A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

A mi hordozónk 13 kg-ig van. Én úgy tudom, hogy amíg nem ül teljesen stabilan, addig muszáj ez a kagyló alakú hordozó. Utána már mehet a hátsó ülésre a következő gyerekülésbe. Overálban Petra is viccesen néz ki benne, de mi nem megyünk nagy távokat.

Nyuszi!
Hiszen Lili is próbálgatja már a mászást! Az, hogy tolja fel a popsiját, már az első lépés! :wink:

Marietta!
Boldog fél éves szülinapot Domikának!!!! :D

Bond!
Ügyes vagy, hogy ilyen jól le tudod ezt a dolgot reagálni. Nehéz úgy kezelni a témát, hogy gátlást se okozz Manóban, de mégis rendszabályozd a dolgot. :wink:

Kóstoltátok már az étcsokis aszalt meggyet (Nobilis)? Isteni finom, nem lehet abbahagyni...

Conversano!
Marcipán tündéri! Petra ugyanezt csinálja, sőt amikor belendül, akkor már attól hangosan rötyög, ha közelítek hozzá. :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Ronmay

Tetőeresz :lol:
És az gáz, hogy nem tudtam a nevét :oops: ?

Barátaid :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom őket.

Kép
Nagyon jó :P

Kép
Kép
orsi777

ronmay! :)

1. Köszi! (orsi777!)
2. Nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tényleg semmi esély? Vagy lenne "csak" költség kérdése? :cry: :cry: :cry:

Szonibabának hajráhajráhajrá :wink:
Srácok: :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Remélem, hogy sikerül jól mederben tartani a dolgokat. :roll:
A lányok egyébként gyakran a párnán hasonfekve találkoznak az első ilyen élménnyel.

Kép
Kép
200907?

Bond: köszi a tanácsot :wink: , remélem majd nekem is sikerül ilyen ügyesen venni az akadályokat. Igaza van Katynek, ez elég kényes téma, és biztos nehéz kezelni, hogy ne legyen hátránya a dolognak.

Ronmay: nagyon helyesek a gyerkőcök :P . Barátaid :cry: :cry: !

Katy: köszönjük :wink: . Milkanak is van egy új csokija Milka fun snowboard, fehércsokis gyümölcsös nagyon fini az is :wink: .
marietta1982

ismét egy apamentes nyűgös nap :twisted: :roll: :roll: :roll: nem baj, kerülünk egy kört a városban, kocsikázni imád, és én is :lol: :lol: este pedig folyt köv. ha a lányom engedi... :D

f.nikici

hű 500. oldal :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Vegyes.

A mi babaruháink mindig olyan sprődek, nem tudom, hogy miért. Szerintem nem használok túl sok mosóport, bár sosem mérem. :roll: (Ti szoktátok?) A kolléganőm Perwoll gyapjúval mossa, és az övé tényleg olyan jó kis pihe-puha. Hát, kíváncsi vagyok... :roll:

Boo minap mesélte, hogy ŐApa milyen állapotú zöldséget, gyümölcsöt fuvarozott, és hogy mi kapható valójában a boltokban, piacokon.
Általában nekem is erős kételyeim vannak. Amit azonban nagyon szeretek az a fürtös paradicsom. Azt figyeltem meg, ha nem potyognak le , akkor frissebbek. Ha leesnek, akkor régebbiek. (Egyébként ha megkérdik valahol, hogy leszárazzák-e az adott zöldséget, gyümölcsöt, akkor mindig azt mondom, hogy ne, mert úgy tovább eláll)

Lorca?????????????????????????????

Kép
Kép
200907?

Sziasztok.
Míg lányok aludtak, én visszaolvastam, majd szopi, olvasás befejezése, úgyhogy kb 2 órája készült a hsz-em.

Bond: ismerős az érzés, Nócival én is voltam úgy, hogy sajánáltam, nem én velem élt meg bizonyos élményeket.

Irigy viszont rád vagyok. Úgy mennék én is Halász Jutkára! Nemrég volt Szombathelyen, de lecsúsztunk róla, aznap délben tudtam meg.

Féltékenység: nálunk ugye Nóci féltékenysége felénk irányult jobban, mint Vicusra, tehát ilyen ütök-verek-rúgok-csípek-harapok nem olyan sok volt. Ami volt: szájába, fülébe nyúlkálás, kéz feszegetése, mindenáron cipelni akarás. Ez is épp elég volt. Azt viszont észrevettük, hogy olyant véletlenül sem szabad mondani, amit nem szeretnél, mert hamarosan tuti megteszi. (Pl.: szomszédasszonyomnak meséltem, hogy belenyúlt a szájába. Mondom, még szerencse, hogy nem dugdos bele játékot, vagy a Vica kezét – erre másnap a Virág saját kezét dugdosta a szájába.
Vagy, volt az az eset, mikor a pici-babát a testvére – állítólag – fejbe ütötte a kanállal. Másnap az én lányom villával fenyegette a picit)

Sallernak én sem vagyok híve, ameddig lehet, elkerülöm, és ha már nagyon-nagyon kiakadtam, akkor is inkább a popsijára. Viszont szerintem van, mikor egyszerűen elkerülhetetlen.
Ilyen volt, mikor Nóci kb 1,5-2 évesen bele-bele harapott emberekbe. Millióegyszer elmondtuk neki, hogy drágaédespiciaranybogárkislányom, ezt nem szabad csinálni, mert ez fáj a néninek,apának,anyának,mamának….
Egyszer anyámnál voltunk, rajtam egy szál póló volt, gyerek az ölemben : akkorát harapott a vállamba, hogy vérzett, és még hetek múlva is nyoma volt. Inkább ösztönösen, mint szándékosan, odacsaptam neki. Onnantól nem harapott meg senkit.

Manó és kukija…..khm

Czika: Remélem, mára nem maradt semmi a lázból, csak az oltás miatt volt.

Gabi1: oltások: bennem is felmerült, hogy tényleg jól tettem-e, hogy nem adattam be Nócinak, magamnak. De most Dodi (és anyukája) meggyőztek, hogy mégsem akkora gáz.
A mennyiségekre itt figyeltek (pont akkor oltották az ovisokat és iskolásokat, akik kérték, mikor Vica kapta a 4 hós oltást, így hallottam, hogy a védőnéni mondta, külön menjenek a 12év felettiek).
Viszont itt is 2 bácsi lett rosszul a faluban az oltás után. Mindkettő az oltás estéjén került kórházba, miután összeestek.
Tejbelövellés: hála égnek, hogy nem volt több ilyen. Mennyiség biztos fog javulni mensi után. Talán Dodi volt így.Amúgy elég Nórának ennyi, vagy pótolnod kell?

A rugózós Nóra nagyon ari lehet.

Conversano: igen, ez az a gurgulázós kacagás, amitől minden bánat elmúlik.

Konakion. Én nem értem.
5 db volt a csomiban.
Hazajöttünk, 1 hetes volt Vica, mikor kapott egyet.
aztán 1 hós + 1 hetes
2 hós +1 hetes
3 hós +1 hetes
4 hós +1 hetes, tehát nekünk elfogyott.
Nektek hogyhogy van még????? (Már akinek még van, mert látom, valaki még iratott.)
Vigantolt is irattok még????

Mindenkinek köszi a drukkokat. Lányok most alszanak délután.
F.Nikici: köszi neked is. A betegek nem mindig fogják ám fel, amit az orvos mond. Gyakran azt hallják, amit akarnak (nagymamám már 5 napja volt a kórházban, mikor bementünk, és közölte, képzeljétek, nekem infartusom volt.Pedig naponta látogattuk. szegénynek akkor esett le).
Azért jobbulást anyósodnak!!!! Továbbra is megy a drukk.

Lilisgabi: írtad múltkor, hogy februárig szinte nem is viszed Lilit oviba. Volt, aki tőlem is megkérdezte, miért viszem el. Ha elviszem, hamarosan újra beteg lesz, és akkor is hiányzik úgyis, meg még szenvedünk is. Igen, ez így van. És ha nem nagycsoportos lenne a Nóci, nem is vinném, de így muszáj, mert jövőre suli, bizonyos %-ot nem haladhat meg a hiányzása. Persze még így is lehet, hogy átlépjük, de remélem, hogy nem.

Nyuszi, Marietta: Nócinál olyan ülésünk volt (0-18kg-os), amit szinte teljesen el lehetett fektetni. Szerintem az már használható.

Amúgy köszi mindenkinek, jobban vagyunk. Vicus ma már jobban eszik is.
Nócinak tojáslevest főztem, meg spagettit, ezek a kedvencei. Így azért evett ő is jobban. Ő még most is sápadt, karikás a szeme. De sokat javult.

Kép
Kép]
hendegabi

olvastam itt a múltkor a felmosó problémát.ha szeretitek magatokat kérjetek apától karira.vileda felmosót!hasonló mint a kórházakban van,teleszkópos cső,és rá lehet patentolni a vileda téglalapot!szuper!!!drága,kb 7000 ft,de nagyon jó.és ha a végén marad egy kis kosz,azt simán fel lehet szedni zsepivel.forgatható,bemegy mindenhová!!!!speckó vödörrel kell venni

Kép

hendegabi! :)

Halász Jutka: :( :( :( :( Viszont van honlapja, ahol megtalálható, hogy mi (volt) a 2009-es koncert sorozata. Gondolom a 2010-es is fent lesz majd. Érdemes skubizni. :wink:

Igen, már mi is voltunk úgy, hogy csendben odamorogtam Apa fülébe, hogy tán nem kéne emlegetni ezt-azt, mert másnap Hugin lesz kipróbálva. :? :roll:

Konakion és D-vitamin.
A legelsőt még a kórházban kapkák meg elvileg. 5 darab van a dobozban, tehát 6 hónapos korukig -amíg a kizárólagos szopi tart ELMÉLETBEN- van szükségük rá.
D-vitaminra azt mondta nekünk a véncsoroszlyadoktornéni, hogy ha már nem kéne, akkor is szokták adni, ha tél van.
Aztán, hogy kinek dokija hogy csinál, az más kérdés... :roll:

Kép
Kép
200907?

H.gabi: örülök, hogy már jobban vagytok és javult a helyzet :wink: . Vigantolt mi írattunk nekünk azt mondta a dokinéni, hogy egy éves koráig kell adni.
marietta1982

Nekünk is azt mondta a gyermekorvos, hogy a D-vitamint 1 éves koráig kell adni, Konakiont amíg csak szopizik.

Kép
Kép
orsi777

lola29! :)

Rákérdezhetek :wink: ?

Kép

Kép
Kép
200907?

ma betettem egy gyerek karácsonyi és mikulásos cd-t.olyan bőghetnékem lett!3-asban az első karácsony!!!!öröm,bódottág!!!!!!

Kép

aha,ez az,kib@szott jó,anyóséktól kaptuk,persze először fújoltam,.de szar,merthogy kiszedte mindenhonnan a koszt,aztán rájöttem ez minden háziasszony álma!!!!!
már nekem is két nagyot alszik nappal picur

Kép

A http://www.viledalap.hu/ szerint

"ULTRAMAX VÖDÖR - ÚJ POWER PRESS CSAVARÓVAL
Erős vödör különleges csavarókosárral, mely speciálisan az UltraMax felmosó kicsavarásához lett kifejlesztve. Más felmosóhoz nem használható.

MOST megújult, MÉG HATÉKONYABB csavarókosárral:
- kisebb erőfeszítés a kicsavarásnál vagy
- gyorsabban száradó padló ugyanazzal az erőfeszítéssel"

Amiért anyázni szoktam, hogy az előző tulaj a fürdőszoba felújításkor csúszásgátlós padlólapot rakott le. Na, azon tényleg nem lehet elcsúszni, még akkor sem, ha az ember elefánt. Ugyanis nagyon durva felületű, recés. Mivel kültéri. :x :x :x :x Ne tudjátok meg. Amilyen könnyen meglátszik és beleragad minden, annyira takaríthatatlan is. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Távol áll tőlem a fürdőszba felújítás (is), de mindig mondom Apának, hogy ha valamiért mégis szükség lesz rá, akkor hót ziher, hogy kicseréljük. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

[quote="lola29"]a írta:lola29ha,ez az,kib@szott jó,anyóséktól kaptuk,persze először fújoltam,.de szar,merthogy kiszedte mindenhonnan a koszt,aztán rájöttem ez minden háziasszony álma!!!!!

Ööööööööööööö, nem az a lényege, hogy kosztalanítson mindenhol, ahol kosz van? :roll: :roll: :roll: :roll: :?: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Lola

Tegnap mi is hallgattunk Mikulás és karácsonyi dalokat, mivel a vasárnapi Mikulás ünnepségen mi fogjuk biztosítani a zenét. Rákötöttem magamra kenguruban Odettet, háttal nekem, és úgy táncoltunk, néha apa is beszállt a táncba. Nagyon élveztük.
Karácsonykor tuti sírni fogok én is. Remélem nem attól, hogy anyós itt lesz velünk szent estén :oops: :? . Képes lesz rá :twisted: . Már most mondtam a páromnak, hogy beszélje meg az anyjával, hogy az csak a mi esténk innentől kezdve, majd jöhet másnap. Ti mentek valamerre vagy jönnek hozzátok szent este? Vagy csak én vágyok rá, hogy csak hármasban legyünk akkor?

Kép
Kép
orsi777

orsi777! :)

És ha esetleg négyesben lesztek? :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Mi vaaaaan? Arra gondolsz? Hányingerem van , de azért nem hinném :oops:

Kép
Kép
orsi777

Igen, arra gondolok. :lol:

Kép
Kép
200907?

nekem a szenteste az szent.csak hárman!!!!!
senki!!!!senki!!!!
najó,a 4-nek örülnék!!!!! :oops:

Kép

Visszajövök még a témával, csak most megyünk anyuhoz.

Kép
Kép
orsi777

H.Gabi!
Nekünk úgy volt elég a Konakion 5 hónapig, hogy Petra 1 hetesen nem kapott, mert akkor még minden 2. kajálása tápszeres volt. És tápszer mellett nem kell adni.

A Vigantolt 1 éves korig kell adni, de ahogy Bond mondta, érdemes a köv. évben is adni a téli hónapokban. Recept nélkül is lehet kapni, de recept nélkül 700 Ft. körül van, receptre meg 300. Ha már megy az ember az orvoshoz, akkor érdemes felíratni.

Kép
katy76

Nálunk a szenteste évek óta úgy zajlik, hogy Anyunál ebédelünk (+tesómék, + nagymamám), aztán az anyósomnál vacsorázunk.

Idén viszont Anyuhoz 25-én fogunk menni, és 24-én csak anyósomhoz megyünk át egy korai ebédre. Aztán a délutánt szigorúan itthon töltjük mi is.

Bond!
Én Petra ruháit Bip sensitive mosógéllel mosom, nem teszek hozzá semmi mást, öblítőt sem használok az ő ruháihoz. Ennek ellenére én puhának érzem a ruhákat, vasalás után pedig kimondottan puhák.

Zöldségeket én is szárral együtt veszem. :wink:
És én is szeretem a fürtös paradicsomot. :wink:

Várom, hogy Petra felébredjen, mert félig elkészítettem a kukucskálós túróst (süti), de fel kéne vernem a tojásfehérjét, arra viszont felriadna. Úgyhogy a sütő melegszik, minden kész, csak azt a kurv@ tojást kéne felvernem. Pedig már úgy várom, hogy kész legyen.

Kép
katy76

Ronmay!
Sajnálom a barátaidat! :( :( :( :(

A közös kép nagyon szupi, hozzál még ilyen képeket!!!

Ma reggel a bevásárlókocsit ringattam a margarinos pult előtt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ti már csináltatok ilyet???????

Kép
katy76

Saziasztok

Próbáltam lefotózni de persze pont akkor nem csinálta olyan jól, de azért ezen is látszik.
Amúgy ma extra rossz napunk van, sokat sír, nyűgös, nem nagyon eszik. Remélem nem beteg lesz, hanem csak a foga miatt van.

Hgabi hát úgy eszik hogy reggel fél 6 szopi, délelőtt szopi 9 felé, aztán délben vagy 1-kor főzelék, délután 4-kor szopi, este 8-kor szopi, ilyenkor eszik még pluszba 50 tápszert, és éjjel 1-2 között szopi.

Kép próbálkozik Kép itt is próbálkozik Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

[quote="katy76"]
írta:
katy76
Ma reggel a bevásárlókocsit ringattam a margarinos pult előtt. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ti már csináltatok ilyet???????

Nem. Viszont mindig a gyerekkocsiba akarom rakni a cuccot, a gyerekre. Az utolsó pillanatban szoktam visszahúzni a kezem. :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

gabi1! :)

:o :o :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nikici:gratula a gyors elalvashoz!!!Tudod en mar sok-sok oldal jo tanacsot elolvastam,hogyan is altassam el Hangit.....En is simizem a hatat az egyik kezemmel,vagy picit paskolom a popsijat,a masikkal pedig lefogom a feneket,mert allandoan atdobja magat,es haton egyaltalan nem tud elaludni......Akarmennyire is faradt,talan el is aludt a cicimen,vagy a hintajaban,a kotelezo koroket le kell futni vele,ha a fene fenet eszik is....neha sikerul 3 percen belul ezt lejatszani,de van hogy 5-10 percbe is beletelik....
Neha dudolok neki,neha csak cssssss hangot hallatok...valtozo,mikor mi jon be neki....de a siras az elmaradhatatlan :? ...szoval nalunk ez igy megy :roll:

Csak futtaban olvastam,nem sok maradt meg :oops: ,mert almos is vagyok nagyon,kiscsajom siman ugy gondolta 7 utan(ez volt a 3.kelese)hogy ennyi eleg is volt.Maskor meg siman alszik/alszunk tovabb......persze nem tudtam elaludni a b@rom szomszedok miatt,csak ejfel tajban,es az ido is fos....szoval leragad a szemem...

Karacsonyi dalok.....mi is hallgattunk mar nemregen.....siman meghatodom mindentol,miota gyerekem van :oops:
Tancolni is szoktunk sokszor,akkorakat rotyog kozben Makika :lol:

Katy:miert gondoltad hogy durva rck zene megy majd a video alatt???En nem szeretem a rockzenet :oops: :lol: :wink:

Az a felmoso itt nagyon meno....en ugy utalom :oops: .....szerintem nem lehet vele szepen takaritani....
Mondjuk ugy oldom meg a felmeteres hajszalak kerdeset a moppban,hogy elotte szigoru porszivozas van.... a macskak miatt szinte mindennap :roll:

Furtosparadicsom:nyami-nyami.....ma tokfozeleket csinalok majd este,fasirozottal,amit a sutoben sutok ki :wink:

Babaruhakat specko babamososzerrel,es szarotikendovel mosok,es elotte szigoru mosogep atmosas van szodabikarbonaval :oops:

Utana neztem a k-vitaminnak,Hangi kapott szuletesekor,aztan kerdeztem is a korhazban,es a gyerekdokinal is,hogy miert nem irnak fel....hat mert itt nem szokas :? ...mindenesetre majdnem 1.5 hetig kapott tapszert az elejen,amiatt nem kellett,mert ugye abban van,aztan az elotej is tele van vele....sokhelyen azt irjak nem megy at az anyatejbol :roll: masutt azt hogy az erettanyatejbol igen,es ha szedek,iszok alfalfat,akkor van megfelelo mennyisegben a tejemben......na mi vettunk tegnap kapszulaban,picit tettem a cicimre szopi elott,egy taplalkozasi tanacsado ajanlotta tegnap este egy bio boltban....mert ugye itt nem kaphato ampullaban :roll: .....hat ez van,remelem azert jutott a kis testebe megfelelo mennyisegben.....sok lucerna csirat is ettem,es egyeb zold novenyeket nyersen :oops: ....

Tegnap vettunk magunknak is D3 vitamint,ezt is jo ha szedi az ember megelozeskeppen(influenza)de rendesen elvagyunk latva immunerosito dolgokkal.....a heti 1 homeost is szedjuk,es vitaminokat rendesen,amik eleg huzos arban vannak,met nagyon nem mindegy,hogy azokbol is miket szed az ember......en biztos vagyok abban hogy megteszunk mindent,mint eddig is......sosem szoktunk betegek lenni....szerencsere!!!

Gyogyulast a betegeskedoknek!

Norinak meg hajra a maszo gyakorlatokhoz :wink: ,kis sajtkukackam is gyakorlatozik :lol: :wink: !!!

Gyorsan osszekapom magamat mig Mukesz alszik,mert megyunk csontkovacshoz.....basszus a gatyank ramegy :oops: .......jo lenne mar egy biztositas nekem is :roll: (mert visszafizeti Hangiet is....csak az enyemet nem :? )
Juteszembe:fejpenz :wink: hat jol jonne,ellenenk egy darabig :wink:

Oooo meg nem is ettem :shock: :roll: ........na megyek is!

Kép
Kép
ancsurti

kajamat nem tudtam megenni...se elkeszulni...fasza...gyerekem mar nyuuuuuuuu...........aludt kemeny 20 percet........ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
ancsurti

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiConversano: igen, ez az a gurgulázós kacagás, amitől minden bánat elmúlik.

Úgy biza! :)

Bevásárlókocsi ringatás nálam is bejátszott,de annál sokkal szebb volt az,amikor azt vártam,hogy az emberem tegye már végre bele a portékát,ami a kezébe volt.Hát az a gyerek volt...

Sillia?
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:11-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:12-kor.
Vendég

Ancsurti!
Bocs, tényleg te a punkot szeretted! :D
De most együtt meghallgattuk Petrával a hangod, és tényleg kedves hangod van. Valahogy hozzád is erőteljesebb hangot társítottam. :wink:

Czigka!
Elég hülyén éreztem magam, mert ráadásul egyedül voltam, Petra nem is volt velem. :oops: :oops: :oops:

Gabi!
Nóra nagyon ügyes, tényleg már szinte négykézláb áll! :D

Fülbevalósok!
Kinek mit mondtak, hogy mennyi ideig nem érheti a fület víz? Mert nekem 1 napot mondtak, a nővéremnek 1 hetet.
Ez olyan, mint a Konakion, a nővéremnek azt is hetente kell adnia az első hónapban. :shock: :shock: Rá is kérdezett az orvosnál, és azt mondta neki a dokinő, hogy mindenki másképp tartja jónak.

Szóval mielőtt elsiklotok a kérdésem felett, hány napig ne érje víz a fület? És mennyi idő után lehet fülbevalót cserélni?? (Nekem arra 2-3 hetet mondtak.) Ez az orvosi arany teljesen megnyomja a füle mögött szegénykémnek. Most is felkelt, és tökre ott van a nyoma.

Kép
katy76

Katy:nekunk erhette viz a fulet,es nem szabad alkohollal ecsetelni :roll: :roll: hanem specko aplot kaptunk hozza....de mi nem vagyunk mervadoak,itt elegge mas szokasok vannak....ja es mi nem cserelhetjuk ki 10 honapos koraig :roll: de a mi fulink baba fulbevalo,nem log ki a szara hatul,hanem egy gombolyu veg van rajta............

Kép
Kép
ancsurti

Öööööööööö...lenne egy nagyon szőke kérdésem. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A folyékon mosószert hová szoktátok önteni? A fakkokba vagy a dobba teszitek? Illetve mi van, ha a folteltávolító is folyékony? :roll: :roll: :roll: :?: :?: :?: :?:
Köszi.

ancsurti! :)

Mi a túró az a szárítókendő? :shock: :shock: :shock: És miért mosod át a gépet mindig szódabikarbónával? :roll: :?:

katy76! :)

Süti(képe)t ide! :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:12-kor.
Vendég

Még a Konakionhoz.
Mindig azt mondják, hogy az anyatej mindent fedez, amire a kicsinek szükség van. Akkor miért kell a K-vitamin pótlás? :roll: :?:
Ráadásul olyan kis ampullákban van, hogy el nem tudom képzelni, hogy az az 5 csepp 1 hónap alatt mire elég. :roll:
(És külön imában foglalom mindig annak a nevét, aki kitalálta ezt az ampullás kiszerelést. Nem véletlenül passzoltam át Apának. De a minap ő is megvágta vele a kezét. :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

[quote="czigka"]f írta:czigkaolyékony mosószert afakkba, a folteltávolítót a foltra

Pár ruha esetében oké. Na, de ha sok folt van? Akkor mindegyikre egyenként ahelyett, hogy a dobba kerülne? :roll:

Kép
Kép
200907?

Na sikerült fényképet csinálni

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

a folt eltávolítót a dobba a folyékonyt a fakkba teszem.

katy nekünk alkohollal lehetett tisztítani, érhette víz. És 10 napig a nő cseréli a fülbevalót, 1 hónap után mi is cserélhetjük.

Kép

gabi1

Folyékonymosószert a dobba, folteltávolítot is. Nekünk is ilyen felmosónk van, én szeretem.

csecsemők lélegeztetőgépen :( :( :( :( :( :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Csak nézek, mint Rozi a moziban. :o
Nem gondoltam volna, hogy ennyire macerás egy fül lukasztás. :roll: Nem jártam utána, infóim nincsenek, ezért én ott tartok, hogy fül kilő :arrow: alkohollal vagy valamilyen fertőtlenítővel keneget :arrow: kicsit megmocorgat és kész. Nyilván nem cserélgeti az ember sűrűn, de miért is kéne? 1 hét, 1 hónap, mindegy. Nem? :roll:
(És egyáltalán mi az az orvosi arany? Én még csak orvosi fémről hallottam: " Az orvosi fém nem KO13 és nem KO33, hanem saját neve van: 316L. A hagyományos korrózióálló ötvözetektől némileg különbözik, mert az összetevők aránya olyan benne, hogy az erősen allergén nikkel le van kötve, és semmilyen nikkelsó nem tud kiválni az anyagból. Éppen ezen tulajdonsága miatt készülhetnek belőle orvosi eszközök, sebészeti implantátumok és testékszerek.")

Jut eszembe! Van valakinek mágneses ékszere?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Temegmitkötekszel???? :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orvosi fémre gondoltam én is, csak közben a fejemben a kis arany fülbevalója volt. Ebből lett orvosi arany. :oops: :oops: :oops: :oops:

A fülbelövés után a fül ápolása pont annyiféle lehet, mint mondjuk a Konakion adása, vagy a köldökcsonk ápolása. Ahány védőnő, annyiféle verzió. Biztos ettől olyan színes a világ! :D

Hajat mostam Petrának, úgyhogy ha érheti víz, ha nem, az övé vizes lett. :lol: :lol:

Mosógél adagolása: én abba a kis műanyag adagolóba szoktam tenni, abba megy a calgon is és a folteltávolító is. És így megy az egész a dobba a ruhák közé. Nekem a mosószeres fakkom még szűz, pedig már 4 éves a mosógép.

Gabi!
Nagyon ügyes Nóra! Csak lesek, hogy mindjárt feláll! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bond!
A Mamának van mágneses atyaúristene is, még mágneses lepedője is. Amit a Top Shopban árulnak és mágneses, az tuti van a Mamának! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mit akarsz tudni, megkérdezem Neked! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Jajj, és már tegnap is akartam szólni!
A Rossmannban akciós az Ariel mosógél (1,5l-es). 3 flakon kerül 2660 forintba! De már csak holnap.
Meg a Pampers is akciós a nagy csomag 3990 Ft, de van egy kivágható 300 Ft-os kupon a Rossmann újságban, azzal még olcsóbb.

Kép
katy76

Gabi 1! Nóri nem semmi. Így nézek ki a fejemből. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mi még ott tartunk, hogy nagy nehezen oldalra fordulunk meg vissza.
:oops: :oops:
Ha mi lesz ebből a kiscsajból artista :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper mega, giga ügyi!!!!!!!!!!!!
cunci

Jó éjszakát lányok, asszonyok, gyermekek!!!!!!!!
Mindenkinek szép álmokat, rózsás csókokat :lol: :lol: :lol: :lol:
cunci

katy76
Ma reggel a bevásárlókocsit ringattam a margarinos pult előtt
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Orsi777

Karácsonykor tuti sírni fogok én is. Remélem nem attól, hogy anyós itt lesz velünk szent estén
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

gabi1
Ahogy így elnézem a Nórit, mozgásfejlődés tenkintetében legalábbis....mintha 2 hónappal idősebb lenne a Danimnál. :roll: :shock: :shock: A gyerekem oldalra is csak akkor fordul, ha felfekvéses már a háta. :D

bertina

Gabi1: tök jó, hogy tudtok a doki lakására is menni.... :D Én most váltok majd háziorvost, szerintem furcsán nézne, ha beállítanék :lol: :lol:
Én sem a papíron olvastam, hanem a tv- ben volt riport egy laboros /vagy milyen/ nőcivel, ő mondta, hogy van benne, mert kell a nemtommilyen hatóanyag "szállításához". De nem vészes, mert olyan higany, ami 3 nap alatt kiürül a szervezetből.
Nóra rugózása: :lol: :lol:
:shock: Most nézem, ez már négykézlábazás!!! :lol: :lol:

Cunci: a Dentinoxot hagyja, hogy hasson, vagy lenyalja? :D

Marietta: nokli főzés :lol: :lol: Amúgy én is szeretem, de én ritkán csinálok- mert nagyon macerás meg koszolós :roll: Úgyhogy akkor eszem, ha nagy ritkán rászánjuk magunkat és apa szaggatja, vagy mikor anyuékhoz megyünk, vagy mikor azt főz a Gastroyal :twisted: :twisted:
Kár, hogy bealudtál, mert szerintem megint jó volt a SZF :D
Gratulálok a fél éves korhoz!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bond: Manó kitessékelt a szobából? :lol: :lol:
Mosószert fakkokba. Folteltávolítót: ha a ruci nagyon foltos, akkor rá, ha nem vészes, akkor a mosószerhez.

Rommay: nagyon sajnálom a barátaid :cry: :cry:
Roló és Bodzi nagyon édesek! :lol: :lol:

Hgabi: Konakion első kórház utáni premier: lendületből kiütötte a kezemből a lányom, úgyhogy mindjárt kettőt használtam első alkalommal, így újra kellett iratnom már a múltkor, mert ugye elfogyott :roll: :lol: Nekünk ezért van még :D /szombaton el ne felejtsek neki adni... :D /
Hajrá gyógyulás!! :lol: :lol:

Orsi: mi eddig minden Karikor szenteste párom anyukájánál voltunk /mert ő egyedül él/, vagy vele együtt a bátyjáéknál, majd másnap és utána napokon az én szüleimnél. Idén: hármasban itthon!!! :lol: :lol: Megmondtuk, hogy hozzánk lehet jönni, de mi nem megyünk :D :D

Katy: én még nem, de enyémapa hasonlót produkált: sétáltunk Katával, és megígétem neki, ha alszik szépen, akkor hazafele kiveszem a kocsiból, hogy nézegelődhessen. Szépen aludt, én meg ígéretemhez híven kivettem :D Ekkor jött apa autóval el mellettünk, leparkolt a ház előtt, és jött, hogy segítsen mert ugye a babakocsit tolni meg gyereket fogni egyszerre nem egyszerű... A parkolóban még rágyújtott, és beszélgettünk. Közben fogtam Katát, ő meg a babakocsit rázogatta. Már majdnem elszívta a cigit, mikor kapcsolt, hogy az üres babakocsit ringatja :lol: :lol: :lol:

Ancsurti: csontkovács jól megdolgozott? :lol: :lol: :lol: /felhívtam a védőnőt, holnap 1/2 2- re jön kilőni Kata fülét :D - kicsit izgulok :oops: :lol: /

Katy: holnap tudok neked válaszolni :D

Kép
agi125r

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: