A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Igen, több bezárás is volt.hova jártál és mikor?

Kép
arvaerika

DÉVÉNYES gyógytornász - ez mi? Na megyek megnézem a neten...

Féltékenység: nálunk két baba van, így néha jó, ha másnál van. Engem az zavar nagyon, ha látom, hogy én máshogy csinálnám, de az nagyon. Ma itt volt anyósom.... :? :shock:

t-pk

[quote="t-pk"]D írta:t-pkÉVÉNYES gyógytornász - ez mi? Na megyek megnézem a neten...

Féltékenység: nálunk két baba van, így néha jó, ha másnál van. Engem az zavar nagyon, ha látom, hogy én máshogy csinálnám, de az nagyon. Ma itt volt anyósom.... :? :shock:

http://www.deveny.hu/

http://www.dsgm.hu/

Kép

Kép
bibiesbrumi

Az enyémek is ettek gombot, pénzt is, de én mindig csak a pelenkában vettem észre :oops: :lol: :lol:

Astrid, kissöprű :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi akkor gondolok rátok szerdán!!!

Csajok küldött nekem valaki privit? Mert mailban kaptam értesítést, de ide belépve nincs.
bex13

Én is nagyon aggódtam Emese miatt, hogy esetleg nem egészséges (ugye az előzmények), de most úgy látom, hogy teljesen olyan, mint a többiek :D

Kriszti, Erika jó a vetítéstek!

Nekem csak 4 kiló plusszom van, de nagyon zavar :oops: , pedig most még jön a sok evés (ma 10 tábla csokit vettünk, Samukának csokitortát kell sütni 3.-ára, Attilkónak meg dobostortát, 5.-re - még sose sütöttem dobostortát, aztán jön a Mikulás :wink: :shock: :D )

MAdar, remélem, már jobb a kedved :wink:

Na, blogolvasás következik (Emese édesen alszik :wink:)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi, azért nagyon remélem, minden rendben lesz Lottival!

Attól tartok nekem a blog nem fog bejönni :( , én inkább maradok itt, de ha lesz valami fontos, akkor tegyetek ide egy jelet, és akkor megpróbálok boldogulni vele valahogy (nem szeretem az ilyen bonyolult oldalképeket, bocs :oops: :oops: :oops: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kiságyba textil pelus helyett más ötlet?
Barni mindig alá teszi a kezét,és gyűri az arcába.Nem győzök kihúzkodni az orra elől. :twisted:

Kép
v.andi

Jaj segítsen nekem valaki! Beírtam a gmailbe a sütőtöklevesem receptjét. A kukában van. HA valaki tudja, legyen szíves tegye át a receptek közé! :oops: :oops: :oops: Előre is kösz!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi, lepedő? :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Nos, jó éjt! (Fáj a hátam :( )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="v.andi"]K írta:v.andiiságyba textil pelus helyett más ötlet?
Barni mindig alá teszi a kezét,és gyűri az arcába.Nem győzök kihúzkodni az orra elől. :twisted:

Lotti is ezt csinálja ... olyan kifogó (textil) van alátéve a feje alá, ami vastagabb szövésű ... tehát törölni nem lenne jó vele a babát, de a feje alá tökéletes :) ... ja, ANDI: ma megjött a csomagod !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

ide megyünk vasárnap:
http://www.gyermekvasut.hu/mikulas2009-12-05.html

KRISZTI: a lillafüredi gyermekvasúton is lesz hasonló !!! :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="laki papné"]A írta:laki papnéndi, lepedő? :wink:

Kép Kép Kép hogy ez eddig nem jutott az eszembe :lol: :lol:

Kép
v.andi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, átadtam az érintetteknek!

Mi is boldog 3hós fordulót kívánunk Marcinak!

Biztos nem fog minden eszembe jutni, annyit írtatok, előre is bocs. :oops:

Manó: De szépek a kőcök! :lol: Én is imádom a hurkagyurkámat! :lol: És szívesen olvasnám én is a receptjeidet, minden mehet a pic-re, én bizti elolvasom és meg is próbálom kivitelezni őket.

Astrid: Én is akartam írni, hogy Dóri milyen ügyes, csak agyam nekem is szita. Pl egy hét alatt 3 lábost égettem oda miközben teát forraltam Máténak. :roll: :oops: Leírnád nekem a linzer receptedet? Már olyan régen keresünk bevált, igazi linzer receptet, de eddig nem jártunk sikerrel. Előre is köszi.

Vicger: Én linkeltem Luca nyuszit... :wink: :lol: Szuper a képsorozat. :D

Andi: Máté is állandóan kigyűri a feje alól mostanában a pelust, így én kihúzom (és akkor no pelus ) :wink: Tetra fürdőlepedő? Kettéhajtod és azt teszed alá. Igaz, hogy akkor az egész teste rajta fekszik, de legalább tudod cserélni. Ha lebukta, fej alatti a láb felé és 2x lehet használni. :wink:

Blog: Benéztem... Csak így tovább... Sütivel már beszéltem telefonon, így az ő témája kipipálva... :wink: :lol:

Brumi: Már egyszer kérdeztem, de megteszem még egyszer... :wink: Miért jó a Baby Einstein? Mennyi idős korától nézte Lilla és mennyit?

Babcika: Gyerekek de helyesek! Janó állandóan Blankus mellett lóg? :lol: Mennyire érdekli pici hugi?

Viki: Kicsimenyem :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) (megzabálom a kicsi pofiját szmájli)

T-pk: De gyönyörűségesek a csajok, mind a hárman! 8)

Erika: Ovibezárás :shock: :? :roll:

Niki: Miután megírtam a reggeli hsz-t, akkor jöttem rá, hogy nem is biztos, hogy errefelé laktok. :) Mi a kórháztól 5 percre lakunk, mégis az Uzsokiban szültem. :) Szép méretekkel született fiad. Mosógép-sztori nagyon édes... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Brumi: Mi Gryllus Mikulás koncertre megyünk. Jó szórakozást Nektek! Vizsgálat tényleg jó ötlet. Nekem csak az a "bajom", hogy annyira le akarnak nyúlni ott is (sajna tapasztalat), hogy amikor (már) nem is igazán kéne fejlesztés vagy lehetne otthon is tornáztatni ingyen, akkor is nyomatják. Érthető, hisz ők is pénzből élnek, de mikor lelkiismeretfurdalást keltenek benned, ha nem vállalod heti Xszer a tornát Xtízezer Ft-ért, az már gáz! :roll: Remélem nálatok mindent rendben találnak.

Madar: Depinek bye-bye!!! Aludj egy jót, fincsi tea vagy egy jó tábla csoki, és a holnapi nap (ha nem is ténylegesen), de napsütéses lesz. :)

Kép

Kép
hgrita

Bibi, aha :) 12-én megyünk, már egy hete meg vannak a jegyek :)

Rita ooopppsssssssssz :oops: bocsi :)

hulla vagyok...

vicger

Andrisnak boldog névnapot!!!!
Vendég

t-pk :oops: :oops: :oops: olyan szépségesek a lányok!!

Andi, nálunk úgy van, h lepedő anyag /szegett persze/van Luca alatt, 4 sarkára varrva van szalag/kötő v mi, amivel a kiságy 4 sarkához ki lehet kötni, s így nem tudja az arca elé gyűrni.

vicger

bébi einstein engem is érdekelne! hogy gondoltad a lebonyolítást? :)

vicger

Rita, hát Janót aztán nem igazán érdekli a huga, vagyis nem úgy, ezek elkapott pillanatok, vagy megkérem rá. Sokat segít pelust hoz, kiviszi kukába, de a hugával, hát nem sokat törődik, felébreszteni szereti, meg " Kis hülyeséges Blanka" néven nevezi, meg ha valamit nem engedek neki akkor " Tünj el Blankával anya", meg hát " Tudod anya kit utálok?? Blankát meg téged meg apát", szóval ilyenek, közben meg naponta többször megpuszil és többször elmondja, hogy " Nagyon szeretlek anya, meg Blankát is meg apát is" Szóval szokja, már nem szólok rá, mikor közli,hogy " Dobd ki a kukában",mert tudom az csak olaj a tüzre, hiszen első gyerek, unoka ,dédunoka, keresztgyerek stb volt, most meg lett két kicsi lány ( hugom lánya 6. hós) és ez engem is zavarna. Emlékszem, mikor sógoromnak nője volt ,és is rendesen féltékeny voltam, hogy majd anyósék jobban szeretik, meg mikor huginap pasija lett akkor is, hogy majd azt anyámék jobban szeretik, mint páromat, tehát akkor egy gyereket ne értsek meg. Lényeg, hogy ne bántsa, és azt még nem akarta. Most is idejött,hogy szeretlek anya, szóval megyek fektetem, már épp itt az ideje

puszi

Kép
babcika

Süti: Ügyes Berni a cumi nélküli alvással, csak így tovább!

Manó: Nekem is nagyon szimpi az együnksütitegészdecemberben szokásotok. Lehet, hogy nekünk is be kéne vezetni jövőre? :wink:

Tisz: Megnéztem a blogotokat, csodaszép! Nagyon ügyes vagy, a képek is nagyon szépek!

Kép

Kép
hgrita

köszönöm a depi-űző szavakat ... segített :) ... már alakulóban vagyok, de vendégek most mentek el, lányokat közben már letettem, de most romeltakarítok, így nem reagálok, csak gyorsan olvastam ne hogy lemaradjak valamiről.

Csak egy kérdés:

Bibi: hová mentek dévényeshez, itt a környéken? Majd várom a tapasztalataid, ha lehet. :)

KépKép
KépKép
madar

azért hoztam két képet :wink:

Julcsi kori edzésen Kép

Julcsi úgy gondolta, itt az ideje, hogy Veronika is babázzon Kép

KépKép
KépKép
madar

Nem Suti nem annaál a cégnél dolgozik férjem, de gondolom sok hasonlóságot találnánk

Andi
Akkor szép kis triót kaptál még utolsó emlékként a ….na ebbe belebonyolódtam. Szóval pocsék lehettett.. brrrr

Na nekem akkor lesz ilyen diavetítős, ha Jetta megcsinálja. Engem egyszerűen nem tud lekötni a számítógép, sőt bosszant, mert annyira de annyira nem érdekel!!!

Újak és régi „újak” üdv mindenkinek!!!

Erika
Én is annyira imádom, hogy miket ki tudnak találni. Most jön az akorszak, mikor szeretem őket „stikában” kihallgatni játék közben, annyit tudok nevetni, olyan édesek!!! ( miért nem tudnak hiszti helyett is ilyet????? )
Balázs vízipisztolyos sztoriján jót szórakoztam.
De apukának való ajánlásodon méginkább!!!!!!!!!!!

Hypo
Anyu sokáig a János kórházban dolgozott intenzíven, és 9-10 éves lehettem, mikor napokon át alig lehetett hozzá szólni, mert bevittek egy kislányt, aki tömény hypot ivott, s x nap alatt marta szét a nyelőcsövét a hypo, s anyu ezt nem tudta nem hazahozni. És persze meghalt a kicsi lány. Na ezt az életben nem felejtem el, belém is belémivódott, hogy milyen mértékben ügyelni kell ezekre….húú Kriszti borzalmas lehetett!!!!!!!!

Én nem vagyok féltékeny vagy a jó ég tudja mi….ha Ábelt más veszi fel. Úgysem néz senkire olyan imádattal, mint rám. :)

Astrid
Kisfiad sepregetése is nagyon tetszett!!!
Te írtad, hogy Dóri felhúzza a térmobilt? Ha igen neked szól, ha nem akkor annak aki írta, hogy a jó égbe alig három hónaposan???

Kép
Kép
tengdi

Madar: Julcsi (még mindig) nagyon csajos! 8) Az edzésen csak szimplán korizni tanulnak vagy ez már komolyabb? A Ronis kép pedig :lol: Ahogy a két száj csücsörít egymás mellett :lol:

Dévény-gyógytornász: Én a Bosnyák-térnél tudok egy nagyot jót, ha valakinek kellene.

Kép

Kép
hgrita

Astrid
Én nem régen vagyok, egymásnak még talán nem is reagáltunk, de abba ne hagyd amiket le szoktál írni, mert én személy szerint szeretem is olvasni, s többnyire egyet is értek, és tanulok is belőle. Mondjuk asszem a kérdésed/kérésed nem ez volt, én meg most puncsoltam itt egy kicsit :lol: :lol: szerintem egyszer sem lehetett bántó senkinek amit írtál, ezt akartam kihozni.

Kép
Kép
tengdi

Féltékenység vagy mi témában: Nálunk nem sok mindenki vette kézbe Mátét eddig rajtam és Apán kívül... Ha jól számolom hárman... :oops: Anyum (ő nem zavar, mert heti 4x itt van néhány órát, már része a mindennapjainknak) és egyszer a jövendő keresztszülők. Annyira rövid ideig volt a kezükben, hogy nem tűnt fel. :wink: Szóval, tapasztalatom szinte semmi. De amit tapasztaltam - ahogy Tengdi is írta - hogy senkire sem néz olyan szerelemmel, csodálattal, ahogy rám. :oops: :lol: És ez elég a lelkemnek. :oops: Csak akkor csillog és nevet a szeme egyszerre, ha rám néz. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Mabe
szerintem is gyere vissza, ha nem most akkor kicsit később, Kosban állta aHold, de nem vett engem senki komolyan :lol: :lol: pedig írtam. S mennyi veszekedés volt ugye hétvégén itt vagy otthon, vagy baba nem alvás.....na most meh telihold lesz, az se könnyű sokaknak.
Mondjuk én megmondom őszintén azt gondolom Mabe/Mabénél más is lehet a háttérben, ami feszültséget frusztrációt okozott, ami nem fórumos dolog valszeg, csak most itt és így csapódott le.

Kép
Kép
tengdi

Rita

én is ezt érzem, látom, és azt is észreveszem, hogy pl beszélek Mátéhoz, apához...elfordulok egy időre, s mikor visszanézek látom, hogy ő végig nézett, le nem vette a szemét rólam, elmerül bennem, s olyan de olyan szeretet sugárzik a tekintetéből, még akkor is, ha nem mosolyog éppen, hogy úgy kell felmosni, mert elolvadok.
Ki tudja milyen viszonyban voltunk előző életünkben?
:lol:

Kép
Kép
tengdi

nem szeretek főzni :oops: olvasni sokkal jobban. Helyette. :oops:

Kép
Kép
tengdi

prsze apa kb 10 féle kaját hajlandó megenni, de ebben benne van a csirkepörkölt, marhapörkölt, pacal, s még marad 7. Ki szeretne így, nála nem létezik válogatósabb pasi :evil: és lehet éppen a 10-ből ahhoz pont nincs kedve :evil: iszonyat komolyan mondom. tehát eleve 2 fele kell főzni, ergo dupla annyi majdnem a mosgatnivaló is....na szóval én nem szeretk. Evvan.

Kép
Kép
tengdi

Rita,már megbocsáss de én is fogtam már Mátét :lol: :lol: :lol:

akkor itt és most kérnék elnézést,de ennyire reagáltam,mert hulla vagyok,a hülye biztosítós pasi(telefonon) :twisted: miatt túlsült a tortám,bár még ehető,mert nem szenes,de tuti nem így kéne kinéznie,összeesett,Berni ma nem aludt el simán.....ráadásul holnap le kell mondjam a biztosításom hogy újat köthessek,úgyhogy a postát muszáj megjárnom :evil:

sutimano76

posta az rémes lesz, készülj lelkiekben.

Kép
Kép
tengdi

[quote="tengdi"]p írta:tengdirsze apa kb 10 féle kaját hajlandó megenni, de ebben benne van a csirkepörkölt, marhapörkölt, pacal, s még marad 7. Ki szeretne így, nála nem létezik válogatósabb pasi :evil: és lehet éppen a 10-ből ahhoz pont nincs kedve :evil: iszonyat komolyan mondom. tehát eleve 2 fele kell főzni, ergo dupla annyi majdnem a mosgatnivaló is....na szóval én nem szeretk. Evvan.

Nemtom mióta vagytok házasok,de én tuti nem főznék ennyit,eszi ami van,ha nem alszik éhesen!!!Vagy főzze meg magának amit enni akar........hú ilyen téren az én férjem a legjobb,na nem mert néha az is idegesítő amikor megkérdem ,hogy mit enne, és azt mondja mindegy :lol:

sutimano76

[quote="hgrita"]S írta:hgritaziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, átadtam az érintetteknek!

Mi is boldog 3hós fordulót kívánunk Marcinak!

Biztos nem fog minden eszembe jutni, annyit írtatok, előre is bocs. :oops:

Manó: De szépek a kőcök! :lol: Én is imádom a hurkagyurkámat! :lol: És szívesen olvasnám én is a receptjeidet, minden mehet a pic-re, én bizti elolvasom és meg is próbálom kivitelezni őket.

Astrid: Én is akartam írni, hogy Dóri milyen ügyes, csak agyam nekem is szita. Pl egy hét alatt 3 lábost égettem oda miközben teát forraltam Máténak. :roll: :oops: Leírnád nekem a linzer receptedet? Már olyan régen keresünk bevált, igazi linzer receptet, de eddig nem jártunk sikerrel. Előre is köszi.

Vicger: Én linkeltem Luca nyuszit... :wink: :lol: Szuper a képsorozat. :D

Andi: Máté is állandóan kigyűri a feje alól mostanában a pelust, így én kihúzom (és akkor no pelus ) :wink: Tetra fürdőlepedő? Kettéhajtod és azt teszed alá. Igaz, hogy akkor az egész teste rajta fekszik, de legalább tudod cserélni. Ha lebukta, fej alatti a láb felé és 2x lehet használni. :wink:

Blog: Benéztem... Csak így tovább... Sütivel már beszéltem telefonon, így az ő témája kipipálva... :wink: :lol:

Brumi: Már egyszer kérdeztem, de megteszem még egyszer... :wink: Miért jó a Baby Einstein? Mennyi idős korától nézte Lilla és mennyit?

Babcika: Gyerekek de helyesek! Janó állandóan Blankus mellett lóg? :lol: Mennyire érdekli pici hugi?

Viki: Kicsimenyem :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) (megzabálom a kicsi pofiját szmájli)

T-pk: De gyönyörűségesek a csajok, mind a hárman! 8)

Erika: Ovibezárás :shock: :? :roll:

Niki: Miután megírtam a reggeli hsz-t, akkor jöttem rá, hogy nem is biztos, hogy errefelé laktok. :) Mi a kórháztól 5 percre lakunk, mégis az Uzsokiban szültem. :) Szép méretekkel született fiad. Mosógép-sztori nagyon édes... :lol:

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT !!! :) ...

Lilla 8-9 hós korától nézte, de már kb 4-5 hós korától hallgatta (komolyzene szól alatta, nagggyon klassz :) ... még most is nézi, és nagyon szereti :) ... Lotti pedig közben hallgatja ... :)

blogba tettem linket, ott meg tudod nézni, mi i ez konkrétan :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Brumi: Mi Gryllus Mikulás koncertre megyünk. Jó szórakozást Nektek! Vizsgálat tényleg jó ötlet. Nekem csak az a "bajom", hogy annyira le akarnak nyúlni ott is (sajna tapasztalat), hogy amikor (már) nem is igazán kéne fejlesztés vagy lehetne otthon is tornáztatni ingyen, akkor is nyomatják. Érthető, hisz ők is pénzből élnek, de mikor lelkiismeretfurdalást keltenek benned, ha nem vállalod heti Xszer a tornát Xtízezer Ft-ért, az már gáz! :roll: Remélem nálatok mindent rendben találnak.

Madar: Depinek bye-bye!!! Aludj egy jót, fincsi tea vagy egy jó tábla csoki, és a holnapi nap (ha nem is ténylegesen), de napsütéses lesz. :)

Mi beutalóval megyünk, egyelőre csak "megnézi", hogy van-e teendő, ezért NEM kell fizetnünk ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar,megcsináltam a tortát,nemtom,hogy kéne kinézni,de finom....az létezik,hogy feljött és aztán összeesett????vagy a túlsütés miatt esett össze???

sutimano76

Süti: Látod, igaz. Biztos csak azért felejtettem el, mert annyira nem zavart, természetesnek vettem. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Süti
megfőzi, már tényleg besokalltam, megfőzi ezzel nincs gond, a kétfelé főzés nem az, hogy nekem kell kétfele, de
1. a konyhában csak egyikünk tartózkodhat, mert idegesítő egymást kerülgetni, anniyra sajnos nem nagy
2. ahogy az a tűzhely kinéz utána!!!! :evil:
3. meg ami elöl marad....mert elpakolni... :cry: nekem ebben pasikkal nincs jó tapasztalatom

Kép
Kép
tengdi

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Süti: Látod, igaz. Biztos csak azért felejtettem el, mert annyira nem zavart, természetesnek vettem. :wink:

végülis majdnem hazavittem a kórházból :wink:

sutimano76

oké,értem én Tengdi,enyim is úgy mosogat,hogy hjaaa,legalább két dolgot újra el kell mosni!!

sutimano76

Voltam a blogon...baby einstein.....nekem ezzel az a fő bajom,hogy leül gyerek végignézi és???????????
ha te leülsz vele,akkor többször elismétled,ha jól csinálja megdicséred,ha nem hát újból segítesz neki........sztem így sokkal jobban tanul.......egy a lényeg számomra a tv nem válaszol kategória,és ezért idegenkedek tőle!!!!!nem mondom ,hogy Berni sose fog tv-t nézni,mert most is bambulja,de az ilyenfajta tanítását inkább én veszem kézbe :roll:

sutimano76

Tengdi, nem csoda, ha nem szeretsz főzni :) Viszont lehet, hogy ez nem marad így mindig ;)
Én sem szerettem, sőt nem is tudtam 8) 8) 8) 8) :oops: most meg... na, azt nem mondom, h a konyha boszija vagyok, mert fejből főzni, nnnaaa ha az menne, akkor tudnék igazán, de alakulok :)

Kicsi lánykám egy órával korábban dőlt ki most este, kíváncsi vagyok éjjel ébred e, ha igen akkor hányszor.....

Bolygó együttállás: iszonyat volt ez a pár nap, az biztos.... ultra gáz...

Remélem Mabe is visszajön, úgy az igazi...

Atesz holnap deriválásból ír zh-t :shock: :shock: :shock: kérünk drukkokat! :)

na, elteszem magam holnapra, reggel 6 előtt ébresztő.

Jóccakát csajok!

vicger

Atesznak drukk!!++++++++++++++++++++++++++ :D

sutimano76

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,a legfontosabbat nem is írtam..........feleslegesen vitázott velem a párom hétvégén,mert igazam volt a szlát illetően...be volt fizetve csak a kövi szla küldéséig nem érkezett be és nem könyvelték le :wink: no mindegy viszony ennek ellenére fagyos Kép

sutimano76

Na,jóccakát Kép

sutimano76

naaaa,csak összejött a laptetőőőőőőő,huuurrá,remélem télleg bejön :wink:

sutimano76

Süti tv: persze h nem válaszol, s egyértelműen nem szabad hogy helyettesítse a szülőt, s az anyuka/apuka igenis tegye a sejhaját a gyereke mellé s énekeljen, meséljen, verseljen, mondókázzon,

de

nagy valószínűséggel nem tudod kiiktatni a tv-t a lurkó életéből, s ha már nézi, legalább ilyet nézzen ;) Amíg nem szülőpótló, addig nincs baj :)
nálunk megy a tv, sokat. A két nagynak már státuszfüggő a suliban, hogy látta e az xy műsort pl. Ettől függetlenül engem nem nagyon érdekel, hogy mondjuk egy esti filmet ki néz, és ki nem, az enyémek nem és pont. cenzúra van keményen. Ha nem ők néznek tv-t akkor én hallgatom általában a hírtv-t, vagy a tv3-t ez a kettő s még m1, amit nézek/hallgatok. Nekem szükségem van arra, hogy többszörösen összetett mondatokat is halljak, Ati csilingelő csacsogása, s a nagyjaim veszekedése és Vicám nyávogása mellett. Emellett minden tiszteletem azoké, akik egyáltalán nem néznek tv-t, nálam volt ilyen időszak, kábé 3 év ex elzavarása után, mikor saját magam felépítése volt a cél. De ez már nem is a tv-zéshez tartozik :)

vicger

Süti számla hurrrááááááááááááááá :) fagyos hangulat ellen forró csoki? nyammmmmmmmmmmmmm :):):):)

na, mentem tényleg. Pá

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: