A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Gépíróklub :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna: Lillának sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

már megint vaciálok oltás ügyben... a kismamáknak spec a külföldi oltóanyagot ajánlják, az osztrákokét... nemtomnemtomnemtom...... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Gyűlölöm az ilyet, hogy ebben szerencsétlen országban mindenből politikát csinálnak, még egy elcseszerintett vírusból is, és alapból bizalmatlan vagyok ahol pártszínek tűnnek fel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

asszem megkérdezem az ingát..... 8) 8) 8) :oops: :oops: hitelesebb, mint a mszpfityisz együtt

vicger

Bibi: Nem az volt, egy másik de nem tudom belinkelni. Én is örülök, hogy minden rendben,csak gyógytesi kell. Hgrita irta, hogy tud egy jó gyógytornászt, igaz ha jól emlékszem a Bosnyák térnél. Kérdezd meg hátha kimegy házhoz.
Én is szívesen segítek, ha tudok valamiben, csak szólj. Madar fuvaroz, lányod meg itthagyhatod nálam :lol:
Kata tesójával úgyis megbeszéltük hétfőn, hogy csinálunk, egy családi napközit :lol:
Apával beszéltem, egyenlőre nem tudja micsin, használt, vagy új. Mondtam jó lenne eldönteni, ugyanis karira kéne Macinak. Igaz csak a gyerekeknek veszünk ajándékot, de jó lenne azt is minél előbb, amíg van rá pénz :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem kell több laptetűűűűűűűűű!!!!!!!

Babcika: karácsonyi ajándék :lol: Az idén is????????

Boboka: Én se tudok folyton jönni, meg a lányokat nem lehet überelni :lol: :lol: De azért vagyok néha és ha csak elolvasom is jókat derülök időnként.
Apát ébresztenem kell, mennie kell nagylányért ő meg húzza Macival a lóbőrt :lol:

Na pussz, hagyom a gépet, ha apa elment még benézek.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

szóval, így dőlt ki bibi a mai délelőtt után :):):)

Kép

Kép

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bniki01"]J írta:bniki01ó reggelt!

Ejj,hogy megint hogy lemaradtam.. :shock:
Tegnap nem tudtam jönni már,kész vagyok,intéztem az önkéntes nyögdíjjamat,És ma is folytatnom kell a telefonálgatást.Szívatnak.Nagyon. :evil:
utálom hogy én rohangáljak a pénzem után...

Másik:hetek óta fáj a mellkasom,ott belül.Eddig elviselhető volt,de ma reggel már a sírás kerülgetett annyira. :cry:

Olvastam mindent,eskübecsszó,de már megint nem tudok reagálni,mennem kell kelteni a fiúkat.

Amit tegnap műveltetek itt,az nem semmi volt...feküdtem a nevetéstől. :lol:

Lehet hogy most hülyeséget kérdezek,de mondja már meg valaki hogy miért baj ha üresen megy a mikró? :oops: :roll:

Jaa és valaki lenne olyan kedves és elmondaná nekem hogy merre találom a profilomat? :oops:

Niki... tudományosan sajna nem tudom megmagyarázni... DE a miénk mikróba van egy fém lap ami takar valamit... tehát valami fémtakaró... és amikor nincs benne semmi akkor arra "fókuszál" a mikró és szikrázik meg füstöl... ezt abból gondolom, hogy ott tiszta fekete korom volt a fémvalami körül... nooo én így tudom... de az is lehet, hogy az én magyarázatom nem jó... Kép
vikiviktor

Nagyon aranyos!És milyen szépen betakargattad :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="manósziget"]J írta:manószigetó reggelt!

Ááááá nem vagyok kicsit se ideges. Ma 10-re volt időpontunk Pécsen a szemészeti vizsgálatra. Erre 1/4 8-kor csörög a telefon (mi még az igazak álmát aludtuk)... lebetegedett a dokinő, így áttették jövő csütörtökre!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Most lehet még egy hetet idegeskedni. :twisted:
Így apika el melóba, mi ketten az öcsivel... Asszem elviszem ma hallásvizsgálatra, mert kettesben azért könnyebb, mint még pluszban Mírával.

Ébredés van, később visszaolvasok.

Ufff. Manó nem irigyellek... én is ideges lettem volna... de tessék megnyugodni... dokinőnek meg gyógymanókat küldeni, hogy csütörtökig meggyógyuljon.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bibike :lol: :lol: :lol:

Anna: Nektek drukkok és gyógymanók +++++++++

KépKép
KépKép
madar

Kata... nem tudom én se... én melltartóba nyomom... :wink: :wink:

Tara... Babcika... éjszaka... :twisted: :twisted: :twisted:

Nálunk 4:30-kor Dóri úgy döntött reggel van... és kiabált (de olyan nevetősen...) és beszélgetett... azt sem tudtam hol vagyok... aztán 6-kor beájult 10-ig... (én is.... :wink: :wink: )

Andi..
. oltással nem lesz semmi gond, Barnabás ügyi!!!! (meg reméljük doki bácsi is.... :wink: :wink: :lol: :lol: ) Megmutilod majd mit vateráztál???

Kriszti... szétrobbanás... tessék a holdat elhessegetni... nem ám ebbe is belemész???? Kép (mint a kosba.... Kép )
vikiviktor

Tudom mi maradt el (sok más mellett... ) Móni... Mogyoró kacagás... de édes lehetett... egyem meg!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki igyekszem :lol: :lol: :lol:

gyüminap van, s éhes vagyok 8) 8) 8) 8) 8) 8)

vicger

Bibi, egyem a kis szívét, de drága!!!! :)

vicger

Anna, gyerkőceidnek gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boboka, lazulj!!!!! Nálam be van kapcsolva a gép és ha dolgom van azért óránként 5 perc pihi csak jár. :lol: De nálunk nagyon jó kis napirend van, ill Lőrinc nincs kézben sokat, imád a takarón nézelődni, olyankor jár keze-lába. Már megszokta h délelőtt én teszek-veszek a délután meg az övé!

Brumi, hurrá h nincs nagy gond!!! Dévényest nem tudok, aki kijön házhoz, esetleg Ritáét lenne érdemes kipróbálni, hátha...
Lilla, tündéri!

Tisz, örülünk h itt vagy!!!!

Kép
kata05

Bibi... ezek tök jó hírek!!!! És milyen jó, hogy korrigálható!!!
vikiviktor

Babcika... időpont milyen pontosan megy.... :shock: :shock: :shock: :shock: ajándék.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Hú most nézem,. hogy Babcika... e már túl vagy 1000 hsz-n... :shock: :shock: :shock: :shock: Süti... Te meg 4100-on is.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Nyah, megjöttünk. Én úúúgy elfáradtam.. körbejártuk a várost. Hallásvizsgálat, dm, sétálóutca, bolt és haza. Timi tudja mekkora kör ez... háát nem épp 2 km...

A lényeg a lényeg, hogy minden rendben. Rákérdeztem, hogy nem-e lehet a fülétől ez a szemmozgás... de azt mondta nem valószínű, mert akkor az most is látszott volna, de ha gondolom megnyugtatásként, akkor 6 hósan menjek el és csinálnak vele spéci vizsgálatokat. Jaj, olyan nagyon rendesek voltak. Jó hogy nem a kórházba mentem... és ráadásul itt sokkal jobb gép is van... állítólag itt (siket-néma intézet) volt először Mo-n és most is még csak pár helyen van csak.

Gyors visszaolvasok, mert látom termeltetek. :lol:

Kép Kép
manósziget

Móka... KakaMatyim nekem is van... tegnap 3-szor kellett teljesen átöltöztessem Dórit... az egyik ma hajnalban volt... (alig láttam...) :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Kriszti, Anna köszi a kommenteket, megnyugi :)

Anna, jobbulást nektek
Értem már miért pörög annyira a topik, mindenki gyorsíró 8) :) :) :)

Bibi, tündéri Lillád :)

Mutatok pár képet :) :

Kép
Kép
Kép
Vendég

Manó, örülök, h. minden ok veletek :)
Vendég

Móni, te mi mást csinálnál mit főzöl? :lol: Ma mit jót főzünk? ;)

Tisz, már hogy a csudába lenne baj!!! Te nőszemély ne mondj már ilyet! Ajándékötleteket meg nem elhallgatni előlünk, mert akkor mérges leszek!!! :lol:

Én is tudok gépírni! ;) :lol:

Brumi, de édes Lilla ahogy a fotelban csicsikál.

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Kriszti... szétrobbanás... tessék a holdat elhessegetni... nem ám ebbe is belemész???? Kép (mint a kosba.... Kép )

Ez tecc!! :lol: :lol: :lol:

Boboka, milyen édes Niki, jól áll neki a sapi. :lol:

Kép Kép
manósziget

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Brumi, Boboka: Képek arik!!!

Manó: Jó, hogy minden oké!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="laki papné"]B írta:laki papnéoboka, nagyon lazák vagyunk és nem foglalkozunk azzal, hogy mennyi mindent meg kéne csinálni :wink: :roll: , úgyis megvár minden :wink: .
De azért most én is elmegyek főzni egy gyors, jó fokhagymás levest, a kicsit kitettem, gyönyörű idő lett, Samuka is lefeküdt, Anna Réka is pihen.

JA, és ha hazaér a férj, akkor hirtelen nem ülünk annyit a gép előtt :lol: :lol: :lol: :wink:

Hú dejól megfogalmaztad Anna.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Anna... még meg is tapostad.... Kép

Boboka... miért lennél elfelejtve?! :shock: :shock: áááááá dehogyis!!! 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="tisz"]H írta:tiszelló!

Hát Ti aztán követhetetlenek vagytok! :D Még. :wink:

Hétfőn brutál napunk volt,de túléltük.Tegnap és ma egész jó,behoztam az itthoni lemaradást is.
Nem tudtam visszaolvasni,karácsonyi ajándékokat gyártok szabadidőmben,+lakásdíszítés stb...
Este megpróbálok visszaolvasni.

Ja,remélem senkinek nem probléma,hogy visszajöttem? :oops:

Miért lenne probléma???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: Dehogyis!!!
Tessék képet hozni rólatok... meg babóról... meg az ajándékokról... meg díszítésről... és akkor semmi sem probléma... Kép
vikiviktor

Jajj de szépek ezek a gyerkőcök, Lilla is és Niki is , de lehetne többször is képet róluk.

Kép
babcika

Anna! Jobbulást a családnak!!!++++++++++++++++

Tisz-re én csak azért nem reagáltam, mert ez akkora baromság amit írt, mármint,hogy baj lenne,hogy visszajött :D

Kép
babcika

Boboka,nagyon édes Ninkibaba :D

én nemtok gépírni Kép

asszem ma én is csak olvasó leszek,amit eddig olvastam,az huss kiszökött az agyamból :(

sutimano76

én is tudok gépírni... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: de most egy kézzel.... :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Brumi,Lilla,de édi,de látom nem egyedül eludt el :wink:

sutimano76

Bibike milyen édesen kidőlt.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Anna... én is küldöm a gyógymanókat....
vikiviktor

Kriszti... és bármilyen gyümit ehetsz ma??? Miket eszel???
vikiviktor

Én is egykezezek. ;)

Kép Kép
manósziget

Boboka... Niki babád nagyon édes... ollllan dögönyözni való.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Manó írtam pü-t.... :wink: :wink:
vikiviktor

Viki, írtam mailt.;)

Kép Kép
manósziget

Vauuu, én észre sem vettem, hogy túl vagyok az 1000. -en, túl sokat pofázok Kép

Kép
babcika

Köszi a gyógymanókat. Heténynek nincs is baja, csak eszméletlen álmos, de nem akar aludni, inkább bőg :roll:

Kriszti, ha minden gyümölcsöt eszel, akkor egyél aszalt fügét, meg mazsolát és datolyát az elveszi az éhséget :wink:

NEm is írtam: Na ki az aki éjjel 10:46-kor rémülten ébred, mert elrepült a ház felett egy jávorszarvas? Na ki? Na ki? (Jávorszarvas a csúfneve az óriásgépnek, eszem a szemit - nem hiszitek el, 10 perccel később még hallatszott a brummogása...)
Aztán 11:46: Emese ébred, 12:46 valamelyik gyerek felsírt (nem jöttem rá :oops: , mindegyik édesen aludt) és ez így reggelig, de minden óra 46-kor. Miért pont 46-kor???? (a mennyezetre vetít az óra azért tudom ilyen pontosan)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boboka, tündéri ez a kicsi! :D

MAnó, nem is emlékszem mikor sétáltam legutóbb a kaposvári sétálóutcán, pedig nagyon szerettem. Különösen azt a kávézót (aminek sajnos már a nevére sem emlékszem :oops: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

csajok, ki vagyok. Azaz, azt tudom ki vagyok, de a nyakamon ez az izé fáj rendesen, és be is vagyok.... Kép

Kép
babcika

Sehogy nem tudod megoldani, hogy megmutasd egy dokinak?

Kép Kép
manósziget

Manó, hát nem :( Alternatívák a következők. Vagyis csak egy van. Apáékkal reggel be kocsiba, és mindenkit elvinni ahova kell, aztán én kettesben Blankával el háziorvoshoz, ( gyerek egyedül hátul) és megmutatni, node, háziorvosnál valszínűleg én lennék a legegészségesebb, és akkor oda hogyan vigyem picinyemet :? :? Szóval marad a ... nemtom, majd helyrejön.

Tényleg sokat autózós barátnéim, Ti simán egyedül hagyjátok a manócskát hátul, vagy kikapcs a légzsák. Mienken nem lehet kapcsolgatni sajnos, van és kész.

Kép
babcika

Babcika... nálunk sem lehet kikapcsolni.... én ezért nem is megyek egyedül Dórival... DE volt, hogy anyumat, barátnőmet, vagy szomszéd nénit kértem meg, hogy üljön Dórival hátul... :wink: :wink: :wink: Babcika... minden megoldható!!!! Ééééés NE hanyagold el magad!!!! Mert rosszul is elsülhet.... :cry: :cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.02 14:56-kor.
vikiviktor

Sziasztok!

Először önző módon magunkról. :oops: :wink:

Délelőtt megkapták fiúk az oltásokat. Andris megint nagyon ügyi volt, egy mukk nélkül bírta a dolgot, még nézni is akarta, csak a dokinéni rábeszélte, hogy inkább ne. :) Máté is csak picit sírt, de inkább csak a fáradtságtól, mert pont előtte aludt el. Rotát is megkapta, a másodikat belőle január közepén kapja majd.

Most nem hízott sokat, "csak" 6450, így fél kiló jött össze egy hónap alatt. :) De sokat nőtt, most már 61 cm. Megvizsgálta a tónusát is, szerinte minden rendben, kezét sem tartja ökölben, csak fürdéskor, mikor beemeljük a kádba.

Most visszaolvasok...

Kép

Kép
hgrita

Boboka: na, ezír kértem a képet ... olyan édes Niki baba :)

Manó: örülök, hogy hallásvizsgálat ilyen jól sikerült, meg a hely is ... ugye, a reggel ellenére mégis jól alakul ez a nap ... :D
mit főzünk, mit főzünk? ... Anna-féle töklevest ... Kép

Anna, már kóstoltam is, és jelentem, én is nagyon szeretem ... :lol: :wink:

én is egykezezek ... :wink:

KépKép
KépKép
madar

én sem akarok laptetűűűűt!!! Kép

KépKép
KépKép
madar

Madar, nagyon örülök :D :D :D (Annál is inkább, mert a saját receptem :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Nekem is van itthon tököm :roll: Na lássuk csak azt a receptet.

Meg van csirkemellem... abból kéne vmi vacsi... hmmmm?

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: