A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csomee,
ez nagyon jól alakul........ :)))
Szerdán mész Uh-ra ,ha jól számolom, ugye? Akkor lesz hivatalos az eredmény.
Nem teszed fel a teszteket egymás mellé? Gondolom ma is van egy :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Szimbáék,
már egy hét eltelt........... izgulok továbbra is!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Miciona: Felteszem a képeket, de most nem látok akkora erősödést, de azért nem rosszak a csíkok! Élőben teljesen más szinük van és sokkal erősebbek is a csíkok.

ET+13 Kép
ET+15 Kép
ET+17 Kép

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Ez egyértelműen látszik! Erősödött!!!!! :))))
miciona

Sziasztok!

Csomee!
Bizony napról napra erősebbek ezek a csíkok! Én is amondó vagyok, többen csücsülnek a pocidban!
HURRÁÁÁÁÁ!!!!!!HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!HURRÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
sajo

Csomee!
Ez teljesen egyértelmű! :) Az utolsón nagyon klasszul látszik az a tuti 2. csík! Azt hiszem ez volt amire már "régóta" vártatok! :) És látod már Sajó is azt mondja, hogy többen vannak ott bent! :)[/b]

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!!! Már csak 3 nap és apánk is megerősiti a csikokat!!!!! :D

Szimbáék! Továbbra is drukkok, irhatnátok, hogy van-e esetleg valami, ti mikor teszteltek??? Jaj annyira, de annyira szeretném, hogy sikerüljön nektek (is) !!! (imádkozós smile) :)

Kép
kislibus

Sziasztok!

Ez a mai teszt Et+18: Ennél már nem lesz erősebb!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Szimba: Mi újság veletek?

Szép napot!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!

Irigylésre méltó szép zebráid vannak!!! Ez tuti!!

Szorítok neked,hogy szerdán megnyugtató dolgokat mondjon Apánk!
Tudom,mi még ezek után is aggódunk,hogy minden rendben legyen,de a remény hal meg utoljára.
Jövőre én is felteszem majd a csíkos tesztjeimet!(mert lesznek)

Addig is mindenkinek a legjobbakat!
Puszi, Évi

Katica
évi7104

Csomee,
Aztaaa!
Hát én sem zárnám ki, hogy többen csücsülnek bent, nekem a két csík csak az UH előtti reggel lett ugyanolyan erős, és én már 5+6 voltam amikor UH-ra mentem....
Jaj de izgi!!!
Gyönyörű zebrák, Szimbáéknak nagyon jó vizuális példa! (mármint hogy képileg erre koncentrálni, értitek:))
vjulcsi

Sziasztok Csajszik és Pasik!

Nem megy valaki jövő héten valamelyik délelőtt Apánkhoz? Nekem szerdán du. 16.00-ra időpontom, és nem biztos, hogy el tudunk akkor menni. Gondoltam, egyszerűbb volna, ha tudnék cserélni valakivel, mint Apánkat bosszantani az új időpont kérésével.
Hümmmm??? Valaki nem cserélne?

Csomee!! Ez csodaszép!! :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csomee!
Ez már tuti! :) Annyira jó! :) Úúúúúúúúgy örülök! :) Még pár nap és Apánk megerősíti, hogy Kitty-nek 2 tesója lesz egyszerre! :) Sok-sok puszi Neked! :)

Szimbáék!
Nektek most triplán mennek a drukkok és a babaragacsok, ja és a zebrákat sem hagynám ki! Csomee tesztje legyen a mérvadó, annál alább Ti se adjátok! :) Nagyon-nagyon drukkolok! Ablakot nyitni, mennek az energiák! (Még jó, hogy nem a zebra!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Bizony, betöltöttük a 13 hetet, de még én sem vagyok teljesen nyugodt, de nagyon nagyon örülök és boldog vagyok!!! :D

Szimbáék! Tényleg mi újság???? Annyira eltüntetek!!! Pedig már kezünk-lábunk csuriban van!!!! :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Sziasztok.

csomee:szerdára ÓRIÁSI DRUKK!!! MINDEN RENDBEN LESZ KITTI TESÓ(K)al!!!! Kép

szimbáék: Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Csomee!

HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!hURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!

Szerintem Szimbáék most teljes begubódzásban vannak! Jól is teszik. Ercsikatiéknak is ez jött be. Gondolom, Ők biztos nem tesztelnek 21 napnál előbb. Remélem sikeres lesz a "csendkúra"!!!!!!!!!!!!! Annyira izgulok értük! Olyan nagyon szeretném, hogy sikerrel járjanak végre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow:
sajo

SZIASZTOK!

Csomee én is drukk! Gyönyörű csíkos! :D
Majd én is erre gyúrok! :lol: :lol:

Szimbáék: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
emerenc

Hahó!
Mi van ezzel a topikkal? Sehol senki?

Bari!
Veletek mi van? Régen hallottam rólad! Vagyis bocsi, az üzidre nem válaszoltam, mert este későn vettem észre, aztán másnap elfelejtettem, és gondoltam 2 nap múlva nem köszönöm meg, mert ciki lett volna! :oops: Bocsi! Hogy álltok? Doki mit mondott? Voltatok már?

Sajó!
Remélem Szimbáéknak is bejön ami nekünk, anno. Én mindenesetre szorítok Nekik! Veletek mi van? Hogy vagytok mostanság?

Csomee!
Várunk majd a hírekkel, és ha nem gond a másik topikba is írhatnál majd pár sort! :)

Puszi Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee-kam! Jaj,de csodas!!!! Nagyon izgulok,hany Babulont lat holnap Apank... :D :D +++++++++++++

Kép
bodza2005

Igen,tenyleg irhatnal oda is... Igaza van Moncsikanak.
Azt hiszem,senki nem neheztel mar,h 2szalon futunk. Aki aterzi,h a kismamiknak is uugy szuksege van biztatasra, segitsegre,az legalabbis nem. Szerintem ez igy rendben van es lathato, h ettol meg megmaradt az egyseg, sot, szerintem meg szorosabb lett.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Elsősorban Csomee miatt 'ugrottam be', hogy a holnapi UH-hoz egy kalappal küldjek neki! Nyisd az ablakot :D

Szerintem Szimbáék várakozó állásponton vannak, ilyenkor nem szoktak írni, mert nem tudnak mit. Tesztelni sem szoktak, majd csak UH-ra mennek. Emlékeztek mikor telik le náluk a 3 hét, csak hogy tudjam melyik nap kell ezerrel drukkolni???

Emerenc,
Jó volt találkozni, nagyon jól néztél ki! Valami megváltozott rajtad, valahogy úgy kiragyogtál. Remélem nem új pasi :) (csak vicceltem, na!)
vjulcsi

Halihó!

Szimbáéknak most pénteken telik le a második hét, vagyis pénteken lesznek ET+14. napon.

Mi baktérium-és gombamentesítési időszakban vagyunk, ha minden jól megy, január elején kezdünk!

Sajo
sajo

Csomee, holnapra hajrák-drukkok-szurokok!

Mindenkinek cupp!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

[quote="moncsiga"]V írta:moncsigaalaki nem cserélne?

Mi szívesen cserélnénk veletek... :lol:

Velünk kapcsolatban Julcsi mondta meg a tutit. (Pontosabban én sem tudtam volna leírni.) Az a bizonyos UH 14-én, hétfőn lesz, addig még rengeteg szennyvíz lefolyik a Dunán...

Sajó: Relax, még csak tegnap volt egy hete az ET, szóval még félidőben sem vagyunk...

Csomee: szorítunk, hogy holnap a lehető legjobb hírekkel gyere! 8)
szimba

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne: anti müller hormonnal kapcsolatban.( AMH)
Dévisz mondta, hogy lekell vetetnem, ennek alapján tudom meg kb. mik az esélyeim. A régi Skála melletti SZTKban van. Azt gondoltam tudom, hogy hol van, de rájöttem, hogy amire gondoltam az nem az. Nem tudja valaki, hogy hol van pontosan?

Ciszta felszívodott. Ez a jó hír. A rossz hír, hogy egy db tűszöm van.
Január elején rögtön kezdhetek, ez is jó. :D

Drukkok továbbra is mennek! Csomeekám!++++++++++++++++
Szimbáék:+++++++++++++HAJRA!
emerenc

Emerenc,
Szimbáék már voltak ott. Beutalót kaptam már én is, csak aztán mégis lett 5 leszívott pete, így nem kellett elmennem.
Igazából nem is szerettem volna menni. Csak lehangolt volna, ha hallom, hogy kimerülőben a petefészek.Nem is tudom, akkor nem javasolná Dévisz csak a donort? ÁÁ
miciona

Csomee,
várunk a hírekkel nagyon!!!!

Szimbáék,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Csomee,
várunk a hírekkel nagyon!!!!

Szimbáék,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
miciona

Emerenc: a Fehérvári úton van az a bizonyos SZTK, a volt Skála mellett. Olyan igazi SZTK-s élmény volt odamenni, kígyózó sorok és zsufi mindenhol. Természetesen rossz sorba állítottak minket, majd lett volna képük végigváratni a másik sort is. :x Végül soron kívül bemehettünk (mert ez a vizsgálat fizetős), de az is furcsa volt, hogy egy viszonylag pici szobában két helyen vesznek vért és az éppen csapolt pácienseken kívül még legalább 4-5 várakozó tolong, ami miatt gyakorlatilag nem lehetett közlekedni. Tudom, hogy egy vérvétel nem olyan drámás, de ez akkor is fura volt.
Végülis nekünk sem lett volna kötelező a vizsgálat (ami nincs benne a szakmai protokollban, az nem is lehet kötelező), de mindenképpen tudni akartuk az esélyeinket. Addig azt hittük, hogy az FSH a mindenható, Dévisz is ezért küldött el minket, de az AMH bebizonyította, hogy bár az esélyeink nem túl jók, még nem vagyunk abban a kategóriában, ahol már csak a szerencsében lehet bízni. Akkoriban szerintem Dévisz is azt gondolta, hogy a minisztériumban valami féreg ezt a vizsgálatot előbb-utóbb a vizsgálati protokollba beteteti, hogy könnyebben le lehessen pattintani a kisebb esélyekkel induló versenyzőket, de nekünk már a legelején megmondta, hogy ő ez alapján senkit sem fog lapátra tenni. Mondta, hogy ha az eredmény 0, akkor is próbálkozhatunk továbbra is, de ekkor már nem árt elgondolkodni valamiféle alternatív megoldáson. Egyébként kiderült, hogy az addig elküldött páciensek közül csak mi nem kerültünk a legrosszabb kategóriába, bár azt nem tudhattuk meg, hogy a többieknél mennyi lett az annyi. Közben olvasgattuk az angol sorstársak beszámolóit is, ami valamelyest megnyugtató volt, hiszen 0,7-es AMH mellett is volt jó pár sikeres lombik, de még spontán teherbeesés is.
A lényeg az, hogy amikor ennek a hormonnak a szintje eléri a 0-t, akkor max. 5 év múlva végleg kimerül a petefészek, tehát nem is igazán a pillanatnyi állapot felmérése miatt fontos ez, hanem azért, hogy megtudjuk, még mennyi időnk van próbálkozni. Gyakorlatilag azt tudjuk meg, hogy a petefészkek az életkornak megfelelő állapotban vannak-e, vagy nem. Volt olyan, hogy valakinél 30 évesen olyan eredményt kaptak, hogy azonnal lombikra küldték, más meg 42 évesen 25 éves életkornak megfelelő értéket produkált. Mivel sokan azt hiszik, hogy az életkor a döntő (ez részben igaz is), nem árt képbe kerülni, mert mostanság a korai klimax sajnos egyre gyakoribb.

Mici: nálunk eddig mindig volt 4-7 tüsző, Dévisz mégis úgy látta jónak, ha megcsináltatjuk a vizsgálatot. A múlt havi tüszőhegyek után szerintem Dévisz most olyan, mint egy számítógép, amin megnyomták a "reset" gombot. Azóta sem értjük, hogy ezt mi okozhatta, de legalább bebizonyosodott, hogy hiába vizsgálhatnak egyre több hormont, hiába állnak hegyekben a statisztikák, a siker kulcsát nem ismerhetjük, pedig olyan jó lenne tudni, hogy mi okozhatta azt a kiugróan jó eredményt. Az életmód, a táplálkozás, a lelki állapot valószínűleg nagyságrendekkel meghatározóbb, mint néhány számadat a papírokon. Csak tudnánk, hogy mit csináltunk jól? :roll:
szimba

Csomee???? mikor jössz a hírekkel? A csodás kétcsíkos teszted után mit mutat az UH ?

Szimbáéknak továbbra is babaragacsok és drukkk!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Sziasztok!

Szimba!
Jó, hogy itt vagy! Az nem lehet, hogy még csak egy hete! :shock: No de ha így van, várunk türelemmel tovább! " Úgy hajtanám rohanón az időt..." Mindegy mit csináltatok jól, csak.... A téli hónapok statisztikailag pozitívan hatnak a spermaképre. Én örülök, hogy nem műtetted meg Magad! További kézcsókok Szimbánénak! Esetleg Róla is hallhatnánk valamit? :D

Csomee!
Mee... Mee...mee van?!
sajo

Sziasztok!

Csak gyorsan, este majd még jövök!

Két pici pöttyünk van! :lol: :lol:
Egyenlőre nagyon kicsik, így apánk nem adott képet sem, de azt mondta, hogy hétfőn menjek újra és akkor már ad mind a kettőről.

Szimbáék:+++++++++++++

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee,
de örülök!!! Most már lehet gratulálni, ugye???
Pedig neked sem volt izgalmak nélkül ez a stimu! Jó lenne, ha jövőhéten is ketten lennének!! Nagyon szupiiiii

Szimbáék,
de messze még az uh napja...ah! Olyan jó lenne már tudni..Mindenkire kiváncsi vagyok, de most komolyan még nem vártam így más uh eredményét.
Én tudom, hogy mit csináltatok most jól, illetve nem is Ti, de ezt most hagyjuk, majd 2 hét múlva visszatérünk rá.......
miciona

Modrooka,
nem felejtettelek ám el, de nem mertem írni semmi olyat, amit nem gondolok biztosra. Mindig vissza térek rátok, de nem akarom, hogy csak azért, hogy írjak vmit. azért keressek egy dátumot. Biztos, hogy sikerül, de most még nem látom, hogy mikor.
miciona

Hello!

Szimba!
OK! Én a punkció napját jegyeztem meg. Na de akkor is, még csak egy hete??????

Csomee!
Most már akkor

HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!! HURRÁÁÁÁÁ!!!HURRÁÁÁÁÁ!!!
sajo

Csomee,

GRATULA!!!!!!:-)))))))))))))))))))))))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Csomee!!! Jaj de jó!!! Még drukkolok továbbra is, hogy jövő héten is mindketten ott csücsüljenek!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D De azért nagy nagy gratuuuuuu!!!!

Szimbáék! 14-ére legaláb ilyen szép eredményt kivánok nektek!!! Addig is drukk hegyek, sokat gondolok rátok, hogy most ényleg, de tényleg sikerüljön!!!! :D

Kép
kislibus

SZIASZTOK!

Szimba: köszönöm a válaszod, neked is miciona ! Nekem is azt mondta Dévisz mindegy milyen lesz az eredmény, mi elkezdjük rögtön a "vak futamot" . Nagyon pozitiv volt, persze, szóba került a petesejt donor is, de én inkább a sajátommal indulnék mondtam, megtudom érteni mondta, de nem lesz egyszerű feladat. Ezt mondjuk már kezdetekben is sejtettem, bár akkor a tűszők száma is több volt. Időközben elege lett a petefészkemnek, ami ellen küzdök....a rendszer sosem volt tökéletes, de nem leszek az áldozata ezt már eldöntöttem. A végsőkig küzdünk. Mi mást is tehetnénk? 8)
Szimba család továbbra is drukkolok! +++++++++++++
Csomeekám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Ügyes vagy! Hajrá!
emerenc

Csomee! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon örülök nektek! Gratulációóóóó!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csomee!!!! Gratulálok nektek! Kittitesók a pociban,szuper!Nagyon ügyesek vagytok! Drukk tovább,hogy a következő UH-on is ott legyenek!

Szimbáék nektek 14-ére ugyan ilyen szuper híreket,nem lesz elfelejtve,drukk!!++++++++++++++++++++++++++++++
ritu75

Sziasztok.

csomeeeee:GRATULÁLOK!!!! Most már tessék fellélegezni kicsit!! Jönnek a tesók!!! :lol: :lol: :lol: Hogy vagy???

szimbáék:nagyon nagyon drukkolok nektek,hogy karácsonyra gyönyörű ajándékot kapjatok!!! Szép babás uh képet rakhassatok a fa alá!!! :lol: :lol: :lol:

emerenc:természetesen fel NEM ADNI!!! Vannak abba a petefészkekbe tartalékok!!! Lesz OTT SEJTIKE amennyi kell!!! Hajrá!!!

Kép
Kép
melánia

Emerenc! Melanianak igaza van! Csak pozitivan!!!! :D

Kép
kislibus

Lányok-fiúk nagyon nagy hírem van!

MEGSZÜLETETT DOMI BABA, 3700 GR 55 CM-REl.
RENCSIKE ÉS DOMI IS NAGYON JÓL VANNAK, 12 ÓRA VAJÚDÁSON VANNAK TÚL, DÉVIAINÁL SZÜLETETT A BABA, ÉRZÉSTELENÍTÉS NÉLKÜL.
GRATULÁLOK NEKIK, ÉS ÜDVÖZLÖM DOMIKÁT EZEN A SZÉP VILÁGON

puszi!
vjulcsi

Gratulálok Rencsi!
Isten hozott Domika! :D

Jaj de jó!
emerenc

RencsiCsalád!:-)

Nagyon sok Boldogságot! Gratulálok! :-))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Hatalmas gratula Rencsiéknek! 8)

Csomee: 8) Hidd el, a tigris vigyázni fog a zebráira... :D Dévisz csökkentette a progeszteron mennyiségét? Remélem, hétfőn is minden OK lesz. A két babó lehetőségét hogyan fogadta a környezeted?
szimba

Szép estét!

Rencsinek és Domiapunak gratulálok és Domikát isten hozta! Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!

Köszönöm a gratulációkat! Picit megnyugodtam, de majd hétfőn meglátjuk az uh-on, hogy növekszik-e szépen mind a kettő pöttyöcske. Remélem rendben lesz velük minden és képet is kapunk róluk!

Melánia: Köszi, nagyon jól vagyok. Néha émelygek és a cicik fájnak, de ennyi. Eddig egész jó a közérzetem. Bár Kittivel is csak az émelygés volt semmi egyéb.

Emerence: Nagyon drukkolok, hogy legyen sejtecskéd!

Szimbáék: Remélem ti is jó hírrel jöttök majd az uh-ról.
A segítségedet szeretném kérni: oltás! Oltassam magam 12. hét előtt vagy inkább csak utána. Mindenképpen vállalom az oltást, csak annyi mindent hallani. A kórházi doki azt mondta, hogy nyugodtan lehet már most is, Dévai azt mondta, hogy inkább a 12. hét után.

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

A tigris nagy mértékben hozzájárult a két szépséges pöttyöcskémhez. Annyira szeretném, ha nektek is szerencsét hozna! :lol:

Még kapom továbbra is a progeszteron injekciót 10 napig, vagyis jövő hét péntekig. Persze ez még változhat a hétfői uh eredménye után.

Egyenlőre senki nem tudja, de szerintem nem lesz gond. Végül is nekünk kell őket felnevelni! :lol:

Szimba kismami hogy van?

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok.

Mivel nem biztos,hogy tudok jönni hétvégén ezért hoztam nektek a Kép jókívánságaimat!!!
Mindenkinek MINDEN JÓT,EGÉSZSÉGET,KISBABÁT POZITÍV TESZTET hozzon a mikulás!!!
Sok csokit,gyümölcsöt!!!! Kép

Kép
Kép
melánia

Csomee! Drukkok mennek, hogy hétfőn a két szép pöttyöcskéteknek két szép dobogó szivecskéje is legyen!!! Oltás: Én apánkra hallgatok,nekem a házidoki is azt mondta, hogy csak a 12. hét után. Én a 16. hét után terveztem oltatni magam. Biztos ami boztos.

Szimbáék! Zebrák, tigrisek, drukkok, babaragacsok mennek nektek!!! :)

Többieknek is drukkolok, mindenkinek amihez éppen kell!!! :)

Kép
kislibus

Sziasztok Mindenki!

Voltam Apánknál,már nincs cisztám,de vannak helyette bacik
................. Hurrá!!!
Kaptam Augmentint,megyek 15.-én reggel,kenetet vesz le,aztán gondolom telefonon megmondja,hogy elmentek-e a bacik.

Kb.jan.2.-án kezdem a menzeszt,ha minden rendben lesz,akkor kezdjük a 6. stimut.

Majd még jelentkezem!

Csomee! Sokat gondolok rátok,Te vagy nekem a biztatás és a remény....

Sziasztok! Évi

Katica
évi7104

Sziaszok!

Az ember csak dolgozik és lemarad egy ilyen örömteli eseményről!

RENCSINEK, DOMINAK, DOMIAPUNAK NAGYON NAGYON SOK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK ÍGY HÁRMASBAN!!!!!!!!!!!!!!!

Judy, Sajo
sajo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: