Sziasztok, drága lányok!
VINDO: napszemüveges Rugó
a gitár lesz a mikulásra az ajándék, meg némi virgács

és csoki -- de Ádám-napot is most tartunk (stílszerűen 24-én), no meg jön a karácsony is. Megaünnep.
A félév nekünk 18-ig tart, mert később indult (ez szokás a mi egyetemünkön), de már én is várom a végét. Persze utolsó héten jönnek még az ilyen-olyan probléma miatt később zéházók sora is, de az azért már tényleg lazább nálunk is.
MÓNI: Sajnálom a sok kiadást

A penészről akartam írni Neked: nálunk is sok van, de S. szerint sokáig kell kitéve lenni neki, hogy egészségügyi problémát okozzon. Nálunk nyáron le lett kezelve a fal, de hiába, visszajött. Remélem, Nálatok kiírtható.
DÓRI: szegénykém a kezeddel, jobbulást gyorsan! gondoltam Rátok sokat, ez a hajszál-dolog, nem is tudtam, mekkora probléma lehet...
FLEUR: szerintem nagyon ügyesen csinálod a dolgot a cumival, meg úgy mindennel.

Isten éltessen a névnapodon (utólag is)!!!
MESI: szegény Zsozsóka...

de profi az anyukája, nincs miért aggódni
ANCSI: nekünk 12 terítékes Indesit IDF 800-asunk van, nagyon szeretem, minden oké vele, van félprogram, ez-az, csípem nagyon. 60 ezerbe fájt, de megérte. Szívesen olvasnánk ám Rólatok!!!
MILÉNA: Te is nagyon hiányoztál innen! Hozz majd Zétusról képet alkamasint!
JUBA: várjuk a híreket!
NIKI: Alexnek jobbulást a szájpenésszel, ritka utálatos nyavalya.
KAQK: teljesen megértelek, jól döntöttél, lesz másik, jobb munka. Isten éltessen sokáig (utólag)! Emme csodás szép kislány!
REGI: mi is még cumival nyomjuk és Ádit ismerve csak a fokozatos leszoktatáshoz lesz idegem. A munkához minden jót!
GICUS: jaj, már írni akartam Neked, remélem jól vagytok! Vezetés: Péter nagyon lebetegedett (szívműtéten van túl), egy ismerőse tanít most, de szerencsére nagyon jó oktató, minden rendben. Még van vissza 8 órám a kötelezőből, de azért többet akarok ennél vezetni vizsga előtt. Te vezetsz már?
Vitamin: Ádi egy Vita-square nevű vitaminkészítményt szed, ez ilyen mlm-es rendszerben kapható dolog (mi nem vagyunk benne, csak vettük). Meg persze sok narancslé és gyümölcs (mostanában alma-banán).
NEKTARIN: ügyes vagy a szülinapi ajándékkal, jó bulizást (és vigyázz magadra, te kismama ebben az influenzás időszakban!)
MAGGIE: nagggggggggggggyon ügyes vagy!!! hajrá, vizsgaidőszak!
VIRANKA: itt írok, nagyon köszi a választ, összerakom a képeket egy-két napon belül és elküldöm R-nak. Az ádventi naptárok szuperek, nekem ez nem menne, én vettem (tűvé tettem érte a várost, de a Vörösmarty téri kirakodón sem volt egyetlen ádventi naptár sem, rém fura). Majd teszek fel róla képet, de olyan szépet én nem tudtam volna varrni. De olyat sem, mint a Te hintázó angyalkáid!
HENI: a fiúk szédítőek, teljesen beleestem Áronba!
Lakás: néztem párat a héten, van, ami tetszik, de az drága, csak ha alkudni tudunk valamelyikből (és nem keveset), akkor tudjuk megvenni. Volt egy a Lehel térnél, azt nagyon bírom, van 2,5 szoba, játszótér pár méterre a háztól, erkély, utcára és zöld fás udvarra néző ablakok (ahol pl. a gyerek majd játszhat is), egyedi fűtés, szóval szuper. Majd meglátjuk. De még sokat meg akarok nézni, a jövő hétre is van pár időpont. Ami fura, hogy sok ingatlant számos irodánál meghirdetnek, akár tök különböző árakon. Egyébként vannak egyedi fűtésesek azért ott Újlipóton, most már csak olyat kell találnom, ami ilyen, de zöld udvarra is néz, de elég nagy is és még meg is bírjuk fizetni
Akkor jövök majd még képpel, csak még a gépben vannak.