A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kriszti és fehér volt a törölköző, hogy a fehér mosásba tetted?( de mára befejezem a hülyeségem,mert még megharagszol) De talán még mindig jobb mint hogy nem indul el a rohadt gép!!!

Ja és megfigyelést tettem, szerintem Luca inkább hasonlít most már Gergőre, mint kis Atira nem???

Kép
babcika

Még megy Kriszti, de ki tudja, hogy ha rakok bele valamit akkor is fog e menni??? :roll:

Kép
babcika

peppino,végre rólatok is egy friss kép Kép !Nagyon jól néztek ki mindketten Kép

Floranan,le a kalappal Csokika előtt,szuper kis manus!!!

Mano,a két történetedhez csak annyit,hogy nagyon sok olyan szülő van,aki nem a gyereket helyezi előtérben,hanem saját magát szeretné megvalósítani a gyermekében.Például sok ilyet láttam a castingokon,amikor a gyerek,mint egy robot megtanulja honnan jött,hogy hívják,ellenben 2 értelmes mondatot nem tud elmondani.Most Dani beiskolázásánál is az osztály fele oda ment,ahova anyu íratta.Jól hangzó nevű gimnáziumokba.Senki nem kérdezte meg a gyerektől,hogy neki jó e. Egyik kislány épp otthon orvosi utasításra,kamaszkori depresszió miatt,mert úgy utálja a suliját.Egy szó mint száz,mindenképpen a gyereket kell előtérbe helyezni,úgyis látni lehet,hogy mennyire érdeklődő,és annak megfelelően "tanítani" az élet nagy dolgaira.

Madar,nem könnyű a "Különórák" eldöntése.Dani 5 évesen kezdett karatézni,rengeteg érmet nyert,és amikor ötödikes lett,akkor közölte,hogy nem akar menni.Azóta nem sportol.Sajnálom,mert nagyon ügyes volt,de nem erőltethettem.Zenei érzéke sajnos nincs,azt nem örökölte tőlem,így abba az irányba nem tudtam terelgetni.Az angol nyelv érdekli,és mindenképpen szeretne külföldön tanulni érettségi után (nagy bánatomra).

Babcika,mosógépet még nem.

Ökölbe szorított kész,nálunk csak szopi elején,végére már kienged,és a kádban,de csak a bal kezén :roll:

Viki,mikro :lol: :lol: :lol:

Kata,Barni szokott bukni,de ha éjjel kiüti magát szopi után,5-10 percig nincs büfi,akkor ágyba letesz.Barni hason alszik,max fetreng a büfiben reggelig :lol: :lol: :lol:

[quote="vicger"]M írta:vicgeranó, nem elem gondja volt.... elzsírosodott, mint én... ugye Babcikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
v.andi

Meglepő tanáccsal állt elő Tihanyi László orvos: naponta két deciliter fehérbor elfogyasztásával védekezzünk az influenza ellen! Az orvos szerint a bor megvédhet a rettegett H1N1 vírustól is.

BORKÚRA - Kellemes és hatékony módot javasol az influenza, egyben a H1N1 vírus elleni védekezésre Tihanyi László orvos. A doktor azt tanácsolja, esténként fogyasszunk el két deciliter fehérbort, ami megvéd minket attól, hogy a vírus bejusson a sejtjeinkbe.

– A pácienst nem az alkohol védi meg a vírustól, hanem a fehérborban található értékes anyagok. A borban ugyanis – különösen a rizlingfélékben és a chardonnay-ben – nagyon magas a sikiminsav-tartalom. Ez a sikiminsav pedig a kór egyik legnagyobb ellensége, mert meggátolja, hogy a vírus bejuthasson a sejtekbe, és betegség alakuljon ki – magyarázta Tihanyi László, aki 28 éve praktizál belgyógyászként és kardiológusként.

– A sikiminsavat már régóta használják a gyógyászatban, eddig a kínai csillagánizsból nyerték ki. Egy olasz professzor azonban észrevette, hogy a jó minőségű fehérborok szintén nagy mennyiségben tartalmazzák ezt a savat, literenként akár 200 milligrammot is. A gyógyszertárban kapható orvosságban kapszulánként 75 milligramm sikiminsav található. Dr. Bense Tamás háziorvos is jó megelőző szernek tartja a bort, ugyanakkor napi fogyasztását nem ajánlja, ez ugyanis alkoholfüggőséghez vezethet.

Kép
babcika

Egyébként én nem arra gondoltam, hogy túl zsíros lenne Kriszti, hanem hogy már ment le kg és azt hitte, hogy már a konyhai is elbírja, de az még azért mégsem.... :lol: :lol:

Kép
babcika

Na lejárt az üres hosszú progim, most megyek próbálkozok egy kis ruhással is, mert attól,hogy a levegőt jól kimostam még nem lett tiszta a ruha. Kivagyok, ha nem lesz jó akkor forgótárcsásra ítél azuram, azt én nem bírom kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Kép

Kép
babcika

[quote="babcika"]E írta:babcikagyébként én nem arra gondoltam, hogy túl zsíros lenne Kriszti, hanem hogy már ment le kg és azt hitte, hogy már a konyhai is elbírja, de az még azért mégsem.... :lol: :lol:

Babcika,ebből már nem jössz ki Kép Kép Kép

Kép
v.andi

h1n1, nem vitatom, hogy halnak meg emberek, anyák, fiak, apák, lányok ennek a nyavalyának a szövődményeitől. DE érdemes lenne megnézni pl egy belgyógyászat statisztikáját, hogy egyébként egy héten hányan halnak meg tüdőgyusziban, meg egyéb fityfenében.. s ők milyen korcsoport, vagy statisztikai csoport tagjai.

vicger

[quote="manósziget"]C írta:manószigetsajok!

A napokban szöget ütött vmi a fejemben. Kíváncsi vagyok mit gondoltok róla...
Ákosomat ugye figyelgetjük, mint állat, hogy mikor hogy változik a szemmozgása, mire hogyan reagál stb... Na, és a napokban arra lettem figyelmes, hogy ha pl. Míra tőle nem messze kicsit felemeli a hangját, akkor nem fordítja a fejét abba az irányba, hanem csak a szemével próbálja megkeresni... tökre elkezd neki jobbra-balra járni a szeme :roll: ... Lehet még a végén nem is a szemével lesz baj, hanem hogy nem tudja úgy odafordítani a fejét (mert nem tudja hogy oda kell vagy mittomén) a tárgyakhoz vagy a hang felé?? Mert alapból forgatja a fejét, csak ilyen esetekben... Idegorvosi vizsgálat mondjuk kiterjedt ilyenekre is, hogy tapsolt neki oldalt és figyelte hogyan reagál... de nem mondta hogy gond lenne.... De ugye egy anyuka az túúúd variálni meg elméleteket kitalálni...
Kicsit zavaros, de remélem értitek mire gondolok...
Meg mostanában itt is nagyon sok szó volt a dévény-féle vizsgálatokról... lehet nekünk is el kellene vinni egy ilyen helyre, nem?

manó ne izgulj,Berni se fordul a másik irányba,ha ott zörgök....sztem ez még nem baj.....de egy dévényes vizsgálat sosem árt!!!

sutimano76

[quote="babcika"]E írta:babcikagyébként én nem arra gondoltam, hogy túl zsíros lenne Kriszti, hanem hogy már ment le kg és azt hitte, hogy már a konyhai is elbírja, de az még azért mégsem.... :lol: :lol:

Babcika... szerintem már ne fokozd!!! Igaz engem nagyon jól elszórakoztatsz.... Kép Kép Kép Kép Kép

Süti... Te meg holabúbánatosbanvagy??? Már tudom... bezártak a postára?! Kép Kép
vikiviktor

jajj elfelejtettem, hogy tesóm hív ma, hogy a szomszédokkal összefutott és hát 1 hétig voltak betegek, az h. orvos szerint h1n1 volt és átvészelték 8 éves kislány és anyukája, és anyukának tüdőre ment, de nem lett kórház meg semmi extra.

Kép
babcika

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá közben már megjöttél... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:(Süti...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.12.01 15:32-kor.
vikiviktor

Babcika a forgótárcsás sokkal jobb, mint a mai hájtechek :) bár ettől függetlenül nekem se kéne :) De abból ki tudnám venni ezt a kurva törölközőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mintás a türcsi Babcika, mintás, hogy vinné a rossebb a kínai szarokat a francba azt 8) 8) 8) 8) 8) hogy mér fehérbe mosom? hát mert a türcsiket abba szoktam, azér' 8) 8) 8) 8)

Mikor megy ki a kos a Holdból, vagy a Hold a kosból? Már kezdem unni!!!!!!!

vicger

Kép

Kép
babcika

Itt kisgyerekek is vannnak, nem beszélünk csúnyán! :D:D

Kriszti!

Nem tudod leállítani a gépet és most végigmegy színes türcsikkel a mosás??? :shock: És milyen színűek?

Astrid

Kép
astrid

Kép a Kép -ban, már én is unom, de honnan tudja ezt a mosógépem, hogy a kos meg a hold ??? Nos ,ha most nem indul el akkor én a mosógépet Kép

Kép
babcika

mosogép:))))) mond hogy lina volt nálatok és beleült..:)))) vagy ki volt aki beleszorult?:))))

frontok elmehetnek a sunyiba...... - irtó fáradt vagyok má.....

mano - ez most jutott eszembe.... de nem történt valami nagy ilyedelem amíg a pocakodban volt? Tök olyan mintha nagy zajra megilyedne és csak sasolna hogy jesszusom most akkor mi lesz... még oda sem mer nézni ....mintha anagy zaj valami külső nagy badabumm lenne.... de ezt látatlanban mondom....

dorkának hajat köllött vágni:))) már naon hosszú volt és folyamatosan égnek állt.... most levágtam olyan kb 3 centisre... - éés nem lesz kép:)))) örülök ha enni tudok most mellette:)))) - lehet meghallotta a diétát.....:)gondolja a kicsi nyuszi besegít nekem.....

lehet már megoldottátok közben a mosógép ügyet - ha túlpakoltad azzé ált meg..... pihentetni kell szegénykét....
én is jártam már így.. takaróval..- megszívja magát vízzel azt szerencsétlen gép azt hiszi egy elefánt szorult bele.... és elefánttal a mosógép bezony nem megy..... szóval megáll...
de az elefántos sztorit még meg kell neki emészteni tehát pihen pár órát... napot.....
de ha túlélte a sokkot elindul megen:))))

nna elküldöm nehogy elszálljon.... és olvasok tovább

KépKép
dorkamartini

Jajj szerelmünk kezdetén mikor összeköltöztünk akkor volt forgótárcsásunk, de akkor még nagy volt a szerelem, most ha nem vesz új gépet, hogy bebizonyítsa még mindig szeret, akkor mossa ő a caros gatyáit :lol: De csak vicceltem, elindult és megy is még..... Kép

Kép
babcika

Ó Dorka, miért nem lesz kép???

Kép
babcika

Kata... mi is bukósak voltunk/vagyunk... de éjjel még büfizni sem szokott Dóri... és nem szokott bukni.. de nappal sokat büfizik, meg bukik is... Kép
vikiviktor

Ja, igen. Akartam írni, hogy Dorcinak is még sokszor van hajlítva a keze (a kiskönyvben a 2 hónapos státusznál már ott van követelményként, hogy a flexiós tartásának csökkennie kell), ugyanakkor pont nevettünk rajta, hogy jövöget a Superman fázis is (szerintem ez is volt mindegyik gyerekemnél). Amikor hason alszik, akkor sokszor hátrafelé egyenesen van a keze, pont úgy, mint amikor repült a Superman vagy mint ahogy a síelőknél a sáncugrók tartják a kezeiket. Ilyenkor teljesen nyújtva van a keze lefelé és nyitva van a tenyere vagy csak lazán gömbölyűek az ujjai, nem tartja ökölbeszorítva őket.

Astrid

Kép
astrid

most jöttünk meg a sétiből, és ez a link fogadott apikától. Talált nekünk vmi csudijót... Itt lehet fórumozni, blogolni, képeket felrakni galériába meg mmittoménmegmitnem.
http://www.familycms.com/demo/index.php
mindkét helyre írjátok be a "demo"-t és akkor egy demóváltozatban meg lehet sasolni mi is ez valójában... igaz csak angolul...

Minnyá visszaolvasok...

Kép Kép
manósziget

Manó ez buli, de én nem beszélni angol sorry :oops: :oops: :oops:

vicger

Timi, kérünk Dorkáról képet! :):):)
mosógép: zsiráffal sem megy asszem....
Babcika, ez a bizonyítsd be, h szeretsz duma naggggggggggggggyon jó!!!!! ::):):)

vicger

Na akkor szólj Atinak, ha szeret, meg ha enni is szeretne akkor hozzon csak soványmalac vágtába egy új konyhai mérleget :!: :!:

Kép
babcika

MAdar, jó a kép :wink:

Emesének is szinte folyamatosan ökölben van a keze. Nem gondoljátok, hogy ha még mindenkié úgy van, akkor ez rendben van?

Samuka holnapután lesz két éves, de két hete még nem volt 80-100 szavas szókincse, mert csak annyit mondott: "nem" (most ezen kívül még 6 szót tud) :wink:

Kriszti, már rég elhagyta a kost, már az ikrekben jár, csak éppen holnap lesz telehold, ilyenkor elromlanak a dolgok, összevesznek az emberek, és nem sikerül a mosás :wink: :? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ez a gyerek érzi, hogy mikor ülök le: mindig elkezd sírni...

JA, Astrid, kösz az info-t :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"]
írta:
vicgermosógép: zsiráffal sem megy asszem....

Zsiráffal és elefánttal nem próbáltam, macival és katicával viszont bizonyíthatóan működik. :D

Vikiviktor!

Köszönjük és viszont! :):)

Astrid

Kép
astrid

Babcika... kell tőled tanuljak.... hihi Kép

Mosógép asszem tehénnel sem megy.... :wink: :wink: :wink:

Dorkiról kéééééééééépet!!!!!!!!!!!!!

Astrid..
. Superman alvásunk nekünk is van.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

JA, Móka, élőben annyira, de annyira rokonszenves vagy!!!! :wink: :D :D :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna akkor írj állva lécci ,mert olyan ritkán hallunk rólatok :P

Kép
babcika

Astrid,mi is síugrós póznak hívjuk :lol: :lol: :lol:

Mano,ez tök jó,csak szerintem nem mindenki beszélni angol.

Anna,az ikrek sem jobb,én már csak tudom :wink: :wink: :wink:

Kép
v.andi

Viki mit akarsz tőlem tanulni, mosógépelrontást ??

Kép
babcika

[quote="laki papné"]M írta:laki papnéAdar, jó a kép :wink:

Emesének is szinte folyamatosan ökölben van a keze. Nem gondoljátok, hogy ha még mindenkié úgy van, akkor ez rendben van?

Samuka holnapután lesz két éves, de két hete még nem volt 80-100 szavas szókincse, mert csak annyit mondott: "nem" (most ezen kívül még 6 szót tud) :wink:

Kriszti, már rég elhagyta a kost, már az ikrekben jár, csak éppen holnap lesz telehold, ilyenkor elromlanak a dolgok, összevesznek az emberek, és nem sikerül a mosás :wink: :? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ez a gyerek érzi, hogy mikor ülök le: mindig elkezd sírni...

JA, Astrid, kösz az info-t :wink:

nekem nem az öklével van problémám (bár azzal is ... de azzal nem vinném még orvoshoz), hanem, ahogy írtam:olyan, mintha egy-egy borítéot szorítana a hóna alatt ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

na, ezt nézzétek meg: online fittneszterem otthonról :

www.csodano.hu

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát :shock: :shock:

Kép
babcika

[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbrumia, ezt nézzétek meg: online fittneszterem otthonról :

www.csodano.hu

ööööö :shock: :shock: nem is tudom :lol:

Kép
v.andi

Hú, hogy megemelik jövőre a minimálbért :shock: :shock: , bruttó, tessék megkapaszkodni bruttó 2000Ft/hó, nem írtam el, 2000. Azt sem tudom hova rohanjak elkölteni ezt a rengeteg pénzt :?:

Kép
babcika

De megvan, összegyűjtöm egy új mosógépre, 3 év alatt össze is jön egy no-name márka. :lol: :lol:

Kép
babcika

Nyah....

Kriszti, múltkor én jártam hasonlóképp... :? Öcsi fehér ruháit és peluit készítettem be a gépbe, mikor is csengettek... Postást elintéztem utána vissza... mondanom sem kell végig volt segítségem... és én hülye csak dobáltam bele tovább a ruhákat, nem néztem bele. :? Mikor teregetni kezdtem azt hittem elájulok. minden tiszta rózsaszín lett, mivel Míra beledobott egy bordó gatyát!!!! :twisted: :twisted:

Timi, nem.. legalábbis nem emléxem hogy lett volna vmi extra megijedésem....

Hát ezaz... én is azért :( mert vannak itt akik nem beszél angol...

Mi mosógépünk jelentem zsiráffal is műxik... méghozzá több zsiráffal is. :lol:

Kép Kép
manósziget

Az enyém mosógép is mukodik, mondtam neki, hogy " Egy-ketto-harom mukodj" és láss csodát, én vagyok Uri Geller utódja :lol: :lol: :lol: és olyan boldog vagyok!!!! De pssszttt, apának egy szót sem, nehogy majd ha talizunk akkor jöttök nekem , hogy van e már új mosógépem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Jé, most nézem Manó vonalzóján: 3 hét múlva karácsony ??? .... hú ,az mostmár gyorsan itt lesz :)

Móni: köszi az infot a domonyvölgyi Mikulásról, nem voltunk még ott, akkor ez is lapozva ... :? ... marad a gödöllői kastély adventi udvara :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kataaa, olyan szépek vagytok együtt!!!!!

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"]N írta:babcikaa akkor szólj Atinak, ha szeret, meg ha enni is szeretne akkor hozzon csak soványmalac vágtába egy új konyhai mérleget :!: :!:

már ott figyel a falon másfél hete :D :D :D :D :D :D

vicger

Akkor szeret, ehhez kétség sem fér :D

Kép
babcika

Anna Ikrekben? höh, akkor mivel én Ikrek-Ikrek vagyok, akkor most nekem nem mindennek arannyá kéne válnia a kezemben, nem pedig mályva színűvé? 8) :oops: :lol:

Manó, óóó akkor ismered az érzést :? :lol:

még nem voltam ma picen, mindjárt megyek nézelődni :D

3 hét???? ajjjjajajjjjjjjjjjjj... még Atinak kell venni, meg Lucának, meg a két nagynak apróságot, a nagyja meg van, meg Atesznek vmit, vhogy...

vicger

Apika mondja, hogy le tudja azt az oldalt fordítani magyarra...

Kép Kép
manósziget

Huhhhhh lányok halálra röhögtem magam ma rajtatok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Olyan,de olyan jól esett!

Kedves rokon látom toppon vagy :lol: :lol:

Mi megjöttünk az ortopéd doktól. Macikánk lábára egyenlőre nem kell cipőcske!!!! Tovább kell maszírozni egyre szebb!!!! Hurrrrráááá!!!
Ja és a nagylányom röntgene alapján neki is javult a gerincferdülése. Ápr-ban balra 16 jobbra 18 fokos volt / vagy fordítva/ most csak egyirányba 12 fokos!!!!!!!!!!!!!

És még azt mondják nem szép ez az esős idő!

Na jó, az esőt én se szeretem, de ma olyan jó híreket kaptam, meg kiderültem magam a mosógépen, mérlegen.

Peppinó: Jó volt látni újra téged!

Bibi: Találtam a vaterán 5000-ért tiny love-ot, de én nem tudom a linket betenni, hogy megnézzed, meg egy nagyon aranyos állatkerteset, az új és 15.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="hgrita"]J írta:hgritaa, még annyit a különóra, sport, stb témához... Ugye- mint Kriszti is írta - nagyon sokat nyom a latba a szülők és a család hatása, saját elvárásaik, álmaik... Nálunk Apu-Anyu zenei antitalentum, így azt sosem forszírozták, DE én nagyon muzikális vagyok, szinte folyamatosan énekeltem otthon, fel is vettem magnóra, állandóan színházba jártunk, musical-ek, bármi, irigykedtem a színházban éneklő-szereplő gyerekekre, mondogattam is otthon, de süket fülekre találtam. A mai napig bánom, hogy nem tanítattak énekelni, vagy zongorázni vagy nem jártam színitanodába. :roll: :oops: :) Ez lett volna a másik utam, szerintem... Én szeretném, ha a gyerekeim sportolnának. Nem erőltetni akarom, de ha kicsit is ránk ütöttek, akkor nem is lesz ellenükre. Andris már most is lót-fut egész nap, nem tud megnyugodni, csak estefelé. Amint érdeklődik, el szeretnénk vinni sportversenyekre, hogy saját szemével lássa, melyik sport milyen, érezze a hangulatot és így hátha talál neki tetsző dolgot. lehet ez bármi, kivéve a balett vagy a társastánc... :lol: :wink:

A társastánc miért nem???uncsiöcsém versenyszerűen űzte és imádta,és ha egy esküvőn fel kel állni táncolni sincs zavarban.....én is szeretek bár nem tudok mindent,de azt utálom,hogy a Viktor még keringőzni se tud!!!!sztem ciki.....

sutimano76

megnéztem a pic-t, nagyon szépek vagytok mindannyian!!!!!!!!!!!!!!!

Manó, ebben nem vok kompetens :) nekem tökéletes itt is, így is :)

vicger

oké csajok vagy 5 oldal vár rám,nem fogok mindenre reagálni,mert képtelenség,meg már sok olyan reagálást olvastam,amit én is írnék,akkor minek írjam le még egyszer,na megyek olvasok,míg Berni fel nem kel.

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: