A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viki, háppersze. :lol:

Kép Kép
manósziget

MADÁR - sajna én is úgy csináltam, de nem engedi.... passz :evil:

Viki - uff én azt hittem kevesebb, holnap éppen oda megyünk múzeumi sétára, ja mármint Szekszárdra....meg Bólyba a legoboltba és úgy volt Mözsre is ellátogatunk a fonóba, de ez utóbbi kimarad, mert zárva lészen.....amúgy szeretem ezt a vidéket Dunaszekcső a kedvenc :D
zsalyam

lehet mégis sikerült? jól elvagyok.........végülis a mosogatnivaló nem szalad el...

KépKép
KépKép
zsalyam

ez elég furi lett :evil:

grrrr

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="babcika"]M írta:babcikaanó és Andi!

ezt a jó kis zenés-izémizét, hogy mentitek el?? Már 3*ra csinálom újra, mert midig elveszlik valahogy :D

Küldd el magadnak a linket mailben,és akkor nem vész el.Amikor kész vagy,a végén van egy ilyen lehetőség.

ZSALYAM: a vonalzók kódjából vedd le azt ami a [img]előtt%20és%20a[/img] után van,azok nem kellenek,és akkor elférsz.Krisztinek is így csináltuk.BBCode kell

Kép
v.andi

megszenvedtem értük.......
köszi Andi :D

KépKép
KépKép
zsalyam

pihenésképpen megyek elmosogatok, a gyerkőcök elaludtak!

KépKép
KépKép
zsalyam

Hali!

Ma nagyon nem vagyok jó passzban. :( Tegnap párom közölte ma vendégek jönnek 5-re, közben már x nappal ezelőtt huginak meígértem h megyek hozzájuk 2-re kisfiára vigyázni. Szóval 8-tól nyaltam a lakást, igaz most csillog-villog, kivasaltam, kimostam és rohadt fáradt vagyok. :cry: Tegnap 1 órát bicajoztam 1,5 kg lábsúllyal és most nagyon fáj a derekam......na ma rátekerek hátha elmúlik. De lehet holnap lábra sem tudok állni!

Fiam, közben egy angyal, ma még fél óránál többet nem volt fent, hát remélem csak az időt érzi!

Közérdekű közleményem:
Dm kártyások-18-áig ha 75 pontot beváltotok 15% kedvezmény van mindenre!!!!!!!
Auchan-pampers pelus 3600 ft!!!

Kép
kata05

[quote]
írta:
t-pk: hol van most a koncert?
90 naposba az a jó, hogy eszel, csak nem mindegy, hogy mikor mit ... szval egy kis odafigyelés ... de az én szám meg miattad marad tátva ... 63 a két csajszi után ... Kép

timi: mókától kaptunk egy zséda karácsonyi cd-t :D ... mogyorónak annyira tátva maradt a szája, hogy el is aludt. :lol:

bizony, babcika sem volt ma még :roll:

Koncert: Bécsben...
Ha altatós a cd, akkor én is, én is

Kilók: persze nem sok, de ami van, az mind zsír a fenéken, lábon + naribőr... nem merek tükörbe nézni...

t-pk

a bocis azt jelenti táááápos...és nem anyutejes,,,, tehááát bocitejes...röviden mi bocizunk.....

uuuutáom a tápos kifejezést..... dorka nem malac amit hízlalni kell....
nna ezzé bocis....:)))

már bocs kriszti de......háááááány gyerek is rohangál körülötted? szval ne gyere nekem a bálnával mert bocis dorki fog felpofozni.....
én tök komolyan mondtam múltkor hogy kibaszottul jól nézel ki.....

és itten a kilók hadában.....sosem a kiló a lényeg hanem a kisugárzás.....
az meg hogy ki hány kilósan tud sugározni az aztán változó egy dolog....
:))) pláne ha ugye paksot is útbaejti .......vaaagy összevissza veszik férjeurával, hogy aztán jóóóóól kibéküljön.... meg effélék:)))))

KépKép
dorkamartini

különben az első gyüminap nem volt vészes....
nekem az vált be, hogy nem folyamatosan ettem a gyümiket, hanem ebédre sokat és vacsira egy ananászt elfeleztünk.....
totál jóllaktam....

KépKép
dorkamartini

nincs is annál finomabb, mikor az alig két éves hulla fáradt, mert 10 percet aludt, de fent van 6órától, s visít a füledbe a lábadnál sertepertélve, miközben a 3 hónapos rádkötve kendőben feszíti magát és szintén sír.... :shock: :shock: :? :?

vicger

Kata!

Hány db-os a Pampers(vagy mennyire jön ki db-ja?

Dm: én is beváltom, asszem

Hát, végre eljutottam oda, hogy eldöntöttem, beoltatom magam. Erre kiderül, hogy be se adják, még a kórházban sem vállalják a felelőssyéget

Kép
arvaerika

Sziasztok!
megjöttünk az oltásról, kicsit elkeseredtem, mert kicsi Mókuskám nem hízik :cry: :cry: :cry: :cry: vagyis csak 300 grammot hízott, és az nagyon kevés, most próbálom 2 óránként szopiztatni, de ha nem éhes nem tudom megtömni. kaptunk tápihoz receptet de az csak végső esetben szeretném. tény hogy mostanában nem igazán volt időm rendesen enni, csak ittam sokat, és lehet inkább ez a baj. most megpróbálok jobban odafigyelni mit eszek, és majd meglátjuk.
Fogyisokhoz így most nem csatlakozok, első a tejcsi!
most ennyi, mert mennem kell Mókuskát szórakoztatni, mert már hiányol, de este megpróbálok jönni, és folytatom a visszaolvasást is!

KépKép
Kép
s.vera

Szebb délutánt!!!

Itt esik valami nyavaja :oops:

Reggel túléltük a 3hós oltást. Kötelező+prevenar. Marci jól elvolt, én kevésbé :lol: Csak a második után pittyentette el magát, és hangosan kiabált a dokinénivel, hogy ez mán pedig sokkkkk!!!

Orsi: Üdv! Szépek a gyerkőcök!

Kicsit felületesen olvastam végig, mert nagyoooon sokat irtatok, de igyekszem pótolni, ha lesz időm.

Szemüveg: Anna második éve szemüveges, és ő irtóra élvezi! Olyan csini szemüvegek vannak, csak győzze az ember fizetni, ugyanis már a gyerekeknek sincs támogatás :twisted: :twisted:

Dorka: Segitség lécccci! Letöltöttem a photoshopot, hogy csináljak karira pár képet, de nemtom a hátteret eltűntetni. Hogyan kell??

Másik fontos: Tud valaki hajhullásra valami jót? Iszonyatosan hullik a hajam, már szinte nem merem megmosni, csomószámra jön ki. Ez természetes? Eddig nem volt. :(

Fogyikúra: Jantól jövök én is. Igaz mi is bocisok vagyunk, tehát elvben már mehetne, de én adok magamnak pár napot még :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Erika, hogy hogy nem adják be? Miért? A felelősség nem vállalásán nem csodálkozom 8) 8) 8)

Azt tudjátok egyébként, hogy minden oltás előtt /kötelezőeknél is/ a dokinak kötelessége minden lehetséges mellékhatásról tájékoztatni? khm.... s nem az aznapi lehetséges lázban merülnek ezek ki jobbára...

Bibinek ez a homeos kivezetője nagyon jó, eddig erről nem is tudtam, ezentúl én is bevezetem a kivezetést ;) már csak egy jó homeopata kell itt Miskolcon.

Miskolci zugolvasó kedves, ha van homeopata dokker akit ismersz, légyszi írd meg, akár pü-ben is ;) köszönöm :)

vicger

Tara az erős hajhullás ilyenkor ősszel télen tök normális, no para :)

vicger

Ja igen: 5950 gr és 65 cm Macikánk! Híztunk fél kg-ot és nőttünk 4cm-et!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="madar"]S írta:madarütivel mi lehet????

békül :lol:

Kép
Kép
tengdi

Kriszti: Tuti?? De csomószámra jön ki!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="vicger"]T írta:vicgerara az erős hajhullás ilyenkor ősszel télen tök normális, no para :)

Plusz szülés után is természetes.

Kép Kép
manósziget

Kriszti milyen az a homeós kivezető? :roll:

nekem is hullik nagyon a hajam, le kéne vágatni akkor nem annyira idegesítő....

KépKép
KépKép
zsalyam

Tara tuti! Nekem a fodrászom mondta már előre, hogy no para! Egyébként szia és tök jól viselte nagyfiú a szurit. Szépek a méretek is!

