Vadvirág
Megnéztem az albumotokat és nagyon gratulálok én is mert igazán nagyon csinos vagy

Persze az idegeskedés nem irigylésre méltó... Szépek vagytok a fotókon

Reméljük Márkocska hamarosan megszabadulhat a csövecskéjétől

Mikor kell kontrollra vinnetek? És addig szopiztatod, cumisüvegezteted? Ha igen, hogy megy Neki? Biztos isteni babaillata volt

Emlékszem két hónap várakozás után micsoda fantasztikus érzés volt otthon fürdetni Őket

Nekem talán nagyobb élmény volt mint Nekik, nem is engedtem senkinek

Igen, a korházban csak akkor volt finom babaillatuk, ha bekenték Őket a bevitt testápolóval de már az is nagy-nagy öröm volt akkor

Orsi
Ügyes vagy, nem is lesz túl nagy az a szőnyeg, majd meglátod

Nálunk már mindenütt játszanak épp csak a habtapin nem...

Az egész szoba szükségeltetik a kis gézengúzoknak
Marcsi
Én két évet dolgoztam egy óbudai bölcsödében, imádtam

Bizony az első fél-egy év szinte folyamatos betegeskedéssel telt sok babának de ez tényleg nagyon egyedi. A vitaminok adását nyugodtan elkezdheted, ártani nem fog meg asztán jön a téli idő. Az a helyzet, hogy a böliben a gyerekek egymás után nyalogatják, fogdossák össze a játékokat és ezt nem igazán lehet megelőzni a hetenkénti fertőtlenités pedig nem akadályozza a bacilusok terjedését. Erre érdemes készülni aztán csak pozitivan érinthet, ha a gyerekek jobban tűrik majd a kezdeti rohamokat

(csak olyan felkészülésre gondolok, hogy legyen aki értük megy ha váratlanul hivnak a böliből, hogy valamelyikük beteg, esetleg lázas lett persze reméljük erre nem lesz szükség

) Te dolgozni fogsz vagy maradsz otthon?
Manoca
Szerintem normális vagy

Nagyon jól teszed, hogy igyekszel a legjobbat adni Nekik

Én is törekszem erre de azért bajban vagyok hol, milyen gyümölcsöt érdemes megvennem? Bio boltba én sem járok, itt a normál közértekben mindenütt árusitanak bio zöldséget, gyümölcsöt de nem feltétlenül ezeket vásárolom meg aztán otthon is töltünk néhány hetet és otthon is a szép, egészséges dolgokat veszem meg, de nem bio-boltban
Mi ma kirándulni voltunk, mert sajnos itt megint néhány napja szakadó eső van és mintha beköszöntött volna az ősz... Ki kell használni minden esőmentes napot. Kb.4 hétig tartott a nyár... Talán majd jövőre jobb lesz
Puszi:Doris