[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2009 márciusi babák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Hát tényleg rohan az idő...
Remélem gyorsan reggel lesz, megyek megpróbálok aludni. Így egyedül mindig nehezen megy, tiszta hülye vagyok :x

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Csibb:Köszike, az az igazság, hogy most úgy néz ki, mint egy kis apród, mert apukája levágta egyenesen a haját a szeménél

Masut: gyertek :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


Zita ne aludj Showder klubb

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 

 
 

Csibb, aranyos vagy, hogy felajánlod a Maltofer cseppeket. Nem leeht, hogy később még azért kellhet? Ha biztos vagy benne, hogy nem, akkor elfogadom. :)

Kemse, mit vigyünk a talira és nem utolsósorban: mikorra menjünk kb.?

Masut
masut
 
 


Na jó éjt, szép álmokat mindenkinek! :)
masut
 
 


Jaj, mennyit írtatok.
És tényleg rá kellene szoknom a jegyzetelésre, mert így egyszerűen nem tudok semmire reagálni.

Moncsi, na, akkor izgalomnak most vége... Remélem, h a párod mihamarabb talál egy jó állást, és akkor nyugodtabb szívvel tudtok újabb babára készülődni.

Katka, tesóprojekt. Hát, én már most is nehezen tudom elképzelni, h újabb tesó jöjjön. Nem kizárt, h valamikor lesz egy harmadik, bár nekem most a kettővel is kerek a világ :D
Nálunk apa van jobban besózva a több gyereket illetően.

Joe, csanával mi is elégedettek voltunk, de az is tény, hogy ahova Samu járt, oda is alapvetően a bölcsis korosztály ment, ahogy Katka is írta. 3 év felettiek már nem nagyon.

Kemse, egyelőre én is tervezem csütörtökre a talit nálatok. Mikor is lesz (óra)? Mert Samuért mennem kell oviba 3/4 1-re, szóval addigra vagy vissza kell érnem tőletek, vagy azután tudok indulni, de akkor Samuv is jön.

Gyöngyi, miért kell Lilit gasztroenterológushoz vinned?
Eszti nagyon szép csaj.

Tehuti, Szonjának mielőbbi jobbulást! bár ezt most géphiány miatt már nem olvasod. Mire meg igen, addigra remélem, h Szonja már jobban lesz tényleg.

Kukli, de rossz lehet Botinak, h így megviseli ez a pöciügy. Drukk, hogy hamar elfelejtse. Miért volt erre szükség? Nagyon le volt tapadva?

Wicca, na igen, nekem is most elég sok idő kellett mire végigolvastam minden hsz-t. Kozmetikushoz nekem is el kellene jutnom...

Csibb, iron man, wow. :D Mondjuk a 60 km-nyi bringázást némi gyakorlás után én is szívesen bevállalnám, de a futást tuti nem :) Egyetem alatt sokat tekertem, a városban is alapvetően bringával jártam, meg sokat túráztunk, de hát az nem most volt... Mostanában nagyon nehezen veszem rá a mozgásra.

Masut, remélhetőleg legközelebb nem lesz gond a vérképeredménnyel.

Nálunk nincs járóka. Samunak volt valami olyasmi, pontosabban neki karámja volt. De csak néhány hónapig használtuk, és egyébként is keveset volt benne.
Mutatok képet, egyébként tök jó dolog, a főnöknőm adta nekünk kölcsön. Négyesével lehet kapni az elemeket, és az itt 6 elemből lett összerakva, ez már elég nagy terület volt (kb a nappalink fele :) )
Samu itt 7 és fél hós
Kép

Itt pedig 8 és fél hós (mint most Kata)
Kép


Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
erpé
 
 


Erpé: Samu is állt már 7 és fél hósan? :D nagyon király az a karámizé.. de olyat hol lehet kapni???

KépKép
KépKép
adryn
 
 


Sziasztok!

Termeltetek ám!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Csibb: Fanni és te is nagyon csinik vagytok!!!

Eszti: nagyon sajnálom a cipőket. Elhiszem, hogy nagyon bosszantó.

Nemlajos: nagyon ügyes vagy!!!! Jó lett a függöny is és a takaró is!

Katka: nagyon örülök, hogy jelentkeztél!

Betti: aranyos Karcsika!

Bea: Maja csudi szép!

Tehuti: sajnálom apukádat! Reméljük hamar felépül. Remélem Szonja hamar meggyógyul!

Zazzy: nálunk Krisztián nem marad meg sem a kiságyba sem a járókába. De ha lerakom a szőnyegre, akkor semmi baja. Felfedezi a lakást. Ma a cipőket pakolta ki a cipős szekrényből mire észre vettem.

Moncsi: izgis ez a tesó téma, olvasom, hogy negatív lett. Majd legközelebb.

Sajnálom a veszekedéseket.

Kukli, moncsi: nagyon jók ezek a játékok.

Papillon: nagyon aranyos Lizi! Apukádnak gyors gyógyulást!!


Zita: nem semmi kiscsaj Julcsi. Csokimikulást kostól dugiba. :lol: Gyorsan elszalad az a pár nap, és újból együtt lesztek.

Haj: nekem is nagyon hullott a nyáron, mostmár nem, de nő az új hajam, na mostaztán mindenhogy áll, csak úgy nem ahogy kellene.

Gyöngyi: Eszti nagyon szép! Micsoda haja van, na és a combik. :lol:

Nemlajos: örülök, hogy a pároddal minden ok. Az jó, hír, hogy elindult a változás nála! Munkahelyi gondot sajnálom.

Mártinak és Larának boldog hófordulót!!

Adryn: nem hallottam még a végleges haj kiegyenesítésről. Majd mesélj, hogy milyen.

Wicca: jó hogy jelentkeztél!

Erpé: nagyon aranyos Samu baby.

NA végre a végére értem.

Apával ma voltunk karácsonyi ajándékokat nézni/venni a gyerekeknek. Nagyon-nagyon kiakadtam. Hogy nincs semmi értelmes dolog. Gergőnek nagy nehezen vettünk, de Krisztiánnak még nem. Sajna nincs közel hozzánk egy régio játékbolt sem, pedig a honlapjukon találtam pár jó dolgot. Majdnem 4 órát voltak a gyerekek a mamáéknál. Nagyon jól el voltak.
Cipő: nekünk is van több féle. Van fűzős, de nincs kemény talpa és van "tutyi" stílusú is.
Nekem tegnap megjött. Görcsölök én is, de nagyon kevés van.
Nagyon gyorsan elszalad az idő. Olyan furcsa, hogy már ilyen nagyok.

Na ennyi voltam. Megyek aludni, holnap meg védőnénihez.

Jó éjt!

banokla
 
 


adryn, múltkor próbáltam neked 4szer elküldeni az emicímem, de se a kimenőben, se az elküldöttben nem volt. mindjárt megint próbálom.
én nem egyenesíteném ki a hajam!! az egyenes hajúak, meg örülnek, ha van benne göndör :wink: enyémet nem is lehet. próbáltam, de 2 perc, és visszaugrik.de én szeretem így :D de ha a dauerból indulunk ki, hogy az is ahogy nő, fele egyenes, fele göndör..sztem a hajkiegyenesítésnél is kb. ilyen lehet.
mi Nándinak alapból nem akartunk semmitse venni karácsonyra. még nem ét smemit, és sztem a csomagolópapír tetszene neki legjobban. és utálom, ami most van, hogy amit ti si írtatok, h mindenkit ellep a játék..mi is nagyszülőktől tuti kapunk sokat.
lehet h mi egy autós szőnyeget veszünk majd max, mert mostmár tényleg átrendezzük a lakást, és lesz gyerekszoba.
maltofer csepp! csak felbontás után csak 2 hónapig jó!!!! mi is ezt szedtük, több mint a fele megvan, de viszem vissza a gyógytárba leadni...

én már azon gondolkodom, egyéves szülinapon milyen tortát ehetnek ezek a lurkók????mert ugye a piskótában van tojásfehérje, stb..na, majd karácsony után megtárgyaljuk. de elvileg 1 évesen már kb azt eszik, mint mi, nem? /vajas kenyér kockák, stb/
Nándi a járókában 1 órát is elvan!
Amikor apával már napok óta nincs időnk egymásra, van, hogy átteszük a nagyszobába a kölköt a járókába, sok játék köré, és mi meg elvonulunk a kisszobába,és addig élünk némi magánéletet :oops: ő meg elvan. lehet, h szerencsés vagyok????
éjjel átlag 5 kelés, de már legalább az első fél1kor van, és nem 10 kor meg 11kor.
még bizti akartam vmiket írni, de elfelejtettem
ja, gyöngyi! Eszti nagyon szép kislány!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi
 
 


nincs Kukli ébresztő?? :shock: :)

Pulcsi: a szülinapi tortán már én is gondolkodtam, de én mindenhol azt látom, h simán olyan torta van mint nekünk felnőtteknek. mondjuk én majd inkább magam készítem sztem, de hogy milyen lesz azt még nem tom.

Erpé no ez a karám nekem is tetszik!!! még nem is láttam ilyet sehol, senkinél!! mindig mutattok valami újat!!! :lol: és Samu annyira Samus, édes!! :D

Karácsonyi ajándék: mi a nagyszülőktől pénzt kérünk, meg akarjuk venni az autósülést, de biztos kap valami játékot is. tőlünk még nem tom mit kap!

Bea: Maja nagyon édi!!!

Mi már most eszünk kenyeret, tegnap egy egész szeletet falt be a fiatalúr. Ligát teszek rá a védőnő ezt javasolta (valaki kérdezte a margarint anno, talán NL?!).

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Ja Mártinak és Larának boldog 8.-at!!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


no és akkor egy pár kép az elmúlt napokból:

elaludt pénteken játék közben:
Kép

aztán szombaton is :D:
Kép

felmászott a lábamra:
Kép

aztán lecsücsült:
Kép

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Jó reggelt :)

Kemse tükrös Hanna cuki :)

Mártinak és Larának gratula a 8. hónaphoz :)

Adryn én sem tudom milyen az a tartós hajkiegyenesítés, (olyan mint a dauer csak fordítva ? :) ) ha megvolt majd kivi vagyok milyen technikával csinálják, gondolom nem sima hajvasalóval. :roll:

Erpé az a karám nagyon praktikus, jó nagy, de nem láttam még ilyet boltban, csak olyat ami fából van és olyan ketrecféle :)

Szerintem vmilyen gyümis-túrós tortát már ehetnek majd, nem? :)
Akiknek kenyeret eszik a csemetéje, az mekkora darabokban adja a szájába? 4 foggal már elrágná Karcsi a kenyeret?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Wicca Bálint baba nagyon cuki!!! Olyan nagynak tűnik igazi "kisfiú" :) :)

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Sziasztok!

Nagyon nem bírom követni ezt a sebességet :? de azért olvasom mit írtok, csak iszonyú gyorsan és mindig van valami mielőtt válaszolnák. Most is egyik szemem hátrafelé néz, mert Bulcsú Nimródot akarja meglovagolni :roll:

Csibb párod nem semmi, én is kb. ezt csináltam mikor még nem voltak gyerekek. Biciklivel mentem edzésre, lefutottam az adagomat aztán biciklivel haza.

Nemlajos nem semmi párod munkahelyi dolga :roll: Tényleg végül mi volt a válasz? Elvállalta a melót?

Na csajok ennyi voltam :? bocsi... EGyszerűen nem igaz hogy 5 percre sem hagynak békén a fiúk :evil: :evil: az egyik mesét akar a neten a másik meg itt sír a földön és nem tudom mi a baja :oops:
majd jövök képekkel hogy miket alkottam a hétvégén, adventi koszorú, adventi naptár stb...
vica78
 
 


Adryn: múltkor voltam fehérváron egy barátnőmnél, akinek áprilisi a babája. Letettem a földre és el kezdett sírni. Vártunk egy picit, hogy hozzászokjon az új környezethez, és aztán már nem volt semmi gond. Itthon viszont sokszor nem tudom letenni mostanában,mert el kezd üvölteni, de ez inkább a délutáni időszakra jellemző

kemse: nagyon jó ez a tükrös kép. Édes Hanna :)

masut: gratulálok a 6 kiló átlépéshez :) májenzim nem hangzik valami jól :? Asszem én is elmegyek egy vérvételre

csibb: majd ha zártban leszünk, kérhetnénk Apáról egy felsőtestes képet? :lol:

erpé: sokat fáj Lili hasa, meg nehezen kakil, össze-vissza eszik, válogat (ami az én hibám többek között), viszont szeretném a hasfájását lekontrollálni. Sokszor tej ivás után panaszkodik a hasfájásról. Inkább elviszem potyára, mint hogy legyen valami baj amire tojok
Ez a karám mekkora ötlet :D

banokla: hát igen, vannak hurkáink (neki is, nekem is :lol: ).szerencséd van mensivel, hogy alig van. A régiótól neten nem lehet rendelni?

pulcsi: mit nem adnék néha én is egy óra magánéletért :lol:

wicca: de szép :D Olyan békésen tudnak aludni. Ti álltok már? Ha még nem, akkor szerintem pikk-pakk és fog

QB:én is valami hasonló tortán gondolkozom :)

Vica:hát igen, ezek a gyerekek már csak ilyenek :D Képeket várom

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Csibb: ajándékot netről!!!!!!! Én se viszem sehová lizit! Netről a legkényelmesebb!!!
nemlajos: úgy örülök a sweet harmony-nak! Szupi
csibb: nem semmire akar rávenni azurad :D
kemse: még egy üldözési mániás :D :D :D Nagyon jó a Hanna és a tükör c. kép :D
köszi a jókívánságokat, apu nagyon fosul van, hányt egész nap és éjjel is. A férjem meg még a tegnapi napot tovább tetézte, nagyon ki van, így este jó beborozott, én nem tudtam, mert egy kortytól az egész testem tiszta folt lett és piros volt, égetett, viszketett. Ááááááááááááááááááááá
Adryn: nekem erős izomfájdalom, idegesség, levertség és fájt, de nem nagyon
Én nagyon szeretek bicajozni, 60 nem is sok, csibb. De nekem meg az úszás nem menne egy egész Balatonnyi :D
Nekem a hajam ugyanúgy viselkedik, mint régen, nagyon sok hullik és nagyon sok nő, én mindig tele vok bébihajjal :D
Zita: teli lennél őszhajszállal?????????? Most olvasom már 10 éve és Masut is,nem semmi, szegénykék…
Masut: hát igen, jó is séta közben hintázni, mi is hintáztunk tegnap a napsütésben, itt is meg van még, sajnálom, h nálatok leszedték  azért műtik 3szor, mert ugye ágyéksérv, és az egyik kiújúlt  milyen pici leányka ez a Márti, de a vastól tuti meglódul. És boldog 8-at neki és Larának is!!!! :D
Adryn: nyugi érettségiig azért van még pár „nap” :D de tényleg nagyon dva…
Zita: párod mikor jön haza?
Kukli: nagyon sajnálom Botit és a pöcijét, szegény ygerek
Erpé: hát ez a karám nem semmi :D tök jó!!!
Tehuti: apudnak jobbulást és a kis Szonjának, na meg a gépednek is :D
Banolka: régiós játékokat lehet teszveszről vagy vateráról rendelni, és akkor levélként adják fel és sokkal kevesebb a postaköltség, én is így fogok eljárni :D
Pulcsi: neten vagy egy csomó első szülinapi torta recept, direkt nekik való alapanyagokból.
Wicca: ez a Bálint falni való és milyen édesen elaludt és mekkora haj!!!! Cukorfalat, rakj fel gyakrabban képet róla!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


QB: mi a kenyeret anno úgy kezdtük el, h az enyémből kapott és kb. félborsó nagyságúakat aztán borsó, most pedig kb. babszem ezt már szépen "elrágcsálja". nem igazán a fogait használja inkább nyammog :lol: :lol: !

Gyöngyi: Bálint még nem áll, de még csak nem is mászik. viszont a felfelé kapaszkodást már gyakorolja :D!

én az egyéves szülinapomra hatalmas csokitortát kaptam ... :D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


helyzetjelentés:
itt még mindig betegség hegyek... meg 0 alvás :S
Levi vacakabbul van, sztem ő szövődött (persze, mert egész hétvégén fekvés/pihenés helyett rohangált meg játszott a többiekkel)... délben hívom a dokit, hogyan tovább.. Meske is taknyos lett (a széltől néha leáll a fűtés... remek....)
Réka meg egyszerre növeszti mind a 4 felső metszőjét... HORROR.... :(
... szeretnék mondjuk 4 órát egyben aludni (de egye fene, már ott tartok, hogy 2 részletben is jó lesz :P)

Adryn
Küldöm a mail címet...


Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka (2009.03.11.)
rebi
 
 


Jó reggelt!

haha legalábbis msot ülte mide. Hanna már regel 6tól felvan

CSütörtökre remélem egy kicist szebb lesz az idő mert idejöttök aztán lefekszünk aludni olyan sötét van most is, Hanna megint elaludt szerinte mazt hiszi hogy sötétedik.

Szóval innivaló ha valaki valami extrát szeretne vagy szénsavasat akor azt hozzon. Van ittohn szénszavmentes ásványvíz, csapvií :D , szörpök és készíthetünk jó citromos teát, gyümölcslé, esetleg ha valaki narancsot hoz facsarhatunk ha nem jutok addig el boltba.

Ha gondoljátok készíthetek valami mindenki által fogyasztható egytálételt, de eddig mindenki úgy vigyázott az alakjára :( szóval erre írjatok, vagy gondoltam valami tepsi sütire...

Köszi a dícséreteket Hanna nevében
Ja még egy csak az informáci közlés Hanna nem megfázott hanem ELKEZDŐDÖTT a fogzás és ezért takonypóc :roll:

Kemse

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


Ja hogy mikor gyertek...
Norb iregel fél10kor lelép addig reggeli mizéria szóval ottohn mindenki felkel, elrendezi a dolgát és akinek van kedve már rögötn utána indulhat... És meddig tart??? Aki sokáig jól érzi magát az sokáig marad és estére megy haza :lol: Én amikor tali volt eddig általában rászántam volna a napom de a többieknek programja volt.
Akinek a babája aludni akar majd itt kitalálunk megoldásokat szoóval gyertek...

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse
 
 


Rebi, szegények... Akkor egyeül Csengével nincs gond? Nem egyszerű... jobbulást mindenkinek, Levinél remélem, nem lesz komoly szövődmény. Majd írd meg, mit mondott a doki.

Én nem tudom, mit kaptam egyéves szülinapomra. Majd megkérdezem. Szüleim akkor már váltak.

Masut
masut
 
 


Bakker, az én lányom miért akkor alussza át az éjszakát, mikor én csak forgolódom egész éjjel? :twisted: Hajnali 4-kor már nagyon aggódtam, hogy mi van (előző éjjel 5-ször kelt), szóval bementem megnézni, arra felébredt, 5 perc szopi után visszaaludt 7-ig. Remélem nem csak véletlen nem kelt fel :)

Papillon, szerda éjjel jön meg apa, de ma itt alszik anyukám. Nekem nem látszanak az ősz hajszálaim, mert festem a hajam, saját színére. Bár most eléggé le van nőve, majd karácsony előtt befestem.

Én is a netről akarok rendelni kariajikat, néhány ötlet elkelne még, ezennel mindenkit felszólítok, hogy ha talál valami jó oldalt, ne tartsa meg magának! :lol:

Kemse, tök jó a tükrös kép, kösz a showder ötletet, most nem bántam volna, ha van tévénk.

Erpé, Samu sem volt kis gyerek :wink: Tök jó, hogy tettél róla fotókat!

Wicca, Bálint fotók de jók, bakker így elalszik játék közben? Julcsi ha álmos, elkezd üvölteni, csak az ágyában alszik el.

Kenyeret én is adtam ma reggel Julcsinak, odaadtam neki a csücskét, szóval egy nagyobb darabot kapott, és szépen elnyammogta, persze utána söpörhettem :wink: És tényleg úgy látszik, hogy csak a bébikaják nem kellenek neki, amit maga ehet, az oké. :roll:

Pulcsi, hát nem semmi, hogy Nándi egy órát is elvan a járókában ti meg közben ungabunga :o Nálunk ez elképzelhetetlen sajna.
Egyszer itt valamelyik topikban találtam egyéves tortarecepteket, majd megpróbálom megkeresni.
Én is úgy gondolom, hogy Julcsi az összes karácsonyi ajándék közül a csomagolópapírt fogja leginkább értékelni :D Mi sem tervezünk sokmindent venni neki. Úgyis mindig kap valamit. Most épp autósülést kapott, teszveszeltem egyet, ma hozza anyu, kíváncsi vagyok rá nagyon!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok

Jesszus,mennyit írtatok :shock: :shock: :shock:

Sajnos nagyon átlósan sikerült csak átfutni,amit írtatok,semmi időm nincsen :( :( Apa tegnaptól 12 órázik (3-15:00 óráig),aztán amikor hazaér,akkor én tanítok,mikor letesszük a csajokat,én rohanok bevásárolni,ő pedig ül a gép elé és dolgozik tovább :( :( Úgyhogy levegőt venni sincs időm,ne haragudjatok,hogy nem reagálok senkinek.

Cipős hsz.-eket köszönöm.Ez egy eredeti Liliputi cipő lett volna,csak nem 7000-ért,hanem kettőért ,emiatt is bánt ennyire a dolog,de már nem érdekel,csessze meg a cipőit :evil: :evil: :evil: Na jó,picit még bosszant. :roll:
Így marad a dupla zokni,vagy nézek nekik Playshoes zoknit,majd még kitalálom.Annyi dolgom van,de időm meg semmi,egész nap rohanok,mosok,vasalok,főzök,takarítok++a lányok,de legyen idő sétára,+ elintézni a bevásárlást+posta és a karácsonyi ajándékokról nem is beszélve,szóval teljesen el vagyok havazva.

Igyekszem jönni,amint időm :roll: engedi.

Jók legyetek :wink:
Vendég
 


Masut
Csenge csak azért van már jól, mert ő kezdte ;) Suliba még nem ment, csak át Anyuékhoz.. kapott még 2 nap haladékot. (Úgyis hiányzik az osztály fele, meg a tannéni is.. így meg Anyuval megpróbálják pótolni a múlt hetet...) Nekem most esélyem sem lenne vele tanulni, vmelyik mindig itt nyüsszög mellettem...

Óóóó.. Márti még Rékánál is pirinyóbb? :) (ő kb. 5 hete kapott oltást.. akkor volt 6100 ... és csak mérsékelten volt a doki elégedett :P) (Nálunk az oltáskivezetés után indult meg a hízás.. addig nagyon nyögvenyelősen ment...)

Doki most a homeós lesz. Az itteni rendelőbe inkább nem megyünk újabb vírusokat összeszedni. (Oda csak akkor megyünk, ha tényleg muszáj... ha fülbe kell nézni, tüdőre hallgatni... most még nem tartunk ott.... ill. majd a homeós megmondja, hol tartunk...)
rebi
 
 


Rebi, mi az az oltáskivezetés?
masut
 
 


Pulcsi ez nálunk is megoldhatatlan lenne :)

Rebi jobbulást mindenkinek!!
Jó, hogy a doki legalább "mérsékelten" elégedett volt..a múltkor az egészséges rendelésen volt egy anyuka a babájával, nagyon cuki kis manó volt felült, izgett mozgott, beszélgettünk az anyukával kiderült a baba még nics 6 kiló sőt..és 8 hónapos elmúlt, helyettes dokinéni volt és úgy leQta az anyukát, hogy szegény majdnem sírt..olyanokat mondott, hogy veszélyezteti a gyerekét stb. Úgy haragudtam a dokinénire, hogy mondhat ilyet? Most megint találkoztunk és a rendes doki elküldte vizsgálatokra a kicsi lányt, és tök rendes volt. Szerintem csak ilyen alkat.

ja igen azt az oltákivezetést én is akartam kérdezni... :roll:

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Istenem, meghalt a H1N1-es kismama :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Mondjuk én azon vagyok egy kicsit kiakadva, hogy miért nekem kellett mondanom, hogy csináljunk már egy vérvételt...
A helyettes doki meg ne csesszen le senkit, ha nem ismeri az előzményeket, szerintem.

Masut
masut
 
 


Sziasztok!
Tényleg szinte lehetetlen követni itt az eseményeket.
Bocs, hogy most nem reagálok, de Máté rajtam lóg, nincs időm a több oldalra.
Amire emlékszem:
Máté már kapott egy fél kiflit, nem sokat hagyott belőle.

Hát ez meg mi? :shock:
Kép

Finom :)
Kép


A túrórudi golyók jól sikerültek :) Fincsi lett
Kép

Receptje: 1/2 kg túró (száraz legyen) 5 ek cukor, 4 cs.van.cukor, citromhéj, pici citromlé, 1 pohár tejföl, 2 ek méz (a recept nem írja, de én tettem bele, 1 zselatin. Meg csoki a bevonáshoz.
Összekevered őket, golyót formálsz és csokiba forgatod. Rögtön nem lehet formázni a golyókat, mert ragad. Tedd be fagyasztóba, vagy próbálsz golyókat formázni, be a hűtőbe, és később bele a csokiba.

És a kis focistám
Kép

Vagy szakácsom :)
Anya, mit süssek Neked?
Kép

Kép

Kép
rszg
 
 


ne már Papillon :( , az amelyiknek reggel bemondták, hogy a babája meghalt?

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Máté nagyon édes!!!!!!!!!

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


És a babával mi van?

Kép

Kép
rszg
 
 


istenem, Bálint baba milyen édes! :)
igen, én kérdeztem a margarinos kenyeret.

Hát, én megint gyomorgörcsben. Derüljön már ki, hogy annak a 6 hós terhes nőnek más baja is volt... Kezdek megrémülni, pedig nem szokásom.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Masut: én sem emlékszem :lol: :lol: :lol: , csak a fényképeken láttam!

Rebi: pfúúúú szegéynkéim! gyógyuljatok meg mihamarabb és engem is érdekel mi az az oltáskivezetés?!

Eszti: kétezerért tényleg megérte volna nagyon!!! de lesz majd másik és jobb!! :wink: :D

na ennyi "szabit" adtam magamnak ... majd jövök ha tudok.

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Rszg, valamelyik oldalon kérdeztem, hogy Géza hogy érzni most magát, elmúlt-e nyomtalanul a műtét emléke, csinálhat-e már mindent.
Máté a focistás képen tisztára a te arcod! :shock: Pedig eddig inkább Gézát láttam benne.

Masut
masut
 
 


nem tudom melyik kismama volt, pesti azt tom, azaz, h itt kezelték. Vmelyiknek a babája is meghalt? Ójajj :cry: :cry: :cry:

Hű, ez a túrórudi mennyire jól néz ki!!!! Én meg júli óta nem ettem túrót :? :? :?

Máté gyönyörű

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Máté de cuki :)
...és a túrórudigolyó sem néz ki rosszul... :roll: (jajjjnekem...)

oltáskivezetés:
az oltóanyagból készülnek un. nozódák. Azokkal mérsékelni lehet ill. teljesen ki lehet küszöbölni az oltás mellékhatásait. Mellékhatás pl. a nemhízás is... (meg hajlam gennyes középfülgyulladásra, felsőlégúti vackokra... ekcémára, allergiákra... stb.)

Mi a dipertét elég sokáig húztuk - mindig felmerül a nemhízás, kevés hízás, éppcsakmegfelelő hízás... Voltak tesztmérések, (2 hét alatt mennyit hízik), akkor nagyjából minden rendben ment, aztán mikor megint volt egy hosszabb időszak, mikor nem hízott, akkor elmentünk a homeós dokihoz. Réka megkapta a BCG-re a 4 hetes kivezetést (hétről hétre egyre nagyobb higításban a nozóda), a 2 héten drasztikus változás volt...
+ ami még felmerül, az a D-vitamin túladagolás :S (velünk nyáron is napi 1 csepp Vigantolt szedetett a dokink :evil: ) Na arra is csak a homeós gondolt, hogy ez is gond lehet... 10 napig egyáltalán nem adtunk D-vitamint .. ott is eléggé szembetűnő volt a változás... :roll: (azóta nem a Vigatolt adom.. sikerült beszerezni - macera volt, mert receptre megy csak - egy másik D-vitamint ... azzal kisebb a veszélye, hogy túladagolás lesz...)
Ami engem is zavar, hogy a hivatalos dokink nem az okokon kezdett el gondolkodni, meg utána járni, hanem megoldotta azzal, hogy úgyis kezdődik a hozátáplálás, majd hízik...

Mondjuk kiváncsi vagyok, most mennyi lehet Réka... mert nagyon kikerekedett, de ez csak relatív nagy súly :) (A két nagyobbik lány 1 évesen volt 8 kiló... és még hónapokig... Levi meg 9, és ő nagyon duci volt... 10-12 kilót senki nem vár el tőlünk, ilyen alkatok... )
rebi
 
 


rszg ha ez az a "hír"akkor a baba hamarabb meghalt, szegény nő a 6. hónapban volt...és még több kismama állapota válságos...

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


(influ oltás ügyben struccpolitika... a homeós orvos véleményére adtam, benne bízom, amit ő mondott, azt csináltuk/csináljuk...)

akármi az oka, a halál mindig szomorú... főleg ha egy testben ketten is érintettek :( .. az méginkább :(
rebi
 
 


m1 hírek most mondták, tegnap fordult válságosra az állapota, műtéttel próbálták a babát menteni nem sikerült..ma meghalt a nő is..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára queen-bee 2009.12.01 12:03-kor.

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Rebi, nem igazán értem ezeket a nozódákat, de majd max. utánanézek. Miért lett a BCG nozódáktól a 2. héten drasztikus változás?? Nem értem, de remélem, csak én vagyok ilyen. :)

Mi is napi 1 csepp D vitamint szedünk elvileg, gyakorlatilag nyáron nem nagyon szedtük, mert állandóan elfelejtettem, és most is kb. hetente 3-4-szer.

Masut
masut
 
 


én inkább majd este jövök, ez a kismamás dolog most eléggé megütött... :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos
 
 


Máté elaludt, próbálok valamire reagálni.

Karácsony Én Máténak babaszánkót vettem, meg majd veszek pár készségfejlesztő játékot. Van itt Kaposváron egy angol bazáros, ahol rengeteg fisher price játék van, sokkal olcsóbban, mint az üzletekben. Majd elmegyek körbenézni.

Wicca Bálint és nagyon aranyos, és mekkorát nőtt!

Csizmát még én sem vettem Máténak, pedig kellene valami meleg. Majd körbenézek valahol csak kapok.

Nemlajos Még a végén megjavul a férjed? Tök jó, hogy így kikérte a véleményed, meg hogy ő kért bocsánatot.
Még nem derült ki, hogy mi van a melóval? Drukkolok én is.

Most én is mintha fogytam volna, mindjárt mérek... 57,9 Akkor tényleg. 54 a célom.

Zita Én is adok már máténak rizst, de én főzöm neki vízzel, és teszek hozzá gyümölcsöt. Nagyon szereti.

Jó kis ajándékokat nézetetek ki. Olyan zenélős világítós nekünk is van, csak oroszlán.

Mi van a Müllerben, amit érdemes megvenni?

Szonjának is drukk a gyógyuláshoz!

Eszter is nagyon tüneményes! Kitől örökölte ezt a szöszi fejet?

Adryn Akkor úgy vagyok, mint te. Nekem is hullik még mindig, és ugyanúgy van babahajam. De tegnap levágattam a hajam, majd meglátjuk. Azt mondta a fodrász, hogy szedjek vitaminokat.

Kép

Kép
rszg
 
 


Masut én is mindig elfelejtem a Vigantolt....

Betti
KépKép
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
queen-bee
 
 


Hűű, Rszg, ezek a golyók!!! De ügyes vagy! Persze Máté is zabánivaló :D

Hát ez az oltáskivezetés nekem is magas :roll:

Vigantolra nekünk azt mondta dokinéni, hogy fél éves kortól elég kétnaponta 1 csepp. Sokszor nem sikerül egyet cseppenteni, és többet eszik. Nem gondoltam, hogy ebből gond is lehet :o

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Vigantol Nekem meg azt modta a doki, hogy úgy adjam 1-2-1-2 tehát így 1,5 cseppre jön ki naponta.
Én mindig fürcsi után adom.

Kép

Kép
rszg
 
 


Máté de helyes srác!!! (és most nem az enyémre gondolok! :wink: )

Rebi
jobbulást nektek!!!

Eszti
szegény, kitartás!!! ilyenkor jól jönne, ha lenne belőled még pár klón!

szegény kismama! most úgy örülök, hogy a tesóm beoltatta magát! remélem, meg is védi az oltás!

az a túrórudi nagyon jól néz ki! de nem csinálom meg!!! :twisted: majd lehet, hogy karácsonyra!!!
egy kérdés ezzel kapcsolatban: a zselatint azt hogy? por alakban, vagy vízzel megcsinálva? bocs, ha nagyon hülye kérdés... és a tortazselé és a zselatin az ugye két különböző dolog? :oops: :oops: :oops:

ma itthon van Fanni is, mert reggel béna voltam... :oops:
van egy nagyon meredek út felettünk, ha azon megyünk, akkor 5 perc az ovi, ha kerülünk, akkor negyed óra. apa persze sietne dolgozni, de Fanni velem szeretne menni oviba. az én kocsimon nincs téligumi, viszont erősebb, apa kocsiján van, de az meg gyengébb, úgyhogy egyik sem megy fel az úton, ha esős. de persze apa itt idegelt, hogy siet, ezért gondoltam, megpróbálom... hát nem jött be, úgyhogy az út közepén pörgött a kerék, előre nem haladtam... persze, hogy ilyenkor jönnek mögöttem is, hiába próbáltam tolatni, azaz legurulni, csak állt ott a hülye, ahelyett, hogy visszagurult volna... :roll: ezért lehúzódtam lefelé gurulva az út szélére, hogy elengedjem. viszont én a csúszós úton bepánikolok, és mivel nagyon közel volt a kocsi oldalához a kerítés, és előre nem tudtam ugye korrigálni, ezért leálltam, és Fannival szépen elkezdtünk hazasétálni, hogy ez a feladat majd apáé lesz! :twisted: aztán szerencsére még a szomszéd is jött, és hazavitt minket, apa meg elindult, de FAnni még mindig velem akart menni az oviba, ezért aztán felmerült, hogy marad-e inkább itthon, és maradt! apa meg 10 perc múlva itt volt a kocsimmal! 8) :oops: :lol: :lol:
na jó, amúgy jól vezetek, de mivel én belvárosi lány vagyok eredetileg, ezért az ilyen nehéz terepen, ha csúszik, és nem uralom a kocsit, pánikolok. félek, hogy összetöröm. ha nem csúszik, akkor már megy a meredeken közlekedés, tolatás is, de így nem... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


kemse én is úúúúúgy mennék, csak ne laknék annyira messze, meg még van egy kis apróság amiért nem megyek, de azt majd a zártban ecsetelem

rebi: H1? remélem megússzátok szövődmény nélkül. Elég rémisztőek a hírek :(

Zita: reméljük, hogy nem egyszeri eset ez az átalvás :wink:

Eszti: 12 órázást sajnálom, biztos nem könnyű :? Nekem van Liliputis ismerősöm, utána tudok érdeklődni a cipődnek ha gondolod :wink:

masut: az oltáskivezetés lényege: a sok vacak dolog, ami az oltóanyagokban van, sokszor csinál mellékhatást az érzékeny szervezetben (alvászavar, dühkitörés, allergiás reakció, láz stb.) Minden oltásnak van un. nozódája, amit az oltás után megfelelő instrukciók mellett be kell adni az oltottnak. Így a mellékhatások megszűnnek, vagy fel sem lépnek. Az oltás kivezetést akár felnőttkorban is meglehet csinálni utólagosan, de minden képen homeós orvossal.
Remélem nem írtam nagy baromságot :D
Most látom, rebi is írt közben

rszg: de gyönyörű ez a kisfiú. És ezt a receptet megcsinálom...előbb-utóbb. A csokimázat miből és hogy csináltad?

csibb: ha valaki ismeri azt az utat, akkor azt is tudja, hogy nem te vagy a béna :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


vigantol: napi 1 cseppet írt elő nekünk a doki. És vigyázat,mert a túladagolás legalább olyan veszélyes, mint a D-vitamin hiány

kukli: jövőhét vasárnap megyünk fél 2-re :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: