Jajj, de aranyosak vagytok, hogy máris írtatok! köszönöm, nagyon jól esik!
Böbe, Dodo, tudom, hogy nálatok még rosszabb volt a helyzet, ezért is írtam, hogy nagyon meg tudom érteni, milyen lehet később elveszíteni egy babát. Nem akarom átélni soha, soha, soha... Nagyon erősek vagytok, hogy ennyire "jól" viseltétek! Ti se adjátok fel soha!
A legrosszabb a tehetetlenség. Értetlenül állok ilyenkor mindig. És most nem tudom, hogy meddig várjak, mikor fog megjönni, miért nem jött már most meg, ha nincs baba? Mi az, ami miatt először megvastagodott, utána pedig vékonyabb lett a méhnyálkahártya...? És még ezer kérdésem van. Holnap nem ússza meg szegény Dokim.
Böbe, szerintem, nem lennél jó macska-tenyésztő.
Móni, szerintem úgysem fog már kiderülni, hogy 1 éve mi volt, talán az sem, hogy most mi volt. Ahogy Ti is mondjátok, szerintem is volt megtermékenyülés, csak valahol még nagyon az elején elakadt a dolog. Köszi, hogy leírtad Esztyx történetét. Ezek az igazi sikertörténetetk, nem pedig az, hogy valaki jól megszedte magát a tőzsdén. Velem sem ez utóbbi, sem előbbi nem fog megtörténni.
Nem azért írtam a sok smiley-t, mert reménykedem, hanem azért, mert gyorsan-gyorsan túl akarom magam tenni ezen az egészen, és, ha "provokálom" a jókedvet, a lazaságot, akkor az hamar jönni is fog. Ez már nálam bevált. És igen, nagyon igazad van abban, hogy pozitívan állok a dolgokhoz!
Tudod, olyan sokszor írni akartam neked, hogy hihetetlen intenzitással viseltetsz a babád, a terhesség iránt. Móni, ezt soha ne add alább! Mindig légy ilyen az életben! A Sterimar pedig tuti jó. Nekem orvos ajánlotta, mert én is Rhinocort orrspray-t használtam korábban, és, amikor elkezdtük a baba-projektet, akkor minden általam szedett - akár csak 1-1 alkalommal - gyógyszer papírját megnéztem. Gyorsan rájöttem, hogy ez nem lesz jó nekem, és különben is vérzett tőle az orrom. A Sterimar-t a babád is használhatja már néhány naposan. Sokkal jobb, mint az egyébb orcseppek. Még náthában, influenzában is tisztít.
További folytatás majd holnap.
Szeretek veletek lenni! V.

mindegy rég volt és csak előre nézek.