A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Huginak és Iringónak BOLDOG 5 HÓS SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Kép
Kép
orsi777

Köszönjük szépen! :P :P :P :P :P :P Isten éltesse iringót is! :wink:

(És itt most HugiAnyája jól elszégyenli magát, amiért olyan felületes volt az utóbbi hetekben. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval, így utólag is szeretnék minden mamának és babának boldog szülinapot illetve névnapot kívánni. Akinek inge vegye magára. :wink: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Csak gyorsban :oops: !

Nikici: Dorkili kiköpött másod :lol: :lol: .

Gabi: szépek az adventi koszorúk. Jók a képek :wink: .

Hgabi: Jobban vagy már :roll: ?

Sillia: Lóci a kis szerelő. Nagyon édes :lol: :lol: :lol: .

Dodi: az öblítőt én soha nem hígítom, gondoltam, hogy így illatosabbak a ruhák, de ezek szerint mégsem, viszont calgont rendszeresen használok. Mi nem húzkodtuk még a kis kukacán a bőrt, annyi ellentmondás van , valaki azt mondja nem szabad, valaki meg , hogy kell, hát nem tudom…. :roll:

Ági: Hurrá, örülök, hogy jól van a tek :wink: i.

Breki: nagyon jó a videó, és Minó is csodaszép :P .

Bond: Hugi füle :cry: :cry:

Czigka: Bende is nagyon helyes :lol: :lol:

Jaj, jut eszembe, megosztom Veletek, az örömhírt, áttört az egyik fogicánk :D :D .
Szombat, vasárnap nagyon hisztis, nyűgős volt Domi és hát ez lett az eredménye, úgy érzem, hogy mellette jön a másik fogacska is.
marietta1982

Marietta

Fogica,hurrá!!! :P

Kép
Kép
orsi777

Marietta!

Juhuuu-juhuuuu :lol: . Az első fog díja Domié :wink: :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok :lol:

Gép újratelepítve, finomhangolás is már megvan :D /már tegnap kész volt, de annyira hulla voltam... :roll: /

Hőmérős kérdésre köszi a választ :D Tudom, hogy a higanyos a legjobb, de azt már nem lehet kapni :roll: :( Úgyhogy venni kell neki digitálisat :D Vagy esetleg cumis hőmérőt :D

Sillia: Lóci nagyon édes! :lol: És ahogy koncentrál az övre :lol: :lol: /nem tudjátok, lehet külön övet venni etetőszékhez? Amit vettünk széket, annak tök gagyi és nehezen használható az öve :roll: :( Kár, hogy a boltban nem néztem meg jobban :roll: /
:D Jó, hogy minden adatotok megmaradt :lol: :lol:

Hgabi, Sillia, Boo, én: ezek a gépek nem járnak túl az eszünkön :twisted: :twisted:

Cunci: nekem már nem fáj a kobakom! :lol: :lol:

Ancsurti: jó látni megint! :D :D

Nikici: jók a képeID :D :D

Bond: Hugi füle :( 5hó :lol: :lol:

Iringó: boldogat! :lol: :lol:

Marietta: gratula az első foghoz!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Köszi mindenkinek a cici-tippeket. Bond, Katy végignéztem a linkeket, de azért gondolnám, hogy nem tejkő, mert akinek az volt, azok mindegyike kitapintható, duzzadt tejcsatornákról számol be.

Ancsurti: Igen, akkor jól emlékeztem, neked volt ez a nyilalló fájdalom. Amit te találtál az elzáródásról, az viszont felkeltette az érdeklődésem, igyekszem vhol lanolint beszerezni.
Köszi.

Katy: igen, mától van új védőnő, még nem találkoztam vele, de gyanítom, hogy hamarosan tiszteletét teszi nálunk
:roll:

Marietta: én jól vagyok, köszi. Kissé fáradtan, letörve, mint a bili füle, fájó cickóval, de jól vagyok. :) És ti?
Gratulálok a fogicához. Hamar kibújt. Szerintem mi sem sokkal fogunk tőletek elmaradni. Lehet, hogy 1 hónap múlva nekünk is lesz, mert elég duzzadt az alsó ínye.

F.Nikici: én is azt hittem, Dorkili van a képen, tényleg csak a kopottsága volt gyanús.

Cunci: sajna, betegek lettek a gyerekek. Nóci reggel még elment oviba, bár már rosszul aludt, de apa azt mondta, egy kis nátha miatt ne fogjuk itthon. (már sokat hiányzott idén, és mivel nagycsoportos, szóltak az oviban, hogy ha x %-ot meghaladja a hiányzás, csak valami bizottsági engedéllyel mehet suliba)
11 körül telefonáltak az oviból, hogy menjek érte, mert hőemelkedése van, hányt is. Mázlim volt, mert a nagybátyám felesége itt a faluban szociális munkás, ő hordja az ebédet az öregeknek, akik rászorulnak. És ugye az ovi konyhájáról hordja. Pont ott volt, mikor hívtak az oviból, és mondta az óvónéninek, kérdezze meg, hazahozza-e. Persze, igent mondtam.
Itthon mértem: 37,9 volt a láza, gyorsan kapott egy fél lázcsillapítót, ágyba dugtam, és azóta is alszik. Az imént néztem, jól kiverte a víz.

Vicus meg szüttyög. Hozattam neki a gyógyszertárból orrcseppet, köptető is van itthon, bár köhögni nem köhög, úgyhogy azt egyelőre nem kap. Meg az oscillococcinumból adtam neki egyet, azzal ártani tutira nem tudok.
Reggel meg úgyis viszem szerintem mindkettőt a dokihoz (ha nem előbb a lakására).

Bond: a fülére Garasine fülcseppet szoktak adni (legalábbis a mi dokink Nócinak), az babának is használható, azt hiszem az vény nélküli.

Megyek, ápolom a lányaimat.

Kép
Kép]
hendegabi

(Elméleti) kérdés. Az anyatej csoda hatását ismerve, szerintetek van valami haszna, ha csepegtetek egy kicsit Maca fülébe? :roll: :roll: :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.11.30 14:21-kor.

Kép
Kép
200907?

Jaj, még akartam:,

Dodi: nappali alvás nálunk is katasztrofális.

Szisz merre jár? Ráragadt (a már nem fájós) lába a gázpedálra?

Boo: konkrétan neked szegezem a kérdést : egy hasonló kérdés, mint Cuncinak a tegnapiak:

Mi az a FOLTOS NYAKORJÁN? :D

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi! :)

Naggyyonn jó! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

bond

[quote]( írta:Elmélti) kérdés. Az anyatej csoda hatását ismerve, szerintetek van valami haszna, ha csepegtetek egy kicsit Maca fülébe?

Tapasztalatból állítom: nincs!

Kb. 3 hete fordult elő hogy Lóci rettenetesen összebukott mindent az ágyában (nem ám friss tejjel, hanem jó savanyú szagú túrós nyállal)és teljesen beleforgatta a fejét is.
:evil:

Megfürdettük, amennyire mertem a fülét is megmostam.
Fürdés után ahogy sétálgatok vele, egyszercsak szörnyű büdöset éreztem! Gondoltam biztos a pólóm mert azt is folyton összebukja.
De nem, rájöttem hogy a szörnyű szag forrása Lőrinc jobb füle!

Erős fénynél bekukucskáltunk és azt láttuk hogy tele a füle bukással...Ahogy hasonfekve forgatta a fejét szó szerint feldolgozta a fülébe a trutyit.

Jobb ötletünk nem lévén forralt sós vizzel fecskendővel picit átmostuk.

De még napokig szaglott utána is.
Én amúgy is folyamatosan úgy érzem hogy kellemetlen szaga van a fülének, de nem folyik és nem is fáj neki.

Szegény Hugi :(

Fáj is neki?

Remélem mielőbb rendbe jön!
Vendég

Katy! Én is gondoltam rá,hogy a pép a lúdas,de hypoallergén,tehát elvileg nem kéne,de persze simán lehet. Jön nemsokára a doktornő,mert azóta apró pici pöttyök is kijöttek az egész felsőtestén és vakarja egyből,ahogy lehúzom a bodyt. Kiváncsi vagyok mit mond!

Dodi! Az én gyerekem detto tv buzi,ugyanezt csinálja mint Botond,hogyha nincs bekapcsolva,akkor is arra néz,hogy vegyük már észre,hogy nem megy a tv. Én bevallom,néha szoktam hagyni neki,amikor a nagyágyban van :oops:

Alvás: hát sajnos nálunk sem működik,tök jó nektek,hogy simán megy. A délelőtti 3/4 óra még csak-csak,de az is percre pontosan 45 perc,mintha egy óra lenne a gyerekemben. Na de a délután... Hát az maga a kínszenvedés. Már szinte csukva van a szeme,de mégsem tud elaludni. Ha mellette fekszem,ha a kiságyában fekszik,sehogy. Néha már kikészülök,mert ilyentájt, már kezelhetetlen,mint ahogy most is :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!
????
Mi a baj Hugi fülével?
Én azért a fülébe nem cseppentenék tejet (meg a szemébe sem). :roll:

H.Gabi!
Jobbulást Nócinak! :(

Petra kb. 2 hetesen csinált ilyet utoljára, mint ma hajnalban.
Negyed 5-kor felébredt, amit én már vártam, mert mikor kint voltam pisilni és benéztem hozzá, éreztem, hogy be van kakilva.
Szóval negyed 5-kor gyorsan átpelusoztam, majd megetettem, ő meg úgy gondolta, hogy akkor már nem is alszik inkább vissza! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Fél 6-ig hallgattam a dünnyögését abban a reményben, hogy majd mindjárt vissza fog aludni. Fél 6-kor kivettem és negyed 7-ig minden pozíciót kipróbáltunk (egymás mellett fekszünk, ő a hátán; egymás mellett fekszünk, ő a hasán; sétálunk; fekszik az ölemben; büfi pózban van, stb-stb....), majd újra megetettem. Na, ettől végre elaludt, aludt 8-ig.

Aztán délelőtt a szokásos 2-3 órás szunya helyett 1 órát aludt. Persze semmit nem tudtam megcsinálni az eltervezett feladatokból.
Levittem sétálni, mert kajaidő még nem volt. Lent fél órán át üvöltött, majd nagy nehezen elaludt. 28x akartam hazajönni vele, de mikor visszaértünk a házhoz, mindig elhallgatott, majd ahogy távolodtunk, újra rázendített. (kicsit se vett hülyére)

Hazajöttünk, evett, játszottunk és most egy órája alszik már.

Lehet, hogy nála is a fogzás játszik közre, mert nem volt még ilyen soha (remélem nem is lesz).

Marietta!
Gratula Domika fogához!! :D

Kép
katy76

Dodi!
Nálunk is átalakult az alvás-ébrenlét néhány hete. Régen két nagyot aludt, most már csak 1 nagyot alszik, általában délelőtt. Délután meg 1 vagy 2 picit (1 órát általában).

Kép
katy76

sillia! :)

Amiről te beszélsz az nem a kumisz? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Tegnap előtt vettem észre, hogy kicsit száraz kakis kívűl a füle. Letisztogattam az ujjammal, de bele nem nyúltam. Semmi baja nem volt, bár az ötödik körnél már nem élvezte annyira. :roll: :roll: :roll: :roll:
Tegnap szintén száraz fülzsírt látok, de most már összefüggően. :o :?: Gondoltam, hogy előző estéről maradt benne a mosdatókenőcs, nem mostuk le az egészet (Külön, direktben nem szoktuk megmosni, amennyi jut bele, annyi jut). Megint elkezdtem finoman eltávolítom, de itt már a második körnél reklamált. :o :o :o Tegnap esti fürdésnél tuti, ami tuti alapon mind a két fülét egyformán mosom meg. No problem. Esti etetésnél látom, hogy fénylik ezerrel. Megnézem a másikat: semmi. Hurrá, folyik a bal füle! :evil: :evil: :( :( :( :( Ha hozzá érek egy bizonyos részéhez, akkor sír. A nagy vizsgálódás közepette észreveszem, hogy konkrétan büdös :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :shock: :shock: . Lecsekkolom a másikat, annak nincsen szaga.
Ma reggelre elég rendes mennyiség gyűlt össze :( , de frisset nem látok, szaga sincs. :) Viszont van egy kis varr. :o
Így nem tudok másra gondolni, hogy Manó egyik alkalommal megkarmolta belül. :roll: (Egyre durvább, nem nézi, hogy mit csinál :x :( :( :( . Ha kell, akkor arcot, hajat, fület tép külön-külön, de akár egyszerre is. De egy kis szemkinyomás sem akadály. "Vigasz": ezt nem csak Mancival játsza el, hanem velünk is. A szemkinyomással jószerivel csak engem tisztel meg)
Most meglámpáztam és egy kis anyatejet csöpögtettem bele. Ezt még majd eljátszom, de ettől függetlenül szerdán tiszteletünket tesszük a kedvesfüll-orr-gégészdoktorbácsinál. :(
Amúgy nem fáj, nem sikít, nem kapkod oda vagy egyéb. Csak simán folyik belőle a cucc.

Kép
Kép
200907?

marietta1982! :)

Mennyit szorítottunk Domiért és lám, övé az első fogacska! Ki gondolta volna? :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Hgabi! Még googleval is sokáig tartott a megfejtés, :shock: :shock: :oops: :oops: ,de nagyooooon jóóóóóóó!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csajsziknak jobbulást!!!

Agi125r ! Örülök, hogy rendben vagy :wink:

Bond! Szegény Hugi! :cry: Sajnálom! Remélen nem fáj neki nagyon!

Hgabi! Nócika lemarad az ovimikulásról :shock: :shock: :?: :?:

Nikici! Óllan cuki vagy a képen!! :oops: :oops: :lol:
cunci

bond

[quote]A írta:miről te beszélsz az nem a kumisz?

én nem vagyok ló :shock: :shock: :) :)

marietta

hurrá fogacska

:!:
melyik bújt ki?

hendegabi

már megint betegek vagytok.. :( :(
Vendég

Na,most ment el a doktornő... Kicsi Lilim allergiás,nagy valószínűséggel a Johnson fürdetőre :( Úgyhogy csak a sima, általa felírt fürdetővel fürdethetjük,fenistilt és calciumot kell neki adnom. És azt mondta,hogy álljak most le minden déli gyümölccsel meg a tejpéppel is. Ha teljesen elmúltak a kiütések,akkor elkezdhetem megint a narancsot,mandarint.
Megkérdeztem tőle,hogyha ne adj Isten én megbetegednék,akkor lehet-e szoptatani,azt mondta,hogy szoptassak nyugodtan és algopirint szedhetek.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Én meg csak nézek, hogy miről írtok. :shock: :?: Nem olvastam hendegabiékat. Veletek is történhetne már valami SOK jó. :( :( :( Gyógyuljatok meg!

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Mindent értek. Csak a déli gyümölcseket nem... :roll: :?: Ha a C-vitamin miatt adnád, akkor inkább Cebion cseppet használj.

Kép
Kép
200907?

Bond!
A déli gyümölcsöket Nyuszi szerintem magára értette, a tejpépet meg Lilire.
Én még nem ettem narancsot, mandarint. Félek, hogy Petrának nem tenne jót, úgyhogy ezt a szezont igyekszem almával, körtével meg banánnal átvészelni.

Kép
katy76

katy76! :)

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindnyájan beleegyeztek én nem ellenzem" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nyuszi81! :)

Ha kéritek a gyógyszertári kencét, akkor tégelyben kérjétek és ne tubusban, mert abból nehéz normálisan kinyomni. :? :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond!
:D

Mindenkinek javaslom, aki bajlódik a gyógyszertári kencével:
Egy pumpás flakonba bele kell tenni egy adag gyógyszertári krémet, majd fel kell engedni vízzel (én meleggel szoktam, abban jobban összekeveredik). Tök jó krémes lesz, és könnyű adagolni is. :wink:
És így már mindegy, hogy tubusos vagy tégelyes. :wink:

Kép
katy76

Bond!
Szerinted hová lett a vonalzónk????

Kép
katy76

katy76! :)

Így már mindegy. (Emlékeztem is, hogy írtad. :wink: :lol: :lol: :lol: ) Csak amíg sikerül kinyomnod a tubusból elsorolod mindenki összes felmenőjét, miközben :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ilyen fejet vágsz.
És arról is esett már szó, hogy érdemes több gyógyszertárt is kipróbálni, mert igen különböző állagúak tudnak lenni, amit ők kevernek ki helyben. Mindegyik jó, csak az egyik vizesebb, a másik zsírosabb.

Az én volnazóm a fiókban van, mert ritkán használom. :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Egyébként én is ragaszkodni szoktam a tégelyeshez. A popsikenőcsből is tégelyeset szoktam venni. (Érdekes, hogy bár egy tégelyes fürdető 3 tubusossal egyezik meg, ennek ellenére a tégelyes drágább valamivel (30-40 Ft). Az ember azt gondolná, hogy a krém ugyanaz, viszont a csomagolásnál egy tégely kevesebb, mint 3 tubus. És árban mégsem. :wink: )

Kép
katy76

Köszönjük szépen a gratulációkat, aranyosak vagytok :wink: :D !

Hendegabi: jobbulást a lányoknak.

Sillia: elől az alsó középső, asszem metszőfognak hívják, még olyan kis éles hegyes neki, mellette jön a párja. De nagyon örülök, hogy kibújt a kis foga , ebben a két napban, annyit de annyit sírt szegényem.
marietta1982

A tieddel ez a problem:

"This site is currently unavailable. If you are the owner of this site, please contact us at 1-480-505-8855 at your earliest convenience."

Az enyém meg egyáltalán nem áll velem szóba. :?

Kép
Kép
200907?

Petra fél 2 óta alszik.

Kép
katy76

Akkor gyártok majd egy újat.

Kép
katy76

Mármint egyet akartál mondani...? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Húúú. most nagyon nem vagyok képben. Mire akartam egyet mondani? A fél 2-re? :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
katy76

Fél kettő. Éééééééééérteed? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sokáig tartott, de rájöttem!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig még mindig vörös vagyok. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

lidike, tímea83?????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Tudom, hogy van ilyen topik a Babaneten, és korábban már olvasgattam is, de most nem mélyednék el a kismillió hozzászólásban. :roll: :oops: :oops: :oops: Szóval, kinek, milyen tapasztalata van a tesó féltékenységgel illetve a leszerelésével kapcsolatban? :?:

Kép
Kép
200907?

ma elmentem a Lilivel a dokibácsijukat felköszönteni,mert ma van a névnapja(András),és apának is :lol:

sütöttünk mézeskalácsokat,3 tepsivel.tegnap elkészítettük az adventi koszorúnkat,és egy másik asztaldíszt is.

kiakasztottuk a 2 adventi kalendáriumot is.

függönyt cseréltünk,levettük a nyárit(narancs-citrom-rózaszín+nagy virágmintás),és sima zöldet tettünk fel,ez a téli :lol:

egy csomót mostam,teregettem

fütyi:sztem még nem szabad húzogatni,majd később,de kérdezd meg anyukádat Dodi :wink:

fül:nem csepegtetek/csepegtettem semmit soha semmijükbe a gyerekeknek :roll: DE!nagyon durvát hallottam a gyerekrendelőben:
egyik anyuka a másiknak:
A szeme fáj a gyereknek?Én bele szoktam köpni! :shock: Attól mindig helyrejön.
Mi?-kérdezi a másik nő megrökönyödve.
Mondom,komoly,köpj bele!
Ja,jóvan,kipróbálom,mit veszíthetek?

semmit te barom,nem veszítesz,kapsz! egy felülfertőzést-ezt már én gondolom... :roll:
2 kevésbé jólszituált,enyhén roma származású édesanya volt. :oops:

most ennyi,Lilit fürdetem,Lottit keltem fürdeni,kajálni

olyan fincsi mézeskalács illat terjeng még mindig.
le is fotóztam,holnap felteszem nektek,hátha kedvet kaptok hozzá.
2 óra alatt készen voltam vele,3 tepsi lett,és finom puha.

sziasztok
Vendég

lilisgabi! :)

Azt nem tudom, hogy fül tekintetében van-e valóság alapja a dolognak, de az ember (saját) nyála nagyon hasznos ellenanyagokat tartalmaz. Nem véletlenül szokták ajánlani vérző sebeknél is.

Ti már nagyon készültök. :wink:

Kép
Kép
200907?

"...Dehidrációban a nyálszekréció csökken, és a következményes szájszárazság az egyik ingere a folyadékfelvételnek. Emellett a napközben csaknem folyamatos nyálszekréció állandóan "öblíti" is a szájüreget, kimossa, illetve felhígítja annak mikroorganizmus-tartalmát. A szekrétumban jelenlévő lizozimnak és a szecernált IgA-nak fertőtlenítő hatása is van. A nyálban lévő kalciumot kötő fehérjék védőbevonatot képeznek a fogakon...."

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Sillia:mutattam Locit apanak multkor...aszongya ez a gyerek tiszta apja :lol: meg a haja is :lol: :lol: :lol:
Hangi is fetrengett mar igy bele a bukasaba...pfujjjj de roka szaga volt......de szerencsere mar egyre kevesebbet bukik,sot mar heti 2x max......de mostanaban hason kezdjuk a furdest,na multkor telibe rokazta a vizet :lol: :lol:

Nikici:azert van ott rendesen hasonlosag,es ahogy latom neked is inkabb elol volt hajad :wink: ....jo kis retro-kepecske!

Orsi: :wink: Hogy vagytok?

Katy:en is kis szertartasosan csinalom a dolgokat,igy nem felejtek el(szinte)semmit.....

Szisz:merre vagy?Labad?Kerdezted multkor,latok-e valtozast Hangin....nehez eldontenem,eddig 2x voltunk.....a mozgasfejlodese az tuti felgyorsult,bar eddig sem volt semmi.....figyelmesebb sokkal,es hat talan kevesbe nyugosebb....az elmult hetek ejszakai ebredesei kicsit felforgattak a napirendet,de kezdunk visszaallni,ma is mar masodszorra alszik napkozben....artani nem art,nekem segitett tutira,a nyakam,hatam mintha kicsereltek volna,de az idegbecsipodes miatt meg mindig faj a bal labam vegig a vadlimig......meg jarunk hozza heti 1x,meglatjuk :wink:

Dodi:Hangi detto tv orult :? :? kicsavarodik,szuggeralja a kikapcsolt tv-t.....beszaras aranyos...csak hat mi lesz itt kesobb :roll: :roll: ?

Bond:Hugit sajnalom...ha faj is neki,irany a fuleszet!Remelem semmi komoly!
Bar sok helyen olvastam hogy tenyleg csodakra kepes az anyatej,az orraba mar 1x "kuldtem"piciket,de mivel hala istennek meg soha nem volt se nathas,se semmi,ezert meg nem probalkoztam.A szemebe nyomatnek ha netan kene,mert azt kikonnyezi,az orrat ki lehet szivni,de a fuleben nem vagyok biztos....oda inkabb ne!

Marietta:Gratula a fogacskahoz!!!

Agi:lazmero mizeria ismeros.....nekunk van digitalis,es fulhomero......eddig max.3x mertem hot,mindig a fulhomerovel probalkoztam,de erdekes eredmenyeket mutatott...aztan a digitalissal honaljba....hat egyik sem gyozott meg,bar nem volt meleg a gyerek,csak kivancsi voltam,de nem tudom mit vetek be ha tenyleg szukseg lesz meresre...
Ov nekunk is kene a szekunkhoz,mert kolcsonbe kaptunk egyet,de az egyik pantja hianyzik.....ki kell talanom valamit....max.leszedem a hintajarol,de lehet nem kompatibilis a csatja... :roll:

HGabi:betegseg:hussssss!!!Fel a fejjel...remelem gyorsan gyogyul Noci!!!Es Vicanal sincsen semmi komoly!
En is hulla vagyok,de mar kezdem megszokni.....minket az uj szomszedok visznek az oruletbe mostanaban,es hat sokat szopiztatok egyhuzamban(ami a tejem mennyisegenek kivalo,de nekem kevesbe....)

Mandarint kb.egy hete merek enni.....szepen lassan kezdtem....semmi baj nem tortent...na egyik este nem birtam megallni,megettem 5db :shock: :oops: piciket...na masnap jott is a napi 5 kaksi Hanginal,es eszeveszett mandarin szag jott a pelusbol :? Azota megint nem eszek....

Lilisgabi:jol haladtok az unnepekre valo elokeszuletekben.....nekem nem lesz ennyire egyszeru....pedig isteni mezeskalacsokat szoktam sutni.......de lanykam mellett nem lehet ekkora akcioba kezdenem.....talan majd valamelyik hetvegen....De ugyes vagy!!!Anyum megint kuld mezeskalacs fuszert,imadom az illatat!!!Tenyleg,vennem kene illoolajakat is.... :roll:

A lakasdekoraciot sem tudom mikor ejtem meg....nem egyszeru,mert most meg ha leteszem Hangit a foldre,korbegurulja az egesz lakast...csinaltam videot is rola,de persze akkor nem volt annyira aktiv,mint amikor elszaladok wc-re,es a gyerkoc mar 3m-el :shock: :shock: :shock: odebb van,mert hemperegve kozlekedik :shock: :shock: :lol: 8) ez orulet!Kis sajtkukac!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Eeeeees kilovettuk Maki fulet!!!!(egyszeru,feher arany kis golyocska,lekerekitett hatso resszel)Kicsit izgultam,apaja is,de elerkezettnek lattuk az idot.....es akkora hos volt......szetzabalom....eppenhogy sirt egy piciket,a muvelet utan megolelgettem,es ahogy kiertunk az uzletbol,mar mosolygott :shock: :shock: :shock: !Azota eszre sem vette,semmi pirossag,erzekenyseg.....olyan kis edesbogar!!!Meg kezelgetem reggel-este,kaptunk ra egy uveg speci folyadekot,de szep neki nagyon...picit meg latszik a filc nyoma amivel bejeloltek,de jol all neki 8) Vegre nem annyira Janoskas,de tenyleg nem adjak vissza a fekvos kepek,milyen is valojaban......Eppen ezert felelemelve fotoztuk :lol:
Kép Kép

Olvasgatunk :lol: :
Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Bond! Igen,a déli gyümölcsöt magamra értettem,mert bár nem eszembejutnak,de frissen facsart narancsot iszom minden nap. Csodálkoznék ha az lenne,de ezen ne múljon,szedek majd csak C vitamint.
Fürdető:tégelyben van,én is jobban kedvelem,mint a tubusos cuccokat,de Katy módszere sem rossz. Szegénykém állandóan vakarná magát,nagyon sajnálom.

Lilisgabi ! Valahogy sejtettem,hogy kisebbségi volt az anyuka a rendőben aki ezt mondta.
:D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Nincs esetleg valami homeós bogyó a viszketésre? Valami, ami nyugtatja picit? Ancsurti! Ötlet???

Ancsurti!
Én holnap viszem Petrust fülbelövésre! Már napok óta tökre izgulok, hogy hogyan fogja viselni. Félek, hogy fájni fog neki (mármint hogy hosszan). Most neki orvosi arannyal lövik ki a fülecskéit, aztán néhány hét elteltével át lehet tenni a saját fülbevalót. Neki rendes bébikapcsos arany fülbevalója van, pici kék kővel. Anyukám vette neki, az unokatestvéreinek is ilyen van. :wink:

Kép
katy76

Ancsurti!
A képek szupik, Hangi nagyon szép baba!
És csak lesek, hogy már körbegurulja a szobát! :shock: :shock:
Petra múlt heti lelkesedése már el is múlt. Párszor hasról hátra fordult, aztán gyorsan abba is hagyta. Egyelőre jól érzi magát forgolódás nélkül is.

Kép
katy76

Katy: :wink: Ne aggodj,en is azt tettem,de tenyleg eszre sem fogja venni Petra,csak az a par pillanat lesz rossz,amig lovik,de az is az ilyedtseg miatt!!!Tenyleg!!!Tapasztaltam :wink: sima ugy lesz :wink: !!!Majd mutasd meg milyen kis csini lesz!!!

Igen,nagyon kis mozgekony gyerkoc,szerintem ezert is ilyen kis nyugtalan a hangulata is.....Petra is most atgondolja szerintem,es meglatod,nemsokara porog-forog :lol: :lol: :lol: !

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti! Örülök,hogy újra jöttél! :wink: Hangi milyen szép! :shock: :shock: :D
cunci

Katy:mennyire maskent mukodik itt ez a fulbevalosdi....itt 10 honapig nem lehet kicserelni,nem mintha szeretnem :shock: .....nekem is olyan fulim volt,csak kek koves....

Erre spec.nem tudok homeost....
Remelem az allergiat kivalto dolog elhagyasaval megszunik a viszketes...en bekennem a furdetokremme :!: l,mert az ilyenekre is kivalo,nekunk jo volt a pofijara is,mikor apro pottyok kijottek az elejen....sot a hideg ellen is hasznaltuk :wink: ,de makulatlan a bore...max.egy karmolas egtelenkedik a homlokan :? ......koromvagast kene tartanunk :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Koszi Cunci :wink: !
Neha dobhatnal fel fotokat a lanyokrol Te is :wink: !Olyan jok a tesos kepek is.....

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 16:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti

Örülök, hogy jöttél. Köszi kérdésed jól vagyunk. Kicsit aggódok azért, mert Odi nem nagyon akar ebben a hónapban hízni, remélem ez csak egy átmeneti állapot és nincs semmi baja. Védőnőt felkeresem a héten, hogy mit tanácsol. Lehet, hogy el kell kezdenem a hozzátápit, pedig nagyon nem akartam csak január vége felé. Apa is azt szerette volna. Na majd meglátjuk. Vasárnap mi is megrendeltük az etetőszéket Odinak, ezt:

http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_970511

Ő is forog már egy hete, szerda óta most már szinte természetes neki a forgás (hasról hátra), volt kb .egy hét küzdelem az altatásnál, mert állandóan hátára fordult.
Úgy néz ki, hogy tegnapra visszaállt az altatás a régi kerékvágásba, szopi közben bealszik, majd így teszem az ágyába.
Majd két hétig a délutáni nagy alvást felváltotta egy kicsi, fél órásra. Tegnap kipróbáltam, hogyha mellettem fekszik az ágyunkban alszik-e, és igen, így már tegnap és ma is aludt 2.5-3 óra hosszát délután. Ezt már egyszer eljátszotta , úgy két hónappal ezelőtt, egy hétig az ágyunkban aludt, majd egy hét után visszatettem az ágyába, és már ott aludt. Remélem most sem fog az ágyunkba szokni.

Karácsonyi készülődés egyenlőre még csak annyiból áll, hogy megrendeltük a neten a fénykábelt, 43 métert . Körbe a házra tesszük, úgy , mint Gabi 1 házánál is van.

Apa 1 hete kezd megváltozni, eljátszogat Odettel, már volt, hogy bement a szobába hozzá, mikor felsírt a gyerek.Nem kell mindenért veszekednem vele, hogy segítsen. Nem tudom meddig fog nála tartani, de megbecsülöm ezt az állapotot.

Hangi szép kislány, jó, hogy lett fülbevaló. Úgy terveztük, hogy majd akkor lesz Odettnek fülbevalója, ha majd akar, de mostanában egyre gyakrabban megfordul a fejemben, hogy kilyukasztatom neki. Lehet karácsonyra, de apát meg kell addig fűznöm.
Forgolódása : :shock: :lol:
Nemsokára már futhatunk utánuk.

Bond

Hugi füle, jaj szegénykémnek remélem nem fáj nagyon a füle, szerintem se várj vele szerdáig, mert a fülgyulladásnál fájdalmasabb dolog talán nincs is (na jó a szülés).

Sillia

Lóci tényleg hasonlít apájára, nagyon édi :P .

Lilisgabi

Mézeskalács illatát ideérzem. :P Nyam-nyam.
Valami jó recepted van? Ha tényleg nem olyan bonyolult, és nem annyira időigényes, készítek én is.

H. Gabi

Gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: