Halihó
az előbb elszállt amt írtam
Gica: jó hogy javultok! Mi FLP s kids vitamint eszünk, de a Grapefruit csepp szeritnem tuti jó ötlet!
Regi: akkor HURRÁÁÁ!!!
Fleur: Kitartás..szépen kialaul minden! De szerintm jól csináltátok a cumival, bár nem könnyű most amúgysem...de ügyesek vagytok!!!! Lilla Nunival akkor minden ok? P-ek jobbulást..+++
Vindo: 15m

, napszemcsi

jó lenne talizni, de Emma 3 ig alszik...úgy sajnálom!
Munka: Semmikép nem vállalnám el, és ez a teljes munkaidős, üzletvezető helyettesi meló lenne, jöv héten döntenek , addig nem szólok, de majd akkor megkérdezem hogy a részmunkaidős mit jelent. ???
Fodrásznál voltam..mmm de jó volt...festés, vágás..
Emma olyan ksi ügyes az alvással. "nem" egyedül alszik el. a katicásat kell neki elénekelni, elmondom hogy itt leszek az ajtóban és vigyázok rá...és erre: jó anya..és befodul a falhoz és alszik..-)
olyan kis anyás..kicsit félek a bölcsit újra kezdeni, mert ha nem vagyok vele utánna anyira bújik, mondja hogy szeretlek...Hát tuti egyikünk sem bírná ha elvállalnám a munkát..

de nem fogom..
szóval remélem ügyesen ott marad szívesen a bölcsiben és nem lesz nyűgice...bár most minden nap a bölcsit játsza..viszi a babákat, macit, nyuszit bölcsibe..ebéd, alvás.....mindent eljátszik...már nagyon hiánzik neki. Pénteken már megyünk angolra, hétfőn meg bölcsi, ott hétfőn lesz mikulás..még nem tudom..délben hazahozom, alszik és megyünk vissza? vagy aludjon ott? első nap..hát nem tudom...majd meg
kitalálom..vasárnap meg templomos mikulás....
na jó sok lettem
gyorsan mostam 2-t, főztem milánóit, sütöttem joghurtosat..és mindjárt ébred a leányzó.

és játszhatunk!!!