A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Scoop bejegyzésére is írtam egy kis pluszt,mert előttem mindent leírtatok!

sutimano76

na, már jönnek hazafelé, átmosták a sebet :? :? :? :? leszúrták Ateszt, h tegnap jobb lett volna :oops: /bazzz, ez az én hibám, de én csak az egyik horzsolást láttam, legvadabb álmomban nem fordul elő, h átszúrja a gyerekem az ujját. Meg olyan lazán mondta, h azt gondoltam, költői túloz... :oops: / holnapután házidokkernek kell megmutatni.

Petra, a finomkodás hasztalan ;) egyszer majd durranok, aztán lesz sértődés, aztán majd megbékél, aztán egy ideig megint minden a helyén lesz, aztán megint kezdődik előröl az egész.

Babcika, egyébként igen :)

vicger

Vicger:
kéz..seb..úúúú...sajnálom, simi...

t-pk

Berni csudijól néz ki a rénszarvasos-mikus szerelésben!!!! :lol: :lol: :lol:

Manó... dejó sapija van Ákosnak... és milyen édi!!!!!!! Nnnna dejó mézeskalács készítő segéded van!!!! :wink: :wink: éés a miku-sapisok!!!! Nagyon édik!!!!

Kriszti... ufff Gergő ujja... :? :? :? nagy simi neki.... küldöm a gyorsan meggyógyító manókat... huss...
vikiviktor

Tpk... szia... gyere... és hozz képeket!!!! Laptető engem nem "izgat".... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Anna,neked is írtam ám!!!!

sutimano76

Jaaa Babcikával komaasszonyok lettünk gyors tegnap... s most már nagyon komázzuk egymást.... Kép Kép de mostanra megjött a futár ő pedig elbújt és játszik a gyerekek játékaival... Kép Kép
vikiviktor

Viki leskelődsz, vagy honnan tudod???

Megkegyelmeztem a futár fiúnak ,mert olyan szépen mosolygott rám és kedves volt, így megmaradt az élete... :lol: :lol: Ja és közölte, boldog karit, ha addig nem találkozunk, na mondom végre egy pasi aki találkozgatni akar velem :lol: :lol:

Viki!

Mi is hallgatjuk a JoshésJutta-t meg egy csomi karácsonyi dalocskát, most tőtöttem le a torrentről és csinálok karácsonyi válogatás cd-t az ősöknek saját gyerekes borítóval, persze mindenkinek ízlésének megfelelőt, mert anyum biztos befordulna a kerozin karácsonyi énekétől :lol: :lol:

Kép
babcika

Na Kriszti, nehogymá emészd magad, hogy nem vetted észre, én sem vizsgálgatom az 5 éves gyerekem , ha azt mondja akkor az van, oszt jónapot... Na és ugyi, hogy tudok valamit, tudtam én ,hogy Ti így működtök Atesszel. :D

Kép
babcika

[quote="babcika"]
írta:
babcikaMegkegyelmeztem a futár fiúnak ,mert olyan szépen mosolygott rám és kedves volt, így megmaradt az élete... :lol: :lol: Ja és közölte, boldog karit, ha addig nem találkozunk, na mondom végre egy pasi aki találkozgatni akar velem :lol: :lol:

Kép

bocs de olllllan jót röhögtem...

egykezezek...
vikiviktor

Berni kép nagyon jó!!

Viki tartózkodási helyed tuti! :lol:

Vicger, baleset :( .

Kép
kata05

én ezt imádom mostanság:)

http://www.youtube.com/watch?v=-QG12E9nJ7I

Viki: Kicsi szív nagyon szép!!

Kriszti: Gergőnek simi! meg Neked is!!

írtam a blogba

Kép

Kép
móka:)

ja, és még...
holnap megyünk oltásra... már most hidegrázásom van
és holnap lesz egy éve, hogy petesejtecske, melyből itt van egy kisGyöngyszem életre kelt:):)

bocs, csak olyan sokszor kellett elmondanom az uccsó mensim napját, h évfordulót kreálok belőle:D:D:

Kép

Kép

Móka, nekem utcsó mensim dec 6-án volt. :lol:

Kép
kata05

Móka, ez nekem is nagyon bejön! ;)

Kép Kép
manósziget

[quote="kata05"]M írta:kata05óka, nekem utcsó mensim dec 6-án volt. :lol:

Tavaly nekem is! Kép

Kép Kép
manósziget

igen, sejtettem, h sokan vagy így:D főleg ebben a topikban :wink: :wink:

Kép

Kép

[quote="móka:)"]i írta:móka:)gen, sejtettem, h sokan vagy így:D főleg ebben a topikban :wink: :wink:

Kép Kép Kép

Kép
v.andi

nnno kicsi Moncsicsim vett most meg megint alszik.... Kép
vikiviktor

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="móka:)"]i írta:móka:)gen, sejtettem, h sokan vagy így:D főleg ebben a topikban :wink: :wink:

Kép Kép Kép

Kép
vikiviktor

Viki összecsomiztam a könyvecskét, holnap feladom. Majd nézd át tüzetesen a boríték tartalmát. ;)

Kép Kép
manósziget

Látom gépírók némi baj van az ujjakkal vagy a klaviatúrával,mert sok a hiba... :lol: :lol: :lol:

köszi a képeket...
Móka,ez nekem is nagyon tecc...kiváncsi lennék hogy ki az énekhang...

Viki,előke a nyál miatt van fent?????

Köszi a dicseket....

Manó gyönyörű gyermekeid vannak,ákos meztelen kép,nagyon tecc!!!!!!!Kölcsön adod a segítséged???talán akkor nálunk is lenne mézeskalács,de így (sóhaj)(még nagyobb sóhaj),nem lesz!

Kriszti.....ehhez mit szólsz.....mama,anyós ha már arra jár lepucolná a szekrényt?felmosná a padlót???stb,ha segít legalább azt ami neked is segítség!!!!!
Gergő ujjára gyógypuszi......

sutimano76

[quote="vikiviktor"]n írta:vikiviktornno kicsi Moncsicsim vett most meg megint alszik.... Kép

Viki én nem nevetnék Mókán!!!!!Mit vett Mincsicsid???? :lol: :lol:

sutimano76

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="kata05"]M írta:kata05óka, nekem utcsó mensim dec 6-án volt. :lol:

Tavaly nekem is! Kép

Nekem meg 7.én,bibibibi,hú de jó volt ez menszi nélküli év!!!!!!

sutimano76

Na,ma megint jó sokat írtatok.Valahogy be kell iktatnom a napomba a babanetet,mert lemaradok estére.

Viki,az a könyv,amiről anno írtam,szerintem a Pósa Ferenc:A betegség mint pótcselekvés http://www.posa.hu/?pid=10001&id=14
Ha nem,akkor még töröm a fejem :oops:

Süti,Berni haláli ezekben a sapikban.Mé nem géppel fotóztál??? :roll: Mikor jöttök???

Tara,a 3,4 -4 óra nem is olyan sűrű.

Zsalyam,nem tudom,hogy a helyével van e a baj,mert az ágyában aludt eddig jókat,babakocsiban is szokott,és a hálóban is.Eddig egyikkel sem volt gond.

Madar,Linda....a karonülő kicsit erős volt Kép Kép

Babcika,Blanki cica nagyon szép ebben a fülbevalóban.
DPD :lol: :lol: :lol: :lol: Hahláli vagy,komolyan!!!!Bírlak nagyon :)
Számot cseréltetek????Majd írd meg a blogban Kép Kép Kép

Kata,mosoly Kép

Móka,összegöngyölt törölköző a lábacskák alá.. EZT HOGYAN???

Kriszti,hmm,most nem irigykedem a kedves rokonokra.Nehéz nem megbántva közölni,azért remélem sikerül velük megértetni.Ati nem tud ebben segíteni neked?
Gergőnek simi,gyógyuljon meg hamar.

Mano,Ákos ééédes csíkosban is,és Ádám kosztümben is sapiban.Míra nagy szakártelemmel csinálja a mézest.Ügyes kis kuktád van :)

Köszönöm a tippeket az éjszakára.A múltkori 4 éjjel után váltottunk a hálózsákra,és működött.2 szopi volt éjjel,és alvás tovább.Persze ettől még lehet a zsák is az ok,meglátjuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.12.08 18:55-kor.

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="vikiviktor"]n írta:vikiviktornno kicsi Moncsicsim vett most meg megint alszik.... Kép

S akkor ki nevet?????? Kép

Én nem az elíráson nevettem... hanem, hogy decemberben sok... és szeptemberben sok baba lett... hm?! Kép

Manó.
.. köszi... ok figyelni fogok....
vikiviktor

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.08 18:55-kor.

sutimano76

Süti igen nyál miatt van... meguntam, hogy állandóan öltözni kellett... s ő meg nem akart... :? :? :?
vikiviktor

[quote="sutimano76"]e írta:sutimano76zt ismeritek??????
http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3Kig ... re=related

Hehe, nem, de tök jóóóóóóóóóóóó

Kép Kép
manósziget

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor

Én nem az elíráson nevettem... hanem, hogy decemberben sok... és szeptemberben sok baba lett... hm?! Kép

Manó.

Bocs,Berni már annyira nyávogott a járókába hogy siettem....

sutimano76

Kép Kép
manósziget

én is amiatt vettem csak,de megkötős,és nem hiszem hogy az jó lenne egész nap rajta,mondjuk nem is egész nap nyálzik.. :roll:

megyünk fürdetni,aztán kaja és altatás....

Andi,géppel csak egy sikerült,mert lemerültek a frissen vásárolt elemek :shock: .......holnap megpróbálok uh-t keresni és akkor visszatérünk rá jó??????

sutimano76

Süti... én nem ismertem... de tök jó... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor

Manó.

Bocs,Berni már annyira nyávogott a járókába hogy siettem....

Semmi baj... megbocsájtok.... Kép mer ollllan nagy szívem van.... Kép
vikiviktor

húúúú, Manó, ez (Cancion del Mariachi) most nagyon jól esett ... szeressem nagyon ... köszönöm :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="manósziget"]H írta:manószigetúúú, ezt de szeressem: http://www.youtube.com/watch?v=Tu4Hnbor9rI&feature=related

huuu ezt én is nagyon szeretem... köszi...
vikiviktor

estére én is leveszem... alvásra nincs...
no lépek mert asszem lebukok.... :? :? :?
vikiviktor

Kép
v.andi

Andi!

naná, hogy cseréltünk számot, hívott 2* is, nagyon dzsetleman ( vagy hogy a francba kell írni), és diszkrét, negyed órával azelőtt,hogy megjött, hívott, hogy otthon vagyok e, aztán mikor beért az utcába hívott, hogy menjek már elé.... hát na :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Látjátok, mire nem jó ez a fórum. ;)

Kép Kép
manósziget

Enyim apa még dógozik... Kép

Kép Kép
manósziget

Na üdv!

Persze Andi mert elírtam, nem 3,5-4 hanem 2,5-3 ami a bocitejhez szerintem nem nyerő, főleg éjjel.

Süti neked is rosszat írtam, tényleg az újpesti gyerek sztk.

Asszem nem vagyok a toppon :lol: :lol:

Kata: talizhatunk, ha nem szakad az eső :lol:

Tisz: Mi Katáéktól nem messze a Bánkutban.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Enyim apa is! Tegnap is hajnal fél 2-kor ért haza :cry:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Viki: Dóri - mint mindig - gyönyörűséges kis husibaba... 8) Megtaníthatná Máténak hogyan kell szépen, nyugodtan elaludni napközben... Online kurzus, esetleg? :wink:

Babcika: Olyan FP napocskás csörgőt hozott a Mikulás Máténak. Nagyon szereti, jól választottál. :lol: Futáros sztori tényleg muris... :lol:

Tara: Mivel fiaink egy napon születtek (ha jól emlékszem), így biztos együtt ugróiskoláznak. :) Már egy ideje Máté is gyakran eszik, 2-2,5 óránként, éjszaka is. :roll:

Manó: De csodaszépek a gyerekek! Ákos első, sapis képe a kedvencem. Míra pedig milyen ügyi, és gyönyörűséges is. 8)

Kép

Kép
hgrita

[quote="móka:)"] írta:móka:)n ezt imádom mostanság:)

http://www.youtube.com/watch?v=-QG12E9nJ7I

Viki: Kicsi szív nagyon szép!!

Kriszti: Gergőnek simi! meg Neked is!!

írtam a blogba

Sziasztok

Móka, én is ezt szoktam Nininek dúdolni, nagyon szeretem, mindig elalszik rajta :lol:

Visszaolvasok és jövök ha tudok 8)
Vendég

Andi: ezt nem ismertem ... húúú, de nagyon jó ... köszönöm. :)

Viki: Dórinak a haját meg kell már szárítani? Ezt komolyan kérdezem. :wink: :lol:

Manó: csak ámulok és bámulok, ezek a gyerekek nagyon szépek, nekem is a meztelen Ákos a kedvenc :oops: :lol: a mézeskalács meg gyönyörű, nagyon ügyesek voltatok ... én ilyet még nem csináltam. :oops: :oops:

Kriszti: Gergő keze ... uff, ez nem hiányzott most .... gyógypuszi neki ..
rokonok :? na, ez az amire igaz is a közhely, hogy azokat aztán nem lehet megválogatni .... én Julcsi születése után hoztam magam olyan helyzetbe, hogy már időnként nem éreztem jól magam a saját otthonomba, pedig anyáékat a jószándék vezette csak, és tényleg nagyon sokat segítettek ... :? :? de akkor is, no ... egy életre szóló lecke volt ... azóta nem estem ugyanebbe a hibába, de valszeg Te ezt kikerülni nem tudod, csak az marad amit írtál ... időnként elmondani .. aztán sértődés .. aztán béke ..... aztán megint elkezd telni a pohár ...

Móka: rendben lesz minden holnap, +++++++ drukkok mennek

KépKép
KépKép
madar

Mi apánk is dolgoz még, mai utolsó megbeszélése 19:30-kor kezdődött, szval talán mostanában ér haza ... gyerekeket már eltettem ... borospoharakat kikészítettem ... :D :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: akartam írni, a mustáros-hagymás pipi nagyon finom volt, apa megdícsérte :D :D .... annyiban tovább fejlesztettem, hogy az olajat, amiben sütöttem a hús felöntöttem kevés főzőtejszínnel és pici fehérborral, felfőztem ... és ezt a mártást tálaláskor a hústekercsekre öntöttem ... de nagyon jó volt ... köszönöm. :D :D

Viki: a Te smiley-jaid honnan vannnak? Egyiket-másikat felismerem (smiley-park), de nem mindet onnan vadásztad, igaz? :wink:

Itt nincs most senki, áthúzok a blogra, ott úgyis elmaradásom van.

KépKép
KépKép
madar

Süti: Holnap küldök át 3 hós és baba-mama képet is.

Madar: Jó borozgatást és miegyebet! :lol: :wink:

Kép

Kép
hgrita

Viki, köszi, h Te a tartalmon nevettél:) :D:D

Manó, olyan szépek vagytok... Ákos húsos szája, nagyon cuki!!

Madar, köszi a drukkot, csak azért tartok a holnapi naptól, mert megint Apa fog odaállni, s remélem nem kell megint meghallgatnom a dokinéni prédikációját...
kellemes Estét Nektek!!

Bobóka, de jó, h jöttél, ma annyit gondoltam Rád, h mi lehet Veletek!

Ja, és már megint majdnem elfelejtettem..
Flora és Rita , remélem meg tudunk jövő hétre szervezni egy sétát... ezen már nem megy, mert utazunk a Babával haza a szüleimhez

visszaolvastam a születés napunkat, olyan jó volt olvasni, ahogy drukkoltatok, és izgultatok :oops: :oops:
ma ki se mozdultam a lakásból, lehet, h ezért vagyok kicsit pityergősebb?!?!
brrrrrrrr

Apa megcsinálta a vacsit.. megyek eszek kicsit.. én 2010ben kezdem a kaja odafigyelést!!:D:D

Kép

Kép

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: