Sziasztok!
Bond: Hugi füle:

Tényleg jó fej a doki!
Én Kata orrát már hetek óta napi két alkalommal kiporszívózom, pont az arcüreggyulladás és társai miatt. Most már odáig jutottunk, hogy szinte örül neki
Kesztyű árus

/mondjuk nekem kéne új kesztyű...

/
Én úgy tudom, hogy amíg főleg anyatejes a baba, addig kell a K vitamint adni neki.
Manó harapás

szegény Hugi

Lehet, hogy nekem is a saller lett volna az első gondolatom, pedig alapból testi fenyítés ellenes vagyok
Marietta: nokedlit csináln??

Te nagyon ügyes és bátor vagy!

Murphy alapján bizts akkor lenne nálunk vmi égbekiáltóan fontos dolga Katának, ahogy felforr a víz...
Gabi1: érdekes, hogy nem tudott róla a dokinő, mert még a tv- ben is volt, hogy a felét kinyomta a doki a fecskendőből, merthogy csak fél adag kell a gyerekeknek, de a gyártó csak egész adagosat csinált. Ha én tudom ezt, akkor neki is illett volna tudnia
Orsi: én 34 vagyok, úhogy a 32 leszek- kel még fiatal csibe vagy
Csibe: boldog tegnapi szülinapot!!
Ancsurti: simán elfelejtettema védőnőt

Na de majd ma!
Portugálok

szegény gyerek..... de a tulaj csak kipenderíti őket
Tehát az oroszlánozás egyetemes jelenség
Ha beásod Hangit a hóba, vigyázz, hogy ne tegyél kalapot a fejére, sárgarépát az orra helyére!!

Ja és végül nehogy a hóembert vidd be a meleg lakásba
Még mindig ülnek a papírjaidon?

Durva nagyon.... azért megkérdezném tőlük, hogy mire unokáid lesznek, addigra megoldják- e?
Köpd be a sok cigányt /mert csak a munka elől menekülnek/, és vedd fel értüka fejpénzt!!!
A hajszárítás nekem is rémálom

Pedig már egy csomót vágattam, de akkor is nyűg
Dodi: én influenza miatt nem izgulok, csak féltem a Babómat, apa beoltatta magát mindkettő ellen, csak én nem, pedig minden évben oltattam magam a simával. De most kimarad, pont Kata miatt, mert tényleg nem tudják még, mi megy át a tejcibe

Igazán csak a higanytartalom miatt nem oltattam h1n1- ellen. Meg aztán nincs is kedvem üldögélni egészségesen a rendelőben a sok beteg között
Lehet benne valami, hogy a rágás miatt csinálja a rámcuppanást, de volt már olyan, hogy rámcuppant, majd a kezét beharapta, és újra rám

Fő a változatosság
Holnapi zh jobban fog sikerülni!
Conversano: hajhullás nálam is hasonló: ha összefogom a hajam /márpedig össze kell, szinte állandóan, mert hullik és mert Kata belekapaszkodik

/, látszik, hogy oldalt szinte el is fogyott

Kinő ez még???
Nevetés
Katy: én a dobozos levekkel is leálltam, mert azok tényleg elég savanyúak

Még egy ideig kibírom, eszek- iszok más gyümit, meg nyomatom az 1000- es C vitamint
Szerintem ihatsz teát. Kávézni is lehet mértékkel
Tike: talán a kis Damien volt
Nikici:

Egy topictalin ezek szerint kész oroszlánfalka lenne
Anyósod jobban van már?
A mosó- szárító gépről én sem hallottam jókat

Állítólag előbb tönkremennek.