Sziasztok!
Sillia:mutattam Locit apanak multkor...aszongya ez a gyerek tiszta apja

meg a haja is
Hangi is fetrengett mar igy bele a bukasaba...pfujjjj de roka szaga volt......de szerencsere mar egyre kevesebbet bukik,sot mar heti 2x max......de mostanaban hason kezdjuk a furdest,na multkor telibe rokazta a vizet
Nikici:azert van ott rendesen hasonlosag,es ahogy latom neked is inkabb elol volt hajad

....jo kis retro-kepecske!
Orsi:

Hogy vagytok?
Katy:en is kis szertartasosan csinalom a dolgokat,igy nem felejtek el(szinte)semmit.....
Szisz:merre vagy?Labad?Kerdezted multkor,latok-e valtozast Hangin....nehez eldontenem,eddig 2x voltunk.....a mozgasfejlodese az tuti felgyorsult,bar eddig sem volt semmi.....figyelmesebb sokkal,es hat talan kevesbe nyugosebb....az elmult hetek ejszakai ebredesei kicsit felforgattak a napirendet,de kezdunk visszaallni,ma is mar masodszorra alszik napkozben....artani nem art,nekem segitett tutira,a nyakam,hatam mintha kicsereltek volna,de az idegbecsipodes miatt meg mindig faj a bal labam vegig a vadlimig......meg jarunk hozza heti 1x,meglatjuk
Dodi:Hangi detto tv orult

kicsavarodik,szuggeralja a kikapcsolt tv-t.....beszaras aranyos...csak hat mi lesz itt kesobb

?
Bond:Hugit sajnalom...ha faj is neki,irany a fuleszet!Remelem semmi komoly!
Bar sok helyen olvastam hogy tenyleg csodakra kepes az anyatej,az orraba mar 1x "kuldtem"piciket,de mivel hala istennek meg soha nem volt se nathas,se semmi,ezert meg nem probalkoztam.A szemebe nyomatnek ha netan kene,mert azt kikonnyezi,az orrat ki lehet szivni,de a fuleben nem vagyok biztos....oda inkabb ne!
Marietta:Gratula a fogacskahoz!!!
Agi:lazmero mizeria ismeros.....nekunk van digitalis,es fulhomero......eddig max.3x mertem hot,mindig a fulhomerovel probalkoztam,de erdekes eredmenyeket mutatott...aztan a digitalissal honaljba....hat egyik sem gyozott meg,bar nem volt meleg a gyerek,csak kivancsi voltam,de nem tudom mit vetek be ha tenyleg szukseg lesz meresre...
Ov nekunk is kene a szekunkhoz,mert kolcsonbe kaptunk egyet,de az egyik pantja hianyzik.....ki kell talanom valamit....max.leszedem a hintajarol,de lehet nem kompatibilis a csatja...
HGabi:betegseg:hussssss!!!Fel a fejjel...remelem gyorsan gyogyul Noci!!!Es Vicanal sincsen semmi komoly!
En is hulla vagyok,de mar kezdem megszokni.....minket az uj szomszedok visznek az oruletbe mostanaban,es hat sokat szopiztatok egyhuzamban(ami a tejem mennyisegenek kivalo,de nekem kevesbe....)
Mandarint kb.egy hete merek enni.....szepen lassan kezdtem....semmi baj nem tortent...na egyik este nem birtam megallni,megettem 5db

piciket...na masnap jott is a napi 5 kaksi Hanginal,es eszeveszett mandarin szag jott a pelusbol

Azota megint nem eszek....
Lilisgabi:jol haladtok az unnepekre valo elokeszuletekben.....nekem nem lesz ennyire egyszeru....pedig isteni mezeskalacsokat szoktam sutni.......de lanykam mellett nem lehet ekkora akcioba kezdenem.....talan majd valamelyik hetvegen....De ugyes vagy!!!Anyum megint kuld mezeskalacs fuszert,imadom az illatat!!!Tenyleg,vennem kene illoolajakat is....
A lakasdekoraciot sem tudom mikor ejtem meg....nem egyszeru,mert most meg ha leteszem Hangit a foldre,korbegurulja az egesz lakast...csinaltam videot is rola,de persze akkor nem volt annyira aktiv,mint amikor elszaladok wc-re,es a gyerkoc mar 3m-el

odebb van,mert hemperegve kozlekedik

ez orulet!Kis sajtkukac!!!