Drukk a ctg-hez. Kíváncsian várom a doki véleményét a jóslóidról. Bibi
Első pocakos mamajelöltként nem tudom, hogy érzésre milyen, amikor leszáll a pocakunk. De nem olyannak képzelem, mint amilyennek leírtad. Szerintem az, hogy máshol érzed a babát mocorogni, az nem ezt jelenti. Azt várom a saját pockosomtól, hogy ne cici alól kezdődjön, hanem némileg végre helyet hagyva a tüdőmnek, valahonnan lejjebbről kezdjen gömbölyödni. A 33. hét egyébként is korai még a leszálláshoz, nem? Ha oltári butaságokat írtam, akkor ezer bocs. De valószínűleg a kismanód kihasználja az utolsó heteket, amíg még van ideje helyet változtatni
Csajok! Ti vesztek valamilyen csecsemő ápolási, gondozási szakkönyvet? Olyat, amiből utána lehet nézni mindenféle nyavajának, étrendnek, stb. Ha igen, milyet/melyiket érdemes beszerezni? Vagy a neten hozzáfér mindenhez az ember aggódó lánya, és egyébként is forduljak orvoshoz, ha bizonytalan vagyok?
Csirkesz
(az éjszakám nekem sem volt egy leányálom, szemétláda allergia suttyomban, éjszaka lepett meg. Mostanra persze már jobb, de már nappal van.

)

Viszont nálam ez ugyanolyan szénanáthás tüneteket tud okozni, mint másnak a parlagfű és egyéb nyalánkságok.