Katy: annak nincs híja, járunk mi orvoshoz, többet is, mint kéne. Úgyhogy megiratom a vigantolt.
fülcsi: nálunk 1 napot mondtak, amíg nem érhette víz a fülét. És már eleve a „végleges”fülbevalókat tették be.
Bevásárlókocsit én is ringatom, meg sokszor billegek előre-hátra a széken ülve, vagy állva.
Bond: én most tértem át folyékony mosószerre. Eddig csak Vicus ruháihoz használtam, most mindhez (bár másfélét.). Én a dobba teszem. Az nem tudom számít-e, felültöltős gépem van.
Lorca: kommandóskiképzés - el tudom képzelni.
Gabi1: Piszok ügyes a lányod. Azért nemhiába van körülötte több nagyobb, gyorsan tanul.
(egyszer olvastam valahol, hogy a gyerek a gyerektől sokkal gyorsabban tanul, mint a felnőttől)
Kajálást tudom, már többször is írtad. Én azért kérdeztem rá megint, hogy vajon elég-e ez neki, de hát őszintén, ezután sincs fogalmam se!
Jézuska nálunk 24-én este szokott érkezni, így mi a karácsonyfát eddig mindig 24-én délután díszítettük, mikor a szomszéd (óvó) nénihez már megjött a Jézus, és mire hazaértünk, nálunk is megérkezett. Idén is így próbáljuk…
Fogzás: Rékának már csontfogai vannak????
Igaz, Nóci majdnem 1 éves volt, mikor az első fogacskák kibújtak (nem is viselte meg nagyon), de még nyoma sincs, hogy mozogna akár csak egy tejfogacska is.
Lilisgabi: sikerült Nócival az ünnepségre beérnünk nekünk is. Igaz, aznap reggel még hányt, de szerintem az izgalom is tette, mert se előtte, se azóta nem.
Viszont vittünk szájmaszkot, és megkérdeztem az óvónénit, hogy szerinte feltegyük-e, és megköszönte a figyelmességet, és kérte, tegyük fel. Amúgy rajtunk kívül csak egyetlenegy kisfiú hiányzott az oviból.
Sillia: hogy eszik Lóci! Virágot le kell fogni, mert folyton ott matat a kanál körül.
Szerda óta csak cicit kapott(a betegség miatt), ma adtam neki először egy kis pépet. Babyloves köles-pépet hozott a Mikulás, mivel abban se hozzáadott cukor, se tej nincs. Kis anyatejet vízzel kell forralni, hozzáadni, kihűteni és kész.
2x 1 evőkanálnyit evett meg. Úgy tűnik, ízlik neki.
Időjárás: írtó sz@r
Dodi: Egyik nagynéném foggal született!!!! Ráadásul 8 hónapra, de sajnos enyhe fogyatékkal. Elég ritka. (Mindkét terhességemnél imádkoztam, nehogy ilyen, vagy bármilyen más fogyatékkal szülessen)
Ha Botondot nézem a képeken, nekem mindig az jut eszembe, hogy olyan nyugodt, boldog baba. Igazi kis királyfi.
Cataflam csepp azért is jó, mert gyulladáscsökkentő hatása is lehet. De jó, hogy említetted, mert magamtól nem jutott volna eszembe, hogy babának is adható. (Nócinak majd’ mindig van itthon)
Marietta: köszi, jobban vagyunk, holnap viszem vissza a gyerekeket a dokihoz. Remélem jó hírt mond a doktorbácsi.
agi: Kata igen aranyos lett. És jól áll neki a fülbevaló.
Ancsurti: Hangi nagyon aranyos kis karácsonyi manó
Fejés: nekem is tele a hócipőm vele. Amúgy is fájnak a bimbik, meg érzékenyek, főként este. De muszáj fejnem, mert így is alaposan visszaesett a tejcim. Most, hogy beteg volt a Vicus kevesebbet evett, evések után lehetetlen volt fejnem, így a megcsappant kereslet hatására a kínálat is visszaesett.
Valamelyik reggel meg csak egyik cicit szívta ki, gondoltam, könnyítek a másikon, 20-30-at leszívok, hogy ne legyen annyira dudi a következő etetésig. Jól kibaltáztam magammal, mert az a pici fehér bigyó mellett nagy cseppekben vérezni kezdett a bimbóm.
A lefejt tejci ment a mosogatóba, vérzés szinte azonnal elállt, és azóta se semmi.
Lanolint nem kaptam, ígéret van, hogy megpróbálnak szerezni. Addig mindenhol a garmastant ajánlották, de azzal csak éjjel merem bekenni, mert nappal nincs rá mindig lehetőségem, hogy mosogassam.
Orsi: Odett – sör – Mikulás ….. igen jó párosítás. Elragadó kis hajasbaba.
Nálunk is járt a Mikulás. Nóci sokfelől kapott csomagokat. Szerencsére az eddig beérkezettek átadói figyelemmel voltak a kérésemre, hogy inkább csak 1 valami, de az normális legyen. Sajna eddigi évek tapasztalatai alapján a csokimikulások, nyulak, tojások nagy részét ki kellett szórni, mivel az úgynevezett kakaós tejmasszából készültek gyakorlatilag ehetetlenek voltak.
Vicus 2 helyről is kapott bébikaját, tőlünk meg a már említett kölespépet.
Megyek, mert megint késő van.
Nem tudom, miért nem engedett emotikonokat raknom. CSak ide a végére.