A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » ! 2010 tavaszára várjuk babánkat!

Lizusom már jobban van, bár még mindig naggyon taknyos. Viszont vagytőle elkaptam, vagy nem tudom honnan... takonykór, torokfájás és fejfájás Sad
Szakdolgozat leadása egy röhely volt!!! Bementem tegnap, és összevissza küldözgettek egy papír miatt, amit tegnapelőtt nem tudtam leadni, mivel a tanárnőnél volt, aki azt mondta, hogy már leadta xy-nak. Hát senki nem tudott semmit, néhány ember meg elérhetetlen volt. Mondom a tanárnak, megvan a fénymásolat arról a pappírról, csak alá kéne írnia, mert én átírom, meg az értékelést leadni, hát az úgy nem jó. A legviccesebb és kiborító az volt, hogy mindenki ba@ott megmozdulni, vagy egy kis hajlandóságot mutatni a segítségnyújtásra... De végül meglett 2 óra alatt!!!! Aztán jött az újjabb kavalkád, de már a tökm tele van. Na mindegy.

Kép
Kép
onlány

látom én prgök itt :D :oops:

Kép
Kép
onlány

pörögj csak :)
azért örülök, hogy végre a végére jutsz nagy nehezen a doli leadásának!
és :JOBBULÁST!!! mindketőtöknek...

én elég vacakul vagyok(főleg tegnap este voltam carul), nagyon helyezkedett Boti, össze-vissza nyomorgatott mindent odabent.
Hol az ájulás kerülgetett mert elnyomott vmi eret, hol meg úgy megrúgott vagy nyomott hogy a könnyem potyogott.
3x is fel-le fordult (közben néha megállt keresztben pihenni), a hasamon nagyon jól látszott hogy éppen hogyan helyezkedik el. A szegycsontom úgy ropogott hogy Panna felébredt rá 2x is...
És a hiába dobáltam befelé a magnéziumot, nagyon sűrűn keményedtem. Aztán éjfél felé elnyugodott a kölök és én is el tudtam aludni, ma reggel már vmivel jobb, de most meg a gyomromat nyomja kegyetlenül, nem bírok enni, meg a levegővétel is nehézkesen megy... :?
ma vásárolni kéne menni, de nem tom hogy fogom bírni :(

viszont muris, hogy elkezdett kifordulni a köldököm, a gyerek pozíciójától függően hol lapos, hol kidudorodik :roll:

Kép

Kép
redwings

:shock: :shock: :shock: jesszusom, ne ilyesztegess!!! Whááá, mint egy horr film :shock:

Kép
Kép
onlány

uhh, bocsi, nem ijesztgetésnek szántam :oops:
legközelebb nem mesélem el, hogy ne rémisztgessek senkit sem!!!

Most is csak azért írtam meg, mert nagyon fura volt az egész, Pannával egyáltalán nem voltak ilyesfajta élményeim. jó, persze, lehetett érezni hogy mikor fordult át, meg néha kifeszítette magát itt-ott, de egyáltalán nem voltak fájdalmasak ezek az attrakciók. Legfeljebb múló kellemetlenségnek tudtam definiálni a megmozdulásait.
De Boti.... milyen akrobata lesz idekint, ha most odabent is ilyesmiket művel
:?: :shock: :!:

na de szóval a lényeg, hogy attól, hogy nekem itt ugrál ez a minimaki, nem bizti hogy másnak is fog a sajátja :roll:
éééérted!!!?!!!

Kép

Kép
redwings

értem hát! Hála égnek nekem sem volt ilyen élményem .... remélem, nem is lesz.

Kép
Kép
onlány

Domi,

igen még dolgozok. ha minden jól megy, és nem jön közbe semmi úgy tervezem, hogy január közepéig, végéig maradok.

Kép
gota79

Sziasztok

Örülök, hogy örömmel fogadtatok. Az oltással kapcsolatban elvagyok durranva teljesen. Mi az hog ykísérleti nyulaknak használnak minket? Mire fel mondják, hogy oltassuk be magunkat? NEM KÉSZÜLT VEMHES FŐEMLŐSÖKÖN KÍSÉRLET, GENETIKAI VIZSGÁLAT EZZEL KAPCSOLATBAN. EZ NAGYON MEGDTRÁGÍTOTTA VOLNA AZ OLTÓANYAGOT ÉS EG YÉVIG KELLETT VOLNA TARTANIA A KÍSÉRLETEKNEK.

ÖSSZEROSKADOK A FELELŐSSÉG ALATT. H ABEADATOM LESZ BAJA A MAGZATNAK? íRJAM ALÁ A PAPÍRT, HOGY ENYÉM A FELELŐSÉG. BORZALOM. a FENTIEKET EGY HEMATOLÓGUS FŐORVOS MONDTA AKI A CSALÁDUNK BARÁTJA. DE PÁROMMAL MI IS ÍGY GONDOLKODUNK MIVEL A GYÓGYSZERIPARBAN DOLGOZUNK.

Ezt csak azért írtam le, mert nagyon megfontolandó az oltás, főleg, hogy higanytartalmú. Teszek be ide még egy linket ami ír ezekről. http://www.homeopata.hu/doc/h1n1-oltas.pdf

Szóval nem hiszem, hogy baj lenne akkor belőle. De azért elég fura, ahelyett, hogy az orvosokat tájékoztatnák már erről az anyagról, csak a médiában megy a népriogatás minden áldott nap.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Már az idegtől írni sem tudok bocsánat. :.-)

Az utolsó részt pedig idézetnek szántam, de nem úgy szúrta be a gép.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Onlány,

hát szinte mintha magamat látnám. Én is emlékszem menynit rohangáltam a dolgaimmal a suliban. Persze nem voltam mellette kismama, de dolgoztam és úgy elég nehéz volt mindent elintézi. Szorítok, hogy minden rendben menjen a finisben. Bár neked azért ott van egy picike még pluszban. Azért vigyázz magadra, mert a stresszhormonok nem tesznek jót a babucinak.

redwings,

hát ezek ismerős dolgok. Egyik anyuka írt ílyet egy másik topicban. azt is a sírógörcs kerülgette. Örülök, hogy mostmár jobban vagy. Ilyenkor jó lenne látni mi is van odabent. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

gota,

vigyázz magadra nagyon! Főleg, mert most fog tetőzni a vírus. Én homeót szedek plusz vitamint. Ezen az oldalon van róla több infó, hogy miket érdemes szedni megelőzésre. www.homeopata.hu

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vicky, köszi neked is a biztató szavakat :)
most úgy tűnik, meg van elégedve a pozíciójával: fejjel lefelé trónol, kissé jobbra fészkelve
(valahogy mindig megtalálja a vakbélműtét belső hegeit, P is állandóan ezt csinálta, biztos más a szövetek tartása vagy nemtom, de folyton ott van ő is. ha pl fekvéskor elcsúszik, amint felállok, visszakotorja magát oda)
de már reggel óta nem akaródzik neki felfelé fordulni, mondtam is neki, hogy felőlem akár már a szülésig is így maradhat.
:D

Hné:
tényleg nincs időd netezni apácska mellett ;) :D

Kép

Kép
redwings

sehol senki :?: :? :!: :(

Kép

Kép
redwings

Sziasztok!

Redwings: Befordult menetirányba a babád? :D Akkor farfekvéses már nem lehet!

Onlány: Nagy gratula a szakdogához!!!!!!! Remélem nem betegeztél meg!

17.-ére kaptam időpontot genetikai Uh-ra :D Annyira várom :oops:
Szerencsére párom is itthon lesz akkor, remélem beengedik, hogy meglesse! Elméletileg 13-án indulnak haza, de tegnap kaptak egy telefont, hogy 19.e, mert Hollandiába is át kellene menni :? Mind a 9 ember beintett és egyhangúan azt mondták, hogy NEM :lol: Összetartó a csapat szerencsére!!! :lol:
Most indult vissza hajnalban, bár nem volt nagy kedve hozzá...

Képzeljétek megvettük a héten a babahordozót :D

Kép
hné29

Hné:
jaja, befordult, bár még vissza tudna evickélni, ha akarna - de remélem nem fog :roll:
Hú, tök jó, hogy megvettétek! Emlékszem (még :D), én is úgy élveztem, izgi volt összeszedni a holmikat...
a genetika UHu-ra biztos beengedik ajda párodat!
És sztem azt is meg tudják majd mondani, hogy kukacos lesz-e vagy nunás :D
De jó, 17.-e már mindjárt itt van :)

Kép

Kép
redwings

Sziasztok!bocs a rövidségem miatt,de mobilrol vagyok,7végére apumékhoz jöttünk,mert naon besokalltam anyosomra!tegnap annyira kiakadtam rá,hogy még hasmars is rámjött.röviden:4szer megkérdezte este h elviheti lizit.mondom,h most nem szeretnénk.elmentem pisilni,mire visszatértem,lizit menetkészre öltöztette.bár az idegtöl nem tudtam megszolalni,azt mondja mindjárt visszahozza.aha 2oramulva hozta

Kép
Kép
onlány

Redwings: Remélem nem fog visszafordulni! 11 hetet már bírja ki így :P Irigyellek, hogy csak ennyi van hátra!!!!!

Onlány: Megkérdeztem volna, hogy melyik szavamat nem értette! Amennyire makacs vagyok biztos levetkőztettem volna vissza a gyereket, félrehívtam volna anyóst és kiosztom! :evil:

Pont beszélgettünk minap arról, hogy anyósom biztos látni akarja unokáját, mikor megszületik, ezzel nincs is gond, viszont 1 lakásba nem szívesen hagyom a fiával :lol: Főleg, mivel apám bejelentette, hogy leitatja páromat, ha megszületik a gyerek :?

Kép
hné29

úgy látom itt is mindenki anyós párti. Csatlakozhatok?

Kép
gota79

hú, én is begőzöltem volna ha nálam csinál ilyet a mamika a kölökkel :evil:

11 hét? jé tényleg! :oops: :lol:
bár most hogy így belegondolok, azért elég hosszú lesz sajna. Nem azt mondom, hogy jöjjön sokkal hamarabb, de azt nagyon nem bánnám, ha már itt lenne a karjaimban
:D

Ma kiváltottam a felicitas kismamacsomagot... :? sokkal trébb, mint az előző volt :( :cry:
sajna
(pedig pályáztam a sudocrem mintára)

Kép

Kép
redwings

jó reggelt!

Hát újra a fedélzeten :)
Gota, persze szállj be te is :D anyós elleni hadjáratba.
Hné, miért nem hagyod a fiával? Mondjuk sejtem...., após meg jó fej :wink: bár inkább abban bízz, hogy nem taj részegre itatja, vagy igen :roll: :shock: Olyan gáz, mert nem merek beszólni anyósomnak, mert mégis a férjem anyja és tudom mire képes... szóval ha valami olyat mondanék, akkor olyan hadjáratba kezdene, amitől a férjem szemében lesüllyednék, mert olyan ügyesen csinálja, manipulálja anyós az embereket. Múltkor már volt ilyen eset vele... és éreztem, hogy nem stimmel a férjemmel valami és olyan bunkó is volt. Aztán egy jóóóó időre rá kiderült minden. Azóta anyós elásta magát a szememben!!! Pedig elég kedvesnek, segítőkésznek tűnő személj. Amúgy én még a szüleimet is elküldöm a sunyiba, ha kell, dő ő vele nagyon nehéz, mert nagy játékos :?
Red, voltatok 4d-n? Már nem emlékszem. Kérlek nézd el, 2 okból:
1. kismami vagyok
2. öregszem :lol:
Mi volt a csomiban? Hát múltkor sem volt a toppon a csomi, de kb 4 éve igen!
Megyek mert bőg a gyerek

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány: Sajnos én az a fajta ember vagyok, hogy nem tetszik esetleg valami, azt rögtön közzé is teszem! Soha nem néztem, hogy a főnököm vagy rokonom az illető... Ebből voltak is gondjaim :lol: Anyósomat azért nem hagyom 1 lakásban a fiával, mert ossza mindig az észt párom meg nem viseli el!!! Mondta is, hogy nemhiába ment anno egész Hollandiáig:D Remélem én is, hogy nem lesz csont részeg... vagy legalább a fürdőre vigyázni fog :lol:

Kép
hné29

Sziasztok!

A férjem elég cudarul van: 39,5 fokos a láza és köhög.
Drukkoljatok, hogy megússzuk... :shock:

Kép

Kép
redwings

Red, ++++++++++++++++++++++
Egyéb tünet? Izomfájdalom, fejfájás, nátha, végtagfájdalom????

Kép
Kép
onlány

Red,

én is nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maszkod van? Szerintem meg kellene próbálnotok "elkülönülnötök"

Kép
gota79

Kép
gota79

Sziasztok!

Képzeljétek találtam a neten babazenét, amit pociban van újszülött korban kell hallgattatni vele:)
Ki is fogom próbálni, hogy reagál-e rá valamit:)

Kép
hné29

Sziasztok!

Olyan problémával fordulnék Hozzátok, hogy ma reggel szemem láttára bekeményedett a hasam!!! Rögtön elmentem az ügyeletre és meg is vizsgáltak azonnal. A baba rendben van, állanó mozgásban volt. De hasam továbbra is beállt kemény állapotra. Pihenést és magnéziumot javasolt a doki.
Nálatok is volt hasonló? Tudtok még praktikákat ?

KépKép
charlott

Charlott nekem is szokott keményedni sajnos, de rengeteget pihenek és az segít (legalábbis rajtam).

Kép
hné29

Szia Hné!

De Te is dolgozol mellette? Én egy irodában dolgozom és most az ügyeletes orvos írt ki pihenésre. Szerinted vissza lehet mennem még?

KépKép
charlott

Szia Charlott!

A pihi és a magne b6 tökéletes!!! Én elég sokat voltak kórházban és a mellettem levő csaj elég durván keményedett és infúzióban nyomták neki a magnéziumot. Hatott! Akár 3x2-t is lehet bevenni extrém esetben! De mindenképpen kímélni kell magad! És szerintem irasd ki magad, ha többször előfordul ez a probléma. Nem lehet, hogy felidegesítetted magad valamint, vagy erölködtél?

Kép
Kép
onlány

mindjárt jönnek hozzánk vendégségbe, de én napok óta marha fáradt leszek ebben az időben, hogy le kell dőlnöm. Ciki nem ciki ez van! Remélem nem a pajzsmirigyem szórakozik!

Kép
Kép
onlány

Onlány szia!

De igen, megerőltettem magam, mind fizikálisan , mind lelkiekben, felidegesítettem magam és dobozokat cipeltem. De ezt mind pénteken, miért éppen most jött ki????

Most mi a teendőm? Meddig ajánlott itthon maradni???

KépKép
charlott

hát, véleményem szerint addig, amíg meg nem születik a baba....

Kép
Kép
onlány

szép jó reggelt mindenkinek!

Ramaty idő van odakinn. Ma viszik apa kocsiját kórházba és reményeink szerint 1 hét múlva mehetünk érte. Nagyon reménykedem, hogy csak azok a dolgok legyenek rosszak, amikről "tudunk"/sejtünk, mert ez is minimum 170.000ft :shock:

Hogy vagy ma Charlott?

Red? Bogme??? Viki?

Kép
Kép
onlány

Onlány szia!

köszi a kérdésed most már jobban vagyok, de tegnap este és hajnalban is szapora volt a pulzosom és keményedett a hasam (persze veszélyesen). Szerint Picúr mozgolódhatott odabent és ezért nem tudtam aludni, de reggelre a régi állapot fogadott.
Kivéve, hogy most meg a bölcsességfogam gyulladt be. Fogdoki már kezelte. :roll:

KépKép
charlott

hu szegény, hát akkor most rád jár a rúd :( A szapora pulzust figyeld! A vérnyomid is magasabb, vagy az normál? Én olyan betegséggel küzdök (sinus tachycardia), aminél a vérnyomi alacsony a pulzus meg 90 felett van... nekem átlag 100 felett szokott lenni. Néha még rám jön olyan szapora szívverés, na azt nem kívánom senkinek. Figyelni kell mindenképp! Ha tartós, akkor nehogy kávézz! :wink: Még nem tudod a bébid nemét ugye? Én jövő szerdán megyek uhura, kíváncsi vagyok, hogy még mindig fiúnak látják e.
Holnap akartam menni vérvételre, erre véletlen tudomásomra jutott, hogy a laborba nem lehet csak úgy odamenni! :shock: Időpontra rendelik az embereket :shock: ééés 2 helyen regisztráltatni kell magad. De mééééééééér? nem értem. Nincsenek is sokan. Ha emiatt van, akkor az a személy elmehetne a szigethalmi rendelőintézetbe, ahol az utcán áll a sor!!!!!!!!!! És hiába vagy ott 8ra, 12 re jutsz be kb! Na mindegy. Holnap cukkert is néznek.
A fenébe! Tipikus kismami lettem, rendesen elkezdtem kajcsizni már néhány napja. Olyan kívánós féle lettem :shock:

Kép
Kép
onlány

Onlány: te sem vagy egy egyszerű eset! :-) Tegnap mikor mérték akkor a vérnyomás 100 körül volt és a pulzus 76. ezek nem magasak, de este még sem tudtam aludni,valami csak lehetett?!

Én békási vagyok, és a Margit kórházba járok vizsgálatokra. Ma a voltam a 16. heti terhelésesen és egyebeken.
Egy hét múlva megyek 4D uh-ra, remélem akkor tisztán látszani fog, hogy mi a neme!

KépKép
charlott

akkor jól van :wink: Kicsit alacsonyka, de egyáltalán nem vészes. Jah, tudnék mesélni... lassan már könyvet lehetne írni az életemből... :oops: Mi dec.23-án mentünk volna, de lemondtam, mert sok volt a véletlen, illetve az uhu! Az napra 3 uhu jött össze és úgy döntöttem, hogy inkább nem. Akkor lennék 20hetes. Most azon gondolkodám, hogy apája valentinnapra azt fogja kapni, hogy jól elviszem titokban egy 4d-s helyre. Szerintem nagyon örülne neki. ÉÉÉÉÉs te kislányt szeretnél? Első bébi? Tényleg, mennyi idős vagy?

Kép
Kép
onlány

már a 16. héten is jól látszik a neme. Lizámnak ekkor állapították meg.

Kép
Kép
onlány

honnan tudod, hogy kislányt várunk? :oops: különben mindegy csak egézséges legyen! még egyik UH-n sem mondtak nemre vonatkozóan.
Igen, első várva várt baby...4 lombikon vagyunk és még el sem indult a dolog. 30 vagyok. És Te? Mi a történeted?

KépKép
charlott

Sziasztok!

üdv köztünk, charlott!
a magnézium tényleg jó + pihenés ezerrel! más ne mnagyon van a keményedésre...

bocsi, h nem voltam - kicsit összesűrűsödtek a dolgok...
a férjecském influs.
szedi a bazidrága gyógybogyót és megpróbálunk a lehető leginkább elszeparálódni :(
én hétfőn beoltattam magamat.
remélem nem lesz nagyobb gikszer egyikünkkel sem...
:?

Kép

Kép
redwings

jó reggelt!

Hát Charlott, sejtettem :oops: az esetek javarészében, akik az 1. babájukat várják kislányt szeretnének.
4 lombik??? :shock: jaj, hát gondolom, akkor már rég óta próbálkoztok. De a lényeg a pocakban van már!
Hát az én történetem -a mostani- semmi különös... nekem a progimmal mindig is baj volt, elmentem felíratni a gyógyszert és rögtön terhes lettem :) Úgy néz ki, hogy most kisfiúnk lesz, bár előre parázok attól, hogy egy mini fütykössel mit kezdek :-D

Red, influenzás?????? :shock: :roll: h1n1 vagy ezt nem tudni??? Hát rengeteg vitamint itass vele! Aloe vera gélben, vagy a berry nektárban vagy a barackos ízűben rengeteg vitamin van!!!!!!!!!! Beadattad? Nekem is mondják, de nem vagyok bátor hozzá... meg amúgyis beteg vagyok, még nem igazán lábaltam ki a nyavalyámból és így csak erősítene rajtam. Hát gyógyulgasson a párod! Vigyázz nagyon! Te jól vagy?

A férjem úgy bevágta a fejét... először azt hittem, hogy a hattyú halálát játsza, de mikor még 10 perc múlva is a földön ücsörgött, megilyedtem. Odajött és azt mondja: vérzik? Mondom mért vérezne... Erre épp csak hozzáértem a hajához, tiszta vér lett a kezem. Akartam segíteni neki, de nem hagyja :( Sajnálom szegényt. Azt mondja nagyon fáj.

Ma voltam vérvételen (azt mondja a csaj, aki vette a vért, hogy atya gatya... tűpárnához hasonlít a kezem :shock: tudom, de ha egyszer mennem kell minimum havi 1szer vérvételre...) Szal én voltam a 2. Nem nagyon álltak sorban az emberek, mert még korán volt, de egy öreglány az első ember nyakában lihegett... már láttam előre, hogy be fog slisszolni. Aztán feláltam, hogy tudtára adja, hogy én már legalább 10perce itt voltam, mikor csak a kanyarban volt ő még. Erre azt mondja: időpontra jött. Mondom én is és maga meg jóval későbbre. Na, nyílik a pult, már nyújtom a papírt, erre a nővér kezébe nyújtja az övét,, az enyémet meg félretolta. Az anyját, gondoltam magamban. Ilyen pofátlan nyugdíjjas vén banyát és még ő magyarázott. Benn volt egy csomó ideig. Gondolom emiatt jó lesz a cukorterhelésem......

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány: én még olyannal nem találkoztam volna, hogy lányt szeretnének elsőre, sőt mindig azt hallom,csak lány ne legyen! az én családomban 5 fiú unoka született. Azért is szeretnénk már egy lányt. unalmas mindig kisautókkal játsszani.....

Pihizek itthon, de reggel fekve megint szaporának éreztem a pulzosomat, meg is mértem 80! Ilyenkor mit lehet tenni?

A másik, a rejtett aggressziom előjött! szegény macskámon "gyakorlom" ezt viselkedés tipust. Miért??? Eddig egy nyugis ember voltam, mi történik?

KépKép
charlott

az normális még! Ha 90 felett van tartósan, akkor lehet problma. Nyugi, valószínű pszichés eredetű az ok. Csak te érzed soknak, de az még normális hidd el nekem (lassan már le kéne dipolomáznom ebből 8) :wink: Betalocot egy negyedet felet be lehet venni, de erre NEM!

Igen, olyan sok a fiú :D na akkor egy csajért drukkolok, ill. hogy egészséges legyen! Nálunk anyós jött a hülye szövegével, hogy az ő családjukban fiú a trendi, mert mindig fiúk születnek. Mondom, akkor majd én megszakítom a láncot, nem hitt nekem :lol:

[quote]a írta: rejtett aggressziom előjött
jesszus, egy pszichopata! Csak viccelek. A hormonok szórakoznak veled! Azért a macsesszal nagyon vigyázz, mert csúnya dolgokat okozhat. Toxoplazmozis, úgyhogy minél távolabb legye tőled.

Kép
Kép
onlány

üvegfestek! Jaj olyan jó kreatívkodni, pláne így karira! Lehet felrakom a képeket, ha sikerül

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Én is jövő májusra várom az első babánkat, örülnék ha meg tudnám beszélni a dolgokat olyanokkal akik ugyanazon mennek át mint én! :)

Kép
karol8605

Szia Karol!

Üdv a pocakosok között! Mesélj magadról valamit, rögtön jött a baba vagy sokat küzdötettek ? hova jársz?

és agresszívá váltál-e??? :-)

KépKép
charlott

Sziasztok!
Üdvözlet az újaknak.
Megjöttem az UHról és kicsit el vagyok kenődve. Bár azt mondta a doki, hogy a méhlepény helyzetét leszámítva minden rendben, de engem nagyon aggaszt, hogy nem érzem a mozgást. No és a méhlepény is. A mellső falon van és eléri a belső méhszájat. Szóval eléggé elkenődtem és aggódom.

Kép
domi001

Szia Karol!

Üdvözlet körünkben :) Mesélj kicsit magatokról :wink:

Domi, na végre, már vártalak :) Azért nem érzed valószínű a babádat, mert a mellső falon tapad a lepény! De ez még nem ad okot az aggodalomra, vagy van valami baj netán? :shock: Csak nem! Ja, most olvasom. Hát akkor nagyon pihizni kell ugye tudod?
Szerintem érzed, csak nem annak tudod be. Olyan érzés, mint amikor pl tekeregnek a belek csak hang nélkül, aztán mikor nagyobb lesz, akkor már rúgni fog rendesen.

Kép
Kép
onlány

ja, és láttátok mi van a lába között???

Kép
Kép
onlány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: