Jo reggelt!
Latom Boni te sem tudsz aludni...en is mar ket napja 5 korul felebredek es nem tudok visszaaludni...

Este meg mar 8-kor mint a mosott rongy...Hogy vagy?
En jol vagyok, idonkent hanyingerem van es faj egy kicsit a hasam,eleg faradekony vagyok, de ezenkivul nincs semmi gond. Ez a 7. het, szerdan megyunk majd UH-ra, elvileg akkor mar valamit kellene latnunk
Az oltason en is nagyon gondolkozom, pont be akartam adatni, amikor kiderult, hogy babat varok, igy nem adattam. En is hallottam mar mindent az elso trimeszterrol, de azt hiszem, megvarom a 13. hetet es utana en is beadatom. Ritus - megkaptad az oltast? Sajnalom, hogy a ferjed igy allt a dologhoz...

Az erzeseidet at tudom erezni, bennem is felmerultek hasonloak, biztos a hormonok...DE NEM FOGJUK ELKAPNI ES NEM LESZ SEMMI BAJUNK!
Egyebkent nalunk Laura be van oltva, nalunk a doki ajanlotta. Mi jovo heten utazunk fel Europan keresztul es nem szeretnem, ha Tallinn-ba kellene a korhazban kikotni vele. Mi is a magyar oltoanyagot kaptuk. (En is Agival ertek egyet, hogy amitol meg lehet kimelni, inkabb kimeljuk meg. De pl. baranyhimlo ellen nem oltatnam be - mert az jobb, ha kisgyerek korban megkapja, mint esetleg felnott korban, akkor sokkal rosszabb lenne. Szerintem valahol a kozeputat kell megtalalni, es ezt mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy mit lat jonak).
Karacsonyfa - nalunk "cserepes" lesz,vettem mar egy karacsonyi takarot a bodonre. Igy eleg stabil lesz es utana ki tudjuk ultetni a kertbe. Szerintem mi meg jovo heten feldiszitjuk, mielott elutazunk. Mi is majd egyutt fogjuk disziteni a fenyofat Lauraval es kesobb a kistestverrel. Nalunk regen a csengo szolt, az jelezte, hogy az angyalkak meghoztak az ajandekokat. Esztorszagban ilyenkor jar a Mikulas - tavaly az aposom be is oltozott Telaponak Laura kedveert. Van egy nagy zsak, amibe az ajandekok kerulnek, ra van irva a nev, hogy kinek szol - es kell enekelni egy eneket, hogy megkaphasd az ajandekot. Igy nagyon hangulatos az este, ugyhogy szerintem mi is majd ezt a szokast fogjuk megtartani itthon.
Hiszti: Laura nalunk is probalkozik a toporzekolassal, o is idonkent leveti magat, bar o vigyaz ra, hogy a fejet azert ne usse meg...

Nem veszek rola tudomast, igy gyorsan befejezi. Probalom elterelni a figyelmet, hogy nezd mi van itt, vagy gyere hozz nekem valamit es ez altalaban kizokkenti a hisztibol. Nalunk is beprobalkozik tobbszor, de ha minidg erelyesen szolsz ra,akkor a keze mar a levegoben megall, mielott tenylegesen hozzanyulna pl. a konektorhoz. Csak baromi sok turelem kell hozza. (Sajnos a szamitogepem nyomogatasrol nem nagyon sikerul leszoktatnom...

) Szerintem raverni nem a legjobb - azt olvastam egy konyvben, hogy utana majd o is visszaut, ha neki nem tetszik valami, vagy eppen duhos rad valamiert. Laura szerencsere nem utoget es nem is harap. Regebben probalkozott, akkor erosen elkaptam a kezet es a szemebe nezve mondtam neki szigoruan, hogy ezt nem szabad, mert faj anyanak. Probalt nevetni, de en komoly maradtam - ha nagyon nevetnem kellett, akkor utana kinevettem magam, amikor mar nem latta.Nalunk ez bevalt. Azert lesznek meg nehez napjaink, azt hiszem...
Jo hosszu lettem - kellemes hetveget es jo Talapo varast! (Nalunk elmaradnak a ceges Mikulas unnepek, pedig keszultunk ra).