tudom különben mi az, sík hülye voltam ilyenekből.

Kép
Kép
tengdi

süti: ez tényleg agyrém :evil: :evil: mi az, hogy Pécel nem tartozik sehová? :shock: a Wikipedia meghatározása szerint
"Pécel a Gödöllői-dombság észak-nyugati felén fekszik. Nyugati irányban Budapest XVII kerületével, északkeleti irányban Isaszeggel, délről pedig Maglóddal határos." ... elküldjük ezt az okos embereknek, hogy ez alapján kellene meghatározni az eü ellátást is. :wink:

Móka: mondtam én, hogy minden rendben lesz :)
húú, lehet, hogy nekünk is át kellene térni a 4 óránkéntira, mert méretek hasonlóak .. bár délelőtt meg éjszaka van annyi, sőt több is, de délután besűrűsödnek :roll:

KépKép
KépKép
madar

Viki lehet, hogy egy töltöttkáposztának ugrott neki mindjárt így elsőre ? ... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Rita
Pontosan milyen jellegű könyvekre gondolsz, gyereknevelés, vagy pszichológia, vagy is-is vagy egyéb? Önismeret? Írtad azt hiszem, de annyi idő lenne visszakeresni!

Én 20 éves koromtól olvasok direktben ilyesmi könyveket, akkoriban kedztek megjelenni, és 20 év alatt ragadt rám ez meg az, azonkívül amiket cáfoltam azoknak az ellenkezőjére tanítottak meg sokszor a tapasztalataim, szóval kaptam jó kis leckéket az élettől. Beintettek jó párszor, és hiszem azt, hogy aki nem hajlik, az törik, én utóbbi kategória voltam.
Mindig is ilyen emberek voltak a barátaim, mint itt sokan közületek, akikkel annyira jókat lehet lelkizni, nekem ez egyszerűen létszükségletem.
Azonkívül tanultam asztrológiát, aki tanította, az Eltén pszichológiát is tanított, na azt hiszem ez volt az önismeret terén a legjobb iskola, és mások elfogadásában is.
Azonkívül azt is hiszem, hogy szülőnek, párnak, gyrereknek, testvérnek olyan embereket fogunk kapni, akikkel komoly dolgunk van, akik formálnak minket, s mi őket, s akikkel dolgunk van előző életünkből adódóan, mert én hiszek a reinkarnációban.
DE ezeket nem vitafelvetésnek írtam, - mármint asztrológia, reinkarnáció - , mert abszolút nem a hitrendszere egy ember értékének a mértéke.

Kép
Kép
tengdi

Nem rég ébredt Mogyoró .. annyira szeretem, amikor felkelnek, nyújtózkodnak és olyan kérdőjel formában feszítik meg magukat közben ... imádom :lol: :lol:

Tengdi:
nálam azért mindkét suliban egy-egy UV befigyelt ... mindkettő az első szemeszterben ... na, össze is kaptam magam és utána magamtól voltam olyan lökött, hogy belehajtsam magam őrült vizsgaidőszakokba ...

KépKép
KépKép
madar

Süti, mi januárban megyünk vissza 4 hós ellenőrzésre! Lehet találkozunk! :D Nagyon aranyos doktornéni van ott! (ha kedd du-ra kaptál időpontot!)
Én nem is tudnám mi lenne ha nem aludna el a kiságyában. Nekem ez így kényelmesebb. Nagyon zavart mikor köztünk aludt.

Móka, 4 órás etetés. :shock: Én örülnék ha a fiam 3-at kibírna, pedig súlyban elhagytunk titeket! Lehet nem jó a tejem annyira vagy neki van ugrása, de már elég rég ugrik. Viszont éjszaka van h 9-et is kibír kaja nélkül, de átlag 6 órát alszik egyben.
Gratula az oltáshoz!

Madar, keres valami csini avatart mert így meg naon üres! Köszi a dicsit, dagad a májam! :lol: Nagyon jó Veronikáról a képsorozat, tényleg mindig csupa vigyor. Igen páromnak tetszett a haj, meg is dicsérte! :wink:

Dorka, nagyon irigy vagyok rád, csudajó képeket tudsz csinálni!

Kép
kata05

[quote="madar"]V írta:madariki lehet, hogy egy töltöttkáposztának ugrott neki mindjárt így elsőre ? ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kata05

Kép
v.andi

uv: nekem kettő volt ... neveléstörténetből megboldogult Lappints tanárúr, Isten nyugosztalja... volt 3 kedvence... ők 5öst kaptak mindig... a többi uvézott....
Egyszer Gergővel mentem vizsgázni, feküdt a babakocsiba, volt vagy 2 hónapos.. jött Lappints, kértem, had vizsgázzak a többiek előtt a törpe miatt. Rám se nézett bement a terembe. 5perc múlva kijött belenézett a verdába /lehet szemmel verte a lurkót 8) / aztán rám nézett, az ütő megállt bennem, s közölte gyilkos némaság után: jöjjön.
ááá baszki, majd becartam a félelemtől :lol: :lol: :lol: :lol: 2est adott :lol: :lol: :lol:

Atesznak ez most zh volt, szóval uvé még nincsen :wink:

vicger

bocs Atesz ... nem akartam megelőlegezni :oops: :oops:
Lappints tanárúr nagy fazon lehetett :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kata rajta vagyok :wink: ... csak egy kis időt kérek

KépKép
KépKép
madar

Tengdi, mert Te egy kis stréber vagy azéééé :lol: :lol: :lol: :lol:

Móka 4óránként.. na de ha ŐMórsága nem így óhajt enni? ;) Dokker mit szólna ha neki is megszabná valami okoska, h mikor egyen? 8) 8)

Luca most kitalálta, h ő bizony már aludt eleget az éjjel.... s bár fáradt, de csípi h az anyja ide oda pakolássza a seggét, próbálkozva túlélni a napot, s valami látszat tevékenységet produkálni 8) 8)

Bezzeg a babanet, az megy vazze... 8) 8)

vicger

Sziasztok!

Hulla vagyok... Kép Fél5kor keltünk, mert Apa ment Lillafüredre reggel, két napig marad. :( Nekem ez olyan furcsa, mert évente csak 2-3x van ilyen, és az előzőt már elfelejtettem. :oops: És az éjszaka megint rémes volt... :cry: fél7kor lefektettem (Apa csak fél8kor ért haza), nagyon nyugtalanul aludt el, elaludtam 11kor, ő kelt 11.50kor, majd még 2x, aztán 6kor végleg. És délelőtt is csak 20 perceket aludt, azt is nyöszörögve, forgolódva... :( Apropó forgolódás...

Délelőtt hason letettem, felébredt, panaszkodott egy kicsit, mert nem tudtam rögtön ugrani neki, erre mire odamentem háton volt. Én így :shock: Kép Kép Kép

Gondolom még nem itt tartunk, csak véletlenül sikerült, de azért jó látni, hogy ilyet is tud. :wink:

És szerintem elkezdődött a fogzás. Nyálzik ezerrel, rágja az öklét, híg, zöldes a széklete és nagyon nyűgös, rosszul, felszínesen alszik, sokszor felsír. :(

Andrissal semmi gondunk nem volt e téren, így én lenni tapasztalatlan... Kép Mi mehet ilyenkor? Olvastam Chamomilla, Dentinox... Más ötlet?

Most visszaolvasok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.12.09 12:53-kor.

Kép

Kép
hgrita

Kriszti
abszolút megértelek az éjjeli beszélgetéssel!!! Én sem bírom ki sokszor, s Ábel ugyan elalszik este, de engedem felébredni, mikor éjjel vagy hajnalban felkel szopizni, mert szinte csak ilyenkor tudunk kettesben lenni.
Édes kis csillagomnak állandóan osztozni kell, mert ha szoptatok, altatok, Máté azonnal megjelenik, azonnal magának akarja a figyelmet, s el is éri, hiszen hangos, csitítani kell, és elefánt a porcelánboltban, ami ugye persze normális még az életkorából adódóan, de arra kell ügyelnem meg ne üsse Ábelt...és én ezt nem nagyon tudom feldolgozni. Mármint azt, hogy Picurnak nem jut igazán ki a csendes meghitt szoptatás, mikor nézzük egymást, s összebújunk csak ketten. Neki is szüksége van rá, hogy az anyja csak az övé legyen.

Pedig Máté mai napig nem alszik el nélkülem, lehet én csesztem el, de már nem tudok hogy kijönni belőle, csak úgy alszik el, hogy mellette fekszünk apja is én is, de a lényeg, hogy én.
Megint olyan anyás korszaka van, hogy néha úgy érzem szétszakadok, nem megy el senkivel sehova, ordít fél órát, ha vásáolni megyek, pedig van, hogy csak vele este lemegyek, hogy ketten tudjunk lenni Ábel nélkül, akkor este ez ugye mindig megvan, megvan déleőtt folyamás is délután is. És még éjjel is felkel.
Ábelenk viszont alig jut ilyen, hogy csak vele legyek.

Kép
Kép
tengdi

[quote="hgrita"] írta:hgritas szerintem elkezdődött a fogzás. Nyálzik ezerrel, rágja az öklét, híg, zöldes a széklete és nagyon nyűgös, rosszul, felszínesen alszik, sokszor felsír. :(

Nálunk ez van 3 napja,hulla vagyok.Ez tényleg fogzás???? Kép

Kép
v.andi

Hello!

Tegnapi gyüminapot túléltem,de este már olyan éhes voltam,hogy nem volt energiám jönni,most is csak futtában.Visszaolvasás elmaradt,de a képeket megnéztem,gyönyörűek a babák!

Még nem beteg senki(kopkopkop),viszont Matyi szeme begyulladt,most kamillázom.

Nagyobb gyerekesekhez lenne egy kérdésem: Bence nyakán találtam 1 darab borsó nagyságú csomót.Lehet ez a nagyobb nyirokmirigy?Mert hogy csak 1 db.Vagy kezdjek el aggódni?

ééééés végre mindjárt ebédelek! :D

Kép

Kép
tisz

Sziasztok!

Rita Jó még a Viburcol homeós kúp, ez nyugtalan éjszakákra is jó, nem csak fogzásra....nekünk annó bejött, mert Keve is korán kezdte a fogzást....csak azt nem tudom meddig lehet folyamatosan adni.

Képek csudaszép babók!

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"]Tengdi, mert Te egy kis stréber vagy azéééé :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

ki kellett próbálni a másik oldalt is. Én buktam gimiben, hogy ezzel is lázadjak. Arra azért ügyeltem, hogy csak félévkor. A nyarmat nem akartam elrontani.

Kép
Kép
tengdi

Jim Morrison barátom mondta, hogy át kell törni a túloldalra, ismerje meg az ember mind a kettőt

Kép
Kép
tengdi

Tisz
ne kezdj el aggódni. Megduzzadt nyirokmirigy, főleg akkor ilyen, ha épp dolgozik. A szervezet küzd a kórokozókkal, s van akinél ilyenkor megduzzad. De pl Máténak hátul de állandóan nagy volt.

Kép
Kép
tengdi

Madar: Hát, én sem vagyok cicabarát, bevallom, sőt... :oops: Én biztos megnyúztam volna... :) Kedvencem a képek közül a cumi mögül összehúzva nyakam és vigyorgok kép, a harmadik azt hiszem... Nagyon édes!

UV: Nekem is volt néhány... :oops: :wink: Fonetika (Nádasdy Ádám, Tvben már lehet, hogy láttátok, nyelvész-fordító Brrrr), mondatszintaxis és dráma. Ja, ez utóbbi 2fordulós volt, első fordulóban bemész, húzol két sort egy drámából (kb 25 kötelezö olvasmány volt a listán), megmondod ki és mikor mondta, melyikben, ha OK, kezdődhet a vizsga. Ha nem, akkor see you next time! :wink: Hát, gyorsan fogytunk a folyósón, az már tuti... :lol:

Tengdi: Igen, ilyen könyvekre gondoltam, mármint amilyen témákat felsoroltál... vagy akkor úgy fogalmazok, mik a meghatározó könyvélményeid?

De ez mindenkinek szól, tényleg... Ajánljunk könyveket (is)egymásnak, hátha ébren tudunk maradni tovább, mint 2 oldal... :wink: Aztán lehet, hogy én egyedül gyártom majd itt a listát... :wink:

Babcika: Milyenek a játékok? Sikerült megnézegetni, kipróbálni őket? :wink:

Móka: Máté sem 4 óránként eszik, sőt, ma kb 2-2,5 óránként csak a cici nyugtatja meg. Ő 6450 volt másfél hete, szóval a súly sem mérvadó szerintem. És éjszaka pl többet eszik (érzésem szerint), mint nappal, úgy hogy mi gyanítom a hozzátápiig minimum nem alusszuk majd át az éjszakát. Séta OK, de játszi felé kéne mennünk, mert Andrist nem igazán szórakoztatja a csakababakocsittoljukésbeszélgetünk program. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Miért nyög állandóan álmában, csukott szemmel...??? Hajam (ami még maradt) égnek áll, majd kihullik, persze amit nem tépek ki. Most is... Megbolondulok... Mintha az idegeimen húzná egy hegedűs, tehetségtelen fajta... BRRRR... És ezért cumi kiesik, sírás, visszatesz és ez így kb 2 percenként. Farizmom, combizmom edzésben...

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: