jó reggelt!
Hát Charlott, sejtettem

az esetek javarészében, akik az 1. babájukat várják kislányt szeretnének.
4 lombik???

jaj, hát gondolom, akkor már rég óta próbálkoztok. De a lényeg a pocakban van már!
Hát az én történetem -a mostani- semmi különös... nekem a progimmal mindig is baj volt, elmentem felíratni a gyógyszert és rögtön terhes lettem

Úgy néz ki, hogy most kisfiúnk lesz, bár előre parázok attól, hogy egy mini fütykössel mit kezdek
Red, influenzás??????

h1n1 vagy ezt nem tudni??? Hát rengeteg vitamint itass vele! Aloe vera gélben, vagy a berry nektárban vagy a barackos ízűben rengeteg vitamin van!!!!!!!!!! Beadattad? Nekem is mondják, de nem vagyok bátor hozzá... meg amúgyis beteg vagyok, még nem igazán lábaltam ki a nyavalyámból és így csak erősítene rajtam. Hát gyógyulgasson a párod! Vigyázz nagyon! Te jól vagy?
A férjem úgy bevágta a fejét... először azt hittem, hogy a hattyú halálát játsza, de mikor még 10 perc múlva is a földön ücsörgött, megilyedtem. Odajött és azt mondja: vérzik? Mondom mért vérezne... Erre épp csak hozzáértem a hajához, tiszta vér lett a kezem. Akartam segíteni neki, de nem hagyja

Sajnálom szegényt. Azt mondja nagyon fáj.
Ma voltam vérvételen (azt mondja a csaj, aki vette a vért, hogy atya gatya... tűpárnához hasonlít a kezem

tudom, de ha egyszer mennem kell minimum havi 1szer vérvételre...) Szal én voltam a 2. Nem nagyon álltak sorban az emberek, mert még korán volt, de egy öreglány az első ember nyakában lihegett... már láttam előre, hogy be fog slisszolni. Aztán feláltam, hogy tudtára adja, hogy én már legalább 10perce itt voltam, mikor csak a kanyarban volt ő még. Erre azt mondja: időpontra jött. Mondom én is és maga meg jóval későbbre. Na, nyílik a pult, már nyújtom a papírt, erre a nővér kezébe nyújtja az övét,, az enyémet meg félretolta. Az anyját, gondoltam magamban. Ilyen pofátlan nyugdíjjas vén banyát és még ő magyarázott. Benn volt egy csomó ideig. Gondolom emiatt jó lesz a cukorterhelésem......