Sziasztok!
Visszaolvasok,de előtte:
.
gyönyörűek a babás képek
megnéztem mindet,és kicsit irigy is vagyok.Ti olyan jó képeket tudtok csinálni,nekem meg itthon egyenlőre csak telefon van,azzal csinálom a képeket,az meg mind tök homály.Olyan válogatós fényképezőgépem van,hogy nem jó ám neki akármilyen elem.A duracellel pl.el sem indul.
Olvastam a tegnapi eszmecserét oltsunk vs ne oltsunk.Én még mindig nem tudom.Tegnap az egyik hsz után azt mondtam hogy igen oltunk,a következő után meg hogy nem oltunk.
Esküszöm végigolvastam becsülettel,de egy dologra nem kaptam választ:ugye azt mondják,vagyis nekünk azt mondták,hogy attól még hogy valaki beoltatja magát,az még nem azt jelenti hogy nem is fogja elkapni.Elkaphatja,sőt ugyan úgy fertőzhet is.Namármost én beoltatom magamat is meg a nagyobbik fiamat is,Leventét ugye nem lehet,de mégis elkapjuk ezt a nyavaját,akkor ugyan úgy megfertőzhetjük vele Leventét.Mert jó, értem én a higiéniát be kell tartani,kezet mosni,zsebkendő,meg hasonlók,de bizony van úgy hogy kisfiam ,elfelejti időben a szájához tenni a kezét amikor hapcizik,vagy bekapja a Levi cumiját ha nem figyelek,pedig ezerszer elmondtam hogy ne tegye,sőt kapott ő is cumit,hogy ha nagyon rajta van akkor inkább azt,de az nem jó.Az öcsié kell neki.Na mindegy is,szóval mi van ha minden erőfeszítés ellenére,hazahozzuk és megfertőzzük Levit is.Akkor mi értelme van az oltásnak?Mert jó,én elkapom,és nem döglök bele, védőoltás megvéd,de mi van Levivel?Őt így se úgy se védi semmi.
Zsalyam---üdv...gyönyörű szépek a gyerekeid,gratulálok.
Fogyi klubhoz ha lehet én is csatlakoznék,szigorúan csak januártól,ha megengeditek.
Floranan:édes ám a csokibabaád,láttam ám már régen képet róla.
Budaörsre minden hétvégén megyünk,anyóshoz.Talán egyszer majd ha nagyon ráérünk,össze is futhatnánk.
Amúgy te tősgyökeres Budaörsi vagy,vagy csak oda költöztetek?
Na ezt elküldöm mielőtt mielőtt elszáll...(mert múltok elszállt

)