Sziasztok!
Kriszti: Ha így belenézel a gödörbe, akkor inkább olvasd el a fogyis blogbejegyzésedet...

Ott annyira, de annyira pozitív dolgok jönnek le még nekem is, hogy ha arra gondolsz, hogy mikor írtad így érezted, akkor az kilendíthet egy kicsit megint... Össze-vissza voltam, de remélem érted mire akarok kilyukadni...
Én most vagyok 67 (168 cm), erről kéne lemennem kb 60ra. Az alatti súlyról nem is álmodozom. 4 éve 58 kilósan estem teherbe Andrissal, akkoriban nagyon jól éreztem magam a bőrömben, 10-12es ruhaméret, nem volt hurka deréktájon a póló alatt, fenék nem löttyedt... Na, utána volt minden, Mátéval már 68 kiló voltam kezdésnek. Ehhez képest a 67 ugye már -1, de ha belenézek a tükörbe nem tetszik, amit látok. Főleg a has és a fenék-felsőcomb, ami "kicsit" elszomorít. Olyan tunya benyomást keltek. Ruhában el tudom rejteni, de Apa előtt jobb formát kéne hozni (bár őt a mostani helyzet sem aggasztja látszólag), meg ha nyaralni is akarnánk menni, meg is kéne jelenni fürdőruhában. Szóval, nem is fogyi, inkább alakítás kellene, ahhoz persze muszály a torna. De majd azt is januártól, én még ki akarom élvezni az ünnepet.
Móka: Momó képek nagyon szuperek!
Andi: De jó, hogy már alakulnak az éjszakák. A hőcsökkentő manókat már útjukra bocsátottam.
Süti: Jó vendégfogadást! Mit készítettél?