Kriszta ha lehet, most nem irigyellek! :wink:

Vera az a baj, nekem is majdnem elment a tejcsi amikor nem ettem, azóta próbálok legalább 1 szelet kenyeret.... egyél!
bex13

Orsi... szekszárd tőlünk 35 km.... :wink: huuuu dejó vonalzókat gyártottál.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kata... kösz a közérdekű DM infót.... :wink:
vikiviktor

Erika... faxa... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Tara... Marcell egy hős!!! Nagyon ügyi volt....

Vera...
tessék enni... irgumburgum... :wink:
vikiviktor

Nooo végére értem a visszaolvasásnak.... erre sehol senki.... :shock: :shock: :shock: :shock: tuti előlem bujkáltok.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jelentem benyomtam kettő gerezd fokhagymát mézzel (a mézet úgy "érzésre" raktam hozzá... :wink: ) hááááát hogy ettől e... nemtom... de rendesen izzadok.... :? :? :? :? DE nincs lázam!!!! Juuuuuuuuuuupppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! (remélem így is marad.... :wink: )

Noooo asszem megyek és tömök valamit a fejembe....
vikiviktor

nekem nem jön be a tábla..lehet összefüggésben azzal, h azt írja ki nem jó a böngészőm?

Madar
apa még a mi gyerekkorunkból indul ki, akkor 10-12 éves kor alatt állandó csúfolási téma volt a szemüveg

minden Picurka csodálatos és gyönyörű!!!!

Kép
Kép
tengdi

oltáskivezetőnek a thuja ch 15-öt szokták úgy tudom, aznap 10 golyó...de Bibi majd megírja. Nekem az rémlik később is lehet. Vagy az adott oltás nozódáját, ami uaz az anyag, de ezt asszem csak receptre lehet. Mi ezt használjuk.

Kép
Kép
tengdi

Anyám,hogy ti mennyit tudtok írni........mostmár értem hogy aki ritkábban jön,miért nem ér utol!!!

Tegdi...hihih....nincs itthon ember ,nem békülök!!!! :lol: :lol: :lol:

Rita,osztrák csokitorta simán .illetve egy másik adagot megbolondítottam meggyel :lol: ......én nem szoktam kajával várni vendéget,csak ha ebéd vagy vacsi meghívást kap.
de fő a darálthús a bolognainak meg a rakott karfiolnak.

gyerekemet vagy sikerült kint lefagyasztanom :lol: vagy az idő miatt aluszékonyabb.....na nem is alvás miatt,csak hogy még nem éhes??? :shock:

fogyókúra,én nemtok :( :cry: ,csoki nélkül elvonási tünteim vannak,majd lefogyok,ha rohangálok Berni után......tegnap megjegyeztem páromnak a mellfelvarrást,meg hogy a szülés teljes nőiességelvesztést okozott legalábbis nálam,de így is oda van tőlem,szóval nem izgulok...akkor leszek bajba ha egyszer hazaállít egy keményfenekű és mellű bombázóval :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti,kép alapján én ugyanígy nézek ki,csak én 156 cm-hez vagyok 63!!!!!

Babók édesek ,aranyosak,és ügyesek hogy jól viselték az oltást!!

sutimano76

Viki 3x1 nagy gerezd fokhagyma, ha valaki már beteg, de ha egy adagtól jól van, akkor nem erőltetem tovább. Annyicska mézzel, hogy meg lehessen enni (1 mokkáskanál pl.)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti Babcika Bibi Tengdi
megalakíthatjuk a 160 centi alattiak klubját. Még valaki?

Kép
Kép
tengdi

Viki, már látom, ettél, igen, szerintem attól izzadtál le.

Móka, fél éves korig nem kell más, csak a tej.

Már csak négyen betegek, de kezdenek nagyon idegesítőek lenni.

Samukát kár volt megdicsérni )ja, köszönjük a jókívánságokat), ma mindene kakis lett, sőt, mivel meg akartam takarítani a fürdetést, még a lepedő is.

Ma már hazafelé is én vezettem 8) 8)

Én a narancsbőrömet hideg zuhannyal kezelem reggelenként, a mozgás nekem nem jött be :P

NAgyon nehezen szánom rá magam a dobostortára... Semmi kedvem sütni.

NEkem az volt fura a szemüveggel, hogy olyan érzés volt, mintha bent lennék valahol egy ablak mögött vagy ilyesmi.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ok lányok, akkor no para, csak a frász kerülget, mikor tele a kezem a hajammal :lol:

Viki: örülök, hogy jobban vagy!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Kata: Megjött az sms-ed :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Ki is írta, hogy a két gyerekkel azon gondolkozik, hogy inkább mégse lesz öt? Öttel sokkal könnyebb, mint kettővel. Föleg, ha nem 5 éven belül születnek :wink:

Erika Lotti csuda aranyos :D

És Mór is a pelenkával :lol: :lol: (Mese mindig bebújik egészen a paplan alá :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

TAra, az enyém is nagyon hullik :( . És ha véletlenül nagyon ki is hullik, sajnos megtörténhet, fél év alatt újra kinő. :wink: Figyelj oda, hogy ha csak lehet, ne legyél vashiányos (a mandula és a cékla nagyon jó pótlás)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Van egy jellegzetes, szülés utáni alak, ami nem pont az a manöken-alkat. Inkább a willendorfi Vénuszra emlékeztet, de vigasztalásul: az idő múlásával ez is átalakul, bár senki nem lesz újra 16 éves :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Mi is megjártuk a védődőt, Dóri 6450 g és 63 cm (+ 900g és 4 cm 1 hó alatt). Jól van tartva a drágám! :):)
Már nem csak szépen emeli a fejét hason, hanem kézzel támaszt is.

Én sem a súlyom, se a tejcsim miatt nem aggódom. Az elsőből bőven van mit leadni, a másodikat meg nem szokta a fogyókúra változtatni. Persze drasztikus dologba nem fognék bele.

Anna!

5-tel sokkal könnyebb? Hát én időnként nem ezt érzem... :D:D

Astrid

Kép
astrid

Köszi Anna, bár most egy kicsit rám ijesztettél. Mi az hogy nagyon kihullik??????????

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

mandula...hmmmm
krisztiiiiiii
akartam mán kérdezni, hogy a magok mikor férnek mibe?

és én imádom az aszalt papayát...... de gyanítom a cukker miatt az aszalt nem nagyon pálya.... igazam van?

régen említettem, hogy egy yorkit szedek ki minden hajmosáskor a lefolyóból...... jelentem a yorki egy barnamedvévé változott!!!!!!!
szóval csatlakozok a kopaszok klubjához......

KépKép
dorkamartini

Bex. lehet :)
Tara, tuti, Atesz fodrász is, engem is ő nyugtatott meg, no para ;)
Orsi, egy homeos szer, ami kivezeti a szervezetből az oltás szövődményeit ...
http://videoklinika.hu/video/vedooltasok_kivezetese_homeopatiaval

vicger

Timi, a magok... hát max gyümi napon lehet enni pár szemet, viszont az aszalt gyümölcsök mehetnek nyugodtan gyümölcs napon. De ilyen h műzli, ilyen sajnos nem.

Anna, el is felejtettem a múltkor h megdicsérjelek a vezetés miatt :):):)

megőrülök, Vica kérdése: a fasírozott milyen fasírozott???? Milyen milyen, hát milyen lenne ???????? :twisted: most értek haza, úszás volt és kézműves.

vmit még akartam....

ja, úgy kib..sztam magammal :evil: :evil: :evil: valahogy elcsúsztak a dolgok főzésileg, így most kétfélét kell főznöm :? :? :? egy 90 napos szerintit, s egy gyerek menüt....

vicger

Kriszti, átírtam a kezdő dátumot mára, majd írd be a súlyod lécci.

Kép Kép
manósziget

Kép

vicger

Manó nem írom :lol: :lol: :lol: :lol: hogy ott vörösödjek az extrémsúlyos kategóriában :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

vicger

beírtam, mert nem vörösödik :):):)

vicger

Hajhullás - detto :? :?

Elvileg mától van a tescoban ruhaleárazás (saját márkájuk), pár napig, minden 70%...babaruhák is!

t-pk

Az már biztos, hogy szülés után nem úgy nézek ki mint előtte - tuti szétrúgták a csontjaimat a kis drágák, hogy jobban elférjenek, most meg én nem férek bele semmibe...

t-pk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: