Sziasztok!
Nekem is borzalmas volt az éjszakám... szinte folyamatosan kemény volt a pocakom, folyton erre keltem fel... meg hogy szegény Kiskirályfi próbált volna mozogni, de nem nagyon tudott, nyűglődött ő is rendesen, ő sem aludt túl jól, és most reggel óta kómázik a pocakban... mikor feküdtem, olyan volt, mintha szegényem a nyakamba szeretne mászni.. de most a tükör előtt látom, kissé lejjebb csúszott az a pocak...
Hát, nem gondoltam volna, hogy ez az időjárás ilyen rossz hatással lesz ránk. És azt álmodtam, ma megszülök. Pedig biztos nem fogok, apa még nem ért haza (de már úton van)...
Tegnap voltam a szülésfelkészítés második részén, ahol a szülész orvos elmesélte a forgatókönyvet - cipeltem magammal pót-apát is, aki jókat derült, és egész jól érezte magát a kb egy tucat kismami és kispapi között.

Ha apa lett volna, ő tuti beájul egy-két résznél...
Amin meglepődtem, állítólag tegnap az a hír jött, hogy a sote a nem beoltott kismamikat nem veszi fel. Ez azért megdöbbentő és felháborító! Főleg, hogy a 36.hét előtt kizárólag a sote I-II és a MÁV kórház, ahova küldik a kismamikat szülni. De azt mondta, hogy ezt biztosan visszavonják mára, mert ez személyiségi jogokat sért. Csak jól felháborodtunk!