A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartinieeeeeszuuuuusom vigye el vki!!!!!!!!!!!
nemkőőőőőőőőőőőőőőőőőő

elszóltam az éjszakát.....
most mán tutti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez annyira aranyos volt :lol: :lol: :lol:

vicger

Köszi nekünk nem kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara, szegény pici Marci... gyógypuszi neki!

Timi, homeo: de jó, h végeztél a dolgoddal :) enyém díszek az asztalon várnak :? de Luca egész nap rajtam, szinte csak cickón jó... elalszik.. kicsit várok, s leteszem.. két perc, s megint ébren van :? sehol sem jó, sem ágyában, sem a hordozóban, székében, sehol, senkinél, csak nálam...

nahát csajok! kis fantázia :):) ;);) az éjszakai hálószobán kívül számtalan helyiség vár felfedezésre ;) s míg csemete alszik, lehet játszani a felnőtteknek ;) itt is.. ott is.. :) izgalmas tud lenni nagyon ;)

ami pedig önmagunk értékelését illeti... tudom, hogy nem egyszerű... de apróságok is fel tudják dobni az ember lányát.. egy lakkozott köröm, egy kis púder, szemfesték... egy halvány parfümillat... hm?
s tényleg, egy szexi fűző, nem csak hogy karcsúsít s eltakar, de nem kicsit vadít is ;) hozzá combfix, körömcipő s máris olvad a férfi, mint a vaj ;)

vicger

Kriszti engem nemhogy apróság nem, de 10 apróság együtt sem tud feldobni a ma délután készült képeim láttán. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
tengdi

Tengdi drága!

Isten éltessen születésed napján!!!!!!!!!! :):):):) Sok sok boldogságot Neked :):)

dehogyisnem tud! ;) különben is... nem az van, hogy látom és hiszem, hanem hiszem s látom! De hisz' tudod :)

vicger

Tengdi!!

Én is kívánok sok boldog szülinapot, bár én nem is tudtam :oops: , még jó,hogy Kriszti ilyen szemfüles. :D

Kép
babcika

Kriszti, Luca aludt már?

Enyim gyerek még ma kb. 30 percet aludt, hát, :roll:

Madar!!

Neked pedig írni akartam,hogy eszméletlen fotogén a lánykád, és Veronika nagyon édes, jó,hogy már így szeret fürcsizni :D

Kép
babcika

Tengdi, én is néztem Rólad képeket... de gyanítom én nem azt látom, amit Te ;)

Babcika ugye hogy ugye? mire nem jó, ha az ember gyereke általános sztrájkot hirdetett...
Banyek, azért rendesen parázok ám az éjszakától.... Luca egész nap kábé 15 percet aludt...

vicger

Front van, vagy mifene? ahogy olvasom Blanka is vicces kedvében van ma :) Vagy a Mikulás kavar? :lol: 8)

vicger

Nagyon értelek Erika!!!!!!!!!!

Nem gondolom, hogy túllépem a hiúság egészséges határát, szerintem semmi ilyenről nincs szó. Csak tudom az eszemmel, amiket tudok, férj máshogy lát, 3 éven belül szültem két csodát, előtte volt egy vetélésem...szinte végig vagy várandós voltam, vagy szoptattam, na arról ne beszéljünk, hogy én szinte pont 3 éve éjszakázom, ami azt jelenti nem aludtam 5 óránál többet egyfolytában, azt is egykezemen megtudom számolni menniyszer. De ez mind az intellektus szintjén mozog, s amíg nem viszi át érzelmi szintre az ember,addig ezzel nem tud mit kezdeni. Csak tudja, de ez kevés.

És addig nem hiszi el, hogy igazán kívánatos lehet így is......meg egyebek.

Ma lettem 40 éves, lehet pusztán születésnapi krízis.

:lol: :oops:

Aztán a másik oldalról meg mindenkiért, s mindenért hálás vagyok a fentieknek, s addig jó, míg csak a plusz kilóim tesznek rosszkedvűvé. ( hát azért tudnék mást is találni, de most nem akarok )
Ez meg múló állapot, igaz sorstársaim a táblában? :-)

Nem panaszkodtam a sors ellen és nem zúgolódtam. De egyszer, amikor nem volt lábbelim és nem tudtam magamnak cipőt venni, elkezdtem zúgolódni. Nehéz szívvel mentem el Kufában egy nagy mecsetbe és a mecsetben megpillantottam egy férfit, akinek nem volt lába. Ekkor hálát adtam az Istennek, hogy megvan mind a két lábam és csak a cipő hiányzik, amelyet fel akarok húzni a lábamra.

(Maadi)

Kép
Kép
tengdi

jaj nem frissítettem, most láttam de aranyosak vagytok!!!!!!!!!

nagyon szépen köszönöm, nálunk meg mindenki alaszik 3 gyerek, apa, kidőltek a buli után.

Kép
Kép
tengdi

lehet igazad van Kriszti, érdekes valahogy tükörben nem tűnik ilyen gáznak, mint kimerevített fotón.

Tudod mit, tutti igazad van!!! :lol: :lol:

alakomat le sem kéne fotóznom, dettó, mint amit feltettél.

na de ugye nekem (is) muszáj formába hozni magam, hiszen a 2 srác majd büszke kell, hogy legyen anyukájára, most még jó nekik a pihe puha hájpacniban elmerülni, befészkelik magukat, kényelmes, felveszi azt a formát, amit kívánnak, hol tudta volna ezt megcsinálni Rubint Réka két gyermeke? :lol: :lol: :lol:

bakker tökjó, hogy van rajtam ennyi plusz!!!!!!!!!!!!!! :lol:

no, pozitív gondolkodás.

Kép
Kép
tengdi

apának különben bejött, mikor szedtem fel kicsit, neki túl vékony voltam. na középsőm ébredt puszi nektek

Kép
Kép
tengdi

olvasok, olvasok .... és annyi mindent írnék, amit előttem már elmondtatok ... :wink: ... a könyv: dr. Marshall B. Rosenberg: A szavak ablakok vagy falak (Erőszakmentes kommunikáció)

... ráadásul most idő hiányában gyorsan csak ennyit:

Tengdi Isten éltessen sokáig!

Kép

KépKép
KépKép
madar

Tengdi és ott van benne a simi ... látod? :) :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

igen Madar nagyon kedves vagy, persze, hogy látom!!! ill érzem :lol:

Ábel még mindig alszik, ellentétben Lucával s Blankival, ma álomkóros. Máté apával fürdik

Kép
Kép
tengdi

Sziasztok!

Csak jelentkezem,még nem olvastam vissza.

Remélem minden babó alszik már! :)

Olyan mérges lettem,hogy fel tudnék robbanni....... :evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
tisz

ááááááááá basszus, itt ma nem lesz alvás........

vicger

Jó soká értem vissza :wink:

Kriszti, én csak azt az egy módszert tudom, hogy "hagyd rá, előbb-utóbb megunja" - esetleg a versenyüvöltés, különösen ha ki vagy akadva, kitűnő feszültség levezető :wink:

Tengdi, boldog születésnapot! Már sok mindent elértél, legfőbb ideje, hogy elkezd igazán élvezni az életet! :D :wink: (én leszek a következő, aki betölti a negyvenet, már készülök rá lélekben, eddig tíz évig 30 éves voltam, nehogy túl hirtelen jöjjön a váltás :wink: )

Erika, Tengdi és mindannyian akik küszködünk apró gyermekeinkkel: a pici gyermek anyja és a dögös szerető nem könnyen szuszakolható be egy időben egy nőbe, de hogy a kapcsolat jól jön ki a szülés kríziséből vagy nem, az most dől el, és az egésznek az alapja, hogy jól érzed-e magad a bőrödben, mert ha igen, akkor tudsz sugárzó nő lenni, akivel szívesen van együtt a férje (párja, akármi). Egy jó frizura, akár teljesen új fazon - hiszen a szerep is új, igen néhány új ruhadarab, akár a turkálóból, filléres, vagy akár drága ékszer, --- különös, most hogy írok nektek, kihúzom magam :wink: És a sugárzás belülről jön: ha tudsz örülni az apróságoknak

Bocs, ha hosszú volt a prédikáció, még nagyon sokáig tudnám folytatni :wink: épp ma kértek meg, hogy jövőre én prédikáljak valakinek az esküvőjén. már alig várom :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, korán van még. Küldtem neked egy nagy csokor békességes érzést. :) Remélem, odaér :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti most voltak a miskolci tűzoltók a híradóba:wink: .... ez egy nagyon nemes gesztus tőlük...
:D

KépKép
KépKép
zsalyam

Mi a baj, Tisz?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

és kitartást, erőt!

KépKép
KépKép
zsalyam

Olvasom, hogy nyűgösek a kicsik, az enyém szinte sose sír, alszik játszik, mosolyog. Este megfürdetjük, szopik, leteszem, alszik, éjszaka is többször felébredek én, mint ő. Biztos nem véletlenül hívom Mesének :D :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna ez a nyugalmas állapot valószínűleg annak köszönhető, hogy nem kórházi körülmények között jött világra Mese nem? jól emlékszem, hogy születésházba született...
sok otthonszülőtől hallottam, hogy mennyire mások a gyerkőceik....
de biztos temperamentum kérdése is...

KépKép
KépKép
zsalyam

Samuka kórházban született, de ő is ilyen nyugodt baba volt, igaz, hogy csak addig vihették el tőlem, amíg a súlyát lemérték, az apja akkor is ment vele, és pár óra múlva hazajöttünk. Az is igaz, hogy 1éves koráig velem aludt :wink: Mese is velem alszik még, és naagyon ritkán van egyedül :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én már azért unom a Harry Pottert, mert ők nem tom hányszor olvasták és nézik filmen (most is pl.) :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ti meg ilyenkor mindig máshol jártok :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

írok a blogba

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Szerencsére nekem se sírós babák jutottak..... mi még most is együtt alszunk négyen.... :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

Orsi, bent voltak? a tv2ősbe nem, na majd megnézem akkor a fél9est :) rendes fiúk ezek, nem hiába :):):)

Anna, köszönöm, ideért :)
A versenyüvöltés tetszik, jobban, mint a ráhagyás... :oops: :oops:
Olyan jókat írsz, órákig tudnám olvasni, úgyhogy tőlem egész nyugodtan önmegvalósíthatnál :wink: :wink: :wink:

nyűgösség: hát a jó Isten tudja, h mi a baj, ha a kezemben van, akkor minden okés :) csak ne tegyem le... úgyhogy a mai teljesítményem szinte nulla. Még szerencse, h kaja volt...
Mondtam, h isteni fini lett az aranygaluskám? :oops: 8) :D

vicger

Kriszti az m1 híradóba 8) .

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti, az szuper (Aranygaluska) :D :D :D
Akkor ne tedd le, úgyis minden megvár, nem? :wink: :P

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, aha :) csak mellette Ati sem aludt ma semmit, Atesz pedig dolgozik...

vicger

Hát, akkor ülj be a gyerekek szobájába a kicsivel az öledben és énekelj nekik. :wink: (én ezt szoktam csinálni, ha már totálkáros vagyok :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kicsit olvasgattam,amire emlékszem:

Boboka Matyinak eleinte minden pelusban volt termés,kb.1 hónapja van hogy egy hét is kimarad.Ő csak anyatejes,de mivel Niki sem sok tápit kap,szerintem nincs gond.Főleg ha nem fáj a poci.
Most olvasom már "sikerült". :)

hgrita 3 hós ugrás nálunk is napok óta tart,Matyi 1+1/1-2 óránként! :shock: eszik.Éjszaka eddig 1X kelt,most 3-4 ébredés van.Vége lehetne már.

Madar gyönyörűek a lányok!

Andi tappancs cuki. :)

Cipősdobozt én csak terveztem,még nem jutottam el oda.Tényleg csak új dolgokat lehet bele tenni,s alig használtat már nem?

astrid Tesco :evil: :evil: Én is jártam már így,játékboltban! vett játékkal,még szerencse,hogy szülinap előtt kibontottam,mikor visszavittem,először persze beakarták mesélni,hogy nem is hiányzik,de győztem és cserélték. :wink:

Anna Erikának írt szavaid eljutottak hozzám is,bár tudom nem nekem írtad,de köszönöm.Mivel nálunk is vannak problémák,azt hiszem sokat segít.Erika 1 év......pont mint nálunk. Most olvasom tovább...a férjeink nem rokonok véletlenül?A viselkedés elég hasonló... :roll:

Kriszti Luca alszik már?

Tengdi Boldog születésnapot kívánok!

Anna,ide nem írnám le mi a baj,túl családi.....anyós. nem tudom ki olvas.

Kép

Kép
tisz

Ja elkezdtem a 90 napost.Legalábbis próbálkozom.

Kép

Kép
tisz

Tengdi!

Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!

Tisz!

Férj rokonság :lol:

Azt hiszem jó kis lavinát indítottam el, de olyan jó, hogy segítetek, komolyan, nagyon jól esik!!!!!!

Engem nem érdekel, ha idegen is olvas , hogy ilyeneket írok, ha ennyire perverz valaki, legyen boldog.
De a blog is tök jó, néha beleolvasok én is. .....

Kép
arvaerika

Anna :) hehehe akkor meg a röhögéstől nem alszanak majd :D:D:D Na, komolyan, legközelebb bevetem, most már / még alvás van... elkiabálni nem akarom.

Tisz, írd le a blogba, ha gondolod, h ki szeretnéd írni magadból! A 90 naposhoz gratula :) Ügyes leszel!!!
Most úgy tűnik, hogy alvás van... majd meglátjuk meddig, mert általában csak 23h után van Lucánál éjszakai alvás...

vicger

Kriszt, ne mááá! Minden gyereknek gyönyörű az anyja hangja!!!! :wink: Egyébként egy nagy röhögés is segít este ellazulni, nem? :lol: :lol: :lol:

Erika, Tisz, nekem is segít ha végiggondolom a dolgokat :wink: És ez a legjobb ebben a társaságban, hogy tudjuk, hogy a gondjainkkal nem vagyunk egyedül, és máris sokkal könnyebb :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti, Babcika, Rita, Viki, Manó, Bibi, Andi, többiek??? Elvitt benneteket a krampusz???

vicger

Megyek alunni, hideg van :(

Erika, titokban mi nagyon örülünk, hogy egész héten nincs otthon a férjed, legalább jó sokat írsz ide nekünk :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika én örülök a lavinának,és hogy épp most van egy kicsi időm,így olvashattam.Nem jó kifejezés,de "jó" hogy nem csak nekem vannak ilyen problémáim.
Én csak azért nem írok ide családi dolgokat,mert tudom,hogy van a családban babanetező és hát nem nehéz megtalálni.De bízom benne,hogy mégsem "ismer".

Ja,már szerettem volna kérdezni,milyen blog?

:oops:

Kép

Kép
tisz

Tisz, írtam privit. :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,köszönöm.Holnap benézek.

Kép

Kép
tisz

Kép
Apa ments meg!!!!!!!!!!!
Kép
Innen már biztonságban végig nézhetem :)
Kép

Kép

Kép

Kép

így Mikulásoznak tűzoltóék ;)

Luca ismételten csatlakozott hozzám :)

vicger

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

jelentem megvagyunk még mi is, visszaolvasni nem hiszem, hogy tudok, 511. oldalnál tartottam, szóval sorry........
rólunk: szerdán votunk oltáson, kötelező plusz meningo, elég jól viselte, bár volt egy kis láza estére, de nem volt vészes. 5200 gramm és 57 centi :lol: már naggggggggggyon nagyok vagyunk ám.....
legújabb tudományai: anya cicijének harapása-tépése, és közben vigyorgás, hogy anya ordít, mert fáj :lol: mondtam is neki, rá fogok csapni a szájára, de kiröhögött, nem hitte el :lol: ennyit a tekintélyről........ másik meg, már rendesen visít, ha nem az van, amit akar..totál idegbeteg továbbra is, ha nem fér a szájába a keze és visít, mint a kismalac, és közben vörös a feje..persze közben vigyorog is, mint a vadalma, mert tetszik neki a saját hangja......sőt, már kacagott is, többször is............
ma felakart ülni a drágm, ki volt támasztva két párnával, hogy lássa a tv-t, egy perc múlva már húzta volna fel magát, és addig erőlködött, még előrebillent, és lefejelte a szivacsot..utána addig tornázott, még teljesen hasra borult :lol:

kérdés: észrevettem, hogy pár napja görcsösen szorítja össsze az ökleit... nem mindig van így neki, de napjába többször is csinálja....ez miért van? vagy ez normális? olyan, mintha a saját ujjait akarná megfogni.......

na megyek aludni....még lógok képekkel, de szerintem majd csak holnap.......jó éjt

KépKép
Kép
scooper

Kriszti!

De jó képek, biztos jó lehetett!!!!!!

Nem akarnak aludni az enyimek. Kb.30 plüsit hordtak be az ágyba eddig.... :cry:

Jó éjt! (írtam a blog-ba)

Kép
arvaerika

halihó!!!

hjajjjjj,későn nyitottam meg a másik oldalt az írásra,így tudom,hogy valamire szerettem volna reagálni,de nemtom mivótaz :roll:

Erika,megkérdeztem enyim férj,mit szól ahhoz ha úgy kezdek egy mondatot,hogy "beszélni akarok veled"....állítása szerint sehogy,és ha jobban belegondolok tényleg...viszont tény hogy tutira szexszel könnyebb....
ááááááá eszembe jutott!nagylányod ugye 16???hát engem a nővérem akkor már keményen a házimunkára fogott,egyedül a főzést hagyhattam ki,de azért a tűzhely mellett ácsorogtam,és végül csak belém ívódott valami!!!!szóval igenis ülj le vele és beszéld meg,hogy segítenie kell.A nővérem most a sógorom lányát tanítja,egy ideig nem tette,de én mondtam,hogy ez ilyenkor már az ő javukat szolgálja,mert ha nem teszed és előbb utóbb külön vagy el költözik,főleg ha pasihoz,na akkor nagy gondba lesz ám!!!Még ha most utálni fog is érte,fogd házimunkára!!!!!

ezt elküldöm azt folyt. köv.

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: