Móni
Jó, h írtad a láz mellett szoptatás dolgot. Főleg, ha ennyien mondták.
Annyira igazad van abban, amit leírtál, oltással meg parával kapcsolatban. Szerintem teljesen túl van dramatizálva a dolog.
Ha 3 doki szerint normális a súlyvesztése, akkor legalább ezen ne aggódj tovább.
Enikő
Hát akkor neked is kitartás. Azért a hányás is durva lehet. Szerencsére Lilla ezt nem csinálja hisztikor. Legalább ezt nem.
Mangora
Nekem a lábam ringatja

de ha kapálódzik benne akkor hintáztatja magát is.
Tej csöpögés: van nekem is. Sőt néha nem is csak csöpög...
Sex: hidd el mindent meg lehet oldani

tapasztalat
Ma mértem 5200 gramm

és már 68as ruhát is adtam rá...
Amúgy Dani nagy ölbe és szopi baba. Ha ölben lehet vagy szophat akkor minden ok, de így is olyan remekül hízik, mi lenne, ha még többet cicizne???
Ma délután amúgy állandóan cicin lógott volna.
Nálunk amúgy kb 2 napja "nem" normalizálódott a helyzet Lillussal. Remélem így is marad minden. Bár most még apa van és ketten tudunk rá figyelni (most ugye táppénzen van) jövő héten meg már dolgozik. Bár akkor elvileg jön anyósom.
Írtátok többen is, h érdekel a téma. Először is nálunk ugye nem csak a tesó, hanem a cumi elvesztése is ott volt, ami már nagyon sok volt neki. Én éreztem, h nem jó ötlet ezt most végig csinálni, de férjem biztatott, h bírjuk ki és reméltem, h
nem lesz nagy gáz. Hát ugye lett, de már úgy néz ki a nehezén túl vagyunk, ami a cumit illeti a többit még nem tudom. Gyermekpszichológus ismerősünk megerősített, h a cumit pótolni kellett volna és minden gyerek leszokik, amikor érzelmileg megérik rá saját magától.
A másik amire mi rájöttünk (azaz én azt hiszem), hogy kicsit vissza él a helyzettel a kisasszony. Ugye anya fáradt és nagy valószínűséggel kicsit engedékenyebb is volt a kórházból hazatérés után és amúgy meg mindketten apával az ő kívánságait lestük.
Éppen ezért jobban figyeltünk a nyafogásaira is és ő úgy érezte, h hisztivel fel tudja magára hívni a figyelmet. Azt nem tudom, h miért érezte úgy, h jobban mint amúgy, de eszerint cselekedett.
Így amikor már nagyon bedurvult a helyzet igénybe vettük a bünti szobát. Volt olyan is, h sokat ott hagytuk, de én most már figyelek rá, h csak 2 perc és aztán megbeszélem vele a dolgot és h csúnya dolgot csinált.
Fontos, h nem a gyerek rossz, vagy csúnya hanem az amit tett és ezt is kell neki mondani. Hogy csúnyán viselkedett.
Bocs sok volt. Hisztikezelés elővetítése, de erre még várnotok kell 2 évet

.
Reni
Tudod én is így érzek, és írtam is de azt hiszem normális, h így érzünk.
Köldöksérv

hát remélem nem az. Dokinak mikor mutatod meg?
Barátnőm szerint csak 2-3 hónap aztán már nagyon jó, azért az biztatóbb mint a 2 év.
Látogatók: én magam miatt sem akarok sok mindenkit látni most még. Nekünk még össze kell szokni és nem tudok úgy a lakásban sem rendezkedni, meg magamat sem rendezgetni, h a szűkebb baráti körön és családon kívül másnak is party képes legyek. Persze csak a magam véleménye szerint.
Tszilvi
Én ittam tejet és Dani nem pöttyös, nem biztos, h az a baj és a mogyoró sem feltétlenül, de arra inkább gondolnék mint a tejre.
Kriszti
Após
Kata
Altatás: nem rontottátok el. Ilyenkor még nincs olyan, h hozzászokik. Nekünk Lilla és Dani is ilyen kicsinek és 2 hónaposan már egyedül aludt el a saját ágyában.
Amúgy meg ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nekünk is vannak igényeink és néha muszáj azokat is kielégíteni még ha sír is a gyerek.
Mi is megkaptuk az adókártyát tegnap. Gondolom nektek is kell a napokban.
Vérzés: még nekem sem elég a tisztasági, főleg szoptatáskor tisztulok még mindig.
Amúgy nem tudom mi lesz, ha apa megy dolgozni és nem ér haza altatásra, mostanában Danit mindig ő altatja. Ahogy a kezébe veszi már durmol is
Mondtam is neki, h tuti pálinkás kenyérrel eteti...