A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Babcika, írtam neked blogon. :)

Kép

Kép
hgrita

Rita: árverezd el a vaterán :lol: :lol: :lol: ... de én nem fogok rá licitálni, az tuti :wink:

KépKép
KépKép
madar

Rita, pont az ellenkezőjét írtam, hogy most ott tartok, illetve tegnap tartottam ott, hogy be kéne adatnom magamnak, mert ha bármi történik akkor soha a büdös életbe nem bocsájtanám meg magamnak.....

csak most megint egy másik oldal került előtérbe a belinkelt cikk alapján, mégpedig az, hogy szeptemberben még kifejezetten és hangsúlyozottan ellenezték a kismamák oltását, s nem mellesleg egy várandós nő még egy szerencsétlen coldrex-et sem ihat meg elvileg, nem hogy egy védőoltást kapjon?????????????
De most nem??? Nem érzitek, hogy mekkora anomáliák, ellentmondások vannak itt?

vicger

Köszönöm a kedves fogadtatást! Képekkel jövök valamikor!

Két komment az oldalról:

"Tünde
november 13th, 2009 at 22:16 · Válasz

Sziasztok!
Mennyit változik a világ! Megy az oltási dömping, van, aki még vakcinát is rabol a patikából…
Amikor már Czeizel Endre is azt mondja, hogy a terhes nők mindenképpen oltassák be magukat, akkor sajna én is megingok.
Én nem vagyok sem orvos, sem gyógyszerész, és felháborító, hogy a gyerekorvosunk azt mondja, hogy nekem kell eldöntenem beoltatom-e az 5 éves lányom, ő nem mondhat semmit.
Édes istenem!
Csoda, ha már az orvosokban sem bíznak az emberek? (Legalábbis egyre többen, mert ez a beoltási láz, nem azt mutatja, hogy nem bíznának bennük…)

Tünde
szeptember 24th, 2009 at 15:08 · Válasz

Szia Csicsi!
Én is kismama vagyok és van két kisgyermekem. A gyermekorvos is azt mondta, hogy terhes nőknél eleve kizárt bármiféle védőoltás, egyszerűen tilos.
Szerinte túl sokat foglalkoznak ezzel és belénk beszélik, hogy betegek leszünk. Véleménye szerint a szokásos megelőző dolgok, mint sok zöldség, gyümölcs, hagymafélék, C-vitamin, esetleg némi immunerősítő csepp, aki szeretne és megfelelő higiénia esetén elkerülhető. Kerülni kell a nagy tömeget. Én biztosan nem oltatnám be a gyermekeimet sem. Esetleg a férjemet, aki mindennap Pestre jár dolgozni és metrózik, buszozik.
Üdv,
Tünde"

Szerintem rémes, hogy egyre nagyobb a káosz, már csak a saját belső késztetéseinkre hallgathatunk.... csak nem könnyű meghallani a belső hangot... ekkora pánikkeltő-zsivalyba :?

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti: nem tudom, de talán, ha vki nem vesz be egy coldrexet abba még ugye nem fog belehalni, csak esetleg lasabban gyógyul meg ... tényleg nemtom, csak próbálok józan parasztival gondolkodni, mert nem vagyok szakértője a témának ... bár,már nagyon sokat olvastam róla

KépKép
KépKép
madar

Kriszti!

Nem tudom, de én az gondolom, nem voltak beoltva. Tegnap az Estében volt róla szó, és ott a kismamák 10 %-ának oltottságáról beszéltek.
Az a gond, hogy először nagyon ellene voltak a kismamák oltásának, de állítólag épp a napokban már valamilyen szülészeti-nőgyógyászati társaság is ajánlja. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy te kismamaként már beoltattad volna magadat, hisz még most se vagy beoltva (bocsi :D:D), pedig most csak "magadnak árthatnál". A baba miatt nagyon sokan félnek attól, hogy milyen károsodást okozhat az oltás.
Az a kismama 4 hete van lélegeztetőgépen, nála valószínű nem az influenza miatt halt meg a baba. (Czeizel határozottan mondta tegnap, hogy nem csak a H1N1, de más influ vírus se tud átjutni.)
Ezt a mitől ajánlottat a műsorban is feltették, már nem emlékszem, mit válaszolt az adott nőgyógyász... De most már ő is ajánlotta.
Egyébként én azt nem értem, hogy aki fél, miért nem oltatja magát. Miért kell vacilálni. Már sokan írtuk, hogy megkaptuk, gyerekeink megkapták, senkinek semmi baja (persze én is hallottam már a szomszédom szomszédjának a barátjának a nővérének a munkatársáról, aki lebénult, megbetegedett stb., de én ilyennel még nem találkoztam, viszont már sokan megkapták a környezetemben és nem volt gond), szóval ha esteleg nem is használna, ártani nem ártott. Mi a családban 5-en kaptunk oltást. Én így nyugodtabb vagyok, bár nem a félelem miatt oltattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára astrid 2009.12.03 12:38-kor.

Astrid

Kép
astrid

egyébként azért nem vagyok oda az oltásokért, nem csak ezért a szarért, már bocs, mert amit egyszer beadtak az ott marad. s nem egy, nem két hír volt/van/lesz a szennyezett oltóanyagokról, amik isten tudja mit művelnek a szervezetbe jutva, s akkor még ott vannak a nem szennyezett oltások mellékhatásai stb... még a szezonális influ elleni oltásoknak is mennyi súlyos mellékhatása volt, emlékezzetek csak vissza, kb 4-5 évvel ezelőtt. Most is vannak, csak most már nem ez a téma....

Tessék egy cikk a sok közül:

http://www.politaktika.hu/hirek/vaccines2435243

javaslom mindenkinek elolvasni...

vicger

pont ezt akartam írni.....
ha semmi bogyót nem vehet be egy kismama..... egy oltás mehet?
én nem merném beadatni...... - már csak azzé sem mert egyik velejárója a láz......
ami ugye gáz..... és hogy most éppen kijön e valakin oltás után vagy sem azt senki nem mondja meg előre......

és ha a csepp gyerekem éppen most fejlődik pocóban - ti megbombáznátok egy élő bacituristahaddal? háááááát nemtom....

de ha az orvosok érmefeldobást javasolnak oltás ügyben..... mi hogyan akarunk má okosak lenni?

különben kriszti a másik oldal - ha pöttöm kómásan fekszik majd oltás után? azt megbocsátod? nálunk van ilyen most.....

KépKép
dorkamartini

Azért azt ne felejstük el hogy az "élő bacituristahad" egyébként védettséget generál a szervezetben ... már bocs, a többi védőoltást miért adatjátok be???? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi, dehogy bocsátom meg.........

Astrid: épp most írtam fentebb az oltásokkal kapcsolatos fenntartásaimról, h miért nem oltattam eddig. a cikket kb másfél éve olvastam először, szabályosan sokkolt.

vicger

oltásdömping??????
a lakosság 20 százaléka - ebben benne van az összes kórház ahol szinte kötelező meg minden ilyen intézmény.....
a gyerekek 10 százaléka oltatta be magát a sulikban!!!!!!!

ez azért beszédes.....
csak ugye a hírekben nem ezt hangsúlyozzák...... mert ugye a média imád pánikot kelteni.....
ha még zsebbe is kap egy egy híranyag intenzívebb mondogatásáért akkor meg azt szajkózza agyba főbe.....

emlékeztek amikor elmaradtak az órák mert alig volt pár gyerek az osztályban? - anno a mi időnkben? járvány idején? - a sulibezárásokról ennyit.......

szóval avvan hogy emberek alig oltattak..... ezzé jött a duma: miiiiiiindenki beoltatja magát....
aki nem az kórházba kerül....
ezt hallva az is elment aki amúgy el sem ment volna.....

KépKép
dorkamartini

madar, mert kötelező, s gyámhatósági eljárások tömkelegét vonja maga után a megtagadásuk, a meghurcolásról már nem is beszélve, ugyanis egy kötelező védőoltás megtagadása kimeríti a hatályos törvény szerint a kiskorú veszélyeztetését...

vicger

tényleg olvassátok el a cikket, amit belinkeltem, egy oltóanyag-kutatóval készítettek riportot a szennyezett oltóanyagokról

vicger

nem akarok demagóg stb lenni, ... de pl a színesműanyagcsodagumicukrot és társait megehetik a gyerekek? ... vagy aki a kólát megissza, chipseket megeszi az nem mérgezi a szervezetét ... honnan tudjátok, hogy abban mi van? .... és nem vitatkozni, meg győzködni akarok, mert ahogy már írtam is, mindenki olyan döntést hozzon, ahogy nagyobb biztonságban érzi magát ... csak azért ne játszuk el azt, hogy ez az egyetlen olyan dolog, amit magunkhoz veszünk, oszt nem tudjuk mi van benne ...

KépKép
KépKép
madar

Timi!

De hát épp erről van szó, nem bombáznád bacikkal, nem jut át. Ezt egy genetikus mondja, csak tudja. Inkább az oltás egyéb anyagaitól, hordozóanyagoktól stb. tartanék.
És igen, itt sokan rota ellen oltatnak, prevanart beaddatják, azoknál nincs oltési szövődmény? Mégsem hallottam ekkora tiltakozást...

Kriszti!

De akkor különítsük el: nem konkrétan a H1N1 elleni oltással van gondod, hanem úgy általában. Ha sokkoló a cikk, nem olvasom el :D , én úgyis oltatok (nem csak H1N1 ellen) és nem akarok tudni egyéb dolgokról.

Astrid

Kép
astrid

Halihó!

Süti! Egyik oldalon valamilyen tortát emlegettél... Milyen torta? Megvan valahol a receptje?

Mi már beoltattuk magunkat... főként a pinduri miatt.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Nekem is ez lett volna a kérdésem... Ugye ha az ember vagy gyereke bármilyen oltást kap, pl kullancs, bárányhimlő, pneumo, stb, mindig ott van x % esély arra, hogy kisebb(nagyritkán nagyobb) mellékhatások felléphetnek. Ettől nem tart az, aki ezeket beadatja, de az influ ellenit nem, ami eddig nem okozott (persze publikálva, de mindegyikkel így van) gyakoribb panaszokat? Persze, ez az új még ismeretlen, de mivel a betegség is az, így az esélye, hogy megbetegedsz súlyosan nagyobb, mint annak, hogy valami komoly mellékhatás ér.

Astrid, megerősíthetlek benne: Én is nagyon sok embert ismerek (gyerekeket, kismamát is), aki beadatta mindkét influ ellenit, és semmi (még láz sem) probléma nem volt. A rémhír pedig mindig úgy jön, ahogy írtad, ismerős-ismerősének a távoli rokonának a valakije lebénult/meghalt...

Kép

Kép
hgrita

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.12.03 13:45-kor.

Kép
kata05

igen, Kriszti tudom ... és ha nem így lenne, Te semmit sem adatnál be? csak kérdezem, tényleg érdekel

KépKép
KépKép
madar

Kép
Róza és Keve

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

ebben az a gáz, hogy x év múlva ha vmi baja lesz x nek...... ki fogja megmondani hogy az az oltástól van?
ezért mernek mindent megtenni.... megtehetik
semmit nem tudsz tenni ellene

pl ....akik anyummal együtt szültek - mind ugyanabban az autonóm betegségben vannak ki előbb ki később kapta el.....
szted véletlen? dehogy
orvosszakma zár és védik egymást......

undorító az egész........

ez olyan mint a magasfeszültség mellett lakni.....
x ideig hülének nézték a témafelhozást ma már tilos.....

jajjj de mérges lettem.......

arról ki számolt be és hol hogy x ezer ember átvészelte és köszöni jól van.... ????????? ezt mé nem emlegetik? ilyenek is vannak körülöttem....
és nem x szomszéd y valakije......

KépKép
dorkamartini

zsalyam: szépek vagytok. :)

KépKép
KépKép
madar

Zsalyam, de édesek! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Zsalyam! De édesek a gyerekeid! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

madar bizony h semmit, főleg nem a dpt és az mmr-t, ezek a legneccesebbek lásd cikk!

továbbá nem esznek a srácok semmi féle gumicukrot, meg műanyagot, sem csipszet, s nem isznak sem kólát, sem fantát semmi ilyet, hanem házi szörpöt, s gyümölcsleveket. Erre nagyon allergiás vagyok. Továbbá nem használunk főzéshez semmiféle fixeket és alapokat, max vegetát.

Orsi gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vicger

s tudjátok mit.. h a cikknek csak a tizede igaz s a többi túlzás, már az is félelmetes....

vicger

Kriszti: Julcsi sem :D :D :D nem is Neked szólt a kérdés, hanem általában mindenkinek

KépKép
KépKép
madar

egyébként azt sem tudom, mi az a dpt??? :oops: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Több dolgot se értek ezzel az influval kapcsolatba, de az egyik:

A vírus hogy hogy nem jut át a magzatra? Nem értem! Hiszen amikor véletlenül beteg baba születik, pl. valamilyen rendellenességgel akkor azt halljuk biztos valami vírus okozta. Nálunk ismerősi körbe van ilyen, a baba puklival a fején született és az egyik szemével is gond van --- erre mondták, hogy a mama elkapott valami vírust és tünetmentes volt....

????

A mi gyerekorvosunk azt mondta (homeopata is), hogy ha fél a szülő akkor beoltja a gyerekeit.... szerintem ez fontos hozzáállás ....
ha fél valaki akkor tényleg jobb az oltás.

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

s most persze jogos lehet a kérdés, h akkor miért inogtam meg.... azért mert emberből vagyok én is, gyengéim a gyerekeim, belepusztulnék ha vmi történne velük, s most mást nem lehet hallani, csak azt, hogy ha nem oltasz, akkor felelőtlen vagy és beteg leszel, s ha beteg leszel akkor meghalsz. ez az üzenet manapság.

viszont most jó, h eszembe jutott ez a cikk, mert segített kilépni a mókuskerékből.

vicger

na, ez az utolsó hsz-em a témában, aztán elkezdek rugut vadászni Máténak a net-en, mert nőlünk ki mindenből... :lol:

Kata, a háziorvosunk a sógornőm és ő pl. határozottan ajánlotta nekem (és Andrisnak is) mindkét influ ellenit. Biztos vagyok benne, ha akkora gáz lenne beadatni, akkor nem erősködött volna, hogy a mi helyzetünkben (Apa tömegközlekedik, Andrissal játszóházba, ismerős gyerekekhez járunk) mindenképp oltassunk. Én rá hallgattam, nem Czeizelre, vagy bármelyik főmuftira. És szerintem ez a lényeg, bízol-e annak a javaslatában, ajánlásában, aki valamicskét is ért a témához, akivel konzultálsz, vagy sem. Ha nem, és te magad tartasz a dologtól, ne tedd. És mindkét oldal kell, hogy számoljon az esetleges problémákkal.

Kép

Kép
hgrita

DiPerTe, torokgyík, szamárköhögés, tetanusz

vicger

Kriszti, nem kötözködöm, isten,biz., de már úgyis népszerűtlen vagyok :oops: így megkérdezem bátran ... ez a cikk miért hitelesebb, mint bármelyik másik, honnan tudjuk, hogy totál hihető infók stb. ???

KépKép
KépKép
madar

ez a fotó!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))) ügyi vagy:)

nna én ezt látatlanba az első hírnél elmondtam...... legyengült romacsaj - és ebben semmi rosszindulat nem volt....de igaz lett....

különben sztem aki elkapja és gáz lesz az a oltástól is befordult volna....
aki nem az meg amúgy is megbírkózna vele...

amúgy most hír..... x milliónak oltatnak....
nem azt monja a lakosság 10 százaléka... neeem mert az nem hírérték.....

amúgy eszetekbe jutott már miért az igen kampány? úgyértem a sajtó képviselőinél...... pontosítok bizonyos képviselőinél...... mert a kis nézettségű fórumokban van ám ellenérv bőven meg felszólalás.....
szerintetek ki mennyit kapott azért hogy az igen mellé tegye le a voksát?
és madár itt van a bibi - nekem..... hogy nehogymá azért nyomassak a gyerekembe valamit mert ezek megint gusztustalan bizniszt űznek odafönt.....

és a rota ellen igenis tiltakoztam - mert azt is csak azért kell beadatnom mert a kaposvári kórház képtelen kiirtani..... és mindezek mellett működik... műtenek... nyílt sebeket kezelnek...... szülni engednek...... stb stb....... tudva, hogy valójában be kéne zárni......... - és ez nem levegőbe beszéd......tudom amit tudok.......de ez sem nyílt téma......

KépKép
dorkamartini

Rita: egyetértek

KépKép
KépKép
madar

[quote="arvaerika"]o írta:arvaerikaltás: nézzetek utána a Fluarix-nek, sokan nem tudják, de az orvosok állítólag a családjukat ezzel oltják, nem a Fluval-lal.És 6 hónapos kortól lehet. Mindjárt linkelek ide

Sziasztok!

Kész vagyok teljesen: nem tudom, mit tegyek oltás ügyben ... utánanéztem ennek, amit Erika belinkelt ... valóban, sokkal jobb minőségű oltóanyag, mint a magyar, csak sajnos pont az ellen a H1N1 törzs ellen nem véd, ami most fertőz ... és ezt a gyártó jelentette meg nem sokkal az után, hogy kijött az oltóanyag...

Ami igazán dilemmát okoz, az a jelenlegi oltóanyag rendkívül magas higanytartalma ... nagyon féltem Lillát ... :( ... de a picikémet is, és soha nem bocsátanám meg magamnak, ha elkapná, és elveszítenénk őt ... nem tudok bezárkózni velük a lakásba ...

Így én hét végén beoltatom magunkat, Lillát is és magamat is ...

És lemondtam a mai időpontunkat a szemészhez, mert: egy potenciális fertőzésforrás a rendelője ... majd januárban visszamegyünk, ha már lecseng a járvány ... meg addigra be is leszünk oltva, és kialakul a védettség ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

ugyanilyen undorító biznisz az asok szemét, amit megetetnek velünk és a gyermekeinkkel ... :? ... az ellen miért nem állnak ki .. sőt, vásárolja a népesség k...nagy százaléka ... :(

KépKép
KépKép
madar

Rita, én nem pánikolok rajta, csak betettem nektek a hírforrást! Én 2 embernek hiszek 100%-ban az egyik ellenzi másik mellette van! Na akkor legyen okos az ember!
Részemről is a téma lezárva, mindenki úgy tesz ahogy helyesnek látja!

Zsalyam, üdv!!!!!!!! Gyönyörűek a gyerkőceid!

Kép
kata05

még egy uccsó dolog, Katára reagálva:

a betegségek terjedése nagyon nagy mértékben függ az életkörülményektől... nem kizárólag , sőt , mondhatni mellékes szerepet játszanak az oltások a járványok visszaszorulásában, ellentétben az életkörülmények javulásában, mint tiszta víz, jó minőségű,friss ételek, zöldségek, jó közérzet, alvás, mentálhigiénés állapot. Ha ezek nincsenek meg, akkor az melegágya bármely vírusnak, fertőzésnek, lásd pl tbc, mert az most is van még, csak ahol jó körülmények vannak, ott nem tud fertőzni. Ilyen egyszerű az egész. Ne moss kezet, ne fürödj, igyál koszos vizet, ne legyen higiénéd, egyenes út a betegségekhez!
Szerintem nem kell tovább ragozni...

vicger

Sziasztok!

Megint jól lemaradtam.

Köszönöm,hogy szívesen láttok.Ide nem fogom leírni az ajándékötleteket,majd csak karácsony után. :) Ki tudja ki olvas. :?

Nagyjából olvastam,amire emlékszem:

Oltás: Mi 2 hete beoltattuk magunkat.Elég sokat vacilláltunk rajta,de a gyerekek miatt döntöttünk így.Bencének (a nagyfiam) bronchitise van,ami akkor jön ki nála,ha taknyos,beteg.Ezért neki a szezonális influ oltást beadattuk,a H1N1-et nem.De pár napja erősen gondolkozom,mert valahogy meg kell őt védenem ez ellen.Nem szeretnék megint fulladást,kórházat.Erika,ezt a másik oltást is patikában lehet kiváltani,vagy ez is ingyenes lenne?Talán ezzel beoltatnám.

Anna jobbulást a gyerekeknek!

Andi hogy vagytok?Remélem Barni kialudta a lázat.Ja,most olvasom,hogy minden rendben.Örülök.

Babcika valahogy juss el orvoshoz!Tudom nem könnyű,én sem tudok a két gyerekkel sehova sem eljutni a sétán kívül.(Pl.6 hetesen sem voltam még) :oops:

Vicger fogmosás :D

Madar 90 napost én is szeretném,csak előbb pont mint Neked,kell terv+ receptek.Amint ezek megvannak,kezdem is.Majd lehet kérek ötletet tőled és Krisztitől.
Remélem Veronika szemével nem lesz semmi gond!
Matyinál még pocaklakóként láttak vesetágulatot,mikor voltunk UH-n 4 hetesen,azt mondták nem növekszik,ne foglalkozzak vele.(aha,nem az ő gyerekük)Elég összecsapott vizsgálat volt szerintem.Szeretnék elmenni egy másik helyre,most már jó lenne egy kontrol.Majd írd meg mi volt.

Zsalyam üdv.Hasonló életkorú gyerkőcökkel rendelkezünk. :D

astrid kismama :cry: .Nem hallottam.

hgrita este megy a drukk.Hiszti nálunk is este volt.

Eddig jutottam,nem merek frissíteni,mert biztos sokat írtatok,és most mennem kell.Később igyekszem jönni.

Bocsi akinek nem reagáltam!

Kép

Kép
tisz

helló!

Séta megvolt, és de jó is, hogy ebből kimaradtam!!! :)

Üdv zsajam!!!

Kép
babcika

madar, hogy mitől lenne hitelesebb? egyáltalán nem hitelesebb, viszont életszagúbb.... csak végig kell gondolni...

vicger

ja és Madar ki kell h ábrándítsalak, továbbra is népszerű vagy :):):):):)

vicger

Egyik legjobb barátnőm dolgozott az Élelmiszerbiztonsági hivatalban. Ő azért mesélt dolgokat... :roll: Azóta nem eszem pisztáciát, semmilyen formában... Rémtörténeteket tudott volna mondani (nem tette, mert azt mondta, akkor lehet, éhenhalnék :wink: ) a boltban kapható, jó minőségű élelmiszernek álcázott szemétről... És mégis kapnak engedélyt, mégis sokan hiszik, hogy ejha de egészségesen táplálkozom, engem aztán minden nyavaja elkerül majd.

csak az lenne a megoldás, ha az ember ténylegesen és szigorúan ellenőrzött forrásból vásárolna (egy barátnőm kecskét vett az Őrségben, onnan hozatja a húst, sajtot, felvágottat), termesztenél (szomszéd sem szennyezné a földet, mert akkor annyi a te kis biokertészetednek... De ki győzi ezt anyagilag? Mármint most az átlag magyarról beszélek...

Ehelyett bemegyünk a Sparba, Tescoba, akárhova, megveszünk ezt-azt, esszük boldogan és abban a hiszemben halunk meg, hogy egészségesen táplálkoztunk. Én már nem agyalok ilyeneken... "Sajnos" eszem, amire éppen telik, azt ennyi. Engem jobban aggaszt a szmog és a stressz... Abba könnyebben halunk bele, leszünk rákosak...

Ufff. :wink: :lol:

Kép

Kép
hgrita

Kriszti: akkor majd végig gondolom :wink: :wink:

Részemről is téma lezárva, változatlanul azt gondolom, amit már többször leírtam, aki hisz benne, vagy nyugodtabb tőle, oltasson, aki nem, az meg ne ... oszt majd 100 év múlva 27 millimodik topic oldalon megvitatjuk, hogy ki hozott jó döntést és ki nem :lol: :wink:

KépKép
KépKép
madar

és hogy legyen egy színes is

Kép

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

remélem észrevehető, hogy hol végeztem a fotótanfolyamot :roll: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

utolsó

Kép
Rózás

KépKép
KépKép
zsalyam

Két gyerek mellett ennyit visszaolvasni és még reagálni is.. :roll: :roll:

H1N1: mi már beoltattuk magunkat...

Orsi:Üdv! Szépek a gyerkőcök!

Szopi-sztrájk: igen, én is erre a következtetésre jutottam. Ikres forumon van egy szoptatási tanácsos topik és ott is ezt a választ kaptam.
Büfi - hát sajna nem ez miatt van, mert amint meglátja a cicit már ordít - kiakasztó :cry:
Reggel 2 órán keresztül próbálkoztunk, végül ő ült a pihiszékben, játszott - én fölé másztam és becsempésztem a szájába a cicit - kicsit sem néztünk ki hülyén, de legalább megevett 140 grot. Milyen jó és érdekes is anyának lenni! :shock: :roll:

t-pk

Sziasztok. Vettük 5 kiló narancsot, fokhagyma van még. Az egyik reggel elszökött az iskolába!!!! :shock: (Ez tutira nem az én gyerekem, méghogy iskolába szökni :shock: :shock: :shock: )
Semmi bajuk nincs különben csak egy kis hőemelkedés. Ja és vettem némakacsa-homeopátiát is, már beléjük is borogattam egy-egy adagot (oscilloco...nem tudom :wink: )

Az oltás témához nem szólok hozzá, legfeljebb annyit, hogy erősen Dorkapárti vagyok.

Orsi, gyönyörűek a gyerekeid. :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: