A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

cunci :)

Pár órásan? Természetesen kajázok és (s)írok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mmmmmmmmmmmmmmmmajdnem. :wink:

Kép
Kép
200907?

Cunci

A Reparon tényleg jó, de szoptató anyuknak nem ajánlják.
Én orvos előtt kipróbálnám, nekem is már fájt ülni, és akkor kentem be a Spertivel.Persze nem akarok beleszólni. :roll:

Kép
Kép
orsi777

Na jottem....

Boo:szereljetek meg maaaa azt a laptopot!!!
Zsiri: :lol: :lol: :lol:
Hangi multkor ranyult a cicamra :shock: ideszokott fekudni Marci cicam,mikor szopiztatok,mellenk a kanapera.....aztan jott a bufiztetes,majd az olemben huzogatta magat ulesbe Kugli....mikor egyszercsak megtapizta a macskat :lol: :lol: :lol: hagytam picit,mert mar sokszor figyeli oket,hagy szokja(O is es a macska is :lol: 8) )edes volt ahogy markolaszta a fejet,fulet :lol: :lol: Marci meg hagyta egy darabig...aztan mentunk kezetmosni :wink:
Video:tok jo otlet ez a zenelo lepcso :lol: :lol: :lol:

Orsi:Fogyott is,vagy csak nem hizik...de remelem csak atmeneti,de hat ha nincsen mas,akkor jojjon az a hozzatapi...azert ird majd mit mondott a vedono!
Orulok hogy mar forogtok :lol: ez a kuzdelem az altatasnal.....Hangi is mindig atlokne magat,ott birkozunk az agyban...En nem merem mar sehol sem otthagyni,mert megtanult gurulva kozlekedni...a bazi nagy szonyegunk is tul kicsinek bizonyul,siman leporog mar rola...ezt 2 napja csinalja,szoval marad az agyikojaban az altatas....
Mivel kell rogziteni azt a fenykabelt?
Apa:na vegre!!!Ezt jo hallani,es remelem megtartja ezt a jo szokasat!!!Nalunk is rendezodott mar par honapja ez,apa nagyon ugyes,segit sokat,jatszik Hangival,sot mennek kettesben setalni :lol: es mar pelenkazni is megtanult!Sot,a vitaminjait is mindig o adja be neki pontban este 1/2 8kor!!!

Kispiskota:En is imadom a szopiparnat!!!Nagyon ki van talalva!!!Remelem nem kopik el a huzata gyorsan...nem volt egyszeru raszabni...
Gratulalok Bende forgolodasahoz!!Nagyon nem lesz egyszeru innentol 8)

Lola:akkor most mar phizzel! :wink: En is varom hogy tobbet tudjak aludni,de talan az uj ev mar meghozza a tobb alvast....
Azert megneznem azt produkciot,mikor fozol :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikici:na hogy van anyosod???
A fulivel nincsenek gondok,tudom tekergetni,mert nagyobb kicsit mint a cimpaja,nem nyomodik bele a husaba,igy tologatom is...de mar rendben is van...semmi seb,pirossag!Szerencsere!
Hajban en is ezt remelem,mert jeleleg nem dicsekedhetunk nagy hajkoronaval....en kopasz voltam sokaig :oops: aztan meg annyi lett es olyan vastag,mint a damil,amivel harcsara lehet vadaszni :lol: :lol:
Hangi is dobalozik mar :lol: :lol: :lol:

Katy:itt vagyok meg,mint ven picsa :wink: :wink: ne felj,nem vagy egyedul 8) !
Huu sajnalom hogy igy megszenvedtetek Petra fulcsijevel....de a szepsegert szenvedni kell...na jo ez nem vigasztal tudom...en is elpityeredtem,sot az uzletben volt egy no,o is odajott,es lattam folyt a konnye :lol: ...meglatod,mar csak egy rossz emlek,Petra mar nem is emlekszik ra....en az oltasoknal jobban sajnalom szegenykemet :oops: ....

HGabi:jol van,javulnak a lanyok...remelem iden mar nem betegeskednek tobbet!!Es a Mikut is lathatja Noci!!!
Na a kovirozsat el is felejtettem...de talan azert,mert en a majfoltjaimra is azt hasznaltam tavalyelott,es ez maradt meg bennem...franya memoria...
Ugy latod mintha fogytam volna???Pedig nem sajnos..hiaba a sok szoptatas,nem nasizas...nem vagyok joban a merleggel....meg mindig valtozatlanul 15 kilot cipelek pluszban :twisted:

Bond:szuper hogy Hugi fule jobb mar!!!Ezt a mellkasra tett zsiros pelust nalunk is hasznaltak anyukamek...
Nekem van egy rongy egerem...velem egyidos...szegeny most egy zacsiban figyel,mert meg kene javitani a testet,szetmallott az idok soran...de magammal hoztam ide,majd Hangi elso szulinapjara remelem megjavitom :roll:

Tike;jobbulast a bajodhoz,remelm gyorsan elmulik.....

Gabi:koszi a fulbevalos infot...en is hasonlora emlekszem...erdekes itt miert van ez igy,hogy 10 honapig nem lehet cserelni...mondjuk direkt valsztottunk ilyen diszkretet,nem is akarjuk lecserelni....
Jobbulast Rekanak!!!

Czigka:remelem nem lesz lazas Bende!En is figyelgettem ezt a bal/jobb kezesseget mar....inkabb a jobbra hajazunk,tobbnyire avval fog,arra fordul....

Orsi:jo kis szek ez is!

Nyuszi:Lili bore:hurra!Talan mar jobb lesz neki!
Alvas:gratula!Sajnos mi nem tudjuk kitenni aludni,mert nincs miben!!!Ugye a babakocsit nem szereti...de seta kozben a hordozoban szeret szunyalni...de banom hogy nem tudom kitenni a friss levegore...

Kepzeljetek a pasikam mondta,hogy 160 eve nem volt itt olyan,hogy novemberben ne esett volna a ho....es mostvettem eszre hogy dec.1 van!!!Hurra!!!Teljesen szuper az ido meg most is.sut a nap :shock: ...tavaly ilyenkor mar 30cm ho leesett.....azert orulnek ha csak karacsony elott esne le eloszor,es amikor elutazunk....az ugy szep lenne.....

Kép
Kép
ancsurti

Lilisgabi:kepek???

Kép
Kép
ancsurti

Katy

Köszi, hogy szóltál, különben várhattam volna a székre. Azért milyen dolog már, hogy nem figyelmeztettek, hogy hiánycikk. És ha karácsonyra rendeltem volna ajándékba?
A Bambinos cég nagyon korrekt volt, bemásolom a levelüket, aztán már nem untatlak titeket a témával.:

Kedves Orsolya!

A megrendelt etetőszéket a kért színben várhatóan e héten pénteken szállítja házhoz a DPD futárszolgálat. (Ha nem lennének otthon, amikor a futár megy, hagy egy értesítőt a telefonszámával és következő munkanap újból kiviszi a csomagot).
Átvételkor futárköltséggel együtt fizetendő 16.290 Ft. A használati útmutatót és a jótállási jegyet a csomaghoz mellékeljük, a számlát postázzuk.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

a kábel ilyennel lesz rögzítve

http://www.labelle.hu/termekek/index_te ... t_kep=1526

Ez a cég isjó, tegnap délben rendeltük meg a cuccokat, és ma 5-kor hozták is. :lol:
Így hétvégén felrakjuk :P

Kép
Kép
orsi777

itt vagyok,
Virág egész este sír, hasija fájhat, és csak az én ölemben hajlandó aludni. 2x próbáltam letenni, utána mindig fél órát üvöltött. most egy darabig inkább fogom.

Lilisgabi: apának mesélem a szembeköpős zigánokat:
Azt mondja: nem is rossz ötlet.
Én: :shock:
Apa: Miért, te láttál már szemüveges cigányt? :lol:

Orsi: mi Jézuskánk is etetőszékkel készül. Csak mi használtan nézünk, 8-10 e-nél többet nem tudunk rá szánni (és ebben benn van anyám által adott karácsonyi lóvé is. :oops: )
Tesz-veszen is láttam jókat, meg egy helyi hirdetési oldalon is. Előbb megkérdezem ezt, meg esetleg futok egy kört a bizományikban, aztán ha nincs, akkor licitálok.

Tényleg, vettetek (adtatok már el) valamit ilyen aukciós oldalon?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2009.12.01 22:41-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

Orsi:na vegre ilyet is hallani!!!Akkor ok nem szaroznak szerencsere,es ti is meg idoben diszithettek....ezeket az ereszcsatornahoz kell rogziteni :roll: ???Vagy a teto szelehez??Csak erdekelne,mert ilyet meg nem hasznaltam :oops: ,de sok dologgal talakoztam mar,mikor plazakat dekoraltam....sot,Boo altal belinkelt videoban,ahogy grafikaztak a lepcsoket....nosztalgiaztam egy picit.....sokszor figyelem a grafikazottjarmuveket is.....mostanaban gondolkoztam,fogok-e meg valaha a szakmamban dolgozni :roll: mert itt ugye nincsen csak fizetos gyerekmegorzo,arra ramegy az osszes fizetesem,ha netan egyszer elhelyezkednek...es meg nyelvet is kell tanulnom...mire ez mind osszejon,en mar tenyleg oreglany leszek :?

Kép
Kép
ancsurti

Lola Pannájának, Norka Jázminjának és Ronmay Rolójának BOLDOG 5 HÓS SZÜLINAPOT :P !

Kép
Kép
orsi777

HGabi:szemuveges cigany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Biztos talalsz hasznaltan jo etetoszeket!En konyvet vettem eddig,a tesz-veszen....Az ittenin meg a babakocsinkat vettuk.....Szerintem erdemes!!!
Szegeny Vicus :cry: :cry: :cry: es szegeny Te is....remelem gyorsan elalszotok!!!Mi ilyenkor meg meleg zseleparnat rakunk a pocakjara,igy szopizik...egyik nap is igy aludt el....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti

A tető alá, a fával burkolt részéhez (nem tudom, hogy hívják) fogjuk rakni a kábelt. Ezekhez a műanyagokhoz adtak csavarokat. Elég kicsi a csavar is és a műanyag mütyür is, szóval nehéz dolgunk lesz vele. Szerintem szólok apukámnak jöjjön ki, és segítsen adogatni a páromnak a csavarokat, meg majd tartani a kábelt. És már látom előre, hogy mennyi okos szomszéd fogja osztani az észt, de egyik sem fog segíteni.

H. Gabi

Zigán megszólítás :lol:
Apa :mrgreen:

Kép
Kép
orsi777

MÉG VAGYOK
MOST ÁLLVA.
MERT HA LEÜLÖK,MÁR AKKOR IS SÍR. :x
DE ANNYIRA SAJNÁLOM SZEGÉNYKÉM. :cry:

ANCSURTI: JÓ ÖTLET A MELEGÍTŐPÁRNA. mINDJÁRT ELŐSZEDEM.

oppá. bekapcsolva hagytam a Capslockot

Kép
Kép]
hendegabi

Igy kozlekedunk :wink: ,de kameraba nem csinalja annyira intenziven,mint mikor nem figyelunk :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=02g0RSAchhM

Kép
Kép
ancsurti

Jó Reggelt!

Hendegabi, mikor sikerült elaludnia a picilánynak? Szegény ti... . Tesóm vásárolt már teszveszen, meg elég sok ismerősöm és tök jó dolgokat lehet kifogni, nagyon szupi áron!

Bond, Sok Boldogságot tegnapra. Én is téli vagyok, de sohasem szerettem... . Még meg sem kaptam a karácsonyi sapkát, jött a szülinapi sál. :lol: :oops: Babát, te vetted Huginak, mert megtetszett.

Ancsurti, Hangi nagyon ügyes! Mint, aki már a pocakban is ezt gyakorolta volna! Bendő, tegnapelőtt megmutatta, hogy megy neki a hasról hátra, tegnap meg rinyált, hogy fordítsam a hátára, mert alighogy letettem már pocakon volt, de útttál azon lenni.

Bendi pihiszéket kap karácsonyra, mert ami van az 9 kilóig jó, amivel ugye nem is lenne gond, mert egy átlagos fejlődésű gyermek, mire eléri a 9 kilót kikívánkozik a pihiszékből. De Bendi 9600 gramm, és a játszi szőnyegre félek lepakolni, ha nem vagyok ott, de Marci ébren van.

kispiskóta

Bond

Baba, anyukádé volt :wink:

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Nagyon aranyos Hangi :P És ügyes!

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! 8)

hendegabi: jobbulást a lányoknak! és köszi az anyósom részére a drukkokat! Lilisgabinak is!

Bond, katy, ancsurti: Köszi! Szerencsére túl van a műtéten. 3,5 órás volt. Ma sikerült apósomnak beszélnie a sebésszel. Sajnos el kellett távolítani a daganattal együtt a lebenyt, és 2 mirigyet is, mivel megtámadta őket, és most várják a szövettant, azt mondta talán van esély a túlélésre.Annyira jó lenne!!Persze nem volt könnyű műtét, mivel a bordákon keresztül csinálták, nem akarták összetörni, na meg jól be is volt ágyazódva a daganat...ma már lekerül az intenzívről.

tike: nekem is szokott lenni aranyerem, nem egy kellemes dolog, de még ez a jobbik eset, hogy nem fáj! :wink:

orsi: De szuper...hogy apa már ilyen sokat változott Odettel, és Veled szemben!!! :D

jobb-bal kezesség: én bal kezes voltam, de jobb kezes lettem egy törés miatt, mivel másképp halasztanom kellett volna a suliban egy évet.Szóval most ilyen is és olyan kezes is vagyok. Jobb lábas azonban.

h1n1 oltás: én is egyre jobban elgondolkodom azon, hogy be kellene adatnom magamnak (átlépve sógornőmék mizériáján), főleg Dorka miatt, mivel nem szoptatok...:( De hallottam a hírekben, hogy az oltottak is fertőznek, marha jó, akkor gondoltam mégsem oltatok, erre egyre többen halnak. Na jó, eldöntöttem beadatom, erre pénteken a szomszédom tesójának a gyerekeit oltották az iskolában, 4-en epilepsziás rohamot kaptak (azt mondták egyébként is volt nekik csak most jött ki, persze :twisted: ), egy kisfiú pedig lebénult. Na akkor mondom megint nem adatom be...erre jönnek nekem a statisztikákkal, hogy de az csak százegynehány gyerekből 4....CSAK??? Cseszd meg, ha az én gyerekemről, vagy rólam van szó teszek rá, hogy hányból hány, a lényeg hogy velünk mi lesz... :roll: Szóval most ismét nem tudom.:(

ancsurti: annyira jó Hangiról a videó, el sem hiszem, hogy egy ilyen tündérbogár sírni is tud :lol: :lol: :lol: :lol: Dorka imádja ha kamerázom, fotózom, igaz születése óta napi többször elvégzem ezeket... :lol: :lol: :lol: :lol: Mára oda jutottunk, hogy ha meglátja a fényképezőgépet, akkor már rögtön vigyorog is. :D :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok! :lol:

Először picit rólunk: /amíg el nem felejtem :D /
Katának új szokásai vannak:
- oroszlánozás: nem beszél, nem gügyög, hanem oroszlánüvöltést hallat :lol: Höööööö, háááááááá, ilyenek, jó hangosan :shock: :lol: A múltkor kivettem a kocsiból séta közben, hogy had nézegelődjön, akkor is nekiállt, a járókelők meg csak néztek :lol: :lol: Azt hittem,egyedi jelenség, de a túloldalon egy nagyobb kisfiú /már nyomult a kis motorján/ ugyanezt adta elő :lol: :lol:
- rámcuppanás: amikor büfiztetem vagy ha csak felveszem, a két kezecskéjével megfogja a fejem, magához húzza, és amit ér, beharapja. Rámcuppan, tátott szájjal, és cuppog közben :D Olyasmi, mintha puszit akarna adni, csak éppen óóóóriásira van nyitva a szája :lol: :lol: Ezt miért csinálja? :D Van, hogy az arcomat sikrerül neki elkapni, van hogy az orrom, nyakam :roll: :lol: Mindig tiszta nyál vagyok, de nem bánom, mert mókás és mert imádom a kis nyálgépem :lol: :lol:
Viszont a délutáni alvással nánunk is kezd gond lenni, úgyhogy a mai naptól próbálok változtatni a napirendünkön, remélem, használ :D
Minden nap eszembe jut olyan este 6-7 körül, hogy fel kéne hívnom a védőnőt, fülbelövés miat. De olyankor már ugye nem nívom, majd másnap.... :twisted: De most eszembe jutott, úgyhogy remélem, ha itt befejeztem, tényleg felhívom.... :roll: :lol:
:evil: Autómon már múlt hét előtti hét csütörtökön megvolt a műszaki, de még mindig a szerelőnél van, mert kértem, hogy cseréljen rajta ezt- azt. A szerelő meg közben influenzás lett, úgyhogy még mindig gyalogkakukk vagyok :( Úgy utálom, mert apa autója 3 ajtós, és ha menni akarunk valahova, az kész kínszenvedés :roll: Állítólag a héten meglesz a kocsim, már remélem is. Bár most kezd jobban terjedni az influenza, úgyhogy most meg majd azért nem megyek sehova :roll: :(

Hgabi: új védőnővel felvettétek már a kapcsolatot?

Katy: Petra már "megjavult" ? :D
A gyogyitári fürdetőt nekünk sosem sikerült teljesen csomómentesre higítani, így néha szegény Kata hajából piszkáltam ki a darabokat :roll: Amikor végre elfogyott, gyorsan át is tértünk a Johnsonra, majd inkább a Gabira :lol: A Gabi nagyon jó illatú, és Kata bőrének sincs semmi baja :D Egy hátránya van csak: nagyon csúszik tőle a gyerek fürdetéskor :lol: :lol:
Lehet, hogy az etetőszék forgalmazója miatt volt nálunk is csak 1-1 db az üzletben? :evil: Biztos nem ez az első karácsonyuk, tudhatnák, hogy ilyenkor fellendül a forgalom :roll:

Bond: Virág dokit megjártátok? :D
Boldog tegnapi szülinapot!! :lol: :lol:
H1N1 kismama: babát császárral kivették, de sajnos nem élte túl :( :(

Marietta: most, hogy kibújt már a fogacska, Domi sokkal kevesebbet sír? Vagy mert már jön a következő, ugyanannyit?

Ancsurti: a fülhőmérőt én is próbáltam magamon: mindháromszor mást mutatott, pedig ugyanott mértem :roll: Meg elvileg dobhártyán kellene mérni, de egy ficánkoló gyereknél ezt hogy oldod meg?? :roll: :D Úgyhogy marad a sima digitális, pedig nem is vmi olcsó gagyit vettünk, de mégis egyelőre kidobott pénznek tűnik :roll:
Valahol olvastam, hogy rövidáru boltban kellene utánanézni ennek az öv- csat dolognak. A mienkével az a baj, hogy műanyag, és annnyira biztonságos, hogy alig lehet benyomni. Úgyhogy lehet, hogy nem fogom tudni kiszabadítani a gyereket, és majd addig ottmarad, amíg az apja haza nem ér :roll: :lol:
Mi a baj az új szomszédokkal?
Mandarin :lol: A múltkor azt olvastam itt, hgoy a citrusféléktől savanyú lesz a tejci, ezért nem kultiválják a babák, ha anya olyat eszik. Azóta nem iszom narancslevet sem :D
Fülbelövés :lol: :lol: Hangi nagyon ügyes volt, és szerintem anélkül sem Jánoskás! :lol: :lol:
Hangi nagyon ügyesen olvas! :D /ez Katánál így nézett ki: olvastam neki a mesét, ő az ölemben feküdt. Egyszercsak nekiállt lapozni, pont mikor kellett. Ügyi volt, megdícsértem. Aztán megint lapozott, de most már a lap ott maradt a kezében, és nekiállt gyömöszölni :shock: Épp, hogy nem tépődött el, mire kiszabadítottam a kezéből :D Azóta vettem neki füdcsis könyvet, azt lapozgathatja de leginkább rágcsálja :roll: :lol: :lol: /
Hangi forgolódása :shock: :lol: :lol: :lol:

Orsi: etetőszék nagyon jó! :lol: Mi ennek a testvérét, az oroszlánosat / http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_610605 / néztük ki, de mire apa három nap múlva bement a boltba, már nem volt :( Úgyhogy ezt hozta helyette:
http://bolthely.hu/babypoint/id/00082_B ... tetoszek_1 ami nem is olyan nagy gond, mert van katicás takarója :lol:
Ha jól emlékszem, te mondtad, hgoy hógömböt szánsz ajándékba mikura. Ha megengeded, lenyúljuk az ötleted :D Legalábbis most apa elindult a városba mikuajándékért, és mondtam neki, ha lát aranyos, babónak való /nem üveg/ hógömböt, akkor vegyen :lol:
Teapa aktivizálódásának örülök :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta: Bende is nagyon ügyes!! :lol: :lol:

Lola: ne legyen lekifurid a tápi miatt! Most, hogy Kata sem hízott annyit, mint szokott, pedig tej is van elég, én úgy gondoltam, hogy ha két hét múlva is keveset mutat a mérleg, ő is kap tápit. Tudom, hogy itt sokan gyümivel pótolnak, de én még nem akarom, ha lehet, későbbre halaszom a hozzátáplálást, ha muszáj vmivel felturbózni a gyereket, akkor a tápszert gondoltam a megoldásnák. A gyártók úgyis tudják, miből mennyi kell a babának, én meg a gyümivel nem tudom, miből mennyit kap a gyerek :roll: Még úgy terveztem, van két hónapom addig, addigra majd kitanulmányozom :D
Anyósod meg ne csináljon neked lelkifurkát!!! :evil: /vagyis te ne foglalkozz vele :twisted: /

Nikici: csak most olvasok vissza, így nem tudtam időben drukkolni, de azért remélem, anyósod műtétje jól sikerült! :)
Akkor a ti tapasztalatotokra alapozva nem veszek cumihőmérőt :lol: :lol:
Ide azzal a sok hajjal!!! Az enyém kevés meg vékony szálú is, ráférne némi turbózás! :lol: :lol:
Dorki nyelve :( Bár erre mondta a védőnő, hogy most ilyenekkel tanulják meg, hogy nem kell mindent erőből csinálni, uganazt el lehet érni gyengédebb mozdulatokkal is :) Tehát ez is a tanulási folyamat része, bár néhány bibit kihagyhatnánk :lol: :lol:

Tike: prevenar is elfogyott? :shock: :roll:

innen folyt, Kata felébredt :lol:

Kép
agi125r

Ancsurtin! Hangi zabálni való. Beszarás milyen édes. :lol: :lol:

Nikici! Anyósodnak jobbulást! Azért az jó, hogy a sebész szerint van még esély. :wink: Oltás: Batták meg! Az emberből tiszta idegroncs lesz mire eldönti, hogy oltat vagy nem. Nálunk a gyerekorvos mesélte, hogy beoltott egy gimnazista csajszit délelőtt, és valamivel később rohammentő vitte kórházba, mert allergiás rohamot kapott valamelyik összetevőtől. Jó mi? Anyuka persze felhívta a dr nőt és ecsetelte, hogy mi történt. Ezek után azt mondta a dokinő, hogy Ő sem ajánlani, sem lebeszélni nem fog senkit.

Orsi! Nem is tudtam, hogy szoptatós kismamiknak nem ajánlott ez a krém. :oops: :oops:

Bond! HONNAN VAN A BABA????????

Minden 5-hós babucinak, boldogot! :D

Katy! Fülecske redben?

Hgabi! Még mindig alszotok???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Na jó, nem leszek disznó. Szóval? Mikor sikerült elaludnotok??

Valaki:oops: kérdezte a szárítógépet. Nekem nincs, de akinek van, tessék véleményt írni, hogy milyen. :wink: :D
cunci

sziasztok!

Először köszi köszi, hogy szalad az idő...
A gyerekem meg csak forog oda vissza, az elmúlt két hétben hihetetlen sokat fejlődött.... :lol: 8)
Alvás:
Napközbenre is megvontam tőle a cumit, ugyanis tegnap este felriadt és nem tudott visszaaludni(mert vmi barom motorozott a házunk előtt éjfélkor :twisted: :twisted: :twisted: ), cumit kérte a drágám, de csak engem kapott :lol: :lol: , 50 perc sírás dünnyögés, csicsi után, végre elaludt...én meg még forgolódtam egy órát :twisted: nem vagyok én ehhez hozzászokva :lol: :lol:
de az is megfordult a fejemben, hogy jön a foga? :roll: látni nem látok semmit :roll:

na, olvasok vissza aztán majd jövök.... :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Na, kérem: szörnyű éjjelünk volt.

Fél 1-ig cipeltem a kiscsajt.
Akkor olyan furin melegnek éreztem, ezért lázat mértünk (38,0 volt popsiban), majd miután úgyis üvöltött, leszívattam az orrából a takit.
Kapott egy pici nurofen szirupot (szerintem a 2,5 ml-ből jó ha 1-et lenyelt), ennek hatására ismét bebólintott a vállamon. Átadtam apának, de ott bőgött, így vissza.
Apa kipárnázta az ágy végét, odadőltem, hogy tudjak valamit aludni. Persze nem ment, a gerincem már lüktetett, így szép lassan lecsúsztam úgy, hogy már-már feküdtem, de Vicust ölelve tartottam.
Elaludtunk (1 óra már elmúlt). fél 2-kor sírt a lányom. Gyors tisztábatevés, cicire tettem, szopi, és hála égnek elaludt. negyed 3-kor Nóci hívott sírva.
Mire megnyugtattam, és visszabújtam, piszkosul fáztam, alig tudtam elaludni.
fél 4 körül Virág sírt. Cicit nem kérte, de hasra fektetve hamarosan sikerült elaltatnom (ekkor már annyira az ágy szélén feküdtem, vártam, mikor zúgok le)
anya pisil, betakargattam Nócit, vissza az élemre...
1/2 6: csörög apának az óra.
Itt gondoltam, átkucorodok apa helyére, mégis kényelmesebb.
Helyette inkább kipárnáztam Vicust, és gyors letusoltam.
6-kor bebújtam apa helyére. 6.06-kor felébredt a Virág : tűz forró :!:
39,2-t mértem popsiban.
kétségbeesés.
kúp feldugás
orrleszívás
szopi
öltöztetés
aztán elaludt, babakocsiba le tudtam tenni.
Gyors reggelikészítés, öltözés, Nócit öltöztettem.
Aztán próba-cseresznye: felhívtam a háziorvost, hogy bár szabin van, lejöhetne.
Azt mondta, vigyem fel őket.
Öltöztetés: dokihoz.

Lényeg, lányok már jobban vannak, Virág pillanatnyilag láztalan (37,6). És itt alszik a vállamon (cicin, hasamon), nem tudom letenni.

Addig ideültem gépezni, Nócim mesét néz.

Új védőnénivel még nem találkoztam.Gondolom, holnap v. hétfőn beállít, mert ezek lesznek a napjai.

Kép
Kép]
hendegabi

Orsi:most nézem, választottál másik etetőszéket :D Ahogy nézem, a legtöbb egyforma, csak más a minta, és a név... :D

Tike: :( gyógyulj meg hamar! /vagy ebből nem megy olyan könnyen?/

Bond: én eredetileg bal kezesnek indultam, de az oviban "átneveltek" jobb kezesnek. Azóta tényleg jobb kezes vagyok, de az írásomon látszik, jobb kézzel iszonyúan rondán írok, ballal meg gyöngybetűkkel :D :D

Ancsurti: amikor nagyon nagy köd volt, és nem akartam a babakocsit átcipelni a lakáson, a pihenőszékében raktam ki a teraszra Katát. Vagy most már megvan az etetőszék, ebben is kirakhatom :D

Hgabi: Virág nyűgije mára elmúlt? :D
Jaj, neked akartam már írni: van egy motoros csaj barátnőm /asszem, ő az egyetlen---- rajta kívűl csak motoros fiúkat ismerek :) /, akinek van Sárváron turija: a Nádasdi turi . Van honlapja is: http://www.tur-mix.hu/ Vannak gyerekcuccok, érdemes körülnézni :lol:
Vaterán licitáltam már, de az utsó pillanatban rámlicitáltak :evil: Úgyhogy nem vettem semmit :(
Éjszakátok: :(

Nikici: anyósodnak mielőbbi gyógyulást! :D

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Jelentem mindent elolvastam (és magamban már le is reagáltam. Már csak pixelre kéne... :roll: :lol: :lol: :lol: )
De előbb rólunk. :oops:
Tegnap szebb volt Hugi füle (ma megint csúnyább), de ha a környékére értem, akkor azt már nem értékelte. Azt nem tudom, hogy a csak a matatást, mint olyant vagy konkrétan fájt is neki. :roll: Mindenesetre eléggé üvöltősen siketült elaltatni, mert nem értékelte, hogy a lámpázás uzán én még vattát, és sapkát is szeretnék ráadni, hogy melegen tartsa a fülét. :?
Ébredés reggel: HülyeAnya a nagy össze-vissza csókolgatásban megint megríkatta szerencsétlen gyereket. :? :cry: :cry: (Ezen a ponton külön örültem magamnak, hogy mi lesz a dokinál. :roll: :? :? )
Örülök, hogy őt sikerült kifognunk :D . Megint kedves volt, és ráadásul emlékezett is a nyelvfelvágásra. (Jó lehet, hogy a számítógépes adatbázis segített benne egy kicsit. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: ) A diagnózis: anyuka jól látta, valóban folyik Hugi bal füle. Mivel sem a másikkal, sem az orrával nincsen gond, ezért vírusos. Nasivint és antibiotikumot kaptnuk rá, továbbá szívni kell az orrát. (Ezt már hónapok óta nem csináljuk. Úgyhogy itt hívom fel rá a rendszeresenszívnivagynemszívni kérdésen tépelődők figyelmét, hogy az orr tisztasága fontos, hogy elkerüljük a fülbajokat!) És randira is megyünk vele, szombat délelőtt. (Tök jó, hogy ilyen hamar szeretné újra látni. :) )
Kérdeztem, hogy lehet-e attól, hogy Manó esetleg belekaphatott valamikor. :roll: Azt mondta, hogy nem valószínű, de mivel fertőzés, lehetséges.
Nem tudom, hogy melyiküknek (mekkora mértékben) köszönhető, de Manci épphogycsak sírdogált kettőt :P . Pedig én elég nagy bömbire számítottam, bevallom. :oops:
(Megkérdeztem a lámpát és az anyatejet is. Előbbire azt mondja, hogy jó, mert nem szárít, de az utóbbira is bólintott. :D )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tike: nagyon édes Hédi!

Orsi: szuper az etetőszék :wink: . Örülök, hogy TiédApa jó irányba változik :D !

Hgabi: szemüveges cigány :lol: :lol: , jaj istenem :cry: :cry: szegény lányok, szegény Te! Mielőbbi gyógyulást!!!!

Nikici: Örülök, hogy sikerült a műtét, remélem minden rendben lesz, továbbra is mennek a drukkok :wink: .

Ági: Domdiri most nyugodtabb, de nagyon sokat masszírozza az ínyét, meg én is neki. Olvastam, hogy ha masszírozva van az ínye könnyebben áttörnek a fogak és nem lesz annyira fájdalmas.

Oltáson most már mi is nagyon gondolkodtunk, eddig ellene voltunk , de most egy kicsit mi is megijedtünk. Nem is annyira magunkat féltem, hanem a kicsit.
De azt én is hallottam, hogy az oltottak is fertőznek. Erre Apa mondta, hogy akkor felesleges mert, így is úgy is áttudja adni, ha elkapja.Hát nem tudom... :roll:
Domi új szokása, csipkedi a szemöldökömet, nyakamat, tépi a hajamat. Kis verekedős huncut.
Na megyek mert, még a nokedlit meg kell csinálnom, amíg Domdiri alszik :wink: .

Jaj, Csibének is nagyon Boldog Születésnapot Kívánok :wink: !
marietta1982

Sziasztok!

Bocs a zavarásért!

Vannak vadiúj harisnyáim Primark és Dunnes Store-ból.
Ha valakit érdekel, most raktam fel képeket babaszobára. Dec 18-án tudnám postázni. Gyönyörűek!

http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/G ... ?#h8960974

Izelítő:
Kép Kép

Ha vennél, légyszi babaszobára írj, vagy privit!
Köszi!
pumuklii

H.Gabi!
Sajnálom az éjszakátokat! :cry: :cry: Azt meg pláne, hogy Virág is belázasodott! Jobbulást Nektek!!!!!!

Petra jól van, már azt sem érzi, ha forgatom neki a fülbevalóját. :D Csak az én lelkemet gyötörte meg a tegnap, én nehezebben felejtek.

Bond!
Hugi nagyon ügyes!!! Hangosodott egyébként valamit???? :roll: :wink:

Ronmay!
Mi van Szonibabáékkal? Bodza? Hozhatnál róla is képet!

Nikici!
Továbbra is drukkolok anyósodért!!!!

Marietta!
Az oltottak akkor fertőznek, ha a kezükkel átadják pl. a vírust (pár órán keresztül tudnak csak fertőzni). Ha a higiéniai szabályokat betartják, akkor nem fertőznek. A betegek pedig napokig fertőznek, így azért nem ugyanazok az esélyek oltás vagy nem oltás esetén. Ettől függetlenül mindenkinek magának kell eldöntenie.

Valaki kérdezte a szárítógépet. Boo-nak van, és ő nagyon szereti (egyszer már témáztunk ezen). Szóval majd neki kell feltenni a kérdést, ő tud rá válaszolni. :wink:

Dodi!
Most nincs hétvége!!!! Vagy zh-zol?

Ancsurti!
Hangi besz@rás aranyos!!!!! Megmutattam Anyunak is, neki is nagyon tetszett! :wink:

Kép
katy76

Sziasztok

Nikici most neked válaszolok először mert most még alszik Nóra és nem tudom hogy utána mikor lesz időm.

szóval a gyerek dokink mesélte:

Oltották a gyerekeket a rendelőben H1N1 oltással, mire az egyik kollega nő megkérdi tőle:

- ti fél adagot adtok a gyerekeknek?
Dokink válszol: - igen
Kollega: - miért?
Dokink: mert a gyerekeknek 12 éves korig fél adag jár.
Kollega: tényleg?
Dokink igen, nem tudtad?
Kollega: nem, mi az iskolákban, ovikban 200 gyereket egész adaggal oltottunk be.

Hát bassus így adassuk be oviba, iskolába az oltást.
Nikici lehet hogy akiről te beszélsz ott is ez volt, sosem lehet tudni, ráadásul a szülők erről mit sem tudnak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

ancsurti! :)

Cica: :lol:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiApa:na vegre!!!Ezt jo hallani,es remelem megtartja ezt a jo szokasat!!!Nalunk is rendezodott mar par honapja ez,apa nagyon ugyes,segit sokat,jatszik Hangival,sot mennek kettesben setalni :lol: es mar pelenkazni is megtanult!Sot,a vitaminjait is mindig o adja be neki pontban este 1/2 8kor!!!

És csak most szólsz!???? :evil: :evil: :evil: :P

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiKaty:itt vagyok meg,mint ven picsa :wink: :wink: ne felj,nem vagy egyedul 8) !

Nna, akkor már hárman vagyunk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiUgy latod mintha fogytam volna???Pedig nem sajnos..hiaba a sok szoptatas,nem nasizas...nem vagyok joban a merleggel....meg mindig valtozatlanul 15 kilot cipelek pluszban :twisted:

Állítsd rá Apát is. Ha neki is ugyanannyit mutat, mint neked, akkor ez az első mérleg, ami tutira elromlott. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiBond:szuper hogy Hugi fule jobb mar!!!Ezt a mellkasra tett zsiros pelust nalunk is hasznaltak anyukamek...
Nekem van egy rongy egerem...velem egyidos...szegeny most egy zacsiban figyel,mert meg kene javitani a testet,szetmallott az idok soran...de magammal hoztam ide,majd Hangi elso szulinapjara remelem megjavitom :roll:

Alakulgat, alakulgat... :wink: :!: :wink:

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiKepzeljetek a pasikam mondta,hogy 160 eve nem volt itt olyan,hogy novemberben ne esett volna a ho....es mostvettem eszre hogy dec.1 van!!!Hurra!!!Teljesen szuper az ido meg most is.sut a nap :shock: ...tavaly ilyenkor mar 30cm ho leesett.....azert orulnek ha csak karacsony elott esne le eloszor,es amikor elutazunk....az ugy szep lenne.....

Tavaly is ezt mondtad, utána meg valig vártad, hogy elolvadjon. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="ancsurti"]m írta:ancsurtiostanaban gondolkoztam,fogok-e meg valaha a szakmamban dolgozni :roll: mert itt ugye nincsen csak fizetos gyerekmegorzo,arra ramegy az osszes fizetesem,ha netan egyszer elhelyezkednek...es meg nyelvet is kell tanulnom...mire ez mind osszejon,en mar tenyleg oreglany leszek :?

Otthonról nem tudsz valamilyen dekoratőri, grafikai tudást igénylő munkát végezni? Virágot kötni, vagy mittudomén :roll: (most csak mondtam valamit)

Tök ügyesen gurugat Hangi. :D De tudod még mi tetszett még nagyon? LÁNYOK! HALLOTTUK ANCSURTI HANGJÁT!!! :P :P :P :P

hendegabi! :)

Lányok: :( :( :( :( :( :( :( Mit fog így hozni a Mikulás? Gyógyszert? :( :( :( :( :(

Szemüveges cigányok: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azzal együtt, van benne valami. :o :roll: :roll: :roll:

[quote="hendegabi"]M írta:hendegabiÉG VAGYOK
MOST ÁLLVA.
MERT HA LEÜLÖK,MÁR AKKOR IS SÍR. :x
DE ANNYIRA SAJNÁLOM SZEGÉNYKÉM. :cry:

ANCSURTI: JÓ ÖTLET A MELEGÍTŐPÁRNA. mINDJÁRT ELŐSZEDEM.

oppá. bekapcsolva hagytam a Capslockot

Ez aranyos volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Akartam már kérdezni. Végülis vissza mentetek 2 hét múlva a pszichológushoz?

kispiskóta! :)

Nem, nem én vettem a babát. Hideeeeg. :lol:

orsi777! :)

Hát, ha kispiskóta tippje hideg volt, akkor a tied egyenesen fagyos. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

f.nikici! :)

Ez a talán nem hangzik túl jól. :roll: :roll: :(

agi125r! :)

Nőstény oroszlán: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="agi125r"]
írta:
agi125r- rámcuppanás: amikor büfiztetem vagy ha csak felveszem, a két kezecskéjével megfogja a fejem, magához húzza, és amit ér, beharapja. Rámcuppan, tátott szájjal, és cuppog közben :D Olyasmi, mintha puszit akarna adni, csak éppen óóóóriásira van nyitva a szája :lol: :lol: Ezt miért csinálja? :D Van, hogy az arcomat sikrerül neki elkapni, van hogy az orrom, nyakam :roll: :lol: Mindig tiszta nyál vagyok, de nem bánom, mert mókás és mert imádom a kis nyálgépem :lol: :lol:

Húst kérek, vazzeg! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rA gyogyitári fürdetőt nekünk sosem sikerült teljesen csomómentesre higítani, így néha szegény Kata hajából piszkáltam ki a darabokat :roll: Amikor végre elfogyott, gyorsan át is tértünk a Johnsonra, majd inkább a Gabira :lol: A Gabi nagyon jó illatú, és Kata bőrének sincs semmi baja :D Egy hátránya van csak: nagyon csúszik tőle a gyerek fürdetéskor :lol: :lol:

Miért piszkáltátok ki? :o Tökkkéletes sampon. Majdnem tampont írtam. :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rHangi nagyon ügyesen olvas! :D /ez Katánál így nézett ki: olvastam neki a mesét, ő az ölemben feküdt. Egyszercsak nekiállt lapozni, pont mikor kellett. Ügyi volt, megdícsértem. Aztán megint lapozott, de most már a lap ott maradt a kezében, és nekiállt gyömöszölni :shock: Épp, hogy nem tépődött el, mire kiszabadítottam a kezéből :D Azóta vettem neki füdcsis könyvet, azt lapozgathatja de leginkább rágcsálja :roll: :lol: :lol: /

:mrgreen: :mrgreen:

Balkezesség: húúúúúúúú, de utáltam, amikor egy bal kezes felelt és a táblára írt. Ugyanazon lendülettel írta fel a képletet, amivel le is törölte. :evil: :evil: :evil: :evil:

Most már én is hallottam, hogy nem maradt meg a kisbaba. :cry:

cunci! :)

Szárítógépük boo-éknak van, és nagyon imádja. :wink:

marietta1982! :)

Igen, jót tesz nekik a dörzsölés. Ezért adtak nekik régebben kenyérhéjat, amit mostanra a hűtőrágóka váltott fel.
Mi használtunk Dentinox gélt is. Lidokain van benne. Mihelyst meglátta Manó már tátotta is a száját és nem győzte nyalni, enni :shock: :? :lol: :lol: :lol: . (Ez a tulajdonsága a mai napig megvan: megkóstol, megeszik minden piperét. Mindegy, hogy sampon, fürdető, testápoló, popsikenőcs. :roll: :? :? :? Az első két alkalommal még vicces volt, de azóta sem tudjuk megoldani, hogy leneveljük róla. :evil: :?: )

Oltás utáni fertőzés: igen, az oltottak is fertőznek, de csak az első 3-4 napban. Ugyanúgy, mint máskor, ha nem mosnak rendesen kezet, stb.-t, bele köhögnek a másik arcába és hasonlók. Ha betartják az alapvető higiéniát akkor nem lesz gond belőle. :wink:
(Ha jobban megfigyelitek, akkor az eddigi halálos áldozatok mind valamilyen kiemelt rizikócsoportba tartoztak: nagyon gyenge immunrendszer, krónikus betegség, stb. És persze a kismama.
Tényleg beleolvasott esetleg valaki a mostani kismamák topikjaiba, pláne a hat hónaposokéba? )

Kép
Kép
200907?

hgabi jobbulást nektek.

Szárítógép: nekünk van, mikor ideköltöztünk az új házunkba akkor vettük. És nagyon megvagyok vele elégedve, nem gyűri a ruhákat, finom puha tapintású. Én csak ajánlom.

Bond nektek is jobbulást, és utólag Boldog szülinapot. Csak 2 hét van köztünk ? Bár az évet nem tudom nálad mennyi.
Mint ahogy írtam korábban is én se voltam az oltás mellett, de elég volt hogy az ismerős kislánynak tüdőgyulladása lett, főleg hogy astmás ő is. Azt hiszem ez győzött meg. Pénteken megyünk oltatni. Férjemnek semmi mellékhatása nem volt az oltástól, talán egy kicsit fájt a karja.
Mondjuk attól hogy mi be vagyunk oltva attól még a kicsi elkaphatja mert járunk erre arra, onnan meg simán benyalhatja a vírust. Bár úgy hallottam hogy az anyatejjel a védettség átmegy. Hogy ebből mi igaz kitudja.

Nem sokára nekünk is lesz fogacskánk már látom a hegyét, de még nem törte át az ínyét.

Kép

gabi1

ja és megjött, gyengén de van. Utálom, és el vagyok szokva tőle.

Kép

gabi1

katy76! :)

Többé-kevésbé ugyanazt íruk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Az öltöztetést Hugi sem kultiválja annyira, de nem szokott lila fejjel üvöltözni, csak sírdogál. Ez is kb. olyan volt, csak nem perceken át, hanem pár nyikkanás erejéig. :shock: :D :D :D :D :D :D

A másik arcába való mászásról jut eszembe.
Most, hogy a dokihoz mentünk, a kórház előtt tele volt a placc kesztyűt kínáló "árusokkal". Tudjátok, akik már messziről üvöltenek, és lengetik a mikormit. Mindig jól kikerülöm őket. Most is ezt akartam, de az egyik egyfolytában nyomult, lobogtatta a kesztyűjét, ordibálta, hogy vegyem meg és a végén szó szerint az orromtól 2 centire nyomta már, 2-3 lépésen keresztül. Egész egyszerűen belemászott a képembe, ronggyá tiporta az aurámat. Ráüvöltöttem, hogy menjen már innen.
Hogy jön valaki ehhez, a jó kurv@ anyját!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: (És még örülhetett, hogy velem találkozott, nem boo-val. Ő alighanem a seggén keresztül húzta volna ki a nyelvét, hogy csomót kössön rá, majd a nyaka köré tekerve megfojtsa vele. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.02 17:42-kor.

Kép
Kép
200907?

gabi1! :)

Ezek szerint igen. Itt 35. Ott? :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispiskóta"] írta:kispiskótan is téli vagyok, de sohasem szerettem... . Még meg sem kaptam a karácsonyi sapkát, jött a szülinapi sál. :lol: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

még lázmentesen kop-kop-kop

Bond: nem mentünk vissza pszicho nénihez. Javulásnak indult a dolog, úgy gondoltam, adok még egy kis időt, és csak ha gond van, akkor megyünk

Kép
Kép]
hendegabi

Gabi 1 és H.Gabi is most töltötte a 31-et.
Náluk én is idősebb vagyok 32 leszek márciusban.
Akkor én is a véncsajok táborát erősítem. :?

H.Gabi

Még olvasni is szörnyű volt az éjszakádat.

F. Nikici

Örülök, hogy anyósod műtétje sikerült, és remélem jó lesz a szövettan eredménye is.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Kispiskota:Koszi,Hangi mar a pocakomban is ezt csinalta......nagyon fajdalmas mozgasokat produkalt az utolso hetekben...nem csoda hogy mar nagyon vartam a kibujasat :lol:
Bende is most emesztgeti a tudasat :lol: :lol: nemsokara ide-oda porog...na akkor aztan nincsen mar nyugalom...de ezt mar ismered ugyis :wink: Gyonyoru meretekkel rendelkeztek...nekunk nincsen pihiszekunk,bar felajanlottak egyet,de meg nem hoztuk el...valoszinuleg mar nem is nagyon lesz ra szukseg :roll: Hangi hintazgat helyette...sot mar abbol is loki ki magat,eloredolve hasznalja,mert nagyon ulni akar :?

Orsi:koszi!

Nikici:anyosnak mennek a drukkok tovabbra is!!!
Oltas:szamomra szornyu ezeket hallani,hogy tenyleg ennyi mellekhatasa van...es igazad van abban,hogy francba a statisztikakkal...de szerintem azert gaz hogy szazegynehanybol 4nel is elojott ez-az :shock: ...basszus most jut eszembe,tegnap az uj tulaj jott a stekoert,es elkerte Hangit...neki is van 3 gyereke.....erre egy 10 perc mulva meseli hogy voltak oltatni :evil: ...f@sza.....en jobban parazok az oltottaktol mint a nem oltottaktol :roll:
Hangi megszallottan szuggeralja a kamerat :lol: :lol: nagyon ritkan mosolyodik el olyankor....sot,a "produkciokat"is mellozi....

Agi:oroszlanozas: :lol: :lol: :lol: :lol: ez annyira aranyos bir lenni...Hangi is ezt gyakorolja...tegnap este is mentunk az utcan,es folyamatosan nyomta...sokakat megmosolyogtat 8)
Napirend:hajra!!!
Hivd fel a vedonot fulbevalo ugyben!!! :wink: eppen 1/2 7 van!!!

Uj szomszedok:portugalok....paraszt egy nepseg...amikor egyszer voltam Portoban,nagyon tetszett,szimpatikusak voltak...de amiota itt vagyok,haaat ezek erosen hasonlitanak a ziganokra :wink: viselkedesben,eletmodban...de szerintem csak itt adjak ezt elo,mert itt mindent lehet :twisted: Minden ejjel buli van alattunk,persze van egy 2 ev koruli gyerekuk....este 11 fele ernek haza,aztan jon a pereputty,bebasznak jol,hangoskodnak,veszekszenek,es ez megy ejjel 1-2 ig :twisted: ..ja es a gyerekuk allandoan itt van kint a kozos atjaroban,ott sir,meg sikitozik....de miert nem a lakasukban??Aztan vasarnap ejjel is igy volt,en sik ideg lettem,hogy itt uvoltoznek,Hangi 2x is felebredt rajuk,pedig mar kertuk oket szepen hogy halkabban legyenek este 11 utan es akkor is a lakasban nyomjak,es meg nekik allt feljebb...basszus ott anyaztam magyarul :lol: ,apa meg angolul,ezek meg csak rohogtek,pofaztak....na a tulaj rendre intette oket,mert ha nem,repulnek innen....3 hete laknak itt,de nagyon gazosak.....eddig olyan jo volt itt lakni....

Hangi elfogadta a tejemet,mikor mandarint ettem....edes volt nagyon(huuu de imadom!)de sajna tul sok volt a rotyi a gatyaba...

Kata:olvas-lapozgat...hihihi.....olyan ugyesek birnak lenni,pedig meg csak most bujtak ki :lol: :lol:

Cunci:Koszi!Na meg egy mellekhatasos sztori :roll: (nem mintha mi oltatni szeretnenk....)

Szaritogep:Igen van nekunk,itt mindenki hasznal ilyet.Vannak a kozos mosodakban is,azok is jol uzemelnek,de en orulok hogy itt a hazban csak 3 csalad hasznalja....(mi mindig kifertotlenitjuk oket)
Szoval naggggyon jo kis talamany!!!Markat nem tudok irni,mert ezek otthon nincsenek,de erdemes kulon venni,nem 2 in 1 tipusut,mert azok gyurik a ruhat.....ha kulon van a szarito,az gyonyoruen szarit,tenyleg puhak lesznek a ruhak,bar itt van kulon szarito kendo,ami illatos,es puhasagot ad a ruhaknak!Nagyon hasznos,mert pikkpakk megszaradnak a cuccok,nem kell napokat varni(igy telen)nincs tele a lakas szaritani valo ruhakkal.....es ha rogton kiszeded belole,akkor vasalni sem kell :wink:
Nalunk egy mosas szaritasal megvan 1,5 ora alatt 8)

na jovok mindjart.....

Kép
Kép
ancsurti

Csibe:Boldog Szulinapot!!!!!

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:10-kor.
Vendég

Sziasztok!

Eléggé le vagyok maradva, bocsi :oops: . Csak takarítottam ZH-ztam, barátkoztunk, ilyenek :wink: .

Bond!

Boldogboldogboldogot így utólag :oops: :D .

H1N1-es kismamik:
Anyu megtudta, hogy a kismama, aki meghalt, roma származású volt, nagyon rossz körülmények közül származott, és nagyon nem az első babáját várta ( :roll: ). A szervezete eleve le volt gyengülve, mert a sorozatos szülések után nem volt ideje regenerálódni, plusz a terhesség önmagában is legyengít.
A másik kórházba került kismama pedig szintén rossz körülmények között él, egy elmaradott faluban, nagyon szegények, földművelésből élnek, és a csaj pocakkal is ezerrel nyomta a melót.
Ettől még minden eset sajnálatos, de talán magyarázat. Csak idős, beteg, vagy vészesen legyengült embereket képes legyűrni egy influenza, és az elmúlt években ugyanilyen számban haltak meg emberek (most tüsszentettem kettőt :shock: :lol: ) influenzában, csak akkor annak nem volt ilyen hírértéke, így nem került be a médiába! Ne izguljatok csajok! :wink:

Hgabi!

Nálunk is sz@r volt az éjszaka. Botond nem tudott aludni 4-től, mert nagyokat pukizott, meg zuborgott a hasa, pedig gyümit se kapott, szóval nem attól... Jó üdén mentem ZH-zni :twisted: :lol: .
Most látom, a láz volt a baja. szegény pincuri, remélem pikkpakk elmúlik :( .

Ancsurti!

Hanga zabálni való :D :D :D . És így még szebb, mint képeken!!! Neked meg olyan kellemes hangod van :wink: :D . Az én hangom sztem nagyon gáz kamerába :oops: :lol: .

Kispiskóta!

Még meg sem kaptam a karácsonyi sapkát, jött a szülinapi sál.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Agi125!

Boton is csinálja! :D :D :D Az orszlánüvöltést is, meg a kannibálkodást is! Pont ma filmeztem le :wink: . Sztem rágni akarnak, azért csinálják. Botond az ujjamat szokta, és ezerrel csócsálja, ha meg elveszem toporzékol :shock: . De aztán könnyen áttér másnak a felzabálására :lol: .

Bond!

Csak most értem ide... :oops: , de fülgyulladásra nyers hagyma levét kell csöpögtetni :roll: . Tudom, szörnyen hangzik, de tényleg szuper :wink: . Hagymát lereszeled, rongyba teszed, és azon keresztül belefolyatod a levét. Rendesen fortyog :shock: :wink: .

Katy!

Ráhibáztál, ZH-ztam :wink: . És akkor most ünnepélyes keretek között bejelentem: meghúztak :twisted: :lol: . Mint látod, nem rázott meg a dolog, pedig most először...
Tegnap reggel át akartam magam kéretni passzív félévre, de már nem lehet, így fél napom volt megtanulni az anyagot, de hát gyerekem, és férjem is van... :roll: . Bár így is átmentem volna, csakhogy 3 esszé-kérdés volt, abból kettő a tankönyvből, azok mentek, a legtöbb pontos viszont órai anyagbl :evil: . (Köszi wazzeg, egy órán se voltam!) De sebaj, pénteken megyek újra :wink: .
Amúgy azért akartam leadni a félévet, mert Bobó mostanában csak velem akar megmaradni :? . Olyankor egy tünemény, semmi baja, mintagyerek. De ha kiteszem a lábam rövid időn belül sírni kezd, és alig lehet vele bírni. Apa ma le is kamerázta, tényleg totál hiszti! :evil: Nem hajlandó enni, emiatt pedig hiába álmos el sem alszik. Csak apa ölében van el :? . De hát most kénytelen vagyok csinálni, mert nem fogom hagyni elúszni a tandíjat. Amit tudok akkor már megcsinálok, amit nem azt meg halasztom. Ennyivel kevesebb dolgom lesz jövőre :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na itt.....

Annyira csodas ido van :shock: kiskabatos,napsuteses.....Mukacsa meg alszik mar 1 oraja 8) ....de ki kene dugni az arcunkat nemsokara a friss levegore!

HGabi:szegenykem,nem semmi ejszakatok volt....Gyorsan gyogyuljatok mar meg!!!

Agi:Hangi utal haton aludni,vagyis nem is tud...ezert kilove a pihiszek es tarsai...na meg az elalvast azert legalabb 5-10 perc siras-birkozas elozi meg,hiaba minden....ezt nem tennem odakint,eleg kellemetlen lenne....de lehet ulve majd siman jol alszik :wink: :lol: ...max.beasom a hoba :lol: :lol: :lol: allva!!!

Bond:Hugi fulere kuldok gyogypuszit!!!
Szivnam en az orrat,de nem szokott bedugulni es szorcsogni...na majd jol nekiesek,ha felebredt :wink:

Marietta:Hangi is szereti letepni az ajkunkat,bar hozzam mar sokkal finomabban nyul :wink: :lol: olyan edes mikor fogdossa az arcomat,pici meleg tenyerevel :lol: :lol:

Katy:orulok hogy Petra nem is erzi a fulbevalojat!!!Szerintem minden anyuka ugyanigy erez :wink: ....en mar tul vagyok rajta :wink:
Koszi a dicseretet!

Gabi:huuuu az annnnyat ennek az osszevisszasagnak az oltas kapcsan!!! :evil: Azert ez nem igy megy hogy basszus mi nem tudtuk......esmajd ha netan kesobb baj lesz,csak szettarjak a kezuket :evil: :evil:

Bond:Sajna apat ha raallitom a merlegre teljesen kiborulok.....a 192 centijehez alig nyom ...na le sem irom...hiaba etetem,fozok rendesen,csak fogy-csak fogy.....
En nem akarok nagy havat!!!!A tavalyi nekem az elso telem volt itt....na megtudtam milyen is az!!!Eleg is volt...de a karacsony legyen feher,aztan huss....
Itthoni munka...nem vallalhatok meg semmit...nincsen csak turista vizumom...meg semmi hir a papirjaim ugyeben :twisted:

Jut eszembe:annyi zigan erkezik ide basszus :shock: ...csordakban jarnak a varosban...en kesz vagyok!!!Ezek siman jonnek menekultkent,felveszik az 5000$-os kezdo penzt,segelyt...mi meg itt szivunk,mert en nem tudok semmit sem csinalni mert ulnek a papirjaimon!!!Rengeteg penzunk ment igy el emiatt :twisted: :twisted:
Apa ezert is fogy,mert frusztralja a dolog.....ja es lehet hogy ujra vizumkoteles lesz Magyarorszag,mert az elen jarunk a menekult ugyben!!!Nagyon durva!!!

Hangom: :lol: :lol: elegge gugyogosre vettem a figurat!!!
Erdekes,akarhanyszor olvaslak titeket,valahogy magamban hallok egy elkepzelt hangot a kommentekhez.....kivancsi lennek mennyire hallom jol :roll: :lol: :lol:

Igen,olvasgatok mostani kismamas topikokat.....szerencsetlenek,eleg sokan paraznak!Van olyan aki oltat,van aki nem...de persze sokan megvarjak a 12 hetes kort,aztan dontenek.....(en a friss mamikat olvasom)

Itt is minnnyaaaa 35 :? :? Latom,sokan vagyunk teliek :lol: nekem annyi sapkam van :lol: :lol: :lol:

Maki meg mindig szunyal :lol: :lol: :lol:
Olyan kis nyugos volt ma delelott....pedig igazan szep napjaink vannak.....

Kép
Kép
ancsurti

Czigka:bond a sok fejesre gondolt,hogy apa mit szol hozza,hogy ennyit csocsoreszel.......(es igy lehet hogy o kevesebbet :lol: )
Bende gyorsan jusson tul az oltas utani allapoton!!!

Dodi:jajjjj sajnalom a bukast!!!De latom,jol viseled!!!Menni fog az,talan Botond is hagy majd keszulni...ha meg nem,hat megoldod kesobb,azert jo ha lehet halasztani.....
Titeket is utolert a hiszti?Na nem lehet egyszeru......en mar eleg jol veszem az akadalyt,de teny azert nehez,biztos meg neha irok majd rola,de jobb lenne a javulas utjara lepni...ez tobbe-kevesbe sikerul,mert vannak hiszti mentes napok szep szamban,ezek erot adnak,de a mai eleg nyugosen indult :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok :)

Próbálok olvasgatni,de mindig úgy le vagyok maradva :(

Csibe,Bond Boldogot!!! :)

Hgabi
Kitartás... Gyógyuljatok meg hamar!

Ancsurti

Kellemes csalódás a hangod :) Hangi cukkerbogár :) :)

H1N1 oltás
Ezt a tömeghipnózist bakker..Én csak politika szurinak hívom már.

Nálatok milyen méreteket ölt a hajhullás? Én ma szembesültem a szörnyű ténnyel,hogy a homlokomnál két oldalt gyakorlatilag totál kihullott a hajam :shock: :shock:
Vendég

ÖTYE-hez én is csatlakoznék. Minnyá 34.
Vendég

Conversano:hang- :lol: :lol: :lol: na azert ki tudom ereszteni rendesen ha kell :wink:

Haj:basszus...fele annyi lett mint volt...a frufrumbol csomokban hullik a hajam,a tobbit 2 naponta fesulom...eppen ma akartam irni,hogy megint hajat kell mosnom :evil: ...en kivagyok ettol a heti 2x-i hajmosastol...eddig eleg volt 1x hetente...hosszu hajjal,igy telen eleg gaz...nem vagyok az a nagy hajszaritos,serobelovos fajta...max.a frufruval szorakazok 3 percig,mert az csuda viccesen tud allni a homlokomon :?

(meglestelek lovaglas kozben a videon...irigy vagyok nagyon...annyira csodas allatok,ugyesek vagytok....tudsz jarni Marcipan mellett/Marcipannal lovagolni?)

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Bond! Hugi nagyon ügyi volt akkor,büszke lehetsz rá :lol: Mi tegnap voltunk a 4 hós UH kontrollon a,ott Lili is egy tündér volt,sikítozott,röhögött,a doktornő majd megzabálta.

Dodi! Sajnálom a ZH-t,igazad van,sz@rni rá,majd meglesz az!

Nekünk a mai napunk irtó gázos volt. Semmi nem volt jó Lilinek,ha letettetem a szőnyegére,ha a járókába,ha a kiságyba,ha a nagy ágyba,csak üvöltött. Aztán hazajött apja,felvette,persze a vállán 1 perc alatt elaludt,de csak kemény fél órára. Úgyhogy a mai napból elegem van,apa boxolni van,szerencsére a gyerek már alszik. Lehet nekem is azt kellene. Remélem holnap jobb napunk lesz :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ancsurti

Tegnap már aludt Odett, így halkan néztem meg a videót. Visszamentem, újra megnéztem hanggal, tényleg aranyos a hangod.

Dodi

Vizsga :twisted: :twisted: :twisted:

Conversano

Üdv a klubban

Hajhullás, talán kezd nálam múlni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.02 21:13-kor.

Kép
Kép
orsi777

Már annyiszor elfelejtettem, és már nem tudom ki írta. :oops: :oops:
A Konakiont az 5. hónapban kell adni utoljára, nem? Legutóbb ezt mondta a védőnő(?), de Manónál nem így rémlik. :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Cunci!

Nekem a védőnő mesélte, hogy a szeme láttára lett rosszul egy 12 éves fiú. Badták neki az oltást, és 5 perc múlva összeomlott a keringése, és rohammentővel vitték kórházba. Másnapra jól volt, de hát köszi :? . Amúgy anyu szerint az oltás nem ártalmas, csak tök felesleges!

Ancsurti!

Én is elképzelem a hangokat a kommentekhez :wink: :lol: . Ezért is lepődtem meg a tieden! Én azt gondoltam, hogy mivel ilyen vagány a stílusod, kicsit mélyebb, és gyorsabb tempóban beszélsz.
Engem a babatalin is értek meglepetések ez ügyben :lol: . Viszont akkor annyira megmaradt bennem a dolog, hogy azóta az akkor jelenlévőket a saját hangjukon "hallom" :lol: .
Sajna a hiszti az megy :? . De nem értem iért csak másoknál :shock: . Lehet, hogy már most tudja, hogy engem nem hat meg? :twisted: De hát az apja is következetes.... :roll: . Nem értem. És szegény Ricsire az első 3-4 alkalommal úgy néztem állítólag, mint egy kreténre, hogy mennyire nyomorék, hogy nem bír ezzel a tünemény gyerekkel :oops: :oops: . aztán kezdett gyanus lehet, hogy annyire tényleg nem lehet béna, hogy mikor már mindent pontról pontra leírok, akkor is vonyít a gyerek. Szóval rájöttem, hogy tényleg a kis szarosom genyózik vele :twisted: . És most fel is vette :lol: . Nálam is van, hogy rákezd, de én közlöm vele, hogy jó, akkor viszont látásra, majd beszélgetünk, ha lesz agyad, így nem vagyok rád kíváncsi (biztos érti :lol: ), beteszem a kiságyba, forgó bekapcs, aztán lehet hisztizni! De 2 perc után befejezi, mert tudja hogy utána kiveszem és akkor játszunk :wink: . Csak néha elmegy az agya :lol: . De Ricsinél ez se jön be :? .

Folyt....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Én írtam, hogy milyen jó, elfogyott a Konakion, de kiderült, hogy kell még adnom. Addig kell elvileg adni, amíg nincs igazi hozzátáplálás és csak anyatejet kapnak.
Úgyhogy kaptam új receptet, majd ki kell váltanom.

Kép
katy76

Ági!
Én azért dobozos narancslevet iszom, 100%-osat Hohes C-t v. Happy Dayt.

Vettem ma Lipton teát, mandarinos-narancsos, erre kiderült, hogy egyébként zöld tea. Tökre szeretem azt is, de nem tudom, hogy lehet-e inni a koffein (tein) tartalom miatt. Valaki tudja? :roll:

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: